Hewlett Packard Laser 150nw Color

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 292476 Preces kods: 4ZB95A#B19
Noliktavā 18 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
272,23 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 22.03.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 22.03.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 22.03.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 22.03.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 20.03.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi
  • Drukas veids: Krāsu lāzera
  • Drukāšanas ātrums (mono): 18 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 600 x 600 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Krāsu lāzera

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 18 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
1. kategorija - Printeris un skeneris
2. kategorija - Printeris
Apraksts - HP Color Laser 150nw Iegūstiet produktīvu drukas veiktspēju par pieejamu cenu. Veidojiet augstas kvalitātes krāsu rezultātus, kā arī drukājiet un skenējiet no tālruņa. Dinamiskās drošības iespējots printeris. Paredzēts lietošanai tikai ar kasetnēm, kurās izmantota HP oriģinālā mikroshēma. Kasetnes, kurās izmantota cita nekā HP mikroshēma, var nedarboties, un tās, kas darbojas šodien, var nedarboties nākotnē.
Apraksts - Krāsu lāzera 150nw printeris, kas atbalsta dinamisko drošību. Paredzēts lietošanai tikai ar kasetnēm ar oriģinālo HP integrēto shēmu. Kartridži ar citu ražotāju mikroshēmām var nedarboties, un tie, kas darbojas šodien, var nedarboties nākotnē.
Apraksts - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: 20 000 lpp., Drukāšanas tehnoloģija: Lāzera, Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi, Ātrums (melnbalts): 18 lpp/min, Ātrums (krāsains): 4 lpp./min., Operatīvā atmiņa: 1 GB, Max papīra formāts: A4, Duplex režīms: Nav, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Garantija: 2 gadi
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2008
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2012
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2016
Atmiņa - 64 MB
Atmiņa (RAM) - 64MB
Augstums - 211.5 mm
Augstums - 274.4 mm
Bezvadu - Jā
Bezvadu komunikācija - WiFi
BrandPartCode - 4ZB95A
Bruto svars - 12.500 kg
Bruto svars Kg - 12,52
category_en - Datori un komponenti > Printeri un piederumi > Lāzera printeri
category_lv - Datortehnika > Printeri un piederumi > Lāzerprinteri
category_ru - Datortehnika > Printeri un piederumi > Lāzerprinteri
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Ieteicamās sistēmas prasības - Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64 bitu, 2 GB brīvas vietas cietajā diskā, CD-ROM/DVD disks vai interneta pieslēgums, USB ports, Internet Explorer.
ColorMono - Krāsa
ControlPanel - LED
CPU - 400 MHz
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 4 °C
Darba cikls (mēnesī) - 20000 lapas/mēnesī
Darba cikls, maksimālais - 20000 lappušu mēnesī
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Birojs
Darbības rādītāji - skaņas jaudas līmenis (drukāšana) - 6.5 dB
description_lv - Krāsu tips: Krāsains 1 mēneša noslodze: 20 000 lpp. Drukāšanas tehnoloģija: Lāzera Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi Ātrums (melnbalts): 18 lpp/min Ātrums (krāsains): 4 lpp./min. Operatīvā atmiņa: 1 GB Max papīra formāts: A4 Duplex režīms: Nav Pieslēguma tips: USB 2.0 Wifi: Ir
description_lv - Krāsu tips: Krāsains Lejupielādēt 1 mēnesī: Drukāšanas tehnoloģija: lāzera izšķirtspēja: 600 x 600 dpi Ātrums (melnbalts): Ātrums: 18 lappuses/min Ātrums (krāsaini): Operatīvā atmiņa: 1 GB Maksimālais papīra izmērs: 1 GB Maksimālais papīra izmērs: A4 Abpusējs režīms: 1: Savienojuma tips: Nē: USB 2.0 Wifi: Jā
description_ru - Krāsu tips: krāsains Slodze 1 mēnesī: 20 000 ppm Drukāšanas tehnoloģija: lāzera izšķirtspēja: 600 x 600 dpi Ātrums (melnbalts): Ātrums: 18 ppm Ātrums (krāsains): 18 ppm Maksimālais papīra izmērs: A4 Abpusējs režīms: Nē Savienojuma tips: USB 2.0 Wifi: Jā
dimensijas dziļums - 310 mm
dimensionalWeight - 11316
Divpusējā drukāšana - Rokasgrāmata
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Sertifikācija - EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN55024:2010, EN 55032:2012/AC:2013, 47 CFR 15. daļa, B apakšdaļa I ANSI C63.4-2009, ICES-003 Issue 5, KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22:2008, CISPR32:2012, CNS 13438, citi EMC apstiprinājumi, ko pieprasa atsevišķas valstis.
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Māja un birojs
Dizains - Vadības veids - Pogas
Drošība - -
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Jā
Drukāšana - abpusējas drukāšanas režīms - Rokasgrāmata
Drukāšana - Bukletu drukāšanas funkcija - Jā
Drukāšana - Droša drukāšana - Jā
Drukāšana - Drukas malas (augšējā, apakšējā, labajā, kreisajā pusē) - 5 mm
Drukāšana - Drukāšanas izšķirtspēja krāsaina - 600 x 600 DPI
Drukāšana - Drukāšanas izšķirtspēja melna - 600 x 600 DPI
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 4 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, melnraksta kvalitāte, A4/US Letter) - 19 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 18 ppm
Drukāšana - iesildīšanās laiks - 38 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (krāsaina, normāla) - 25.3 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (melna, normāla) - 12.4 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 600 x 600 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 600 x 600 dpi
Drukāšanas kvalitāte, krāsas - 600x600 dpi
Drukāšanas kvalitāte, melns - 600x600 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja - HP 117A oriģinālais melnais toneris (apjoms: 1000 lappuses) W2070A HP 117A oriģinālais zilais toneris (apjoms: 700 lappuses) W2071A HP 117A oriģinālais dzeltenais toneris (apjoms: 700 lappuses) W2072A HP 117A oriģinālais violets toneris (apjoms: 700 lappuses) W2073A
Drukāšanas veids - Lāzera
Drukāšanas ātrums PPM - 18
Dupleksā drukāšana - Jā
DutyCycle - 20 000 lappušu
Dziļums - 309 mm
Dziļums - 397.8 mm
EAN - 0193015507128
ean - 193015507128
EANCode - 0193015507128
Eans - 193015507128
EAN_kods - 0193015507128
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 10 - 30 °C
Enerģija - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 0.2 W
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 220 - 240 V
Enerģijas patēriņš - Energy Star tipiskais elektroenerģijas patēriņš (TEC) - 0,988 kWh nedēļā
Ethernet - 10/100 Mb/s
ETH saskarne - Jā
Faksa specifikācijas -
FirstPageOut -
  • Melns (A4, gatavs): Melnā (A4, miega režīms): 12,4 sekundes
  • Celtens (A4, miega režīms): (A4, gatavs): 13 sekundes
  • Krāsains (A4, gatavs): Krāsa (A4, gatavs): 25,3 sekundes
  • Krāsa (A4, miega režīms): Tikpat ātri kā 26 sekundes

  • Formāts - A4
    Formāts - A5
    Formāts - A6
    Formāts - B6
    Foto drukāšana - Nē
    Funkcijas - Printeris
    Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Black
    Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Dzeltenais
    Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Magenta
    Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Melns, zilganzaļš, dzeltens, purpursarkans, dzeltens
    Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Zilais
    Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 4
    Funkcijas - HP segments - Mazie un vidējie uzņēmumi
    Funkcijas - Ieteicamais darba cikls - 100 - 500 lappuses mēnesī
    Funkcijas - Lapas apraksta valodas - SPL
    Funkcijas - Maksimālais darba cikls - 20000 lappuses mēnesī
    Funkcijas - Rezerves kārtridži - HP 117A melnā oriģinālā lāzera tonera kasetne (apjoms: 1000 lappuses) W2070A; HP 117A zilā oriģinālā lāzera tonera kasetne (apjoms: 700 lappuses) W2071A; HP 117A dzeltenā oriģinālā lāzera tonera kasetne (apjoms: 700 lappuses) W2072A; HP 117A magenta oriģinālā lāzera tonera kasetne (apjoms: 700 lapas) W2073A
    Garantija -
    Garantija - 1 gads
    garantija - 12
    Garantija - 12/24 mēneši
    GarantijaInformācija - Viena gada ierobežota aparatūras garantija; Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet mūs https://www.support.hp.com.
    garantijas_tips - ārējais
    garantijaType - F
    gross_weight - 3.5 kg
    GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
    GRUPA2 - Lāzera krāsa
    GTIN - 0193015507036
    GTIN - 193015507036
    GTIN - 0193015507043
    GTIN - 193015507043
    GTIN - 0193015507050
    GTIN - 193015507050
    GTIN - 0193015507067
    GTIN - 193015507067
    GTIN - 0193015507074
    GTIN - 193015507074
    GTIN - 0193015507081
    GTIN - 193015507081
    GTIN - 0193015507098
    GTIN - 193015507098
    GTIN - 0193015507104
    GTIN - 193015507104
    GTIN - 0193015507111
    GTIN - 193015507111
    GTIN - 193015507128
    GTIN - 0193015507128
    GTIN - 0193015507135
    GTIN - 193015507135
    GTIN - 0193015507142
    GTIN - 193015507142
    GTIN - 0193015507159
    GTIN - 193015507159
    GTIN - 0193424051823
    GTIN - 193424051823
    GTIN - 0193424702626
    GTIN - 193424702626
    GTIN - 0193424931446
    GTIN - 193424931446
    GTIN - 0193905621606
    GTIN - 193905621606
    guaranteeLength - 12
    HDD - -
    HST NUMERIS - 4ZB95A#B19
    Iebūvēts tīkls - W-LAN 802.11b/g/n
    Ieejas un izejas ietilpība - Papīra paplātes 1 ieejas ietilpība - 150 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 1
    Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 150 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 50 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Maksimālais ieejas paplātes skaits - 1
    Ieejas un izejas jauda - Maksimālā ieejas jauda - 150 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Maksimālā izejas jauda - 50 lapas
    Ieejas un izejas jauda - Papīra ieejas tips - Loksnes
    Iekļautie piederumi -
    Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 305 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 413 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 471 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 12.5 kg
    Iepakojuma saturs -
  • HP krāsu lāzera 150nw printeris
  • Iepriekšinstalētas HP lāzera printera ievadkartes 0,7K lappušu melnā, 0,5K lappušu zilā, dzeltenā, dzeltenā, purpursarkanā krāsā
  • Atveidošanas cilindrs, tonera savākšanas bloks
  • Instalācijas rokasgrāmata, lietošanas instrukcija, lietošanas pamācība, atbalsta lapa, garantijas rokasgrāmata
  • Ne CD-ROM
  • Silvada kabelis
  • USB kabelis (AP)

  • Iepakojuma saturs - Garantijas karte - Jā
    Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
    Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - Kopējais instalētājs, V3 drukas draiveris ar Lite SM
    Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
    Iepakojuma saturs - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata - Jā
    Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - Zilais eņģelis
    Ilgtspēja - ilgtspējīgas tehnoloģijas un materiāli - Bez dzīvsudraba
    Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_54255_1.png
    Instalētā atmiņa - 64 MB
    Izmēri - Min. 382 x 309 x 211.5 mm; Max.382 x 397.8 x 274.4 mm
    izmērs augstums - 475 mm
    izmērs platums - 410 mm
    izmērs svars - 10040 g
    IZSTRĀDĒTĀJS - HP INC.
    Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 282 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (gatavs) - 27 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
    Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
    Kategorija - Biroja tehnika :: Lāzerprinteri
    Kategorija - Lāzera printeri
    Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
    Kategorijas kods - LAS
    Kategorija_1 - Drukāšana
    Kategorija_2 - Lāzera printeri - krāsainie
    Kods - 4ZB95A#B19
    Kopētāja specifikācijas -
    Krāsa - Black
    Krāsa - White
    Krāsu druka - Jā
    Krāsu drukāšana - Jā
    LargeDescHTML -
    LongDesc -
    LongDesc - Iegūstiet produktīvu drukāšanas veiktspēju - pasaulē mazākais krāsu lāzers savā klasē.[1] Drukājiet un skenējiet, iegūstiet augstas kvalitātes krāsu rezultātus, kā arī drukājiet un skenējiet no tālruņa.[2]Dinamiskās drošības iespējots printeris Daži HP printeri ir paredzēti darbam tikai ar kasetnēm, kurās ir jauna vai atkārtoti izmantota HP mikroshēma vai elektroniskās shēmas. Šajos printeros tiek izmantoti dinamiskās drošības pasākumi, lai bloķētu kasetnes, kurās izmantota ne HP mikroshēma vai elektroniskā shēma. Periodiski atjauninot programmaparatūru, tiek saglabāta šo pasākumu efektivitāte un bloķētas kasetnes, kas iepriekš darbojās. Atkārtoti izmantotās HP mikroshēmas un elektroniskās shēmas ļauj izmantot atkārtoti izmantotas, atkārtoti atjaunotas un atkārtoti uzpildītas kasetnes.
    LongProductName - Krāsu lāzera 150nw
    LongSummaryDescription - HP krāsu lāzera 150nw, krāsains, drukas printeris. Drukāšanas tehnoloģija: Lāzera, krāsaina. Drukāšanas kārtridžu skaits: Maksimālais darba cikls: 20000 lappušu mēnesī. Maksimālā izšķirtspēja: Maksimālais izšķirtspējas līmenis: 600 x 600 DPI. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 18 lpp/min, abpusēja drukāšana. Gatavs tīklam, Wi-Fi. Produkta krāsa: balta
    Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84433210
    Loģistikas dati - palešu bruto svars - 410.64 g
    Loģistikas dati - Produkti uz paletes - 32 pcs(s)
    Loģistikas dati - Slāņi uz paletes - 8 gab.
    MacOS OS saderība - Jā
    Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 18 p/min
    Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 4 p/min
    Maksimālā atmiņas ietilpība - 64 MB
    MANUFDATASHEET - http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-4980EEP&doctype=data%20sheet&doclang=EN_GB&searchquery=&cc=my&lc=en
    MediaSizes - A4; A5; A6; B5 (JIS)
    MediaTypes -
  • Plain
  • Light
  • Heavy
  • Heavy
  • Extra Heavy
  • Color
  • Preprinted
  • Recycle
  • Bond
  • Bond
  • Glossy

  • MediaWeightMax - 220 gsm
    MediaWeights - 60 to 220 g/m²
    Mediju veids - Biezs papīrs
    Mediju veids - Etiķetes
    Mediju veids - Glancēts papīrs
    Mediju veids - Iepriekš iespiests papīrs
    Mediju veids - Krāsains papīrs
    Mediju veids - Līmpapīrs
    Mediju veids - Papīrs
    Mediju veids - Plāns papīrs
    MemoryMax - 64 MB
    Modelis - 4ZB95A#B19
    Modelis - Krāsu lāzera 150nw
    Modeļa nosaukums - 150nw
    MPN - 4ZB95A#B19
    Nosaukums - FL HP Color Laser 150nw A4/USB2.0/LAN/Wlan
    Nosaukums - HP Color Laser 150nw LAN USB WiFi Apple AirPrint
    Nosaukums - HP Color LaserJet 150nw
    Nosaukums - HP krāsu lāzera 150nw, krāsains, drukas printeris drukāšanai
    Nosaukums - HP Laser 150nw Color
    nosaukums - Krāsu lāzera printeris 150nw 4ZB95A
    OperatingSystems - -
    Oriģinālie palīgmateriāli - HP 117A oriģinālais melnais toneris W2070A HP 117A oriģinālais zilais toneris W2071A HP 117A oriģinālais dzeltenais toneris W2072A HP 117A oriģinālais violetais toneris W2073A
    Pagarinātā garantija -
    PANTS1 - LASER 150NW
    PANTS2 - TIKAI DRUKĀT
    PaperHandlingOutput - 50
    PaperHandlingTotal - 150
    Paplašināšanas iespējas -
    PapperTraysMax - -
    PapperTraysStandarta - 1
    Papīra apstrāde - 150
    Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4
    Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5, A6
    Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A5
    Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A6
    Papīra apstrāde - JIS B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
    Papīra apstrāde - Maksimālais drukas izmērs - 216 x 356 mm
    Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Biezs papīrs
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Etiķetes
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Glancēts papīrs
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Lielgabarīta papīrs, Drukāts papīrs, Etiketes, Pārstrādāts papīrs, Spilts papīrs, Tipogrāfijas papīrs, Spilgti līmētais papīrs, Spilgti līmētais papīrs
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Līmpapīrs
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Parasts papīrs
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Pārstrādāts papīrs
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Smags papīrs
    Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 60 - 220 g/m²
    Papīra apstrāde - Pielāgota multivides platums - 76 - 216 mm
    Papīra apstrāde - Pielāgota nesēja garums - 148.5 - 356 mm
    Papīra apstrādes ievade - 150 lapas
    Papīra apstrādes izejas - 50 lapas
    Papīra formāts un izmērs (mm) - A4/210 C- 297
    Papīra ieejas paplātes - 150 lapu papīra padevējs
    Papīra izvades paplātes - 50 lapu papīra savācējs
    Papīra svars (maks.) - 220 g/m²
    Papīra svars (min) - 60 g/m²
    Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 30 cm
    Piegādes kastes daudzums - 1/1
    Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 46 cm
    Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 41.5 cm
    Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12.4 kg
    Pieteikums - Birojs
    Pieteikums - Sākums
    Pilna apraksta līnija - Lāzera|150nw|Krāsu drukāšana|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Papīra izmērs A4/210 C- 297|Papīra ievade 150 lapas|Papīra izvade 50 lapas|Rakstīšanas ātrums PPM 18|Atmiņas (RAM) 64MB|Darba cikls 20000 lappuses/mēnesī|Tīkla W-LAN 802.11b/g/n|Izmērs Min. 382 x 309 x 211,5 mm; Maks. 382 x 397,8 x 274,4 mm
    Platums - 382 mm
    Platums - 382 mm
    Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Lāzera
    Poligrāfija - krāsaina - Jā
    Poligrāfija - ūdenszīmju drukāšana - Jā
    PrintArea - 216 x 356 mm
    Printera procesors - Procesora ātrums: 400 MHz
    Printera valoda - SPL
    Printeru tehnoloģija - Lāzera
    PrintFeatures - -
    PrintFormat - A4
    PrintQuality - 600 x 600 dpi
    PrintSpeed - 4 ppm
    PrintSpeedMono - 18 ppm
    PrintTechnology - Lāzera
    Procesors - 400 MHz
    ProdDesc - HP Color LaserJet 150nw printeris - A4 krāsu lāzera printeris, drukāšana, LAN, WiFi, 18ppm, 100-500 lappuses mēnesī
    producerCode - 4ZB95A
    ProducerCode - 4ZB95A
    productName - HP krāsu lāzera 150nw, krāsains, drukas printeris drukāšanai
    productSize - Parasts
    Produkta nosaukums - HP krāsu lāzera 150nw, krāsains, drukas printeris drukāšanai
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4ZB95A-01.jpg
    Programmatūra - -
    Pārdevēja mājas lapa - ssl.www8.hp.com/pk/en/products/printers/product-detail.html?oid=24494363
    Ražotāja kods - 4ZB95A#B19
    Ražotāja nosaukums - Hewlett Packard
    Ražotāja_kods - 4ZB95A#B19
    Ražotājs - HP
    Ražotājs - HP
    ražotājs - HP Inc.
    Saskarne -
  • Augstra ātrgaitas USB 2.0 pieslēgvieta
  • ātra Ethernet 10/100Base-TX tīkla pieslēgvieta
  • Bezvadu 802.11 b/g/n

  • Savienojamie porti un saskarnes - Standarta saskarnes - USB 2.0
    Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 1
    Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
    Savienotāji - 1 x USB (B tipa)
    Savienotāji - RJ-45
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - HP Color Laser 150nw, krāsains, printeris drukāšanai, lāzera, krāsains, 600 x 600 DPI, A4, 18 ppm, abpusēja drukāšana
    Sistēmas prasības -
    Sistēmas prasības - -
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.11 El Capitan
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.12 Sierra
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.13 High Sierra
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.12 Sierra
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.14 Mojave
    Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2012
    Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2012, Windows Server 2016
    Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2016
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8.1
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
    sizeX - 300
    sizeY - 460
    sizeZ - 410
    Skenera specifikācijas -
    Starling - Y
    Stck_Kart - 1
    Stck_Pal - 23
    svars - 3 kg
    Svars - 10.04 kg
    Svars - 10.500 kg
    Svars - 12,30
    Svars - 12.4
    svars - 12395
    Svars un izmēri - Augstums - 211.5 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 309 mm
    Svars un izmēri - Paletes izmēri (W x D x H) - 954 x 838 x 2442 mm
    Svars un izmēri - Platums - 382 mm
    Svars un izmēri - Svars - 10 kg
    Tehniskā informācija - galvenās (ārējās) kastes vienā palešu slānī - 4 gab.
    title_lv - HP Color LaserJet 150nw Lāzera Printeris 600 x 600 DPI / A4 / USB
    title_lv - HP Colour LaserJet 150nw lāzera printeris 600 x 600 DPI / A4 / USB
    title_ru - HP Color LaserJet 150nw lāzera printeris 600 x 600 DPI / A4 / USB
    Tīkls - Drošības algoritmi - IPSec
    Tīkls - Drošības algoritmi - IPSec, SNMPv2
    Tīkls - Drošības algoritmi - SNMPv2
    Tīkls - Ethernet LAN - Jā
    Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10 100 Mbit/s
    Tīkls - kabeļu tehnoloģija - 10/100Base-T(X)
    Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint
    Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint, Google mākoņdruka, Mopria drukāšanas pakalpojums
    Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Google mākoņdruka
    Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Mopria drukāšanas pakalpojums
    Tīkls - Tīkla gatavība - Jā
    Tīkls - Wi-Fi - Jā
    Tīkls - Wi-Fi Direct - Jā
    Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
    Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
    Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
    Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 saskarne - Jā
    Valodas - SPL
    Veiktspēja - Iebūvēts procesors - Jā
    Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 64 MB
    Veiktspēja - Maksimālā iekšējā atmiņa - 64 MB
    Veiktspēja - Procesora frekvence - 400 MHz
    vendpn - 4ZB95A
    Vienība Neto svars - 10.04 kg
    Vienības bruto svars - 12.4 kg
    Vienības kastes augstums - 0.3
    Vienības kastes garums - 0.46
    Vienības kastes platums - 0.415
    Vienība Slikts tilpums - 0,05727 kubikmetru
    WiFi saskarne - Jā
    Windows 7 OS saderība - Jā
    Windows 8 OS saderība - Jā
    Windows 10 OS saderība - Jā
    Zīmoliem specifiskas funkcijas - HP GTIN (EAN/UPC) - 192018996526, 192018996533, 192018996540, 192018996557, 192018996564, 192018996571
    Zīmoliem specifiskas funkcijas - HP GTIN (EAN/UPC) - 193015507074, 193015507081, 193015507111, 193905621606, 193015507128, 193015507135
    Zīmols - HP
    Zīmolu specifiskas funkcijas - HP automātiskā ieslēgšana/izslēgšana - Jā
    Zīmolu specifiskas funkcijas - HP dinamiskā drošība - Jā
    Zīmolu specifiskas funkcijas - HP GTIN (EAN/UPC) ar opcijām - (ABT) 192018996526; (ABY) 192018996533; (ACQ) 192018996540; (B13) 192018996557; (B19) 192018996564; (BAZ) 192018996571
    Zīmolu specifiskas funkcijas - HP GTIN (EAN/UPC) ar opcijām - (ABT) 193015507074; (ABY) 193015507081; (ACQ) 193015507111; (B13) 193905621606; (B19) 193015507128; (BAZ) 193015507135
    Īpašības - Izcelsmes valsts - Ķīna
    Īss apraksts - HP Color Laser 150 nw
    Category 1 - Drucker & Scanner
    Category 2 - Drucker
    Description - HP Color Laser 150nw Get productive print performance at an affordable price. Produce high-quality color results, and print and scan from your phone. Dynamic security enabled printer. Only intended to be used with cartridges using an HP original chip. Cartridges using a non-HP chip may not work, and those that work today may not work in the future.
    Description - Color Laser 150nw Drukarka obsługująca zabezpieczenia dynamiczne. Przeznaczona do użytku tylko z wkładami z oryginalnym układem scalonym HP. Wkłady z układami scalonymi innych producentów mogą nie działać, a te, które działają dzisiaj, mogą nie działać w przyszłości.
    Desc - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: 20 000 lpp., Drukāšanas tehnoloģija: Lāzera, Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi, Ātrums (melnbalts): 18 lpp/min, Ātrums (krāsains): 4 lpp./min., Operatīvā atmiņa: 1 GB, Max papīra formāts: A4, Duplex režīms: Nav, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Garantija: 2 gadi
    Supported operating systems - Windows 7
    Supported operating systems - Windows 8
    Supported operating systems - Windows 8.1
    Supported operating systems - Windows 10
    Supported operating systems - Windows Server 2008
    Supported operating systems - Windows Server 2012
    Supported operating systems - Windows Server 2016
    Memory - 64 MB
    Memory (RAM) - 64MB
    Height - 211.5 mm
    Height - 274.4 mm
    Wireless - Yes
    Wireless communication - WiFi
    BrandPartCode - 4ZB95A
    GrossWeight - 12.500 kg
    Gross Weight Kg - 12,52
    category_en - Computers & Components > Printers and accessories > Laser printers
    category_lv - Datortehnika > Printeri un piederumi > Lāzerprinteri
    category_ru - Datortehnika > Printeri un piederumi > Lāzerprinteri
    Other features -
    Other features - Recommended system requirements - Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer
    ColorMono - Color
    ControlPanel - LED
    CPU - 400 MHz
    Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 4 °C
    Duty cycle (monthly) - 20000 sheets/month
    Duty Cycle, Maximum - 20000 Pages/month
    Paper handling - Non-ISO print media sizes - Oficio
    Performance - Sound power level (printing) - 6.5 dB
    description_lv - Krāsu tips: Krāsains
    1 mēneša noslodze: 20 000 lpp.
    Drukāšanas tehnoloģija: Lāzera
    Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi
    Ātrums (melnbalts): 18 lpp/min
    Ātrums (krāsains): 4 lpp./min.
    Operatīvā atmiņa: 1 GB
    Max papīra formāts: A4
    Duplex režīms: Nav
    Pieslēguma tips: USB 2.0
    Wifi: Ir
    description_en - Color Type: Colorful
    Download in 1 month: 20,000 pages.
    Printing technology: laser
    Resolution: 600 x 600 dpi
    Speed (black and white): 18 pages/min
    Speed (color): 4 pages/lead.
    RAM: 1 GB
    Max paper size: A4
    Duplex mode: No
    Connection Type: USB 2.0
    Wifi: Yes
    description_ru - Тип цвета: красочный
    Загрузка за 1 месяц: 20 000 стр.
    Технология печати: лазерная
    Разрешение: 600 x 600 dpi
    Скорость (черно-белая): 18 стр/мин
    Скорость (цветная): 4 стр./привести.
    Оперативная память: 1 ГБ
    Макс формат бумаги: А4
    Дуплексный режим: нет
    Тип подключения: USB 2.0
    Wifi: Да
    dimension depth - 310 mm
    dimensionalWeight - 11316
    Duplex printing - Manual
    Design - Product colour - White
    Design - Certification - EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN55024:2010, EN 55032:2012/AC:2013, 47 CFR Part 15, Subpart B I ANSI C63.4-2009, ICES-003 Issue 5, KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22: 2008, CISPR32:2012, CNS 13438, other EMC approvals as required by individual countries
    Design - Market positioning - Home & office
    Design - Control type - Buttons
    Security - -
    Printing - Duplex printing - Yes
    Printing - Duplex printing mode - Manual
    Printing - Booklet printing function - Yes
    Printing - Secure printing - Yes
    Printing - Print margins (top, bottom, right, left) - 5 mm
    Printing - Print resolution colour - 600 x 600 DPI
    Printing - Print resolution black - 600 x 600 DPI
    Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 4 ppm
    Printing - Print speed (black, draft quality, A4/US Letter) - 19 ppm
    Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 18 ppm
    Printing - Warm-up time - 38 s
    Printing - Time to first page (colour, normal) - 25.3 s
    Printing - Time to first page (black, normal) - 12.4 s
    Printing - Maximum resolution - 600 x 600 DPI
    Print resolution - 600 x 600 dpi
    Print Quality, colour - 600x600 dpi
    Print Quality, black - 600x600 dpi
    Printing supplies performance - HP 117A oryginalny czarny toner (wydajność: 1000 stron) W2070A HP 117A oryginalny błękitny toner (wydajność: 700 stron) W2071A HP 117A oryginalny żółty toner (wydajność: 700 stron) W2072A HP 117A oryginalny purpurowy toner (wydajność: 700 stron) W2073A
    Printing type - Laser
    Print speed PPM - 18
    DuplexPrinting - Yes
    DutyCycle - 20000 pages
    Depth - 309 mm
    Depth - 397.8 mm
    EAN - 0193015507128
    ean - 193015507128
    EANCode - 0193015507128
    Eans - 193015507128
    EAN_code - 0193015507128
    Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
    Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 30 °C
    Power - Power consumption (PowerSave) - 0.2 W
    Power - AC input voltage - 220 - 240 V
    Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.988 kWh/week
    Ethernet - 10/100 Mb/s
    ETH Interface - Yes
    Fax specifications -
    FirstPageOut -
  • Black (A4, ready): As fast as 12.4 seconds
  • Black (A4, sleep): As fast as 13 seconds
  • Colour (A4, ready): As fast as 25.3 seconds
  • Colour (A4, sleep): As fast as 26 seconds

  • Format - A4
    Format - A5
    Format - A6
    Format - B6
    Photo printing - No
    Functions - Printer
    Features - Printing colours - Black
    Features - Printing colours - Yellow
    Features - Printing colours - Magenta
    Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
    Features - Printing colours - Cyan
    Features - Number of print cartridges - 4
    Features - HP segment - Small medium business
    Features - Recommended duty cycle - 100 - 500 pages per month
    Features - Page description languages - SPL
    Features - Maximum duty cycle - 20000 pages per month
    Features - Replacement cartridges - HP 117A Black Original Laser Toner Cartridge (yield: 1,000 pages) W2070A; HP 117A Cyan Original Laser Toner Cartridge (yield: 700 pages) W2071A; HP 117A Yellow Original Laser Toner Cartridge (yield: 700 pages) W2072A; HP 117A Magenta Original Laser Toner Cartridge (yield: 700 pages) W2073A
    Warranty -
    Warranty - 1 year
    guarantee - 12
    Warranty - 12/24 months
    WarrantyInfo - One-year limited hardware warranty; For more info please visit us at https://www.support.hp.com
    guarantee_type - external
    warrantyType - F
    gross_weight - 3.5 kg
    GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
    GRUPPE2 - Laser Colour
    GTIN - 0193015507036
    GTIN - 193015507036
    GTIN - 0193015507043
    GTIN - 193015507043
    GTIN - 0193015507050
    GTIN - 193015507050
    GTIN - 0193015507067
    GTIN - 193015507067
    GTIN - 0193015507074
    GTIN - 193015507074
    GTIN - 0193015507081
    GTIN - 193015507081
    GTIN - 0193015507098
    GTIN - 193015507098
    GTIN - 0193015507104
    GTIN - 193015507104
    GTIN - 0193015507111
    GTIN - 193015507111
    GTIN - 193015507128
    GTIN - 0193015507128
    GTIN - 0193015507135
    GTIN - 193015507135
    GTIN - 0193015507142
    GTIN - 193015507142
    GTIN - 0193015507159
    GTIN - 193015507159
    GTIN - 0193424051823
    GTIN - 193424051823
    GTIN - 0193424702626
    GTIN - 193424702626
    GTIN - 0193424931446
    GTIN - 193424931446
    GTIN - 0193905621606
    GTIN - 193905621606
    warrantyLength - 12
    HDD - -
    HSTNUMMER - 4ZB95A#B19
    Built-in Network - W-LAN 802.11b/g/n
    Input & output capacity - Paper tray 1 input capacity - 150 sheets
    Input & output capacity - Total number of input trays - 1
    Input & output capacity - Total input capacity - 150 sheets
    Input & output capacity - Total output capacity - 50 sheets
    Input & output capacity - Maximum number of input trays - 1
    Input & output capacity - Maximum input capacity - 150 sheets
    Input & output capacity - Maximum output capacity - 50 sheets
    Input & output capacity - Paper input type - Sheetfed
    Accessories included -
    Packaging data - Package height - 305 mm
    Packaging data - Package depth - 413 mm
    Packaging data - Package width - 471 mm
    Packaging data - Package weight - 12.5 kg
    PackageContents -
  • HP Color Laser 150nw Printer
  • Preinstalled introductory HP Laser Printer 0.7K pages Black, 0.5K pages Cyan, Yellow, Magenta print cartridges
  • Imaging drum, Toner collection unit
  • Installation guide, Getting Started guide, User's Guide, Support flyer, Warranty guide
  • No CD-ROM
  • Power cord
  • USB cable (AP)

  • Packaging content - Warranty card - Yes
    Packaging content - Cables included - AC
    Packaging content - Bundled software - Common Installer, V3 Print driver with Lite SM
    Packaging content - Manual - Yes
    Packaging content - Quick installation guide - Yes
    Sustainability - Sustainability certificates - Blue Angel
    Sustainability - Sustainable technologies and materials - Mercury free
    Sustainability - Doesn't contain - Mercury
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_54255_1.png
    Installed memory - 64 MB
    Dimensions - Min. 382 x 309 x 211.5 mm; Max.382 x 397.8 x 274.4 mm
    dimension height - 475 mm
    dimension width - 410 mm
    dimension weight - 10040 g
    HERSTELLER - HP INC.
    Power - Power consumption (printing) - 282 W
    Power - Power consumption (ready) - 27 W
    Power - Power consumption (off) - 0.2 W
    Power - AC input frequency - 50/60 Hz
    Category - Biroja tehnika :: Lāzerprinteri
    Category - Laser Printers
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
    Category Code - LAS
    Category_1 - Printing
    Category_2 - Laser Printers - Color
    Code - 4ZB95A#B19
    Copier specifications -
    Color - Black
    Color - White
    Colour printing - Yes
    Color printing - Yes
    LargeDescHTML -
    LongDesc -
    LongDesc - Get productive print performance – world's smallest colour laser in it's class.[1] Print, and scan, produce high-quality colour results, and print and scan from your phone.[2]Dynamic security enabled printer Certain HP printers are intended to work only with cartridges that have a new or reused HP chip or electronic circuitry. These printers use dynamic security measures to block cartridges using a non-HP chip or electronic circuitry. Periodic firmware updates will maintain the effectiveness of these measures and block cartridges that previously worked. Reused HP chips and electronic circuitry enable the use of reused, remanufactured, and refilled cartridges.
    LongProductName - Color Laser 150nw
    LongSummaryDescription - HP Color Laser 150nw, Color, Printer for Print. Print technology: Laser, Colour. Number of print cartridges: 4, Maximum duty cycle: 20000 pages per month. Maximum resolution: 600 x 600 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 18 ppm, Duplex printing. Network ready, Wi-Fi. Product colour: White
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
    Logistics data - Pallet gross weight - 410.64 g
    Logistics data - Products per pallet - 32 pc(s)
    Logistics data - Layers per pallet - 8 pc(s)
    MacOS OS compatibility - Yes
    Max. printing speed (color) - 18 p/min
    Max. printing speed (mono) - 4 p/min
    Max. memory capacity - 64 MB
    MANUFDATASHEET - http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-4980EEP&doctype=data%20sheet&doclang=EN_GB&searchquery=&cc=my&lc=en
    MediaSizes - A4; A5; A6; B5 (JIS)
    MediaTypes -
  • Plain
  • Light
  • Heavy
  • Extra Heavy
  • Coloured
  • Preprinted
  • Recycle
  • Labels
  • Bond
  • Glossy

  • MediaWeightMax - 220 gsm
    MediaWeights - 60 to 220 g/m²
    Media kind - Thick paper
    Media kind - Labels
    Media kind - Glossy paper
    Media kind - Preprinted paper
    Media kind - Colored paper
    Media kind - Bond paper
    Media kind - Paper
    Media kind - Thin paper
    MemoryMax - 64 MB
    Model - 4ZB95A#B19
    Model - Color Laser 150nw
    Model name - 150nw
    MPN - 4ZB95A#B19
    Name - FL HP Color Laser 150nw A4/USB2.0/LAN/Wlan
    Name - HP Color Laser 150nw LAN USB WiFi Apple AirPrint
    Name - HP Color LaserJet 150nw
    Title - HP Color Laser 150nw, Color, Printer for Print
    Name - HP Laser 150nw Color
    name - Printer Color Laser 150nw 4ZB95A
    OperatingSystems - -
    Original consumables - HP 117A oryginalny czarny toner W2070A HP 117A oryginalny błękitny toner W2071A HP 117A oryginalny żółty toner W2072A HP 117A oryginalny purpurowy toner W2073A
    Extended warranty -
    ARTIKEL1 - LASER 150NW
    ARTIKEL2 - PRINT ONLY
    PaperHandlingOutput - 50
    PaperHandlingTotal - 150
    Extension options -
    PapperTraysMax - -
    PapperTraysStandard - 1
    PaperHandling - 150
    Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4
    Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
    Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A5
    Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A6
    Paper handling - JIS B-series sizes (B0...B9) - B5
    Paper handling - Maximum print size - 216 x 356 mm
    Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
    Paper handling - Paper tray media types - Thick paper
    Paper handling - Paper tray media types - Labels
    Paper handling - Paper tray media types - Glossy paper
    Paper handling - Paper tray media types - Bond paper, Glossy paper, Heavy paper, Labels, Plain paper, Recycled paper, Thick paper
    Paper handling - Paper tray media types - Bond paper
    Paper handling - Paper tray media types - Plain paper
    Paper handling - Paper tray media types - Recycled paper
    Paper handling - Paper tray media types - Heavy paper
    Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 220 g/m²
    Paper handling - Custom media width - 76 - 216 mm
    Paper handling - Custom media length - 148.5 - 356 mm
    Paper Handling input - 150 sheets
    Paper Handling output - 50 sheets
    Paper format and size(mm) - A4/210 C- 297
    Paper input tray - Podajnik na 150 arkuszy
    Paper output tray - Odbiornik na 50 arkuszy
    Paper weight (max) - 220 g/m²
    Paper weight (min) - 60 g/m²
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 30 cm
    Shipping box quantity - 1/1
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 46 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 41.5 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 12.4 kg
    Application - Office
    Application - Home
    Full Description Line - Laser|150nw|Colour printing|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Paper size A4/210 C- 297|Paper input 150 sheets|Paper output 50 sheets|Print speed PPM 18|Memory (RAM) 64MB|Duty Cycle 20000 Pages/month|Network W-LAN 802.11b/g/n|Dimensions Min. 382 x 309 x 211.5 mm; Max.382 x 397.8 x 274.4 mm
    Width - 382 mm
    Width - 382 mm
    Printing - Print technology - Laser
    Printing - Colour - Yes
    Printing - Watermark printing - Yes
    PrintArea - 216 x 356 mm
    Printer processor - Szybkość procesora: 400 MHz
    Printer language - SPL
    Printer Technology - Laser
    PrintFeatures - -
    PrintFormat - A4
    PrintQuality - 600 x 600 dpi
    PrintSpeed - 4 ppm
    PrintSpeedMono - 18 ppm
    PrintTechnology - Laser
    Processor - 400 MHz
    ProdDesc - HP Color LaserJet 150nw Printer - A4 Color Laser, Print, LAN, WiFi, 18ppm, 100-500 pages per month
    producerCode - 4ZB95A
    ProducerCode - 4ZB95A
    productName - HP Color Laser 150nw, Color, Printer for Print
    productSize - Normal
    ProductName - HP Color Laser 150nw, Color, Printer for Print
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4ZB95A-01.jpg
    Software - -
    Vendor Homepage - ssl.www8.hp.com/pk/en/products/printers/product-detail.html?oid=24494363
    Manufacturer Code - 4ZB95A#B19
    Manufacturer Name - Hewlett Packard
    Manufacturer_code - 4ZB95A#B19
    Producer - HP
    Manufacturer - HP
    producer - HP Inc.
    Interface -
  • Hi-Speed USB 2.0 port
  • Fast Ethernet 10/100Base-TX network port
  • Wireless 802.11 b/g/n

  • Ports & interfaces - Standard interfaces - USB 2.0
    Ports & interfaces - Direct printing - Yes
    Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
    Ports & interfaces - USB port - Yes
    Connectors - 1 x USB (Type B)
    Connectors - RJ-45
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - HP Color Laser 150nw, Color, Printer for Print, Laser, Colour, 600 x 600 DPI, A4, 18 ppm, Duplex printing
    System Requirements -
    SystemRequirements - -
    System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan
    System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra
    System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.13 High Sierra
    System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.12 Sierra
    System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.14 Mojave
    System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2012
    System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2012, Windows Server 2016
    System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2016
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 8.1
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
    sizeX - 300
    sizeY - 460
    sizeZ - 410
    Scanner specifications -
    Storno - Y
    Stck_Kart - 1
    Stck_Pal - 23
    weight - 3 kg
    Weight - 10.04 kg
    Weight - 10.500 kg
    Weight - 12,30
    Weight - 12.4
    weight - 12395
    Weight & dimensions - Height - 211.5 mm
    Weight & dimensions - Depth - 309 mm
    Weight & dimensions - Pallet dimensions (W x D x H) - 954 x 838 x 2442 mm
    Weight & dimensions - Width - 382 mm
    Weight & dimensions - Weight - 10 kg
    Technical details - Master (outer) cases per pallet layer - 4 pc(s)
    title_lv - HP Color LaserJet 150nw Lāzera Printeris 600 x 600 DPI / A4 / USB
    title_en - HP Color LaserJet 150nw Laser Printer 600 x 600 DPI / A4 / USB
    title_ru - HP Color LaserJet 150nw Лазерный Принтер 600 x 600 DPI / A4 / USB
    Network - Security algorithms - IPSec
    Network - Security algorithms - IPSec, SNMPv2
    Network - Security algorithms - SNMPv2
    Network - Ethernet LAN - Yes
    Network - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
    Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
    Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint
    Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service
    Network - Mobile printing technologies - Google Cloud Print
    Network - Mobile printing technologies - Mopria Print Service
    Network - Network ready - Yes
    Network - Wi-Fi - Yes
    Network - Wi-Fi Direct - Yes
    Network - Wi-Fi standards - 802.11b
    Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
    Network - Wi-Fi standards - 802.11g
    Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 Interface - Yes
    Languages - SPL
    Performance - Built-in processor - Yes
    Performance - Internal memory - 64 MB
    Performance - Maximum internal memory - 64 MB
    Performance - Processor frequency - 400 MHz
    vendpn - 4ZB95A
    Unit Net Weight - 10.04 kg
    Unit Gross Weight - 12.4 kg
    Unit Box Height - 0.3
    Unit Box Length - 0.46
    Unit Box Width - 0.415
    Unit Brutto Volume - 0.05727 cubm
    WiFi Interface - Yes
    Windows 7 OS compatibility - Yes
    Windows 8 OS compatibility - Yes
    Windows 10 OS compatibility - Yes
    Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) - 192018996526, 192018996533, 192018996540, 192018996557, 192018996564, 192018996571
    Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) - 193015507074, 193015507081, 193015507111, 193905621606, 193015507128, 193015507135
    Brand - HP
    Brand-specific features - HP Auto-On/Auto-Off - Yes
    Brand-specific features - HP dynamic security - Yes
    Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) with options - (ABT) 192018996526; (ABY) 192018996533; (ACQ) 192018996540; (B13) 192018996557; (B19) 192018996564; (BAZ) 192018996571
    Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) with options - (ABT) 193015507074; (ABY) 193015507081; (ACQ) 193015507111; (B13) 193905621606; (B19) 193015507128; (BAZ) 193015507135
    Features - Country of origin - China
    Short description - HP Color Laser 150 nw
    272,23 €
    Hewlett Packard Laser 150nw Color
      Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
      Intel technology provider Platinum 2020
      Visas kategorijas