Silicon Power Mobile C31, 16GB, Black & Silver

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 537069 Preces kods: SP016GBUC3C31V1K
Noliktavā 35 gab.
Garantija: 3 gadi
25,86 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 16 GB
  • Read speed (max.): Nav norādīts
  • Write speed (max.): Nav norādīts
Pamatinformācija
Apjoms 16 GB
USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna, Sudraba
Read speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu nolasīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē pārsūtīt datoram vai citai ierīcei. Piem. 5 MB.s dod iespēju pārsūtīt vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Write speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu ierakstīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē "saņemt" no datora vai kādas citas ierīces. Piem. 5 MB.s dod iespēju "saņemt" vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Interfeiss : USB 3.2 Gen 1
Pieslēgums USB Type-A, USB Type-C

Pieslēguma veids, kuru atbalsta zibatmiņa.

USB2.0 tehniski maksimālais datu caurlaidības ātrums ir 480 megabiti, kas pārvēršot megabaitos un darbojoties reālā pasaulē robežojas ap 40 Megabaitiem sekundē. Tamdēļ USB2.0 zibatmiņas, kas spēj rakstīt un nolasīt datus virs 30 MB/s var jau uzskatīt par maksimāli ātrdarbīgām šī pieslēguma robežās. 

Lai nodrošinātu lielāku ātrdarbību tikai ieviests USB3.0 standarts, kurš patreiz ir pieejams vidējas un dārgas klases jaunos datoros un spēj nodrošināt maksimāli ~4 gigabitu sekundē datu pārraidi, kas rezultējas datu caurlaidībā līdz 400 megabaitiem sekundē. Tiesa gan, lai kopētu datus ar šādu ātrumu, datoram jābūt aprīkotam ar cieto disku vai SSD, kura rakstīšanas vai lasīšanas ātrums ir vienāds vai lielāks par zibatmiņas lasīšanas vai rakstīšanas ātrumu un tuvojas USB 3.0 rādītājam.

USB2.0 un USB3.0 ir atpakaļsavietojami standarti. T.i. USB 2.0 iekārtas var spraust USB 3.0 pieslēgvietās un otrādi. Vienīgi jāņem vērā, ka tiks izmantots lēnākais caurlaidības ātrums, t.i. USB 2.0

Papildus specifikācija
augstums - 1
BrandPartCode - SP016GBUC3C31V1K
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Dati - Jauda - 16 GB
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Android 4.1 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Windows Phone 8 vai jaunāka versija
Dati - Savienojumi - USB-C
Dati - Savienojumi - USB 3.1 Gen 1
description_et - Viena ierīce, vairākas funkcijas Pateicoties divām dažādām saskarnēm, Silicon Power Mobile C31 atmiņas karte ir ērts rīks datu glabāšanai. Ar klasisko USB interfeisu šo atmiņas karti var pievienot datora USB pieslēgvietai. Tajā pašā laikā, izmantojot USB-C interfeisu, varat ērti pievienot zibatmiņas disku viedierīces aizmugurē ar USB-C savienojumu. Tādējādi datu pārsūtīšana no vienas ierīces uz citu ir ļoti ērta un ātra. Viedā 360° rotējoša konstrukcija Lai nodrošinātu lietotājiem drošāku ierīces lietošanu, ierīcei Mobile C31 ir 360° rotējošs "vāciņš", kas aizsargā USB/USB-C saskarni, kad tā netiek lietota. Tajā pašā laikā vāciņa pagriešana ir ļoti vienkārša - vienkārši nospiediet pogu. Ārkārtīgi ātrs USB 3.1 Gen 1 USB 3.1 Gen 1 salīdzinājumā ar standarta USB 2.0 savienojumu ir daudz ātrāks. Tāpēc, pārsūtot videoklipus, bildes, mūziku un citus lielus failus, nav jāgaida, kamēr pulkstenis ieslēgsies, jo USB 3.1 Gen 1 patiešām darbojas ārkārtīgi ātri. Ieslēdziet un izmantojiet Jums nav jāizmanto ārējs barošanas avots vai atsevišķs kabelis. Vienkārši pievienojiet savu Mobile C31 viedierīces ar OTG iespējotu USB-C pieslēgvietu, un jums būs pieejami visi dati, kas ir atmiņas ierīcē. Atbalsta datu pārsūtīšanu starp viedierīci un datoru Inteliģenta 360° rotējoša vāciņa konstrukcija, kas ļauj noturēt vāciņu vietā Plug & Play - nav nepieciešami atsevišķi kabeļi vai programmatūra Izturīgs metāla korpuss un plastmasas vāciņš.
description_lv -
description_lv - Jaunais C31 ir paredzēts abiem. Tā ir aprīkota ar divām saskarnēm - USB 3.0 un C tipa - un ir ideāls savienojums, kas nodrošina ērtu datu pārraidi starp jebkuru "vecās skolas" USB klēpjdatoru vai datoru un jaunās paaudzes C tipa ierīcēm. Ātri un ērti kopīgojiet datus starp tām vai atbrīvojiet līdz pat 128 GB vērtīgas atmiņas savā jaunās paaudzes mobilajā ierīcē. C31 - tikai viens mazs diskdziņš, nekādu kabeļu, neskaidrību vai tīkla ierobežojumu - dzīve reizēm var būt tik vienkārša! Ar C tipa diskiem priekšgalā Vecā skola vai priekšā spēlei? Neatkarīgi no tā, kāds ir jūsu tips, C tipa viedtālrunis izplatās strauji. Universālais nākotnes interfeiss ir atgriezenisks - tas vienmēr derēs pirmajā reizē. Esiet savienoti un apsteidziet spēli ar mūsu jauno C31. Pagrieziet to, tikai nedaudz pagrieziet 360° pagrieziena leņķī Pagriežamās vāciņi ir satriecoši. Aizvākojums nekad netraucē, nekad nepazūd un vienmēr aizsargā neizmantoto galu. Mūsu ir arī izgatavots ar rombveida griezumu, kas to padara vēl lieliskāku! Cik stilīgi! Dimanta griezuma raksts un juvelierizstrādājumu izmēra COB (Chip on Board) tehnoloģija nodrošina, ka C31 ir maza un kompakta, kā arī aizsargāta pret ūdeni, vibrācijām un putekļiem. Un, tā kā mēs esam pārliecināti, ka tas kalpos kā dimants, mēs sniedzam mūža garantiju.
description_ru -
description_short_en - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks USB 3.1 savienojamība Dubulta piekļuve: USB un USB-C Izturīgs metāla un plastmasas dizains Ērts grozāms vāciņš
description_short_et - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrs USB 3.1 savienojums Divas sistēmas: USB un USB-C Izturīgs metāla un plastmasas dizains Ērts grozāms korpuss
description_short_lv - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks USB 3.1 savienojums Divkārša piekļuve: USB un USB-C Izturīgs metāla un plastmasas dizains Praktisks grozāms vāciņš
description_short_ru - 16 GB USB 3.1 Divkārša sistēma: USB un USB-C Izgatavots no izturīga metāla un plastmasas Ērts rotējošs korpuss
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Izturīgs pret putekļiem, izturīgs pret vibrāciju, ūdensizturīgs
Dizains - formas faktors - Grozāms
Dizains - Korpusa materiāls - Metāls, plastmasa
Dizains - Produkta krāsa - Melna, sudraba
Dizains - Sertifikācija - CE/FCC/BSMI/KCC/Green dot/WEEE/RoHS
Drošība - paroles aizsardzība - Nē
Drošība - piekļuve ar PIN kodu - Nē
Drošība - pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
dziļums - 12.5
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB atmiņas kartes
feature_group_ln - USB zibatmiņas diski
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB zibatmiņas
GarantijaInformācija - Mūža periods
gross_weight - 0.013
GTIN - 4712702655933
Iepakojuma saturs - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Kategorija - USB zibatmiņas diskdziņi
Kopā - svars (g) - 3,3
Kopējais - dziļums (mm) - 8,5
LongDesc - No A līdz C ar stilu un vieglumuViesi dalīties? Vai vairāk vietas?Jaunā C31 ir paredzēta abām vajadzībām. Ar divām saskarnēm - USB 3.0 un C tipa - tas ir ideāls savienojums, kas nodrošina ērtu datu pārraidi starp jebkuru "vecās skolas" USB klēpjdatoru vai datoru un jaunās paaudzes C tipa ierīcēm. Ātri un ērti kopīgojiet datus starp tām vai atbrīvojiet līdz pat 128 GB vērtīgas atmiņas savā jaunās paaudzes mobilajā ierīcē. C31 - tikai viens mazs diskdziņš, nekādu kabeļu, neskaidrību vai tīkla ierobežojumu - dzīve dažkārt var būt tik vienkārša!Ahead of The Game With Type-CSenā skola vai priekšā spēlei? Neatkarīgi no tā, kāds ir jūsu tips - C tipa atmiņas veids izplatās ļoti ātri. Universālais nākotnes interfeiss ir atgriezenisks - tas vienmēr derēs pirmajā reizē. Palieciet savienoti un esiet priekšā ar mūsu jauno C31.Atveriet to, tikai nedaudz360° leņķī grozāmie vāciņi ir satriecoši. Aizvākojums nekad netraucē, nekad nepazūd un vienmēr aizsargā neizmantoto galu. Mūsu ir arī izgatavots ar rombveida griezumu, kas to padara vēl lieliskāku! Diamanta griezuma raksts un rotaslietas izmērsCOB (Chip on Board) tehnoloģija nodrošina, ka C31 ir mazs un kompakts, kā arī aizsargāts pret ūdeni, vibrācijām un putekļiem. Un, tā kā mēs esam pārliecināti, ka tas kalpos kā dimants, sniedzam mūža garantiju.SP failu pārlūks - pārvalda failus gudri un bez maksasSpeciāli izstrādāts C tipa ierīcēm un Android™ viedtālruņiem vai planšetdatoriem, mūsu SP failu pārlūks piedāvā automātisku failu kategorizēšanu un neticami ērtu dublēšanas risinājumu ar vienu pieskārienu.
LongProductName - Mobile C31, 16 GB, USB 3.1 Gen1, sudraba/melns
LongSummaryDescription - Silicon Power Mobile C31. Kapacitāte: 16 GB, Ierīces interfeiss: USB tipa A / USB tipa C, USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Veidlapas tips: Izvietojums: grozāms. Svars: 3,3 g. Izstrādājuma krāsa: melna, sudraba.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717070
name_et - Silicon Power 16GB Mobile C31 USB-C atmiņas karte, melna
net_weight - 0.003
Nosaukums - Silicon Power Mobile C31 USB zibatmiņas zibatmiņas disks 16 GB USB Type-A / USB Type-C 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), melns, sudrabots
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņa 16GB Mobile C31 USB-C, melna
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 16GB Mobile C31 USB-C, melns
nosaukums_ru - Silicon Power 16GB Mobile C31 USB-C zibatmiņas disks, melns
platums - 8.5
Produkta nosaukums - Mobilais C31
ražotāja_kods - SP016GBUC3C31V1K
ShortSummaryDescription - Silicon Power Mobile C31, 16 GB, USB A tipa / USB C tipa, 3.2 1. paaudzes (3.1 1 1. paaudzes), grozāms, 3,3 g, melns, sudraba krāsā
Specifikācijas - ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Android 4.1 vai jaunāka
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Android 4.1 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows Phone 8 vai jaunāka
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows Phone 8 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Savienojamība - USB-C
Specifikācijas - Savienojamība - USB-C
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojumi - USB-C
Specifikācijas - Savienojumi - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Android 4.1 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Windows Phone 8 vai jaunāka versija
Svars un izmēri - Augstums - 8.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 12.3 mm
Svars un izmēri - Platums - 33.2 mm
Svars un izmēri - Svars - 3.3 g
svītrkods - 4712702655933
URL - https://www.silicon-power.com/web/uk/product-260
Veiktspēja - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Veiktspēja - Atbalstītās mobilās operētājsistēmas - Android 4.1, Android 4.2, Android 4.2.1, Android 4.2.1, Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Windows Phone 8, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8.1
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Veiktspēja - Ierīces saskarne - A tipa USB / C tipa USB
Veiktspēja - Jauda - 16 GB
Veiktspēja - Mac saderība - Jā
Veiktspēja - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Vispārīgi - augstums (mm) - 33,2
Vispārīgi - Augstums (mm) - 33,2
Vispārīgi - augstums (mm) - 33.2
Vispārīgi - augstums (mm) - 33.2
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8,5
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,5
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8.5
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Metāls
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsa - Sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsains - Sudraba
Vispārīgi - Krāsains - Sudraba
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Krāsu - Sudraba
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Metāls
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Metāls
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Platums (mm) - 12,3
Vispārīgi - Platums (mm) - 12,3
Vispārīgi - Platums (mm) - 12,3
Vispārīgi - Platums (mm) - 12.3
Vispārīgi - Svars (g) - 3,3
Vispārīgi - Svars (g) - 3,3
Vispārīgi - Svars (g) - 3.3
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Metāls
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Plastmasa
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
height - 1
BrandPartCode - SP016GBUC3C31V1K
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Andmed - Maht - 16 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android 4.1 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows Phone 8 või uuem
Andmed - Ühendused - USB-C
Andmed - Ühendused - USB 3.1 Gen 1
description_et - Üks seade, mitu funktsiooni
Tänu kahele erinevale liidesele on Silicon Power Mobile C31 mälupulk mugav abivahend andmete talletamiseks. Klassikalise USB liidesega saab antud mälupulka ühendada arvuti USB pessa. Samas, kasutades USB-C liidest saate mälupulga mugavalt ühendada USB-C ühendusega nutiseadme taha. Sedasi on andmete kandmine ühest seeadmest teise ülimugav ning kiire. Intelligentne 360° pööratav disain
Selle nimel, et pakkuda kasutajale turvalisemat seadmekasutust, on Mobile C31 mälupulgal 360° pööratav "kork", mis kaitseb USB/USB-C liidest siis, kui see pole kasutusel. Samas on katte pööramine imelihtne – lihtsalt vajuta nuppu. Erakordselt kiire USB 3.1 Gen 1
Võrreldes tavapärase USB 2.0 ühendusega, on USB 3.1 Gen 1 ühendus tunduvalt kiirem. Videote, piltide, muusika jms suure andmemahuga failide ülekandmisel ei pea enam kannatamatult kellaseieri tiksumist jälgima, sest andmed liiguvad USB 3.1 Gen 1 ühendusega tõesti erakordselt kiiresti. Ühenda ja kasuta
Sa ei pea kasutama välist toiteallikat või eraldi kaablit. Lihtsalt pista oma Mobile C31 mälupulk OTG toega nutiseadme USB-C pessa ning sul on ligipääs kõikidele andmetele, mis mälupulgal. Toetab andmete liigutamist nutiseadme ning tavaarvuti vahel Intelligentne 360° pööratava korgiga disain, et kork kaotsi ei läheks Plug & Play – ei vaja eraldi kaableid või tarkvara Vastupidav metallkorpus ning plastikust kork
description_lv -
description_en - The new C31 is made for both. With its two interfaces, USB 3.0 and Type-C, it is the perfect connection for hassle-free data transmission between any “old-school” USB laptop or PC and new-generation Type-C devices. Share your data between them fast and conveniently or free up to 128 GB valuable storage on your new-generation mobile device. The C31 - just one tiny drive, no cables or confusion or network constraints – life can be so easy sometimes! Ahead of The Game With Type-C
Old school or ahead of the game? No matter what your type is - Type-C is spreading fast. The universal interface of the future is reversible – it always fits the first time. Stay connected and ahead of the game with our new C31. Swivel It, Just a Little Bit
360° Swivel-Caps are awesome. The cap is never in the way, never gets lost and always protects the end that is not in use. Ours is also made with a diamond cut pattern that makes it even more awesome! Aw, how classy! Diamond Cut Pattern and Jewellery-Sized
COB (Chip on Board) technology keeps the C31 tiny and compact as well as protected against water, vibration, and dust. And because we are sure it lasts like a diamond, we provide lifetime warranty.
description_ru -
description_short_en - 16 GB capacity flash drive USB 3.1 connectivity Dual access: USB & USB-C Durable metal and plastic design Handy swivel cap
description_short_et - 16 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.1 ühendus Kahesüsteemne: USB & USB-C Vastupidav metallist ja plastikust disain Mugav pöörlev korpus
description_short_lv - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks USB 3.1 savienojums Divkārša piekļuve: USB un USB-C Izturīgs metāla un plastmasas dizains Praktisks grozāms vāciņš
description_short_ru - 16 ГБ памяти USB 3.1 Двухсистемный: USB & USB-С Изготовлена из прочного металла и пластика Удобный вращаемый корпус
Design - Protection features - Dust resistant, Vibration proof, Waterproof
Design - Form factor - Swivel
Design - Housing material - Metal, Plastic
Design - Product colour - Black, Silver
Design - Certification - CE/FCC/BSMI/KCC/Green dot/WEEE/RoHS
Security - Password protection - No
Security - PIN-secured access - No
Security - Fingerprint reader - No
depth - 12.5
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
WarrantyInfo - Lifetime
gross_weight - 0.013
GTIN - 4712702655933
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Category - USB Flash Drives
Общее - Вес (г) - 3,3
Общее - Глубина (мм) - 8,5
LongDesc - From A to C with Style and EaseUp for Sharing? Or more space?The new C31 is made for both. With its two interfaces, USB 3.0 and Type-C, it is the perfect connection for hassle-free data transmission between any “old-school” USB laptop or PC and new-generation Type-C devices. Share your data between them fast and conveniently or free up to 128 GB valuable storage on your new-generation mobile device. The C31 - just one tiny drive, no cables or confusion or network constraints – life can be so easy sometimes!Ahead of The Game With Type-COld school or ahead of the game? No matter what your type is - Type-C is spreading fast. The universal interface of the future is reversible – it always fits the first time. Stay connected and ahead of the game with our new C31.Swivel It, Just a Little Bit360° Swivel-Caps are awesome. The cap is never in the way, never gets lost and always protects the end that is not in use. Ours is also made with a diamond cut pattern that makes it even more awesome! Aw, how classy!Diamond Cut Pattern and Jewellery-SizedCOB (Chip on Board) technology keeps the C31 tiny and compact as well as protected against water, vibration, and dust. And because we are sure it lasts like a diamond, we provide lifetime warranty.SP File Explorer – Manages Your Files Smartly and For FreeEspecially designed for Type-C devices and Android™ smartphones or tablets, our SP File Explorer offers automatic file categorization and an incredibly convenient one-touch backup solution
LongProductName - Mobile C31, 16GB, USB 3.1 Gen1, Silver/Black
LongSummaryDescription - Silicon Power Mobile C31. Capacity: 16 GB, Device interface: USB Type-A / USB Type-C, USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Form factor: Swivel. Weight: 3.3 g. Product colour: Black, Silver
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
name_et - Silicon Power mälupulk 16GB Mobile C31 USB-C, must
net_weight - 0.003
Title - Silicon Power Mobile C31 USB flash drive 16 GB USB Type-A / USB Type-C 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Black, Silver
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 16GB Mobile C31 USB-C, melna
name_en - Silicon Power flash drive 16GB Mobile C31 USB-C, black
name_ru - Silicon Power флешка 16GB Mobile C31 USB-C, черный
width - 8.5
ProductName - Mobile C31
manufacturer_code - SP016GBUC3C31V1K
ShortSummaryDescription - Silicon Power Mobile C31, 16 GB, USB Type-A / USB Type-C, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Swivel, 3.3 g, Black, Silver
Specifications - Capacity - 16 GB
Спецификации - Емкость - 16 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Android 4.1 vai jaunāka
Specifications - Suitable operating systems - Android 4.1 or newer
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows Phone 8 vai jaunāka
Specifications - Suitable operating systems - Windows Phone 8 or newer
Specifications - Connectivity - USB-C
Specifikācijas - Savienojamība - USB-C
Specifications - Connectivity - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Спецификации - Соединения - USB-C
Спецификации - Соединения - USB 3.1 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Android 4.1 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows Phone 8 или новее
Weight & dimensions - Height - 8.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 12.3 mm
Weight & dimensions - Width - 33.2 mm
Weight & dimensions - Weight - 3.3 g
barcode - 4712702655933
URL - https://www.silicon-power.com/web/uk/product-260
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Performance - Mobile operating systems supported - Android 4.1, Android 4.2, Android 4.2.1, Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Windows Phone 8, Windows Phone 8.1
Performance - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Performance - Device interface - USB Type-A / USB Type-C
Performance - Capacity - 16 GB
Performance - Mac compatibility - Yes
Performance - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Üldine - Kõrgus (mm) - 33,2
Vispārīgi - Augstums (mm) - 33,2
General - Height (mm) - 33.2
Общее - Высота (мм) - 33.2
Üldine - Sügavus (mm) - 8,5
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,5
General - Depth (mm) - 8.5
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Metāls
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsa - Sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
Üldine - Värvus - Hõbedane
Общее - Цвет - Серебристый
General - Color - Black
General - Color - Silver
Üldine - Korpuse materjal - Metall
Общее - Материал корпуса - Металл
Üldine - Korpuse materjal - Plastik
Общее - Материал корпуса - Пластик
Üldine - Laius (mm) - 12,3
Общее - Ширина (мм) - 12,3
Vispārīgi - Platums (mm) - 12,3
General - Width (mm) - 12.3
Üldine - Kaal (g) - 3,3
Vispārīgi - Svars (g) - 3,3
General - Weight (g) - 3.3
General - Body material - Metal
General - Body material - Plastic
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
25,86 €
Silicon Power Mobile C31, 16GB, Black & Silver
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas