Ricoh SP 230SFNw

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1004471 Preces kods: 408293
Pasūtāms 7 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
314,57 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 2400 x 600 dpi
  • Drukas veids: Melnbaltais lāzera
  • Drukāšanas ātrums (mono): 30 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 1
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 2400 x 600 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Melnbaltais lāzera

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 30 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Ir

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 1

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
1. kategorija - Printeris un skeneris
2. kategorija - Daudzfunkciju printeris
BrandPartCode - 408293
Dizains - displejs - LCD
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Māja un birojs
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Nē
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 30 ppm
Drukāšana - iesildīšanās laiks - 28 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (melna, normāla) - 8.5 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 600 x 2400 DPI
EAN - 4961311926624
EAN_kods - 4961311926624
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 220 - 240 V
Fakss - Dupleksais fakss - Nē
Fakss - faksa pārraides ātrums - 2,5 sekunžu/lapa
Fakss - Fakss - Mono faksa sūtīšana
Fakss - Modema ātrums - 33.6 Kbit/s
Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 1
Funkcijas - Lapas apraksta valodas - GDI
GarantijaInformācija -
GTIN - 4961311926624
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 250 lapas
Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 120 lapas
Ieejas un izejas jauda - Maksimālā ieejas jauda - 250 lapas
Iepakojuma saturs - iekļauts(-i) kasetne(-es) - Jā
Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (melns) - 700 lappuses
Jauda - enerģijas patēriņš (gatavs) - 42 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 1104 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 6.2 W
Jauda - Enerģijas patēriņš (vidējais darba režīms) - 440 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Daudzfunkciju printeri
Kategorija_1 - Drukāšana
Kategorija_2 - Lāzera printeri - daudzfunkcionālie printeri
Kopēšana - Dubultkopēšana - Nē
Kopēšana - Kopētāja izmēra maiņa - 25 - 400%
Kopēšana - Kopēšana - Mono kopēšana
Kopēšana - Maksimālais kopiju skaits - 99 eksemplāri
Kopēšana - Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja - 1200 x 1200 DPI
LongDesc - SP 230SFNw ir kompakts risinājums 4-in-1, kas radīts, lai atvieglotu jūsu darba dzīvi. Ar lielu 30ppm drukāšanas ātrumu, automātisku abpusēju drukāšanu un krāsu skenēšanu kā standarta aprīkojumu, kas tiek pārvaldīts, izmantojot vienkāršu saskarni, šis printeris ir vienkāršs un ātrus rezultātus nodrošinošs printeris, kam nav nepieciešama apkope.Parādot atsevišķu cilindru un augstas ražības toneru, SP 230SFNw samazina uzturēšanas izdevumus, piedāvājot zemākas izmaksas uz vienu lapu, kas nodrošina papildu ekonomiju.Piegādāts gan ar vadu, gan bezvadu savienojamību, faksa sūtīšanas, krāsu skenēšanas, drukāšanas un kopēšanas iespējām, jūs varat saņemt nepieciešamos dokumentus uzreiz un augstā kvalitātē.Tad jūs varat strādāt bez pārtraukumiem jums piemērotā vidē. SP 230SFNw ir zems trokšņa līmenis, lai jūs varētu strādāt klusi. Tā kompaktais dizains ir piemērots pat vismazākajām telpām. Savukārt drukāšanas ātrums ir 30ppm, un jūs varat ātri iegūt vajadzīgo informāciju. SP230SFNw ir izstrādāts, lai ietaupītu izmaksas, jo tam ir atsevišķs toneris un lielas ietilpības cilindrs, kas nozīmē, ka jums nav tik bieži jāmaina cilindrs, tādējādi ilgtermiņā samazinot izmaksas. Vienkārša iestatīšana un apkope, tāpēc varat sākt darbu uzreiz, pateicoties bezvadu savienojamībai un lietotājam draudzīgai saskarnei. Un jūs varat ietaupīt vērtīgu laiku, izmantojot lielas ietilpības paplātes, kurās ir līdz 250 loksnēm, lai tās nebūtu tik bieži jāaizpilda. Lai padarītu drukāšanu vēl efektīvāku, SP 230SFNw atbalsta bezvadu savienojumu ar tādām tehnoloģijām un lietojumprogrammām kā AirPrint, Mopria un Google Cloud Print.
LongProductName - SP 230SFNw, 600x2400 DPI, A4, 30 lpp/min, 64 MB, G3 33,6 Kbps, GDI, USB 2.0, RJ-45, Wi-Fi, 410x399x319 mm
LongSummaryDescription - Ricoh SP 230SFNw. Drukāšanas tehnoloģija: Drukas tehnoloģija: lāzera, Drukāšana: Maksimālā izšķirtspēja: Maksimālā izšķirtspējas izšķirtspēja: 600 x 2400 DPI. Kopēšana: Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja: 1200 x 1200 DPI. Skenēšana: Krāsu skenēšana, optiskā skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 1200 DPI. Faksēšana: Fakss: melnbaltā faksēšana. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Wi-Fi. Produkta krāsa: balta
MPN - 408293
Nosaukums - L Ricoh SP 230SFNw Lāzera printeris 4in1/A4/LAN/WLAN/ADF
Nosaukums - Ricoh SP 230SFNw, daudzfunkciju printeris (pelēks, USB, LAN, WLAN)
Nosaukums - Ricoh SP 230SFNw Lāzera A4 600 x 2400 DPI 30 ppm Wi-Fi
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5, A6
Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B4
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 60 - 163 g/m²
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Lāzera
Poligrāfija - Poligrāfija - Mono drukāšana
Produkta nosaukums - SP 230SFNw
Ražotāja_kods - 408293
Ražotājs - Ricoh
Savienojamie porti un saskarnes - Standarta saskarnes - Ethernet, USB 2.0, bezvadu LAN
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
ShortSummaryDescription - Ricoh SP 230SFNw, lāzera, mono drukāšana, 600 x 2400 DPI, mono kopēšana, A4, balts
Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2008, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
Skenēšana - divpusējā skenēšana - Nē
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 1200 x 1200 DPI
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Svars - 14,75
Svars - 14.8
Svars un izmēri - Augstums - 319 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 399 mm
Svars un izmēri - Platums - 410 mm
Svars un izmēri - Svars - 11.8 kg
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10 100 Mbit/s
Tīkls - kabeļu tehnoloģija - 10/100Base-T(X)
Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint, Google mākoņdruka, Mopria drukāšanas pakalpojums
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www.ricoh-europe.com/products/office-printers-fax/all-in-one-printers/sp-230sfnw.html
Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 64 MB
Veiktspēja - Integrēts karšu lasītājs - Nē
Zīmols - Ricoh
Category 1 - Drucker & Scanner
Category 2 - Multifunktionsdrucker
BrandPartCode - 408293
Design - Display - LCD
Design - Built-in display - Yes
Design - Product colour - White
Design - Market positioning - Home & office
Printing - Duplex printing - No
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 30 ppm
Printing - Warm-up time - 28 s
Printing - Time to first page (black, normal) - 8.5 s
Printing - Maximum resolution - 600 x 2400 DPI
EAN - 4961311926624
EAN_code - 4961311926624
Power - AC input voltage - 220 - 240 V
Fax - Duplex faxing - No
Fax - Fax transmission speed - 2.5 sec/page
Fax - Faxing - Mono faxing
Fax - Modem speed - 33.6 Kbit/s
Features - Number of print cartridges - 1
Features - Page description languages - GDI
WarrantyInfo -
GTIN - 4961311926624
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 120 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 250 sheets
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 700 pages
Power - Power consumption (ready) - 42 W
Power - Power consumption (max) - 1104 W
Power - Power consumption (sleep) - 6.2 W
Power - Power consumption (average operating) - 440 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Multifunction Printers
Category_1 - Printing
Category_2 - Laser Printers - Multifunctional
Copying - Duplex copying - No
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - Copying - Mono copying
Copying - Maximum number of copies - 99 copies
Copying - Maximum copy resolution - 1200 x 1200 DPI
LongDesc - The SP 230SFNw is a compact 4-in-1 solution, created to make your work life easier. With fast 30ppm print speed, automatic 2-sided printing and colour scanning as standard, all managed through a simple interface, it’s a low maintenance printer that delivers fast results.Featuring a separate drum and high yield toner, the SP 230SFNw reduces upkeep spend – offering lower cost per page for added economy.Built with both wired and wireless connectivity, faxing, colour scanning, printing and copying capabilities, you can get the documents you need instantly, in high quality.Now you can work without interruptions in an environment that suits you. The SP 230SFNw has low noise levels so that you can work quietly. Its compact design fits in the smallest spaces. And with a print speed of 30ppm, you can get the information you need quickly. Designed to save on costs, the SP230SFNw has a separate toner and high capacity drum which means you don’t have to replace the drum as often, lowering costs in the long term. Simple to set up, and maintain, so you can get started straight away with wireless connectivity and a user-friendly interface. And you can save valuable time with high capacity trays that hold up to 250 sheets so that you don’t have to fill them so often. To make your printing even more efficient, the SP 230SFNw supports wireless connection with technologies and applications such as AirPrint, Mopria and Google Cloud Print.
LongProductName - SP 230SFNw, 600x2400 DPI, A4, 30 ppm, 64 MB, G3 33.6 Kbps, GDI, USB 2.0, RJ-45, Wi-Fi, 410x399x319 mm
LongSummaryDescription - Ricoh SP 230SFNw. Print technology: Laser, Printing: Mono printing, Maximum resolution: 600 x 2400 DPI. Copying: Mono copying, Maximum copy resolution: 1200 x 1200 DPI. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 1200 DPI. Faxing: Mono faxing. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Product colour: White
MPN - 408293
Name - L Ricoh SP 230SFNw Laserdrucker 4in1/A4/LAN/WLAN/ADF
Name - Ricoh SP 230SFNw, multifunction printer (grey, USB, LAN, WLAN)
Title - Ricoh SP 230SFNw Laser A4 600 x 2400 DPI 30 ppm Wi-Fi
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B4
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 163 g/m²
Printing - Print technology - Laser
Printing - Printing - Mono printing
ProductName - SP 230SFNw
Manufacturer_code - 408293
Manufacturer - Ricoh
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, USB 2.0, Wireless LAN
Ports & interfaces - USB port - Yes
ShortSummaryDescription - Ricoh SP 230SFNw, Laser, Mono printing, 600 x 2400 DPI, Mono copying, A4, White
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
Scanning - Duplex scanning - No
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 1200 DPI
Scanning - Scanning - Colour scanning
Weight - 14,75
Weight - 14.8
Weight & dimensions - Height - 319 mm
Weight & dimensions - Depth - 399 mm
Weight & dimensions - Width - 410 mm
Weight & dimensions - Weight - 11.8 kg
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www.ricoh-europe.com/products/office-printers-fax/all-in-one-printers/sp-230sfnw.html
Performance - Internal memory - 64 MB
Performance - Card reader integrated - No
Brand - Ricoh
314,57 €
Ricoh SP 230SFNw
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas