Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 876685 Preces kods: 16767272
Noliktavā 7 gab.
Garantija: 2 gadi
133,66 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 318 dpi
  • Drukas veids: Led
  • Drukāšanas ātrums (mono): Nav norādīts
  • Max. apdrukas izmērs: Photo 5.4x8.6 cm
  • Kartridžu skaits: Nav norādīts
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 318 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Led

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) Nav norādīts

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs Photo 5.4x8.6 cm

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits Nav norādīts

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Nav

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Nav

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Ir

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Nav

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

Papildus specifikācija
Akumulators - Litija jonu uzlādējams
Apraksts - Radošums ir AiR - Zīmējiet uz izdrukām ar jauno - Viegla, ātra drukāšana - Citas vienkāršas, jautras funkcijas - Bluetooth Ver. 4.2 (BLE) - Attēlu izmērs 62 mm × 46 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 54 × 86 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 54 × 86 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Fotopapīrs
Atbalstītais papīrs - Papīra veidi - Fotopapīrs
Atbalstītais papīrs - Piemērota matrica - Fujifilm Instax mini
Atbalstītais papīrs - Piemērots fotomateriāls - Fujifilm Instax mini
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 54 × 86 mm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra veidi - Fotopaber
Atbalstītie papīra veidi - Piemērots attēla materiāls - Fujifilm Instax mini
category_en - Printeri un piederumi
category_et - Printeri un piederumi
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Printeri un piederumi
description_et - Drukājiet un noformējiet fotoattēlus tieši no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth. Izmantojot Fujifilm Instax Mini Link 2 fotoprinteri, varat izdrukāt visus savus iecienītākos fotoattēlus un pat ekrānšāviņu tieši no video. Jauna iespēja - instaxAiR! Nospiežot pogu instaxAiR uz printera, jūs varat uzzīmēt uz fotogrāfijas sirdi vai jebkuru citu sev tīkamu dizainu, kustinot printeri gaisā. Attēliem varat pievienot arī savus dizainus, izmantojot viedtālruņa lietotni. Novietojiet printeri vertikāli vai horizontāli Ja printeri novietojat vertikālā pozīcijā, varat ērti drukāt fotoattēlus un videoklipus no viedtālruņa. Bet, ja printeri novietojat horizontālā stāvoklī, varat izmantot vēl vairāk funkciju. Ātra drukāšana Fujifilm Instax Mini Link 2 izdrukā fotoattēlu tikai 15 sekundēs (pēc attēla nosūtīšanas no viedtālruņa). Drukā fotoattēlus no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth Izmanto Fujifilm Instax Mini papīru Papīra izmērs: 86 × 54 mm Fotoattēla izmērs: 62 × 46 mm Bluetooth 4.2 savienojums Drukāšanas laiks: attēla uzņemšana - fotoattēla izvadīšana: aptuveni 15 sekundes Iebūvēta litija jonu baterija
description_lv - Viegli rediģējiet un drukājiet fotoattēlus no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth. Varat pat izdrukāt savu iecienītāko kadru no videoklipa. Dažreiz labākie fotoattēli ir darbības kadri. Jauna iespēja - instaxAiR! Nospiežot pogu instaxAiR uz printera, tiek aktivizēta printera funkcija, un, kustinot printeri gaisā, jūs varat zīmēt uz attēla, ko vēlaties izdrukāt, kā vēlaties, - vai tā būtu sirds vai jebkurš cits jums tīkams dizains. Iespēju ir tik daudz, cik liela ir jūsu iztēle! Pagrieziet printeri vertikāli vai horizontāli, lai mainītu lietotnes režīmu Kad printeris ir vertikālā pozīcijā, varat ērti drukāt fotoattēlus un videoklipus no viedtālruņa. Vai arī novietojiet Fujifilm Instax Mini Link 2 printeri horizontālā pozīcijā, lai iegūtu jautru režīmu drukāšanai kopā ar draugiem un izmantotu vairāk funkciju. Liela ātruma, nepārtraukta drukāšana Fotoattēls tiek izdrukāts 15 sekunžu laikā pēc attēla nosūtīšanas no viedtālruņa. Nepārtraukti var izdrukāt aptuveni 100 fotoattēlu (kad ierīce ir pilnībā uzlādēta). Drukājiet fotoattēlus no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth Izmanto Fujifilm Instax Mini fotopapīru Papīra izmērs: 86 mm x 54 mm Attēla izmērs: 62 mm x 46 mm / 2,4 collas x 1,8 collas. Bluetooth versija: 4.2 Drukāšanas laiks: 1: Attēla ierakstīšana - fotoattēla izvadīšana (izvadīts): aptuveni 12 sek. Iespiediet savu iecienītāko kadru no videoklipa Aizraujošas funkcijas Iebūvēts litija jonu akumulators.
description_lv - Viegli rediģējiet un drukājiet fotogrāfijas no sava viedtālruņa, izmantojot Bluetooth. Jūs varat pat izdrukāt savu mīļāko kadru no videoieraksta. Reizēm vislabākās fotogrāfijas ir tieši darbības kadri. Pagrieziet printeri vertikāli vai horizontāli, lai izmainītu lietotnes režīmu Kad Fujifilm Instax Mini Link printeris atrodas vertikālā pozīcijā, varat ērti drukāt foto un video no sava viedtālruņa. Vai pagrieziet printeri horizontāli, lai izbaudītu aizraujošu režīmu, drukājot kopā ar draugiem un lietojot vēl vairāk iespēju. Drukājiet kopā ar draugiem vēl lielākai jautrībai! Spēlējiet saderības testu vai pievienojiet līdz pieciem draugiem, lai radītu unikālu Instax izdruku! Ieslēdziet pārsteiguma režīmu, lai līdz pat pēdējam brīdim paturētu noslēpumā gala attēlu. Piedevām varat izvēlēties kādu no 27 aizraujošiem rāmja dizainiem, ko pievienot savam foto. Izveidojiet kolāžas izdruku ar kādu no 14 kolāžas stiliem vai sadaliet savu foto pa vairākām Instax izdrukām. Liels ātrums, nepārtrauktā druka Fotogrāfija tiek izdrukāta 12 sekundēs no brīža, kad attēls nosūtīts no viedtālruņa. Nepārtraukti iespējams izdrukāt aptuveni 100 fotogrāfijas (ar pilnu uzlādi). Drukājiet foto no sava viedtālruņa, izmantojot Bluetooth savienojumu Izmanto Fujifilm Instax Mini fotopapīru Papīra izmērs: 86 mm x 54 mm Attēla izmērs: 62 mm x 46 mm Bluetooth versija: 4.2 Drukāšanas laiks: attēla ieraksts–foto izeja: aptuv. 12 sek. Izdrukājiet savu mīļāko kadru no videoieraksta Aizraujošas iespējas Iebūvēts litija jonu akumulators Aptuveni 100 izdrukas (ar pilnu uzlādi, atkarīgs no lietošanas apstākļiem)
description_ru -
description_short_en - Kabatas izmēra fotoprinteris Drukājiet un pielāgojiet fotoattēlus tieši no viedierīces Paplašinātās realitātes funkcija instaxAiR Bluetooth savienojamība 62 × 46 mm izmēra fotoattēli.
description_short_et - Kabatas izmēra fotoprinteris Drukājiet un noformējiet fotoattēlus tieši no viedtālruņa Zīmējiet 62 × 46 mm lielus fotoattēlus ar instaxAir Bluetooth savienojumu
description_short_lv - Kabatas formāta fotoprinteris Foto druka un rediģēšana tieši no viedierīces Bluetooth savienojums 62 × 46 mm izmēra fotogrāfijas Aptuveni 100 izdrukas ar vienu uzlādi
description_short_ru - Kabatas izmēra fotoprinteris Drukājiet un noformējiet fotoattēlus tieši no viedierīces Bluetooth savienojums Fotoattēli 62 × 46 mm Aptuveni 100 fotoattēlu ar vienu uzlādi
Dizains - Augstums (mm) - 124,5
Dizains - Dziļums (mm) - 36,4
Dizains - Krāsa - Zila
Dizains - Krāsa - Zilais
Dizains - Krāsa - Zilais
Dizains - Krāsa - Zilais
Dizains - Platums (mm) - 91,9
Dizains - Svars (g) - 210
Eans - 4547410476460
EAN_kods - 4547410476460
feature_group_et - Printerid
feature_group_ln - Printeri
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Printeri
Garantija - 24 mēneši
Izmēri - 91.9 mm × 36.4 mm × 124.8 mm
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kategorijas kods - INS
Kategorija_1 - Foto un video
Kategorija_2 - Foto - Aksesuāri
Konstrukcija - augstums (mm) - 124,5
Konstrukcija - augstums (mm) - 124.5
Konstrukcija - augstums (mm) - 124.5
Konstrukcija - dziļums (mm) - 36,4
Konstrukcija - dziļums (mm) - 36,4
Konstrukcija - dziļums (mm) - 36,4
Konstrukcija - platums (mm) - 91,9
Konstrukcija - platums (mm) - 91,9
Konstrukcija - platums (mm) - 91,9
Konstrukcija - svars (g) - 210
Konstrukcija - svars (g) - 210
Konstrukcija - svars (g) - 210
Krāsa - Zilais
Modelis - instax mini Link 2
name_et - Fujifilm fotoprinteris Instax Mini Link 2, kosmosa zils
Nosaukums - Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue
Nosaukums - Fujifilm Instax mini Link 2, fotoprinteris (zils)
nosaukums_lv - Fujifilm fotoprinteris Instax Mini Link 2, kosmosa zils
nosaukums_lv - Fujifilm fotoprinteris Instax Mini Link 2, kosmosa zils
nosaukums_ru - Fujifilm fotoprinteris Instax Mini Link 2, kosmosa zils
Papīra atbalsts - momentlentes tips - Fujifilm Instax mini
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 54 × 86 mm
Papīra atbalsts - Papīra veidi - Fotopapīrs
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 11 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 15.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.361 kg
Pilna apraksta līnija - Litija jonu uzlādējams akumulators|Zilā krāsa|Izmērs 91,9 mm × 36,4 mm × 124,8 mm|Svars 0,21 kg
Printera specifikācijas - Drukas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Foto: 12,5 sek.
Printera specifikācijas - Drukāšanas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukāšanas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukāšanas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukāšanas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - Foto: 12,5 sek.
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - Foto: 12,5 sek.
Printera tehniskie dati - Drukāšanas tehnoloģija - OLED
Printera tehniskie dati - Drukāšanas ātrums - Foto: 12.5s
Printera tehniskie dati - Printera izšķirtspēja - 318 dpi
ProducerCode - 16767272
Pārdevēja mājas lapa - instax.com/mini_link_2/en/
ražotāja_kods - 16767272
Ražotāja_kods - 16767272
Ražotājs - Fuji
Ražotājs - Fujifilm
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 4.2
ShortDescription -
Svars - 0,36
svītrkods - 4547410476460
Tehniskā_details - Veids: EAN: 4547410410476460 Ražotāja Nr.: 16767272 Sērija: 16767272: Instax Saziņa: Istastax Instaka: Bluetooth Izmantotie materiāli: 1: Instax mini filma Printeris: 318x318dpi : 318x318dpi : 12s Funkcija: Atbalstītais filmas izmērs: 86 x 54 mm. Izstrādes laiks: aptuveni 90 sekundes (atkarībā no apkārtējās vides temperatūras). Atbalstītais attēlu formāts: JPEG/PNG/HEIF. Automātiska filmas noteikšana. Aptuvenā drukas ietilpība: līdz 100 fotogrāfijām. Litija jonu akumulators nav noņemams. 3 krāsu ekspozīcija ar OLED. Bluetooth standarts: 4.2 (BLE). Aksesuāri: USB uzlādes kabelis (30 cm garš), instrukcija Svars: 210 g.
Vienība Neto svars - 0.21 kg
Vienības bruto svars - 0.361 kg
Vienības kastes augstums - 0.11
Vienības kastes garums - 0.155
Vienības kastes platums - 0.06
Vienība Slikts tilpums - 0,001023 kubikmetru
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Ledusskapja tips - Portatīvais printeris
Vispārīgi - Tips - Taskuprinter
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Vispārīgi - Uzturs - Litija akumulators
zīmols - Fujifilm
Battery - Lithium-Ion rechargeable
Description - Creativity is in the AiR - Draw on prints with new - Easy, speedy printing - Other simple, fun features - Bluetooth Ver. 4.2 (BLE) - Image size 62 mm × 46 mm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 54 × 86 мм
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 54 × 86 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Fotopapīrs
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Фотобумага
Поддерживаемая бумага - Подходящий матриал - Fujifilm Instax mini
Atbalstītais papīrs - Piemērots fotomateriāls - Fujifilm Instax mini
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 54 × 86 mm
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Fotopaber
Toetatud paberitüübid - Sobiv pildimaterjal - Fujifilm Instax mini
category_en - Printers & accessories
category_et - Printerid ja tarvikud
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Принтеры и принадлежности
description_et - Prindi ja kujunda fotosid otse oma nutitelefonist Bluetoothi kaudu. Fujifilm Instax Mini Link 2 fotoprinteriga saad printida kõik oma lemmikfotod ning isegi ekraanitõmmise otse videost. Uus võimalus - instaxAiR!
Hoides printeril all instaxAiR nuppu, saad printerit õhus liigutades oma pildile joonistada, olgu see südameke või mõni muu endale meeldiv disain. Piltidele saad endale meeldivaid disane kujundada ka nutitelefoni äpist. Aseta printer vertikaalselt või horisontaalselt
Kui paned printeri vertikaalasendisse, saad fotosid ja videoid nutitelefonist hõlpsasti printida. Samas pannes printeri horisontaalasendisse saad kasutada veelgi rohkem funktsioone. Kiire printimine
Fujifilm Instax Mini Link 2 prindib foto välja kõigest 15 sekundiga (pärast pildi saatmist nutitelefonist). Prindi nutitelefonist fotosid Bluetoothi kaudu Kasutab Fujifilm Instax Mini pabereid Paberi suurus: 86 × 54 mm Foto suurus: 62 × 46 mm Bluetooth 4.2 ühendus Printimisaeg: pildi salvestamine - foto väljund: umbes 15sekundit Sisseehitatud liitium-ioon aku
description_en - Easily edit and print photos from your smartphone using Bluetooth. You can even print your favorite frame from a video. Sometimes the best photos are action shots. New option - instaxAiR!
By holding down the instaxAiR button on the printer, the function on the printer is activated and you can draw on the image you want to print by moving the printer in the air as you wish, be it a heart or any other design you like. There are as many possibilities as you have imagination! Flip the printer vertically or horizontally to change the app mode
When the printer is in the vertical position you can print photos and videos easily from your smartphone. Or place the Fujifilm Instax Mini Link 2 printer in a horizontal position for a fun mode to print with friends and use more features. High speed, continuous printing
The photo prints in 15 seconds after the image is sent from your smartphone. Approximately 100 photos can be printed continuously (when fully charged). Print photos from your smartphone using Bluetooth Uses Fujifilm Instax Mini photo paper Paper size: 86 mm x 54 mm Image size: 62 mm x 46 mm / 2.4 in. x 1.8 in. Bluetooth version: 4.2 Printing time: Image recording - photo output (fed out): approximately 12 sec. Print your favorite frame from a video Fun features Built-in lithium-ion battery
description_lv - Viegli rediģējiet un drukājiet fotogrāfijas no sava viedtālruņa, izmantojot Bluetooth. Jūs varat pat izdrukāt savu mīļāko kadru no videoieraksta. Reizēm vislabākās fotogrāfijas ir tieši darbības kadri. Pagrieziet printeri vertikāli vai horizontāli, lai izmainītu lietotnes režīmu
Kad Fujifilm Instax Mini Link printeris atrodas vertikālā pozīcijā, varat ērti drukāt foto un video no sava viedtālruņa. Vai pagrieziet printeri horizontāli, lai izbaudītu aizraujošu režīmu, drukājot kopā ar draugiem un lietojot vēl vairāk iespēju. Drukājiet kopā ar draugiem vēl lielākai jautrībai!
Spēlējiet saderības testu vai pievienojiet līdz pieciem draugiem, lai radītu unikālu Instax izdruku! Ieslēdziet pārsteiguma režīmu, lai līdz pat pēdējam brīdim paturētu noslēpumā gala attēlu. Piedevām varat izvēlēties kādu no 27 aizraujošiem rāmja dizainiem, ko pievienot savam foto. Izveidojiet kolāžas izdruku ar kādu no 14 kolāžas stiliem vai sadaliet savu foto pa vairākām Instax izdrukām. Liels ātrums, nepārtrauktā druka
Fotogrāfija tiek izdrukāta 12 sekundēs no brīža, kad attēls nosūtīts no viedtālruņa. Nepārtraukti iespējams izdrukāt aptuveni 100 fotogrāfijas (ar pilnu uzlādi). Drukājiet foto no sava viedtālruņa, izmantojot Bluetooth savienojumu Izmanto Fujifilm Instax Mini fotopapīru Papīra izmērs: 86 mm x 54 mm Attēla izmērs: 62 mm x 46 mm Bluetooth versija: 4.2 Drukāšanas laiks: attēla ieraksts–foto izeja: aptuv. 12 sek. Izdrukājiet savu mīļāko kadru no videoieraksta Aizraujošas iespējas Iebūvēts litija jonu akumulators Aptuveni 100 izdrukas (ar pilnu uzlādi, atkarīgs no lietošanas apstākļiem)
description_ru -
description_short_en - Pocket-sized photo printer Print & customize photos directly from your smart device Augmented Reality function instaxAiR Bluetooth connectivity 62 × 46 mm sized photos
description_short_et - Taskusse mahtuv fotoprinter Prindi ja kujunda fotod otse nutiseadmest Joonista fotodele instaxAir funktsiooniga 62 × 46 mm fotod Bluetooth ühenduvus
description_short_lv - Kabatas formāta fotoprinteris Foto druka un rediģēšana tieši no viedierīces Bluetooth savienojums 62 × 46 mm izmēra fotogrāfijas Aptuveni 100 izdrukas ar vienu uzlādi
description_short_ru - Карманный фотопринтер Распечатывайте и оформляйте фотографии прямо из смарт-устройства Соединение Bluetooth Фотографии 62 × 46 мм Около 100 фото за одну зарядку
Dizains - Augstums (mm) - 124,5
Dizains - Dziļums (mm) - 36,4
Dizains - Krāsa - Zila
Design - Color - Blue
Disain - Värvus - Sinine
Дизайн - Цвет - Синий
Dizains - Platums (mm) - 91,9
Dizains - Svars (g) - 210
Eans - 4547410476460
EAN_code - 4547410476460
feature_group_et - Printerid
feature_group_en - Printers
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Принтеры
Warranty - 24 months
Dimensions - 91.9 mm × 36.4 mm × 124.8 mm
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category Code - INS
Category_1 - Photo and Video
Category_2 - Photo - Accessories
Disain - Kõrgus (mm) - 124,5
Design - Height (mm) - 124.5
Дизайн - Высота (мм) - 124.5
Design - Depth (mm) - 36,4
Disain - Sügavus (mm) - 36,4
Дизайн - Глубина (мм) - 36,4
Design - Width (mm) - 91,9
Disain - Laius (mm) - 91,9
Дизайн - Ширина (мм) - 91,9
Design - Weight (g) - 210
Disain - Kaal (g) - 210
Дизайн - Вес (г) - 210
Colour - Blue
Model - instax mini Link 2
name_et - Fujifilm fotoprinter Instax Mini Link 2, space blue
Name - Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue
Name - Fujifilm Instax mini Link 2, photo printer (blue)
name_en - Fujifilm photo printer Instax Mini Link 2, space blue
name_lv - Fujifilm photo printer Instax Mini Link 2, space blue
name_ru - Fujifilm photo printer Instax Mini Link 2, space blue
Paper support - Instant film type - Fujifilm Instax mini
Paper support - Paper sizes - 54 × 86 mm
Paper support - Paper types - Photo paper
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 11 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 15.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 6 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.361 kg
Full Description Line - Battery Lithium-Ion rechargeable|Colour Blue|Dimensions 91.9 mm × 36.4 mm × 124.8 mm|Weight 0.21 kg
Printera specifikācijas - Drukas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Foto: 12,5 s
Printer specifications - Print resolution - 318 dpi
Printeri tehnilised andmed - Prindi lahutusvõime - 318 dpi
Printer specifications - Print technology - OLED
Printeri tehnilised andmed - Printimistehnoloogia - OLED
Printer specifications - Print speed - Foto: 12,5 s
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Foto: 12,5 s
Технические данные принтера - Технология печати - OLED
Технические данные принтера - Скорость печати - Фото: 12,5 с
Технические данные принтера - Разрешение принтера - 318 dpi
ProducerCode - 16767272
Vendor Homepage - instax.com/mini_link_2/en/
manufacturer_code - 16767272
Manufacturer_code - 16767272
Producer - Fuji
Manufacturer - Fujifilm
Connectivity - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Ühenduvus - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Соединение - Bluetooth - Bluetooth 4.2
ShortDescription -
Weight - 0,36
barcode - 4547410476460
Technical_details - Type: Photo Printer Colour blue EAN: 4547410476460 Manufacturer No.: 16767272 Series: Instax Communication: Bluetooth Consumables: Instax mini film Printer: 318x318dpi : 318x318dpi : 12s Feature: Supported film size: 86 x 54mm. Development time: approx. 90 seconds (depending on the ambient temperature). Supported image format: JPEG/PNG/HEIF. Automatic film detection. Approximate print capacity: up to 100 photos. The lithium-ion battery is not removable. 3 color exposure with OLED. Bluetooth standard: 4.2 (BLE). Accessories: USB charging cable (30 cm long), instructions Weight: 210 grams
Unit Net Weight - 0.21 kg
Unit Gross Weight - 0.361 kg
Unit Box Height - 0.11
Unit Box Length - 0.155
Unit Box Width - 0.06
Unit Brutto Volume - 0.001023 cubm
General - Power source - Lithium battery
Üldine - Toide - Liitiumaku
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
General - Power (W) - 3
Üldine - Võimsus (W) - 3
Общее - Мощность (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Общее - Тип холодильника - Портативный принтер
Üldine - Tüüp - Taskuprinter
General - Type - Smartphone printer
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Общее - Питание - Литиевый аккумулятор
brand - Fujifilm
133,66 €
Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas