Xiaomi IMILAB EC3 Lite Wireless Outdoor Security Camera 2K

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1037125 Preces kods: CMSXJ40A
Pasūtāms 9 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
42,56 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Attēla sensors - efektīvo pikseļu skaits (H x V) - 2304 x 1296 pikseļi
Attēla sensors - Maksimālais diafragmas skaits - 2
Attēla sensors - Sensoru skaits - 1
category_en - Datori un komponenti > Tīkla produkti > IP videonovērošanas kameras
category_lv - Datortehnika > Tīkla produkti > IP Videonovērošanas kameras
category_ru - Datortehnika > Tīkla produkti > IP Videonovērošanas kameras
Darbības rezultāti - atbalstītie ieguldījumi - Āra
description_lv - Augstas izšķirtspējas video: Imilab EC3 Lite viedkamera var lepoties ar izteiksmīgu 2304 × 1296 pikseļu izšķirtspēju, nodrošinot skaidru un detalizētu videoierakstu, lai uzlabotu drošību un uzraudzību. a> Pilnkrāsu nakts redzamība: Atšķirībā no tradicionālajām drošības kamerām ar melnbalto nakts redzamību, šai kamerai ir pilnkrāsu nakts redzamība. Tas nodrošina spilgtu un skaidru video pat vāja apgaismojuma apstākļos, palīdzot identificēt iespējamos draudus vai iebrucējus. 2,4 GHz Wi-Fi savienojamība: kamera ir aprīkota ar 2,4 GHz Wi-Fi savienojumu, kas nodrošina stabilu un uzticamu savienojumu ar jūsu mājas tīklu netraucētai attālai uzraudzībai, izmantojot viedtālruni. vai datorā. Plašs nakts redzamības diapazons: ar maksimālo nakts redzamības attālumu 30 metri, šī kamera piedāvā paplašinātu diapazonu video uzņemšanai nakts stundās, nodrošinot papildu drošību jūsu īpašumam.< /span> Vienkāršas uzglabāšanas iespējas: Imilab EC3 Lite atbalsta SD kartes līdz 64 GB, padarot to ērti saglabāt un piekļūt ierakstītajiem video materiāliem. Tas ļauj jums ērtā laikā pārskatīt notikumus un incidentus.
description_lv - Augstas izšķirtspējas video: Imilab EC3 Lite viedā kamera var lepoties ar skaidru 2304 × 1296px izšķirtspēju, kas nodrošina skaidru un detalizētu videoierakstu uzņemšanu, lai uzlabotu drošību un uzraudzību. Pilnkrāsu nakts redzamība: Atšķirībā no tradicionālajām drošības kamerām ar melnbalto nakts redzamību, šai kamerai ir pilnkrāsu nakts redzamība. Tā nodrošina spilgtu un skaidru video pat vājā apgaismojumā, palīdzot jums identificēt potenciālos draudus vai iebrucējus. 2,4 GHz Wi-Fi savienojamība: Kamera ir aprīkota ar 2,4 GHz Wi-Fi savienojamību, kas nodrošina stabilu un uzticamu savienojumu ar jūsu mājas tīklu, lai nodrošinātu netraucētu attālinātu uzraudzību, izmantojot viedtālruni vai datoru. Plašs nakts redzamības diapazons: Šī kamera ar maksimālo nakts redzamības attālumu 30 metri nodrošina plašu diapazonu video uzņemšanai nakts stundās, nodrošinot papildu drošību jūsu īpašumam. Vieglas glabāšanas iespējas: Imilab EC3 Lite atbalsta SD kartes ar ietilpību līdz 64 GB, kas ļauj ērti uzglabāt un piekļūt ierakstītajiem videoierakstiem. Tas ļauj jums pārskatīt notikumus un incidentus, kad tas jums ir ērti.
description_ru - Augstas izšķirtspējas video: Imilab EC3 Lite viedās kameras izšķirtspēja ir 2304 × 1296 pikseļi, kas nodrošina skaidru un detalizētu video uzlabotajai drošībai un uzraudzībai.Augstas izšķirtspējas video. a> Pilnkrāsu nakts redzamība: atšķirībā no tradicionālajām CCTV kamerām ar melnbalto nakts redzamību šī kamera ir aprīkota ar pilnkrāsu nakts redzamību. Tā nodrošina spilgtu un skaidru video pat vājā apgaismojumā, palīdzot identificēt potenciālos draudus vai iebrucējus.2,4 GHz Wi-Fi savienojamība: Kamera ir aprīkota ar 2,4 GHz Wi-Fi savienojamību, kas nodrošina stabilu un uzticamu savienojumu ar mājas tīklu, lai nodrošinātu netraucētu attālinātu uzraudzību, izmantojot viedtālruni vai datoru. Plašs nakts redzamības diapazons: Ar maksimālo nakts redzamības diapazonu 30 metru attālumā šī kamera nodrošina paplašinātu video uzņemšanas diapazonu naktī, nodrošinot papildu drošību jūsu īpašumam. < /a> Vieglas glabāšanas iespējas: Imilab EC3 Lite atbalsta SD kartes līdz 64 GB, kas ļauj ērti uzglabāt ierakstītos materiālus un piekļūt tiem. Tas ļauj jums pārskatīt notikumus un incidentus jums ērtā laikā.
dimensionalWeight - 250
Dizains - Divvirzienu sarunas - Jā
Dizains - Iebūvēts mikrofons - Jā
Dizains - Iebūvēts skaļrunis - Jā
Dizains - izturīgs pret laikapstākļiem - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP66
EAN - 6971085312583
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - -30 - 60 °C
Enerģija - barošanas avota tips - DC
garantijaType - G
gross_weight - 0.5 kg
guaranteeLength - 24
Iepakojuma saturs - iekļauts strāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - Kameru skaits - 1
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Jauda - līdzstrāvas izejas spriegums - 12
Jauda - līdzstrāvas izejas strāva - 1 A
Kamera - Cilvēka noteikšana - Jā
Kamera - kustības noteikšana - Jā
Konstrukcija - montāžas veids - Griesti/sienas
Modelis - IMILAB EC3
Nakts redzamība - infrasarkanais viļņu garums - 850 nm
Nakts redzamība - infrasarkano LED skaits - 2
Nakts redzamība - LED tipa - IR
Nakts redzamība - Nakts redzamība - Jā
Nakts redzamība - Nakts redzamības attālums - 30 m
producerCode - CMSXJ40A
productName - Āra kamera IMILAB EC3 Lite 3MP balta
productSize - Parasts
Ražotājs - Xiaomi
sizeX - 95
sizeY - 155
sizeZ - 85
svars - 0.475 kg
svars - 338
Svars un izmēri - Augstums - 165 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 93 mm
Svars un izmēri - Platums - 86 mm
Svars un izmēri - Svina kabeļa garums - 3 m
title_lv - Xiaomi IMILAB EC3 Lite Bezvadu Drošības Kamera 2K
title_lv - Xiaomi IMILAB EC3 Lite bezvadu āra drošības kamera 2K
title_ru - Xiaomi IMILAB EC3 Lite bezvadu drošības kamera 2K
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Uzglabāšana - iebūvēts cietais disks - Nē
Uzglabāšana - Integrēts karšu lasītājs - Jā
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 64 GB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Veiktspēja - Dienas/nakts režīms - Jā
Veiktspēja - infrasarkano staru (IR) izslēgšanas filtrs - Jā
Veiktspēja - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Veiktspēja - Veids - IP drošības kamera
Video - Atbalstītie video režīmi - 2K
Video - Kopējais megapikseļu skaits - 3 MP
Video - maksimālā izšķirtspēja - 2304 x 1296 pikseļi
Video - Video saspiešanas formāti - H.265
Image sensor - Number of effective pixels (H x V) - 2304 x 1296 pixels
Image sensor - Maximum aperture number - 2
Image sensor - Number of sensors - 1
category_en - Computers & Components > Network products > IP Video surveillance cameras
category_lv - Datortehnika > Tīkla produkti > IP Videonovērošanas kameras
category_ru - Datortehnika > Tīkla produkti > IP Videonovērošanas kameras
Performance - Placement supported - Outdoor
description_lv - Augstas izšķirtspējas video: Imilab EC3 Lite viedkamera var lepoties ar izteiksmīgu 2304 × 1296 pikseļu izšķirtspēju, nodrošinot skaidru un detalizētu videoierakstu, lai uzlabotu drošību un uzraudzību. a> Pilnkrāsu nakts redzamība: Atšķirībā no tradicionālajām drošības kamerām ar melnbalto nakts redzamību, šai kamerai ir pilnkrāsu nakts redzamība. Tas nodrošina spilgtu un skaidru video pat vāja apgaismojuma apstākļos, palīdzot identificēt iespējamos draudus vai iebrucējus.
2,4 GHz Wi-Fi savienojamība: kamera ir aprīkota ar 2,4 GHz Wi-Fi savienojumu, kas nodrošina stabilu un uzticamu savienojumu ar jūsu mājas tīklu netraucētai attālai uzraudzībai, izmantojot viedtālruni. vai datorā. Plašs nakts redzamības diapazons: ar maksimālo nakts redzamības attālumu 30 metri, šī kamera piedāvā paplašinātu diapazonu video uzņemšanai nakts stundās, nodrošinot papildu drošību jūsu īpašumam.< /span>
Vienkāršas uzglabāšanas iespējas: Imilab EC3 Lite atbalsta SD kartes līdz 64 GB, padarot to ērti saglabāt un piekļūt ierakstītajiem video materiāliem. Tas ļauj jums ērtā laikā pārskatīt notikumus un incidentus.
description_en - High-Resolution Video: The Imilab EC3 Lite Smart Camera boasts a crisp 2304 × 1296px resolution, ensuring that you capture clear and detailed video footage for enhanced security and monitoring. Full Color Night Vision: Unlike traditional security cameras with black and white night vision, this camera features full-color night vision. It provides vibrant and clear video even in low-light conditions, helping you identify potential threats or intruders.
2.4GHz Wi-Fi Connectivity: The camera is equipped with 2.4GHz Wi-Fi connectivity, ensuring a stable and reliable connection to your home network for seamless remote monitoring via your smartphone or computer. Wide Night Vision Range: With a maximum night vision distance of 30 meters, this camera offers an extended range for capturing video during nighttime hours, providing added security to your property.
Easy Storage Options: The Imilab EC3 Lite supports SD cards up to 64GB, making it convenient to store and access recorded video footage. This allows you to review events and incidents at your convenience.
description_ru - Видео высокого разрешения: интеллектуальная камера Imilab EC3 Lite имеет четкое разрешение 2304 × 1296 пикселей, гарантируя четкую и детализированную видеозапись для повышения безопасности и мониторинга.Видео высокого разрешения. а> Полноцветное ночное видение: В отличие от традиционных камер видеонаблюдения с черно-белым ночным видением, эта камера оснащена полноцветным ночным видением. Он обеспечивает яркое и четкое видео даже в условиях низкой освещенности, помогая идентифицировать потенциальные угрозы или злоумышленников.
Подключение Wi-Fi 2,4 ГГц: Камера оснащена подключением Wi-Fi 2,4 ГГц, обеспечивающим стабильное и надежное соединение с домашней сетью для беспрепятственного удаленного мониторинга с помощью смартфона. или компьютер. Широкий диапазон ночного видения: Благодаря максимальному расстоянию ночного видения 30 метров эта камера обеспечивает расширенный диапазон съемки видео в ночное время, обеспечивая дополнительную безопасность вашего имущества.< /а>
Простые варианты хранения: Imilab EC3 Lite поддерживает карты SD емкостью до 64 ГБ, что позволяет удобно хранить записанные видеоматериалы и получать к ним доступ. Это позволяет вам просматривать события и инциденты в удобное для вас время.
dimensionalWeight - 250
Design - Two-way talk - Yes
Design - Built-in microphone - Yes
Design - Built-in loudspeaker - Yes
Design - Weatherproof - Yes
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - White
Design - International Protection (IP) code - IP66
EAN - 6971085312583
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - -30 - 60 °C
Power - Power source type - DC
warrantyType - G
gross_weight - 0.5 kg
warrantyLength - 24
Packaging content - Power adapter included - Yes
Packaging content - Number of cameras - 1
Packaging content - Manual - Yes
Power - DC output voltage - 12
Power - DC output current - 1 A
Camera - Human detection - Yes
Camera - Motion detection - Yes
Design - Mounting type - Ceiling/wall
Model - IMILAB EC3
Night vision - Infra-red wavelength - 850 nm
Night vision - Number of infrared LEDs - 2
Night vision - LED type - IR
Night vision - Night vision - Yes
Night vision - Night vision distance - 30 m
producerCode - CMSXJ40A
productName - Outdoor camera IMILAB EC3 Lite 3MP white
productSize - Normal
Producer - Xiaomi
sizeX - 95
sizeY - 155
sizeZ - 85
weight - 0.475 kg
weight - 338
Weight & dimensions - Height - 165 mm
Weight & dimensions - Depth - 93 mm
Weight & dimensions - Width - 86 mm
Weight & dimensions - Lead cable length - 3 m
title_lv - Xiaomi IMILAB EC3 Lite Bezvadu Drošības Kamera 2K
title_en - Xiaomi IMILAB EC3 Lite Wireless Outdoor Security Camera 2K
title_ru - Xiaomi IMILAB EC3 Lite Беспроводная камера безопасности 2K
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Storage - Built-in HDD - No
Storage - Card reader integrated - Yes
Storage - Maximum memory card size - 64 GB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Performance - Day/night mode - Yes
Performance - Infrared (IR) cut-off filter - Yes
Performance - Connectivity technology - Wireless
Performance - Type - IP security camera
Video - Supported video modes - 2K
Video - Total megapixels - 3 MP
Video - Maximum resolution - 2304 x 1296 pixels
Video - Video compression formats - H.265
42,56 €
Xiaomi IMILAB EC3 Lite Wireless Outdoor Security Camera 2K
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas