Arctic MX-6 2g

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 920557 Preces kods: ACTCP00079A
Noliktavā 50 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
12,84 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Tilpums, g: 2.0
Visi parametri
Tilpums, g : 2.0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Procesori
2. kategorija - Procesora dzesētājs un piederumi
Apraksts - Tips: Termopasta, Garantija: 2 gadi
BrandPartCode - ACTCP00079A
EAN - 4895213703918
ean - 4895213703918
Funkcijas - Maksimālā darba temperatūra - 150 °C
Funkcijas - Minimālā darba temperatūra - -50 °C
Funkcijas - Produkta krāsa - Pelēks
Funkcijas - tips - Termiskā smērviela
GarantijaInformācija -
GTIN - 0840033401722
GTIN - 840033401722
GTIN - 4895213703918
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 12 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 152 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 23 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9 g
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_99976_1.png
Kategorija - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Piederumi komponentēm
Kategorija - Datoru dzesēšanas sistēmas daļas un piederumi
kategorija - Gaisa dzesēšanas CPU dzesētājs
Kods - ACTCP00079A
kods - ACTCP00079A
LargeDescHTML - Par 20 % labāka veiktspējaIzlabotajam ARCTIC MX-6 sastāvam ir ievērojami mazāka termiskā pretestība nekā MX-4. Aprēķinu pamatā ir temperatūras starpība starp dzesētāja pamatni un siltuma avotu (C) attiecībā pret pielietoto siltuma slodzi (W), kas arī ir vienība C/W. Jo augstāka ir termiskā pretestība, jo sliktāk siltums var tikt nodots caur TIM slāni.Tāpēc, piemēram, siltumizolatoriem vienmēr ir īpaši augsta termiskā pretestība, savukārt termiskās saskarnes materiāliem parasti ir īpaši zema.Pārbaudīta kvalitāteMēs lepojamies ar savām termopastām. Ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi datoru dzesēšanas tirgū MX-6 tika izstrādāta ar mērķi piedāvāt augstākās klases produktu par pieņemamu cenu. Optimizētās formulas pamatā ir pārbaudītā MX-4, kas ir viena no vislabāk pārdotajām termopastām pasaulē. Galvenā uzmanība tika pievērsta daudzpusīgām uzklāšanas iespējām un viegli lietojamai konsistencei. vienkārši pastaArctic MX-6 ir termopaste uz oglekļa pildvielas bāzes, un tā sasniedz savu maksimālo veiktspēju bez sadegšanas, uzreiz pēc uzklāšanas un izplatīšanas. To visu tā sasniedz bez jebkādām pazīstamām sastāvdaļām, piemēram, dārgiem dimanta putekļiem vai dažādām dārgmetālu daļiņām. Silikona gēls, ko izmanto kā nesēju, nodrošina optimālu izplatīšanos, kas tiek panākta ar vienmērīgu kontaktspiedienu, piemēram, montējot radiatoru.Bezriska pielietošanaMX-6 nav ne elektrovadošs, ne kapacitatīvs. Tas novērš īssavienojumu vai izlādes risku, kas var radīt nopietnus bojājumus komponentiem, ja netiek ievērota piesardzība. Termiskā pasta nesatur arī šķidra metāla komponentus, kas bieži var izraisīt radiatora apakšdaļas krāsas maiņu, nodilumu vai korozijas bojājumus.Daudzpusīgs pielietojumu klāstsMX-6 ar savu jauno sastāvu ir piemērots termiskais savienojums daudziem pielietojuma scenārijiem. Izcilas neizžūstošas un neizplūstošas īpašības nodrošina pastāvīgu ilgtermiņa veiktspēju. Tā viskozitāte novērš noplūdes, ko izraisa sūkņa izplūdes efekts. Tas ir piemērots arī tiešās dzesēšanas scenārijiem, kas sastopami, piemēram, grafikas kartēm vai konsoļu procesoru GPU.Pieejams vairākās versijāsARCTIC MX-6 ir pieejams iepakojumos ar svaru no 2 līdz 8 gramiem. Noslēdzamās šļirces novērš pastas izžūšanu un atvieglo dozēšanu. Pieejami arī varianti ar MX Cleaner. Tie ļauj vienkārši un bez atlikumiem notīrīt kontaktvirsmas. Tīrītāja sastāvā ir 100 % limonēna, dabiskas vielas, ko iegūst no citrusaugļu ēteriskās eļļas, kas ir pilnībā bioloģiski noārdāma.Viegla lietošana Pateicoties tās konsistencei, MX-6 ir viegli lietot pat iesācējiem. Videoklipā parādīts, kā to var uzklāt, lai izvairītos no gaisa kabatām starp procesoru un dzesētāju.
LongDesc - Nodrošiniet viszemāko termisko pretestību ar mūsu godalgotajām termiskajām saskarnēm. Mūsu augstas veiktspējas MX termiskais savienojums, kas ir labi pazīstams ar savu izcilo kvalitāti, regulāri uzvar veiktspējas testos. Tā nodrošina ļoti zemu termisko pretestību, pateicoties minimālajam savienojuma līnijas biezumam, un ir viegli uzklājama pat iesācējiem. Produktu klāstu papildina dažāda dizaina un izmēra termiskie spilventiņi.
LongProductName - 2,6 g/cm³, 1,8 X 1012 Ω-cm, 7,5 kV/mm, 2 g, pelēks.
LongSummaryDescription - ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance termiskā pasta. Tips: Produkta krāsa: Krāsa: pelēka, maksimālā darba temperatūra: 150 °C. Svars: 2 g. Daudzums iepakojumā: Iepakojuma platums: 23 mm, Iepakojuma dziļums: 152 mm.
MPN - ACTCP00079A
Nosaukums - Arctic MX-6 2g termoplasts
Nosaukums - ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance termiskā pasta
nosaukums - Arctic MX-6 Ūdensnecaurlaidīgā pasta - 2g
Nosaukums - K Arctic MX-6 - Ūdensnecaurlaidīgā pasta - 2 g - Pelēka
Produkta nosaukums - MX-6 ULTIMATE Performance termiskā pasta
Ražotājs - ARCTIC
ShortSummaryDescription - ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance termiskā pasta, termiskā pasta, pelēka, 150 °C, -50 °C, 2 g, 1 gab.
Svars - 0.008
Svars un izmēri - Svars - 2 g
URL - https://www.arctic.de/en/MX-6/ACTCP00079A
Zīmols - ARCTIC
Category 1 - CPUs
Category 2 - CPU Kühler & Zubehör
Desc - Tips: Termopasta, Garantija: 2 gadi
BrandPartCode - ACTCP00079A
EAN - 4895213703918
ean - 4895213703918
Features - Maximum operating temperature - 150 °C
Features - Minimum operating temperature - -50 °C
Features - Product colour - Grey
Features - Type - Thermal grease
WarrantyInfo -
GTIN - 0840033401722
GTIN - 840033401722
GTIN - 4895213703918
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging data - Package height - 12 mm
Packaging data - Package depth - 152 mm
Packaging data - Package width - 23 mm
Packaging data - Package weight - 9 g
Packaging data - Package type - Box
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_99976_1.png
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Piederumi komponentēm
Category - Computer Cooling System Parts & Accessories
category - Air Cooling CPU-Cooler
Code - ACTCP00079A
code - ACTCP00079A
LargeDescHTML - 20% Better PerformanceWith its improved composition, the ARCTIC MX-6 has a measurably lower thermal resistance than the MX-4. The basis for calculation is the temperature difference between the cooler base and the heat source (in C) in relation to the applied heat load (in W), which also results in the unit C/W. The higher the thermal resistance, the worse the heat can be transferred through the TIM layer.Thermal insulators, as an example, therefore always have a particularly high thermal resistance, while thermal interface materials usually have a particularly low one.Proven QualityWe are proud of our thermal pastes. With over 20 years of experience in the PC cooling market the MX-6 was developed with the goal to offer a first-class product at a fair price. The optimized formula is based on the proven MX-4, one of the best-selling thermal pastes in the world. The focus was on versatile application possibilities and an easy-to-use consistency.Simply the PasteThe ARCTIC MX-6 is a carbon filler-based thermal paste and reaches its maximum performance without burn-in, directly after application and distribution. It achieves all of this without any reputed ingredients, such as expensive diamond dust or various precious metal particles. The silicone gel used as a carrier enables optimal distribution, which is achieved through even contact pressure, for example when mounting the heat sink.Risk-free ApplicationMX-6 is neither electrically conductive nor capacitive. This eliminates the risk of short circuits or discharges, which can cause serious damage to components if care is not taken. The thermal paste is also free of liquid metal components, which can often lead to discoloration, abrasion or corrosion damage to the radiator bottom.Versatile Range of ApplicationsWith its new composition, MX-6 is the suitable thermal compound for many application scenarios. Excellent non-drying and non-bleeding properties ensure consistent long-term performance. Its viscosity prevents leakage due to the Pump-Out Effect. It's also suitable for direct-die cooling scenarios which occur, for example, with graphics cards or console processor GPUs.Available in Several VersionsARCTIC MX-6 is available in package sizes from 2 to 8 grams. Resealable syringes prevent the paste from drying out and facilitate dispensing. Alternatively, the variants with MX Cleaner are available. These enable simple and residue-free cleaning of the contact surfaces. The cleaner consists of 100% Limonene, a natural substance obtained from citrus essential oil, which is completely biodegradable.Easy ApplicationThanks to its consistency, MX-6 is easy to apply even for beginners. In the video, we show how it can be applied to avoid air pockets between the processor and the cooler. 
LongDesc - Ensure the lowest thermal resistance with our award-winning thermal interfaces. Well known for its outstanding quality, our high-performance MX thermal compound is a regular winner in performance tests. It offers a very low thermal resistance due to its minimum bond line thickness and is easy to apply, even for beginners. Thermal pads in various designs and sizes round out the product range.
LongProductName - 2.6 g/cm³, 1.8 X 1012 Ω-cm, 7.5 kV/mm, 2 g, Grey
LongSummaryDescription - ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance Thermal Paste. Type: Thermal grease, Product colour: Grey, Maximum operating temperature: 150 °C. Weight: 2 g. Quantity per pack: 1 pc(s), Package width: 23 mm, Package depth: 152 mm
MPN - ACTCP00079A
Name - Termopasta Arctic MX-6 2g
Title - ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance Thermal Paste
name - Arctic MX-6 Wärmeleitpaste - 2g
Name - K Arctic MX-6 - Wärmeleitpaste - 2 g - Grau
ProductName - MX-6 ULTIMATE Performance Thermal Paste
Manufacturer - ARCTIC
ShortSummaryDescription - ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance Thermal Paste, Thermal grease, Grey, 150 °C, -50 °C, 2 g, 1 pc(s)
Weight - 0.008
Weight & dimensions - Weight - 2 g
URL - https://www.arctic.de/en/MX-6/ACTCP00079A
Brand - ARCTIC
12,84 €
Arctic MX-6 2g
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas