Canon I-SENSYS MF754CDW

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 923150 Preces kods: 5455C009
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
567,08 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 1200 x 1200 dpi
  • Drukas veids: Krāsu lāzera
  • Drukāšanas ātrums (mono): 33 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 1200 x 1200 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Krāsu lāzera

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 33 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Ir

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
ADF - Jā
Apraksts - Canon i-SENSYS MF754Cdw Daudzfunkcionālais krāsu lāzera printeris Canon i-SENSYS MF754Cdw ievērojami atvieglo ikdienas uzdevumus. Šis krāsainais daudzfunkcionālais lāzerprinteris ar uzlabotu savienojamību atvieglo sadarbību mākoņdatoros ar piekļuvi Google Drive, DropBox un OneDrive. Ātrdarbīga drukāšana un skenēšana, kopēšanas un faksa funkcijas, kā arī vienkāršota darbība ar pielāgojamiem displeja izkārtojumiem ievērojami samazina uzdevumu izpildes laiku. Strādājiet ātrāk, drukājot 33 lappuses minūtē (A4) un skenējot 100 attēlus minūtē, izmantojot vienpārejas abpusēju skenēšanu Optimizējiet produktivitāti līdz 7600/5500 lappusēm, izmantojot augstas ražības melnā un C/M/Y tonera kasetnes Centralizējiet drukas pārvaldību, izmantojot Microsoft mākoņdatošanas funkciju Universal Print un tiešo savienojumu ar Google Drive, Dropbox un OneDrive mākoņpakalpojumiem Intuitīva darbība, pateicoties pielāgojamam displejam un biežāk izmantoto darbību īsceļu pievienošanai, izmantojot lietojumprogrammu bibliotēku Aizsargājiet savus dokumentus un ierīces ar spēcīgām drošības funkcijām, tostarp uzlabotām sistēmas pārbaudēm, lai novērstu hakeru uzbrukumus, un PIN kodu, lai ierobežotu piekļuvi konfidenciāliem dokumentiem Savietojamība ar Windows, Mac OS un Linux
Apraksts - i-SENSYS MF750 sērija Optimāla drukāšanas un skenēšanas produktivitāte, izmantojot krāsainu daudzfunkciju printeri ar tiešu mākoņdatošanas savienojumu.
Atbalstītās operētājsistēmas - Linux
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2012
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2016
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2019
Atmiņa (RAM) - 1GB
Augstums - 430 mm
Bezvadu komunikācija - WiFi
BrandPartCode - 5455C009
Citas funkcijas -
CnCode CnCode - 84433100
CPU - 1200 MHz x 2
Darba cikls (mēnesī) - 50000 lapas/mēnesī
Darba cikls, maksimālais - 50000 lappušu mēnesī
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Izpilddirektors, vēstule, paziņojums
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Paziņojums
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Vadošais
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Vēstule
Darbības rādītāji - skaņas jaudas līmenis (drukāšana) - 65 dB
Darbības rādītāji - Skaņas jaudas līmenis (gaidīšanas režīmā) - 41 dB
dimensijas dziļums - 540 mm
dimensionalWeight - 32228
Divpusējā drukāšana - Automātiskais
Dizains - displejs - LCD
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Krāsu displejs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dizains - Vadības veids - Pieskarieties
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 33 ppm
Drukāšana - iesildīšanās laiks - 14 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (krāsaina, normāla) - 7.1 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (melna, normāla) - 7.1 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 1200 x 1200 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 1200 x 1200 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja - 069 melnā tonera kasetne - 2100 lappuses 069H melnā tonera kasetne - 7600 lappuses 069 zilā tonera kasetne - 1900 lappuses 069H zilā tonera kasetne - 5500 lappuses 069 amaranta tonera kasetne - 1900 lappuses 069H amaranta tonera kasetne - 5500 lappuses 069 dzeltenā tonera kasetne - 1900 lappuses 069H dzelteno tonera kasetne - 5500 lappuses
Drukāšanas veids - Lāzera
Drukāšanas ātrums PPM - 33
Dziļums - 461 mm
ean - 4549292193152
Eans - 4549292193152
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 10 - 30 °C
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 220 - 240 V
Enerģijas patēriņš - Energy Star tipiskais elektroenerģijas patēriņš (TEC) - 0,3 kWh nedēļā
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
ETH saskarne - Jā
Faksa specifikācijas - Modema ātrums: 33,6 Kbps (līdz 3 s/str.) Saņemšanas režīms: Fakss: tikai fakss, faksa/telefona pārslēgs, automātiskās saņemšanas režīms, manuālais režīms Fakss izšķirtspēja: Standarta: 200 × 100 dpi / smalka: 200 × 200 dpi / īpaši smalka: 200 × 400 dpi / īpaši smalka: 400 × 400 dpi Faksu atmiņa: Līdz 512 lappusēm Ātrāka uztveršana: Līdz 281 ierakstam Grupu izsaukšana / galamērķa numuri: Līdz 299 pozīcijām / Līdz 299 galamērķiem Sekvenciālā apraide: līdz 299 pozīcijām / Līdz 299 galamērķiem Sekvenciālā apraide: līdz 299 pozīcijām / Līdz 299 galamērķiem: Maks. 310 galamērķi Atmiņas dublēšana: Maks: Pastāvīga faksa atmiņas dublēšana (zibatmiņā) Abpusēja faksa sūtīšana: Citas funkcijas: Difukss: Jā (sūtīšana un saņemšana): Sūtītāja nosaukums (TTI), tiešā nosūtīšana, pārskats, nosūtīšanas atskaite, secīga nosūtīšana.
Fakss - faksa atmiņa - 512 lappuses
Fakss - Fakss - Krāsu faksa sūtīšana
Fakss - Modema ātrums - 33.6 Kbit/s
Fakss - Ātrā zvanīšana - Jā
Formāts - 98 x 148 mm
Formāts - 216 x 356 mm
Formāts - A4
Formāts - A5
Formāts - A6
Formāts - B5
Formāts - C5 162 x 229 mm
Formāts - DL 110 x 220 mm
Foto drukāšana - Nē
Funkcijas - Fakss
Funkcijas - Kopētājs
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Skeneris
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Melns, zilganzaļš, dzeltens, purpursarkans, dzeltens
Funkcijas - Dubultās funkcijas - Skenēt
Funkcijas - Ieteicamais darba cikls - 750 - 4000 lappušu mēnesī
Funkcijas - Maksimālais darba cikls - 50000 lappuses mēnesī
Garantija -
Garantija - 12/24 mēneši
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GTIN - 4549292193152
guaranteeLength - 24
Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 1
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 250 lapas
Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 150 lapas
Ieejas un izejas jauda - Maksimālā ieejas jauda - 850 lapas
Iekļautie piederumi -
Ievades un izvades ietilpība - Daudzfunkcionālās paplātes ieejas ietilpība - 50 lapas
Ievades un izvades jauda - Automātiskais dokumentu padevējs (ADF) - Jā
Ievades un izvades jauda - Automātiskā dokumentu padevēja (ADF) ieejas jauda - 50 lapas
Ievades un izvades jauda - Daudzfunkcionālā paplāte - Jā
Instalētā atmiņa - 1 GB
Izmēri - 425 mm x 461 mm x 430 mm; uzstādīšanas vieta: 625 mm x 1117 mm x 991 mm.
izmērs augstums - 540 mm
izmērs platums - 560 mm
izmērs svars - 28500 g
Izšķirtspēja līdz - 1200x1200 dpi
Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 700 W
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 24 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 1380 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 1 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Daudzfunkciju printeri
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kategorijas kods - AIO
Kopētāja specifikācijas - Kopēšanas ātrums: vienpusējs (A4): līdz 33 ppm / abpusējs (A4): līdz 29 ppm Kopēšanas izšķirtspēja: Maks. 600 × 600 dpi Kopēšanas režīmi: Kopēšanas režīmi: Teksts/fotogrāfijas/mapes (noklusējuma), teksts/fotogrāfijas/mapes (kvalitāte), drukāti attēli, teksts Divpusēja kopēšana: Daudzkārtēja kopēšana: abpusēja uz abpusēju (automātiska) Daudzkārtēja kopēšana: Līdz 999 kopijām Palielināt/izplēst: 25400% ar 1% soli Citas funkcijas: Robežu noņemšana, šķirošana, 2 lapas uz lapas, 4 lapas uz lapas, identisku dokumentu kopēšana, rezervēta kopēšana
Kopēšana - Dubultkopēšana - Jā
Kopēšana - ID kartes kopēšanas funkcija - Jā
Kopēšana - Kopētāja izmēra maiņa - 25 - 400%
Kopēšana - Kopēšana - Krāsu kopēšana
Kopēšana - Maksimālais kopiju skaits - 999 eksemplāri
Kopēšana - Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja - 600 x 600 DPI
Kopēšanas funkcija - Jā
Krāsa - Black
Krāsa - White
Krāsu druka - Jā
Krāsu drukāšana - Jā
Linux OS savietojamība - Jā
LongDesc - Optimāla drukāšanas un skenēšanas produktivitāte no krāsainā daudzfunkciju printera ar tiešu mākoņdatošanas iespēju.Spraudiet ikdienas biznesa uzdevumusAtjauninātais krāsu dzinējs Canon i-SENSYS MF750 sērijā nodrošina uzlabotas lietojamības un savienojamības iespējas, kā arī lielu drukāšanas un skenēšanas ātrumu, lai palielinātu jūsu biznesa produktivitāti.Izcils ražīgumsDariet ātrāk, drukājot un skenējot ar ātrumu līdz 33ppm un 100ipm* (A4), kā arī izmantojot plašu mediju apstrādes klāstu ar iespēju skenēt nelielus dokumentus, piemēram, čekus un kvītis.Iebūvēta mākoņsavienojamībaCentralizējiet drukas pārvaldību, izmantojot Microsoft mākoņdatošanas pakalpojumu Universal Print, un piekļūstiet dokumentiem tieši no mākoņglabāšanas pakalpojumiem: Google Drive, DropBox un OneDrive.Intuitīva lietotāja pieredzeRezultējiet darba plūsmu, izmantojot vilkšanas un nomešanas cilnes, lai pielāgotu displeju, un izveidojiet viena pieskāriena īsceļu pogas ar lietojumprogrammu bibliotēkas lietojumprogrammām.Nodrošināta drošībaUzlabota sistēmas pārbaude aizsargā ierīci no uzlaušanas un vīrusu draudiem, tiklīdz to palaižat, savukārt Secure PIN ierobežo piekļuvi konfidenciāliem dokumentiem.
LongProductName - Drukāšana, kopēšana, skenēšana, fakss, 33ppm, A4, 1024MB, LAN, USB, WiFi, LCD
LongSummaryDescription - Canon i-SENSYS MF754CDW. Drukāšanas tehnoloģija: Drukas tehnoloģija: lāzera, Drukāšana: Maksimālā izšķirtspēja: Krāsu drukāšana, Maksimālā izšķirtspēja: 1200 x 1200 DPI. Kopēšana: Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja: 600 x 600 DPI. Skenēšana: Krāsaina skenēšana, optiskā skenēšanas izšķirtspēja: 600 x 600 DPI. Faksēšana: Krāsaina faksēšana. Abpusējas funkcijas: Skenēšana. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Wi-Fi. Produkta krāsa: balta
MacOS OS saderība - Jā
Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 33 p/min
Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 33 p/min
Mediju veids - Aploksnes
Mediju veids - Biezs papīrs
Mediju veids - Etiķetes
Mediju veids - Krāsains papīrs
Mediju veids - Papīrs
Mediju veids - Pastkarte
Mediju veids - Perforēts papīrs
Mediju veids - Plāns papīrs
Mediju veids - Pārklāts papīrs
Mediju veids - Pārstrādāts papīrs
Modelis - i-SENSYS MF754Cdw
Modeļa nosaukums - i-SENSYS MF754Cdw
Nosaukums - Canon i-SENSYS MF754CDW
Nosaukums - Canon i-SENSYS MF754CDW Lāzera A4 1200 x 1200 DPI 33 lpp/min Wi-Fi
nosaukums - Daudzfunkcionālais printeris i-SENSYS MF754Cdw 5455C009
Oriģinālie palīgmateriāli - Kārtridžs 069 ar melno toneri 069H melnā tonera kārtridžs 069 ar zilo toneri Kārtridžs 069H ar zilo toneri Amaranta tonera kārtridžs 069 Kārtridžs 069H ar amaranta toneri Kārtridžs 069 ar dzelteno toneri Kārtridžs 069 ar dzelteno toneri Kārtridžs 069H ar dzelteno toneri
Pagarinātā garantija -
Paplašināšanas iespējas - Papīra padevējs PF-K1 (550 lapu kasete) Telefona komplekts 6 ar garu kabeli (telefona klausule)
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - C5
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - C5, Com-10, DL, Monarch
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - Com-10
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - DL
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - Monarhs
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5, A6
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A5
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A6
Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Aploksnes
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Parasts papīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Pastkarte
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Plāns papīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Pārklāts papīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Pārstrādāts papīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Pārstrādāts papīrs, Paplašinātais papīrs, Paplašinātais papīrs, Plašs papīrs, Paplašinātās pastkartes, Paplašinātais papīrs, Paplašinātais papīrs, Plašs papīrs, Aploksnes
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Smags papīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 60 - 200 g/m²
Papīra apstrādes ievade - 250 lapas
Papīra apstrādes izejas - 150 lapas
Papīra formāts un izmērs (mm) - A4/210 C- 297
Papīra ieejas paplātes - 250 lapu kasete Daudzfunkcionālā paplāte uz 50 lapām Automātiskais dokumentu padevējs uz 50 lapām
Papīra izvades paplātes - 150 lapu kasete
Papīra svars (maks.) - 200 g/m²
Papīra svars (min) - 60 g/m²
PictBridge - Nē
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 56.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 54 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 53.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 31 kg
Pieteikums - Birojs
Pilna apraksta līnija - Lāzera|i-SENSYS MF754Cdw|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 11|Windows 10|Windows 8|Linux|MacOS|Papīra izmērs A4/210 C- 297|Papīra ievade 250 lapas|Papīra izvade 150 lapas|Rezolūcija 1200x1200 dpi|Pirmā druka 7.1 sekunde|Rakstīšanas ātrums PPM 33|Apmiņa (RAM) 1GB|Darba cikls 50000 lappušu mēnesī|Kopēšana|Skenēšana|Krāsu drukāšana|Izmēri 425 mm x 461 mm x 430 mm; vieta uzstādīšanai: 625 mm x 1117 mm x 991 mm.
Pirmā drukāšana - 7,1 sek.
Platums - 425 mm
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Lāzera
Poligrāfija - Poligrāfija - Krāsu druka
Printera procesors - 2 x 1200 MHz
Printera valoda - Adobe PostScript
Printera valoda - PCL 5e/5c/6
Printera valoda - UFR II
Printeru tehnoloģija - Lāzera
producerCode - 5455C009
ProducerCode - 5455C009
productName - Canon i-SENSYS MF754CDW Lāzera A4 1200 x 1200 DPI 33 lpp/min Wi-Fi
productSize - Mazie paliktņi
Produkta nosaukums - MF754CDW
Pārdevēja mājas lapa - www.canon-europe.com/business/products/office-printers/multifunction/colour/i-sensys-mf750-series/specifications/i-sensys-mf752cdw.html
ražotājs - Canon
Ražotājs - Canon
Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienotāji - 1 x USB
Savienotāji - RJ-45
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon i-SENSYS MF754CDW, lāzera, krāsaina drukāšana, 1200 x 1200 DPI, krāsaina kopēšana, A4, balta
Sistēmas prasības -
Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.2 Jaguar
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.3 Panther
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.4 Tiger
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.5 Leopard
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.7 Lion
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.12 Sierra
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.13 High Sierra
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.14 Mojave
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.15 Catalina
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.15.3 Catalina
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 11.0 Big Sur
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 12.0 Monterey
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2012
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2012 R2
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2016
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2019
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2022
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2022, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8.1
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11, Windows 8.1
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11
sizeX - 533
sizeY - 563
sizeZ - 537
Skenera specifikācijas - Standarta tips: Skenēšanas izšķirtspēja: Maksimālais optiskais: 600 × 600 dpi / Interpolētais: līdz 9600 × 9600 dpi Skenēšanas ātrums: Vienpusējs, melnbalts: 50 ipm (300 × 300 dpi) Skenēšanas ātrums: Vienpusējs, krāsains režīms: 1: (300 × 300 dpi) Skenēšanas ātrums: 40 apgr: Divpusējs, melnbalts režīms: 1,5 bs: Skenēšanas ātrums: 100 apgr./min (300 × 300 dpi): Divpusējs, krāsains režīms: 80 ipm (300 × 300 dpi) Skenēšanas ātrums: Vienpusējs, melnbaltais režīms: 40 apgr./min (300 × 600 dpi) Skenēšanas ātrums: vienpusējs, krāsu režīms: 20 apgr./min (300 × 600 dpi) Skenēšanas ātrums: Divpusējs, melnbalts režīms: 1,5 bs: 80 apgr./min (300 × 600 dpi) Skenēšanas ātrums: Divpusējs, krāsains režīms: Skenēšanas krāsu dziļums: 24 biti / 24 biti (ievade/izvade) Pelēkās krāsas toņi: 256 līmeņi Savietojamība: Maksimālais skenēšanas platums: 216 mm Skenēšana uz e-pastu: TIFF / JPEG / PDF / kompakts PDF / PDF ar meklēšanas iespēju Skenēšana uz datoru: TIFF / JPEG / PDF / kompakts PDF / PDF ar meklēšanas iespēju Skenēšana uz datoru: TIFF / JPEG / PDF / kompakts PDF / PDF ar meklēšanas iespēju Skenēšana uz USB atmiņu: TIFF / JPEG / PDF / PDF / kompakts PDF / PDF ar meklēšanas iespēju Skenēšana uz FTP serveri: TIFF / JPEG / PDF / kompakts PDF / PDF ar meklēšanas iespēju Skenēšana uz mākoni: TIFF / JPEG / PDF / PDF / PNG iFAX: ITU-T.37.
Skenēšana - divpusējā skenēšana - Jā
Skenēšana - draiveru skenēšana - ICA
Skenēšana - draiveru skenēšana - ICA, TWAIN, WIA
Skenēšana - draiveru skenēšana - TWAIN
Skenēšana - draiveru skenēšana - WIA
Skenēšana - ievades krāsu dziļums - 24 bit
Skenēšana - izejas krāsu dziļums - 24 bit
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 600 x 600 DPI
Skenēšana - pelēkās skalas līmeņi - 256
Skenēšana - skenera tips - ADF skeneris
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Skenēšana - Skenēšana uz - E-pasts
Skenēšana - Skenēšana uz - FTP
Skenēšana - Skenēšana uz - Mākonis
Skenēšana - Skenēšana uz - Mākonis, e-pasts, FTP, USB
Skenēšana - Skenēšana uz - USB
Skenēšanas funkcija - Jā
Svars - 23.6 kg
svars - 31100
Svars un izmēri - Augstums - 430 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 461 mm
Svars un izmēri - Platums - 425 mm
Svars un izmēri - Svars - 23.3 kg
Tīkls - Drošības algoritmi - 64 bitu WEP
Tīkls - Drošības algoritmi - 64 bitu WEP, 128 bitu WEP, WPA-AES, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPA2-TKIP.
Tīkls - Drošības algoritmi - 128 bitu WEP
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA-AES
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA-PSK
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA-TKIP
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA2-AES
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA2-PSK
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA2-TKIP
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Tīkls - pārvaldības protokoli - SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www.canon.co.uk/business/products/office-printers/multifunction/colour/i-sensys-mf750-series/
USB 2.0 saskarne - Jā
Veiktspēja - Iebūvēts procesors - Jā
Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 1024 MB
Veiktspēja - Procesora frekvence - 1200 MHz
vendpn - 5455C009
Vienība Neto svars - 23.3 kg
Vienības bruto svars - 31 kg
Vienības kastes augstums - 0.565
Vienības kastes garums - 0.54
Vienības kastes platums - 0.535
Vienība Slikts tilpums - 0,163229 kubikmetru
WiFi saskarne - Jā
Windows 8 OS saderība - Jā
Windows 10 OS saderība - Jā
Windows 11 OS saderība - Jā
Zīmols - Canon
ADF - Yes
Description - Canon i-SENSYS MF754Cdw multifunctional colour laser printer Make everyday tasks dramatically easier with the Canon i-SENSYS MF754Cdw. This colour multifunctional laser printer with advanced connectivity makes cloud-based collaboration easy with access to Google Drive, DropBox and OneDrive. High-speed printing and scanning, copy and fax functions and simplified operation with customisable display layouts dramatically reduce job turnaround time. Work faster by printing 33 pages per minute (A4) and scanning 100 images per minute using single-pass duplex scanning Optimise productivity up to 7600/5500 pages by using high yield black and C/M/Y toner cartridges Centralise print management with Microsoft's cloud-based Universal Print and direct connectivity to Google Drive, Dropbox and OneDrive cloud services Intuitive operation thanks to customisable display and the addition of shortcuts to frequently used activities via the Application Library Protect your documents and devices with robust security features including advanced system checks to prevent hacking attacks and a PIN code to restrict access to confidential documents Compatible with Windows, Mac OS and Linux
Description - i-SENSYS MF750 Series Optimal print and scan productivity from a colour multi-function printer with direct cloud connectivity.
Supported operating systems - Linux
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 11
Supported operating systems - Windows Server 2012
Supported operating systems - Windows Server 2016
Supported operating systems - Windows Server 2019
Memory (RAM) - 1GB
Height - 430 mm
Wireless communication - WiFi
BrandPartCode - 5455C009
Other features -
CnCode CnCode - 84433100
CPU - 1200MHz x 2
Duty cycle (monthly) - 50000 sheets/month
Duty Cycle, Maximum - 50000 Pages/month
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Executive, Letter, Statement
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Statement
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Executive
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Letter
Performance - Sound power level (printing) - 65 dB
Performance - Sound power level (standby) - 41 dB
dimension depth - 540 mm
dimensionalWeight - 32228
Duplex printing - Automatic
Design - Display - LCD
Design - Built-in display - Yes
Design - Colour display - Yes
Design - Product colour - White
Design - Market positioning - Business
Design - Control type - Touch
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 33 ppm
Printing - Warm-up time - 14 s
Printing - Time to first page (colour, normal) - 7.1 s
Printing - Time to first page (black, normal) - 7.1 s
Printing - Maximum resolution - 1200 x 1200 DPI
Print resolution - 1200 x 1200 dpi
Printing supplies performance - Kaseta 069 z czarnym tonerem - 2100 stron Kaseta 069H z czarnym tonerem - 7600 stron Kaseta 069 z błękitnym tonerem - 1900 stron Kaseta 069H z błękitnym tonerem - 5500 stron Kaseta 069 z amarantowym tonerem - 1900 stron Kaseta 069H z amarantowym tonerem - 5500 stron Kaseta 069 z żółtym tonerem - 1900 stron Kaseta 069H z żółtym tonerem - 5500 stron
Printing type - Laser
Print speed PPM - 33
Depth - 461 mm
ean - 4549292193152
Eans - 4549292193152
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 30 °C
Power - AC input voltage - 220 - 240 V
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.3 kWh/week
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
ETH Interface - Yes
Fax specifications - Modem speed: 33.6 Kbps (up to 3 s/str.) Receive mode: Fax only, fax/telephone switch, auto receive mode, manual mode Fax resolution: Standard: 200 × 100 dpi / Fine: 200 × 200 dpi / Extra fine: 200 × 400 dpi / Extra fine: 400 × 400 dpi Fax memory: Up to 512 pages Speed dialling: Up to 281 entries Group dialing / destination numbers: Up to 299 positions / Up to 299 destinations Sequential broadcasting: Max. 310 destinations Memory backup: Permanent fax memory backup (in flash memory) Duplex faxing: Yes (send and receive) Other features: Sender name (TTI), direct sending, overview, sending report, sequential sending
Fax - Fax memory - 512 pages
Fax - Faxing - Colour faxing
Fax - Modem speed - 33.6 Kbit/s
Fax - Speed dialling - Yes
Format - 98 x 148 mm
Format - 216 x 356 mm
Format - A4
Format - A5
Format - A6
Format - B5
Format - C5 162 x 229 mm
Format - DL 110 x 220 mm
Photo printing - No
Functions - Fax
Functions - Copier
Functions - Printer
Functions - Scanner
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
Features - Duplex functions - Scan
Features - Recommended duty cycle - 750 - 4000 pages per month
Features - Maximum duty cycle - 50000 pages per month
Warranty -
Warranty - 12/24 months
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
warrantyType - G
GTIN - 4549292193152
warrantyLength - 24
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 850 sheets
Accessories included -
Input & output capacity - Multi-Purpose tray input capacity - 50 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) - Yes
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) input capacity - 50 sheets
Input & output capacity - Multi-Purpose tray - Yes
Installed memory - 1 GB
Dimensions - 425 mm x 461 mm x 430 mm; Installation Space: 625 mm x 1,117 mm x 991 mm
dimension height - 540 mm
dimension width - 560 mm
dimension weight - 28500 g
Resolution up to - 1200x1200 dpi
Power - Power consumption (printing) - 700 W
Power - Power consumption (standby) - 24 W
Power - Power consumption (max) - 1380 W
Power - Power consumption (sleep) - 1 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Multifunction Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category Code - AIO
Copier specifications - Copy speed: Single-sided (A4): up to 33 ppm / Double-sided (A4): up to 29 ppm Copy resolution: Max. 600 × 600 dpi Copy modes: Text/photos/maps (default), text/photos/maps (quality), printed images, text Double-sided copying: Double-sided to double-sided (automatic) Multiple Copying: Up to 999 copies Zoom in/out: 25400% in 1% increments Other functions: Border removal, sorting, 2 pages per sheet, 4 pages per sheet, identity document copying, reserved copying
Copying - Duplex copying - Yes
Copying - ID-card copy function - Yes
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Maximum number of copies - 999 copies
Copying - Maximum copy resolution - 600 x 600 DPI
Copy function - Yes
Color - Black
Color - White
Colour printing - Yes
Color printing - Yes
Linux OS compatibility - Yes
LongDesc - Optimal print and scan productivity from a colour multi-function printer with direct cloud connectivity.Streamline everyday business tasksAn updated colour engine in the Canon i-SENSYS MF750 Series delivers advanced usability and connectivity capabilities, as well as fast print and scan speeds, to boost your business productivity.Ultimate productivityWork faster by printing and scanning at speeds of up to 33ppm and 100ipm* (A4), as well as utilising a wide range of media handling with the ability to scan small documents such as cheques and receipts.Built-in cloud connectivityCentralise print management with cloud-based Universal Print by Microsoft and access documents directly from cloud storage services: Google Drive, DropBox and OneDrive.Intuitive user experienceStreamline workflows with drag and drop tabs to customise the display and create one-touch shortcut buttons with Application Library apps.Reliable securityAdvanced system verification protects the device from hacking and virus threats as soon as you start up, while Secure PIN restricts access to sensitive documents.
LongProductName - Print, copy, Scan, Fax, 33ppm, A4, 1024MB, LAN, USB, WiFi, LCD
LongSummaryDescription - Canon i-SENSYS MF754CDW. Print technology: Laser, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 1200 x 1200 DPI. Copying: Colour copying, Maximum copy resolution: 600 x 600 DPI. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 600 x 600 DPI. Faxing: Colour faxing. Duplex functions: Scan. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Product colour: White
MacOS OS compatibility - Yes
Max. printing speed (color) - 33 p/min
Max. printing speed (mono) - 33 p/min
Media kind - Envelopes
Media kind - Thick paper
Media kind - Labels
Media kind - Colored paper
Media kind - Paper
Media kind - Postcard
Media kind - Punched paper
Media kind - Thin paper
Media kind - Coated paper
Media kind - Recycled paper
Model - i-SENSYS MF754Cdw
Model name - i-SENSYS MF754Cdw
Name - Canon i-SENSYS MF754CDW
Title - Canon i-SENSYS MF754CDW Laser A4 1200 x 1200 DPI 33 ppm Wi-Fi
name - Multifunctional printer i-SENSYS MF754Cdw 5455C009
Original consumables - Cartridge 069 with black toner 069H black toner cartridge 069 blue toner cartridge Cartridge 069H with blue toner Amaranth toner cartridge 069 Cartridge 069H with amaranth toner Cartridge 069 with yellow toner Cartridge 069H with yellow toner
Extended warranty -
Extension options - Paper feeder PF-K1 (550-sheet cassette) Telephone set 6 with long cable (telephone handset)
Paper handling - Envelopes sizes - C5
Paper handling - Envelopes sizes - C5, Com-10, DL, Monarch
Paper handling - Envelopes sizes - Com-10
Paper handling - Envelopes sizes - DL
Paper handling - Envelopes sizes - Monarch
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A5
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A6
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes
Paper handling - Paper tray media types - Plain paper
Paper handling - Paper tray media types - Postcard
Paper handling - Paper tray media types - Thin paper
Paper handling - Paper tray media types - Coated paper
Paper handling - Paper tray media types - Recycled paper
Paper handling - Paper tray media types - Coated paper, Envelopes, Heavy paper, Plain paper, Postcard, Recycled paper, Thin paper
Paper handling - Paper tray media types - Heavy paper
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 200 g/m²
Paper Handling input - 250 sheets
Paper Handling output - 150 sheets
Paper format and size(mm) - A4/210 C- 297
Paper input tray - 250-sheet cassette Multi-purpose tray for 50 sheets Automatic document feeder for 50 sheets
Paper output tray - 150-sheet cassette
Paper weight (max) - 200 g/m²
Paper weight (min) - 60 g/m²
PictBridge - No
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 56.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 54 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 53.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 31 kg
Application - Office
Full Description Line - Laser|i-SENSYS MF754Cdw|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 11|Windows 10|Windows 8|Linux|MacOS|Paper size A4/210 C- 297|Paper input 250 sheets|Paper output 150 sheets|Resolution 1200x1200 dpi|First print 7.1 sec|Print speed PPM 33|Memory (RAM) 1GB|Duty Cycle 50000 Pages/month|Copy|Scan|Colour printing|Dimensions 425 mm x 461 mm x 430 mm; Installation Space: 625 mm x 1,117 mm x 991 mm
First print - 7.1 sec
Width - 425 mm
Printing - Print technology - Laser
Printing - Printing - Colour printing
Printer processor - 2 x 1200 MHz
Printer language - Adobe PostScript
Printer language - PCL 5e/5c/6
Printer language - UFR II
Printer Technology - Laser
producerCode - 5455C009
ProducerCode - 5455C009
productName - Canon i-SENSYS MF754CDW Laser A4 1200 x 1200 DPI 33 ppm Wi-Fi
productSize - SmallPallet
ProductName - MF754CDW
Vendor Homepage - www.canon-europe.com/business/products/office-printers/multifunction/colour/i-sensys-mf750-series/specifications/i-sensys-mf752cdw.html
producer - Canon
Producer - Canon
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
Connectors - 1 x USB
Connectors - RJ-45
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon i-SENSYS MF754CDW, Laser, Colour printing, 1200 x 1200 DPI, Colour copying, A4, White
System Requirements -
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.2 Jaguar
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.3 Panther
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.4 Tiger
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.5 Leopard
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.7 Lion
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.9 Mavericks
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.13 High Sierra
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.14 Mojave
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.15 Catalina
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.15.3 Catalina
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 11.0 Big Sur
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 12.0 Monterey
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2012
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2012 R2
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2016
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2019
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2022
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2022, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 8.1
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11, Windows 8.1
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 11
sizeX - 533
sizeY - 563
sizeZ - 537
Scanner specifications - Standard type: Colour Scanning resolution: Optical: 600 × 600 dpi max / Interpolated: up to 9600 × 9600 dpi Scanning speed: One-sided, mono: 50 ipm (300 × 300 dpi) Scan speed: Single-sided, colour mode: 40 rpm (300 × 300 dpi) Scanning speed: Double-sided, monochrome mode: 100 rpm (300 × 300 dpi) Scanning speed: Double-sided, colour mode: 80 ipm (300 × 300 dpi) Scan speed: One-sided, monochrome: 40ipm (300 × 600dpi) Scan speed: Single-sided, colour mode: 20ipm (300 × 600dpi) Scanning speed: Double-sided, monochrome mode: 80 rpm (300 × 600 dpi) Scanning speed: Double-sided, colour mode: 40 ipm (300 × 600 dpi) Scanning colour depth: 24 bits / 24 bits (input/output) Grey shades: 256 levels Compatibility: TWAIN, WIA, ICA Maximum scanning width: 216 mm Scan to email: TIFF / JPEG / PDF / compact PDF / searchable PDF Scan to PC: TIFF / JPEG / PDF / compact PDF / searchable PDF Scan to USB stick: TIFF / JPEG / PDF / searchable compact PDF / PDF Scan to FTP server: TIFF / JPEG / PDF / compact PDF / searchable PDF Scan to cloud: TIFF/JPEG/PDF/PNG iFAX: ITU-T.37
Scanning - Duplex scanning - Yes
Scanning - Scan drivers - ICA
Scanning - Scan drivers - ICA, TWAIN, WIA
Scanning - Scan drivers - TWAIN
Scanning - Scan drivers - WIA
Scanning - Input colour depth - 24 bit
Scanning - Output colour depth - 24 bit
Scanning - Optical scanning resolution - 600 x 600 DPI
Scanning - Greyscale levels - 256
Scanning - Scanner type - ADF scanner
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan to - E-mail
Scanning - Scan to - FTP
Scanning - Scan to - Cloud
Scanning - Scan to - Cloud, E-mail, FTP, USB
Scanning - Scan to - USB
Scan function - Yes
Weight - 23.6 kg
weight - 31100
Weight & dimensions - Height - 430 mm
Weight & dimensions - Depth - 461 mm
Weight & dimensions - Width - 425 mm
Weight & dimensions - Weight - 23.3 kg
Network - Security algorithms - 64-bit WEP
Network - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA-AES, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPA2-TKIP
Network - Security algorithms - 128-bit WEP
Network - Security algorithms - WPA-AES
Network - Security algorithms - WPA-PSK
Network - Security algorithms - WPA-TKIP
Network - Security algorithms - WPA2-AES
Network - Security algorithms - WPA2-PSK
Network - Security algorithms - WPA2-TKIP
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Network - Management protocols - SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www.canon.co.uk/business/products/office-printers/multifunction/colour/i-sensys-mf750-series/
USB 2.0 Interface - Yes
Performance - Built-in processor - Yes
Performance - Internal memory - 1024 MB
Performance - Processor frequency - 1200 MHz
vendpn - 5455C009
Unit Net Weight - 23.3 kg
Unit Gross Weight - 31 kg
Unit Box Height - 0.565
Unit Box Length - 0.54
Unit Box Width - 0.535
Unit Brutto Volume - 0.163229 cubm
WiFi Interface - Yes
Windows 8 OS compatibility - Yes
Windows 10 OS compatibility - Yes
Windows 11 OS compatibility - Yes
Brand - Canon
567,08 €
Canon I-SENSYS MF754CDW
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas