Silicon Power Blaze B07, 128GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 869026 Preces kods: SP128GBUF3B07V1K
Noliktavā 17 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
32,96 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 128 GB
  • Read speed (max.): Nav norādīts
  • Write speed (max.): Nav norādīts
Pamatinformācija
Apjoms 128 GB
USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna
Read speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu nolasīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē pārsūtīt datoram vai citai ierīcei. Piem. 5 MB.s dod iespēju pārsūtīt vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Write speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu ierakstīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē "saņemt" no datora vai kādas citas ierīces. Piem. 5 MB.s dod iespēju "saņemt" vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Interfeiss : USB 3.2 Gen 1
Pieslēgums USB Type-A

Pieslēguma veids, kuru atbalsta zibatmiņa.

USB2.0 tehniski maksimālais datu caurlaidības ātrums ir 480 megabiti, kas pārvēršot megabaitos un darbojoties reālā pasaulē robežojas ap 40 Megabaitiem sekundē. Tamdēļ USB2.0 zibatmiņas, kas spēj rakstīt un nolasīt datus virs 30 MB/s var jau uzskatīt par maksimāli ātrdarbīgām šī pieslēguma robežās. 

Lai nodrošinātu lielāku ātrdarbību tikai ieviests USB3.0 standarts, kurš patreiz ir pieejams vidējas un dārgas klases jaunos datoros un spēj nodrošināt maksimāli ~4 gigabitu sekundē datu pārraidi, kas rezultējas datu caurlaidībā līdz 400 megabaitiem sekundē. Tiesa gan, lai kopētu datus ar šādu ātrumu, datoram jābūt aprīkotam ar cieto disku vai SSD, kura rakstīšanas vai lasīšanas ātrums ir vienāds vai lielāks par zibatmiņas lasīšanas vai rakstīšanas ātrumu un tuvojas USB 3.0 rādītājam.

USB2.0 un USB3.0 ir atpakaļsavietojami standarti. T.i. USB 2.0 iekārtas var spraust USB 3.0 pieslēgvietās un otrādi. Vienīgi jāņem vērā, ka tiks izmantots lēnākais caurlaidības ātrums, t.i. USB 2.0

Papildus specifikācija
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Dati - Citi raksturlielumi - Antibakteriāla virsma
Dati - Citi raksturlielumi - Atslēgu piekariņš
Dati - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Dati - Drošība - AES šifrēšana
Dati - Drošība - Automātiska dublēšana
Dati - Jauda - 128 GB
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Microsoft Windows
Dati - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
description_et - USB 3.2 Gen 1 saskarne nodrošina lielu datu pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 5 Gb/s Laboratorijas sertificēts antibakteriāls slānis aizsargā pret pilieniem Plug & Play - atvieglo un paātrina zibatmiņas diska lietošanu Noņemams vāciņš aizsargā USB savienojumu, kad zibatmiņas disks netiek lietots Integrēts atvērums ļauj zibatmiņas disku piestiprināt pie atslēgu piekariņa vai somas Recuva File Recovery atgūst izdzēstus failus: Fotoattēli, dokumenti, dziesmas un videoklipi SP Widget lejupielādējama programmatūra nodrošina dublēšanu un drošību Vairāk enerģijas USB 3.2 1. paaudzes zibatmiņas diskam Blaze B07 ir USB 3.2 1. paaudzes saskarne, kas nodrošina lielu datu pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 5 Gbps. Glabā datus, nevis bitus un sīkumus Drošība un higiēna ir Blaze B07 galvenās prioritātes. Laboratoriski sertificēts antibakteriāls slānis aizsargā gan atmiņas karti, gan tās lietotājus no mikrobiem. Šī ir īpaši noderīga funkcija, ja bieži koplietojat zibatmiņas disku ar draugiem vai kolēģiem. Tas ir gatavs lietošanai gan iekšpusē, gan ārpusē Vienkārši pievienojiet to USB pieslēgvietai, un varat sākt darbu. Kad USB savienojums netiek lietots, noņemams vāciņš aizsargā to no elementiem. Vienmēr ar jums Tas ir izstrādāts, lai būtu jūsu ikdienas sīkrīks. Pateicoties integrētajam atvērumam, to var ērti piestiprināt pie atslēgu piekariņa vai somas - lai Blaze B07 vienmēr būtu ar jums, lai kurp jūs dotos. SP programmatūra Flash diskam ir pievienota Silicon Power programmatūra, kurā ir ērtas dublēšanas un drošības funkcijas.
description_lv -
description_lv - A tipa USB 3.2. paaudzes 1. paaudzes interfeiss nodrošina ātru datu pārsūtīšanu līdz pat 5 Gb/s tūlītēju atmiņas paplašināšanu līdz 256 GB ietilpībai Laboratorijas sertificēts antibakteriāls pārklājums pasargā disku un tā lietotājus no mikrobiem True Plug & Play tehnoloģija novērš nepieciešamību pēc ārējas barošanas Noņemams vāciņš aizsargā USB savienotāju, kad tas netiek izmantots Iebūvēta siksniņas cauruma konstrukcija, lai to varētu viegli piestiprināt pie atslēgu piekariņa vai somas Recuva File Recovery ļauj atjaunot izdzēstus failus, piemēram, digitālās fotogrāfijas, dokumentus, dziesmas un videoklipus Bezmaksas SP Widget programmatūra ir pieejama lejupielādei, lai veiktu dublēšanu un atjaunošanu, AES 256 bitu šifrēšanu un glabāšanu mākonī Vairāk jaudas Ar USB 3.2 Gen 1 Blaze B07 A tipa USB zibatmiņas diskam ir USB 3.2 Gen 1 interfeiss, kas nodrošina ātru datu pārsūtīšanu līdz pat 5 Gbps. Turklāt ar 256 GB atmiņas ietilpību jums būs vairāk nekā pietiekami daudz vietas, lai paņemtu līdzi visu, kas jums nepieciešams. Glabā datus, nevis mikrobus Blaze B07 drošība un higiēna ir galvenā prioritāte. Laboratoriski sertificēts antibakteriāls pārklājums pasargā disku un - pats galvenais - tā lietotājus no mikrobiem. Tas ir īpaši noderīgi, ja disku koplietojat ar draugiem vai kolēģiem biroja vidē. Blaze B07 ir vienmēr gatavs darbam no iekšpuses un ārpuses, pateicoties True Plug & Play tehnoloģijai, kas novērš nepieciešamību pēc ārējas barošanas. Ārpusē noņemams vāciņš aizsargā USB savienotāju, kad tas netiek izmantots. Vienmēr līdzi Tā kā tas ir paredzēts ikdienas lietošanai, iebūvētais siksniņas caurums ir praktiska dizaina izvēle, lai piespraustu Blaze B07 pie atslēgu piekariņa vai somas, lai tā vienmēr būtu ar jums ceļā. Kamēr vien nepazaudēsiet atslēgas vai somu, datu pazaudēšana būs pagātne. Rezerves kopija, lai nodrošinātu jūsu datu drošību, Blaze B07 ir aprīkots ar papildu drošības pasākumiem. Efektīvai failu pārvaldībai un AES 256 bitu šifrēšanai ir pieejama SP Widget programmatūras bezmaksas lejupielāde, savukārt Recuva File Recovery programmatūra nodrošina datu atjaunošanu. Turklāt tam ir arī ierobežota 5 gadu garantija, kas nodrošina vēl lielāku sirdsmieru.
description_ru -
description_short_en - 128 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrs USB 3.2 Gen 1 savienojums Līdz 5 Gbps datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērots darbam ar lieliem failiem Stilīgs un praktisks dizains
description_short_et - 128 GB ietilpības zibatmiņas diskdziņš Ātrs USB 3.2 Gen 1 savienojums Līdz 5 Gbps datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērots darbam ar lieliem failiem Antibakteriāla augšējā virsma
description_short_lv -
description_short_ru - 128 GB zibatmiņas zibatmiņas disksAugstraujš USB 3.2 Gen 1 savienojumsDatu pārsūtīšanas ātrums līdz 5 GbpsIdeāli piemērots lielu failu apstrādeiAntibakteriāla virsma
feature_group_et - USB atmiņas kartes
feature_group_ln - USB zibatmiņas diski
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB zibatmiņas
Kopā - svars (g) - 7.9
Kopējais - dziļums (mm) - 10,4
name_et - Silicon Power atmiņas karte 128GB Blaze B07 USB 3.2, melna
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 128GB Blaze B07 USB 3.2, melns
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 128GB Blaze B07 USB 3.2, melns
nosaukums_ru - Silicon Power 128 GB Blaze B07 USB 3.2 zibatmiņas disks, melns
ražotāja_kods - SP128GBUF3B07V1K
Specifikācijas - citas īpašības - Antibakteriāla virsma
Specifikācijas - citas īpašības - Atslēgu piekariņš
Specifikācijas - Citi - Antibakteriāla virsma
Specifikācijas - Citi - Antibakteriāla virsma
Specifikācijas - Citi - atslēgu piekariņš
Specifikācijas - Citi - Atslēgu riņķis
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Drošība - AES šifrēšana
Specifikācijas - Drošība - Automātiska dublēšana
Specifikācijas - Drošības funkcijas - AES šifrēšana
Specifikācijas - Drošības funkcijas - Automātiska dublēšana
Specifikācijas - Drošību uzlabojošas funkcijas - AES šifrēšana
Specifikācijas - Drošību uzlabojošas funkcijas - Automātiska dublēšana
Specifikācijas - ietilpība - 128 GB
Specifikācijas - ietilpība - 128 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 128 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Microsoft Windows
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Microsoft Windows
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Microsoft Windows
svītrkods - 4713436147367
Vispārīgi - augstums (mm) - 54,6
Vispārīgi - augstums (mm) - 54,6
Vispārīgi - Augstums (mm) - 54,6
Vispārīgi - augstums (mm) - 54.6
Vispārīgi - dziļums (mm) - 10,4
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 10,4
Vispārīgi - dziļums (mm) - 10.4
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Platums (mm) - 18,9
Vispārīgi - Platums (mm) - 18.9
Vispārīgi - Platums (mm) - 18.9
Vispārīgi - Platums (mm) - 18.9
Vispārīgi - Svars (g) - 7,9
Vispārīgi - Svars (g) - 7,9
Vispārīgi - Svars (g) - 7.9
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Plastmasa
zīmols - Silicon Power
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Andmed - Muud omadused - Antibakteriaalne pind
Andmed - Muud omadused - Võtmehoidja
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Turvalisus - AES krüpteering
Andmed - Turvalisus - Automaatne varundamine
Andmed - Maht - 128 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Microsoft Windows
Andmed - Ühendused - USB 3.2 Gen 1
description_et - USB 3.2 Gen 1 liides võimaldab kiiret, kuni 5 Gbps andmeedastuskiirust Laboris sertifitseeritud antibakteriaalne kiht kaitseb pisikute eest Plug & Play – lihtsustab ja kiirendab mälupulga kasutamist Eemaldatav kork kaitseb USB ühendust, kui mälupulk pole parasjagu kasutuses Integreeritud avaus võimaldab mälupulka võtmehoidja või koti külge kinnitada Recuva File Recovery taastab kustutatud failid: fotod, dokumendid, laulud ja videod SP Widget allalaetav tarkvara pakub tagavarakoopiat ning turvafunktsiooni Rohkem võimsust USB 3.2 Gen 1 kaudu
Blaze B07 mälupulk on varustatud USB 3.2 Gen 1 liidesega, mis võimaldab kiiret, kuni 5 Gbps andmeedastuskiirust. Ladustab andmeid, mitte pisikuid
Turvalisus ja hügieen on Blaze B07 olulisim prioriteet. Laboris sertifitseeritud antibakteriaalne kiht kaitseb pisikute eest nii mälupulka kui ka selle kasutajaid. See on eriti kasulik omadus juhul, kui jagad mälupulka tihti oma sõprade või töökaaslastega. Valmis nii seest kui ka väljast
Lihtsalt ühenda mälupulk USB pessa ning oledki valmis seda kohe kasutama. Kui mälupulka parasjagu ei kasuta, kaitseb eemaldatav kork USB ühendust välismõjude eest. Alati Sinuga kaasas
See on loodud olema igapäevane vidin. Tänu integreeritud avausele saad mälupulga kinnitada mugavalt oma võtmehoidja või koti külge – nii on Blaze B07 Sinuga alati kõikjal kaasas. SP tarkvara
Mälupulgaga tuleb kaasa tasuta Silicon Power'i tarkvara allalaadimise võimalus, milles peituvad praktilised varundamise ja turvafunktsioonid.
description_lv -
description_en - Type-A USB 3.2 Gen 1 interface allows for speedy data transfers up to 5 Gbps Instant storage expansion up to 256GB capacity Laboratory-certified anti-bacterial coating protects the drive and its users from germs True Plug & Play Technology eliminates the need for external power Detachable cap protects the USB connector when not in use Built-in straphole design for easy attachment to keychains or bags Recuva File Recovery allows for recovery of erased files, such as digital photos, documents, songs, and videos Free SP Widget software available for download for backup & restore, AES 256-bit encryption, and cloud storage More Power With USB 3.2 Gen 1
The Blaze B07 Type-A USB flash drive is equipped with a USB 3.2 Gen 1 interface, which allows for speedy data transfers up to 5 Gbps. On top of that, with up to 256GB of storage capacity, you'll have more than enough space to take what you need with you. Stores Data, Not Germs
Safety and hygiene are a top priority for the Blaze B07. A laboratory-certified antibacterial coating protects the drive and – most importantly – its users from germs. This is especially useful when sharing the drive with friends or with coworkers in an office environment. Ready, Inside And Out
On the inside, the Blaze B07 is always ready with True Plug & Play technology, which eliminates the need for external power. On the outside, a detachable cap protects the USB connector when not in use. Always With You
As it's meant to be an everyday item, the built-in straphole is a practical design choice to clip the Blaze B07 on to your keychain or bag, so it's always with you on the move. As long as you don't misplace your keys or bag, losing your data will be a thing of the past. Back-Up For The Back-Up
To ensure the safety of your data, the Blaze B07 comes with extra security measures. A free download of the SP Widget software is available for efficient file management and AES 256-bit encryption, while the Recuva File Recovery software provides data recovery. It's also backed by a limited 5-year warranty for even greater peace of mind.
description_ru -
description_short_en - 128 GB capacity flash drive Fast USB 3.2 Gen 1 connectivity Up to 5 Gbps transfer rate Perfect for working with large files Stylish and practical design
description_short_et - 128 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.2 Gen 1 ühendus Kuni 5 Gbps andmeedastuskiirus Ideaalne suurte failidega töötamiseks Antibakteriaalne pealispind
description_short_lv -
description_short_ru - 128 Гб флеш-накопительВысокоскоростное соединение USB 3.2 Gen 1Скорость передачи данных до 5 Гбит/сИдеально подходит для работы с большими файламиАнтибактериальная поверхность
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
Общее - Вес (г) - 7.9
Общее - Глубина (мм) - 10,4
name_et - Silicon Power mälupulk 128GB Blaze B07 USB 3.2, must
name_en - Silicon Power flash drive 128GB Blaze B07 USB 3.2, black
name_lv - Silicon Power flash drive 128GB Blaze B07 USB 3.2, black
name_ru - Silicon Power флеш-накопитель 128GB Blaze B07 USB 3.2, черный
manufacturer_code - SP128GBUF3B07V1K
Specifications - Other properties - Anti-bacterial surface
Specifications - Other properties - Keychain
Спецификации - Другое - Антибактериальная поверхность
Specifikācijas - Citi - Anti-bacterial surface
Спецификации - Другое - брелок
Specifikācijas - Citi - Atslēgu riņķis
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Спецификации - Безопасность - AES криптация
Спецификации - Безопасность - Автоматический бэкап
Specifications - Safety features - AES encryption
Specifications - Safety features - Automatic backup
Specifikācijas - Drošību uzlabojošas funkcijas - AES šifrēšana
Specifikācijas - Drošību uzlabojošas funkcijas - Automatic backup
Specifications - Capacity - 128 GB
Спецификации - Емкость - 128 ГБ
Specifikācijas - Ietilpība - 128 GB
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Microsoft Windows
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Microsoft Windows
Specifications - Connectivity - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Спецификации - Соединения - USB 3.2 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Microsoft Windows
barcode - 4713436147367
Üldine - Kõrgus (mm) - 54,6
Общее - Высота (мм) - 54,6
Vispārīgi - Augstums (mm) - 54,6
General - Height (mm) - 54.6
Üldine - Sügavus (mm) - 10,4
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 10,4
General - Depth (mm) - 10.4
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Korpuse materjal - Plastik
Общее - Материал корпуса - Пластик
Üldine - Laius (mm) - 18,9
General - Width (mm) - 18.9
Общее - Ширина (мм) - 18.9
Vispārīgi - Platums (mm) - 18.9
Üldine - Kaal (g) - 7,9
Vispārīgi - Svars (g) - 7,9
General - Weight (g) - 7.9
General - Body material - Plastic
brand - Silicon Power
32,96 €
Silicon Power Blaze B07, 128GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas