Epson SureColor SC-T5405

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 708381 Preces kods: C11CJ56301A0
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 2400 x 1200 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 22 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A0
  • Kartridžu skaits: 4
Līdzīgi produkti
Šis produkts Epson SureColor SC-T5405
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Epson SureColor SC-T3100x
Epson SureColor SC-T3700E
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
2 433,52 €
205,99 €
68,99 €
2 508,63 €
3 142,44 €
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 2400 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 2400 x 1200 dpi 2400 x 1200 dpi
Drukas veids Tintes Tintes Tintes Tintes Tintes
Drukāšanas ātrums (mono) 22 lpp/min 20 lpp/min 22 lpp/min Nav norādīts Nav norādīts
Max. apdrukas izmērs A0 A4 A4 A1 A1
Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav Nav Ir Nav Nav
Funkcija Auto Duplex Nav Ir Ir Nav Nav
Funkcija Fakss Nav Ir Nav Nav Nav
Funkcija Kopētājs Nav Ir Ir Nav Nav
Funkcija Skeneris Nav Ir Ir Nav Nav
Kartridžu skaits 4 4 2 4 6
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir Ir Nav Ir Nav
Pieslēgums LPT Nav Nav Nav Nav Nav
Pieslēgums USB Ir Ir Ir Ir Nav
Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav Nav Nav Nav Nav
Pieslēgums WiFi Ir Ir Ir Ir Ir
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 2400 x 1200 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 22 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A0

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

Papildus specifikācija
BrandPartCode - C11CJ56301A0
Citas funkcijas - līnijas precizitāte - +/- 0,1
Citas funkcijas - Minimālais līnijas platums - 0.02 mm
Citas funkcijas - Saderīgie produkti - WorkForce DS-6500, WorkForce DS-60000
Citas funkcijas - Skārienjūtīgais ekrāns - Jā
Citas funkcijas - Tintes piliens - 4
Darbības rādītāji - Izcelsmes valsts - Indonēzija
Darbības rādītāji - skaņas spiediena līmenis (drukāšana) - 50 dB
Darbības rādītāji - skaņas spiediena līmenis (gaidīšanas režīmā) - 32 dB
Drukāšana - Drukas galvas sprauslas - 800 sprauslas melnā krāsā, 800 sprauslas katrā krāsā
Drukāšana - Drukas kasetnes tilpums (metriski) - 700 ml
Drukāšana - Drukas kārtridžu skaits - 4
Drukāšana - drukāšanas ātrums (normāla kvalitāte, A1) - 22 pph
Drukāšana - Lapas apraksta valodas - ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 2400 x 1200 DPI
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100-240 V
GarantijaInformācija -
GTIN - 8715946687049
Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 2
Iepakojuma dati - iekļauti draiveri - Jā
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 1116 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 1550 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 850 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 112 kg
Iepakojuma dati - Rokasgrāmata - Jā
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 13 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.25 W
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 38 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Lielformāta printeri
Kopēšana - Kopēšana - Nē
LongDesc - Leņķainais tehniskais printeris36 collu tehniskais printeris profesionāļiem, kas meklē uzticamību un izmaksu ekonomiju, ar augstas kvalitātes precīzu drukāšanu uz vietas.SureColor SC-T5405 - bezvadu printeris (ar statīvu)Široformāta printeris SC-T5405 ir ideāli piemērots augstas kvalitātes CAD projektu, arhitektūras vai inženiertehnisko rasējumu, vispārīgu biroja dokumentu, labi redzamu plakātu drukāšanai pasākumu rīkotājiem vai izkārtņu drukāšanai mazumtirdzniecības vietās (POP). Paredzēts tiem, kam nepieciešams profesionāla līmeņa tehnisks, uz grīdas stāvošs printeris ar zemām kopējām ekspluatācijas izmaksām.Pieaugstināts ražīgumsDiezgan ietilpīgas tintes kasetnes (110 ml, 350 ml un 700 ml) un 4 krāsu pigmenta UltraChrome XD2 tinte, kas ir noturīga pret izsmērējumiem un ūdeni. Turklāt SC-T5405 nodrošina dziļi melnus toņus un asas, blīvas līnijas - tas ir ideāli piemērots tehniskajai grafikai.Lielāks attēlsS SC-T5405 piedāvā izmaksu un laika ietaupījuma priekšrocības, jo ļauj izmantot dokumentu palielināšanas darba plūsmu. Vienkārši pievienojiet Epson tintes daudzfunkcionālo printeri LFP un izvēlieties vēlamo izmēru (līdz A0 / 36 collas). Bez problēmām mainiet LFP ruļļu un lokšņu padevi, jo šis printeris atbalsta līdz A0 izmēra sagrieztas lapas, kā arī ruļļus. Pat neregulāri lietotāji var sagaidīt nemainīgu drukas kvalitāti. Unikālā sprauslu verifikācijas tehnoloģija (NVT) palīdz novērst kļūdainas izdrukas, pastāvīgi uzraugot, vai nav aizsprostojumu.
LongProductName - Bezvadu savienojums, USB 3.0, gigabitu ethernet, Wi-Fi Direct, NVT, B5 - A0, 1385 x 750 x 1060 mm
LongSummaryDescription - Epson SureColor SC-T5405. Drukāšanas tehnoloģija: Maksimālā izšķirtspēja: 2400 x 1200 DPI, lappušu apraksta valodas: TRUKŠŅU VALODAS: ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL. Maksimālais drukas izmērs: A0 (841 x 1189 mm), Papīra paplātes datu nesēju tipi: Matēts papīrs, Matēts papīrs, Matēts papīrs, Foto papīrs, Papīrs ar pārklājumu, Satīna papīrs, ISO A sērijas izmēri (A0...A9): A0, A1, A2, A3, A3+, A4. USB savienotājs: USB savienotājs: USB Type-A / USB Type-B, Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 10,100,1000 Mbit/s, Atbalstītie tīkla protokoli: TLS, SSL, IEE 802, SNMP, IPSec, IPv6. Izstrādājuma krāsa: melna, pelēka, balta, displejs: Displeja diagonāle: 10,9 cm (4,3"). Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā): Jaudas patēriņš (gaidstāves režīmā): 13 W, Jaudas patēriņš (tipisks): 13 W, Jaudas patēriņš (gaidstāves režīmā): 13 W, Jaudas patēriņš (tipisks): 13 W: 38 W, enerģijas patēriņš (izslēgts): 0.25 W
Loģistikas dati - Daudzums iepakojumā - 1 gab.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84433210
Nosaukums - Epson SureColor SC-T5405 lielformāta printeris Wi-Fi Tintes printeris Krāsu 2400 x 1200 DPI A0 (841 x 1189 mm) Ethernet LAN
Papīra apstrāde - Drukas lappušu izgriešana - 3 x 3 x 20 x 3
Papīra apstrāde - drukāšanas platums bez malām - 11.81, 12.99, 15.98, 20.28, 10" (25.4cm) rullis, 17" (43.1cm) rullis, 24" (60.9cm) rullis, 36" (91.4cm) ruļlis.
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A0, A1, A2, A3, A3+, A4
Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B1, B2, B3, B4, B5
Papīra apstrāde - Maksimālais drukas izmērs - A0 (841 x 1189 mm)
Papīra apstrāde - Maksimālais ruļļa platums - 91.4 cm
Papīra apstrāde - Medija biezums - 0.05 - 0.3 mm
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Foto papīrs, Drukāts papīrs, Drukāts papīrs, Matēts papīrs, Matēts papīrs, Satīna papīrs, Satīna papīrs, Ruļļi, Spilvens papīrs
Papīra apstrāde - Ruļļpapīrs - Jā
Papīra apstrāde - sagrieztas lapas - Jā
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Poligrāfija - krāsaina - Jā
Poligrāfija - Poligrāfijas krāsas - Pigmenta melns, Pigmenta ciāns, Pigmenta dzeltens, Pigmenta magenta
Produkta nosaukums - SC-T5405
Savienojamie porti un saskarnes - Atbalstītie tīkla protokoli - TLS, SSL, IEE 802, SNMP, IPSec, IPv6
Savienojamie porti un saskarnes - Ethernet LAN - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint
Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - A tipa USB / B tipa USB
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Jā
Savienojumi un porti - Drošības algoritmi - SSL/TLS, SNMP, IPSec
ShortSummaryDescription - Epson SureColor SC-T5405, tintes printeris, 2400 x 1200 DPI, ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, pigmenta melns, pigmenta ciāns, pigmenta dzeltens, pigmenta purpursarkans, 700 ml, 22 pph
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Sistēmas prasības - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS X 10.6.8 vai jaunāka versija, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Skenēšana - Skenēšana - Nē
Svars un izmēri - Augstums - 1060 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 750 mm
Svars un izmēri - Platums - 1385 mm
Svars un izmēri - Svars - 76 kg
URL - https://www.epson.de/en/products/printers/large-format-printers/surecolor-sc-t5405-wireless-printer-with-stand#specifications
Veiktspēja - Displeja diagonāle - 10,9 cm (4,3")
Veiktspēja - Displejs - LCD
Veiktspēja - Iebūvēts displejs - Jā
Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 1024 MB
Veiktspēja - Krāsu displejs - Jā
Veiktspēja - Maksimālā iekšējā atmiņa - 1000 MB
Veiktspēja - Produkta krāsa - Melns, pelēks, balts
Veiktspēja - Vadības veids - Pieskarieties
Zīmols - Epson
BrandPartCode - C11CJ56301A0
Other features - Line accuracy - +/- 0,1
Other features - Minimum line width - 0.02 mm
Other features - Compatible products - WorkForce DS-6500, WorkForce DS-60000
Other features - Touchscreen - Yes
Other features - Ink drop - 4
Performance - Country of origin - Indonesia
Performance - Sound pressure level (printing) - 50 dB
Performance - Sound pressure level (standby) - 32 dB
Printing - Print head nozzles - 800 nozzles black, 800 nozzles per colour
Printing - Print cartridge volume (metric) - 700 ml
Printing - Number of print cartridges - 4
Printing - Print speed (normal quality, A1) - 22 pph
Printing - Page description languages - ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL
Printing - Maximum resolution - 2400 x 1200 DPI
Power - AC input voltage - 100-240 V
WarrantyInfo -
GTIN - 8715946687049
Input & output capacity - Total number of input trays - 2
Packaging data - Drivers included - Yes
Packaging data - Package height - 1116 mm
Packaging data - Package depth - 1550 mm
Packaging data - Package width - 850 mm
Packaging data - Package weight - 112 kg
Packaging data - Manual - Yes
Power - Power consumption (standby) - 13 W
Power - Power consumption (off) - 0.25 W
Power - Power consumption (typical) - 38 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Large Format Printers
Copying - Copying - No
LongDesc - Flexible technical printerThe 36-inch technical printer for professionals looking for reliability and cost saving, with high-quality precision printing in-house.SureColor SC-T5405 - wireless printer (with stand)The SC-T5405 large format printer is ideal for printing high-quality CAD designs, architectural or engineering technical drawings, general office documents, high-visibility posters for event organisers or point-of-purchase (POP) signage for retailers. Designed for those who need a professional-level, floor-standing, technical printer which boasts a low total cost of ownership.Enhanced productivityHigh capacity ink cartridges (110ml, 350ml and 700ml) and 4-colour pigment UltraChrome XD2 inks that are smudge and water resistant. Also, the SC-T5405 delivers deep blacks and crisp, dense lines — which is ideal for technical graphics.A bigger pictureThe SC-T5405 offers cost and time saving benefits by enabling a document enlargement workflow. Simply connect your Epson inkjet multifunction printer to your LFP and select the size you desire (up to A0 / 36 inches). Change seamlessly between LFP roll and sheetfeed as this printer supports up to A0 cut sheets as well as rolls. Even occasional users can expect consistent print quality. Unique Nozzle Verification Technology (NVT) helps prevent misprints by constantly monitoring for any blockages.
LongProductName - Wireless, USB 3.0, Gigabit ethernet, Wi-Fi Direct, NVT, B5 - A0, 1385‎ x 750 x 1060 mm
LongSummaryDescription - Epson SureColor SC-T5405. Print technology: Inkjet, Maximum resolution: 2400 x 1200 DPI, Page description languages: ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL. Maximum print size: A0 (841 x 1189 mm), Paper tray media types: Bond paper, Coated paper, Glossy paper, Matte paper, Photo paper, Roll, Satin paper, ISO A-series sizes (A0...A9): A0, A1, A2, A3, A3+, A4. USB connector: USB Type-A / USB Type-B, Ethernet LAN data rates: 10,100,1000 Mbit/s, Supported network protocols: TLS, SSL, IEE 802, SNMP, IPSec, IPv6. Product colour: Black, Grey, White, Display: LCD, Display diagonal: 10.9 cm (4.3"). Power consumption (standby): 13 W, Power consumption (typical): 38 W, Power consumption (off): 0.25 W
Logistics data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
Title - Epson SureColor SC-T5405 large format printer Wi-Fi Inkjet Colour 2400 x 1200 DPI A0 (841 x 1189 mm) Ethernet LAN
Paper handling - Print margin cut-sheet - 3 x 3 x 20 x 3
Paper handling - Borderless printing width - 11.81, 12.99, 15.98, 20.28, 10" (25.4cm) Roll, 17" (43.1cm) Roll, 24" (60.9cm) Roll, 36" (91.4cm) Roll
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A0, A1, A2, A3, A3+, A4
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B1, B2, B3, B4, B5
Paper handling - Maximum print size - A0 (841 x 1189 mm)
Paper handling - Maximum roll width - 91.4 cm
Paper handling - Media thickness - 0.05 - 0.3 mm
Paper handling - Paper tray media types - Bond paper, Coated paper, Glossy paper, Matte paper, Photo paper, Roll, Satin paper
Paper handling - Roll paper - Yes
Paper handling - Cut sheets - Yes
Ports & interfaces - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Printing - Print technology - Inkjet
Printing - Colour - Yes
Printing - Printing colours - Pigment black, Pigment cyan, Pigment yellow, Pigment magenta
ProductName - SC-T5405
Ports & interfaces - Supported network protocols - TLS, SSL, IEE 802, SNMP, IPSec, IPv6
Ports & interfaces - Ethernet LAN - Yes
Ports & interfaces - Mobile printing technologies - Apple AirPrint
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A / USB Type-B
Ports & interfaces - Wi-Fi - Yes
Ports & interfaces - Security algorithms - SSL/TLS, SNMP, IPSec
ShortSummaryDescription - Epson SureColor SC-T5405, Inkjet, 2400 x 1200 DPI, ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, Pigment black, Pigment cyan, Pigment yellow, Pigment magenta, 700 ml, 22 pph
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
System requirements - Compatible operating systems - Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Scanning - Scanning - No
Weight & dimensions - Height - 1060 mm
Weight & dimensions - Depth - 750 mm
Weight & dimensions - Width - 1385 mm
Weight & dimensions - Weight - 76 kg
URL - https://www.epson.de/en/products/printers/large-format-printers/surecolor-sc-t5405-wireless-printer-with-stand#specifications
Performance - Display diagonal - 10.9 cm (4.3")
Performance - Display - LCD
Performance - Built-in display - Yes
Performance - Internal memory - 1024 MB
Performance - Colour display - Yes
Performance - Maximum internal memory - 1000 MB
Performance - Product colour - Black, Grey, White
Performance - Control type - Touch
Brand - Epson
2 433,52 €
Epson SureColor SC-T5405
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas