Lexmark CX431ADW

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 931274 Preces kods: 40N9470
Noliktavā 19 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
626,66 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi
  • Drukas veids: Krāsu lāzera
  • Drukāšanas ātrums (mono): 25 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 600 x 600 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Krāsu lāzera

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 25 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
Apraksts - CX431adw 40N9470 krāsainā lāzera daudzfunkcionālā iekārta Krāsu daudzpusība mazām darba grupām ir viegli ieviešama un koplietojama, izmantojot kompakto un vieglo Lexmark CX431adw daudzfunkcionālo iekārtu, kas nodrošina līdz 24 lappusēm minūtē. Drukas laukums 4,2 mm no augšējās, apakšējās, labās un kreisās malas (uz iekšu) Tikai pirmās lappuses izvilkšanas laiks: melnbaltais: 10,8 sek. krāsainais: 11 sek. Klasiskās savienojamības iespējas un bezvadu ērtības Papildus Gigabit Ethernet un USB pieslēgvietām ierīcei ir divjoslu Wi-Fi modulis, kas ļauj mobilajiem lietotājiem ātri un ērti drukāt, izmantojot Lexmark Mobile Print lietotni, kā arī Google Cloud Print, Mopria un AirPrint tehnoloģijas. Lexmark Mobile Assistant lietotne ļauj viegli iestatīt bezvadu tīklu. Standarta saskarnes Gigabit Ethernet tīkls (10/100/1000), 802.11ac bezvadu tīkls, priekšpusē atrodas ātrgaitas USB ports, kas atbilst USB 2.0 (A tipa) specifikācijai, ātrgaitas USB 2.0 (B tipa) Kompakts un izturīgs CX431adw ir kompakts un viegls, tāpēc tas iederēsies praktiski jebkurā telpā. Tam ir tērauda rāmis un izturīgi drukas komponenti, kas nozīmē, ka tas ir izstrādāts tā, lai kalpotu ilgu laiku. Krāsas, uz kurām varat paļauties Ar Lexmark unikālo Unison toneri iegūstiet bagātīgas, intensīvas krāsas dažu sekunžu laikā. Un viegli nomaināmas īpaši augstas ražības tonera kasetnes nodrošina vairāk drukāšanas un mazāk dīkstāvju. Visaptveroša drošība Lexmark visaptverošā pieeja produktu drošībai ir absolūts priekšnoteikums, kas mums ir obligāts visos mūsu ierīču klāsta projektēšanas procesa posmos. Mūsu drošības arhitektūra aizsargā jūsu informāciju dokumentos, ierīcē, tīklā un visos starpposmos. Papīra un enerģijas taupīšana Automātiskā divpusējā drukāšana ir standarta funkcija, turklāt printerim ir enerģijas taupīšanas režīmi, kas atbalsta EPEAT Silver novērtējumu un ENERGY STAR sertifikātu. Lexmark izlietoto palīgmateriālu atgriešanas programma (LCCP) un Lexmark izlietoto iekārtu savākšanas programma (LECP) samazina atkritumu daudzumu un atbalsta pārstrādi (pieejamība dažādās valstīs atšķiras). Viegla mijiedarbība Kontrolējiet drukāšanu, kopēšanu, faksa sūtīšanu un automātisko abpusējo skenēšanu, izmantojot 2,8 collu krāsaino skārienekrānu. Tas ne tikai nodrošina ērtu darbību ar galvenajām sistēmas funkcijām un darba informāciju, bet arī nodrošina iebūvētos mākoņdatoros iebūvētos savienotājus, kas ļauj viegli saglabāt skenēšanu un lejupielādēt failus no populārākajiem mākoņpakalpojumiem, piemēram, Box, DropBox, Google Drive un Microsoft OneDrive.
Atbalstītās operētājsistēmas - Linux
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2008
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2012
Augstums - 344.4 mm
Bezvadu komunikācija - WiFi
Bezvadu komunikācija - WiFi Direct
BrandPartCode - 40N9470
Bruto svars - 22.75 kg
Citas funkcijas - Trokšņa līmenis miega režīmā / Trokšņa līmenis darbības laikā 14 dBA/ 51/52 dBA (drukāšana) Trokšņa līmenis abpusējas drukāšanas laikā 50/52 dBA Vidējais enerģijas patēriņš miega režīmā / Vidējais enerģijas patēriņš gaidīšanas režīmā / Vidējais enerģijas patēriņš drukāšanas laikā / Vidējais enerģijas patēriņš kopēšanas laikā / Vidējais enerģijas patēriņš skenēšanas laikā: 1,3 W/ 17,5 W/ 400 W/ 400 W/ 395 W/ 21 W Apkārtējās vides apstākļi Relatīvais mitrums 8-80 % Augstums: 0-3048 m Temperatūra: 10-32 °C
Darba cikls (mēnesī) - 75000 lapu mēnesī
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Folio, Juridiskais birojs, Oficio, Universālā karte, Juridiskais birojs, Executive, Folio, Universal
dimensijas dziļums - 435 mm
Divpusējā drukāšana - Automātiskais
Dizains - Displeja diagonāle - 7,11 cm (2,8")
Dizains - displejs - LCD
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Krāsu displejs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Melns, balts
Dizains - Vadības veids - Pieskarieties
Dizains > Produkta krāsa - Pelēks
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Jā
Drukāšana - abpusējas drukāšanas ātrums (krāsaina, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 13 ppm
Drukāšana - abpusējas drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 13 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 24,7 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 24,7 ppm
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 600 x 600 DPI
Drukāšana > Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) mono - 24,7 ipm
Drukāšanas izšķirtspēja - 600 x 600 dpi
Drukāšanas izšķirtspēja - 2400 x 600 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja - Maks. līdz 6700 ppm
Drukāšanas tehnoloģija > Maksimālā izšķirtspēja - 2400 x 600 DPI
Drukāšanas veids - Lāzera
Dziļums - 394.1 mm
EAN - 734646701037
ean - 734646701037
EANCode - 0734646701037
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3048 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 8 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 10 - 32 °C
Enerģijas patēriņš - Energy Star tipiskais elektroenerģijas patēriņš (TEC) - 0,37 kWh nedēļā
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Faksa specifikācijas - Modema ātrums maks. 33 600 b/s, V.34 Half-Duplex Kbps Fakss pārraides ātrums mazāks par 3 sekundēm uz lapu.
Fakss - faksa pārraides ātrums - 3 sekundes/lappuse
Fakss - Modema ātrums - 33.6 Kbit/s
Formāts - A4
Foto drukāšana - Nē
Funkcijas - Kopētājs
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Skeneris
Funkcijas - Ieteicamais darba cikls - 750 - 5000 lappušu mēnesī
Funkcijas - Lapas apraksta valodas - PCL 5, PCL 6, PCLm, PostScript 3
Funkcijas - Maksimālais darba cikls - 75000 lappušu mēnesī
Funkcijas > Multivides veids - Hagaki kartītes, papīra etiķetes, kartītes, parasts papīrs, aploksnes, glancēts papīrs, skatiet Papīra un speciālo datu nesēju rokasgrāmatu.
Funkcijas > Produkta tips - Daudzfunkcionālais
Garantija -
garantija - 0
Garantija - 12
Garantija - 12 mēneši
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
GRUPA2 - Lāzera Aio/Mfp
GTIN - 0734646701037
GTIN - 734646701037
HST NUMERIS - 40N9470
Ieejas jauda > Standarta ieejas jauda - 250+1 lapas
Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 2
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 250 lapas
Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 100 lapas
Ieejas un izejas jauda - Maksimālais ieejas paplātes skaits - 2
Ieejas un izejas jauda - Maksimālā ieejas jauda - 750 lapas
Ieejas un izejas jauda - Maksimālā izejas jauda - 100 lapas
Iekļautie piederumi - Lexmark CX431adw Daudzfunkcionālais krāsu lāzerprinteris 1 500* lappušu krāsu tonera kasetnes (CMY) 1 500* lappušu melnā tonera kasetne 1 500* lappušu starta tonera kasetne 1 500* lappušu strāvas vads Printera iestatīšanas lapa (visā pasaulē) Programmatūras un dokumentācijas CD Drošības informācijas lapa (visā pasaulē) Garantijas informācija
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 519 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 556 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 440 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 22.7 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 14 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 2650.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauts(-i) kasetne(-es) - Jā
Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (CMY) - 1500 lappuses
Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (melns) - 1500 lappuses
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 519.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 556.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 440.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 697.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 3.35 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.13 m³
Ievades un izejas jauda - Automātiskā dokumentu padevēja (ADF) izejas jauda - 50 lapas
Ievades un izvades jauda - Automātiskais dokumentu padevējs (ADF) - Jā
Ievades un izvades jauda - Automātiskā dokumentu padevēja (ADF) ieejas jauda - 50 lapas
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - EPEAT Silver, ENERGY STAR
Instalētā atmiņa - 1 GB
izmērs augstums - 550 mm
izmērs platums - 510 mm
izmērs svars - 23200 g
IZSTRĀDĒTĀJS - LEXMARK
Izvades jauda > Standarta izvades jauda - 100 lapas
Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 400 W
Jauda - enerģijas patēriņš (gatavs) - 17.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (kopēšana) - 395 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 1.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (skenēšana) - 21 W
Kategorija - Daudzfunkciju printeri
Kods - 40N9470
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:4:2017-04-01
Kopētāja specifikācijas - Maksimālais kopēšanas ātrums: mono: 24,7 kopijas/min.1 (A4), krāsaini: 24,7 kopijas/min.1 (A4), abpusējs ātrums: mono: 24,7 ppm.1 (A4), krāsaini: 24,7 ppm.1 (A4), tikai pirmās lappuses izņemšanas laiks: mono: 12,1 s, krāsaini: 13,3 s. Samazināšanas/palielināšanas diapazons 25 - 400 %
Kopēšana - Dubultkopēšana - Jā
Kopēšana - Kopētāja izmēra maiņa - 25 - 400%
Kopēšana - Kopēšana - Krāsu kopēšana
Kopēšana - Kopēšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4) - 24,7 cpm
Kopēšana - Kopēšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4) - 24,7 cpm
Kopēšana > Kopēšanas ātrums (normāla kvalitāte, melns, A4) - 24,7 cpm
Krāsa - Black
Krāsa - White
Krāsu drukāšana - Jā
LongSummaryDescription - Lexmark CX431adw. Drukāšanas tehnoloģija: Drukas tehnoloģija: lāzera, Drukāšana: Maksimālā izšķirtspēja: Krāsu drukāšana, Maksimālā izšķirtspēja: Drukas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 24,7 ppm. Kopēšana: Krāsaina kopēšana. Skenēšana: Krāsaina skenēšana. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Wi-Fi. Produkta krāsa: melna, balta.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84433100
Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 24,7 p/min
Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 24,7 p/min
Maksimālā atmiņas ietilpība - 1 GB
Mediju veids - Dokumentu papīrs
Mediju veids - Fotopapīrs
Modelis - CX431adw
nosaukums - LEXMARK CX431adw 40N9470
Nosaukums - Lexmark CX431adw Lāzera A4 600 x 600 DPI 24,7 ppm Wi-Fi
Nosaukums - Lexmark daudzfunkcionālais lāzera printeris | CX431adw | Lāzera | Krāsu | Daudzfunkciju | A4 | Wi-Fi | Pelēks
Oriģinālie palīgmateriāli - 20N2XC0 zilganā tonera kasetne 6700 lappušu apjoms 20N2XM0 purpursarkanā tonera kasetne 6700 lappušu apjoms 20N2XY0 dzeltenā tonera kasetne 6700 lappušu apjoms 20N2XK0 melnā tonera kasetne 6700 lappušu apjoms
Pagarinātā garantija -
PANTS1 - CX431ADW COLORLASER MFG A4
PANTS2 - 25PPM 1GB 1GHZ DUAL 2.8 LCD
Paplašināšanas iespējas -
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - 7 3/4, 9, 10, B5, C5, DL
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5, A6
Papīra apstrāde - JIS B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Brīspiediena papīrs, Kartona papīrs, Etiķetes, Glancēts papīrs, Aploksnes, Plain papīrs, Uzlīmes
Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 60 - 176 g/m²
Papīra apstrāde > Maksimālais drukas izmērs - A4
Papīra ieejas paplātes - Standarta padevēja ietilpība / Maksimālā padevēja ietilpība max: 250 lapas līdz: 750 lapas
Papīra izvades paplātes - Standarta uztvērēju ietilpība līdz: 100 lapas
Papīra svars (maks.) - 176 g/m²
Papīra svars (min) - 60 g/m²
PictBridge - Nē
Pieteikums - Darba grupas
Platums - 411.2 mm
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Lāzera
Poligrāfija - Poligrāfija - Krāsu druka
Printera procesors - Divkodolu, 1,0 GHz
Printera valoda - Apple AirPrint
Printera valoda - PCL 5e/5c/6
Printera valoda - PostScript 3
Produkta nosaukums - CX431adw
Ražotāja produkta nosaukums - CX431adw
Ražotāja produktu grupa - Daudzfunkcionālais lāzera printeris
ražotājs - Lexmark
Saite - https://www.lexmark.com/en_be/printer/16317/Lexmark-CX431adw
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - A tipa USB / B tipa USB
Savienojumi un saskarnes > Interfeiss - Gigabit Ethernet (10/100/1000), 802.11ac bezvadu savienojums, A tipa USB, B tipa USB
Savienotāji - 1 x USB
Savienotāji - RJ-45
ShortSummaryDescription - Lexmark CX431adw, lāzera, krāsaina drukāšana, 600 x 600 DPI, krāsaina kopēšana, A4, melna, balta
Sistēmas prasības -
Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - SUSE Linux Enterprise Server 10, SUSE Linux Enterprise Server 11, SUSE Linux Enterprise Server 12, Windows Server 2003, Windows Server 2003 x64, Windows Server 2008 R2
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Skenera specifikācijas - Plakanais CIS skeneris ar ADF; DADF (vienpārejas abpusējā skenēšana), skenēšana no automātiskā padevēja Maksimālais skenēšanas laukums 216 x 356 mm (mm) Vienpusējas skenēšanas ātrums A4 max: melnbaltā: 45 / 48 ppm krāsainā: 20 / 21 ppm Abpusējas skenēšanas ātrums A4 maks.: melnbaltā: 90 / 96 ppm krāsainā: 40 / 42 ppm Skenēšanas izšķirtspēja 600 X 600 ppi (melnā krāsā) līdz 600 X 600 ppi (krāsainā krāsā) Skenēšanas failu formāti nosūtīšanai: TIFF, PDF, JPEG, JPG Skenēšanas galamērķi: e-pasts, USB vai tīkla pieslēgts dators, USB zibatmiņa, FTP Automātiskais dokumentu padevējs 50 lapām Dokumentu padevēja ietilpība / Kopēšanas/skenēšanas saņemšanas ietilpība maks.: 50 lapas
Skenēšana - Atbalstītie attēlu formāti - JPEG, JPG, TIFF
Skenēšana - Atbalstītie dokumentu formāti - PDF
Skenēšana - divpusējā skenēšana - Jā
Skenēšana - maksimālais skenēšanas apgabals - 216 x 356 mm
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja (krāsaina) - 600 x 600 ppi
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja (melna) - 600 x 600 ppi
Skenēšana - skenera tips - Skeneris ar plakano gultni un ADF
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Skenēšana - skenēšanas tehnoloģija - CIS
Skenēšana - Skenēšana uz - E-pasts, FTP, dators, USB
Skenēšana > Maksimālā skenēšanas izšķirtspēja - 600 X 600 DPI
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Svars - 19.4 kg
Svars un izmēri - Augstums - 344.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 394.1 mm
Svars un izmēri - Platums - 411.2 mm
Svars un izmēri - Svars - 19.4 kg
Tehniskā informācija > Funkcijas - Drukāšana, kopēšana, skenēšana, faksa sūtīšana
Tehniskā informācija > Neto svars - 19.40 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Lexmark
Tīklošana > Ethernet LAN - Jā
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīkls - Drošības algoritmi - HTTPS, IPSec, LEAP, MD5, MSCHAPv2, PEAP, SNMP, SNMPv3, SSL/TLS, TLS, TTLS.
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Tīkls - kabeļu tehnoloģija - 10/100/1000Base-T(X)
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Veiktspēja - Iebūvēts procesors - Jā
Veiktspēja - Procesora frekvence - 1000 MHz
Veiktspēja - procesora krāsas - 2
Veiktspēja > Drukāšana - Krāsa
Veiktspēja > Drukāšanas tehnoloģija - Lāzera
Veiktspēja > Dubultās funkcijas - Jā
Veiktspēja > Fakss - Jā
Veiktspēja > Kopēšana - Krāsa
Veiktspēja > Skenēšana - Krāsa
vendpn - 40N9470
Zīmols - Lexmark
Description - Urządzenie wielofunkcyjne laserowe kolorowe CX431adw 40N9470 Wszechstronność kolorów w niewielkich grupach roboczych jest łatwa do wdrożenia i udostępniania dzięki kompaktowemu, lekkiemu urządzeniu wielofunkcyjnemu Lexmark CX431adw, które oferuje wydajność do 24 stron na minutę. Obszar zadruku 4.2 mm od górnej, dolnej, prawej i lewej krawędzi (do wewnątrz) Czas wydruku pierwszej strony tylko: mono: 10.8 sek. kolor: 11 sek. Klasyczne opcje połączeń i bezprzewodowa wygoda Oprócz portów Gigabit Ethernet i USB urządzenie posiada moduł dwuzakresowego Wi-Fi, który pozwala mobilnym użytkownikom szybko łatwo drukować za pomocą aplikacji Lexmark Mobile Print, a także technologii Google Cloud Print, Mopria i AirPrint. Aplikacja Lexmark Mobile Assistant ułatwia konfigurację sieci bezprzewodowej. Interfejsy standardowe Sieć Gigabit Ethernet (10/100/1000), 802.11ac Wireless, Port Hi-Speed USB z przodu zgodny ze specyfikacją USB 2.0 (Typ A), Port USB 2.0 Hi-Speed (typu B) Kompaktowe i trwałe Kompaktowe i lekkie, CX431adw dopasuje się praktycznie do każdego miejsca. Ma stalową ramę i trwałe podzespoły drukujące, co oznacza, że zostało zaprojektowane tak, aby służyć przez długi czas. Kolory, na które można liczyć Uzyskaj bogaty, intensywny kolor w ciągu kilku sekund dzięki unikalnemu tonerowi Unison firmy Lexmark. A łatwe do wymiany kasety z tonerem o bardzo wysokiej wydajności gwarantują więcej drukowania i krótsze przestoje. Kompleksowe zabezpieczenia Kompleksowe podejście Lexmarka do bezpieczeństwa produktów jest dla nas bezwzględnym nakazem na każdym kroku procesu projektowania całej oferty naszych urządzeń. Nasza architektura bezpieczeństwa zabezpiecza Twoje informacje w dokumentach, na urządzeniu, w sieci i w każdym punkcie pomiędzy nimi. Oszczędzanie papieru i energii Automatyczne drukowanie dwustronne stanowi standard, a dodatkowo drukarka jest wyposażona w tryby oszczędzania energii, które wspierają klasyfikację EPEAT Silver i certyfikację ENERGY STAR. Program zwrotu zużytych materiałów eksploatacyjnych Lexmarka (LCCP) i program zbierania zużytych urządzeń Lexmarka (LECP) minimalizują zużycie odpadów i wspierają recykling (dostępność różni się w zależności od kraju). Łatwa interakcja Steruj drukowaniem, kopiowaniem, faksem i automatycznym skanowaniem dwustronnym za pomocą kolorowego ekranu dotykowego o przekątnej 2,8 cala. Obsługuje nie tylko wygodną pracę z głównymi funkcjami systemowymi i informacjami o zadaniach, ale ponadto zapewnia wbudowane złącza chmury, które ułatwiają zapisywanie skanów i pobieranie plików z popularnych usług w chmurze, takich jak Box, DropBox, Google Drive i Microsoft OneDrive.
Supported operating systems - Linux
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows Server 2008
Supported operating systems - Windows Server 2012
Height - 344.4 mm
Wireless communication - WiFi
Wireless communication - WiFi Direct
BrandPartCode - 40N9470
Gross weight - 22.75 kg
Other features - Poziom hałasu w trybie spoczynkowym / Poziom hałasu podczas pracy 14 dBA/ 51/52 dBA (Drukowanie) Poziom hałasu w czasie druku dwustronnego 50/52 dBA Średni pobór mocy w trybie uśpienia / Średni pobór mocy w trybie gotowości / Średni pobór mocy podczas drukowania / Średni pobór mocy podczas kopiowania / Średni pobór mocy podczas skanowania: 1.3 W/ 17.5 W/ 400 W/ 395 W/ 21 W Warunki otoczenia w czasie pracy Wilgotność względna od 8 do 80% Wysokość n.p.m.: 0 - 3048 m Temperatura: od 10 do 32°C
Duty cycle (monthly) - 75000 sheets/month
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Executive, Folio, Hagaki card, Legal, Oficio, Universal
dimension depth - 435 mm
Duplex printing - Automatic
Design - Display diagonal - 7.11 cm (2.8")
Design - Display - LCD
Design - Built-in display - Yes
Design - Colour display - Yes
Design - Product colour - Black, White
Design - Control type - Touch
Design > Colour of product - Grey
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Duplex print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 13 ppm
Printing - Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 13 ppm
Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 24.7 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 24.7 ppm
Printing - Maximum resolution - 600 x 600 DPI
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 24.7 ipm
Print resolution - 600 x 600 dpi
Print resolution - 2400 x 600 dpi
Printing supplies performance - Max do 6700 str.
Print technology > Maximum resolution - 2400 x 600 DPI
Printing type - Laser
Depth - 394.1 mm
EAN - 734646701037
ean - 734646701037
EANCode - 0734646701037
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3048 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 8 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 32 °C
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.37 kWh/week
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Fax specifications - Szybkość modemu max 33 600 b/s, V.34 Half-Duplex Kb/s Szybkość transmisji faksu poniżej 3 sek/str.
Fax - Fax transmission speed - 3 sec/page
Fax - Modem speed - 33.6 Kbit/s
Format - A4
Photo printing - No
Functions - Copier
Functions - Printer
Functions - Scanner
Features - Recommended duty cycle - 750 - 5000 pages per month
Features - Page description languages - PCL 5, PCL 6, PCLm, PostScript 3
Features - Maximum duty cycle - 75000 pages per month
Features > Media type - Hagaki card, Paper Labels, Card Stock, Plain Paper, Envelopes, Glossy paper, Refer to the Paper & Specialty Media Guide
Features > Product type - Multifunction
Warranty -
guarantee - 0
Warranty - 12
Warranty - 12 month(s)
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Laser Aio/Mfp
GTIN - 0734646701037
GTIN - 734646701037
HSTNUMMER - 40N9470
Input capacity > Standard input capacity - 250+1 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 2
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Maximum number of input trays - 2
Input & output capacity - Maximum input capacity - 750 sheets
Input & output capacity - Maximum output capacity - 100 sheets
Accessories included - Wielofunkcyjna, kolorowa drukarka laserowa Lexmark CX431adw Kasety z tonerem kolorowym (CMY) o wydajności 1500* stron Startowa kaseta z tonerem czarnym o wydajności 1500* stron Przewód zasilający Arkusz ustawień drukarki (cały świat) Dysk CD z oprogramowaniem i dokumentacją Arkusz informacji dotyczących bezpieczeństwa (cały świat) Informacje dotyczące gwarancji
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 519 mm
Packaging data - Package depth - 556 mm
Packaging data - Package width - 440 mm
Packaging data - Package weight - 22.7 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 14 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 2650.00 g
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (CMY) - 1500 pages
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 1500 pages
Package features > Gross height (mm) - 519.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 556.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 440.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 697.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 3.35 kg
Package features > Volume (m3) - 0.13 m³
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) output capacity - 50 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) - Yes
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) input capacity - 50 sheets
Sustainability - Sustainability certificates - EPEAT Silver, ENERGY STAR
Installed memory - 1 GB
dimension height - 550 mm
dimension width - 510 mm
dimension weight - 23200 g
HERSTELLER - LEXMARK
Output capacity > Standard output capacity - 100 sheets
Power - Power consumption (printing) - 400 W
Power - Power consumption (ready) - 17.5 W
Power - Power consumption (copying) - 395 W
Power - Power consumption (sleep) - 1.3 W
Power - Power consumption (scanning) - 21 W
Category - Multifunction Printers
Code - 40N9470
Package features > WEE classification - CL109:4:2017-04-01
Copier specifications - Szybkość kopiowania maks.: mono: 24.7 kopii/min.1 (A4) kolor: 24.7 kopii/min.1 (A4) Szybkość kopiowania dwustronnego maks.: mono: 24.7 str./min.1 (A4) kolor: 24.7 str./min.1 (A4) Czas kopiowania pierwszej strony tylko:  mono: 12.1 sek. kolor: 13.3 sek. Zakres zmniejszenia/powiększenia 25 - 400 %
Copying - Duplex copying - Yes
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Copy speed (colour, normal quality, A4) - 24.7 cpm
Copying - Copy speed (black, normal quality, A4) - 24.7 cpm
Copying > Copy speed (normal quality, black, A4) - 24.7 cpm
Color - Black
Color - White
Color printing - Yes
LongSummaryDescription - Lexmark CX431adw. Print technology: Laser, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 600 x 600 DPI, Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter): 24.7 ppm. Copying: Colour copying. Scanning: Colour scanning. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Product colour: Black, White
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433100
Max. printing speed (color) - 24.7 p/min
Max. printing speed (mono) - 24.7 p/min
Max. memory capacity - 1 GB
Media kind - Document paper
Media kind - Photo paper
Model -  CX431adw
name - LEXMARK CX431adw 40N9470
Title - Lexmark CX431adw Laser A4 600 x 600 DPI 24.7 ppm Wi-Fi
Name - Lexmark Multifunction Laser Printer | CX431adw | Laser | Colour | Multifunction | A4 | Wi-Fi | Grey
Original consumables - 20N2XC0 kaseta z tonerem cyjan o wydajności 6700 stron 20N2XM0  kaseta z tonerem magenta o wydajności 6700 stron 20N2XY0 kaseta z tonerem yellow o wydajności 6700 stron 20N2XK0 kaseta z tonerem black o wydajności 6700 stron
Extended warranty -
ARTIKEL1 - CX431ADW COLORLASER MFG A4
ARTIKEL2 - 25PPM 1GB 1GHZ DUAL 2.8 LCD
Extension options -
Paper handling - Envelopes sizes - 7 3/4, 9, 10, B5, C5, DL
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - JIS B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Paper tray media types - Card stock, Envelopes, Glossy paper, Labels, Plain paper
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 176 g/m²
Paper handling > Maximum print size - A4
Paper input tray - Standardowa pojemność podajników / Maksymalna pojemność podajników maks.: 250 arkuszy do: 750 arkuszy
Paper output tray - Standardowa pojemność odbiorników do: 100 arkuszy
Paper weight (max) - 176 g/m²
Paper weight (min) - 60 g/m²
PictBridge - No
Application - Working groups
Width - 411.2 mm
Printing - Print technology - Laser
Printing - Printing - Colour printing
Printer processor - Dual Core, 1.0 GHz
Printer language - Apple AirPrint
Printer language - PCL 5e/5c/6
Printer language - PostScript 3
ProductName - CX431adw
Producer product name - CX431adw
Producer product family - Multifunction Laser Printer
producer - Lexmark
Link - https://www.lexmark.com/en_be/printer/16317/Lexmark-CX431adw
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A / USB Type-B
Ports & interfaces > Interface - Gigabit Ethernet (10/100/1000), 802.11ac Wireless, USB Type-A, USB Type-B
Connectors - 1 x USB
Connectors - RJ-45
ShortSummaryDescription - Lexmark CX431adw, Laser, Colour printing, 600 x 600 DPI, Colour copying, A4, Black, White
System Requirements -
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Server operating systems supported - SUSE Linux Enterprise Server 10, SUSE Linux Enterprise Server 11, SUSE Linux Enterprise Server 12, Windows Server 2003, Windows Server 2003 x64, Windows Server 2008 R2
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Scanner specifications - Płaski skaner CIS z ADF; DADF (single pass Duplex), skanowanie z podajnika automatycznego Maksymalny obszar skanowania 216 x 356 mm (mm) Szybkość skanowania jednostronnego A4 maks.: mono: 45 / 48 str./min. kolor: 20 / 21 str./min. Szybkość skanowania dwustronnego A4 maks.: mono: 90 / 96 str./min. kolor: 40 / 42 str./min. Rozdzielczość skanowania 600 X 600 ppi (black) do 600 X 600 ppi (color) Formaty zeskanowanych plików do wysłania:TIFF, PDF, JPEG, JPG Miejsca docelowe skanu: e-mail, USB or Network connected computer, USB Flash drive, FTP Automatyczny podajnik dokumentów na 50 arkuszy Pojemność podajnika dokumentów / Pojemność odbiornika dla kopiowania/skanowania maks.: 50 arkuszy
Scanning - Image formats supported - JPEG, JPG, TIFF
Scanning - Document formats supported - PDF
Scanning - Duplex scanning - Yes
Scanning - Maximum scan area - 216 x 356 mm
Scanning - Optical scanning resolution (colour) - 600 x 600 ppi
Scanning - Optical scanning resolution (black) - 600 x 600 ppi
Scanning - Scanner type - Flatbed & ADF scanner
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Scan to - E-mail, FTP, PC, USB
Scanning > Maximum scan resolution - 600 X 600 DPI
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Weight - 19.4 kg
Weight & dimensions - Height - 344.4 mm
Weight & dimensions - Depth - 394.1 mm
Weight & dimensions - Width - 411.2 mm
Weight & dimensions - Weight - 19.4 kg
Technical details > Functions - Printing, Copying, Scanning, Faxing
Technical details > Net weight - 19.40 kg
Technical details > Producer - Lexmark
Networking > Ethernet LAN - Yes
Networking > Wi-Fi - Yes
Network - Security algorithms - HTTPS, IPSec, LEAP, MD5, MSCHAPv2, PEAP, SNMP, SNMPv3, SSL/TLS, TLS, TTLS
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Network - Cabling technology - 10/100/1000Base-T(X)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Performance - Built-in processor - Yes
Performance - Processor frequency - 1000 MHz
Performance - Processor cores - 2
Performance > Printing - Colour
Performance > Print technology - Laser
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Faxing - Yes
Performance > Copying - Colour
Performance > Scanning - Colour
vendpn - 40N9470
Brand - Lexmark
626,66 €
Lexmark CX431ADW
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas