Panasonic LUMIX G VARIO 7-14mm f/4 ASPH

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 314163 Preces kods: H-F007014E
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
964,47 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Lēcas
category_et - Lēcas
category_lv - Objektīvi
category_ru - Lēcas
description_et - Īpaši platleņķa objektīvs, diagonāle 114° Platleņķa diafragma 2 asfēriskie elementi un 4 īpaši zemas dispersijas elementi nodrošina izcilu optisko kvalitāti f/4,0 diafragma visā tālummaiņas diapazonā Panasonic Lumix Vario G 7-14 mm f/4,0 objektīvs ir īpaši platleņķa objektīvs, kas ievietots ārkārtīgi kompaktā korpusā. Pateicoties 114° platajam skata leņķim, šis objektīvs vienā kadrā spēj ietilpināt vairāk, tāpēc jums nebūs problēmu fotografēt grupu kadrus iekštelpās vai arhitektūru šaurās ielās. Objektīva kompaktums nenozīmē, ka optiskā kvalitāte ir pazemināta. Objektīvs sastāv no 16 elementiem, kas sakārtoti 12 elementu grupā, tostarp 2 asfēriskiem elementiem un 4 īpaši zemas dispersijas (ED) elementiem. Objektīvs saglabā asumu visā kadrā, pat fotografējot ar plaši atvērtu diafragmu - visā tālummaiņas diapazonā.
description_lv - Īpaši plata leņķa objektīvs ar 114 grādu diagonālu skata leņķi platajā galā 2 asfēriskas un 4 ED lēcas izcilam optiskam sniegumam f/4,0 apertūras atvērums visā tālummaiņas diapazonā Neskatoties uz tā iespaidīgo platleņķa tālummaiņas diapazonu 7‑14 mm (35mm filmas kamerai ekvivalents: 14‑28 mm), šis objektīvs ir pārsteidzoši kompakts un viegls ērtai pārnēsāšanai sev līdzi ikdienā. Pateicoties tā 114 grādu platajam skata leņķim, objektīvs ļauj viegli ietilpināt kadrā visu skatu, pat fotografējot iekštelpās ar ierobežotu atkāpšanās attālumu. Pasaule izskatās neparasti, lūkojoties caur šo jauno objektīvu, kas ļauj uzņemt fotoattēlus un filmas ar unikāli bagātu perspektīvu. Šī augstas veiktspējas objektīva sistēma, ko veido 16 elementi 12 grupās, tajā skaitā 2 asfēriskas un 4 ED lēcas, nodrošina izcilu kompaktumu. Attēlam ir augsta izšķirtspēja visā kadrā pat ar platleņķa iestatījumu. Pateicoties liela diametra stikla lēcas elementiem, objektīvs piedāvā f/4,0 spilgtumu visā tālummaiņas diapazonā. Lietojot kopā ar Lumix G sistēmas kameru, šis objektīvs ļauj izmantot progresīvo kontrasta AF sistēmu, kas ietver AF izsekošanas un sejas atpazīšanas funkcijas, vēl ērtākai un aizraujošākai attēlu uzņemšanai. Septiņas diafragmas lapiņas piešķir atvērumam apaļu formu, kas ļauj iegūt patīkami vienmērīgu efektu nefokusētajos attēla apgabalos, uzņemot ar lielākiem atvēruma iestatījumiem. Objektīvs ir arī apgādāts ar augsti izturīgu metāla stiprinājumu un izmanto lēcas elementus ar vairākslāņu pārklājumu, kas līdz minimumam samazina māņattēla un mirgojuma defektus vēl jo vairāk uzlabotam optiskam sniegumam. Optimāli konstruētais objektīva pārsegs ir piemērots izmantošanai arī spēcīgā saules gaismā. Standarts Mikro četras trešdaļas ir ļāvis nodrošināt objektīvam kompaktu izmēru un vieglu svaru. Neskatoties uz tā kompakto izmēru un izcilo optisko veiktspēju, šis objektīvs demonstrē visas 4/3 tipa attēla sensora iespējas, apvienojumā ar kameras korpusu nodrošina vienmērīgāku tiešskates režīmu un ļauj izmantot plašu unikālu funkciju klāstu, kā, piemēram, DMC‑GH1 un DMC‑G1 kameru kontrasta AF funkciju.
description_lv - Īpaši platleņķa objektīvs ar 114 grādu diagonālo skata leņķi platleņķa diapazonā 2 asfēriskās lēcas un 4 ED lēcas izcilai optiskajai veiktspējai f/4,0 apertūra visā tālummaiņas diapazonā Neraugoties uz iespaidīgo platleņķa tālummaiņas diapazonu 7-14 mm (35 mm kinokameras ekvivalents; 14-28 mm), šis objektīvs ir pārsteidzoši kompakts un viegls ikdienas lietošanai ceļā. Izmantojot tā plašā, 114 grādu skata leņķa priekšrocības, tas ļauj viegli ievietot objektus kadrā, pat fotografējot telpās, kur attālums ir ierobežots. Pasaule izskatās neparasti, skatoties caur jauno objektīvu, ļaujot uzņemt fotogrāfijas un filmas ar unikāli bagātīgu perspektīvu. Šī augstas veiktspējas objektīvu sistēma nodrošina izcilu kompaktumu, apvienojot 16 objektīva elementus 12 grupās, tostarp 2 asfēriskās lēcas un 4 ED lēcas. Attēla izšķirtspēja ir augsta no stūra līdz stūrim pat platleņķa iestatījumā. Pateicoties liela diametra stikla lēcinātajiem objektīva elementiem, visā tālummaiņas diapazonā objektīva spilgtums ir F4,0. Uzstādīts uz Lumix G Micro System kameras, šis objektīvs ļauj izmantot uzlabotu kontrasta AF sistēmu, kas ietver AF izsekošanas un sejas atpazīšanas funkciju, lai fotografēšana būtu ērtāka un patīkamāka. 7 apļveida diafragmas lāpstiņas piešķir diafragmai noapaļotu formu, kas rada pievilcīgi vienmērīgu efektu nefokusētajās zonās, fotografējot ar lielākiem diafragmas iestatījumiem. Tam ir arī ļoti uzticams metāla stiprinājums, un, lai vēl vairāk uzlabotu optisko veiktspēju, tajā izmantoti objektīva elementi ar vairākiem pārklājumiem, kas samazina spoku un atspīdumu rašanos. Optimāli izstrādāto objektīva pārsegu ir iespējams izmantot arī spēcīgā saules gaismā. Micro Four Thirds sistēmas standarts ļāva panākt kompakto izmēru un vieglo korpusu. Neraugoties uz ārkārtīgi kompakto izmēru un izcilajiem optiskajiem parametriem, šis objektīvs pilnībā izceļ 4/3 tipa attēla sensora iespējas, nodrošina vienmērīgāku tiešraidi lieliskā kombinācijā ar kameras korpusu un ļauj izmantot dažādas unikālas funkcijas, piemēram, DMC-GH1 un DMC-G1 kontrasta AF funkciju.
description_ru - Video izsekošanas autofokuss, kluss motors 2 asfēriskie objektīvi un 4 īpaši zemas dispersijas lēcas nodrošina izcilu attēla kvalitāti Īpaši plašs skata leņķis - 114˚ platleņķī Diafragma F4.0 visā tālummaiņas diapazonā Atbalsta kontrasta AF sistēmu Apaļa apertūra Daudzkārta lēcas novērš atspīdumus un izplūšanu Izturīgs metāla stiprinājums Optimāla objektīva pārsega konstrukcija ļauj izmantot objektīvu pat spēcīgā saules gaismā. Iebūvētās zibspuldzes gaismu var bloķēt objektīvs, aizsedzot daļu attēla Kad izmantojat iebūvēto zibspuldzi, attēla malās var rasties vinjete, jo redzamības lauks ir ļoti plašs (14-28 mm (35 mm kameras ekvivalents)).
description_short_en - 7-14 mm īpaši platleņķa tālummaiņas objektīvs Ātra, konstanta f/4 maksimālā diafragma 35 mm ekvivalents 14-28 mm Izcila optiskā veiktspēja Micro Four Thirds bezspoguļa kamerām
description_short_et - 7-14 mm platleņķa tālummaiņas objektīvs Ar f/4 atvērumu 35 mm ekvivalents 14-28 mm Izcila optiskā kvalitāte Micro Four Thirds hibrīda kamerām.
description_short_lv - 7–14 mm īpaši plata leņķa tālummaiņas objektīvs Ātra, nemainīga f/4,0 maksimālā apertūra 35 mm ekvivalents 14-28 mm Izcila optiskā veiktspēja Saderīgs ar Mikro četru trešdaļu sistēmas bezspoguļa kamerām
description_short_ru - Īpaši platleņķa tālummaiņas objektīvs 114° skata leņķis Izturīgs un kompakts korpuss Ideāli piemērots ainavām un arhitektūrai Kamerām ar Micro Four Thirds bajonetu
Eans - 5025232526529
feature_group_et - Lēcas
feature_group_ln - Lēcas
feature_group_lv - Objektīvi
feature_group_ru - Lēcas
Kategorija - Root/Piederumi | Izmantot/Foto piederumus/objektīvus
Kopējais - Diametrs - 70 mm
name_et - Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH. objektīvs
Nosaukums - Panasonic LUMIX G VARIO 7-14mm f/4 ASPH
nosaukums_lv - Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH.
nosaukums_lv - Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH.
nosaukums_ru - Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH. objektīvs
ProducerCode - H-F007014E
ražotāja_kods - H-F007014E
Ražotājs - Panasonic
ShortDescription -
Specifikācijas - AF motors - Solīšu motors
Specifikācijas - Attēla stabilizators - Nav pieejams
Specifikācijas - Diafragmas lāpstiņu skaits - 7
Specifikācijas - Fokusa attālums - 7 - 14 mm
Specifikācijas - Fokusa attālums (ekvivalents 35 mm) - 14 - 28 mm
Specifikācijas - fokusēšana - Autofokuss
Specifikācijas - fokusēšana - Manuālā fokusēšana
Specifikācijas - formāta savietojamība - Olympus bezspoguļa kameras
Specifikācijas - formāta savietojamība - OM SYSTEM bezspoguļa kameras
Specifikācijas - formāta savietojamība - Panasonic bezspoguļa kameras
Specifikācijas - Maksimālais atvērums - f/4.0
Specifikācijas - Maksimālais palielinājums - 0,08×
Specifikācijas - Minimālā apertūra - f/22
Specifikācijas - Objektīva bajonets - Micro Four Thirds
Specifikācijas - Objektīva tips - Platleņķa tālummaiņas objektīvs
Specifikācijas - Optiskais dizains - 16 elementi 12 grupās
Specifikācijas - Zoom/Fix - Tālummaiņas objektīvs
svītrkods - 5025232526529
Tehniskie dati - AF motors - Solīšu motors
Tehniskie dati - Attēla stabilizators - Nav
Tehniskie dati - Attēla stabilizators - Nav
Tehniskie dati - Autofokusa motors - Soļdzinējs
Tehniskie dati - Diafragmas lapiņu skaits - 7
Tehniskie dati - diafragmas lāpstiņu skaits - 7
Tehniskie dati - Fokusa attālums - 7 – 14 mm
Tehniskie dati - Fokusa attālums - 7 – 14 mm
Tehniskie dati - Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents) - 14 – 28 mm
Tehniskie dati - Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents) - 14 – 28 mm
Tehniskie dati - Fokusēšana - Autofokuss
Tehniskie dati - Fokusēšana - Autofokuss
Tehniskie dati - Fokusēšana - Manuāla fokusēšana
Tehniskie dati - Fokusēšana - Manuālā fokusēšana
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Olympus bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Olympus bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - OM SYSTEM bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - OM SYSTEM bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Panasonic bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Panasonic bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Maksimālais atveides koeficients - 0,08×
Tehniskie dati - Maksimālais atvērums - f/4.0
Tehniskie dati - Maksimālā apertūra - f/4,0
Tehniskie dati - Maksimālā reprodukcijas attiecība - 0.08×
Tehniskie dati - Minimālais atvērums - f/22
Tehniskie dati - Minimālā apertūra - f/22
Tehniskie dati - Objektīva bajonete - Mikro četras trešdaļas
Tehniskie dati - Objektīva stiprinājums - Micro Four Thirds
Tehniskie dati - Objektīva tips - Platleņķa tālummaiņa
Tehniskie dati - Objektīva tips - Platleņķa tālummaiņas objektīvs
Tehniskie dati - Optiskā konstrukcija - 16 elementi 12 grupās
Tehniskie dati - Optiskā konstrukcija - 16 elementi 12 grupās
Tehniskie dati - Tālummaiņa / fiksācija - Tālummaiņas objektīvs
Tehniskie dati - Zoom / fix - Tālummaiņas objektīvs
Tehniskās specifikācijas - attēla stabilizators - Nav pieejams no
Tehniskās specifikācijas - Diafragma asmeņu skaits - 7
Tehniskās specifikācijas - Fokusa attālums - 7 – 14 mm
Tehniskās specifikācijas - Fokusa attālums 35 mm ekvivalents - 14 – 28 mm
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšana - Autofookus
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšana - Manuālā fokusēšana
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšanas motors - Samm dzinējs
Tehniskās specifikācijas - Kameru saderība - Olympus hibrīda fotokameras
Tehniskās specifikācijas - Kameru saderība - OM SYSTEM hibrīda kameras
Tehniskās specifikācijas - Kameru saderība - Panasonic hibrīda kameras
Tehniskās specifikācijas - Maksimālais atvērums - f/4.0
Tehniskās specifikācijas - Maksimālais palielinājums - 0,08×
Tehniskās specifikācijas - Minimālais atvērums - f/22
Tehniskās specifikācijas - Objektīva bajoneta stiprinājums - Micro Four Thirds
Tehniskās specifikācijas - Objektīva tips - Lainurksuum
Tehniskās specifikācijas - Optiskais dizains - 16 elementi 12 grupis
Tehniskās specifikācijas - Zoom / fx - Tālummaiņas objektīvs
Vispārēji - Filtrēšanas diegi - NAV PIEMĒROJAMS
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Nav
Vispārīgi - Diametrs - 70 mm
Vispārīgi - Diametrs - 70 mm
Vispārīgi - Diametrs - 70 mm
Vispārīgi - Filtra vītne - NAV PIEMĒROJAMS
Vispārīgi - Filtra vītnes diametrs - Nav pieejams
Vispārīgi - Filtrēšana - Nav pieejams no
Vispārīgi - Garums - 83,1 mm
Vispārīgi - Garums - 83,1 mm
Vispārīgi - Garums - 83,1 mm
Vispārīgi - Garums - 83.1 mm
Vispārīgi - Iekārtas - Diafragma
Vispārīgi - Iekārtas - Objektīva aizmugurējais vāciņš
Vispārīgi - Iekārtas - Objektīvs
Vispārīgi - Iekārtas - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Objektīva pārsegs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Objektīvs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīva pārsegs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīvs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Nav pieejams no
Vispārīgi - Komplekta saturs - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Komplekta saturs - Objektīvs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Komplekta saturs - Saulessargs
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Nav
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Nav pieejams
Vispārīgi - Svars - 300 g
Vispārīgi - Svars - 300 g
Vispārīgi - Svars - 300 g
Vispārīgi - Svars - 300 г
zīmols - Panasonic
category_en - Lenses
category_et - Objektiivid
category_lv - Objektīvi
category_ru - Объективы
description_et - Ülilainurkobjektiiv, diagonaali vaatenurk 114° lainurkasendis 2 asfäärilist ning 4 eriti madala dispersiooniga elementi tagab eeskujuliku optilise kvaliteedi f/4.0 ava kogu suumi ulatuses Panasonic Lumix Vario G 7-14mm f/4.0 objektiiv on ülilainurksuum, mis on mahutatud äärmiselt kompaktsesse korpusesse. Tänu oma 114° vaatenurgale lainurkasendis on selle objektiiviga võimalik suruda rohkem ühte kaadrisse, mistõttu siseruumis grupipilte või kitsal tänaval arhitektuuri pildistades ei ole sul sellega probleeme. Objektiivi kompaktsus ei tähenda seda, et optilise kvaliteedi osas oleks järelandmisi tehtud. Objektiiv koosneb 16 elemendist, mis on paigutatud 12. gruppi, millest 2 on asfäärilist elementi ning lausa neli eriti madala dispersiooniga (ED) elementi. Joonis säilitab oma teravuse kogu kaadri ulatuses ka lahtise avaga pildistades - kogu suumi ulatuses.
description_lv - Īpaši plata leņķa objektīvs ar 114 grādu diagonālu skata leņķi platajā galā 2 asfēriskas un 4 ED lēcas izcilam optiskam sniegumam f/4,0 apertūras atvērums visā tālummaiņas diapazonā Neskatoties uz tā iespaidīgo platleņķa tālummaiņas diapazonu 7‑14 mm (35mm filmas kamerai ekvivalents: 14‑28 mm), šis objektīvs ir pārsteidzoši kompakts un viegls ērtai pārnēsāšanai sev līdzi ikdienā. Pateicoties tā 114 grādu platajam skata leņķim, objektīvs ļauj viegli ietilpināt kadrā visu skatu, pat fotografējot iekštelpās ar ierobežotu atkāpšanās attālumu. Pasaule izskatās neparasti, lūkojoties caur šo jauno objektīvu, kas ļauj uzņemt fotoattēlus un filmas ar unikāli bagātu perspektīvu. Šī augstas veiktspējas objektīva sistēma, ko veido 16 elementi 12 grupās, tajā skaitā 2 asfēriskas un 4 ED lēcas, nodrošina izcilu kompaktumu. Attēlam ir augsta izšķirtspēja visā kadrā pat ar platleņķa iestatījumu. Pateicoties liela diametra stikla lēcas elementiem, objektīvs piedāvā f/4,0 spilgtumu visā tālummaiņas diapazonā.
Lietojot kopā ar Lumix G sistēmas kameru, šis objektīvs ļauj izmantot progresīvo kontrasta AF sistēmu, kas ietver AF izsekošanas un sejas atpazīšanas funkcijas, vēl ērtākai un aizraujošākai attēlu uzņemšanai. Septiņas diafragmas lapiņas piešķir atvērumam apaļu formu, kas ļauj iegūt patīkami vienmērīgu efektu nefokusētajos attēla apgabalos, uzņemot ar lielākiem atvēruma iestatījumiem. Objektīvs ir arī apgādāts ar augsti izturīgu metāla stiprinājumu un izmanto lēcas elementus ar vairākslāņu pārklājumu, kas līdz minimumam samazina māņattēla un mirgojuma defektus vēl jo vairāk uzlabotam optiskam sniegumam. Optimāli konstruētais objektīva pārsegs ir piemērots izmantošanai arī spēcīgā saules gaismā. Standarts Mikro četras trešdaļas ir ļāvis nodrošināt objektīvam kompaktu izmēru un vieglu svaru. Neskatoties uz tā kompakto izmēru un izcilo optisko veiktspēju, šis objektīvs demonstrē visas 4/3 tipa attēla sensora iespējas, apvienojumā ar kameras korpusu nodrošina vienmērīgāku tiešskates režīmu un ļauj izmantot plašu unikālu funkciju klāstu, kā, piemēram, DMC‑GH1 un DMC‑G1 kameru kontrasta AF funkciju.
description_en - Ultra wide-angle with 114-degree of diagonal angle of view at wide-end 2 aspherical lenses and 4 ED lenses for superb optical performance f/4.0 aperture over the entire zoom range In spite of its impressive wide-angle zoom range of 7-14mm (35mm film camera equivalent; 14-28mm), this lens is surprisingly compact and lightweight for casual on-the-go use. Taking advantage of its wide, 114-degree angle of view, it enables to fit subjects into the frame easily even when shooting indoors where the distance is limited. The world looks extraordinary when viewing through the new lens, allowing photos and movies to be recorded with a uniquely rich perspective. This high-performance lens system achieves outstanding compactness by combining 16 lens elements in 12 groups, including 2 aspherical lenses and 4 ED lenses. Image resolution is high from corner-to-corner even at the wide-angle setting. Thanks to its large-diameter glass molded lens elements, it also features F4.0 brightness over the entire zoom range.
When mounted on the Lumix G Micro System camera, this lens allows use of the advanced contrast AF system, which includes an AF Tracking and a Face Recognition function, for more convenient, more enjoyable shooting. 7 diaphragm blades of circular aperture diaphragm give the aperture a rounded shape that produces an attractively smooth effect in out-of-focus areas when shooting at larger aperture settings. It also features a highly reliable metal mount, and uses multi-coated lens elements that minimize ghosts and flare to further enhance its optical performance. The optimally designed lens hood is enabled to use even under strong sunlight, too. The Micro Four Thirds System standard made it possible to achieve its compact size and light weight body. Despite its extremely compact size and superb optical performance, this lens brings out the full capabilities of the 4/3-type image sensor, achieves smoother Live View in superb combination with camera’s body and allows a variety of unique features such as the contrast AF function of the DMC-GH1 and DMC-G1.
description_ru - Cледящая автофокусировка при видеосъемке, тихий мотор 2 асферических линзы и 4 линзы со сверхнизкой дисперсией обеспечивают превосходное качество изображения Ультраширокий угол обзора — 114˚ в широкоугольном положении Светосила F4.0 на всем диапазоне зуммирования Поддержка контрастной системы автофокусировки Круглое отверстие диафрагмы Многослойное покрытие линз сводит на нет блики и раздваивание изображения Надежный металлический байонет Оптимальный дизайн бленды позволяет использовать объектив даже при сильном солнечном свете. Свет встроенной вспышки может блокироваться объективом, из-за чего происходит затемнение части изображения При использовании встроенной вспышки из-за ультраширокого поля обзора (14—28 мм в эквиваленте 35 мм камеры) может возникнуть виньетирование по краям изображения
description_short_en - 7–14 mm ultra wide angle zoom lens Fast, constant f/4 maximum aperture 35 mm equivalent of 14–28 mm Superb optical performance For Micro Four Thirds mirrorless cameras
description_short_et - 7–14 mm ülilainurk-suumobjektiiv Läbiva f/4 avaga 35 mm ekvivalendina 14–28 mm Tipptasemel optiline kvaliteet Micro Four Thirds hübriidkaameratele
description_short_lv - 7–14 mm īpaši plata leņķa tālummaiņas objektīvs Ātra, nemainīga f/4,0 maksimālā apertūra 35 mm ekvivalents 14-28 mm Izcila optiskā veiktspēja Saderīgs ar Mikro četru trešdaļu sistēmas bezspoguļa kamerām
description_short_ru - Сверхширокоугольный зум-объектив Угол обзора - 114° градусов Прочный и компактный корпус Идеален для пейзажей и архитектуры Для камер с байонетом Micro Four Thirds
Eans - 5025232526529
feature_group_et - Objektiivid
feature_group_en - Lenses
feature_group_lv - Objektīvi
feature_group_ru - Объективы
Category - Root/Accessories | Exploitation/Photo accessories/Lenses
Общее - Диаметр - 70 мм
name_et - Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH. objektiiv
Name - Panasonic LUMIX G VARIO 7-14mm f/4 ASPH
name_en - Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH.
name_lv - Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH.
name_ru - Panasonic Lumix G Vario 7-14мм f/4.0 ASPH. объектив
ProducerCode - H-F007014E
manufacturer_code - H-F007014E
Producer - Panasonic
ShortDescription -
Спецификации - Мотор автофокуса - Шаговый двигатель
Спецификации - Стабилизатор изображения - Отсутствует
Спецификации - Число лепестков диафрагмы - 7
Спецификации - Фокусное расстояние - 7 – 14 мм
Спецификации - Фокусное расстояние (эквив. 35мм) - 14 – 28 мм
Спецификации - Фокусировка - Автофокус
Спецификации - Фокусировка - Мануальная фокусировка
Спецификации - Совместимость формата - Беззеркальный камеры Olympus
Спецификации - Совместимость формата - OM SYSTEM беззеркальные камеры
Спецификации - Совместимость формата - Беззеркальный камеры Panasonic
Спецификации - Максимальная диафрагма - f/4.0
Спецификации - Максимальное увеличение - 0,08×
Спецификации - Минимальная диафрагма - f/22
Спецификации - Байонет объектива - Micro Four Thirds
Спецификации - Тип объектива - Широкоугольный зум-объектив
Спецификации - Оптическая конструкция - 16 элементов в 12 группах
Спецификации - Зум / фикс - Зум-объектив
barcode - 5025232526529
Technical data - AF motor - Stepper motor
Technical data - Image stabiliser - None
Tehniskie dati - Attēla stabilizators - Nav
Tehniskie dati - Autofokusa motors - Soļdzinējs
Tehniskie dati - Diafragmas lapiņu skaits - 7
Technical data - No. of diaphragm blades - 7
Technical data - Focal length - 7 – 14 mm
Tehniskie dati - Fokusa attālums - 7 – 14 mm
Technical data - Focal length (35mm camera equivalent) - 14 – 28 mm
Tehniskie dati - Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents) - 14 – 28 mm
Technical data - Focusing - Autofocus
Tehniskie dati - Fokusēšana - Autofokuss
Tehniskie dati - Fokusēšana - Manuāla fokusēšana
Technical data - Focusing - Manual focus
Technical data - Format compatibility - Olympus mirrorless cameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Olympus bezspoguļa kameras
Technical data - Format compatibility - OM SYSTEM mirrorless cameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - OM SYSTEM mirrorless cameras
Technical data - Format compatibility - Panasonic mirrorless cameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Panasonic bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Maksimālais atveides koeficients - 0,08×
Technical data - Maximum aperture - f/4.0
Tehniskie dati - Maksimālā apertūra - f/4,0
Technical data - Maximum reproduction ratio - 0.08×
Technical data - Minimum aperture - f/22
Tehniskie dati - Minimālā apertūra - f/22
Tehniskie dati - Objektīva bajonete - Mikro četras trešdaļas
Technical data - Lens mount - Micro Four Thirds
Technical data - Lens type - Wide angle zoom
Tehniskie dati - Objektīva tips - Platleņķa tālummaiņas objektīvs
Technical data - Optical construction - 16 elements in 12 groups
Tehniskie dati - Optiskā konstrukcija - 16 elementi 12 grupās
Tehniskie dati - Tālummaiņa / fiksācija - Tālummaiņas objektīvs
Technical data - Zoom / fix - Zoom lens
Tehnilised andmed - Pildistabilisaator - Puudub
Tehnilised andmed - Diafragma labade arv - 7
Tehnilised andmed - Fookuskaugus - 7 – 14 mm
Tehnilised andmed - Fookuskaugus 35 mm ekvivalendina - 14 – 28 mm
Tehnilised andmed - Teravustamine - Autofookus
Tehnilised andmed - Teravustamine - Manuaalne fookus
Tehnilised andmed - Teravustamismootor - Samm-mootor
Tehnilised andmed - Sobivus kaamerale - Olympus hübriidkaamerad
Tehnilised andmed - Sobivus kaamerale - OM SYSTEM hübriidkaamerad
Tehnilised andmed - Sobivus kaamerale - Panasonic hübriidkaamerad
Tehnilised andmed - Maksimaalne ava - f/4.0
Tehnilised andmed - Maksimaalne suurendus - 0,08×
Tehnilised andmed - Minimaalne ava - f/22
Tehnilised andmed - Objektiivi bajonett - Micro Four Thirds
Tehnilised andmed - Objektiivi tüüp - Lainurksuum
Tehnilised andmed - Optiline konstruktsioon - 16 elementi 12 grupis
Tehnilised andmed - Suum / fiks - Suumobjektiiv
General - Filter thread - N/A
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Nav
General - Diameter - 70 mm
Üldine - Läbimõõt - 70 mm
Vispārīgi - Diametrs - 70 mm
Vispārīgi - Filtra vītne - N/A
Общее - Диаметр фильтровой резьбы - Отсутствует
Üldine - Filtrikeere - Puudub
Üldine - Pikkus - 83,1 mm
Общее - Длина - 83,1 мм
Vispārīgi - Garums - 83,1 mm
General - Length - 83.1 mm
Общее - Комплектация - Бленда
Общее - Комплектация - Задняя крышка объектива
Общее - Комплектация - Объектив
Общее - Комплектация - Передняя крышка объектива
General - Package contents - Rear lens cap
General - Package contents - Lens hood
General - Package contents - Lens
General - Package contents - Front lens cap
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīva pārsegs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīvs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Priekšējais objektīva vāciņš
Üldine - Ilmastikukindlus - Puudub
Üldine - Komplekti sisu - Tagumine objektiivikork
Üldine - Komplekti sisu - Objektiiv
Üldine - Komplekti sisu - Eesmine objektiivikork
Üldine - Komplekti sisu - Päikesevarjuk
General - Weather sealing - None
Общее - Погодная устойчивость - Отсутствует
General - Weight - 300 g
Üldine - Kaal - 300 g
Vispārīgi - Svars - 300 g
Общее - Вес - 300 г
brand - Panasonic
964,47 €
Panasonic LUMIX G VARIO 7-14mm f/4 ASPH
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas