Epson EcoTank ET-M1120

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 871885 Preces kods: C11CG96402
Pasūtāms 1 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
244,73 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 21.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 21.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 21.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 21.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 21.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 17.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 1440 x 720 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 32 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 1
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 1440 x 720 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 32 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 1

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Nav

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
BrandPartCode - C11CG96402
Bruto svars Kg - 5
Citas funkcijas - Drukāšanas metode - Epson Micro Piezo
Citas funkcijas - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Citas funkcijas - Maksimālā ieejas ietilpība (fotopapīrs) - 150 lapas
Citas funkcijas - Tintes piliens - 3
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Juridiskais
Dizains - Iebūvēts displejs - Nē
Dizains - Izcelsmes valsts - Filipīnas
Dizains - Produkta krāsa - Melns, pelēks
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Māja un birojs
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 32 ppm
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (melna, normāla) - 8 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 1440 x 720 DPI
EAN - 8715946655420
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Funkcijas - Abpusēja drukāšana - Nē
Funkcijas - Drukas galvas sprauslas - 180 sprauslas melnas
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Black
Funkcijas - Ieteicamais darba cikls - 250 - 1500 lappuses mēnesī
Funkcijas - Krāsa - Nē
Funkcijas - Lapas apraksta valodas - ESC P, ESC/P-R, GDI
Funkcijas - Maksimālais darba cikls - 15000 lappušu mēnesī
Funkcijas - Tintes tvertnes sistēma - Jā
GarantijaInformācija -
GTIN - 8715946655420
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 150 lapas
Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 30 lapas
Ieejas un izejas jauda - Papīra ieejas tips - Papīra paplate
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma dati - Iekļautā kārtridža ietilpība (melns) - 5000 lappuses
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 282 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 437 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 335 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 4.69 kg
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR
Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 14 W
Jauda - enerģijas patēriņš (gatavs) - 3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
Kategorija - Tintes printeri
LongDesc - Samaziniet drukāšanas izmaksasEkonomiskā EcoTank būtiski atšķiras no lāzerprinteriem. Tā ir aprīkota ar lielu atkārtoti uzpildāmu tintes tvertni, kuru tonera vietā uzpildāt ar komplektā iekļautajām tintes pudelītēm. Jau no paša sākuma jums ir pietiekami daudz tintes, lai izdrukātu tūkstošiem lappušu, samazinot izmaksas un ietaupot laiku, jo nav bieži jāmaina toneris.Nedārga nomaiņaJa tintes uzpildes, visticamāk, būs maz, jūs varēsiet ietaupīt vairāk nekā 90% no vienas lappuses izmaksām, izmantojot rezerves tintes pudelītes3. Tā priekšpusē novietotā tvertne ir konstruēta tā, lai uzpildes procesā nerastos nekārtības, un pudelītēm ir gaisa plūsmas sistēma, tāpēc uzpildes procesā nav nepieciešams saspiest. Pateicoties priekšpusē esošajam tintes līmeņa rādītājam, ir skaidrs, kad beidzot ir pienācis laiks to papildināt.NodrošinātsDodot sirdsmieru, katram EcoTank mono printerim ir viena gada/100 000 lappušu garantija.Ietaupiet laikuNestērējiet laiku krājumu nomaiņai - ar tintes tvertnes sistēmu jūs būtībā varat to uzpildīt un aizmirst par to. Drukāšana ir ātra, jo nav nepieciešams iesildīšanās laiks un drukāšanas ātrums ir 15ppm2.Saglabājiet enerģijuSaņemiet mazāk enerģijas un samaziniet pieskaitāmās izmaksas ar EcoTank mono printeri. Tas var ietaupīt līdz pat 95 %4 enerģijas patēriņa, salīdzinot ar mono lāzerprinteriem.Mobilā drukāšanaSpiediet no jebkuras vietas birojā, izmantojot Wi-Fi savienojumu un Epson bezmaksas mobilās drukāšanas lietotnes5.
LongProductName - EcoTank ET-M1120
LongSummaryDescription - Epson EcoTank ET-M1120. Maksimālais darba cikls: 15000 lappušu mēnesī. Maksimālā izšķirtspēja: 1440 x 720 DPI. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 32 lpp. Wi-Fi. Produkta krāsa: melna, pelēka
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84433210
Loģistikas dati - Paletes bruto platums - 80 cm
Loģistikas dati - palešu augstums (Apvienotā Karaliste) - 197 cm
Loģistikas dati - palešu bruto augstums - 197 cm
Loģistikas dati - palešu bruto garums - 120 cm
Loģistikas dati - palešu garums (Apvienotā Karaliste) - 120 cm
Loģistikas dati - palešu platums (Apvienotā Karaliste) - 100 cm
Loģistikas dati - Produkti pa palešu slāņiem - 5 gab.
Loģistikas dati - Produkti uz paletes - 35 gab.
Loģistikas dati - Produkti uz paletes (Apvienotā Karaliste) - 42 gab.
Loģistikas dati - Produkti uz paletes slāņa (Apvienotā Karaliste) - 6 gab.
Nosaukums - Epson EcoTank ET-M1120
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Fotopapīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 64 - 90 g/m²
Produkta nosaukums - EcoTank ET-M1120
Ražotāja kods - C11CG96402
Ražotāja nosaukums - EPSON
Savienojamie porti un saskarnes - Standarta saskarnes - USB 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
ShortSummaryDescription - Epson EcoTank ET-M1120, 1440 x 720 DPI, A4, 15000 lappušu mēnesī, 32 lpp/min, melna, pelēka
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 x64, Windows Server 2016
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1 x64, Windows Vista x64, Windows XP Professional x64
Sistēmas prasības - Saderīgās operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows Server 2003 R2 x64, Windows Server 2008 (32/64 bitu), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 (64 bitu), Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Vista, 64 bitu versija, Windows XP SP3, XP Professional x64 Edition SP2
Svars un izmēri - Augstums - 161 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 267 mm
Svars un izmēri - Platums - 375 mm
Svars un izmēri - Svars - 3.5 kg
Tīkls - Drošības algoritmi - 64 bitu WEP, 128 bitu WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-PSK, WPA2-AES.
Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Epson Connect, Epson iPrint, Epson e-pasta drukāšana, Epson attālā drukāšana
Tīkls - Wi-Fi - Jā
URL - https://www.epson.com/
Zīmols - Epson
Īss apraksts - Epson EcoTank ET-M1120 s/w
BrandPartCode - C11CG96402
Gross Weight Kg - 5
Other features - Printing method - Epson Micro Piezo
Other features - Print technology - Inkjet
Other features - Maximum input capacity (photo paper) - 150 sheets
Other features - Ink drop - 3
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Legal
Design - Built-in display - No
Design - Country of origin - Philippines
Design - Product colour - Black, Grey
Design - Market positioning - Home & office
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 32 ppm
Printing - Time to first page (black, normal) - 8 s
Printing - Maximum resolution - 1440 x 720 DPI
EAN - 8715946655420
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Features - Duplex printing - No
Features - Print head nozzles - 180 nozzles black
Features - Printing colours - Black
Features - Recommended duty cycle - 250 - 1500 pages per month
Features - Colour - No
Features - Page description languages - ESC P, ESC/P-R, GDI
Features - Maximum duty cycle - 15000 pages per month
Features - Ink tank system - Yes
WarrantyInfo -
GTIN - 8715946655420
Input & output capacity - Total input capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 30 sheets
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging data - Included cartridge capacity (black) - 5000 pages
Packaging data - Package height - 282 mm
Packaging data - Package depth - 437 mm
Packaging data - Package width - 335 mm
Packaging data - Package weight - 4.69 kg
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
Power - Power consumption (printing) - 14 W
Power - Power consumption (ready) - 3 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Category - Inkjet Printers
LongDesc - Reduce your printing costsThe economical EcoTank is fundamentally different to laser printers. It features a large refillable ink tank that you fill with the included ink bottles instead of toner. From the start you have enough ink to print thousands of pages, slashing costs and saving time as you’re not frequently changing toner.Low cost replacementsWhile refills are likely to be few and far between, you'll be able to save over 90% on the cost per page with replacement ink bottles3. Its front-facing tank is engineered for mess-free refills and the bottles have an airflow system so squeezing is not necessary during the filling process. Thanks to the front ink level display, it's obvious when it’s finally due for a refill.ReliableGiving peace of mind, every EcoTank mono printer comes with a one-year/100,000-page warranty.Save timeDon't waste time changing supplies - with an ink tank system, you can essentially fill it up and forget about it. Printing is fast with no warm-up time and print speeds of 15ppm2.Save energyCut energy usage and reduce overheads with an EcoTank mono printer. It can save up to 95%4 in power consumption compared to mono laser printers.Mobile printingPrint from anywhere in the office with Wi-Fi connectivity and Epson's free mobile printing apps5.
LongProductName - EcoTank ET-M1120
LongSummaryDescription - Epson EcoTank ET-M1120. Maximum duty cycle: 15000 pages per month. Maximum resolution: 1440 x 720 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 32 ppm. Wi-Fi. Product colour: Black, Grey
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
Logistics data - Pallet gross width - 80 cm
Logistics data - Pallet height (UK) - 197 cm
Logistics data - Pallet gross height - 197 cm
Logistics data - Pallet gross length - 120 cm
Logistics data - Pallet length (UK) - 120 cm
Logistics data - Pallet width (UK) - 100 cm
Logistics data - Products per pallet layer - 5 pc(s)
Logistics data - Products per pallet - 35 pc(s)
Logistics data - Products per pallet (UK) - 42 pc(s)
Logistics data - Products per pallet layer (UK) - 6 pc(s)
Title - Epson EcoTank ET-M1120
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Paper tray media types - Photo paper
Paper handling - Paper tray media weight - 64 - 90 g/m²
ProductName - EcoTank ET-M1120
Manufacturer Code - C11CG96402
Manufacturer Name - EPSON
Ports & interfaces - Standard interfaces - USB 2.0
Ports & interfaces - USB port - Yes
ShortSummaryDescription - Epson EcoTank ET-M1120, 1440 x 720 DPI, A4, 15000 pages per month, 32 ppm, Black, Grey
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2003 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 x64, Windows Server 2016
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1 x64, Windows Vista x64, Windows XP Professional x64
System requirements - Compatible operating systems - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows Server 2003 R2 x64, Windows Server 2008 (32/64 Bit), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 (64bit), Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Vista, 64-Bit-Version, Windows XP SP3, XP Professional x64 Edition SP2
Weight & dimensions - Height - 161 mm
Weight & dimensions - Depth - 267 mm
Weight & dimensions - Width - 375 mm
Weight & dimensions - Weight - 3.5 kg
Network - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-PSK, WPA2-AES
Network - Mobile printing technologies - Epson Connect, Epson iPrint, Epson Email Print, Epson Remote Print
Network - Wi-Fi - Yes
URL - https://www.epson.com/
Brand - Epson
Short description - Epson EcoTank ET-M1120 s/w
244,73 €
Epson EcoTank ET-M1120
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas