Silicon Power Ultima U03, 16GB, Snowy White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 112089 Preces kods: SP016GBUF2U03V1W
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
20,52 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 05.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 05.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 05.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 05.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 05.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 03.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 16 GB
  • Read speed (max.): Nav norādīts
  • Write speed (max.): Nav norādīts
Pamatinformācija
Apjoms 16 GB
USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Balta
Read speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu nolasīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē pārsūtīt datoram vai citai ierīcei. Piem. 5 MB.s dod iespēju pārsūtīt vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Write speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu ierakstīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē "saņemt" no datora vai kādas citas ierīces. Piem. 5 MB.s dod iespēju "saņemt" vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Interfeiss : USB 2.0
Pieslēgums USB Type-A

Pieslēguma veids, kuru atbalsta zibatmiņa.

USB2.0 tehniski maksimālais datu caurlaidības ātrums ir 480 megabiti, kas pārvēršot megabaitos un darbojoties reālā pasaulē robežojas ap 40 Megabaitiem sekundē. Tamdēļ USB2.0 zibatmiņas, kas spēj rakstīt un nolasīt datus virs 30 MB/s var jau uzskatīt par maksimāli ātrdarbīgām šī pieslēguma robežās. 

Lai nodrošinātu lielāku ātrdarbību tikai ieviests USB3.0 standarts, kurš patreiz ir pieejams vidējas un dārgas klases jaunos datoros un spēj nodrošināt maksimāli ~4 gigabitu sekundē datu pārraidi, kas rezultējas datu caurlaidībā līdz 400 megabaitiem sekundē. Tiesa gan, lai kopētu datus ar šādu ātrumu, datoram jābūt aprīkotam ar cieto disku vai SSD, kura rakstīšanas vai lasīšanas ātrums ir vienāds vai lielāks par zibatmiņas lasīšanas vai rakstīšanas ātrumu un tuvojas USB 3.0 rādītājam.

USB2.0 un USB3.0 ir atpakaļsavietojami standarti. T.i. USB 2.0 iekārtas var spraust USB 3.0 pieslēgvietās un otrādi. Vienīgi jāņem vērā, ka tiks izmantots lēnākais caurlaidības ātrums, t.i. USB 2.0

Papildus specifikācija
augstums - 1
BrandPartCode - SP016GBUF2U03V1W
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Dati - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Dati - Jauda - 16 GB
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Dati - Savienojumi - USB 2.0
description_et - Mūsdienīga klasika Ultima U03 elegantais dizains ir vienkāršs, taču klasisks. Atmiņas atmiņas kartes priekšpusi rotā rombveida raksts ar spīdīgu virsmu. Atmiņas diska aizmugurē ir paslēpts USB savienotājs. Ar skaistu dizainu un praktiskām funkcijām Ultima U03 var nēsāt arī kā skaistu modes aksesuāru. Iebūvētais datu pārsūtīšanas LED indikators spīd zibatmiņas diska priekšpusē. Visām gaumēm Krāsu izvēle ļauj parādīt savu personību un pielāgot zibatmiņas disku savām modes vēlmēm. Piemēram, lielisks tehnoloģiju sīkrīks, kas sader ar jūsu stilīgo rokassomiņu. SP programmatūra Atmiņas atmiņas diskā ir iespēja lejupielādēt bezmaksas Silicon Power programmatūru. Šī programmatūra ietver jaudīgas dublēšanas un drošības funkcijas.
description_lv - Atjaunota klasika SP Ultima U03 elegantais dizains ir vienkāršs, taču klasisks. Priekšējam vāciņam ir grezns rombveida griezuma raksts ar spīdīgu virsmu, bet teksturētajā aizmugurējā vāciņā ir ievelkams USB savienotājs, kas atvieglo piekļuvi un uzglabāšanu. Pasakaini izstrādāts dizains ar praktiskām funkcijām SP Ultima U03 ļauj lietotājiem nēsāt datus ar modi un vieglumu. Tajā iebūvētais iekšējais LED indikators izgaismojas caur priekšējo vāciņu, lai lietošanas laikā parādītu datu pārsūtīšanas statusu. Modes aksesuārs personīgajai gaumei. U03 ir pieejams noslēpumaini melnā un sniegaini baltā krāsā, lai vislabāk atbilstu jūsu modes kolekcijai. Tas ir ideāls tehniskais aksesuārs, kas saderēs ar īpašo stilīgo somiņu. Nodrošiniet savus datus ar SP Widget Programmatūra SP Widget, kas piedāvā septiņas jaudīgas dublēšanas un drošības funkcijas, ir pieejama bez maksas, lai lietotāji varētu izmantot pievienotās vērtības drošības un ērtības pakalpojumus. "Mans dokuments" sinhronizācija/ dublējums Sinhronizējiet vai dublējiet citas mapes Sinhronizējiet vai dublējiet "Outlook/ Outlook Express" Datu kopēšana un šifrēšana Pen diskos Lejupielādējiet Symantec Norton Internet Security 60 dienu bez maksas Sinhronizējiet vai dublējiet "Mans mīļākais" Bloķējiet datoru ar paroli, laiku vai Pen disku.
description_lv - Nemainīga klasika Zibatmiņas diska Ultima U03 elegantais dizains izceļas ar savu vienkāršību un klasiskumu. Korpusa priekšpusi rotā grezns dimantveida reljefs raksts ar spīdīgu virsmas pārklājumu, savukārt teksturētajā korpusa aizmugurē paslēpts izbīdāms USB savienotājs ērtai piekļuvei un uzglabāšanai. Pasakains dizains ar praktiskām funkcijām Ultima U03 nodrošina lietotājiem ērtu un gaumīgu datu pārnēsājamību. Turklāt zibatmiņas diska lietošanas laikā caur tā korpusa priekšpusi izgaismojas iebūvētais LED indikators, attēlojot datu pārraides statusu. Moderns aksesuārs USB disks Ultima U03 pieejams noslēpumaini melnā un sniega baltā krāsā, lai nevainojami iederētos jūsu modernajā kolekcijā. Tas ir ideāls tehnoloģisks aksesuārs, kas nevainojami pieskaņojas elegantai rokassomiņai. Aizsargājiet savus datus ar SP Widget Lietotājiem bez maksas pieejama Silicon Power Widget programmatūra, kas nodrošina septiņas svarīgākās datu rezerves kopēšanas un drošības funkcijas, vēl lielākai drošībai un ērtībai. 1. ''My document'' sinhronizēšana/ rezerves kopēšana 2. Citu mapju sinhronizēšana vai rezerves kopēšana 3. ''Outlook/ Outlook Express'' sinhronizēšana vai rezerves kopēšana 4. Datu kopēšana un šifrēšana pildspalvas tipa zibatmiņās 5. Symantec Norton Internet Security pretvīrusu programmas lejupielāde ar 60 dienu bezmaksas izmēģinājumu 6. ''My Favorite'' sinhronizēšana vai rezerves kopēšana 7. Datora aizslēgšana ar paroli, pēc noteikta laika vai ar pildspalvas tipa zibatmiņu
description_ru - Klasiska konsekvence SP Ultima U03 gludajam dizainam ir vienkāršs, klasisks stils. Korpusa priekšējā puse atgādina mirdzošas kristāla šķautnes. Lietotāju ērtībai tam ir arī ievelkams savienotājs. Stilīgs aksesuārs Ultima U03 krāsas ir noslēpumaini melna un sniega balta; šis jaunais aksesuārs lieliski papildinās jūsu modes kolekciju. SP logrīks datu drošībai Rezerves kopija Mani dokumenti Mapes dublēšana E-pasta dublēšana Datu šifrēšana Norton Antivirus 60 dienu bezmaksas izmēģinājuma versija Dublēšana Favorites PC-Lock (parole, laiks vai disks)
description_short_en - 16 GB ietilpības zibatmiņas diskdzinis USB 2.0 savienojamība Elegants klasisks dizains Ērts ievelkams USB ports LED indikators
description_short_et - 16 GB ietilpība USB 2.0 savienojums Klasisks, gluds dizains Ērts slēpts USB savienotājs LED indikators
description_short_lv - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks USB 2.0 savienojums Ērts izbīdāms savienotājs Stilīgs lakonisks dizains LED indikators uz korpusa
description_short_ru - 16 GB ietilpība USB 2.0 savienojums Ērts ievelkams savienotājs Stilīgs, gluds dizains LED indikators uz korpusa
dimensionalWeight - 21
Dizains - formas faktors - Slaids
Dizains - Korpusa materiāls - Plastmasa
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Sertifikācija - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC
Drošība - Drošības algoritmi - 256 bitu AES
Drošība - paroles aizsardzība - Nē
Drošība - piekļuve ar PIN kodu - Nē
Drošība - pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB atmiņas kartes
feature_group_ln - USB zibatmiņas diski
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB zibatmiņas
GarantijaInformācija - Mūža periods
garantijaType - W
GTIN - 3700379527395
GTIN - 4712702626605
Kategorija - USB zibatmiņas diskdziņi
Kopā - svars (g) - 13
Kopējais - dziļums (mm) - 8,6
LongDesc - Klasika no jauna izdomātaElegantais SP Ultima U03 dizains ir vienkāršs, taču klasisks. Priekšējam vāciņam ir grezns rombveida griezuma raksts ar spīdīgu virsmu, bet teksturētajā aizmugurējā vāciņā ir ievelkams USB savienotājs, kas atvieglo piekļuvi un glabāšanu.Brīnišķīgi izstrādāts ar praktiskām funkcijāmUltima U03 ļauj lietotājiem nēsāt datus modernā un ērtā veidā. Tajā iebūvētais iekšējais LED indikators izgaismojas caur priekšējo vāciņu, lai lietošanas laikā parādītu datu pārsūtīšanas statusu.Modīgs aksesuārs personīgajai gaumei.U03 ir pieejams noslēpumaini melnā un sniegaini baltā krāsā, lai vislabāk atbilstu jūsu modes kolekcijai. Tas ir ideāls tehnoloģiju aksesuārs, kas sader ar īpašu stilīgu somiņu.- Grezns rombveida griezuma raksts, modes stils- Īpašs dizains bez vāciņa ar ievelkamu USB savienotāju- LED indikators norāda lietošanas statusu- Nodrošināta SP widget bezmaksas lejupielāde.
LongProductName - Ultima U03, 16 GB, USB 2.0, balta
LongSummaryDescription - Silicon Power Ultima U03. Kapacitāte: 16 GB, Ierīces interfeiss: USB Type-A, USB versija: 2.0. Veidlapas tips: Slaids. Svars: 13 g. Izstrādājuma krāsa: balta.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717070
name_et - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 16GB Ultima U03, balts
net_weight - 0.013
Nosaukums - Silicon Power Ultima U03 USB zibatmiņas zibatmiņa 16 GB USB Type-A 2.0 White White
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņa 16GB Ultima U03, balta
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 16GB Ultima U03, balts
nosaukums_ru - Silicon Power 16GB Ultima U03 zibatmiņas diskdzinis, balts
producerCode - SP016GBUF2U03V1W
productName - Silicon Power Ultima U03 USB zibatmiņas zibatmiņa 16 GB USB Type-A 2.0 White White
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Pēdējais U03
ražotāja_kods - SP016GBUF2U03V1W
ShortSummaryDescription - Silicon Power Ultima U03, 16 GB, USB Type-A, 2.0, slaids, 13 g, balts
sizeX - 125
sizeY - 85
sizeZ - 10
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojumi - USB 2.0
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
svars - 15
Svars un izmēri - Augstums - 8.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 20 mm
Svars un izmēri - Platums - 55 mm
Svars un izmēri - Svars - 13 g
svītrkods - 4712702626605
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-101
Veiktspēja - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Ierīces saskarne - A tipa USB
Veiktspēja - Jauda - 16 GB
Veiktspēja - Mac saderība - Jā
Veiktspēja - USB versija - 2.0
Vispārīgi - augstums (mm) - 55
Vispārīgi - augstums (mm) - 55
Vispārīgi - augstums (mm) - 55
Vispārīgi - Augstums (mm) - 55
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8,6
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,6
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8.6
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Svars (g) - 13
Vispārīgi - Svars (g) - 13
Vispārīgi - Svars (g) - 13
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
height - 1
BrandPartCode - SP016GBUF2U03V1W
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Maht - 16 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Andmed - Ühendused - USB 2.0
description_et - Moodne klassika
Ultima U03 elegantne disain on lihtne, kuid klassikaline. Mälupulga esikülg on kaunistatud teemandikujulise mustriga, millel on läikiv pind. Mälupulga tagumiselt küljelt leiab peidetava USB pistiku. Praktiliste funktsioonidega kaunis disain
Ultima U03'e võib kanda ka kauni moeaksessuaarina. Selle sisseehitatud LED indikaator, mis andmeedastusele osutab, kumab lahedalt läbi mälupulga esikülje. Igale maitsele
Värvivalikuga saad näidata oma isikupära ning sobitada mälupulga oma moe-eelistustega. Suurepärane tehnikavidin, mida sobitada näiteks oma stiilse käekotiga. SP tarkvara
Mälupulgaga tuleb kaasa tasuta Silicon Power'i tarkvara allalaadimise võimalus. Selles tarkvaras peituvad võimsad varundamise ja turvafunktsioonid.
description_en - Classic reinvented
The elegant design of SP Ultima U03 is simple yet classic. The front cover features a luxurious diamond cut pattern with a glossy surface, and the textured rear cover includes a retractable USB connector for easy access and storage. Fabulously designed with practical functions
Ultima U03 allows users to carry data around in fashion and ease. It's built in internal LED indicator illuminates through the front cover to display data transfer status during use. Fashionable accessory for personal taste.
U03 is available in mystery black and snowy white to best match your fashionable collection. It is the perfect tech accessory to go with that special stylish purse. Secure Your Data with SP Widget
The SP Widget Software, which features seven powerful backup and security functions, is available free for users to enjoy the value-added service of security and convenience. "My document" synchronization/ backup Sync or backup other folders Sync or backup "Outlook/ Outlook Express" Copy and encryption your data into Pen Drives Download Symantec Norton Internet Security 60days trail for free Sync or backup "My Favorite" Lock your computer by password, time or Pen Drive
description_lv - Nemainīga klasika
Zibatmiņas diska Ultima U03 elegantais dizains izceļas ar savu vienkāršību un klasiskumu. Korpusa priekšpusi rotā grezns dimantveida reljefs raksts ar spīdīgu virsmas pārklājumu, savukārt teksturētajā korpusa aizmugurē paslēpts izbīdāms USB savienotājs ērtai piekļuvei un uzglabāšanai. Pasakains dizains ar praktiskām funkcijām
Ultima U03 nodrošina lietotājiem ērtu un gaumīgu datu pārnēsājamību. Turklāt zibatmiņas diska lietošanas laikā caur tā korpusa priekšpusi izgaismojas iebūvētais LED indikators, attēlojot datu pārraides statusu. Moderns aksesuārs USB disks Ultima U03 pieejams noslēpumaini melnā un sniega baltā krāsā, lai nevainojami iederētos jūsu modernajā kolekcijā. Tas ir ideāls tehnoloģisks aksesuārs, kas nevainojami pieskaņojas elegantai rokassomiņai. Aizsargājiet savus datus ar SP Widget
Lietotājiem bez maksas pieejama Silicon Power Widget programmatūra, kas nodrošina septiņas svarīgākās datu rezerves kopēšanas un drošības funkcijas, vēl lielākai drošībai un ērtībai. 1. ''My document'' sinhronizēšana/ rezerves kopēšana
2. Citu mapju sinhronizēšana vai rezerves kopēšana
3. ''Outlook/ Outlook Express'' sinhronizēšana vai rezerves kopēšana
4. Datu kopēšana un šifrēšana pildspalvas tipa zibatmiņās
5. Symantec Norton Internet Security pretvīrusu programmas lejupielāde ar 60 dienu bezmaksas izmēģinājumu
6. ''My Favorite'' sinhronizēšana vai rezerves kopēšana
7. Datora aizslēgšana ar paroli, pēc noteikta laika vai ar pildspalvas tipa zibatmiņu
description_ru - Постоянство классики
Элегантный дизайн SP Ultima U03 отличается простотой и классическим стилем. Лицевая сторона корпуса напоминает сверкающие грани кристалла. Новый накопитель также оснащен выдвижным коннектором для удобства пользователей. Стильный аксессуар
Цветовые решения Ultima U03 включают таинственный черный и белоснежный; новый аксессуар идеально дополнит Вашу модную коллекцию. SP Widget для безопасности данных Резервное копирование папки Мои документы Резервное копирование папок Резервное копирование электронной почты Шифрование данных Norton Antivirus 60-дневная бесплатная пробная версия Резервное копирование папки Избранное PC-Lock (паролем, по времени или накопителем)
description_short_en - 16 GB capacity flash drive USB 2.0 connectivity Elegant classic design Handy retractable USB port LED indicator
description_short_et - 16 GB mahutavusega mälupulk USB 2.0 ühendus Klassikaline elegantne disain Mugav peidetav USB pistik LED indikaator
description_short_lv - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks USB 2.0 savienojums Ērts izbīdāms savienotājs Stilīgs lakonisks dizains LED indikators uz korpusa
description_short_ru - Флешка емкостью 16 GB Соединение USB 2.0 Удобный выдвижной коннектор Стильный лаконичный дизайн LED-индикатор на корпусе
dimensionalWeight - 21
Design - Form factor - Slide
Design - Housing material - Plastic
Design - Product colour - White
Design - Certification - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC
Security - Security algorithms - 256-bit AES
Security - Password protection - No
Security - PIN-secured access - No
Security - Fingerprint reader - No
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
WarrantyInfo - Lifetime
warrantyType - W
GTIN - 3700379527395
GTIN - 4712702626605
Category - USB Flash Drives
Общее - Вес (г) - 13
Общее - Глубина (мм) - 8,6
LongDesc - Classic reinventedThe elegant design of SP Ultima U03 is simple yet classic. The front cover features a luxurious diamond cut pattern with a glossy surface, and the textured rear cover includes a retractable USB connector for easy access and storage.Fabulously designed with practical functionsUltima U03 allows users to carry data around in fashion and ease. It's built in internal LED indicator illuminates through the front cover to display data transfer status during use.Fashionable accessory for personal taste.U03 is available in mystery black and snowy white to best match your fashionable collection. It is the perfect tech accessory to go with that special stylish purse.- Luxurious diamond cut pattern, fashion style- Special Cap-less Design with retractable USB connector- LED indicates the usage status- SP Widget free download provided
LongProductName - Ultima U03, 16GB, USB 2.0, White
LongSummaryDescription - Silicon Power Ultima U03. Capacity: 16 GB, Device interface: USB Type-A, USB version: 2.0. Form factor: Slide. Weight: 13 g. Product colour: White
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
name_et - Silicon Power mälupulk 16GB Ultima U03, valge
net_weight - 0.013
Title - Silicon Power Ultima U03 USB flash drive 16 GB USB Type-A 2.0 White
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 16GB Ultima U03, balta
name_en - Silicon Power flash drive 16GB Ultima U03, white
name_ru - Silicon Power флешка 16GB Ultima U03, белый
producerCode - SP016GBUF2U03V1W
productName - Silicon Power Ultima U03 USB flash drive 16 GB USB Type-A 2.0 White
productSize - Normal
ProductName - Ultima U03
manufacturer_code - SP016GBUF2U03V1W
ShortSummaryDescription - Silicon Power Ultima U03, 16 GB, USB Type-A, 2.0, Slide, 13 g, White
sizeX - 125
sizeY - 85
sizeZ - 10
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifications - Capacity - 16 GB
Спецификации - Емкость - 16 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 16 GB
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifications - Connectivity - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Спецификации - Соединения - USB 2.0
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
weight - 15
Weight & dimensions - Height - 8.6 mm
Weight & dimensions - Depth - 20 mm
Weight & dimensions - Width - 55 mm
Weight & dimensions - Weight - 13 g
barcode - 4712702626605
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-101
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Yes
Performance - Windows operating systems supported - Yes
Performance - Device interface - USB Type-A
Performance - Capacity - 16 GB
Performance - Mac compatibility - Yes
Performance - USB version - 2.0
General - Height (mm) - 55
Üldine - Kõrgus (mm) - 55
Общее - Высота (мм) - 55
Vispārīgi - Augstums (mm) - 55
Üldine - Sügavus (mm) - 8,6
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,6
General - Depth (mm) - 8.6
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
General - Width (mm) - 20
Üldine - Laius (mm) - 20
Общее - Ширина (мм) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
General - Weight (g) - 13
Üldine - Kaal (g) - 13
Vispārīgi - Svars (g) - 13
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
20,52 €
Silicon Power Ultima U03, 16GB, Snowy White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas