Hewlett Packard HP DesignJet T830

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 837776 Preces kods: F9A28D
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
2 909,28 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 2400 x 1200 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): Nav norādīts
  • Max. apdrukas izmērs: A1
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 2400 x 1200 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) Nav norādīts

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A1

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
BrandPartCode - F9A28D
Bruto svars Kg - 30
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -25 - 55 °C
Darbības rādītāji - Skaņas jaudas līmenis (gaidīšanas režīmā) - 16 dB
Darbības rādītāji - skaņas spiediena līmenis (drukāšana) - 48 dB
Drukāšana - Drukas kārtridžu skaits - 4
Drukāšana - Drukāšanas galviņa - 1
Drukāšana - Drukāšanas izšķirtspēja krāsaina - 2400 x 1200 DPI
Drukāšana - Lapas apraksta valodas - CALS G4, HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, URF
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 2400 x 1200 DPI
EAN - 0194850951664
EANCode - 0194850951664
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
GarantijaInformācija - Viena gada ierobežota garantija. Garantijas un atbalsta iespējas atšķiras atkarībā no produkta, valsts un vietējām tiesību aktu prasībām.
GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
GRUPA2 - Tintes printeris Lfp
GTIN - 0194850338687
GTIN - 194850338687
GTIN - 0194850951657
GTIN - 194850951657
GTIN - 0194850951664
GTIN - 194850951664
GTIN - 0194850951671
GTIN - 194850951671
GTIN - 0196068134372
GTIN - 196068134372
HST NUMERIS - F9A28D#B19
Iepakojuma dati - iekļauts(-i) kasetne(-es) - Jā
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 645 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 570 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 1310 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 65.7 kg
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - EPEAT Silver, ENERGY STAR
Ilgtspēja - ilgtspējīgas tehnoloģijas un materiāli - Bezmaksas, ērta HP tintes kasetņu un drukas galviņu otrreizēja pārstrāde ar HP Planet Partners; FSC® sertificēts papīrs un virkne pārstrādājamu HP datu nesēju ar atpakaļpieņemšanas programmu; ENERGY STAR® sertifikāts; EPEAT® reģistrēts.
IZSTRĀDĒTĀJS - HP INC.
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.2 W
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 35 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Lielformāta printeri
Kopēšana - Kopētāja izmēra maiņa - 50 - 400%
Kopēšana - Kopēšana - Krāsu kopēšana
Kopēšana - Maksimālais kopiju skaits - 99 eksemplāri
Kopēšana - Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja - 600 x 600 DPI
LongDesc - Nekavējoties informējiet visus partnerus par projekta pārbaudes rezultātiem, izmantojot kompaktāko lielformāta multifunkcionālo ierīci.[2] Intuitīva, ērta drukāšana/skenēšana/kopēšana un HP DesignJet drukas kvalitāte palīdz efektīvi sazināties un virzīt projektu uz priekšu.Dinamiskās drošības iespējots printeris Daži HP printeri ir paredzēti darbam tikai ar kasetnēm, kurās ir jauna vai atkārtoti izmantota HP mikroshēma vai elektroniskās shēmas. Šajos printeros tiek izmantoti dinamiskās drošības pasākumi, lai bloķētu kasetnes, kurās izmantota ne HP mikroshēma vai elektroniskā shēma. Periodiski atjauninot programmaparatūru, tiek saglabāta šo pasākumu efektivitāte un bloķētas kasetnes, kas iepriekš darbojās. Atkārtoti izmantotās HP mikroshēmas un elektroniskās shēmas ļauj izmantot atkārtoti izmantotas, atkārtoti atjaunotas un atkārtoti uzpildītas kasetnes.
LongProductName - DesignJet T830 24 collu daudzfunkcionālais printeris
LongSummaryDescription - HP Designjet T830 24 collu daudzfunkciju printeris. Drukāšanas tehnoloģija: Maksimālā izšķirtspēja: 2400 x 1200 DPI, lappušu apraksta valodas: CALS G4, HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, URF. Kopēšana: Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja: Krāsaina kopēšana, Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja: Maksimālais kopēšanas izmērs: 600 x 600 DPI, Kopētāja izmēra maiņa: 50 - 400 %. Skenēšana: Krāsaina skenēšana, optiskā skenēšanas izšķirtspēja: Skenēšanas tehnoloģija: 600 x 600 DPI, skenēšanas tehnoloģija: SKENĒŠANAS TEHNOLOĢIJA: CIS. Maksimālais drukas izmērs: 610 x 1897 mm, Papīra paplātes nesēju veidi: Papīra papīrs: līmpapīrs, krītpapīrs, glancēts papīrs, fotopapīrs, parasts papīrs, ISO A sērijas izmēri (A0...A9): A1, A2, A3, A4. USB savienotājs: USB savienotājs: USB Type-A, Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 1000 Mbit/s
Nosaukums - HP Designjet T830 24 collu daudzfunkciju printeris
PANTS1 - HP DESIGNJET T830 24IN MFP
PANTS2 - PRINTERIS
Papīra apstrāde - Drukas lappušu izgriešana - 5 x 5 x 5 x 5
Papīra apstrāde - drukāšanas multivides izmēri bez malām - A3, A4
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A1, A2, A3, A4
Papīra apstrāde - Maksimālais drukas izmērs - 610 x 1897 mm
Papīra apstrāde - Maksimālais ruļļa diametrs - 10 cm
Papīra apstrāde - Medija biezums - 0.8 mm
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Koppapīrs, Foto papīrs, Spilgts papīrs, Pārklājums, Spilgts papīrs, Spilgts papīrs, Melnspiediena papīrs
Papīra apstrāde - sagrieztas lapas - Jā
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 1000 Mbit/s
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Poligrāfija - krāsaina - Jā
Poligrāfija - Poligrāfijas krāsas - Zilā, magenta, matēts melns, dzeltens
Produkta nosaukums - DesignJet T830 24 collu daudzfunkcionālais printeris
Ražotāja kods - F9A28D
Ražotāja nosaukums - Hewlett Packard
Savienojamie porti un saskarnes - Ethernet LAN - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - A tipa USB
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Jā
ShortSummaryDescription - HP Designjet T830 24 collu daudzfunkcionālais printeris, 2400 x 1200 DPI, CALS G4, HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, URF, ciāns, magenta, matēts melns, dzeltens, 2400 x 1200 DPI, krāsu kopēšana
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Skenēšana - Maksimālais datu nesēja biezums - 0.8 mm
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 600 x 600 DPI
Skenēšana - precizitāte - 0.1%
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Skenēšana - skenēšanas tehnoloģija - CIS
Skenēšana - Skenēšana uz - Mākonis, e-pasts, USB
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 0
Svars - 49
Svars un izmēri - Augstums - 1155 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 605 mm
Svars un izmēri - Platums - 1098 mm
Svars un izmēri - Svars - 46.7 kg
URL - https://www8.hp.com
Veiktspēja - HP segments - Uzņēmējdarbība
Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 1000 MB
Veiktspēja - Maksimālā iekšējā atmiņa - 1000 MB
Veiktspēja - Produkta krāsa - Melna, sudraba
Zīmols - HP
Zīmolu specifiskās funkcijas - HP ePrint - Jā
Īss apraksts - HP DesignJet T830 - 610 mm (24 Zoll)
BrandPartCode - F9A28D
Gross Weight Kg - 30
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -25 - 55 °C
Performance - Sound power level (standby) - 16 dB
Performance - Sound pressure level (printing) - 48 dB
Printing - Number of print cartridges - 4
Printing - Print head - 1
Printing - Print resolution colour - 2400 x 1200 DPI
Printing - Page description languages - CALS G4, HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, URF
Printing - Maximum resolution - 2400 x 1200 DPI
EAN - 0194850951664
EANCode - 0194850951664
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
WarrantyInfo - One-year limited warranty. Warranty and support options vary by product, country and local legal requirements.
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet Lfp
GTIN - 0194850338687
GTIN - 194850338687
GTIN - 0194850951657
GTIN - 194850951657
GTIN - 0194850951664
GTIN - 194850951664
GTIN - 0194850951671
GTIN - 194850951671
GTIN - 0196068134372
GTIN - 196068134372
HSTNUMMER - F9A28D#B19
Packaging data - Cartridge(s) included - Yes
Packaging data - Package height - 645 mm
Packaging data - Package depth - 570 mm
Packaging data - Package width - 1310 mm
Packaging data - Package weight - 65.7 kg
Sustainability - Sustainability certificates - EPEAT Silver, ENERGY STAR
Sustainability - Sustainable technologies and materials - Free, convenient HP ink cartridge and printhead recycling with HP Planet Partners; FSC®-certified papers and a range of recyclable HP media with a take-back program; ENERGY STAR® certified; EPEAT® registered
HERSTELLER - HP INC.
Power - Power consumption (standby) - 0.2 W
Power - Power consumption (typical) - 35 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Large Format Printers
Copying - Copier resize - 50 - 400%
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Maximum number of copies - 99 copies
Copying - Maximum copy resolution - 600 x 600 DPI
LongDesc - Immediately update all your partners on project review results with the most compact large-format MFP.[2] Intuitive, convenient print/scan/copy and HP DesignJet print quality help you communicate effectively and move the project forward.Dynamic security enabled printer Certain HP printers are intended to work only with cartridges that have a new or reused HP chip or electronic circuitry. These printers use dynamic security measures to block cartridges using a non-HP chip or electronic circuitry. Periodic firmware updates will maintain the effectiveness of these measures and block cartridges that previously worked. Reused HP chips and electronic circuitry enable the use of reused, remanufactured, and refilled cartridges.
LongProductName - DesignJet T830 24-in Multifunction Printer
LongSummaryDescription - HP Designjet T830 24-in Multifunction Printer. Print technology: Inkjet, Maximum resolution: 2400 x 1200 DPI, Page description languages: CALS G4, HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, URF. Copying: Colour copying, Maximum copy resolution: 600 x 600 DPI, Copier resize: 50 - 400%. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 600 x 600 DPI, Scan technology: CIS. Maximum print size: 610 x 1897 mm, Paper tray media types: Bond paper, Coated paper, Glossy paper, Photo paper, Plain paper, ISO A-series sizes (A0...A9): A1, A2, A3, A4. USB connector: USB Type-A, Ethernet LAN data rates: 1000 Mbit/s
Title - HP Designjet T830 24-in Multifunction Printer
ARTIKEL1 - HP DESIGNJET T830 24IN MFP
ARTIKEL2 - PRINTER
Paper handling - Print margin cut-sheet - 5 x 5 x 5 x 5
Paper handling - Borderless printing media sizes - A3, A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A1, A2, A3, A4
Paper handling - Maximum print size - 610 x 1897 mm
Paper handling - Maximum roll diameter - 10 cm
Paper handling - Media thickness - 0.8 mm
Paper handling - Paper tray media types - Bond paper, Coated paper, Glossy paper, Photo paper, Plain paper
Paper handling - Cut sheets - Yes
Ports & interfaces - Ethernet LAN data rates - 1000 Mbit/s
Printing - Print technology - Inkjet
Printing - Colour - Yes
Printing - Printing colours - Cyan, Magenta, Matte black, Yellow
ProductName - DesignJet T830 24-in Multifunction Printer
Manufacturer Code - F9A28D
Manufacturer Name - Hewlett Packard
Ports & interfaces - Ethernet LAN - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A
Ports & interfaces - Wi-Fi - Yes
ShortSummaryDescription - HP Designjet T830 24-in Multifunction Printer, Inkjet, 2400 x 1200 DPI, CALS G4, HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, URF, Cyan, Magenta, Matte black, Yellow, 2400 x 1200 DPI, Colour copying
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Scanning - Maximum media thickness - 0.8 mm
Scanning - Optical scanning resolution - 600 x 600 DPI
Scanning - Accuracy - 0.1%
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Scan to - Cloud, E-mail, USB
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 0
Gewicht - 49
Weight & dimensions - Height - 1155 mm
Weight & dimensions - Depth - 605 mm
Weight & dimensions - Width - 1098 mm
Weight & dimensions - Weight - 46.7 kg
URL - https://www8.hp.com
Performance - HP segment - Business
Performance - Internal memory - 1000 MB
Performance - Maximum internal memory - 1000 MB
Performance - Product colour - Black, Silver
Brand - HP
Brand-specific features - HP ePrint - Yes
Short description - HP DesignJet T830 - 610 mm (24 Zoll)
2 909,28 €
Hewlett Packard HP DesignJet T830
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas