RoGer Rotating Star Projector / Bluetooth Speaker / LED / with Remote Control

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 921874 Preces kods: RO-STL-3IN1-BK
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
35,02 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Bērnu preces > Bērnu aprūpe > Gaismas projektori bērniem
category_lv - Preces bērniem > Bērnu aprūpe > Bērnu gaismas projektori
category_ru - Preces bērniem > Bērnu aprūpe > Bērnu gaismas projektori
description_lv - Zvaigžņotas debesis mājās? Kāpēc ne? Unikālais projektors būs lieliska alternatīva naktslampām. Tas radīs unikālu, noslēpumainu atmosfēru, un tajā pašā laikā būs lielisks dekors jebkurai telpai, ne tikai bērnu istabai. Mūsu projektors nav tikai parasta lampa, tajā ir iebūvēts skaļrunis un Bluetooth funkcija , pateicoties kurai varat atpūsties, klausoties savas iecienītākās mūzikas skaņās, atliek tikai savienot projektoru ar tālruni. Izlemiet par apgaismojuma veidu un tā intensitāti pats. Izveidojiet sev piemērotu atmosfēru. Jūs varat izvēlēties no 10 apgaismojuma iespējām. Tikai zvaigznes sīku punktu veidā, radot mirdzoša mirdzuma iespaidu vai skaisti caurejošu krāsainu LED apgaismojumu , kura krāsas izvēlaties pats. Turklāt jūs varat izvēlēties vienu no trim gaismas intensitātes opcijām (40%; 70%; 100%). Un tas viss, neizkāpjot no gultas! Ērta tālvadības pults atvieglos lampas vadību. Fantastisks sīkrīks, kas noteikti tiks izmantots katrā mājā. Tas palīdzēs bērniem pārvarēt bailes no tumsas un aizmigt savā gultā. Smalkas gaismas + mierīga šūpuļdziesma no telefona būs lielisks iemigšanas veids. Pieaugušajiem tas padarīs ikvienu tikšanos un mājas ballīti pievilcīgāku, radot fantastisku atmosfēru. Projektors būs lieliska ideja dāvanai. Tas noteikti iepriecinās ikvienu oriģinālo interjera aksesuāru cienītāju. Komplekta saturs: Projektors Tālvadības pults USB kabelis Tehniskie parametri: Gaismas barošanas avots: USB kabelis (iekļauts) Tālvadības pults barošanas avots : 2x AAA 1.5V (nav iekļauts) Bluetooth: JĀ Funkcijas: LED projektors; Bluetooth skaļrunis; tālvadības pults Spriegums: 5V/2A Gaismas intensitātes regulēšana: JĀ (3 soļi) Skaļuma kontrole: JĀ Barošanas avots: USB Veido: plastmasas Lampas izmēri (apkārtmērs x augstums): 16cm x 13cm Tālvadības pults izmēri: 12cm x 4,5cm x 1,8cm Kabeļa garums: 150 cm Iepakojuma izmēri: 16,5cm x 16,5cm x 13,5cm
description_lv - Zvaigžņotas debesis mājās? Kāpēc ne? Unikālais projektors būs lieliska alternatīva nakts lampām. Tas radīs unikālu, noslēpumainu atmosfēru un vienlaikus būs lielisks dekors jebkurai telpai, ne tikai bērnu istabai. Mūsu projektors nav tikai parasta lampa, tajā ir iebūvēts skaļrunis un Bluetooth funkcija, pateicoties kurai varat atpūsties, klausoties mīļākās mūzikas skaņas, viss, kas jums jādara, ir jāpievieno projektors savam telefonam. Par apgaismojuma veidu un tā intensitāti izlemiet paši. Izveidojiet sev piemērotu atmosfēru. Jūs varat izvēlēties vienu no 10 apgaismojuma iespējām. Tikai zvaigznes sīku punktiņu veidā, radot mirdzoša mirdzuma iespaidu, vai skaisti caurspīdīgs krāsains LED apgaismojums, kura krāsas izvēlaties paši. Turklāt jūs varat izvēlēties vienu no trim gaismas intensitātes iespējām (40%; 70%; 100%). Un tas viss, neizkāpjot no gultas! Lampas vadību atvieglos ērta tālvadības pults. Fantastisks sīkrīks, kas noteikti tiks izmantots ikvienā mājā. Tas palīdzēs bērniem pārvarēt bailes no tumsas un aizmigt savā gultā. Smalkas gaismas + mierīga šūpuļdziesma no tālruņa būs lielisks veids, kā aizmigt. Pieaugušajiem tas padarīs pievilcīgāku katru tikšanos un mājas ballīti, radot fantastisku atmosfēru. Projektors būs lieliska ideja dāvanai. Tas noteikti iepriecinās ikvienu oriģinālu interjera aksesuāru cienītāju. Iepakojuma saturs: Projektors Tālvadības pults USB kabelis Tehniskie parametri: Gaismas enerģijas avots: Gaismas avots: USB kabelis (iekļauts komplektā) Tālvadības pults barošanas avots: 2x AAA 1,5 V (nav iekļauts komplektā) Bluetooth: LED projektors; Bluetooth skaļrunis; tālvadības pults Spriegums: 5V/2A Gaismas intensitātes regulēšana: Skaļuma regulēšana: JĀ (3 soļi) Skaļuma regulēšana: JĀ: JĀ Barošanas avots: Izgatavots no: plastmasas Lampas izmēri (apkārtmērs x augstums): 1: Tālvadības pults izmēri: 16cm x 13cm: Tālvadības pults izmēri: 12cm x 4,5cm x 1,8cm Kabeļa garums: 150 cm Iepakojuma izmēri: 12cm x 4,5cm x 1,8cm: Iepakojuma komplekts: 16,5cm x 16,5cm x 13,5cm
description_ru - Zvaigžņotas debesis mājās? Kāpēc ne? Unikālais projektors ir lieliska alternatīva naktslampiņām. Tas radīs unikālu, noslēpumainu atmosfēru un vienlaikus būs lielisks dekors jebkurai telpai, ne tikai bērnu istabai. Mūsu projektors nav tikai parasta lampa, tajā ir iebūvēts skaļrunis un Bluetooth funkcija, tāpēc varat atpūsties, klausoties savu iecienītāko mūziku, jums atliek tikai pievienot projektoru savam tālrunim. Jūs izlemjat, kāda veida apgaismojumu un tā intensitāti vēlaties. Izveidojiet sev piemērotu atmosfēru. Varat izvēlēties no 10 dažādiem apgaismojuma veidiem, sākot no zvaigznītēm kā sīkiem punktiņiem, kas rada mirdzoša mirdzuma iespaidu, līdz skaistam, caurspīdīgam, krāsainam LED apgaismojumam ar jūsu izvēlētām krāsām. Turklāt varat izvēlēties vienu no trim gaismas intensitātes veidiem (40 %; 70 %; 100 %), un tas viss bez celšanās no gultas! Ērta tālvadības pults atvieglo gaismas vadību, un tas ir fantastisks sīkrīks, kas jāievieto ikvienā mājoklī, lai palīdzētu bērniem atbrīvoties no bailēm no tumsas, kā arī palīdzētu aizmigt savā gultā. Blāvā gaisma + mierīga šūpuļdziesma no tālruņa būs lielisks veids, kā aizmigt. Pieaugušajiem tas padarīs pievilcīgāku katru tikšanos un mājas ballīti, radot fantastisku atmosfēru. Projektors būs lieliska dāvana. Iepakojuma saturs: projektors Tālvadības pults USB kabelis Tehniskie parametri: Barošanas avots: USB kabelis (iekļauts komplektā) Tālvadības pults barošanas avots: 2x AAA 1,5 V (nav iekļauts komplektā) Bluetooth: JĀ Funkcijas: LED projektors; Bluetooth skaļrunis; tālvadības pults Spriegums: 5 V/2 A Gaismas intensitātes regulēšana: JĀ (3 soļi) Skaļuma regulēšana: JĀ Barošanas avots: USB Ražots no: plastmasas Lampas izmēri (apkārtmērs x augstums). 16cm x 13cm Tālvadības pults izmēri: 12cm x 4,5cm x 1,8cm Kabeļa garums: 150cm Iepakojuma izmēri: 16,5cm x 16,5cm x 13,5cm
EAN - 4752168112373
gross_weight - 0.39 kg
Modelis - RoGer Disco
Ražotājs - RoGer
svars - 0.3 kg
title_lv - RoGer Rotējošais Zvaigžņu Projektors / Bluetooth Skaļrunis / LED / ar Tālvadības pulti
title_lv - RoGer Rotējošs zvaigžņu projektors / Bluetooth skaļrunis / LED / ar tālvadības pulti
title_ru - RoGer Rotējošs zvaigžņu projektors / Bluetooth skaļrunis / LED / tālvadības pults
category_en - Goods for child > Child care > Light projectors for children
category_lv - Preces bērniem > Bērnu aprūpe > Bērnu gaismas projektori
category_ru - Preces bērniem > Bērnu aprūpe > Bērnu gaismas projektori
description_lv - Zvaigžņotas debesis mājās? Kāpēc ne?
Unikālais projektors būs lieliska alternatīva naktslampām.
Tas radīs unikālu, noslēpumainu atmosfēru, un tajā pašā laikā būs lielisks dekors jebkurai telpai, ne tikai bērnu istabai.
Mūsu projektors nav tikai parasta lampa, tajā ir iebūvēts skaļrunis un Bluetooth funkcija , pateicoties kurai varat atpūsties, klausoties savas iecienītākās mūzikas skaņās, atliek tikai savienot projektoru ar tālruni.
Izlemiet par apgaismojuma veidu un tā intensitāti pats. Izveidojiet sev piemērotu atmosfēru. Jūs varat izvēlēties no 10 apgaismojuma iespējām. Tikai zvaigznes sīku punktu veidā, radot mirdzoša mirdzuma iespaidu vai skaisti caurejošu krāsainu LED apgaismojumu , kura krāsas izvēlaties pats.
Turklāt jūs varat izvēlēties vienu no trim gaismas intensitātes opcijām (40%; 70%; 100%).
Un tas viss, neizkāpjot no gultas! Ērta tālvadības pults atvieglos lampas vadību.
Fantastisks sīkrīks, kas noteikti tiks izmantots katrā mājā.
Tas palīdzēs bērniem pārvarēt bailes no tumsas un aizmigt savā gultā. Smalkas gaismas + mierīga šūpuļdziesma no telefona būs lielisks iemigšanas veids.
Pieaugušajiem tas padarīs ikvienu tikšanos un mājas ballīti pievilcīgāku, radot fantastisku atmosfēru.
Projektors būs lieliska ideja dāvanai. Tas noteikti iepriecinās ikvienu oriģinālo interjera aksesuāru cienītāju.
Komplekta saturs:
Projektors
Tālvadības pults
USB kabelis
Tehniskie parametri:
Gaismas barošanas avots: USB kabelis (iekļauts)
Tālvadības pults barošanas avots : 2x AAA 1.5V (nav iekļauts)
Bluetooth: JĀ
Funkcijas: LED projektors; Bluetooth skaļrunis; tālvadības pults
Spriegums: 5V/2A
Gaismas intensitātes regulēšana: JĀ (3 soļi)
Skaļuma kontrole: JĀ
Barošanas avots: USB
Veido: plastmasas
Lampas izmēri (apkārtmērs x augstums): 16cm x 13cm
Tālvadības pults izmēri: 12cm x 4,5cm x 1,8cm
Kabeļa garums: 150 cm
Iepakojuma izmēri: 16,5cm x 16,5cm x 13,5cm
description_en - Starry sky at home? Why not?
The unique projector will be a great alternative to night lamps.
It will create a unique, mysterious atmosphere, and at the same time will be a great decoration for any room, not only a children's room.
Our projector is not just an ordinary lamp, it has a built-in speaker and Bluetooth function, thanks to which you can relax listening to the sounds of your favorite music, all you have to do is connect the projector to your phone.
Decide on the type of lighting and its intensity yourself. Create an atmosphere that suits you. You can choose from 10 lighting options.
Only stars in the form of tiny dots, creating the impression of a sparkling glow or beautifully transparent colored LED lighting, the colors of which you choose yourself.
In addition, you can choose one of three light intensity options (40%; 70%; 100%).
And all this without getting out of bed! A convenient remote control will make controlling the lamp easier.
A fantastic gadget that will surely be used in every home.
This will help children overcome their fear of the dark and fall asleep in their own bed. Subtle lights + a calm lullaby from your phone will be a great way to fall asleep.
For adults, it will make every meeting and house party more attractive, creating a fantastic atmosphere.
A projector will be a great gift idea. It will surely please every lover of original interior accessories.
Package contents:
Projector
Remote control
USB cable
Technical parameters:
Light power source: USB cable (included)
Remote control power supply: 2x AAA 1.5V (not included)
Bluetooth: YES
Features: LED projector; Bluetooth speaker; remote control
Voltage: 5V/2A
Light intensity adjustment: YES (3 steps)
Volume control: YES
Power source: USB
Made of: plastic
Lamp dimensions (circumference x height): 16cm x 13cm
Remote control dimensions: 12cm x 4.5cm x 1.8cm
Cable length: 150 cm
Package dimensions: 16.5cm x 16.5cm x 13.5cm
description_ru - Звездное небо дома? Почему бы и нет?
Уникальный проектор станет прекрасной альтернативой ночникам.
Он создаст неповторимую, загадочную атмосферу, и в то же время станет прекрасным украшением любой комнаты, не только детской.
Наш проектор - это не просто обычная лампа, он имеет встроенный динамик и функцию Bluetooth, благодаря которой вы можете расслабиться, слушая звуки любимой музыки, все, что вам нужно сделать, это подключить проектор к телефону.
С типом освещения и его интенсивностью решайте сами. Создайте атмосферу, которая вам подходит. Вы можете выбрать один из 10 вариантов освещения.
Только звездочки в виде крохотных точек, создающих впечатление искрящегося свечения или красиво прозрачного цветного светодиодного освещения, цвета которого вы выбираете сами.
Кроме того, вы можете выбрать один из трех вариантов интенсивности света (40%; 70%; 100%).
И все это не вставая с постели! Удобный пульт дистанционного управления облегчит управление светильником.
Фантастический гаджет, который наверняка будет использоваться в каждом доме.
Это поможет детям преодолеть боязнь темноты и заснуть в собственной постели. Приглушенный свет + спокойная колыбельная из телефона станут отличным способом заснуть.
Для взрослых он сделает каждую встречу и домашнюю вечеринку более привлекательной, создав фантастическую атмосферу.
Проектор станет отличным подарком. Он обязательно понравится каждому любителю оригинальных интерьерных аксессуаров.
Содержимое пакета:
проектор
Дистанционное управление
USB-кабель
Технические параметры:
Источник питания: USB-кабель (входит в комплект)
Источник питания пульта дистанционного управления: 2x AAA 1,5 В (не входит в комплект)
Bluetooth: ДА
Особенности: светодиодный проектор; Bluetooth-динамик; дистанционное управление
Напряжение: 5 В/2 А
Регулировка интенсивности света: ДА (3 шага)
Регулятор громкости: ДА
Источник питания: USB
Изготовлен из: пластика
Размеры лампы (окружность х высота): 16см х 13см
Размеры пульта дистанционного управления: 12 см х 4,5 см х 1,8 см
Длина кабеля: 150 см
Размеры упаковки: 16,5 см х 16,5 см х 13,5 см
EAN - 4752168112373
gross_weight - 0.39 kg
Model - RoGer Disco
Producer - RoGer
weight - 0.3 kg
title_lv - RoGer Rotējošais Zvaigžņu Projektors / Bluetooth Skaļrunis / LED / ar Tālvadības pulti
title_en - RoGer Rotating Star Projector / Bluetooth Speaker / LED / with Remote Control
title_ru - RoGer Проектор с вращающейся звездой / динамик Bluetooth / LED / с дистанционным управлением
35,02 €
RoGer Rotating Star Projector / Bluetooth Speaker / LED / with Remote Control
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas