Garmin Acc, Edge Power Mount

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 887236 Preces kods: 010-13150-00
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
116,83 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
brand_name - Garmin
description_ee - Izlasiet savu braucienu ar katru braucienuEdge barošanas stiprinājums ļauj pastāvīgi uzlādēt Edge GPS datoru, lai jūs varētu fiksēt katru braucienu no sākuma līdz beigām.Vai nokavējāt Edge lejupielādes? Ieslēdziet un vairs nekad neuztraucieties par uzlādi.Lai taupītu akumulatora darbības laiku, jums nav jāsamazina ekrāna spilgtums vai veiktspēja - viss darbojas vienlaicīgi.Plakanas priekšējās daļas konstrukcija savienojas ar elektrovelosipēdu un piestiprinās pie stūres.Izvēlieties sev piemērotāko. Šis stiprinājums darbojas ar SHIMANO un Bosch elektriskajiem velosipēdiem, kā arī Cannondale SmartSense velosipēdiem.ELEKTRISKI PIESISTĀVOJAMAIzmantojot pagarināšanas kabeli (iegādājams atsevišķi), Edge®-I Power Mount var pievienot saderīgām SHIMANO un Bosch sistēmām. Cannondale SmartSense braucējiem ierīce tiek savienota tieši ar priekšējā luktura ārējo korpusu. Ja nepieciešama palīdzība, apmeklējiet velosipēdu veikalu, lai saņemtu palīdzību uzstādīšanā.KUR RITĒT AR EDGE'I SUPPORTFokusējieties uz braucienu - nedomājot par akumulatoru - ar stiprinājumu, kas paredzēts, lai atbalstītu jūs garu treniņu laikā.NEKĻAUDAJOT VESELĪBAINo stiprinājuma, kas darbina Edge, jūs varēsiet baudīt visas velosipēda datora funkcijas, izmantojot spilgtu, viegli salasāmu ekrānu.LOCKED IN PLACERīktura fiksators nodrošina, ka Edge®-I Power Mount paliek savā vietā un ir savienots ar jūsu Edge visu brauciena laiku.Darbojas ar jūsu elektrovelosipēdu.SADERĪGA AR EDGE®-IEdge®-I barošanas stiprinājums ir saderīgs ar Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 un Edge 530 sēriju, lai jūs varētu braukt tā, kā jums patīk.USB-A IESPĒJAS KABELISJosieties kā nekad iepriekš. Šis izstrādājums ir ideāls piederums izturības un daudzdienu braucējiem, kuri ir pieraduši darbināt savas Edge ierīces no ārējiem akumulatoriem, kas atrodas uz stūres vai rāmja somās.
description_lt - Uzlādē katru braucienuEdge Power Holder ļauj pastāvīgi uzlādēt saderīgo Edge velosipēda GPS datoru, lai jūs varētu fiksēt katru braucienu ar savu elektrovelosipēdu no sākuma līdz beigām.description_lv - ENERĢIJA KATRĀ BRAUCIENĀEdge stiprinājums ar elektrobarošanu ļauj pastāvīgi uzlādēt jūsu saderīgo Edge GPS velosipēda datoru, lai varat reģistrēt katru braucienu no sākuma līdz beigām.Vai aizmirsāt uzlādēt savu Edge? Pievienojiet stiprinājumu, un jūsu ierīce vairs nekad neizlādēsies.Jums vairs nav jāsamazina ekrāna spilgtums vai veiktspējas kvalitāte, lai taupītu akumulatora enerģiju — tas ir dubults ieguvums!Uz priekšu izvirzitais stiprinājums tiek spausts eBike savienojumā un stiprinās pie stūres rokturiem.Atrodiet sev piemērotāko modeli. Šis stiprinājums darbojas ar SHIMANO un Bosch eBike velosipēdiem, kā arī Cannondale SmartSense velosipēdiem.EBIKE SADERĪBASavienojiet Edge® Stiprinājums Ar Elektrobarošanu ar SHIMANO un Bosch sistēmām, izmantojot papildu kabeli (iegādājams atsevišķi). Cannondale SmartSense lietotājiem ierīce jāpievieno tieši priekšējā luktura perifērijas pieslēgvietai. Ja nepieciešams, apmeklējiet velosipēdu veikalu, lai saņemtu palīdzību ar uzstādīšanu.NODROŠINA EDGE IERĪČU BAROŠANUKoncentrējieties uz braucienu bez raizēm par akumulatora izlādēšanos, pateicoties stiprinājumam, kas nodrošinās enerģiju ilgiem braucieniem.DISPLEJS BEZ KOMPROMISIEMKamēr stiprinājums nodrošina jūsu Edge ierīces barošanu, piekļūstiet visām velosipēda datora funkcijām spilgtā, viegli nolasāmā displejā.PAREDZĒTS ILGSTOŠAI DARBĪBAISviras fiksators nodrošina, ka jūsu Edge® Stiprinājums Ar Elektrobarošanu stiprinājums paliek vietā un ir savienots ar Edge ierīci visa brauciena laikā.EDGE SADERĪBAEdge® Stiprinājums Ar Elektrobarošanu ir saderīgs ar Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 un Edge 530 sērijas ierīcēm, tāpēc droši varat turpināt ceļu.USB-A STIPRINĀJUMA AR ELEKTROBAROŠANU KABELISBrauciet kā nekad iepriekš. Šis izstrādājums ir piemērots izturības braucienu un vairākdienu braucienu cienītājiem, kuri savu Edge ierīču barošanai izmanto ārējus akumulatorus, kas atrodas velosipēda stūres vai rāmja somās.
description_lv - PIELĀDZIET VESMĪRĪGU VEIKŠANU KĀPĒJAIEdge Power Mount ļauj pastāvīgi darbināt saderīgo Edge GPS velo datoru, lai jūs varētu fiksēt katru e-velosipēda braucienu no sākuma līdz beigām.Ja aizmirsāt uzlādēt savu Edge? Pievienojiet stiprinājumu un vairs nekad nezaudējiet enerģiju.Jums nav jāzaudē displeja spilgtums vai veiktspējas kvalitāte, lai taupītu akumulatora darbības laiku - tas ir izdevīgi abām pusēm.Izplūstošais, ārpusei paredzētais dizains tiek pievienots jūsu e-velosipēdam un piestiprināts pie stūres.Nosakiet sev piemērotāko. Šis stiprinājums darbojas ar SHIMANO un Bosch e-velosipēdiem, kā arī Cannondale SmartSense velosipēdiem.Nepārstājiet braukt ar velosipēdu.KOMPATIBILITĀTE AR VELOSRITĀRIAr papildu kabeli (nopērkams atsevišķi), pievienojiet Edge Power Mount saderīgām SHIMANO un Bosch sistēmām. Cannondale SmartSense braucējiem ierīce tiek pievienota tieši priekšējā luktura perifērijas pieslēgvietai. Ja nepieciešams, apmeklējiet velosipēdu veikalu, lai palīdzētu ar uzstādīšanu.PIEMĒRO EDGE DEVICESFokusējieties uz braukšanu - nezaudējiet jaudu - ar stiprinājumu, kas paredzēts, lai jūs varētu turpināt braukt ilgu laiku.NEKĀ RAKSTA KOMPROMISUKomentējot, kad stiprinājums darbina jūsu Edge, izbaudiet visas velosipēda datora funkcijas, izmantojot spilgtu, viegli salasāmu displeju.NODERĪTS ILGTSPĒJĪGAISviras fiksators nodrošina, ka Edge Power Mount turētājs paliek savā vietā un ir savienots ar Edge ierīci visas jūsu braukšanas laikā.Darbojas ar jūsu e-velosipēdu.EDGE KOMPATIBILITĀTEEdge Power Mount ir saderīgs ar Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 un Edge 530 sērijas ierīcēm, lai jūs varētu braukt savā veidā.USB-A POWER MOUNT KĀBEĻŠJosieties kā nekad iepriekš. Šis izstrādājums ir labākais piederums izturības un daudzdienu braucējiem, kuri savas Edge ierīces darbina no ārējiem akumulatoriem, kas atrodas velosipēda stūres vai rāmja somās..
description_ru - VIENĀ braucienā jaudaEdge Power Mount ļauj nepārtraukti uzlādēt saderīgu Edge GPS velosipēda datoru, lai jūs varētu fiksēt katru e-velosipēda braucienu no sākuma līdz beigām.aizmirsāt uzlādēt Edge? Pievienojiet stiprinājumu un vairs nekad nezaudējiet enerģiju.Vai nav jāziedo displeja spilgtums vai veiktspējas kvalitāte, lai taupītu akumulatora enerģiju - tas ir abpusēji izdevīgi.Front-face savienojas ar jūsu eBike un piestiprinās pie stūres.Nosakiet savu pāri. Šis stiprinājums darbojas ar SHIMANO un Bosch e-velosipēdiem, kā arī Cannondale SmartSense velosipēdiem.Nepārstājiet braukt ar velosipēdu.Saderīgs ar EBAIKAAr papildu kabeļa palīdzību (iegādājams atsevišķi) var pievienot Edge Power Mount saderīgām SHIMANO un Bosch sistēmām. Cannondale SmartSense braucējiem šī ierīce tiek savienota tieši ar priekšējā luktura perifērijas portu. Vajadzības gadījumā apmeklējiet velosipēdu veikalu, lai saņemtu palīdzību uzstādīšanā.POWERS EDGEFokusējieties uz braukšanu - nezaudējot jaudu - ar stiprinājumu, kas paredzēts, lai jūs ilgāku laiku varētu turpināt kustēties.NEKĻAUDA IZSTĀDĪŠANAS KOMPROMISSKomentējot, kad stiprinājums darbina jūsu Edge, izbaudiet visas velosipēda datora funkcijas spilgtā, viegli nolasāmā displejā.IzturīgsSviras fiksators nodrošina, ka Edge Power Mount stiprinājums paliks savā vietā un būs savienots ar Edge ierīci visu brauciena laiku.Darbojas ar jūsu eBike.GROUND COMPLICITYEdge Power Mount ir saderīgs ar Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 un Edge 530 sēriju, tāpēc varat braukt, kā vien vēlaties.USB-A IESPĒJAS KĀBEĻŠJosieties kā nekad iepriekš. Šis izstrādājums ir ideāls piederums izturības braucējiem un daudzdienu braucējiem, kuri savas Edge ierīces darbina no ārējām baterijām uz velosipēda stūres vai rāmja somās..
Eans - 753759298357
Kategorija - Root/Mājas/Velosipēdu aprīkojums/Akcesoria airowe
kods - 010-13150-00
name_lt - Garmin barošanas turētājs Edge
Nosaukums - Garmin Edge power grip melns
nosaukums_ee - Garmin Edge-I barošanas stiprinājums
nosaukums_lv - Garmin Edge barošanas stiprinājums
nosaukums_lv - Garmin Edge Stiprinājums Ar Elektrobarošanu
nosaukums_ru - Garmin Edge stiprinājums ar barošanas avotu
ProducerCode - 010-13150-00
Ražotājs - Garmin
ShortDescription -
svītrkods - 753759298357
brand_name - Garmin
description_ee - LAADI RATAST IGAL SÕIDULEdge’i toitekinnitus võimaldab sul oma Edge’i GPS-rattakompuutrit pidevalt laadida, et saaksid jäädvustada iga sõidu algusest lõpuni.Unustasid oma Edge'i laadida? Ühenda toitekinnitus ja ära enam kunagi laadimise pärast muretse.Aku tööea säästmiseks ei pea sa tegema kompromisse ekraani heleduse või jõudluse kvaliteedis – kõik töötab korraga.Tasapinnaline esiosa konstruktsioon ühendatakse sinu elektrirattaga ja kinnitatakse käepideme külge.Leia endale sobiv. See kinnitus töötab nii SHIMANO ja Boschi elektriratastega kui ka Cannondale SmartSense'i jalgratastega.Ära katkesta rattasõituELEKTRIRATTA ÜHILDUVUSLisakaabliga (müüakse eraldi) saad ühendada Edge®-I Toitekinnitus ühilduvate SHIMANO ja Boschi süsteemidega. Cannondale SmartSense'i sõitjate jaoks ühendatakse seade otse esitulede välispordiga. Kui vajad abi, külasta rattapoodi, kus sind paigaldusega aidatakse.TOIDAB EDGE’I SEADMEIDKeskendu sõidule – mõtlemata akule – kinnituse abil, mis on loodud sind pikkadel treeningutel toetama.KUVAMISEL EI TEHTA KOMPROMISSEKuna kinnitus toidab Edge'i, naudite kõiki oma rattakompuutri funktsioone ereda ja hõlpsasti loetava ekraani kaudu.LOODUD KESTMAKangi lukk tagab, et Edge®-I Toitekinnitus püsib paigal ja on sinu Edge'i seadmega kogu sõidu vältel ühenduses.Töötab sinu elektrirattaga.ÜHILDUVUS EDGE’IGAEdge®-I Toitekinnitus ühildub Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 ja Edge 530 seeria seadmetega, et saaksid sõita nii, nagu sulle meeldib.USB-A TOITEKINNITUSKAABELSõida nagu ei kunagi varem. See toode on sobiv tarvik vastupidavus- ja mitmepäevasõitjatele, kes on harjunud toitma oma Edge'i seadmeid välistest akupankadest, mis asuvad jalgratta käepidemel või raamikottides.
description_lt - ĮKROVIMAS SU KIEKVIENU VAŽIAVIMU„Edge“ maitinimo laikiklis suteikia galimybę nuolat įkrauti suderinamą dviračių GPS kompiuterį „Edge“, kad galėtumėte užfiksuoti kiekvieną važiavimą elektriniu dviračiu nuo pradžios iki pabaigos.Pamiršote įkrauti savo „Edge“? Pritvirtinkite laikiklį ir daugiau energijos nebepraraskite.Nereikės aukoti ekrano šviesumo ar veikimo kokybės, kad sutaupytumėte akumuliatoriaus veikimo trukmės. Nauda akivaizdi.Priglundantis ir išsikišantis pirmyn laikiklis prijungiamas prie jūsų elektrinio dviračio ir tvirtinamas prie vairo.Raskite tinkamą sau. Šis laikiklis veikia su SHIMANO ir „Bosch“ elektriniais dviračiais, taip pat – su „Cannondale SmartSense“ dviračiais.Nesiliaukite mintiELEKTRINIŲ DVIRAČIŲ SUDERINAMUMASNaudodami papildomą kabelį (parduodamas atskirai), prijunkite „Maitinimo Laikiklis „Edge®““ prie suderinamų SHIMANO ir „Bosch“ sistemų. „Cannondale SmartSense“ savininkams įrenginys jungiamas tiesiai į priekinio žibinto išorinę jungtį. Prireikus, apsilankykite dviračių servise, ir ten jums padės viską sujungti.ĮKRAUNA „EDGE“ ĮRENGINIUSSutelkite dėmesį į važiavimą ir nepraraskite galios su laikikliu, sukurtu ilgoms kelionėms.JOKIŲ KOMPROMISŲ DĖL EKRANOKadangi laikiklis maitina jūsų „Edge“, galite mėgautis visomis dviračių kompiuterio funkcijomis per šviesų, lengvai įskaitomą ekraną.SUKURTAS ILGAMSvirties raktas užtikrina, kad jūsų „Maitinimo Laikiklis „Edge®““ liks vietoje ir bus prijungtas prie įrenginio „Edge“ visą važiavimo laiką.Veikia su jūsų „eBike“.„EDGE“ SUDERINAMUMAS„Maitinimo Laikiklis „Edge®““ dera su serijų „Edge® Explore 2“, „Edge 1040“, „Edge 1030“, „Edge 830“ ir „Edge 530“ įrenginiais, kad galėtumėte važiuoti taip, kaip norite.LAIKIKLIO SU MAITINIMU USB-A KABELISVažiuokite kaip niekad. Šis gaminys yra puikus priedas ištvermingiems, daugiadienių distancijų dviratininkams, kurie savo „Edge“ įrenginius įkrauna iš išorinių baterijų, esančių dviračio vairo ar rėmo krepšiuose.
description_lv - ENERĢIJA KATRĀ BRAUCIENĀEdge stiprinājums ar elektrobarošanu ļauj pastāvīgi uzlādēt jūsu saderīgo Edge GPS velosipēda datoru, lai varat reģistrēt katru braucienu no sākuma līdz beigām.Vai aizmirsāt uzlādēt savu Edge? Pievienojiet stiprinājumu, un jūsu ierīce vairs nekad neizlādēsies.Jums vairs nav jāsamazina ekrāna spilgtums vai veiktspējas kvalitāte, lai taupītu akumulatora enerģiju — tas ir dubults ieguvums!Uz priekšu izvirzitais stiprinājums tiek spausts eBike savienojumā un stiprinās pie stūres rokturiem.Atrodiet sev piemērotāko modeli. Šis stiprinājums darbojas ar SHIMANO un Bosch eBike velosipēdiem, kā arī Cannondale SmartSense velosipēdiem.EBIKE SADERĪBASavienojiet Edge® Stiprinājums Ar Elektrobarošanu ar SHIMANO un Bosch sistēmām, izmantojot papildu kabeli (iegādājams atsevišķi). Cannondale SmartSense lietotājiem ierīce jāpievieno tieši priekšējā luktura perifērijas pieslēgvietai. Ja nepieciešams, apmeklējiet velosipēdu veikalu, lai saņemtu palīdzību ar uzstādīšanu.NODROŠINA EDGE IERĪČU BAROŠANUKoncentrējieties uz braucienu bez raizēm par akumulatora izlādēšanos, pateicoties stiprinājumam, kas nodrošinās enerģiju ilgiem braucieniem.DISPLEJS BEZ KOMPROMISIEMKamēr stiprinājums nodrošina jūsu Edge ierīces barošanu, piekļūstiet visām velosipēda datora funkcijām spilgtā, viegli nolasāmā displejā.PAREDZĒTS ILGSTOŠAI DARBĪBAISviras fiksators nodrošina, ka jūsu Edge® Stiprinājums Ar Elektrobarošanu stiprinājums paliek vietā un ir savienots ar Edge ierīci visa brauciena laikā.EDGE SADERĪBAEdge® Stiprinājums Ar Elektrobarošanu ir saderīgs ar Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 un Edge 530 sērijas ierīcēm, tāpēc droši varat turpināt ceļu.USB-A STIPRINĀJUMA AR ELEKTROBAROŠANU KABELISBrauciet kā nekad iepriekš. Šis izstrādājums ir piemērots izturības braucienu un vairākdienu braucienu cienītājiem, kuri savu Edge ierīču barošanai izmanto ārējus akumulatorus, kas atrodas velosipēda stūres vai rāmja somās.
description_en - POWER THROUGH EVERY RIDEThe Edge Power Mount lets you constantly power your compatible Edge GPS cycling computer, so you can capture every eBike ride from start to finish.Forgot to charge your Edge? Attach your mount and never lose power again.You don’t have to compromise display brightness or performance quality to save battery life — it’s a win-win.The flush, out-front design plugs into your eBike and attaches to your handlebars.Find your match. This mount works with SHIMANO and Bosch eBikes as well as Cannondale SmartSense bikes.Never stop cycling.EBIKE COMPATIBILITYWith the additional cable (sold separately), connect the Edge Power Mount to compatible SHIMANO and Bosch systems. For Cannondale SmartSense riders, the device plugs directly into the headlight’s peripheral port. If needed, visit a bike shop to help with installation.POWERS EDGE DEVICESFocus on the ride — not losing power — with a mount designed to keep you pushing for the long haul.NO DISPLAY COMPROMISESAs the mount powers your Edge, enjoy all the features of your cycling computer through a bright, easy-to-read display.DESIGNED TO LASTThe lever lock ensures your Edge Power Mount stays in place and connected to your Edge device throughout your entire ride.Works with your eBike.EDGE COMPATIBILITYThe Edge Power Mount is compatible with the Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 and Edge 530 series devices, so you can ride your way.USB-A POWER MOUNT CABLERide like never before. This product is the go-to accessory for endurance and multiday riders who power their Edge devices from external battery banks in their bike’s handlebars or frame bags.
description_ru - МОЩНОСТЬ В КАЖДОЙ ПОЕЗДКЕКрепление Edge Power Mount позволяет постоянно заряжать совместимый велокомпьютер Edge GPS, чтобы вы могли запечатлеть каждую поездку на eBike от начала до конца.Забыли зарядить Edge? Прикрепите крепление и никогда больше не теряйте мощность.Вам не нужно жертвовать яркостью дисплея или качеством производительности, чтобы сэкономить заряд батареи — это беспроигрышный вариант.Заподлицо с передней частью подключается к вашему eBike и крепится к рулю.Найдите свою пару. Это крепление работает с велосипедами SHIMANO и Bosch eBikes, а также с велосипедами Cannondale SmartSense.Никогда не прекращайте кататься на велосипеде.СОВМЕСТИМОСТЬ ЭБАЙКАС помощью дополнительного кабеля (продается отдельно) подключите Edge Power Mount к совместимым системам SHIMANO и Bosch. Для водителей Cannondale SmartSense устройство подключается непосредственно к периферийному порту фары. При необходимости посетите магазин велосипедов, чтобы помочь с установкой.УСТРОЙСТВА POWERS EDGEСосредоточьтесь на поездке — не теряя мощности — с креплением, разработанным для того, чтобы вы могли двигаться в течение длительного времени.БЕЗ КОМПРОМИССОВ ОТОБРАЖЕНИЯПоскольку крепление обеспечивает работу вашего Edge, наслаждайтесь всеми функциями своего велокомпьютера на ярком, легко читаемом дисплее.РАССЧИТАН НА ДОЛГОВЕЧНОСТЬБлокировка рычага гарантирует, что ваше крепление Edge Power Mount останется на месте и будет подключено к вашему устройству Edge на протяжении всей поездки.Работает с вашим eBike.ПОГРАНИЧНАЯ СОВМЕСТИМОСТЬКрепление Edge Power Mount совместимо с устройствами серии Edge® Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 и Edge 530, так что вы можете ездить так, как вам удобно.КАБЕЛЬ ПИТАНИЯ USB-AКатайтесь, как никогда раньше. Этот продукт является идеальным аксессуаром для гонщиков на выносливость и многодневных гонщиков, которые питают свои устройства Edge от внешних аккумуляторов на руле велосипеда или в сумках на раму.
Eans - 753759298357
Category - Root/Home/Cycling equipment/Akcesoria rowerowe
code - 010-13150-00
name_lt - Garmin Maitinimo Laikiklis Edge
Name - Garmin Uchwyt Zasilający Edge czarny
name_ee - Garmin Edge-I Toitekinnitus
name_en - Garmin Edge Power Mount
name_lv - Garmin Edge Stiprinājums Ar Elektrobarošanu
name_ru - Garmin Edge Крепление с электропитанием
ProducerCode - 010-13150-00
Producer - Garmin
ShortDescription -
barcode - 753759298357
116,83 €
Garmin Acc, Edge Power Mount
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas