Hewlett Packard Color LaserJet Enterprise M554dn

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 705809 Preces kods: 7ZU81A
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
654,67 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 1200 x 1200 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 42 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 1200 x 1200 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 42 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Nav

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
1. kategorija - Printeris un skeneris
2. kategorija - Printeris
ADF - -
ADFCapacity - -
Apraksts - HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris
Apraksts - HP LJ Enterprise Color M554dn 7ZU81A Printeris Ideāli piemērots komandām ar 5 līdz 15 cilvēkiem, kas mēnesī izdrukā līdz 7500 krāsu lapām, lai lielā ātrumā veidotu augstas kvalitātes prezentācijas, mārketinga materiālus un dokumentus. HP printeri piedāvā nozarē visspēcīgāko drošību, jo tie novērš draudus uzreiz, vienlaikus pielāgojoties, lai novērstu jaunus draudus. Tikai HP printeri var automātiski atjaunoties pēc uzbrukumiem, tāpēc nav nepieciešama IT iejaukšanās. Konfigurējiet iestatījumus savām komandām un gūstiet panākumus, nepievienojot pārāk daudz. Palīdziet savai komandai augt un nodrošiniet IT nodaļai nepieciešamo kontroli, lai ātri pārvaldītu ierīču parku ar printeriem, kas izveidoti, lai tos būtu viegli lietot un pārvaldīt. Vieglāk sadarbojieties un strādājiet produktīvāk, izmantojot printeri, kas atbalsta mūsdienīgu darba veidu: dinamisku, efektīvu un nezaudējot savienojamību. Drukājiet krāsainus dokumentus ātri un kvalitatīvi, lai katru dienu profesionāli prezentētu savu uzņēmumu. Uzņēmējdarbība ir saistīta ar resursu pārvaldību, un efektīvu risinājumu meklēšana ir ikviena atbildība. HP printeri ir izstrādāti, domājot par vidi, lai darbinieku komandas varētu ātri veikt uzdevumus un taupīt enerģiju pie katras izdevības. ieteicamā mēneša darba slodze ir no 2000 līdz 8500 lappušu mēnesī ; maksimālais drukas apjoms - līdz 8000 lappušu mēnesī.
Atbalstītās operētājsistēmas - Android
Atbalstītās operētājsistēmas - iOS
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atmiņa - 1 GB
Atmiņa (RAM) - 1GB
Augstums - 400 mm
Augstums - 400 mm
Bezvadu - Pēc izvēles
Bezvadu komunikācija - Pēc izvēles
BrandPartCode - 7ZU81A
Bruto svars - 31.300 kg
Bruto svars Kg - 30,8
CardReader - -
Citas funkcijas - IERĪCĪBA Papīrs (parasts, viegls, līmpapīrs, pārstrādāts, vidēji smags, smags, vidēji glancēts, smags glancēts, īpaši smags glancēts, īpaši smags glancēts, īpaši smags glancēts, kartons, pastkartes izmēra glancēts), krāsainas caurspīdīgas fotofilmas, etiķetes, aploksnes, iepriekš iespiests, perforēts, krāsains, raupjš, necaurspīdīga plēve, lietotāja noteikts MEDIJU GARUMS, ATBALSTS Papīrfiders 1: 60 līdz 220 g/m (parasts papīrs), 105 līdz 220 g/m (glancēts papīrs); 2. paplāte: 60 līdz 220 g/m (parasts papīrs), 105 līdz 220 g/m (glancēts papīrs); papildu 3. paplāte: 60 līdz 220 g/m (parasts papīrs), 105 līdz 220 g/m (glancēts papīrs).
Citas funkcijas - Akustiskās jaudas emisijas (gatavs) - 48 dB
Citas funkcijas - Akustiskā spiediena emisija (gatavs) - 33 dB
Citas funkcijas - Ieteicamais mitruma darbības diapazons - 30 - 70%
Citas funkcijas - Ieteicamās sistēmas prasības - 2 GB brīvas vietas cietajā diskā, interneta pieslēgums vai USB ports, interneta pārlūkprogramma.
ColorMono - Krāsa
ControlPanel - 6,86 cm QVGA LCD (krāsu grafikas) displejs ar 24 taustiņu bloku
CopySpeed - Nē
CPU - 1,2 GHz
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 40 °C
Darba cikls (mēnesī) - 8500 lapas/mēnesī
Darba cikls, maksimālais - 80000 lappuses mēnesī
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - 16K
Darbības rādītāji - skaņas jaudas līmenis (drukāšana) - 6.4 dB
Darbības rādītāji - skaņas spiediena līmenis (drukāšana) - 51 dB
DigitalSending - -
dimensijas dziļums - 600 mm
Divpusējā drukāšana - Automātiskais
Dizains - Displeja diagonāle - 6,86 cm (2,7")
Dizains - displejs - LCD
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Krāsu displejs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Sertifikācija - CISPR 22:2008 (starptautiskā) A klase, CISPR 32:2012 (starptautiskā)/EN 55032:2012, CISPR 35:2016 (starptautiskā)/EN 55035:2017, EN 55024:2010 +A1:2015, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, FCC CFR 47 Part 15 Class A, ICES-003, Issue 6 Class A. Citi EMC apstiprinājumi atbilstoši atsevišķu valstu prasībām.
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dizains - Vadības veids - Pogas
Drošība - https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06922951.pdf
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Jā
Drukāšana - abpusējas drukāšanas režīms - Automašīna
Drukāšana - abpusējas drukāšanas ātrums (krāsaina, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 33 ppm
Drukāšana - abpusējas drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 33 ppm
Drukāšana - Droša drukāšana - Jā
Drukāšana - Drukāšanas izšķirtspēja krāsaina - 1200 x 1200 DPI
Drukāšana - Drukāšanas izšķirtspēja melna - 1200 x 1200 DPI
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 33 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 33 ppm
Drukāšana - iesildīšanās laiks - 135 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (krāsaina, normāla) - 7.6 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (melna, normāla) - 6.7 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 1200 x 1200 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 3600 x 1200 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja -
Drukāšanas veids - Lāzera
Drukāšanas ātrums PPM - 35
Dupleksā drukāšana - Jā
DutyCycle - 80000 lappuses
Dziļums - 479 mm
Dziļums - 479 mm
ean - 194850414275
EAN - 0194850414275
EANCode - 0194850414268
Eans - 194850414275
EAN_kods - 0194850414275
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 10 - 32.5 °C
Enerģija - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 0.07 W
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - Energy Star tipiskais elektroenerģijas patēriņš (TEC) - 0,395 kWh nedēļā
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
ETH saskarne - Jā
Faksa specifikācijas -
Fakss - Nē
FaxQuality - -
FaxSpeed - -
FirstPageOut -
  • Melns (A4, gatavs): Krāsains (A4, gatavs): 6,7 s
  • Krāsains (A4, gatavs): Melnā (A4, miega režīms): līdz 7,6 s
  • Celtena (A4, miega režīms): Tikpat ātri kā 9 s
  • Krāsu (A4, miega režīms): Tikpat ātri kā 9 s

  • Formāts - A4
    Formāts - A5
    Foto drukāšana - Jā
    Funkcijas - Printeris
    Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Melns, zilganzaļš, dzeltens, purpursarkans, dzeltens
    Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 4
    Funkcijas - HP segments - Uzņēmējdarbība
    Funkcijas - Ieteicamais darba cikls - 2000 - 8500 lappuses mēnesī
    Funkcijas - Lapas apraksta valodas - PCL 5c, PCL 6, PDF 1.7, PostScript 3, XPS
    Funkcijas - Maksimālais darba cikls - 80000 lappuses mēnesī
    Funkcijas - Printera fonti - PostScript, mērogojama, TrueType, Windows
    Funkcijas - Rezerves kārtridži - HP 212A melnā oriģinālā LaserJet melnā tonera kasetne (5500 lappušu) W2120A; HP 212A zilā oriģinālā LaserJet tonera kasetne (4500 lappušu) W2121A; HP 212A purpursarkanā oriģinālā LaserJet tonera kasetne (4500 lappušu) W2123A; HP 212A dzeltenā oriģinālā LaserJet tonera kasetne (4500 lappušu) W2122A; HP 212X augstas izšķirtspējas melnā oriģinālā LaserJet tonera kasetne (13 000 lappušu) W2120X; HP 212X augstas izšķirtspējas zilganā oriģinālā LaserJet tonera kasetne (10 000 lappušu) W2121X; HP 212X augstas izšķirtspējas magenta oriģinālā LaserJet tonera kasetne (10 000 lappušu) W2123X; HP 212X augstas izšķirtspējas dzeltenā oriģinālā LaserJet tonera kasetne (10 000 lappušu) W2122X
    Garantija -
    garantija - 0
    Garantija - 1 gads
    Garantija - 12/24 mēneši
    GarantijaInformācija - Viena gada, nākamās darba dienas garantija uz vietas. Garantijas un atbalsta iespējas atšķiras atkarībā no produkta, valsts un vietējām juridiskajām prasībām. Apmeklējiet http://www.hp.com/support, lai uzzinātu par HP godalgotajām servisa un atbalsta iespējām jūsu reģionā.
    garantijas_tips - ārējais
    GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
    GRUPA2 - Lāzera monohromais
    GTIN - 0194850414190
    GTIN - 194850414190
    GTIN - 0194850414206
    GTIN - 194850414206
    GTIN - 0194850414213
    GTIN - 194850414213
    GTIN - 0194850414220
    GTIN - 194850414220
    GTIN - 0194850414237
    GTIN - 194850414237
    GTIN - 0194850414244
    GTIN - 194850414244
    GTIN - 0194850414251
    GTIN - 194850414251
    GTIN - 0194850414268
    GTIN - 194850414268
    GTIN - 0194850414275
    GTIN - 194850414275
    GTIN - 0194850414282
    GTIN - 194850414282
    GTIN - 0194850414299
    GTIN - 194850414299
    GTIN - 0194850414305
    GTIN - 194850414305
    GTIN - 0194850414312
    GTIN - 194850414312
    HDD - -
    HST NUMERIS - 7ZU81A#B19
    Ieejas un izejas ietilpība - Papīra paplātes 1 ieejas ietilpība - 100 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 2
    Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 650 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 250 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Maksimālais ieejas paplātes skaits - 3
    Ieejas un izejas jauda - Maksimālā ieejas jauda - 1200 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Maksimālā izejas jauda - 250 lapas
    Iekļautie piederumi - HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris; Četras iepriekš instalētas HP LaserJet tonera kasetnes (5500 lappušu melnā krāsā, 3500 lappušu zilā, violetā, dzeltenā krāsā); Tonera savākšanas komplekts; Kopā ar printeri pievienota dokumentācija; Barošanas kabelis USB kabelis jāpērk atsevišķi.
    Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 598 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 500 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 600 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 31.3 kg
    Iepakojuma saturs -
  • HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris
  • četras iepriekš instalētas HP LaserJet tonera kasetnes (5500 lappušu melnā, 3500 lappušu ciānkrāsas, purpursarkanā un dzeltenā krāsā)
  • tonera savākšanas bloks
  • iepakojumā esošā dokumentācija
  • jaudas vads

  • Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
    Iepakojuma saturs - iekļauts(-i) kasetne(-es) - Jā
    Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (CMY) - 3500 lappuses
    Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (melns) - 5500 lappuses
    Ievades un izejas ietilpība - Papīra paplātes 2 ieejas ietilpība - 550 lapas
    Ievades un izvades ietilpība - Daudzfunkcionālās paplātes ieejas ietilpība - 100 lapas
    Ievades un izvades jauda - Daudzfunkcionālā paplāte - Jā
    Ilgtspēja - Ilgtspējas atbilstība - Jā
    Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR, EPEAT Silver
    Ilgtspēja - ilgtspējīgas tehnoloģijas un materiāli - Bez dzīvsudraba
    Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs
    Instalētā atmiņa - 1 GB
    Izmēri - 458 x 479 x 400 mm
    izmērs augstums - 590 mm
    izmērs platums - 490 mm
    izmērs svars - 31300 g
    IZSTRĀDĒTĀJS - HP INC.
    Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 589 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (gatavs) - 28.5 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.07 W
    Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
    Kategorija - Lāzera printeri
    Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
    Kategorijas kods - LAS
    Kategorija_1 - Drukāšana
    Kategorija_2 - Lāzera printeri - daudzfunkcionālie printeri
    Kopētāja specifikācijas -
    Krāsa - White
    Krāsu drukāšana - Jā
    Krāsu faksimilizators - -
    LongDesc -
    LongDesc - Dinamiskās drošības iespējots printeris Daži HP printeri ir paredzēti darbam tikai ar kasetnēm, kurās ir jauna vai atkārtoti izmantota HP mikroshēma vai elektroniskā shēma. Šajos printeros tiek izmantoti dinamiskās drošības pasākumi, lai bloķētu kasetnes, kurās izmantota ne HP mikroshēma vai elektroniskā shēma. Periodiski atjauninot programmaparatūru, tiek saglabāta šo pasākumu efektivitāte un bloķētas kasetnes, kas iepriekš darbojās. Atkārtoti izmantotās HP mikroshēmas un elektroniskās shēmas ļauj izmantot atkārtoti izmantotas, atkārtoti atjaunotas un atkārtoti uzpildītas kasetnes.
    LongProductName - Color LaserJet Enterprise M554dn printeris
    LongSummaryDescription - HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris, krāsains, printeris drukāšanai, USB drukāšana no priekšpuses; abpusēja drukāšana. Drukāšanas tehnoloģija: Lāzera, krāsaina. Drukas kasetņu skaits: Maksimālais darba cikls: 80000 lappušu mēnesī. Maksimālā izšķirtspēja: Maksimālā izšķirtspējas izšķirtspēja: 1200 x 1200 DPI. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 33 lpp/min, abpusēja drukāšana. Displejs: LCD DISPLEJS. Gatavs tīklam. Produkta krāsa: balta
    Loģistikas dati - palešu bruto svars - 396 g
    Loģistikas dati - Produkti uz paletes - 12 gab.
    Loģistikas dati - Slāņi uz paletes - 3 gab.
    MacOS OS saderība - Jā
    Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 33 p/min
    Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 33 p/min
    Maksimālā atmiņas ietilpība - 1 GB
    MANUFDATASHEET - https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06922951.pdf
    MaxPrintArea - 212 x 352 mm
    MediaSizes -
  • 1. paplāte: no 76 x 127 līdz 216 x 356 mm
  • 2. paplāte: no 102 x 148 līdz 216 x 297 mm
  • Izvēles paplāte: no 102 x 148 līdz 216 x 356 mm
  • .
    MediaTypes -
  • Papīrs (parasts, viegls, līmpapīrs, pārstrādāts, vidēji smags, smags, vidēji smags glancēts, smags glancēts, īpaši smags, īpaši smags glancēts, kartons, kartona glancēts)
  • krāsu caurspīdīgums
  • uzlīmes
  • aploksnes
  • priekšpublicētas
  • pārdrukātas
  • krāsotas
  • krāsotas
  • gludas
  • necaurspīdīga plēve
  • lietotāja definēta

  • MediaWeightMax - 220 g/m²
    MediaWeights -
  • 1. paplate: 60 līdz 220 g/m² (parasts papīrs), 105 līdz 220 g/m² (glancēts papīrs)
  • 2. paplate: 60 līdz 220 g/m² (parasts papīrs), 105 līdz 220 g/m² (glancēts papīrs)
  • Izvēles paplāte: 60 līdz 220 g/m² (parasts papīrs), 105 līdz 220 g/m² (glancēts papīrs)
  • .
    Mediju veids - Papīrs
    MemoryMax - 2 GB
    Modelis - LJ Enterprise Color M554dn
    Modeļa nosaukums - LaserJet Enterprise M554DN
    MPN - 7ZU81A#B19
    MultipleCopies - -
    Nosaukums - FL HP Color LaserJet Enterprise M554dn A4/LAN/Duplex
    Nosaukums - HP Color LaserJet Enterprise M554dn
    Nosaukums - HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris, krāsains, printeris drukāšanai, USB drukāšana no priekšpuses; abpusēja drukāšana
    Nosaukums - HP LaserJet Enterprise Color M554dn
    nosaukums - HP LJ Enterprise Color M554dn 7ZU81A
    OperatingSystems - https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06922951.pdf
    Oriģinālie palīgmateriāli - HP 212A oriģinālais LaserJet melnais toneris (5500 lappušu) W2120A; HP 212A oriģinālais LaserJet zilais toneris (4500 lappušu) W2121A; HP 212A oriģinālais LaserJet violets toneris (4500 lappušu) W2123A; HP 212A oriģinālais LaserJet dzeltenais toneris (4500 lappušu) W2122A; augstas ražības kasetes: HP 212X oriģinālais LaserJet melnais toneris (13 000 lappušu) W2120X; HP 212X oriģinālais LaserJet zilais toneris (10 000 lappušu) W2121X; HP 212X oriģinālais LaserJet violetais toneris (10 000 lappušu) W2123X; HP 212X oriģinālais LaserJet dzeltenais toneris (10 000 lappušu) W2122X.
    Pagarinātā garantija -
    PANTS1 - COLOR LASERJET ENT M554DN
    PANTS2 - 33PPM AUTODUPLEX A4
    PaperHandlingOutput - 250
    PaperHandlingTotal - 1200
    Paplašināšanas iespējas -
    PapperTraysMax - 3
    PapperTraysStandarta - 2
    Papīra apstrāde - 100+550
    Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - B5, C5, C6, DL
    Papīra apstrāde - Foto papīra izmēri - 10x15 cm
    Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5, A6
    Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
    Papīra apstrāde - ISO C sērijas izmēri (C0...C9) - C5, C6
    Papīra apstrāde - JIS B sērijas izmēri (B0...B9) - B5, B6
    Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Hierogrāfiskais papīrs, Drukāts papīrs, Lielgabarīta papīrs, Etiķetes, Eļķes, Kartona papīrs, Pārklājuma papīrs, Rupjš papīrs, Tipogrāfijas papīrs, Tipogrāfijas papīrs, Spilts papīrs, Spilgti papīri, Aploksnes
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 60 - 220 g/m²
    Papīra apstrāde - Pielāgota multivides platums - 76 - 216 mm
    Papīra apstrāde - Pielāgota nesēja garums - 127 - 356 mm
    Papīra apstrādes ievade - 550 lapas
    Papīra apstrādes izejas - 250 lapas
    Papīra formāts un izmērs (mm) - A4/210 C- 297
    Papīra ieejas paplātes - Daudzfunkcionālā paplāte uz 100 lapām; 2. paplāte uz 550 lapām Papildu drukas datu nesēja 3. paplāte uz 550 lapām
    Papīra izvades paplātes - 250 lapu papīra savācējs
    Papīra svars (maks.) - 219 g/m²
    Papīra svars (min) - 50 g/m²
    PictBridge - Nē
    Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 58.8 cm
    Piegādes kastes daudzums - 1/1
    Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 59.5 cm
    Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 49.4 cm
    Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 30.7 kg
    Pieteikums - Birojs
    Pieteikums - Darba grupas
    Pilna apraksta līnija - Lāzera|LaserJet Enterprise M554DN|USB 2.0|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Papīra izmērs A4/210 C- 297|Papīra ievade 550 lapas|Papīra izvade 250 lapas|Pirmā drukāšana 6,6 s|Rakstīšanas ātrums PPM 35|Atmiņas (RAM) 1 GB|Darba cikls 80000 lappuses/mēnesī|Izmēri 458 x 479 x 400 mm
    Pilnplukšņa sinhronizācija - Jā
    Pirmā drukāšana - 6,6 sek.
    Platums - 458 mm
    Platums - 458 mm
    Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Lāzera
    Poligrāfija - krāsaina - Jā
    Poligrāfija - ūdenszīmju drukāšana - Jā
    Printera procesors - 1.2 GHz
    Printera valoda - HP PCL 5c
    Printera valoda - HP PCL 6
    Printeru tehnoloģija - Lāzera
    PrintFeatures - -
    PrintFormat - A4
    PrintQuality - -
    PrintSpeed - 33 ppm
    PrintSpeedFeatures - -
    PrintSpeedMono - 33 ppm
    PrintTechnology - Lāzera
    Procesors - 1.20 GHz
    ProdDesc - HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris - A4 krāsu lāzera printeris, drukāšana, automātiskā divpusējā drukāšana, LAN, 33ppm, 2000-8500 lappušu mēnesī
    ProducerCode - 7ZU81A
    Produkta nosaukums - HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris, krāsains, printeris drukāšanai, USB drukāšana no priekšpuses; abpusēja drukāšana
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/7ZU81A-B19-02.jpg
    ProduktaPicture3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/7ZU81A-B19-03.jpg
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/7ZU81A-B19-01.jpg
    ProgrammatūraIekļauts - -
    Pārdevēja mājas lapa - www.hp.com/us-en/shop/pdp/hp-color-laserjet-enterprise-m554dn-printer
    Ražotāja kods - 7ZU81A#B19
    Ražotāja nosaukums - Hewlett Packard
    Ražotāja_kods - 7ZU81A
    Ražotājs - HP
    Ražotājs - HP
    ražotājs - HP Inc.
    Saskarneunaktivitāte -
  • Augstra ātrgaitas ierīce USB 2.0
  • 2x ātrgaitas USB 2.0 resursdators
  • Gigabit/ātrais Ethernet 10/100/1000 Base-TX tīkls
  • Aparatūras integrācijas kabata

  • Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 2
    Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
    Savienotāji - 3 x USB
    Savienotāji - RJ-45
    ScanQuality - -
    ScanQualityEH - -
    ScanSize - -
    ScanType - -
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - HP Color LaserJet Enterprise M554dn printeris, krāsains, printeris drukāšanai, USB drukāšana no priekšpuses; abpusēja drukāšana, lāzera, krāsains, 1200 x 1200 DPI, A4, 33 ppm, abpusēja drukāšana
    Sistēmas prasības - 2 GB brīvas vietas cietajā diskā, interneta savienojums vai USB ports, tīmekļa pārlūkprogramma.
    Sistēmas prasības -
  • 2 GB brīvas vietas cietajā diskā
  • Interneta pieslēgums vai USB ports
  • Interneta pārlūkprogramma

  • Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.13 High Sierra
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Ultimate, Windows 8.1, Windows 10
    Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - iOS, Android
    Skenera specifikācijas -
    Skenēšana - Nē
    Starling - Y
    Stck_Kart - 1
    Stck_Pal - 4
    Svars - 27.500 kg
    Svars - 31,30
    Svars - 31.3
    Svars - 31.3 kg
    Svars un izmēri - Augstums - 400 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 479 mm
    Svars un izmēri - Paletes izmēri (W x D x H) - 1200 x 1000 x 1939 mm
    Svars un izmēri - Platums - 458 mm
    Svars un izmēri - Svars - 27.5 kg
    Tehniskā informācija - galvenās (ārējās) kastes vienā palešu slānī - 4 gab.
    Tīkls - Drošības algoritmi - EAP-PEAP, EAP-TLS, FIPS 140, HTTPS, IPSec, SNMPv3, SSL/TLS.
    Tīkls - Ethernet LAN - Jā
    Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
    Tīkls - kabeļu tehnoloģija - 10/100/1000Base-T(X)
    Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint, HP ePrint, Mopria Print Service
    Tīkls - Tīkla gatavība - Jā
    Tīkls - Wi-Fi - Nē
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 saskarne - Jā
    ValodasFonti -
  • HP PCL 6
  • HP PCL 5
  • HP postscript 3. līmeņa emulācija
  • Natīvā PDF drukāšana (v 1.7)
  • XPS

  • Veiktspēja - Iebūvēts procesors - Jā
    Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 1024 MB
    Veiktspēja - Iekšējās atmiņas ietilpība - 4 GB
    Veiktspēja - Maksimālā iekšējā atmiņa - 1024 MB
    Veiktspēja - Procesora frekvence - 1200 MHz
    vendpn - 7ZU81A
    Vienība Neto svars - 27.5 kg
    Vienības bruto svars - 30.7 kg
    Vienības kastes augstums - 0.588
    Vienības kastes garums - 0.595
    Vienības kastes platums - 0.494
    Vienība Slikts tilpums - 0,172831 kubikmetru
    Windows 7 OS saderība - Jā
    Windows 8 OS saderība - Jā
    Windows 10 OS saderība - Jā
    Zīmoliem specifiskas funkcijas - HP GTIN (EAN/UPC) - 194850414220, 194850414237, 194850414251, 194850414268, 194850414275, 194850414282
    Zīmols - HP
    Zīmolu specifiskas funkcijas - HP automātiskā ieslēgšana/izslēgšana - Jā
    Zīmolu specifiskas funkcijas - HP GTIN (EAN/UPC) ar opcijām - (ABT) 194850414220; (ABY) 194850414237; (ACQ) 194850414251; (B13) 194850414268; (B19) 194850414275; (BAZ) 194850414282
    Īpašības - Izcelsmes valsts - Ķīna, Japāna, Meksika, Nīderlande
    Īss apraksts - HP LaserJet Enterprise M554 dn krāsains - abpusējs - lāzera - A4/Legal - 1200x1200 dpi
    Category 1 - Drucker & Scanner
    Category 2 - Drucker
    ADF - -
    ADFCapacity - -
    Description - HP Color LaserJet Enterprise M554dn Printer
    Description - Drukarka HP LJ Enterprise Color M554dn 7ZU81A Idealne rozwiązanie dla zespołów od 5 do 15 osób, które drukują maks. 7500 stron w kolorze miesięcznie, do tworzenia wysokiej jakości prezentacji, materiałów marketingowych i dokumentów z wysoką szybkością. Drukarki HP oferują najmocniejsze w branży zabezpieczenia, ponieważ na bieżąco powstrzymują zagrożenia i jednocześnie przystosowują się do eliminacji nowych. Tylko drukarki HP potrafią automatycznie odzyskiwać sprawność po atakach, dzięki czemu nie ma potrzeby interwencji działu IT. Konfiguruj ustawienia pod kątem zespołów i osiągaj sukcesy bez dodawania zbyt wielu elementów. Pomóż swoim zespołom się rozwijać, a także przekaż działowi IT kontrolę niezbędną do szybkiego zarządzania flotą urządzeń, dzięki drukarkom skonstruowanym z myślą o łatwej obsłudze i zarządzaniu. Łatwiejsza współpraca i lepsza produktywność dzięki drukarce, która wspiera nowoczesny styl pracy: dynamiczny, sprawny i bez utraty łączności. Drukuj szybko dokumenty w kolorze z wysoką jakością, aby zaprezentować swoją firmę w profesjonalny sposób, każdego dnia. W biznesie liczy się przede wszystkim zarządzanie zasobami, a poszukiwanie skutecznych rozwiązań należy do obowiązków każdego pracownika. Drukarki HP zaprojektowano z myślą o środowisku naturalnym, tak aby zespoły pracowników mogły szybko wykonywać zadania i oszczędzać energię przy każdej okazji. zalecana miesięczne obciązenie  od 2000 do 8 500 stron/miesiąc ; max nakład do 80000 stron/miesięc
    Supported operating systems - Android
    Supported operating systems - iOS
    Supported operating systems - Mac OS
    Supported operating systems - Windows 7
    Supported operating systems - Windows 8.1
    Supported operating systems - Windows 10
    Memory - 1 GB
    Memory (RAM) - 1GB
    Height - 400 mm
    Height - 400 mm
    Wireless - Optional
    Wireless communication - Optional
    BrandPartCode - 7ZU81A
    GrossWeight - 31.300 kg
    Gross Weight Kg - 30,8
    CardReader - -
    Other features - NOŚNIKI Papier (zwykły, o niskiej gramaturze, typu bond, makulaturowy, o średniej gramaturze, o dużej gramaturze, o średniej gramaturze błyszczący, o dużej gramaturze błyszczący, o bardzo dużej gramaturze, o bardzo dużej gramaturze błyszczący, karton, formatu pocztówkowego błyszczący), folie kolorowe, etykiety, koperty, z nadrukiem, dziurkowany, kolorowy, szorstki, nieprzejrzysta folia, zdefiniowany przez użytkownika GRAMATURA NOŚNIKÓW, OBSŁUGIWANA Podajnik 1: Od 60 do 220 g/m (zwykły papier), od 105 do 220 g/m (papier błyszczący); Podajnik 2: Od 60 do 220 g/m (zwykły papier), od 105 do 220 g/m (papier błyszczący); Opcjonalny podajnik 3: Od 60 do 220 g/m (zwykły papier), od 105 do 220 g/m (papier błyszczący)
    Other features - Acoustic power emissions (ready) - 48 dB
    Other features - Acoustic pressure emissions bystander (ready) - 33 dB
    Other features - Recommended humidity operating range - 30 - 70%
    Other features - Recommended system requirements - 2 GB available hard disk space, Internet connection, or USB port, Internet browser.
    ColorMono - Color
    ControlPanel - 6.86 cm QVGA LCD (colour graphics) display with 24-key pad
    CopySpeed - No
    CPU - 1.2Ghz
    Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 40 °C
    Duty cycle (monthly) - 8500 sheets/month
    Duty Cycle, Maximum - 80000 Pages/month
    Paper handling - Non-ISO print media sizes - 16K
    Performance - Sound power level (printing) - 6.4 dB
    Performance - Sound pressure level (printing) - 51 dB
    DigitalSending - -
    dimension depth - 600 mm
    Duplex printing - Automatic
    Design - Display diagonal - 6.86 cm (2.7")
    Design - Display - LCD
    Design - Built-in display - Yes
    Design - Colour display - Yes
    Design - Product colour - White
    Design - Certification - CISPR 22:2008 (International) Class A, CISPR 32:2012 (International)/ EN 55032:2012, CISPR 35:2016 (International)/ EN 55035:2017, EN 55024:2010 +A1:2015, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, FCC CFR 47 Part 15 Class A, ICES-003, Issue 6 Class A. Other EMC approvals as required by individual countries.
    Design - Market positioning - Business
    Design - Control type - Buttons
    Security - https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06922951.pdf
    Printing - Duplex printing - Yes
    Printing - Duplex printing mode - Auto
    Printing - Duplex print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 33 ppm
    Printing - Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 33 ppm
    Printing - Secure printing - Yes
    Printing - Print resolution colour - 1200 x 1200 DPI
    Printing - Print resolution black - 1200 x 1200 DPI
    Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 33 ppm
    Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 33 ppm
    Printing - Warm-up time - 135 s
    Printing - Time to first page (colour, normal) - 7.6 s
    Printing - Time to first page (black, normal) - 6.7 s
    Printing - Maximum resolution - 1200 x 1200 DPI
    Print resolution - 3600 x 1200 dpi
    Printing supplies performance -
    Printing type - Laser
    Print speed PPM - 35
    DuplexPrinting - Yes
    DutyCycle - 80000 pages
    Depth - 479 mm
    Depth - 479 mm
    ean - 194850414275
    EAN - 0194850414275
    EANCode - 0194850414268
    Eans - 194850414275
    EAN_code - 0194850414275
    Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
    Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 32.5 °C
    Power - Power consumption (PowerSave) - 0.07 W
    Power - AC input voltage - 100 - 240 V
    Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.395 kWh/week
    Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
    ETH Interface - Yes
    Fax specifications -
    Faxing - No
    FaxQuality - -
    FaxSpeed - -
    FirstPageOut -
  • Black (A4, ready): As fast as 6.7 s
  • Color (A4, ready): As fast as 7.6 s
  • Black (A4, sleep): As fast as 9 s
  • Color (A4, sleep): As fast as 9 s

  • Format - A4
    Format - A5
    Photo printing - Yes
    Functions - Printer
    Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
    Features - Number of print cartridges - 4
    Features - HP segment - Business
    Features - Recommended duty cycle - 2000 - 8500 pages per month
    Features - Page description languages - PCL 5c, PCL 6, PDF 1.7, PostScript 3, XPS
    Features - Maximum duty cycle - 80000 pages per month
    Features - Printer fonts - PostScript, Scalable, TrueType, Windows
    Features - Replacement cartridges - HP 212A Black Original LaserJet Toner Cartridge (5,500 pages) W2120A; HP 212A Cyan Original LaserJet Toner Cartridge (4,500 pages) W2121A; HP 212A Magenta Original LaserJet Toner Cartridge (4,500 pages) W2123A; HP 212A Yellow Original LaserJet Toner Cartridge (4,500 pages) W2122A; HP 212X High Yield Black Original LaserJet Toner Cartridge (13,000 pages) W2120X; HP 212X High Yield Cyan Original LaserJet Toner Cartridge (10,000 pages) W2121X; HP 212X High Yield Magenta Original LaserJet Toner Cartridge (10,000 pages) W2123X; HP 212X High Yield Yellow Original LaserJet Toner Cartridge (10,000 pages) W2122X
    Warranty -
    guarantee - 0
    Warranty - 1 year
    Warranty - 12/24 months
    WarrantyInfo - One-year, next-business day, onsite warranty. Warranty and support options vary by product, country and local legal requirements. Go to http://www.hp.com/support to learn about HP award winning service and support options in your region.
    guarantee_type - external
    GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
    GRUPPE2 - Laser Monochrome
    GTIN - 0194850414190
    GTIN - 194850414190
    GTIN - 0194850414206
    GTIN - 194850414206
    GTIN - 0194850414213
    GTIN - 194850414213
    GTIN - 0194850414220
    GTIN - 194850414220
    GTIN - 0194850414237
    GTIN - 194850414237
    GTIN - 0194850414244
    GTIN - 194850414244
    GTIN - 0194850414251
    GTIN - 194850414251
    GTIN - 0194850414268
    GTIN - 194850414268
    GTIN - 0194850414275
    GTIN - 194850414275
    GTIN - 0194850414282
    GTIN - 194850414282
    GTIN - 0194850414299
    GTIN - 194850414299
    GTIN - 0194850414305
    GTIN - 194850414305
    GTIN - 0194850414312
    GTIN - 194850414312
    HDD - -
    HSTNUMMER - 7ZU81A#B19
    Input & output capacity - Paper tray 1 input capacity - 100 sheets
    Input & output capacity - Total number of input trays - 2
    Input & output capacity - Total input capacity - 650 sheets
    Input & output capacity - Total output capacity - 250 sheets
    Input & output capacity - Maximum number of input trays - 3
    Input & output capacity - Maximum input capacity - 1200 sheets
    Input & output capacity - Maximum output capacity - 250 sheets
    Accessories included - Drukarka HP Color LaserJet Enterprise M554dn; Cztery zainstalowane fabrycznie wkłady z tonerem HP LaserJet (wydajność 5500 stron w czerni, 3500 stron w kolorze błękitnym, purpurowym, żółtym); Zestaw do zbierania tonera; Dokumentacja dołączona do drukarki; Przewód zasilający Należy oddzielnie dokupić przewód USB.
    Packaging data - Package height - 598 mm
    Packaging data - Package depth - 500 mm
    Packaging data - Package width - 600 mm
    Packaging data - Package weight - 31.3 kg
    PackageContents -
  • HP Color LaserJet Enterprise M554dn Printer
  • Four preinstalled HP LaserJet toner cartridges (yield 5,500 pages black, 3,500 pages cyan, magenta, yellow composite)
  • Toner collection unit
  • In-box documentation
  • Power Cord

  • Packaging content - Cables included - AC
    Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
    Packaging content - Included cartridge capacity (CMY) - 3500 pages
    Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 5500 pages
    Input & output capacity - Paper tray 2 input capacity - 550 sheets
    Input & output capacity - Multi-Purpose tray input capacity - 100 sheets
    Input & output capacity - Multi-Purpose tray - Yes
    Sustainability - Sustainability compliance - Yes
    Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, EPEAT Silver
    Sustainability - Sustainable technologies and materials - Mercury free
    Sustainability - Doesn't contain - Mercury
    Installed memory - 1 GB
    Dimensions - 458 x 479 x 400 mm
    dimension height - 590 mm
    dimension width - 490 mm
    dimension weight - 31300 g
    HERSTELLER - HP INC.
    Power - Power consumption (printing) - 589 W
    Power - Power consumption (ready) - 28.5 W
    Power - Power consumption (off) - 0.07 W
    Power - AC input frequency - 50/60 Hz
    Category - Laser Printers
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
    Category Code - LAS
    Category_1 - Printing
    Category_2 - Laser Printers - Multifunctional
    Copier specifications -
    Color - White
    Color printing - Yes
    ColourFaxing - -
    LongDesc -
    LongDesc - Dynamic security enabled printer Certain HP printers are intended to work only with cartridges that have a new or reused HP chip or electronic circuitry. These printers use dynamic security measures to block cartridges using a non-HP chip or electronic circuitry. Periodic firmware updates will maintain the effectiveness of these measures and block cartridges that previously worked. Reused HP chips and electronic circuitry enable the use of reused, remanufactured, and refilled cartridges.
    LongProductName - Color LaserJet Enterprise M554dn Printer
    LongSummaryDescription - HP Color LaserJet Enterprise M554dn Printer, Color, Printer for Print, Front-facing USB printing; Two-sided printing. Print technology: Laser, Colour. Number of print cartridges: 4, Maximum duty cycle: 80000 pages per month. Maximum resolution: 1200 x 1200 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 33 ppm, Duplex printing. Display: LCD. Network ready. Product colour: White
    Logistics data - Pallet gross weight - 396 g
    Logistics data - Products per pallet - 12 pc(s)
    Logistics data - Layers per pallet - 3 pc(s)
    MacOS OS compatibility - Yes
    Max. printing speed (color) - 33 p/min
    Max. printing speed (mono) - 33 p/min
    Max. memory capacity - 1 GB
    MANUFDATASHEET - https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06922951.pdf
    MaxPrintArea - 212 x 352 mm
    MediaSizes -
  • Tray 1: 76 x 127 to 216 x 356 mm
  • Tray 2: 102 x 148 to 216 x 297 mm
  • Optional Tray: 102 x 148 to 216 x 356 mm

  • MediaTypes -
  • Paper (plain, light, bond, recycled, mid-weight, heavy, mid-weight glossy, heavy glossy, extra heavy, extra heavy glossy, cardstock, card glossy)
  • Color transparency
  • Labels
  • Envelope
  • Preprinted
  • Prepunched
  • Coloured
  • Rough
  • Opaque film
  • User-defined

  • MediaWeightMax - 220 g/m²
    MediaWeights -
  • Tray 1: 60 to 220 g/m² (plain paper), 105 to 220 g/m² (glossy paper)
  • Tray 2: 60 to 220 g/m² (plain paper), 105 to 220 g/m² (glossy paper)
  • Optional Tray: 60 to 220 g/m² (plain paper), 105 to 220 g/m² (glossy paper)

  • Media kind - Paper
    MemoryMax - 2 GB
    Model - LJ Enterprise Color M554dn
    Model name - LaserJet Enterprise M554DN
    MPN - 7ZU81A#B19
    MultipleCopies - -
    Name - FL HP Color LaserJet Enterprise M554dn A4/LAN/Duplex
    Name - HP Color LaserJet Enterprise M554dn
    Title - HP Color LaserJet Enterprise M554dn Printer, Color, Printer for Print, Front-facing USB printing; Two-sided printing
    Name - HP LaserJet Enterprise Color M554dn
    name - HP LJ Enterprise Color M554dn 7ZU81A
    OperatingSystems - https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06922951.pdf
    Original consumables - HP 212A oryginalny czarny toner LaserJet (5500 stron) W2120A; HP 212A oryginalny błękitny toner LaserJet (4500 stron) W2121A; HP 212A oryginalny purpurowy toner LaserJet (4500 stron) W2123A; HP 212A oryginalny żółty toner LaserJet (4500 stron) W2122A; kasety o dużej wydajności: HP 212X oryginalny czarny toner LaserJet o dużej wydajności (13 000 stron) W2120X; HP 212X oryginalny błękitny toner LaserJet o dużej wydajności (10 000 stron) W2121X; HP 212X oryginalny purpurowy toner LaserJet o dużej wydajności (10 000 stron) W2123X; HP 212X oryginalny żółty toner LaserJet o dużej wydajności (10 000 stron) W2122X
    Extended warranty -
    ARTIKEL1 - COLOR LASERJET ENT M554DN
    ARTIKEL2 - 33PPM AUTODUPLEX A4
    PaperHandlingOutput - 250
    PaperHandlingTotal - 1200
    Extension options -
    PapperTraysMax - 3
    PapperTraysStandard - 2
    PaperHandling - 100+550
    Paper handling - Envelopes sizes - B5, C5, C6, DL
    Paper handling - Photo paper sizes - 10x15 cm
    Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
    Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
    Paper handling - ISO C-series sizes (C0...C9) - C5, C6
    Paper handling - JIS B-series sizes (B0...B9) - B5, B6
    Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
    Paper handling - Paper tray media types - Bond paper, Card stock, Envelopes, Glossy paper, Heavy paper, Labels, Letterhead, Plain paper, Recycled paper, Rough paper, Thick paper, Transparencies
    Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 220 g/m²
    Paper handling - Custom media width - 76 - 216 mm
    Paper handling - Custom media length - 127 - 356 mm
    Paper Handling input - 550 sheets
    Paper Handling output - 250 sheets
    Paper format and size(mm) - A4/210 C- 297
    Paper input tray - Uniwersalny podajnik na 100 arkuszy; podajnik 2 na 550 arkuszy Opcjonalny podajnik 3 nośników druku na 550 arkuszy
    Paper output tray - Odbiornik na 250 arkuszy
    Paper weight (max) - 219 g/m²
    Paper weight (min) - 50 g/m²
    PictBridge - No
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 58.8 cm
    Shipping box quantity - 1/1
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 59.5 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 49.4 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 30.7 kg
    Application - Office
    Application - Working groups
    Full Description Line - Laser|LaserJet Enterprise M554DN|USB 2.0|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Paper size A4/210 C- 297|Paper input 550 sheets|Paper output 250 sheets|First print 6.6 sec|Print speed PPM 35|Memory (RAM) 1GB|Duty Cycle 80000 Pages/month|Dimensions 458 x 479 x 400 mm
    Full-duplex - Yes
    First print - 6.6 sec
    Width - 458 mm
    Width - 458 mm
    Printing - Print technology - Laser
    Printing - Colour - Yes
    Printing - Watermark printing - Yes
    Printer processor - 1.2 GHz
    Printer language - HP PCL 5c
    Printer language - HP PCL 6
    Printer Technology - Laser
    PrintFeatures - -
    PrintFormat - A4
    PrintQuality - -
    PrintSpeed - 33 ppm
    PrintSpeedFeatures - -
    PrintSpeedMono - 33 ppm
    PrintTechnology - Laser
    Processor - 1.20 GHz
    ProdDesc - HP Color LaserJet Enterprise M554dn Printer - A4 Color Laser, Print, Auto-Duplex, LAN, 33ppm, 2000-8500 pages per month
    ProducerCode - 7ZU81A
    ProductName - HP Color LaserJet Enterprise M554dn Printer, Color, Printer for Print, Front-facing USB printing; Two-sided printing
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/7ZU81A-B19-02.jpg
    ProductPicture3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/7ZU81A-B19-03.jpg
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/7ZU81A-B19-01.jpg
    SoftwareIncluded - -
    Vendor Homepage - www.hp.com/us-en/shop/pdp/hp-color-laserjet-enterprise-m554dn-printer
    Manufacturer Code - 7ZU81A#B19
    Manufacturer Name - Hewlett Packard
    Manufacturer_code - 7ZU81A
    Producer - HP
    Manufacturer - HP
    producer - HP Inc.
    InterfaceandConectivity -
  • Hi-Speed Device USB 2.0
  • 2x Hi-Speed USB 2.0 Host
  • Gigabit/Fast Ethernet 10/100/1000 Base-TX network
  • Hardware Integration Pocket

  • Ports & interfaces - Direct printing - Yes
    Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 2
    Ports & interfaces - USB port - Yes
    Connectors - 3 x USB
    Connectors - RJ-45
    ScanQuality - -
    ScanQualityEH - -
    ScanSize - -
    ScanType - -
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - HP Color LaserJet Enterprise M554dn Printer, Color, Printer for Print, Front-facing USB printing; Two-sided printing, Laser, Colour, 1200 x 1200 DPI, A4, 33 ppm, Duplex printing
    System Requirements - 2 GB wolnego miejsca na dysku twardym, połączenie z internetem lub port USB, przeglądarka internetowa.
    SystemRequirements -
  • 2 GB available hard disk space
  • Internet connection or USB port
  • Internet browser

  • System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.13 High Sierra
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate, Windows 8.1, Windows 10
    System requirements - Other operating systems supported - iOS, Android
    Scanner specifications -
    Scanning - No
    Storno - Y
    Stck_Kart - 1
    Stck_Pal - 4
    Weight - 27.500 kg
    Weight - 31,30
    Weight - 31.3
    Weight - 31.3 kg
    Weight & dimensions - Height - 400 mm
    Weight & dimensions - Depth - 479 mm
    Weight & dimensions - Pallet dimensions (W x D x H) - 1200 x 1000 x 1939 mm
    Weight & dimensions - Width - 458 mm
    Weight & dimensions - Weight - 27.5 kg
    Technical details - Master (outer) cases per pallet layer - 4 pc(s)
    Network - Security algorithms - EAP-PEAP, EAP-TLS, FIPS 140, HTTPS, IPSec, SNMPv3, SSL/TLS
    Network - Ethernet LAN - Yes
    Network - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
    Network - Cabling technology - 10/100/1000Base-T(X)
    Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, HP ePrint, Mopria Print Service
    Network - Network ready - Yes
    Network - Wi-Fi - No
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 Interface - Yes
    LanguagesFonts -
  • HP PCL 6
  • HP PCL 5
  • HP postscript level 3 emulation
  • Native PDF printing (v 1.7)
  • XPS

  • Performance - Built-in processor - Yes
    Performance - Internal memory - 1024 MB
    Performance - Internal storage capacity - 4 GB
    Performance - Maximum internal memory - 1024 MB
    Performance - Processor frequency - 1200 MHz
    vendpn - 7ZU81A
    Unit Net Weight - 27.5 kg
    Unit Gross Weight - 30.7 kg
    Unit Box Height - 0.588
    Unit Box Length - 0.595
    Unit Box Width - 0.494
    Unit Brutto Volume - 0.172831 cubm
    Windows 7 OS compatibility - Yes
    Windows 8 OS compatibility - Yes
    Windows 10 OS compatibility - Yes
    Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) - 194850414220, 194850414237, 194850414251, 194850414268, 194850414275, 194850414282
    Brand - HP
    Brand-specific features - HP Auto-On/Auto-Off - Yes
    Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) with options - (ABT) 194850414220; (ABY) 194850414237; (ACQ) 194850414251; (B13) 194850414268; (B19) 194850414275; (BAZ) 194850414282
    Features - Country of origin - China, Japan, Mexico, Netherlands
    Short description - HP LaserJet Enterprise M554 dn Farbe -Duplex - Laser - A4/Legal - 1200x1200 dpi
    654,67 €
    Hewlett Packard Color LaserJet Enterprise M554dn
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas