Canon SELPHY CP1500

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 963186 Preces kods: 5541C002
Pasūtāms 12 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
151,24 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 300 x 300 dpi
  • Drukas veids: Sublimācija
  • Drukāšanas ātrums (mono): Nav norādīts
  • Max. apdrukas izmērs: Photo 10x14.8 cm
  • Kartridžu skaits: 1
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 300 x 300 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Sublimācija

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) Nav norādīts

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs Photo 10x14.8 cm

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 1

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Nav

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0
Apraksts - DSC SELPHY CP1500 printeris 5541C002 rozā krāsā Skaistas, ātras izdrukas, kas paliks ar jums visu mūžu Ar šo kompakto fotoprinteri izveidojiet skaistas, krāsām bagātas izdrukas, kas kalpos līdz pat 100 gadiem. Tiešā drukāšana no dažādām ierīcēm ir ātra un vienkārša, pateicoties bezvadu darbībai no viedtālruņa, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni. Skaistas, ātras fotogrāfijas Veidojiet spilgtas, pakalpojumu sniegšanas vietā kvalitatīvas fotogrāfijas ar 16,7 miljonu krāsu atbalstu. Ātrā sublimācijas tehnoloģija ļauj izdrukāt pastkartēm gatavas izdrukas 41 sekundē. Izturīgas izdrukas Pateicoties īpašam aizsargpārklājumam, albumā saglabātās fotogrāfijas kalpos līdz pat 100 gadiem. Tās ir arī noturīgas pret ūdeni, skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem. Jūsu vajadzībām piemēroti izmēri Drukājiet skaistus, spilgtus attēlus dažādos formātos, sākot no pastkartēm (100 × 148 mm) līdz miniatūrām uzlīmēm (22 × 17,3 mm). Vienkārša bezvadu darbība Drukājiet viegli un bezvadu režīmā no mobilās ierīces, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni. Izveidojiet pielāgotas izdrukas ar zīmogiem, filtriem un rakstu pārklājumiem un pievienojiet saites, izmantojot QR kodu. Kompakts un stilīgs Šis ir printeris, kas iederas jūsu interjerā un nodrošina vienkāršu lietošanu, pateicoties tā kompaktajam izmēram, lielajam LCD ekrānam, bezvadu savienojamībai un trim modernām krāsām. Daudzpusīgas savienojamības iespējas Savienojiet bezvadu savienojumu ar viedierīcēm, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni, un ar datoru un kameru, izmantojot USB-C savienojumu, vai izmantojiet USB atmiņas karti. Varat arī drukāt tieši no SD, SDHC un SDXC kartēm, izmantojot iebūvēto lasītāju.
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 2.2 × 17.3
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 2.2 × 17.3
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 5,4 × 5,4 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 5,4 × 8,6 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 5.4 × 5.4 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 5.4 × 8.6 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 7,2 × 8,5 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 7.2 × 8.5 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 8,9 × 11,9 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 8.9 × 11.9 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 14,8 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 14,8 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra kasešu skaits - 1
Atbalstītais papīrs - Papīra paplāšu skaits - 1
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - PCP-CP400
Atbalstītais papīrs - Papīra veidi - PCP-CP400
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 2,2 × 17,3
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 5,4 × 5,4 cm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 5,4 × 8,6 cm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 7,2 × 8,5 cm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 8,9 × 11,9 mm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 10 × 14,8 cm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra paplātes skaits - 1
Atbalstītie papīra veidi - Papīra veidi - PCP-CP400
Atbalstītās operētājsistēmas - Android
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)
Atmiņa - Atmiņas kartes slots - 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)
Atmiņa - Atmiņas kartes slots - 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)
Atmiņa - Atmiņas kartes slots - 3-в-1 (SD, SDHC, SDXC)
augstums - 13.6
Augstums - 133 mm
Bezvadu komunikācija - WiFi
BrandPartCode - 5541C002
category_en - Printeri un piederumi
category_et - Printeri un piederumi
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Printeri un piederumi
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Krāsu skaits - 16.7 M
description_et - PIEZĪME! Papīrs un tintes kārtridžs nav iekļauts! Ar kompakto fotoprinteri Canon Selphy CP-1500 varat izveidot skaistas izdrukas bagātīgās krāsās, kas albumā saglabāsies līdz pat 100 gadiem. Pateicoties Canon PRINT Inkjet / SELPHY lietotnei, drukāšana no dažādām ierīcēm ir ātra un vienkārša. Viegla un ātra drukāšana no mobilajām ierīcēm Drukājiet viegli un bezvadu režīmā no viedierīces, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni. Izveidojiet unikālas izdrukas ar veidnēm, filtriem un rakstiem un kopīgojiet saites ar izdrukātiem QR kodiem. Veidojiet satriecošas laboratorijas kvalitātes fotogrāfijas 16,7 miljonos krāsu. Ātrā krāsu sublimācijas tehnoloģija nodrošina pastkartes izmēra izdrukas tikai 41 sekundē. Savienojiet Selphy CP-1500 bezvadu režīmā ar viedierīcēm, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni, vai ar datoru un kameru, vai USB-C un USB zibatmiņu. Varat arī viegli drukāt tieši no SD, SDHC un SDXC kartēm. Atcerieties mirkli ar ilgi noturīgām laboratorijas kvalitātes izdrukām Izdrukājiet laboratorijas kvalitātes fotogrāfijas tikai 41 sekundē! Krāsu sublimācijas tehnoloģija ar 300 punktiem collā piedāvā 16,7 miljonu krāsu izvēli un nodrošina izcilu krāsu dziļumu un gradāciju. Automātiskā attēla optimizācija gudri koriģē attēla kļūdas. Izmēri atbilstoši jūsu vajadzībām Drukājiet skaisti spilgtus attēlus dažādos izmēros, sākot no pastkartēm (100 × 148 mm) līdz mini uzlīmes (22 × 17,3 mm). Ilgmūžīgas izdrukas Pateicoties īpašam aizsargpārklājumam, albumā glabātās fotogrāfijas kalpos līdz pat 100 gadiem. Turklāt fotogrāfijas ir noturīgas pret ūdeni, skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem. Vietu taupošs un stilīgs dizains Šis printeris ar kompaktiem izmēriem, lielu LCD ekrānu, bezvadu savienojamību un trīs stilīgu krāsu apdari ir ļoti universāls un viegli lietojams printeris.
description_lv -
description_lv - NB! Komplektā nav iekļauts papīrs vai tintes kasetne! Ar kompakto fotoprinteri Canon Selphy CP-1500 varat izveidot skaistas izdrukas ar bagātīgām krāsām, kas albumā saglabāsies līdz pat 100 gadiem. Pateicoties lietojumprogrammai Canon PRINT Inkjet / SELPHY, drukāšana no dažādām ierīcēm ir ātra un vienkārša. Viegla un ātra drukāšana no mobilajām ierīcēm Drukājiet viegli un bezvadu režīmā no viedierīces, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni. Izveidojiet unikālas izdrukas ar zīmogiem, filtriem un rakstiem un kopīgojiet saites ar izdrukātiem QR kodiem. Veidojiet spilgtas laboratorijas kvalitātes fotogrāfijas ar 16,7 miljoniem krāsu. Ātrā krāsu sublimācijas tehnoloģija nodrošina pastkartes izmēra izdrukas tikai 41 sekundē. Savienojiet Selphy CP-1500 bezvadu režīmā ar viedierīcēm, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni, vai ar datoru un kameru, vai ar USB-C un USB atmiņas karti. Varat arī viegli drukāt tieši no SD, SDHC un SDXC kartēm. Atcerieties mirkļus ar ilgi noturīgām laboratorijas kvalitātes izdrukām Izdrukājiet laboratorijas kvalitātes fotogrāfijas tikai 41 sekundē! Krāsu sublimācijas tehnoloģija ar izšķirtspēju 300 dpi piedāvā 16,7 miljonu krāsu izvēli un nodrošina lielisku krāsu dziļumu un gradāciju. Automātiskā attēlu optimizācija gudri labo attēlu kļūdas. Jums piemēroti izmēri Drukājiet skaisti spilgtus attēlus dažādos izmēros, sākot no pastkartēm (100x148 mm) līdz mini uzlīmēm (22x17,3 mm). Ilgmūžīgas izdrukas Pateicoties īpašam aizsargpārklājumam, albumā glabātās fotogrāfijas kalpos līdz pat 100 gadiem. Fotogrāfijas ir arī noturīgas pret ūdeni, skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem. Vietu taupošs un stilīgs dizains Pateicoties kompaktajam izmēram, lielajam LCD ekrānam, bezvadu savienojamībai un trīs stilīgu krāsu apdari, šis printeris ir ārkārtīgi daudzpusīgs un viegli lietojams.
description_ru -
description_short_en - Kompakts mobilais fotoprinteris Drukāt ērti, izmantojot Wi-Fi Krāsvielu sublimācija ar termisko pārnesi 41 sekundes drukāšana Drukāt tieši no atmiņas kartes, USB atmiņas kartes vai USB atmiņas kartes.
description_short_et - Kompakts mobilais fotoprinteris Drukāt ērti, izmantojot Wi-Fi Dye-sublimation ar termisko pārnesi 41 sekundes drukāšana Drukāt tieši no atmiņas kartes, USB atmiņas kartes
description_short_lv -
description_short_ru - Kompakts mobilais fotoprinteris Ērta drukāšana, izmantojot Wi-Fi Krāsvielu sublimācija ar termisko pārnesi 41 sekundes drukāšana Drukāt tieši no atmiņas kartes, USB atmiņas kartes
dimensijas dziļums - 120 mm
Divpusējā drukāšana - Nav
Dizains - Augstums (mm) - 57.6
Dizains - Dziļums (mm) - 133
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Platums (mm) - 182.2
Dizains - Svars (g) - 850
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (krāsaina, normāla) - 41 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 300 x 300 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 300 x 300 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja -
Drukāšanas veids - Sublimācijas krāsošana
dziļums - 25
Dziļums - 57.6 mm
ean - 4549292194838
EANCode - 4549292194838
Eans - 4549292194838
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Enerģija - barošanas avots - Maiņstrāvas maiņa/akumulators
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Faksa specifikācijas -
feature_group_et - Printerid
feature_group_ln - Printeri
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Printeri
Formāts - 22 x 17,3 mm
Formāts - 54 x 54 mm
Formāts - 54 x 86 mm
Formāts - 72 x 85 mm
Formāts - 100 x 148 mm
Foto drukāšana - Jā
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Displeja diagonāle - 8,89 cm (3,5")
Funkcijas - Displejs - LCD
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Zilā, dzeltenā, purpura un dzeltenā krāsā
Funkcijas - Iebūvēts displejs - Jā
Funkcijas - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Funkcijas - Kabeļa slēdzenes slots - Jā
Funkcijas - Krāsu dziļums - 24 bit
Funkcijas - pozicionēšana tirgū - Māja un birojs
Funkcijas - Produkta krāsa - Rozā
Funkcijas - Vadības veids - Pogas
Garantija -
garantija - 24
GarantijaInformācija - 2 gadi
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 1.8
GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
GRUPA2 - Tintes foto printeris
GTIN - 4549292194838
Hoehe - 0
HST NUMERIS - 5541C002
Ieejas un izejas jauda - Papīra ieejas tips - Kasetes
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma dati - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma dati - Rokasgrāmata - Jā
Izejmateriāli - tintes kārtridžu skaits - 1
izmērs augstums - 220 mm
izmērs platums - 230 mm
izmērs svars - 1674 g
IZSTRĀDĒTĀJS - CANON
Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 60 W
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 4 W
Kategorija - Foto printeri
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Konstrukcija - augstums (mm) - 57,6
Konstrukcija - augstums (mm) - 57,6
Konstrukcija - augstums (mm) - 57.6
Konstrukcija - dziļums (mm) - 133
Konstrukcija - dziļums (mm) - 133
Konstrukcija - dziļums (mm) - 133
Konstrukcija - platums (mm) - 182,2
Konstrukcija - platums (mm) - 182.2
Konstrukcija - platums (mm) - 182.2
Konstrukcija - svars (g) - 850
Konstrukcija - svars (g) - 850
Konstrukcija - svars (g) - 850
Kopētāja specifikācijas -
Krāsa - Rozā
Krāsu drukāšana - Jā
LongDesc - Ar SELPHY CP1500 kompakto fotoprinteri SELPHY CP1500 varat radīt satriecošas, bagātīgi krāsainas fotoattēlus, kas kalpos līdz pat 100 gadiem¹. Vienkārša Wi-Fi un USB-C savienojamība nodrošina ātru un ērtu drukāšanu no dažādām ierīcēm. Izmantojiet SELPHY Photo Layout mobilo lietotni, lai personalizētu savas fotogrāfijas ar pielāgotiem izkārtojumiem, tekstu, rakstu pārklājumiem, QR kodiem un daudz ko citu, pēc tam bez problēmām izdrukājiet no viedtālruņa, lai dalītos ar tām ar ģimeni un draugiem.PieredzeAtdrukājiet spilgtas, pastkartes izmēra fotogrāfijas tikai 41 sekundē, kas ir noturīgas pret ūdeni, skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem un var kalpot līdz pat 100 gadiemSpiediet bezvadu režīmā tieši no viedierīces, izmantojot SELPHY Photo Layout lietotni, un pieslēdzieties, izmantojot Wi-Fi viedierīcēm, datoriem un kamerām, vai arī, izmantojot USB-C, datoriem, kamerām un USB zibatmiņām.Šis nelielais un stilīgais printeris ir ideāli piemērots mājoklim, tā izmēri ir tikai 182.2 x 57,6 x 133 mmPersonalizējiet savas fotogrāfijas ar zīmogiem, filtriem, rakstu pārklājumiem, QR kodiem un daudz ko citu, un dalieties tajās ar draugiem un ģimeni, pateicoties skenējamo QR kodu drukāšanai.Pārnēsājams printeris ar lielu 8,9 cm (3,5") LCD ekrānu, kas nodrošina vienkāršu darbību, un iebūvētu SD, SDHC un SDXC karšu lasītāju tiešai drukāšanai.Izbaudiet lieliskas izdrukas, lai kurp jūs dotos, izmantojot papildu lieljaudas akumulatora komplektu.Kas ir iepakojumāSELPHY CP1500 krāsainais portatīvais fotoprinteris - rozā krāsā, papīra kasete PCP-CP400 (pastkartes izmēra), kompaktais barošanas adapteris, maiņstrāvas kabelis, lietotāja rokasgrāmata.
LongProductName - CP1500, Krāsains, Portatīvais, Foto printeris, Rozā krāsā
LongSummaryDescription - Canon SELPHY CP1500. Drukāšanas tehnoloģija: Maksimālā izšķirtspēja: Dye-sublimation, Maksimālā izšķirtspēja: 300 x 300 DPI. Maksimālais drukas izmērs: 4" x 6" (10x15 cm). Wi-Fi. Tiešā drukāšana. Produkta krāsa: Krāsa: rozā
Materiāli - Tintes kasetņu skaits - 1
Materiāli - Tintes kārtridžu skaits - 1
Mediju veids - Kartes
Mediju veids - Pastkarte
Modelis - SELPHY CP1500
name_et - Canon fotoprinteris Selphy CP-1500, roosa
net_weight - 1.8
Nosaukums - Canon SELPHY CP1500 fotoprinteris Dye-sublimation 300 x 300 DPI 4" x 6" (10x15 cm) Wi-Fi
Nosaukums - Canon SELPHY CP1500 rozā
nosaukums - Printeris DSC SELPHY CP1500 5541C002 rozā krāsā
nosaukums_lv - Canon fotoprinteris Selphy CP-1500, rozā krāsā
nosaukums_lv - Canon fotoprinteris Selphy CP-1500, rozā krāsā
nosaukums_ru - Canon Selphy CP-1500 fotoprinteris, rozā krāsā
Oriģinālie palīgmateriāli - PCP-CP400 PCC-CP400
Pagarinātā garantija -
Palīgmateriāli - Tintes kārtridžu skaits - 1
PANTS1 - SELPHY CP1500 ROZĀ
PANTS2 - CP1500 PINK
Paplašināšanas iespējas -
Papīra apstrāde - Drukāšanas izmēri - 9 x 12,10 x 15 cm
Papīra apstrāde - Foto uzlīmes - Jā
Papīra apstrāde - Kredītkarte - Jā
Papīra apstrāde - Maksimālais drukas izmērs - 4" x 6" (10x15 cm)
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Pastkarte
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 2.2 × 17.3
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 5.4 × 5.4 cm
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 5.4 × 8.6 cm
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 7.2 × 8.5 cm
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 8.9 × 11.9 mm
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 10 × 14,8 cm
Papīra atbalsts - Papīra paplātes skaits - 1
Papīra atbalsts - Papīra veidi - PCP-CP400
Papīra ieejas paplātes -
Papīra izvades paplātes -
PictBridge - Jā
Pieteikums - Portatīvais
Pieteikums - Sākums
platums - 22
Platums - 182.2 mm
Plašs - 0
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Sublimācijas krāsošana
Printera procesors -
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - 41 sekunde
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - 41 sekunde
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - 41 sekunde
Printera tehniskie dati - Drukāšanas ātrums - 41 sekunde
ProducerCode - 5541C002
Produkta nosaukums - CP1500
Programmatūra - Datoru prasības - Vaba USB sver
Programmatūra - iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - Iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - Instalētās programmas - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
Programmatūra - savietojamas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Programmatūra - savietojamas operētājsistēmas - Chrome OS
Programmatūra - savietojamas operētājsistēmas - Mac OS
Programmatūra - savietojamas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
Programmatūra - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Programmatūra - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Programmatūra - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
ražotāja_kods - 5541C002AA
ražotājs - Canon
Ražotājs - Canon
Savienojamība - Bezvadu - Wi-Fi
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi
Savienojamība - Bezvadu tīkls - WiFi
Savienojamība - LAN - Jā
Savienojamība - lietojumprogrammu atbalsts - Canon PRINT Tintes printeris/SELPHY
Savienojamība - lietojumprogrammu atbalsts - Canon PRINT Tintes printeris/SELPHY
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Canon PRINT Tintes printeris/SELPHY
Savienojamība - Lokālais tīkls (LAN) - Jā
Savienojamība - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Savienojamība - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Savienojamība - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Savienojamība - vadu tīkls - Jah
Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - USB Type-C
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi
Savienojums - Pieteikumu atbalsts - Canon PRINT Tintes printeris/SELPHY
Savienojums - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Savienojums - vadu tīkls - Jā
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon SELPHY CP1500, krāsu sublimācija, 300 x 300 DPI, 4" x 6" (10x15 cm), Wi-Fi, tiešā drukāšana, rozā krāsā
Sistēmas prasības -
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - Android, iOS
Skenera specifikācijas -
Starling - N
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 0
Svars - 0.85 kg
Svars un izmēri - Augstums - 133 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 57.6 mm
Svars un izmēri - Platums - 182.2 mm
Svars un izmēri - Svars - 850 g
svītrkods - 4549292194838
Tīkls - Bluetooth - Nē
Tīkls - Ethernet LAN - Nē
Tīkls - Wi-Fi - Jā
URL - https://store.canon.dk/canon-selphy-cp1500-colour-portable-photo-printer-pink/5541C006/
Veiktspēja - Integrēts karšu lasītājs - Jā
Veiktspēja - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MiniSD, MiniSDHC, SD, SDHC
vendpn - 5541C002
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jah
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jā
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jā
Vispārīgi - Automātiskais padevējs - Jā
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot AC adapteri
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot maiņstrāvas adapteri
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot strāvas adapteri
Vispārīgi - Display - 3.5"
Vispārīgi - Display - LCD
Vispārīgi - Displejs - 3.5"
Vispārīgi - Displejs - 3.5"
Vispārīgi - Displejs - LCD
Vispārīgi - Displejs - LCD
Vispārīgi - Ekrāns - 3,5"
Vispārīgi - Ekrāns - LCD
Vispārīgi - Funkcijas - Dokumentālā filmafoto pēc printimine
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāt
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - ID fotoattēlu drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - ID fotoattēlu izdruka
Vispārīgi - Funkcijas - ID fotoattēlu izdruka
Vispārīgi - Funkcijas - Uzlīmju druka
Vispārīgi - Funkcijas - Uzlīmju drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Uzlīmju drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Šamaka druka
Vispārīgi - Jauda (W) - 60
Vispārīgi - Jauda (W) - 60
Vispārīgi - Jauda (W) - 60
Vispārīgi - Jauda (W) - 60
Vispārīgi - Ledusskapja tips - Portatīvais printeris
Vispārīgi - Tips - Taskuprinter
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Vispārīgi - Uzturs - Izmantojot strāvas adapteri
Zīmols - Canon
zīmols - Canon
Laenge - 0
Description - DSC SELPHY CP1500 printer 5541C002 pink Beautiful, fast prints that will stay with you for a lifetime Create beautiful, colour-rich prints that will last up to 100 years with this compact photo printer. Direct printing from a variety of devices is quick and easy thanks to wireless operation from your smartphone with the SELPHY Photo Layout app. Beautiful, fast photos Create vivid, point-of-service quality photos with support for 16.7 million colours. Fast sublimation technology allows you to print postcard-ready prints in 41 seconds. Durable prints Thanks to a special protective coating, photos stored in the album will last up to 100 years. They are also resistant to water, scratches and fingerprints. Sizes to suit your needs Print beautiful, vibrant images in a variety of formats, from postcards (100 × 148 mm) to miniature stickers (22 × 17.3 mm). Simple wireless operation Print easily and wirelessly from your mobile device with the SELPHY Photo Layout app. Create customised prints with stamps, filters and pattern overlays and add links via QR code. Compact and stylish This is a printer that fits in with your décor and features easy operation all thanks to its compact size, large LCD screen, wireless connectivity and three fashionable colours.     Versatile connectivity options Connect wirelessly to your smart devices with the SELPHY Photo Layout app and to your computer and camera with the USB-C connection or use a USB memory stick. You can also print directly from SD, SDHC and SDXC cards using the built-in reader.
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 2.2 × 17.3
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 2.2 × 17.3
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 5.4 × 5.4 см
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 5.4 × 8.6 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 5.4 × 5.4 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 5.4 × 8.6 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 7.2 × 8.5 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 7.2 × 8.5 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 8.9 × 11.9 мм
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 8.9 × 11.9 mm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 10 × 14,8 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 14,8 cm
Поддерживаемая бумага - Кол-во бумажных кассет - 1
Atbalstītais papīrs - Papīra paplāšu skaits - 1
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - PCP-CP400
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - PCP-CP400
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 2,2 × 17,3
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 5,4 × 5,4 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 5,4 × 8,6 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 7,2 × 8,5 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 8,9 × 11,9 mm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 10 × 14,8 cm
Toetatud paberitüübid - Paberikassettide arv - 1
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - PCP-CP400
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)
Mälu - Mälukaardipesa - 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)
Memory - Memory card slot - 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)
Память - Гнездо для карты памяти - 3-в-1 (SD, SDHC, SDXC)
height - 13.6
Height - 133 mm
Wireless communication - WiFi
BrandPartCode - 5541C002
category_en - Printers & accessories
category_et - Printerid ja tarvikud
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Принтеры и принадлежности
Other features -
Other features - Number of colours - 16.7 M
description_et - NB! Komplekti ei kuulu paberit ega tindikassetti! Canon Selphy CP-1500 kompaktse fotoprinteriga saad luua kauneid rikkalike värvidega väljatrükke, mis kestavad Sinu albumis kuni 100 aastat. Tänu Canon PRINT Inkjet / SELPHY rakendusele on erinevatest seadmetest printimine kiire ja lihtne. Lihtne ja kiire printimine mobiilseadmetest
Prindi lihtsalt ja juhtmevabalt oma nutiseadmest, kasutades rakendust SELPHY Photo Layout. Loo omanäolisi väljatrükke templite, filtrite ja mustritega ning jaga linke prinditud QR-koodidega. Loo erksaid laborikvaliteediga fotosid 16,7 miljoni värviga. Kiire värvisublimatsioonitehnoloogia tähendab postkaardisuuruseid väljatrükke vaid 41 sekundiga. Ühenda Selphy CP-1500 juhtmevabalt oma nutiseadmetega, kasutades rakendust SELPHY Photo Layout või arvuti ja kaameraga või USB-C ja USB-mälupulgaga. Samuti saad lihtsalt printida otse SD-, SDHC- ja SDXC-kaartidelt. Meenuta hetki kauakestvate laborikvaliteediga väljatrükkidega
Prindi laborikvaliteediga fotosid kõigest 41 sekundiga! Värvisublimatsiooni tehnoloogia 300 punkt/tolli juures pakub 16,7 miljoni värvi valikut ning saavutab suurepärase värvisügavuse ja -gradatsiooni. Automaatne kujutise optimeerimine korrigeerib nutikalt pildi vead. Sulle sobivad suurused
Prindi kaunilt erksaid pilte erinevates suurustes, alates postkaartidest (100×148 mm) kuni minikleebisteni (22×17,3 mm). Prindib, mis kestab
Tänu spetsiaalsele kaitsekattele kestavad Sinu fotod albumis salvestatuna kuni 100 aastat. Fotod on ka vee-, kriimustus- ja sõrmejäljekindlad. Ruumisäästlik ja stiilne disain
Tänu oma kompaktsele suurusele, suurele LCD-ekraanile, juhtmevabale ühendusele ja kolme stiilse värvilise viimistluse valikule on see printer, mis pakub tohutult erinevaid võimalusi ja mida on lihtne kasutada.
description_lv -
description_en - NB! The set does not include paper or ink cartridge! With the Canon Selphy CP-1500 compact photo printer, you can create beautiful prints with rich colors that will last in your album for up to 100 years. Thanks to the Canon PRINT Inkjet / SELPHY application, printing from various devices is quick and easy. Easy and fast printing from mobile devices
Print easily and wirelessly from your smart device using the SELPHY Photo Layout app. Create unique prints with stamps, filters and patterns and share links with printed QR codes. Create vivid lab-quality photos with 16.7 million colors. Fast dye sublimation technology means postcard-sized prints in just 41 seconds. Connect the Selphy CP-1500 wirelessly to your smart devices using the SELPHY Photo Layout app, or to a computer and camera, or to USB-C and a USB memory stick. You can also easily print directly from SD, SDHC and SDXC cards. Remember moments with long-lasting lab-quality prints
Print lab-quality photos in just 41 seconds! Dye sublimation technology at 300 dpi offers a choice of 16.7 million colors and achieves excellent color depth and gradation. Automatic image optimization intelligently corrects image errors. Sizes that fit you
Print beautifully vivid images in a variety of sizes, from postcards (100x148 mm) to mini stickers (22x17.3 mm). Prints that last
Thanks to a special protective coating, your photos will last up to 100 years when stored in an album. Photos are also water, scratch and fingerprint resistant. Space-saving and stylish design
With its compact size, large LCD screen, wireless connectivity and a choice of three stylish color finishes, it's a printer that's hugely versatile and easy to use.
description_ru -
description_short_en - Compact mobile photo printer Print conveniently over Wi-Fi Dye sublimation with thermal transfer 41 second print Print directly from a memory card, USB stick
description_short_et - Kompaktne mobiilne fotoprinter Prindi mugavalt üle WiFi Värvisublimatsiooni termilise ülekandega 41-sekundiline printimine Prindi otse mälukaardilt, USB pulgalt
description_short_lv -
description_short_ru - Компактный мобильный фотопринтер Удобная печать через Wi-Fi Сублимация красителя с термопереносом 41-секундная печать Печать напрямую с карты памяти, USB-накопителя
dimension depth - 120 mm
Duplex printing - None
Dizains - Augstums (mm) - 57.6
Dizains - Dziļums (mm) - 133
Design - Color - Pink
Disain - Värvus - Roosa
Дизайн - Цвет - Розовый
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Platums (mm) - 182.2
Dizains - Svars (g) - 850
Printing - Time to first page (colour, normal) - 41 s
Printing - Maximum resolution - 300 x 300 DPI
Print resolution - 300 x 300 dpi
Printing supplies performance -
Printing type - Dye-sublimation
depth - 25
Depth - 57.6 mm
ean - 4549292194838
EANCode - 4549292194838
Eans - 4549292194838
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
Power - Power source - AC/Battery
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Fax specifications -
feature_group_et - Printerid
feature_group_en - Printers
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Принтеры
Format - 22 x 17,3 mm
Format - 54 x 54 mm
Format - 54 x 86 mm
Format - 72 x 85 mm
Format - 100 x 148 mm
Photo printing - Yes
Functions - Printer
Features - Display diagonal - 8.89 cm (3.5")
Features - Display - LCD
Features - Printing colours - Cyan, Magenta, Yellow
Features - Built-in display - Yes
Features - Cable lock slot type - Kensington
Features - Cable lock slot - Yes
Features - Colour depth - 24 bit
Features - Market positioning - Home & office
Features - Product colour - Pink
Features - Control type - Buttons
Warranty -
guarantee - 24
WarrantyInfo - 2 Years
guarantee_type - external
gross_weight - 1.8
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet Photo Printer
GTIN - 4549292194838
Hoehe - 0
HSTNUMMER - 5541C002
Input & output capacity - Paper input type - Cassette
Accessories included -
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging data - AC adapter included - Yes
Packaging data - Manual - Yes
Supplies - Number of ink cartridges - 1
dimension height - 220 mm
dimension width - 230 mm
dimension weight - 1674 g
HERSTELLER - CANON
Power - Power consumption (printing) - 60 W
Power - Power consumption (standby) - 4 W
Category - Photo Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Disain - Kõrgus (mm) - 57,6
Дизайн - Высота (мм) - 57,6
Design - Height (mm) - 57.6
Design - Depth (mm) - 133
Disain - Sügavus (mm) - 133
Дизайн - Глубина (мм) - 133
Disain - Laius (mm) - 182,2
Design - Width (mm) - 182.2
Дизайн - Ширина (мм) - 182.2
Design - Weight (g) - 850
Disain - Kaal (g) - 850
Дизайн - Вес (г) - 850
Copier specifications -
Color - Pink
Color printing - Yes
LongDesc - Create stunning, richly coloured photo prints that will last up to 100 years¹ with the SELPHY CP1500 compact photo printer. Simple Wi-Fi and USB-C connectivity makes printing from a range of devices fast and effortless. Use the SELPHY Photo Layout mobile app to personalise your photos with custom layouts, text, pattern overcoats, QR codes and more, then print seamlessly from your smartphone to share them with family and friends.BenefitsPrint vibrant, postcard sized photos in just 41 seconds, that are water, scratch and fingerprint-resistant and can last up to 100 yearsPrint wirelessly straight from your smart device using the SELPHY Photo Layout app and connect via Wi-Fi to smart devices, computers and cameras, or via USB-C for computers, cameras and USB flash drives.This small and stylish printer is perfect for the home, measuring just 182.2 x 57.6 x 133 mmPersonalise your photos with stamps, filters, pattern overcoats, QR codes and more, and share them with friends and family thanks to scannable QR code printing.Portable printer with a large 8.9 cm (3.5”) LCD screen for simple operation and built-in SD, SDHC and SDXC card reader for direct printing.Enjoy superb prints wherever you go with the optional high-capacity Battery Pack.What's in the boxSELPHY CP1500 Colour Portable Photo Printer - Pink, Paper Cassette PCP-CP400 (Postcard size), Compact Power Adapter, AC Cable, User Manual
LongProductName - CP1500, Colour, Portable, Photo Printer, Pink
LongSummaryDescription - Canon SELPHY CP1500. Print technology: Dye-sublimation, Maximum resolution: 300 x 300 DPI. Maximum print size: 4" x 6" (10x15 cm). Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Pink
Materiāli - Tintes kasetņu skaits - 1
Материалы - Кол-во чернильных картриджей - 1
Media kind - Cards
Media kind - Postcard
Model - SELPHY CP1500
name_et - Canon fotoprinter Selphy CP-1500, roosa
net_weight - 1.8
Title - Canon SELPHY CP1500 photo printer Dye-sublimation 300 x 300 DPI 4" x 6" (10x15 cm) Wi-Fi
Name - Canon SELPHY CP1500 Różowa
name - Printer DSC SELPHY CP1500 5541C002 pink
name_en - Canon photo printer Selphy CP-1500, pink
name_lv - Canon photo printer Selphy CP-1500, pink
name_ru - Canon фотопринтер Selphy CP-1500, розовый
Original consumables - PCP-CP400 PCC-CP400  
Extended warranty -
Kulumaterjalid - Tindikassettide arv - 1
ARTIKEL1 - SELPHY CP1500 PINK
ARTIKEL2 - CP1500 PINK
Extension options -
Paper handling - Printing sizes - 9 x 12,10 x 15 cm
Paper handling - Photo stickers - Yes
Paper handling - Credit card - Yes
Paper handling - Maximum print size - 4" x 6" (10x15 cm)
Paper handling - Paper tray media types - Postcard
Paper support - Paper sizes - 2.2 × 17.3
Paper support - Paper sizes - 5.4 × 5.4 cm
Paper support - Paper sizes - 5.4 × 8.6 cm
Paper support - Paper sizes - 7.2 × 8.5 cm
Paper support - Paper sizes - 8.9 × 11.9 mm
Paper support - Paper sizes - 10 × 14,8 cm
Paper support - Number of paper trays - 1
Paper support - Paper types - PCP-CP400
Paper input tray -
Paper output tray -
PictBridge - Yes
Application - Portable
Application - Home
width - 22
Width - 182.2 mm
Breite - 0
Printing - Print technology - Dye-sublimation
Printer processor -
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - 41 seconds
Printer specifications - Print speed - 41 seconds
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - 41 sekundit
Технические данные принтера - Скорость печати - 41 секунда
ProducerCode - 5541C002
ProductName - CP1500
Tarkvara - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Software - Preinstalled software - SELPHY Photo Layout
Tarkvara - Eelpaigaldatud tarkvara - SELPHY Photo Layout
Programmatūra - Iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY Photo Layout
Программное обеспечение - Установленные программы - SELPHY Photo Layout
Software - Suitable operating systems - Android
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Software - Suitable operating systems - Apple iOS
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Software - Suitable operating systems - Chrome OS
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Chrome OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
Software - Suitable operating systems - Mac OS
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Software - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Android
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Chrome OS
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Mac OS
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7
Software - System requirements - Free USB port
Программное обеспечение - Системные требования - Свободный USB порт
Programmatūra - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
manufacturer_code - 5541C002AA
producer - Canon
Producer - Canon
Savienojamība - Bezvadu - Wi-Fi
Connectivity - Wireless - WiFi
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi
Connectivity - LAN - Yes
Connectivity - Applications support - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Savienojamība - Lokālais tīkls (LAN) - Jā
Connectivity - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Ühenduvus - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Savienojamība - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Ühenduvus - Juhtmega võrk - Jah
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-C
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi
Соединение - Поддержка приложений - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Соединение - USB 2.0 - 1 × USB 2.0
Соединение - Проводная сеть - Да
Connectors - 1 x USB (Type C)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon SELPHY CP1500, Dye-sublimation, 300 x 300 DPI, 4" x 6" (10x15 cm), Wi-Fi, Direct printing, Pink
System Requirements -
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
System requirements - Other operating systems supported - Android, iOS
Scanner specifications -
Storno - N
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 0
Weight - 0.85 kg
Weight & dimensions - Height - 133 mm
Weight & dimensions - Depth - 57.6 mm
Weight & dimensions - Width - 182.2 mm
Weight & dimensions - Weight - 850 g
barcode - 4549292194838
Network - Bluetooth - No
Network - Ethernet LAN - No
Network - Wi-Fi - Yes
URL - https://store.canon.dk/canon-selphy-cp1500-colour-portable-photo-printer-pink/5541C006/
Performance - Card reader integrated - Yes
Performance - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MiniSD, MiniSDHC, SD, SDHC
vendpn - 5541C002
Üldine - Automaatne dokumendisöötur - Jah
General - Automatic document feeder - Yes
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jā
Общее - Автоматический подающий механизм - Yes
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot AC adapteri
General - Power source - Via AC adapter
Üldine - Toide - Vooluadapteri kaudu
Vispārīgi - Display - 3.5"
Vispārīgi - Display - LCD
General - Display - 3.5"
Общее - Display - 3.5"
General - Display - LCD
Общее - Display - LCD
Üldine - Ekraan - 3,5"
Üldine - Ekraan - LCD
Üldine - Funktsioonid - Dokumendifoto printimine
Общее - Функции - Печать
General - Functions - Printing
Üldine - Funktsioonid - Printimine
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana
Общее - Функции - Печать фото на ID
General - Functions - ID Photo Print
Vispārīgi - Funkcijas - ID Photo Print
Vispārīgi - Funkcijas - Uzlīmju druka
General - Functions - Sticker printing
Общее - Функции - Печать наклеек
Üldine - Funktsioonid - Kleebiste print
General - Power (W) - 60
Üldine - Võimsus (W) - 60
Общее - Мощность (W) - 60
Vispārīgi - Jauda (W) - 60
Общее - Тип холодильника - Портативный принтер
Üldine - Tüüp - Taskuprinter
General - Type - Smartphone printer
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Общее - Питание - Через адаптер питания
Brand - Canon
brand - Canon
151,24 €
Canon SELPHY CP1500
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas