Epson Expression Home XP-4205

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1014595 Preces kods: C11CK65404
Pasūtāms 5 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
81,94 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 5760 x 1440 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 10 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 5760 x 1440 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 10 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Nav

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
BrandPartCode - C11CK65404
Dizains - displejs - LCD
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Māja un birojs
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Jā
Drukāšana - abpusējas drukāšanas režīms - Automašīna
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) krāsains - 5 ipm
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) mono - 10 ipm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 5 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 10 ppm
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 5760 x 1440 DPI
EAN_kods - 8715946702711
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Funkcijas - Dubultās funkcijas - Skenēšana, drukāšana
GarantijaInformācija -
GTIN - 8715946702711
Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 1
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 100 lapas
Iepakojuma saturs - iekļauts(-i) kasetne(-es) - Jā
Jauda - enerģijas patēriņš (gatavs) - 4.8 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
Jauda - enerģijas patēriņš (kopēšana) - 12 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 0.7 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Daudzfunkciju printeri
Kategorija_1 - Drukāšana
Kategorija_2 - Tintes printeri - Multifunkcionālie printeri
LongDesc - Lielā izmēra daudzfunkciju printerisIetaupiet naudu, vietu un laiku ar šo kompakto daudzfunkciju printeri ar individuālām tintēm, mobilo drukāšanu un A4 formāta abpusēju drukāšanu.Ja meklējat pieejamu, stilīgu un ērti lietojamu printeri, XP-4205 noteikti atbildīs visiem jūsu prasībām. Turklāt tas ir kompakts, nodrošina skaidras un spilgtas izdrukas, kā arī nodrošina mobilās drukāšanas iespējas, izmantojot Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Apple AirPrint2 un virkni saderīgu Epson lietotņu1. Tas var lepoties arī ar lielu 6,1 cm LCD ekrānu.Elastīgs un stilīgsŠis pieejamais modelis efektīvi izmanto jūsu telpu, apvienojot drukāšanas, skenēšanas un kopēšanas iespējas vienā ierīcē.Labi lietojamsNo XP-4205 ir virkne būtisku un viegli lietojamu funkciju, un tas ir pielāgojams ar Wi-Fi, lai drukātu un skenētu bezvadu režīmā, un Wi-Fi Direct, lai drukātu bez bez bezvadu tīkla. Tā 6,1 cm LCD ekrāns atvieglo kopēšanu un drukāšanu bez datora, un abpusēja drukāšana samazina papīra patēriņu.Leņķējami bezvadu risinājumiSpiediet, skenējiet un vēl vairāk - tieši no tālruņa vai planšetdatora, izmantojot lietotni Epson Smart Panel1. Turklāt, izmantojot Epson Creative Print lietotni, varat drukāt fotoattēlus tieši no Facebook, veidot apsveikuma kartītes un daudz ko citu.Pieejams risinājumsEpson četru krāsu Pineapple 604 tintes komplekts nodrošina uzticamas un skaidras izdrukas ar minimāliem izdevumiem. Turklāt samazinās jūsu drukāšanas izmaksas ar pieejamām, individuālām tintēm standarta un XL kārtridžos.
LongProductName - XP-4205, 5760 x 1440 DPI, USB, WiFi, Wi-Fi Direct, AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz, 375 x 300 x 170 mm, 4,3 kg
LongSummaryDescription - Epson Expression Home XP-4205. Drukāšanas tehnoloģija: Drukas tehnoloģija: tintes strūklas, Drukāšana: Maksimālā izšķirtspēja: Krāsu drukāšana, Maksimālā izšķirtspēja: 5760 x 1440 DPI, Drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 5760 x 1440 DPI: 5 ppm. Skenēšana: Krāsaina skenēšana, optiskās skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 2400 DPI. Abpusējas skenēšanas funkcijas: Skenēšana, drukāšana. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Wi-Fi. Produkta krāsa: balta
Nosaukums - Epson Expression Home XP-4205 Tintes printeris A4 5760 x 1440 DPI 10 lpp/min Wi-Fi
Nosaukums - Epson Expression Home XP-4205, daudzfunkciju printeris (balts, USB, WLAN, skenēšana, kopēšana)
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A6, A5
Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
Papīra apstrāde - ISO C sērijas izmēri (C0...C9) - C6
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Poligrāfija - Poligrāfija - Krāsu druka
Produkta nosaukums - Expression Home XP-4205
Ražotāja_kods - C11CK65404
Ražotājs - Epson
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
ShortSummaryDescription - Epson Expression Home XP-4205, tintes printeris, krāsaina drukāšana, 5760 x 1440 DPI, krāsaina skenēšana, A4, balts
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 1200 x 2400 DPI
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Skenēšana - skenēšanas tehnoloģija - CIS
Svars - 5,50
Svars un izmēri - Augstums - 170 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 300 mm
Svars un izmēri - Platums - 375 mm
Svars un izmēri - Svars - 4.3 kg
Tīkls - Drošības algoritmi - 64 bitu WEP, 128 bitu WEP, WPA2-PSK, WPA3-SAE, WPA-PSK
Tīkls - Ethernet LAN - Nē
Tīkls - Wi-Fi - Jā
URL - https://www.epson.eu/en_EU/products/printers/inkjet/consumer/expression-home-xp-4205/p/34116
Zīmols - Epson
BrandPartCode - C11CK65404
Design - Display - LCD
Design - Built-in display - Yes
Design - Product colour - White
Design - Market positioning - Home & office
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Duplex printing mode - Auto
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 5 ipm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 10 ipm
Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 5 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 10 ppm
Printing - Maximum resolution - 5760 x 1440 DPI
EAN_code - 8715946702711
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Features - Duplex functions - Scan, Print
WarrantyInfo -
GTIN - 8715946702711
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Total input capacity - 100 sheets
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Power - Power consumption (ready) - 4.8 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (copying) - 12 W
Power - Power consumption (sleep) - 0.7 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Multifunction Printers
Category_1 - Printing
Category_2 - Ink-Jet Printers - Multifuncional
LongDesc - Flexible multifunction printerSave money, space and time with this compact multifunction printer with individual inks, mobile printing and A4 double-sided printing.When you're looking for an affordable, stylish and easy-to-use printer, the XP-4205 is sure to tick all the boxes. It’s also compact, produces clear and vibrant prints and is capable of mobile printing with Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Apple AirPrint2 and a range of compatible Epson apps1. It also boasts a large 6.1cm LCD screen.Sleek and stylishThis affordable model efficiently uses your space combining print, scan and copying facilities in one unit.Easy to useWith a range of essential and easy to use features, the XP-4205 is flexible with Wi-Fi for printing and scanning wirelessly and Wi-Fi Direct for printing without a wireless network. Its 6.1cm LCD screen makes it easy to copy and print without a computer and double-sided printing reduces paper usage.Flexible wireless solutionsPrint, scan and more, directly from your phone or tablet using the Epson Smart Panel app1. Plus, with the Epson Creative Print app, you can print photos directly from Facebook, create greeting cards and more.Affordable solutionEpson’s four-colour Pineapple 604 ink set provides reliable and clear prints with minimal outlay. In addition to reducing your printing costs with affordable, individual inks in standard and XL cartridges.
LongProductName - XP-4205, 5,760 x 1,440 DPI, USB, WiFi, Wi-Fi Direct, AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz, 375‎ x 300 x 170 mm, 4.3 kg
LongSummaryDescription - Epson Expression Home XP-4205. Print technology: Inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 5760 x 1440 DPI, Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter): 5 ppm. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 2400 DPI. Duplex functions: Scan, Print. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Product colour: White
Title - Epson Expression Home XP-4205 Inkjet A4 5760 x 1440 DPI 10 ppm Wi-Fi
Name - Epson Expression Home XP-4205, multifunction printer (white, USB, WLAN, scan, copy)
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A6, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - ISO C-series sizes (C0...C9) - C6
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Printing - Print technology - Inkjet
Printing - Printing - Colour printing
ProductName - Expression Home XP-4205
Manufacturer_code - C11CK65404
Manufacturer - Epson
Ports & interfaces - USB port - Yes
ShortSummaryDescription - Epson Expression Home XP-4205, Inkjet, Colour printing, 5760 x 1440 DPI, Colour scanning, A4, White
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 2400 DPI
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan technology - CIS
Weight - 5,50
Weight & dimensions - Height - 170 mm
Weight & dimensions - Depth - 300 mm
Weight & dimensions - Width - 375 mm
Weight & dimensions - Weight - 4.3 kg
Network - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA3-SAE, WPA-PSK
Network - Ethernet LAN - No
Network - Wi-Fi - Yes
URL - https://www.epson.eu/en_EU/products/printers/inkjet/consumer/expression-home-xp-4205/p/34116
Brand - Epson
81,94 €
Epson Expression Home XP-4205
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas