Sony SEL-24240 FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS Lens

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 185191 Preces kods: SEL24240.SYX
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
1 062,07 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Bruto svars - 0.938 kg
category_en - Lēcas
category_et - Lēcas
category_lv - Objektīvi
category_ru - Lēcas
Darbības rādītāji > Kameru zīmolu saderība - Sony
description_et - Augstas kvalitātes superzoom pilnkadra kamerām FE 24-240 mm f/3,5-6,3 OSS ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas sākt lietot pilnkadra kameras. Tas ir lieliski piemērots portretu un ainavu fotogrāfiem, kā arī situācijām, kad vēlaties ceļot tikai ar vienu universālu objektīvu. Augstas kvalitātes optika nodrošina izcilu attēla kvalitāti visā kadrā. Asi, skaidri attēli visā kadrā Pieci asfēriskie elementi un viens ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elements nodrošina, ka visas aberācijas tiek samazinātas un visā kadrā tiek saglabāts lielisks asums. Tas pats optiskais dizains ievērojami uzlabo bokeh efektu, padarot šo objektīvu par lielisku palīgu daudziem. Pret putekļiem un laikapstākļiem izturīga konstrukcija Objektīva korpusam ir īpaši blīvējumi, kas novērš mitruma un putekļu iekļūšanu objektīvā. Tas ir lieliski piemērots bezrūpīgai fotografēšanai miglā, lietū, sniegā un citās vietās, kur kamera var saslapināties. FE 24-240 mm f/3,5-6,3 OSS objektīvs FE 24-240 mm f/3,5-6,3 OSS nodrošina asus attēlus pat fotografējot no rokas, jo tajā ir iebūvēts Sony Optical SteadyShot (OSS) attēla stabilizators, kas kompensē kameras un mikrodrebes, kad fotografējat no rokas. Tas savukārt atvieglo objektīva lietošanu un nodrošina asus kadrus pie lielākiem fokusa attālumiem.
description_lv - 24 mm, kas akcentē pilna kadra vizuālo efektu Šis objektīvs paver plašākas perspektīvas nekā vairums citu šāda tipa objektīvu, pateicoties 24 mm fokusa attālumam platajā galā, kam ir būtiska nozīme, uzņemot attēlus pilna kadra formātā. Fokusa attālums 24 mm nozīmē dinamiskākas perspektīvas ainavu, arhitektūras, iekštelpu kadriem, kā arī daudzu citu objektu uzņemšanai. Lieliska izšķirtspēja tiek saglabāta visā attēla laukumā jebkurā fokusa attālumā. 10x tālummaiņa — tuviem un tāliem objektiem Fokusa attālums 24 līdz 240 mm aptver ļoti plašu fotografēšanas situāciju klāstu. Tas ir universāls objektīva risinājums, kas samazina bagāžas apjomu ceļojot un palielina efektivitāti dinamisku pasākumu laikā. Piekļūstiet tuvu objektam un izmantojiet telefoto galu, lai radītu kadrā iespaidīgu perspektīvu ar vienmērīgiem bokē (fona izpludinājuma) efektiem, piemēram, fotografējot ziedus un ne tikai. Augsta izšķirtspēja visā tālummaiņas diapazonā Pieci asfēriski elementi un viens īpaši zemas dispersijas (ED) stikla elements sekmē augsti kvalitatīvo 24 mm veiktspēju šajā kompaktajā objektīvā. Visu veidu aberācija ir efektīvi apspiesta, un augsta izšķirtspēja ir panākta visā attēla laukumā. Uzlabots lineārais motors darbina fokusēšanas mehānismu ātrai un vienmērīgai reaģēšanai visā paplašinātā tālummaiņas diapazona garumā. Augsta uzticamība skarbos apstākļos Putekļu un mitruma izturīgais dizains palīdz nodrošināt uzticamu darbību skarbos ārpustelpu apstākļos. Uzņemiet attēlus ar pārliecību vieglā lietū vai vējainā laikā. Asāki attēli jebkurā apgaismojumā Iebūvētā Optical SteadyShot (OSS) attēla stabilizācija atvieglo skaidru attēlu uzņemšanu ar rokās turētu kameru, izmantojot tālummaiņas diapazona telefoto galu, iekštelpu apgaismojuma vai nakts apstākļos. Vairuma fotogrāfiju uzņemšanai statīvu varat atstāt mājās.
description_lv - 24 mm uzsver pilna kadra vizuālo ietekmi Šis objektīvs ir plašāks nekā lielākā daļa citu šāda tipa objektīvu, jo 24 mm platleņķa izmērs ievērojami izceļ pilna kadra formāta attēlus. 24 mm nozīmē dinamiskākas perspektīvas ainavu, arhitektūras, iekštelpu un daudzu citu objektu uzņemšanai. Izcila izšķirtspēja tiek saglabāta visā attēla laukumā visos fokusa attālumos. 10x tālummaiņa ļauj iemūžināt tuvus un tālus objektus 24 mm līdz 240 mm aptver plašu fotografēšanas vajadzību spektru. Tas ir viena objektīva risinājums, kas var samazināt bagāžu ceļojot un palielināt efektivitāti aizņemtos pasākumos. Pietuvojieties objektam tuvāk un izmantojiet telefoto diapazona galu, lai radītu iespaidīgu perspektīvu ar vienmērīgu bokeh efektu tādiem objektiem kā ziedi, kā arī vispārējai fotogrāfijai. Augsta izšķirtspēja visā tālummaiņas diapazonā Pieci asfēriskie elementi un viens ED stikla elements nodrošina augstas kvalitātes 24 mm objektīva veiktspēju kompaktā objektīvā. Visu veidu aberācijas ir efektīvi novērstas, vienlaikus panākot augstu izšķirtspēju visā attēla laukumā. Uzlabots lineārais motors darbina fokusēšanas mehānismu, nodrošinot ātru un vienmērīgu reakciju visā paplašinātajā tālummaiņas diapazonā. Augsta uzticamība skarbos apstākļos Konstrukcija, kas ir izturīga pret putekļiem un mitrumu, palīdz nodrošināt uzticamu darbību skarbos āra apstākļos. Uzņemiet ar pārliecību nelielā lietū vai vējainā laikā. Spēcīgāki attēli jebkurā apgaismojumā Iebūvēta optiskā stabilizācija Optical SteadyShot (OSS) atvieglo skaidru attēlu uzņemšanu, fotografējot no rokas tālummaiņas diapazona telefoto galā, apkārtējā iekštelpu apgaismojumā vai fotografējot nakts ainas. Lielākajai daļai fotogrāfiju uzņemšanai statīvu var atstāt mājās.
description_ru - 24 mm fokusa attālums izceļ pilna kadra vizuālo efektu Šis objektīvs piedāvā plašāku perspektīvu nekā citi šāda tipa objektīvi. Tas tiek sasniegts ar 24 mm fokusa attālumu, iestatot platleņķa iestatījumu, kas ir īpaši svarīgi, fotografējot pilnkadrā. 24 mm fokusa attālums ļauj piešķirt dinamisku perspektīvu ainavām, arhitektūrai, interjera fotogrāfijām un daudz kam citam. Izcila izšķirtspēja tiek saglabāta visā kadrā visos fokusa attālumos. 10x tālummaiņa jebkuram fotografēšanas diapazonam Fokusa attālums no 24 mm līdz 240 mm aptver plašu fotografēšanas diapazonu. Tāpēc, dodoties atvaļinājumā, varat atstāt savu iespaidīgo objektīvu klāstu mājās un paņemt līdzi tikai vienu universālu objektīvu - vēl jo vairāk, ja fotografējat ātrā kustībā. Fotografējot ziedus un citus objektus, varat pietuvoties objektiem telefoto pozīcijā un radīt kadrā dramatiskus leņķus ar mīkstu izplūduša fona efektu. Augsta izšķirtspēja visos tālummaiņas līmeņos Pieci asfēriskie elementi un viens zemas dispersijas stikla elements nodrošina augstu veiktspēju šim 24 mm kompaktajam objektīvam. Visu veidu aberācijas tiek efektīvi apspiestas, nodrošinot augstu izšķirtspēju visā kadrā. Uzlabots lineārais motorizētais mehānisms autofokusa sistēmā nodrošina ātrāku un vienmērīgāku reakciju visā tālummaiņas diapazonā. Spēcīgāki attēli visos apgaismojuma apstākļos Iebūvēta optiskās stabilizācijas sistēma (OSS), kas ļauj viegli uzņemt skaidrus attēlus no rokas, pat no telefoto pozīcijas, un fotografēt mākslīgā apgaismojumā vai pat nakts ainās. Tagad vairumā gadījumu jums nav nepieciešams ņemt līdzi statīvu! Augsta uzticamība pat visnelabvēlīgākajos apstākļos Pret putekļiem un mitrumu izturīga konstrukcija nodrošina uzticamu darbību sarežģītos uzņemšanas apstākļos. Drošība, fotografējot lietus vai stipra vēja laikā.
description_short_en - 24-70 mm normālas tālummaiņas objektīvs Integrēta Sony OSS attēla stabilizācija Laikapstākļu necaurlaidīga konstrukcija 10x tālummaiņas diapazons Sony α un NEX bezspoguļa kamerām
description_short_et - 24-240 mm superzoom objektīvs ar Optical SteadyShot attēla stabilizāciju Pret putekļiem un mitrumu izturīgs dizains ar 10× tālummaiņas diapazonu Sony α un NEX puskadra un pilna kadra hibrīda kamerām.
description_short_lv - 24-70 mm standarta tālummaiņas objektīvs Iebūvēta Sony OSS attēla stabilizācija Aizsardzība pret laika apstākļu ietekmi 10x tālummaiņas diapazons Saderīgs ar Sony α un NEX bezspoguļa kamerām
description_short_ru - Universāls superzoom objektīvs Optical SteadyShot attēla stabilizators Ūdensizturīgs un putekļusargs 10× palielinājuma diapazons Bezspoguļa kamerām Sony α un NEX
EAN - 4548736002029
Eans - 4548736002029
feature_group_et - Lēcas
feature_group_ln - Lēcas
feature_group_lv - Objektīvi
feature_group_ru - Lēcas
Garantija - 24
gross_weight - 0.938
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 61.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 100 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 162 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 100 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 11.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.072 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00162 m³
Kategorija - Root/Piederumi | Izmantot/Foto piederumus/objektīvus
Kods - SEL24240.SYX
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kopējais - Diametrs - 80,5 mm
name_et - Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektīvs
Nosaukums - Sony 24-240 mm f/3.5-6.3 OSS ar E-uzstādījumu
Nosaukums - Sony | SEL-24240 FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS objektīvs | Sony
nosaukums_lv - Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektīvs
nosaukums_lv - Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektīvs
nosaukums_ru - Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektīvs
ProducerCode - SEL24240.SYX
Ražotāja produkta nosaukums - SEL-24240 FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS objektīvs
ražotāja_kods - SEL24240.SYX
Ražotājs - Sony
Saite - https://www.sony.co.uk/electronics/camera-lenses/sel24240
ShortDescription -
Specifikācijas - AF motors - Solīšu motors
Specifikācijas - Attēla stabilizators - Jā
Specifikācijas - Diafragmas lāpstiņu skaits - 7
Specifikācijas - Fokusa attālums - 24 - 240 mm
Specifikācijas - fokusēšana - Autofokuss
Specifikācijas - fokusēšana - Manuālā fokusēšana
Specifikācijas - formāta savietojamība - Sony bezspoguļa divformāta kameras ɑ
Specifikācijas - formāta savietojamība - Sony pilnkadra bezspoguļa kameras ɑ
Specifikācijas - Maksimālais atvērums - f/3.5 - 6.3
Specifikācijas - Maksimālais palielinājums - 0,27×
Specifikācijas - Minimālais fokusa attālums - 50 cm
Specifikācijas - Minimālā apertūra - f/22 - 40
Specifikācijas - Objektīva bajonets - Sony E
Specifikācijas - Objektīva tips - Superzoom
Specifikācijas - Optiskais dizains - 17 elementi 12 grupās
Specifikācijas - Stabilizatora konstrukcija - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Specifikācijas - Tuvākais fokusēšanas attālums - 50 cm
Specifikācijas - Zoom/Fix - Tālummaiņas objektīvs
svītrkods - 4548736002029
Tehniskie dati - AF motors - Solīšu motors
Tehniskie dati - Attēla stabilizatora dizains - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Tehniskie dati - Attēla stabilizatora konstrukcija - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Tehniskie dati - Attēla stabilizators - Jā
Tehniskie dati - Attēla stabilizators - Jā
Tehniskie dati - Autofokusa motors - Soļdzinējs
Tehniskie dati - Diafragmas lapiņu skaits - 7
Tehniskie dati - diafragmas lāpstiņu skaits - 7
Tehniskie dati - Fokusa attālums - 24 – 240 mm
Tehniskie dati - Fokusa attālums - 24 – 240 mm
Tehniskie dati - Fokusēšana - Autofokuss
Tehniskie dati - Fokusēšana - Autofokuss
Tehniskie dati - Fokusēšana - Manuāla fokusēšana
Tehniskie dati - Fokusēšana - Manuālā fokusēšana
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Sony ɑ bezspoguļa kameras ar kadru kadru
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Sony ɑ nepilna kadra bezsoguļa kameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Sony ɑ pilna kadra bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Sony ɑ pilna kadra bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Maksimālais atveides koeficients - 0.27×
Tehniskie dati - Maksimālais atvērums - f/3.5 - 6.3
Tehniskie dati - Maksimālā apertūra - f/3,5 - 6,3
Tehniskie dati - Maksimālā reprodukcijas attiecība - 0.27×
Tehniskie dati - Minimālais atvērums - f/22 - 40
Tehniskie dati - Minimālais fokusa attālums - 50 cm
Tehniskie dati - Minimālais fokusa attālums - 50 cm
Tehniskie dati - Minimālā apertūra - f/22 - 40
Tehniskie dati - Objektīva bajonete - Sony E
Tehniskie dati - Objektīva stiprinājums - Sony E
Tehniskie dati - Objektīva tips - Supertālummaiņas objektīvs
Tehniskie dati - Objektīva tips - Superzoom
Tehniskie dati - Optiskā konstrukcija - 17 elementi 12 grupās
Tehniskie dati - Optiskā konstrukcija - 17 elementi 12 grupās
Tehniskie dati - Tālummaiņa / fiksācija - Tālummaiņas objektīvs
Tehniskie dati - Zoom / fix - Tālummaiņas objektīvs
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.866 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Sony
Tehniskās specifikācijas - Attēla stabilizatora konstrukcija - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Tehniskās specifikācijas - attēla stabilizators - Jah
Tehniskās specifikācijas - Diafragma asmeņu skaits - 7
Tehniskās specifikācijas - Fokusa attālums - 24 – 240 mm
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšana - Autofookus
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšana - Manuālā fokusēšana
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšanas motors - Samm dzinējs
Tehniskās specifikācijas - Kameru saderība - Sony ɑ pilnkadra hibrīda kameras
Tehniskās specifikācijas - Kameru saderība - Sony ɑ puskadra hibrīda kameras
Tehniskās specifikācijas - Maksimālais atvērums - f/3.5 - 6.3
Tehniskās specifikācijas - Maksimālais palielinājums - 0,27×
Tehniskās specifikācijas - Minimālais atvērums - f/22 - 40
Tehniskās specifikācijas - Objektīva bajoneta stiprinājums - Sony E
Tehniskās specifikācijas - Objektīva tips - Supersuum
Tehniskās specifikācijas - Optiskais dizains - 17 elementi 12 grupis
Tehniskās specifikācijas - Zoom / fx - Tālummaiņas objektīvs
Vispārēji - Filtrēšanas diegi - 72 mm
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Vispārīgi - Diametrs - 80,5 mm
Vispārīgi - Diametrs - 80,5 mm
Vispārīgi - Diametrs - 80.5 mm
Vispārīgi - Filtra vītne - 72 mm
Vispārīgi - Filtra vītnes diametrs - 72 mm
Vispārīgi - Filtrēšana - 72 mm
Vispārīgi - Garums - 118,5 mm
Vispārīgi - Garums - 118,5 mm
Vispārīgi - Garums - 118,5 mm
Vispārīgi - Garums - 118.5 mm
Vispārīgi - Iekārtas - Diafragma
Vispārīgi - Iekārtas - Objektīva aizmugurējais vāciņš
Vispārīgi - Iekārtas - Objektīvs
Vispārīgi - Iekārtas - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Objektīva pārsegs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Objektīvs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīva pārsegs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīvs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Izturīgs pret putekļiem un mitrumu
Vispārīgi - Komplekta saturs - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Komplekta saturs - Objektīvs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Priekšējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Komplekta saturs - Saulessargs
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Putekļu un laikapstākļu izturība
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Izturība pret putekļiem un ūdeni
Vispārīgi - Svars - 780 g
Vispārīgi - Svars - 780 g
Vispārīgi - Svars - 780 g
Vispārīgi - Svars - 780 г
zīmols - Sony
Gross weight - 0.938 kg
category_en - Lenses
category_et - Objektiivid
category_lv - Objektīvi
category_ru - Объективы
Performance > Camera brands compatibility - Sony
description_et - Kvaliteetne supersuum täiskaader kaamerate jaoks
FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS on suurepärane valik nendele, kes soovivad hakata täiskaader kaameraid kasutama. See on täiuslik portree- ja maastikufotograafidele ning olukorras, kus soovite reisida vaid ühe kõikideks eesmärkideks sobiva objektiiviga. Kvaliteetne optika saavutab suurepärase pildikvaliteedi terve kaadri ulatuses. Terav ning selge kujutis kogu kaadri ulatuses
Viis asfäärilist elementi ja üks ED (Extra-low Dispersion; eriti madala dispersiooniga) klaaselement tagavad iga aberratsiooni vähendamise ning suurepärase teravuse kogu kaadri ulatuses. Sama optiline disain parandab oluliselt ka bokeh't, tehes objektiivi suurepäraseks kaaslaseks paljudele. Tolmu- ja ilmastikukindel konstruktsioon
Objektiivi korpusel on spetsiaalset tihendit mis hoiavad ära niiskuse ja tolmu pääsu objektiivi sisemusse. Suurepäraselt ja muretult on võimalik pildistada udus, vihmas, lumesajus ning muudes kohtades kus kaamera võib märjaks saada. Teravad pildid ka käest pildistades FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektiivil on integreeritud Sony Optical SteadyShot (OSS) pildistabilisaator, mis kompenseerib käest pildistades kaamera värinaid ja mikroliikumisi. See omakorda lihtsustab objektiivi kasutamist ning tagab teravad kaadrid ka pikematel fookuskaugustel.
description_lv - 24 mm, kas akcentē pilna kadra vizuālo efektu Šis objektīvs paver plašākas perspektīvas nekā vairums citu šāda tipa objektīvu, pateicoties 24 mm fokusa attālumam platajā galā, kam ir būtiska nozīme, uzņemot attēlus pilna kadra formātā. Fokusa attālums 24 mm nozīmē dinamiskākas perspektīvas ainavu, arhitektūras, iekštelpu kadriem, kā arī daudzu citu objektu uzņemšanai. Lieliska izšķirtspēja tiek saglabāta visā attēla laukumā jebkurā fokusa attālumā. 10x tālummaiņa — tuviem un tāliem objektiem
Fokusa attālums 24 līdz 240 mm aptver ļoti plašu fotografēšanas situāciju klāstu. Tas ir universāls objektīva risinājums, kas samazina bagāžas apjomu ceļojot un palielina efektivitāti dinamisku pasākumu laikā. Piekļūstiet tuvu objektam un izmantojiet telefoto galu, lai radītu kadrā iespaidīgu perspektīvu ar vienmērīgiem bokē (fona izpludinājuma) efektiem, piemēram, fotografējot ziedus un ne tikai. Augsta izšķirtspēja visā tālummaiņas diapazonā
Pieci asfēriski elementi un viens īpaši zemas dispersijas (ED) stikla elements sekmē augsti kvalitatīvo 24 mm veiktspēju šajā kompaktajā objektīvā. Visu veidu aberācija ir efektīvi apspiesta, un augsta izšķirtspēja ir panākta visā attēla laukumā. Uzlabots lineārais motors darbina fokusēšanas mehānismu ātrai un vienmērīgai reaģēšanai visā paplašinātā tālummaiņas diapazona garumā. Augsta uzticamība skarbos apstākļos
Putekļu un mitruma izturīgais dizains palīdz nodrošināt uzticamu darbību skarbos ārpustelpu apstākļos. Uzņemiet attēlus ar pārliecību vieglā lietū vai vējainā laikā. Asāki attēli jebkurā apgaismojumā
Iebūvētā Optical SteadyShot (OSS) attēla stabilizācija atvieglo skaidru attēlu uzņemšanu ar rokās turētu kameru, izmantojot tālummaiņas diapazona telefoto galu, iekštelpu apgaismojuma vai nakts apstākļos. Vairuma fotogrāfiju uzņemšanai statīvu varat atstāt mājās.
description_en - 24 mm emphasizes full-frame visual impact
This lens goes wider that most other lenses of this type, with a 24 mm wide end that makes a significant difference in the full-frame format. 24 mm means more dynamic perspectives for scenery, architecture, indoor shots, and a multitude of other subjects. Excellent resolution is maintained throughout the image area at all focal lengths. 10x zoom captures subjects near or far
24 mm to 240 mm covers a broad variety of photographic needs. It is a one-lens solution that can reduce baggage when traveling and maximize efficiency at busy events. Move close to the subject and use the telephoto end of the range to create impressive perspective, with smooth bokeh effects for subjects like flowers as well as general photography. High resolution throughout the zoom range
Five aspherical elements and one ED glass element contribute to high-quality 24 mm performance in a compact lens. All types of aberration have been effectively suppressed while high resolution is achieved throughout the image area. An advanced linear motor drives the focusing mechanism for quick, smooth response throughout the extended zoom range. High reliability in harsh conditions
A design that resists dust and moisture helps ensure reliable operation in harsh outdoor conditions. Shoot with confidence in light rain or windy conditions. Sharper images in any light
Built-in Optical SteadyShot (OSS) image stabilization makes it easier to capture clear images when shooting handheld at the telephoto end of the zoom range, in ambient indoor lighting, or when shooting night scenes. For most photography, you can leave the tripod at home.
description_ru - Фокусное расстояние 24 мм подчеркивает визуальный эффект полного кадра
Этот объектив открывает более широкие перспективы по сравнению с другими объективами такого типа. Это достигается за счет фокусного расстояния 24 мм в широкоугольном положении, что особенно важно при съемке в полнокадровом формате. Фокусное расстояние 24 мм позволяет внести динамическую перспективу при съемке пейзажей, архитектуры, интерьерной фотографии и не только. Превосходное разрешение сохраняется по всей площади кадра на всех фокусных расстояниях. 10-кратный зум для съемки на любом диапазоне
Фокусные расстояния от 24 до 240 мм охватывают широкий спектр типов фотосъемки. Теперь, собираясь в путешествие, можно оставить свой внушительный набор объективов дома, и взять с собой только один универсальный объектив, который даже поможет при съемке в динамически меняющихся условиях. Вы можете приблизиться к объекту съемки в телеположении и создавать впечатляющие ракурсы в кадре с мягким эффектом размытия заднего плана при съемке цветов и не только. Высокое разрешение на всех значениях зума
Пять асферических элементов и один элемент из низкодисперсионного стекла обеспечивают высокую производительность этого компактного объектива с фокусным расстоянием 24 мм. Все виды аберрации эффективно подавляются, при этом высокого разрешение обеспечивается по всей площади кадра. Усовершенствованный линейный моторизованный привод системы автофокусировки обеспечивает более быстрый и плавный отклик на всем диапазоне фокусных расстояний. Более четкие изображения при любом освещении
Встроенная система оптической стабилизации изображения Optical SteadyShot (OSS) позволяет с легкостью создавать четкие изображения при съемке с рук даже в телеположении, а также при съемке при искусственном освещении или даже при съемке ночных сцен. Теперь в большинстве случаем штатив можно не брать с собой! Высокая надежность даже в самых суровых условиях
Конструкция с защитой от пыли и влаги обеспечивает надежную работу в сложных условиях съемки. Уверенность при съемке под дождем или при сильном ветре.
description_short_en - 24–70 mm normal zoom lens Integrated Sony OSS image stabilization Weather-sealed design 10x zoom range For Sony α & NEX mirrorless cameras
description_short_et - 24–240 mm supersuumobjektiiv Optical SteadyShot pildistabilisaatoriga Tolmu- ja niiskuskindla disainiga 10× suumivahemikuga Sony α ja NEX pool- ja täiskaader hübriidkaameratele
description_short_lv - 24-70 mm standarta tālummaiņas objektīvs Iebūvēta Sony OSS attēla stabilizācija Aizsardzība pret laika apstākļu ietekmi 10x tālummaiņas diapazons Saderīgs ar Sony α un NEX bezspoguļa kamerām
description_short_ru - Универсальный суперзум объектив Стабилизатор изображения Optical SteadyShot Гемретичный к влаге и пыле корпус Диапазон увеличения 10× Для беззеркальных камер Sony α и NEX
EAN - 4548736002029
Eans - 4548736002029
feature_group_et - Objektiivid
feature_group_en - Lenses
feature_group_lv - Objektīvi
feature_group_ru - Объективы
Warranty - 24
gross_weight - 0.938
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 61.00 g
Package features > Gross height (mm) - 100 mm
Package features > Gross depth (mm) - 162 mm
Package features > Gross width (mm) - 100 mm
Package features > Plastic (No PET) - 11.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.072 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00162 m³
Category - Root/Accessories | Exploitation/Photo accessories/Lenses
Code - SEL24240.SYX
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Общее - Диаметр - 80.5 мм
name_et - Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektiiv
Name - Sony 24-240 mm f/3.5-6.3 OSS mocowanie typu E
Name - Sony | SEL-24240 FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS Lens | Sony
name_en - Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektiiv
name_lv - Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS objektīvs
name_ru - Sony FE 24-240мм f/3.5-6.3 OSS объектив
ProducerCode - SEL24240.SYX
Producer product name - SEL-24240 FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS Lens
manufacturer_code - SEL24240.SYX
Producer - Sony
Link - https://www.sony.co.uk/electronics/camera-lenses/sel24240
ShortDescription -
Спецификации - Мотор автофокуса - Шаговый двигатель
Спецификации - Стабилизатор изображения - Да
Спецификации - Число лепестков диафрагмы - 7
Спецификации - Фокусное расстояние - 24 – 240 мм
Спецификации - Фокусировка - Автофокус
Спецификации - Фокусировка - Мануальная фокусировка
Спецификации - Совместимость формата - Беззеркальные полуформатные камеры Sony ɑ
Спецификации - Совместимость формата - Полноформатные беззеркальные камеры Sony ɑ
Спецификации - Максимальная диафрагма - f/3.5 – 6.3
Спецификации - Максимальное увеличение - 0,27×
Спецификации - Минимальное фокусное расстояние - 50 см
Спецификации - Минимальная диафрагма - f/22 – 40
Спецификации - Байонет объектива - Sony E
Спецификации - Тип объектива - Суперзум
Спецификации - Оптическая конструкция - 17 элементов в 12 группах
Спецификации - Дизайн стабилизатора - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Tehnilised andmed - Lähim teravustamiskaugus - 50 cm
Спецификации - Зум / фикс - Зум-объектив
barcode - 4548736002029
Technical data - AF motor - Stepper motor
Tehniskie dati - Attēla stabilizatora dizains - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Technical data - Image stabilizer design - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Technical data - Image stabiliser - Yes
Tehniskie dati - Attēla stabilizators - Jā
Tehniskie dati - Autofokusa motors - Soļdzinējs
Tehniskie dati - Diafragmas lapiņu skaits - 7
Technical data - No. of diaphragm blades - 7
Technical data - Focal length - 24 – 240 mm
Tehniskie dati - Fokusa attālums - 24 – 240 mm
Technical data - Focusing - Autofocus
Tehniskie dati - Fokusēšana - Autofokuss
Tehniskie dati - Fokusēšana - Manuāla fokusēšana
Technical data - Focusing - Manual focus
Technical data - Format compatibility - Sony ɑ crop frame mirrorless cameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Sony ɑ nepilna kadra bezsoguļa kameras
Technical data - Format compatibility - Sony ɑ full frame mirrorless cameras
Tehniskie dati - Formāta savietojamība - Sony ɑ pilna kadra bezspoguļa kameras
Tehniskie dati - Maksimālais atveides koeficients - 0.27×
Technical data - Maximum aperture - f/3.5 – 6.3
Tehniskie dati - Maksimālā apertūra - f/3,5 – 6,3
Technical data - Maximum reproduction ratio - 0.27×
Technical data - Minimum aperture - f/22 – 40
Technical data - Minimum focus distance - 50 cm
Tehniskie dati - Minimālais fokusa attālums - 50 cm
Tehniskie dati - Minimālā apertūra - f/22 – 40
Tehniskie dati - Objektīva bajonete - Sony E
Technical data - Lens mount - Sony E
Tehniskie dati - Objektīva tips - Supertālummaiņas objektīvs
Technical data - Lens type - Superzoom
Technical data - Optical construction - 17 elements in 12 groups
Tehniskie dati - Optiskā konstrukcija - 17 elementi 12 grupās
Tehniskie dati - Tālummaiņa / fiksācija - Tālummaiņas objektīvs
Technical data - Zoom / fix - Zoom lens
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.866 kg
Technical details > Producer - Sony
Tehnilised andmed - Pildistabilisaatori disain - Sony OSS (Optical SteadyShot™)
Tehnilised andmed - Pildistabilisaator - Jah
Tehnilised andmed - Diafragma labade arv - 7
Tehnilised andmed - Fookuskaugus - 24 – 240 mm
Tehnilised andmed - Teravustamine - Autofookus
Tehnilised andmed - Teravustamine - Manuaalne fookus
Tehnilised andmed - Teravustamismootor - Samm-mootor
Tehnilised andmed - Sobivus kaamerale - Sony ɑ täiskaader hübriidkaamerad
Tehnilised andmed - Sobivus kaamerale - Sony ɑ poolkaader hübriidkaamerad
Tehnilised andmed - Maksimaalne ava - f/3.5 – 6.3
Tehnilised andmed - Maksimaalne suurendus - 0,27×
Tehnilised andmed - Minimaalne ava - f/22 – 40
Tehnilised andmed - Objektiivi bajonett - Sony E
Tehnilised andmed - Objektiivi tüüp - Supersuum
Tehnilised andmed - Optiline konstruktsioon - 17 elementi 12 grupis
Tehnilised andmed - Suum / fiks - Suumobjektiiv
General - Filter thread - 72 mm
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Üldine - Läbimõõt - 80,5 mm
Vispārīgi - Diametrs - 80,5 mm
General - Diameter - 80.5 mm
Vispārīgi - Filtra vītne - 72 mm
Общее - Диаметр фильтровой резьбы - 72 мм
Üldine - Filtrikeere - 72 mm
Üldine - Pikkus - 118,5 mm
Общее - Длина - 118.5 мм
Vispārīgi - Garums - 118,5 mm
General - Length - 118.5 mm
Общее - Комплектация - Бленда
Общее - Комплектация - Задняя крышка объектива
Общее - Комплектация - Объектив
Общее - Комплектация - Передняя крышка объектива
General - Package contents - Rear lens cap
General - Package contents - Lens hood
General - Package contents - Lens
General - Package contents - Front lens cap
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aizmugurējais objektīva vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīva pārsegs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Objektīvs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Priekšējais objektīva vāciņš
Üldine - Ilmastikukindlus - Tolmu- ja niiskuskindel
Üldine - Komplekti sisu - Tagumine objektiivikork
Üldine - Komplekti sisu - Objektiiv
Üldine - Komplekti sisu - Eesmine objektiivikork
Üldine - Komplekti sisu - Päikesevarjuk
General - Weather sealing - Dustproof and weatherproof
Общее - Погодная устойчивость - Пыле- и влагозащищен
General - Weight - 780 g
Üldine - Kaal - 780 g
Vispārīgi - Svars - 780 g
Общее - Вес - 780 г
brand - Sony
1 062,07 €
Sony SEL-24240 FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS Lens
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas