Fujifilm Instax Link Wide M Gray

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 774502 Preces kods: 16719586
Noliktavā 7 gab.
Garantija: 2 gadi
161,30 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 318 dpi
  • Drukas veids: Led
  • Drukāšanas ātrums (mono): Nav norādīts
  • Max. apdrukas izmērs: Photo 86x108 mm
  • Kartridžu skaits: Nav norādīts
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 318 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Led

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) Nav norādīts

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs Photo 86x108 mm

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits Nav norādīts

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Nav

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Nav

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Ir

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Nav

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

Papildus specifikācija
Akumulators - Litija jonu uzlādējams
Apraksts - Fujifilm instax Link WIDE viedtālruņu printeris
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 86 × 108 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 86 × 108 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Fotopapīrs
Atbalstītais papīrs - Papīra veidi - Fotopapīrs
Atbalstītais papīrs - Piemērota matrica - Fujifilm instax WIDE
Atbalstītais papīrs - Piemērots fotomateriāls - Fujifilm instax WIDE
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 86 × 108 mm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra veidi - Fotopaber
Atbalstītie papīra veidi - Piemērots attēla materiāls - Fujifilm instax WIDE
category_en - Printeri un piederumi
category_et - Printeri un piederumi
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Printeri un piederumi
description_et - Instax Link Wide ir lielākais platformāta foto printeris Instax klāstā, kas nodrošina bezgalīgu prieku un radošumu. Papildus fotoprinterim komplektā ir arī parocīga rokas siksna un īpašs statīvs printera glabāšanai. Instax Link Wide izdrukas ir jautras, vienkāršas un radošas, un tās ne tikai ļauj iemūžināt visu, kas ir fotogrāfijā, bet arī bez maksas lejupielādējamā viedā lietotne Instax Mini Wide piešķir pavisam citu dimensiju. Savienojiet viedtālruni ar printeri, izmantojot Bluetooth, un pievienojiet tekstu, mainiet lielumu, filtrējiet, mainiet kontrastu u. c. Vienkārši pavelciet fotoattēlu viedtālrunī un izdrukājiet to. Turklāt varat izvēlēties vienu no diviem attēlu krāsu režīmiem - Instax-Rich, kas nodrošina bagātīgas krāsas, un Instax-Natural, kas nodrošina dabisku attēla kvalitāti. Personalizējiet savas fotogrāfijas un izvēlieties kādu no vairāk nekā 30 rediģējamām veidnēm, lai izveidotu apsveikuma kartītes, ielūgumus un daudz ko citu. Uzlieciet QR kodu uz fotoattēla, lai izveidotu saiti uz URL, noklausītos ierakstītas skaņas un skatītu paroles un atrašanās vietas - vienkārši skenējiet QR kodu ar viedtālruni. Zīmē, rediģē un pielāgo Un tas vēl nav viss! Radoši darbojieties ar funkciju Skice, rediģēt un izdrukāt, lai, pielāgojot fotoattēlus, importētu tekstu un skices. Kolāžas Drukāt ļauj pievienot vairākus attēlus, lai veidotu jautras kolāžas. Varat arī izvēlēties no vairāk nekā 1600 uzlīmes, ko pievienot fotoattēlam. Drukājiet fotoattēlus no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth Izmanto Fujifilm Instax Wide papīru Papīra izmērs: 86 × 108 mm Fotoattēla izmērs: 62 × 99 mm Bluetooth 4.2 savienojums Drukas laiks: attēla uzņemšana - fotoattēla izvadīšana: aptuveni 12 sekundes Iebūvēts litija jonu akumulators Līdz 100 izdrukām (ar pilnu uzlādi, atkarībā no lietošanas apstākļiem) Piegādāts ar īpašu rokas siksnu un statīvu printera glabāšanai.
description_lv -
description_lv - Instax Link Wide ir platformāta fotoprinteris, kas rada lielākās fotogrāfijas Instax produktu klāstā un ir aprīkots ar obligātajām funkcijām, kas nodrošina nebeidzamu izklaidi un radošumu. Papildus fotoprinterim komplektā ietilpst arī ērta rokas siksniņa un īpašs statīvs. Jautras, vienkāršas un radošas izdrukas Instax Link Wide ne tikai ļauj iemūžināt fotogrāfijā visu, bet arī bez maksas lejupielādējamā viedā lietotne Instax Mini Wide tam piešķir pavisam jaunu dimensiju. Savienojiet viedtālruni ar printeri bezvadu režīmā, izmantojot Bluetooth, un pievienojiet fotogrāfijām tekstu, mainiet lielumu, izmantojiet filtru, spēlējieties ar kontrastu un daudz ko citu. Vienkārši pavelciet fotogrāfiju viedtālrunī uz augšu un izdrukājiet to. Turklāt varat izvēlēties vienu no diviem attēlu krāsu režīmiem - Instax-Rich režīmu bagātīgām krāsām un Instax-Natural režīmu dabiskai attēla kvalitātei. Personalizējiet savas fotogrāfijas un izvēlieties kādu no vairāk nekā 30 rediģējamām veidnēm, lai izveidotu apsveikuma kartītes, ielūgumus un daudz ko citu. Pielietojiet QR kodu fotogrāfijai, lai izveidotu saiti uz URL, klausītos ierakstītas skaņas un skatītu slepenus ziņojumus un atrašanās vietas - vienkārši noskenējiet QR kodu ar viedtālruni. Skicējiet, rediģējiet un pielāgojiet Un tas vēl nav viss! Izmantojiet Skicēt, rediģēt un izdrukāt, lai, pielāgojot fotoattēlus, importētu tekstu un skices. Izmantojot funkciju Kolāžas drukāšana, varat pievienot vairākus attēlus, lai izveidotu jautras kolāžas. Varat arī izvēlēties no vairāk nekā 1600 uzlīmju, ko pievienot fotoattēlam lietotnē. Drukāt fotoattēlus no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth Izmanto Fujifilm Instax Wide papīru Papīra izmērs: 86 × 108 mm Fotoattēla izmērs: 62 × 99 mm Bluetooth 4.2 savienojums Drukas laiks: attēla saglabāšana - fotoattēla izvadīšana: aptuveni 12 sekundes Iebūvēts litija jonu akumulators Aptuveni 100 izdrukas (ar pilnu uzlādi, atkarībā no lietošanas apstākļiem) Komplektā ietilpst ērta rokas siksna un statīvs.
description_ru -
description_short_en - Kabatas izmēra fotoprinteris Drukājiet un pielāgojiet fotoattēlus tieši no viedierīces Bluetooth savienojums 62 × 99 mm izmēra fotoattēli Ar vienu uzlādi izdrukā aptuveni 100 izdrukas.
description_short_et - Kabatas izmēra fotoprinteris Drukājiet un noformējiet fotoattēlus tieši no viedtālruņa 62 × 99 mm fotogrāfijas Bluetooth savienojums Līdz 100 izdrukām ar vienu uzlādi
description_short_lv -
description_short_ru - Kabatas fotoprinteris Drukājiet un veidojiet fotoattēlus tieši no viedierīces 62 × 99 mm fotoattēli Bluetooth savienojums Ar vienu uzlādi iespējams izdrukāt aptuveni 100 fotoattēlu
Dizains - Augstums (mm) - 139
Dizains - Dziļums (mm) - 33.7
Dizains - Krāsa - Pelēka
Dizains - Krāsa - Pelēks
Dizains - Krāsa - Pelēks
Dizains - Krāsa - Zāle
Dizains - Platums (mm) - 127.5
Dizains - Svars (g) - 340
Eans - 4547410455649
feature_group_et - Printerid
feature_group_ln - Printeri
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Printeri
Garantija - 24 mēneši
Izmēri - 139 mm × 127,5 mm × 33,7 mm(bez izvirzītajām daļām)
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kategorijas kods - INS
Konstrukcija - augstums (mm) - 139
Konstrukcija - augstums (mm) - 139
Konstrukcija - augstums (mm) - 139
Konstrukcija - dziļums (mm) - 33,7
Konstrukcija - dziļums (mm) - 33.7
Konstrukcija - dziļums (mm) - 33.7
Konstrukcija - platums (mm) - 127,5
Konstrukcija - platums (mm) - 127.5
Konstrukcija - platums (mm) - 127.5
Konstrukcija - svars (g) - 340
Konstrukcija - svars (g) - 340
Konstrukcija - svars (g) - 340
Krāsa - Pelēks
name_et - Fujifilm fotoprinteris Instax Link Wide, mokasas pelēks
Nosaukums - Fujifilm Instax Link Wide M pelēks
nosaukums_lv - Fujifilm Instax Link Wide, mokasas pelēks
nosaukums_lv - Fujifilm Instax Link Wide, mokasas pelēks
nosaukums_ru - Fujifilm Instax Link platleņķa fotoprinteris, moka pelēks
Papīra atbalsts - momentlentes tips - Fujifilm instax WIDE
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 86 × 108 mm
Papīra atbalsts - Papīra veidi - Fotopapīrs
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 16.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 17 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.6 kg
Pilna apraksta līnija - Akumulators Litija jonu uzlādējams|Krāsa pelēka|Izmērs 139 mm × 127,5 mm × 33,7 mm(neieskaitot izvirzītās daļas)|Svars 0,34 kg
Printera specifikācijas - Drukas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Foto: 12 sek.
Printera specifikācijas - Drukāšanas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukāšanas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukāšanas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukāšanas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - Foto: 12 s
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - Foto: 12 s
Printera tehniskie dati - Drukāšanas tehnoloģija - OLED
Printera tehniskie dati - Drukāšanas ātrums - Foto: 12 c
Printera tehniskie dati - Printera izšķirtspēja - 318 dpi
ProducerCode - 16719586
Pārdevēja mājas lapa - instax.com/link_wide/en/spec/
ražotāja_kods - 16719586
Ražotājs - Fuji
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 4.2
ShortDescription -
svītrkods - 074101204681
svītrkods - 74101204681
svītrkods - 0074101204681
svītrkods - 4547410455649
Vienība Neto svars - 0.34 kg
Vienības bruto svars - 0.6 kg
Vienības kastes augstums - 0.165
Vienības kastes garums - 0.17
Vienības kastes platums - 0.075
Vienība Slikts tilpums - 0,002104 kubikmetru
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Vispārīgi - Ledusskapja tips - Portatīvais printeris
Vispārīgi - Tips - Taskuprinter
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Vispārīgi - Uzturs - Litija akumulators
zīmols - Fujifilm
Battery - Lithium-Ion rechargeable
Description - Fujifilm instax Link WIDE Smartphone Printer
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 86 × 108 мм
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 86 × 108 mm
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Fotopapīrs
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Фотобумага
Поддерживаемая бумага - Подходящий матриал - Fujifilm instax WIDE
Atbalstītais papīrs - Piemērots fotomateriāls - Fujifilm instax WIDE
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 86 × 108 mm
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Fotopaber
Toetatud paberitüübid - Sobiv pildimaterjal - Fujifilm instax WIDE
category_en - Printers & accessories
category_et - Printerid ja tarvikud
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Принтеры и принадлежности
description_et - Instax Link Wide on Instax-i tootevaliku suurimaid fotosid loov laiformaadiline fotoprinter, mis on täis kohustuslikke funktsioone lõputu lõbu ja loovuse jaoks. Lisaks fotoprinterile on komplektis kaasas ka mugav randmerihm ja spetsiaalne alus printeri hoiustamiseks. Lõbusad, lihtsad ja loomingulised väljatrükid
Instax Link Wide mitte ainult ei võimalda Sul kõike fotole jäädvustada, vaid tasuta allalaaditav Instax Mini Wide nutirakendus lisab ka hoopis teise mõõtme. Ühenda oma nutitelefon printeriga juhtmevabalt Bluetoothi ​​kaudu ja lisa fotodele teksti, muuda nende suurust, pane peale filter, mängi kontrastiga jpm. Lihtsalt libista nutitelefonis olev foto üles ja prindi see välja. Lisaks saad valida kahe pildi värvirežiimi vahel – Instax-Rich režiim rikkalike värvide jaoks ja Instax-Natural režiim loomuliku pildikvaliteedi jaoks. Isikupärasta oma fotod ja vali enam kui 30 redigeeritava malli hulgast, et luua õnnitluskaarte, kutseid jpm. Rakenda oma fotole QR-kood, et linkida URL-ile, kuulata salvestatud helisid ning vaadata salasõnumeid ja asukohti – lihtsalt skanni QR-koodi oma nutitelefoniga. Visanda, redigeeri ja kohanda
Ja see pole veel kõik! Ole loov Sketch, Edit & Print funktsiooniga, et importida teksti ja visandeid oma fotode kohandamisel. Funktsiooni Collage Print abil saad lõbusate kollaažide loomiseks lisada mitu pilti. Samuti saad rakenduses valida enam kui 1600 kleebise hulgast, mida oma fotole lisada. Prindi nutitelefonist fotosid Bluetoothi kaudu Kasutab Fujifilm Instax Wide pabereid Paberi suurus: 86 × 108 mm Foto suurus: 62 × 99 mm Bluetooth 4.2 ühendus Printimisaeg: pildi salvestamine - foto väljund: umbes 12 sekundit Sisseehitatud liitium-ioon aku Ligikaudu 100 väljatrükki (täislaadimisel, sõltuvalt kasutustingimustest) Komplektis spetsiaalne randmerihm ja alus printeri hoiustamiseks
description_lv -
description_en - Instax Link Wide is a wide-format photo printer that creates the largest photos in the Instax product range, packed with mandatory features for endless fun and creativity. In addition to the photo printer, the set also includes a convenient wrist strap and a special stand. Fun, simple and creative prints
Not only does the Instax Link Wide allow you to capture everything in a photo, but the free downloadable Instax Mini Wide smart app also adds a whole new dimension. Connect your smartphone to the printer wirelessly via Bluetooth and add text to photos, resize, apply a filter, play with contrast, and more. Just slide the photo on your smartphone up and print it. In addition, you can choose between two image color modes – Instax-Rich mode for rich colors and Instax-Natural mode for natural image quality. Personalize your photos and choose from over 30 editable templates to create greeting cards, invitations, and more. Apply a QR code to your photo to link to a URL, listen to recorded sounds, and view secret messages and locations – just scan the QR code with your smartphone. Sketch, edit, and customize
And that's not all! Get creative with Sketch, Edit & Print to import text and sketches when customizing your photos. With Collage Print, you can add multiple images to create fun collages. You can also choose from more than 1600 stickers to add to your photo in the app. Print photos from your smartphone via Bluetooth Uses Fujifilm Instax Wide papers Paper size: 86 × 108 mm Photo size: 62 × 99 mm Bluetooth 4.2 connection Print time: save image - photo output: about 12 seconds Built-in lithium-ion battery Approx. 100 prints (a full charge, depending on usage conditions) Convenient wrist strap and stand included
description_ru -
description_short_en - Pocket-sized photo printer Print & customize photos directly from your smart device Bluetooth connectivity 62 × 99 mm sized photos Approximately 100 prints with one charge
description_short_et - Taskusse mahtuv fotoprinter Prindi ja kujunda fotod otse nutiseadmest 62 × 99 mm fotod Bluetooth ühenduvus Ligikaudu 100 väljatrükki ühe laadimisega
description_short_lv -
description_short_ru - Карманный фотопринтер Печатайте и создавайте фотографии прямо со своего смарт-устройства 62 × 99 мм фотографии Подключение по Bluetooth Около 100 печатных фото за одну зарядку
Dizains - Augstums (mm) - 139
Dizains - Dziļums (mm) - 33.7
Dizains - Krāsa - Pelēka
Design - Color - Grey
Дизайн - Цвет - Серый
Disain - Värvus - Hall
Dizains - Platums (mm) - 127.5
Dizains - Svars (g) - 340
Eans - 4547410455649
feature_group_et - Printerid
feature_group_en - Printers
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Принтеры
Warranty - 24 months
Dimensions - 139mm×127.5mm×33.7mm(excluding projecting parts)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category Code - INS
Design - Height (mm) - 139
Disain - Kõrgus (mm) - 139
Дизайн - Высота (мм) - 139
Disain - Sügavus (mm) - 33,7
Design - Depth (mm) - 33.7
Дизайн - Глубина (мм) - 33.7
Disain - Laius (mm) - 127,5
Design - Width (mm) - 127.5
Дизайн - Ширина (мм) - 127.5
Design - Weight (g) - 340
Disain - Kaal (g) - 340
Дизайн - Вес (г) - 340
Colour - Grey
name_et - Fujifilm fotoprinter Instax Link Wide, mocha gray
Name - Fujifilm Instax Link Wide M Gray
name_en - Fujifilm Instax Link Wide, mocha gray
name_lv - Fujifilm Instax Link Wide, mocha gray
name_ru - Fujifilm фотопринтер Instax Link Wide, mocha gray
Paper support - Instant film type - Fujifilm instax WIDE
Paper support - Paper sizes - 86 × 108 mm
Paper support - Paper types - Photo paper
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 16.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 17 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 7.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.6 kg
Full Description Line - Battery Lithium-Ion rechargeable|Colour Grey|Dimensions 139mm×127.5mm×33.7mm(excluding projecting parts)|Weight 0.34 kg
Printera specifikācijas - Drukas izšķirtspēja - 318 dpi
Printera specifikācijas - Drukas tehnoloģija - OLED
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Foto: 12 sek.
Printer specifications - Print resolution - 318 dpi
Printeri tehnilised andmed - Prindi lahutusvõime - 318 dpi
Printer specifications - Print technology - OLED
Printeri tehnilised andmed - Printimistehnoloogia - OLED
Printer specifications - Print speed - Photo: 12 s
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Foto: 12 s
Технические данные принтера - Технология печати - OLED
Технические данные принтера - Скорость печати - Фото: 12 с
Технические данные принтера - Разрешение принтера - 318 dpi
ProducerCode - 16719586
Vendor Homepage - instax.com/link_wide/en/spec/
manufacturer_code - 16719586
Producer - Fuji
Connectivity - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Ühenduvus - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Соединение - Bluetooth - Bluetooth 4.2
ShortDescription -
barcode - 074101204681
barcode - 74101204681
barcode - 0074101204681
barcode - 4547410455649
Unit Net Weight - 0.34 kg
Unit Gross Weight - 0.6 kg
Unit Box Height - 0.165
Unit Box Length - 0.17
Unit Box Width - 0.075
Unit Brutto Volume - 0.002104 cubm
General - Power source - Lithium battery
Üldine - Toide - Liitiumaku
Vispārīgi - Barošanas avots - Litija akumulators
General - Power (W) - 3
Üldine - Võimsus (W) - 3
Общее - Мощность (W) - 3
Vispārīgi - Jauda (W) - 3
Общее - Тип холодильника - Портативный принтер
Üldine - Tüüp - Taskuprinter
General - Type - Smartphone printer
Vispārīgi - Tips - Viedtālruņa printeris
Общее - Питание - Литиевый аккумулятор
brand - Fujifilm
161,30 €
Fujifilm Instax Link Wide M Gray
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas