Canon MAXIFY GX7040

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 787777 Preces kods: 4471C009
Pasūtāms 25 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
651,26 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 1200 x 600 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 24 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 1200 x 600 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 24 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Ir

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
Apraksts - Maxify GX7040 MFP 4471C009 Izbaudiet augstu produktivitāti, izmantojot rentablas drukāšanas formulas sēriju ar lieljaudas atkārtoti uzpildāmām tintes tvertnēm. Izmantojiet priekšrocības, ko sniedz biznesa kvalitātes drukāšana un ārkārtīgi zemas kopējās īpašumtiesību izmaksas. Wi-Fi, Ethernet, drukāšana, kopēšana, skenēšana, faksa sūtīšana un mākoņdatošana Drukāšanas tehnoloģija: 1 drukas galviņa, CISS printeris Ilgtermiņa uzņēmuma drukāšanas veiktspēja Ātri un ātri izveidojiet augstas kvalitātes biznesa dokumentus, ietaupot 85 % kopējo īpašumtiesību izmaksu, salīdzinot ar 10 populārākajiem lāzerprinteriem un tintes printeriem 4 , izmantojot Formula sērijas printerus Profitable Printing Formula sērijas nepārtrauktas tintes padeves sistēmas un pagarinātu darbības laiku. Printeris ar atkārtoti uzpildāmām tintes tvertnēm, kas nodrošina augstu produktivitāti. Atbilst jūsu vajadzībām Izvēlieties rentablu biznesa printeri, kas lieliski iederas jūsu vidē.
Atbalstītās operētājsistēmas - Android
Atbalstītās operētājsistēmas - Chrome OS
Atbalstītās operētājsistēmas - iOS
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2012
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2016
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2019
Augstums - 314 mm
Bezvadu komunikācija - WiFi
BrandPartCode - 4471C009
Citas funkcijas - Izmēri (paplātes izvērstas) aptuveni 399 x 645 x 387 mm Trokšņa līmenis aptuveni 49,0 dB (A) Ieteicamie darba apstākļi Temperatūra 5-35 °C, mitrums 10-90% relatīvā mitruma (bez kondensācijas) Barošanas avots AC 100-240 V, 50/60 Hz Enerģijas patēriņš Izslēgts: aptuveni 0,2 W Gaidīšanas režīms (USB savienojums ar datoru): Aptuveni 0,9 W Gaidīšanas režīmā (visas pieslēgtās pieslēgvietas): Aptuveni 1,5 W Kopēšana: aptuveni 23 W.
Darba cikls (mēnesī) - 45000 lapu mēnesī
Darbības rādītāji - skaņas spiediena līmenis (drukāšana) - 49 dB
dimensijas dziļums - 400 mm
dimensionalWeight - 21648
Divpusējā drukāšana - Automātiskais
Dizains - Displeja diagonāle - 6,86 cm (2,7")
Dizains - displejs - LCD
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Krāsu displejs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Melns, balts
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Māja un birojs
Dizains - Vadības veids - Pieskarieties
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Jā
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) krāsains - 15,5 ppm
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) melns - 24 ppm
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 600 x 1200 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 1200 x 600 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja - A4 krāsainu dokumentu drukāšana Melnbaltā krāsā: Krāsains: 14000 lappušu (Eco režīmā 21000 lappušu) * Pamatojoties uz standarta lappušu pārklājumu.
Drukāšanas veids - Tintes printeris
Dziļums - 410 mm
ean - 4549292173635
Eans - 4549292173635
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 35 °C
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - Energy Star tipiskais elektroenerģijas patēriņš (TEC) - 0,15 kWh nedēļā
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Faksa specifikācijas - Super G3 faksa tips / krāsains Fakss izšķirtspēja Mono: 8 punkti / mm x 3,85 rindas / mm (standarta) 8 punkti / mm x 7,7 rindas / mm (smalka) 300 x 300 dpi (īpaši smalka) Krāsu režīms: Krāsu režīms: 8 punkti / mm x 7,7 rindas / mm (smalka) 300 x 300 dpi (īpaši smalka) 200 x 200 dpi Fakss ātrums Melnbaltā faksimila: 3 sek. Krāsains: 1 min Fakss atmiņā: aptuveni 250 sek. Automātiskā zvanīšana Ātrāka zvanīšana: maks. 100 numuri Grupu zvanīšana: maks. 99 Ātrāka zvanīšana Maks. 33,6 kb /s (automātiskā izslēgšana)
Fakss - faksa atmiņa - 250 lappuses
Fakss - faksa izšķirtspēja (krāsains) - 200 x 200 DPI
Fakss - faksa izšķirtspēja (melns) - 300 x 300 DPI
Fakss - faksa pārraides ātrums - 3 sekundes/lappuse
Fakss - Fakss - Krāsu faksa sūtīšana
Fakss - Modema ātrums - 33.6 Kbit/s
Fakss - Ātrā zvanīšana - Jā
Formāts - 100 x 150 mm
Formāts - 130 x 180 mm
Formāts - A4
Formāts - A5
Formāts - A6
Formāts - B5
Foto drukāšana - Jā
Funkcijas - Fakss
Funkcijas - Kopētājs
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Skeneris
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Melns, zilganzaļš, dzeltens, purpursarkans, dzeltens
Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 4
Funkcijas - Dubultās funkcijas - Kopēšana, drukāšana, skenēšana
Funkcijas - Maksimālais darba cikls - 45000 lappušu mēnesī
Funkcijas - Rezerves kārtridži - GI-56 BK GI-56 C GI-56 M GI-56 Y
Funkcijas - Tintes tvertnes sistēma - Jā
Garantija -
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
guaranteeLength - 12
Ieejas un izejas ietilpība - Papīra paplātes 1 ieejas ietilpība - 100 lapas
Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 3
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 600 lapas
Iekļautie piederumi -
Ievades un izejas ietilpība - Papīra paplātes 2 ieejas ietilpība - 250 lapas
Ievades un izvades jauda - Automātiskais dokumentu padevējs (ADF) - Jā
Ievades un izvades jauda - Automātiskā dokumentu padevēja (ADF) ieejas jauda - 50 lapas
izmērs augstums - 555 mm
izmērs platums - 485 mm
izmērs svars - 17000 g
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 1.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
Jauda - enerģijas patēriņš (kopēšana) - 23 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Daudzfunkciju printeri
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kopētāja specifikācijas - Kopēšanas ātrums sFCOT (krāsains): aptuveni 12 sek. sESAT (krāsains): aptuveni 12,7 ipm ESAT / vienpusējais ADF (krāsains): aptuveni 12,2 ipm ESAT / vienpusējais ADF (melns): aptuveni 22,2 ipm Kopēšanas kvalitāte: 3 pozīcijas (eko, standarta, augsta) Intensivitātes regulēšana: Kopēšanas funkcijas Dokumentu kopēšana, abpusēja kopēšana, 2 un 4 lapu kopēšana, kopiju šķirošana (tikai ADF), rāmju dzēšana (tikai plakanais skeneris), identisku dokumentu kopēšana Palielināšana/samazināšana: 25-400% Pilnas lapas mērogošana no: No A5 uz A4, no B5 uz A4, no A4 uz A5 un no A4 uz B5
Kopēšana - Dubultkopēšana - Jā
Kopēšana - ID kartes kopēšanas funkcija - Jā
Kopēšana - Kopētāja izmēra maiņa - 25 - 400%
Kopēšana - Kopēšana - Krāsu kopēšana
Kopēšana - kopēšanas ātrums (krāsaini, melnraksti, A4) - 12,2 cpm
Kopēšana - Kopēšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4) - 12,7 cpm
Kopēšana - Kopēšanas ātrums (melns, melnraksts, A4) - 22,2 cpm
Kopēšana - Maksimālais kopiju skaits - 99 eksemplāri
Kopēšana - Malu dzēšanas funkcija - Jā
Kopēšana - N-in-1 kopēšanas funkcija - Jā
Kopēšana - N-in-1 kopēšanas funkcija (N=) - 2, 4
Krāsa - Black
Krāsa - Pelēks
Krāsu drukāšana - Jā
LongSummaryDescription - Canon MAXIFY GX7040. Drukāšanas tehnoloģija: Drukas tehnoloģija: tintes strūklas, Drukāšana: Maksimālā izšķirtspēja: Krāsu drukāšana, Maksimālā izšķirtspēja: Maksimālā izšķirtspēja: 600 x 1200 DPI. Kopēšana: Krāsaina kopēšana. Skenēšana: Krāsaina skenēšana, optiskā skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 1200 DPI. Fakss: Krāsains faksa sūtīšana. Abpusējas funkcijas: Kopēšana, drukāšana, skenēšana. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Wi-Fi. Tiešā drukāšana. Produkta krāsa: melna, balta
Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 15,5 p/min
Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 24 p/min
Mediju veids - Aploksnes
Mediju veids - Dokumentu papīrs
Mediju veids - Ekoloģiskais papīrs
Mediju veids - Fotopapīrs
Mediju veids - Glancēts papīrs
Mediju veids - Kokvilnas papīrs
Mediju veids - Magnētiskais papīrs
Mediju veids - Pārstrādāts papīrs
Modelis - Maxify GX7040
Nosaukums - Canon MAXIFY GX7040 MegaTank
Nosaukums - Canon MAXIFY GX7040 tintes printeris A4 600 x 1200 DPI Wi-Fi
nosaukums - Maxify GX7040 4471C009
Oriģinālie palīgmateriāli - Standarta tintes kasetnes GI-46 BK GI-46 C GI-46 M GI-46 Y Servisa kasetne MC-G01 (nomaināma lietotāja)
Pagarinātā garantija -
Paplašināšanas iespējas -
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - Com-10, DL
Papīra apstrāde - daudzfunkcionālā paplātes mediju svars - 64 - 105 g/m²
Papīra apstrāde - Foto papīra izmēri - 10x15,13x18,18x25,20x25
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5, A6
Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Foto papīrs, Matēts papīrs, Matēts papīrs, Pusglancēts papīrs, Glancēts papīrs, Paplašināts papīrs, Pusglancēts papīrs, Aploksnes, Augstas izšķirtspējas papīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 64 - 105 g/m²
Papīra apstrāde - Pielāgota multivides platums - 89 - 216 mm
Papīra apstrāde - Pielāgota nesēja garums - 127 - 1200 mm
Papīra ieejas paplātes - Aizmugurējā paplate: 100 lapas vai mazāk (parasts papīrs) Kasete 1: 250 lapas vai mazāk (parasts papīrs) Kasete 2: 250 lapas vai mazāk (parasts papīrs) ADF: A4, A5, LTR: 50 lapas, LGL: 10 lapas Papīra izmērs Aizmugurējā paplate: A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, 10x15cm, 13x18cm, 18x25cm, 20x25cm, 127x127mm Kvadrāts, aploksnes (DL, COM10), pielāgots izmērs (platums 89-216mm, garums 127-1200mm) Kasete 1: A5, B5, A4, LTR Kasete 2: A4, LTR ADF: A4, A5, LTR, LGL Papīra blīvums Aizmugurējā paplate: Parasts papīrs 64-105 g / m 2 vai atbalstīts oriģinālais papīrs Canon papīrs Canon papīrs : Maksimālais papīra svars aptuveni 275 g / m 2 (Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)). Kasete Nr. 1: parasts papīrs: 64 līdz 105 g / m 2 Kasete Nr. 2: parasts papīrs: 64 līdz 105 g / m 2
Papīra izvades paplātes -
Papīra svars (maks.) - 105 g/m²
Papīra svars (min) - 64 g/m²
PictBridge - Nē
Pieteikums - Birojs
Pieteikums - Darba grupas
Pieteikums - Sākums
Platums - 399 mm
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Poligrāfija - Poligrāfija - Krāsu druka
Printera procesors -
Printera valoda - Canon BJL
Printera valoda - Canon UFR
producerCode - 4471C009
ProducerCode - 4471C009
productName - Canon MAXIFY GX7040 tintes printeris A4 600 x 1200 DPI Wi-Fi
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GX7040
ražotājs - Canon
Ražotājs - Canon
Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - USB tipa B
Savienotāji - 1 x USB
Savienotāji - RJ-45
ShortDescription - tintes | krāsaina | A4 | drukāšana | kopēšana | skenēšana | abpusēja drukāšana | USB | WiFi
ShortSummaryDescription - Canon MAXIFY GX7040, Tintes printeris, Krāsu drukāšana, 600 x 1200 DPI, A4, Tiešā drukāšana, Melns, balts
Sistēmas prasības - Windows: 1,5 GB vai vairāk vietas cietajā diskā* Piezīme. *Lai instalētu IJ Printer Assistant Tool programmatūras pakotni Printer Driver Komplektā iekļautā programmatūra: Easy-PhotoPrint Editor (lejupielādējama)nepieciešama brīva vieta cietajā diskā.
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - Android, iOS
sizeX - 480
sizeY - 550
sizeZ - 410
Skenera specifikācijas - Krāsu skeneris (D-ADF / plakanais skeneris) ar CIS sensoru Skenēšanas ātrums Duplekss. 23,2 apgr./min (krāsains) Duplekss. 22,6 ppm (melnbalts) Vienpusējs. 22,1 ipm (krāsaini) vienpusēji. 22,1 ipm (BW) Skenēšanas izšķirtspēja (optiskā) 1200 x 1200 dpi Skenēšanas līnijas ātrums Krāsaini: 1,4 ms/rinda (300 dpi) Sēkā: 1,4 ms / rindu (300 dpi) Skenēšanas dziļums (ievade / izvade) Krāsa: RGB, katrs 16/8 bitu Krāsu skala: Maksimālais dokumenta izmērs Plakanā skenera pamatne: A4 / Letter (216 x 297 mm) ADF: A4 / Letter / Legal (216 x 356 mm)
Skenēšana - divpusējā skenēšana - Jā
Skenēšana - ievades krāsu dziļums - 16 bit
Skenēšana - Ievades pelēkās skalas dziļums - 16 bit
Skenēšana - izejas krāsu dziļums - 8 bit
Skenēšana - izejas pelēkās skalas dziļums - 8 bit
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 1200 x 1200 DPI
Skenēšana - skenera tips - Skeneris ar plakano gultni un ADF
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Skenēšana - skenēšanas tehnoloģija - CIS
Skenēšana - Skenēšana uz - E-pasts, tīkla mape, USB
Svars - 13 kg
svars - 16000
Svars un izmēri - Augstums - 314 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 410 mm
Svars un izmēri - Platums - 399 mm
Svars un izmēri - Svars - 13 kg
Tīkls - Drošības algoritmi - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10 100 Mbit/s
Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint, Canon Easy-PhotoPrint, Mopria Print Service, PIXMA Cloud Link
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n).
vendpn - 4471C009
Zīmols - Canon
Description - Urządzenie wielofunkcyjne Maxify GX7040 4471C009 Ciesz się wysoką produktywnością dzięki serii Profitable Printing Formula z pojemnymi, uzupełnianymi zbiornikami z atramentem. Skorzystaj z drukowania o jakości biznesowej i wyjątkowo niskiego całkowitego kosztu posiadania. Wi-Fi, Ethernet, drukowanie, kopiowanie, skanowanie, faksowanie i chmura Technologia druku: 1 głowica drukująca, drukarka z CISS Długoterminowa wydajność druku korporacyjnego Szybko twórz wysokiej jakości dokumenty biznesowe, oszczędzając 85% całkowitego kosztu posiadania w porównaniu z 10 najlepszymi drukarkami laserowymi i atramentowymi 4 , z pomocą drukarek z serii Formuły opłacalne drukowanie Systemy ciągłego zasilania atramentem i wydłużona żywotność. Drukarka z uzupełnianymi zbiornikami z atramentem zapewniająca wysoką wydajność. Zaspokój swoje potrzeby Wybierz ekonomiczną drukarkę biznesową, która idealnie pasuje do Twojego środowiska.
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Chrome OS
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows Server 2012
Supported operating systems - Windows Server 2016
Supported operating systems - Windows Server 2019
Height - 314 mm
Wireless communication - WiFi
BrandPartCode - 4471C009
Other features - Wymiary (wysunięte podajniki) ok. 399 x 645 x 387 mm  Poziom hałasu ok. 49,0 dB (A) Zalecane warunki pracy Temperatura 5-35 ° C, wilgotność 10-90% RH (bez kondensacji) Zasilanie  AC 100-240 V, 50/60 Hz Zużycie energii Wył .: ok. 0,2 W Tryb gotowości (połączenie USB z komputerem): ok. 0,9 W Tryb gotowości (wszystkie porty podłączone): ok. 1,5 W Kopiowanie: ok. 23 W
Duty cycle (monthly) - 45000 sheets/month
Performance - Sound pressure level (printing) - 49 dB
dimension depth - 400 mm
dimensionalWeight - 21648
Duplex printing - Automatic
Design - Display diagonal - 6.86 cm (2.7")
Design - Display - LCD
Design - Built-in display - Yes
Design - Colour display - Yes
Design - Product colour - Black, White
Design - Market positioning - Home & office
Design - Control type - Touch
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 15.5 ppm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) black - 24 ppm
Printing - Maximum resolution - 600 x 1200 DPI
Print resolution - 1200 x 600 dpi
Printing supplies performance - Drukowanie dokumentów w kolorze A4 Czarno-biały: 6000 stron (tryb Eco 9000 stron) Kolor: 14000 stron (tryb Eco 21000 stron) * W oparciu o standardowe pokrycie stron
Printing type - Inkjet
Depth - 410 mm
ean - 4549292173635
Eans - 4549292173635
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 35 °C
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.15 kWh/week
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Fax specifications - Rodzaj faksu Super G3 / kolorowe Rozdzielczość faksowania Mono: 8 punktów / mm x 3,85 linii / mm (standard) 8 punktów / mm x 7,7 linii / mm (dokładne) 300 x 300 dpi (bardzo dokładne) Tryb kolorów: 200 x 200 dpi Szybkość faksu Czarno-biały: 3 sek.  Kolor: 1 min  Pamięć faksu: ok. 250 s. Automatyczne wybieranie Szybkie wybieranie kodowe: maks. 100 numerów Wybieranie grupowe: maks. 99 Szybkość wybierania kodowego Maks. 33,6 kb /s (automatyczne wyłączanie)
Fax - Fax memory - 250 pages
Fax - Fax resolution (colour) - 200 x 200 DPI
Fax - Fax resolution (black) - 300 x 300 DPI
Fax - Fax transmission speed - 3 sec/page
Fax - Faxing - Colour faxing
Fax - Modem speed - 33.6 Kbit/s
Fax - Speed dialling - Yes
Format - 100 x 150 mm
Format - 130 x 180 mm
Format - A4
Format - A5
Format - A6
Format - B5
Photo printing - Yes
Functions - Fax
Functions - Copier
Functions - Printer
Functions - Scanner
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
Features - Number of print cartridges - 4
Features - Duplex functions - Copy, Print, Scan
Features - Maximum duty cycle - 45000 pages per month
Features - Replacement cartridges - GI-56 BK
GI-56 C
GI-56 M
GI-56 Y
Features - Ink tank system - Yes
Warranty -
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - G
warrantyLength - 12
Input & output capacity - Paper tray 1 input capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 3
Input & output capacity - Total input capacity - 600 sheets
Accessories included -
Input & output capacity - Paper tray 2 input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) - Yes
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) input capacity - 50 sheets
dimension height - 555 mm
dimension width - 485 mm
dimension weight - 17000 g
Power - Power consumption (standby) - 1.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (copying) - 23 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Multifunction Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Copier specifications - Prędkość kopiowania sFCOT (kolor): ok. 12 sek. sESAT (kolor): ok. 12,7 ipm ESAT / jednostronne ADF (kolor): ok. 12,2 ipm ESAT / jednostronne ADF (czarny): ok. 22,2 ipm Jakość kopii: 3 pozycje (eco, standard, high) Regulacja intensywności: 9 poziomów (dostępna automatyczna regulacja, kopiowanie AE) Liczba kopii: max. 99 kopii Funkcje kopiowania Kopiowanie dokumentów, kopiowanie dwustronne, kopiowanie 2 i 4 arkuszy na jednej stronie, sortowanie kopii (tylko ADF), kopiowanie z wymazywaniem ramki (tylko skaner płaski), kopiowanie dokumentów tożsamości Powiększenie/redukcja: 25-400% Skalowanie pełnych arkuszy od: A5 do A4, B5 do A4, A4 do A5 i A4 do B5
Copying - Duplex copying - Yes
Copying - ID-card copy function - Yes
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Copy speed (colour, draft, A4) - 12.2 cpm
Copying - Copy speed (colour, normal quality, A4) - 12.7 cpm
Copying - Copy speed (black, draft, A4) - 22.2 cpm
Copying - Maximum number of copies - 99 copies
Copying - Edge erase function - Yes
Copying - N-in-1 copy function - Yes
Copying - N-in-1 copy function (N=) - 2, 4
Color - Black
Color - Gray
Color printing - Yes
LongSummaryDescription - Canon MAXIFY GX7040. Print technology: Inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 600 x 1200 DPI. Copying: Colour copying. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 1200 DPI. Faxing: Colour faxing. Duplex functions: Copy, Print, Scan. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Black, White
Max. printing speed (color) - 15.5 p/min
Max. printing speed (mono) - 24 p/min
Media kind - Envelopes
Media kind - Document paper
Media kind - Ecological paper
Media kind - Photo paper
Media kind - Glossy paper
Media kind - Cotton paper
Media kind - Magnetic paper
Media kind - Recycled paper
Model - Maxify GX7040
Name - Canon MAXIFY GX7040 MegaTank
Title - Canon MAXIFY GX7040 Inkjet A4 600 x 1200 DPI Wi-Fi
name - Maxify GX7040 4471C009
Original consumables - Standardowe pojemniki z atramentem GI-46 BK GI-46 C GI-46 M GI-46 Y Nabój serwisowy MC-G01 (do wymiany przez użytkownika)
Extended warranty -
Extension options -
Paper handling - Envelopes sizes - Com-10, DL
Paper handling - Multi-Purpose Tray media weight - 64 - 105 g/m²
Paper handling - Photo paper sizes - 10x15,13x18,18x25,20x25
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes, Glossy paper, High resolution paper, Matte paper, Photo paper, Plain paper, Semi-glossy paper
Paper handling - Paper tray media weight - 64 - 105 g/m²
Paper handling - Custom media width - 89 - 216 mm
Paper handling - Custom media length - 127 - 1200 mm
Paper input tray - Taca tylna: 100 arkuszy lub mniej (papier zwykły) Kaseta 1: 250 arkuszy lub mniej (papier zwykły) Kaseta 2: 250 arkuszy lub mniej (papier zwykły) ADF: A4, A5, LTR: 50 arkuszy, LGL: 10 arkuszy Rozmiar papieru Taca tylna: A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, 10x15cm, 13x18cm, 18x25cm, 20x25cm, 127x127mm Kwadrat, Koperty (DL, COM10), Rozmiar niestandardowy (szerokość 89-216mm, długość 127-1200 mm) Kaseta 1: A5, B5, A4, LTR Kaseta 2: A4, LTR ADF: A4, A5, LTR, LGL Gęstość papieru Tylna taca: zwykły papier 64-105 g / m 2 lub obsługiwany oryginalny papier firmy Canon Papier firmy Canon : maks. gramatura papieru ok. 275 g / m 2 (Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)) Kaseta 1: Zwykły papier: 64 do 105 g / m 2 Kaseta 2: Zwykły papier: 64 do 105 g / m 2
Paper output tray -
Paper weight (max) - 105 g/m²
Paper weight (min) - 64 g/m²
PictBridge - No
Application - Office
Application - Working groups
Application - Home
Width - 399 mm
Printing - Print technology - Inkjet
Printing - Printing - Colour printing
Printer processor -
Printer language - Canon BJL
Printer language - Canon UFR
producerCode - 4471C009
ProducerCode - 4471C009
productName - Canon MAXIFY GX7040 Inkjet A4 600 x 1200 DPI Wi-Fi
productSize - Normal
ProductName - GX7040
producer - Canon
Producer - Canon
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-B
Connectors - 1 x USB
Connectors - RJ-45
ShortDescription - atrament | kolor | A4 | druk | kopia | skan | dupleks | USB | WiFi
ShortSummaryDescription - Canon MAXIFY GX7040, Inkjet, Colour printing, 600 x 1200 DPI, A4, Direct printing, Black, White
System Requirements - Windows: miejsce na dysku twardym 1,5 GB lub więcej* Uwaga. *Aby zainstalować pakiet oprogramowania IJ Printer Assistant Tool Sterownik drukarki Dołączone oprogramowanie: Easy-PhotoPrint Editor (do pobrania)wymagana ilość wolnego miejsca na dysku twardym jest wymagana.
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
System requirements - Other operating systems supported - Android, iOS
sizeX - 480
sizeY - 550
sizeZ - 410
Scanner specifications - Kolorowy skaner płaski (D-ADF / płaski) z czujnikiem CIS Szybkość skanowania Dwustronny. 23,2 obr./min (kolor) Dupleks. 22,6 obr./min (tryb czarno-biały) jednostronnie. 22,1 obr./min (kolor) jednostronnie. 22,1 ipm (BW) Rozdzielczość skanowania (optyczna) 1200 x 1200 dpi Szybkość skanowania linii Kolor: 1,4 ms / linię (300 dpi) Skala szarości: 1,4 ms / linię (300 dpi) Głębokość skanowania (wejście / wyjście) Kolor: RGB, każdy 16/8 bitów Skala szarości: 16/8 bitów Maksymalny rozmiar dokumentu Skaner płaski: A4 / Letter (216 x 297 mm) ADF: A4 / Letter / Legal (216 x 356 mm)
Scanning - Duplex scanning - Yes
Scanning - Input colour depth - 16 bit
Scanning - Input greyscale depth - 16 bit
Scanning - Output colour depth - 8 bit
Scanning - Output greyscale depth - 8 bit
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 1200 DPI
Scanning - Scanner type - Flatbed & ADF scanner
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Scan to - E-mail, Network folder, USB
Weight - 13 kg
weight - 16000
Weight & dimensions - Height - 314 mm
Weight & dimensions - Depth - 410 mm
Weight & dimensions - Width - 399 mm
Weight & dimensions - Weight - 13 kg
Network - Security algorithms - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Canon Easy-PhotoPrint, Mopria Print Service, PIXMA Cloud Link
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
vendpn - 4471C009
Brand - Canon
651,26 €
Canon MAXIFY GX7040
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas