Thrustmaster T248 Xbox /PC

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 817658 Preces kods: 4460182
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi
349,98 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Stūre (wheel)
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Apraksts - T248 PC Xbox sacīkšu stūres rats T248 sacīkšu stūres rats ir paredzēts visiem spēlētājiem, kuri novērtē veiktspēju un iegremdēšanās sajūtu spēlē un vēlas atbrīvoties no tastatūras, peles vai kontroliera, vai arī pilnveidot savas esošās prasmes pēc tam, kad ir uzsākuši piedzīvojumu ar stūres ratu. Ierīce ir oficiāli licencēta Xbox X|S sērijas un Xbox One konsolēm un ir saderīga ar personālajiem datoriem. Thrustmaster interaktīvais vadības panelis T248 iebūvētajā stūres rata displejā ir vairāk nekā 20 dažādi ekrāni, kas ļauj spēlētājam manuāli pielāgot dažādus iestatījumus (izvēlēties spēka atgriezeniskās saites veidu, stūres leņķi utt.) un parādīt spēlētāja izvēlētos iestatījumus.T248 nodrošina 3 veidu spēka atgriezenisko saiti (tostarp iepriekš iestatītas), kas ir saderīga ar visām spēlēm un ko var regulēt sacensību laikā tieši uz stūres rata: FFB 1: spēka atgriezeniskās saites līmenis ir 100 % proporcionāls spēkam, ko pieprasa spēle. FFB 2: uzlabota spēka atgriezeniskā saite, kas nodrošina labāku kontroli slīdēšanas laikā. FFB 3: spēka atgriezeniskā saite ir vēl vairāk pastiprināta, lai spēlētājs varētu skaidri sajust visus trases efektus (apmales, noslīdēšanu no trases utt.). Jaunākās paaudzes hibrīda piedziņas sistēma Pateicoties papildu jaudai (līdz pat 70% lielāka nekā Thrustmaster iepriekšējam hibrīda sacīkšu stūres ratam TMX), T248 palīdz spēlētājam dominēt cīņā trasē. Hibrīda sistēmas nodrošinātā izcila braukšanas kvalitāte ļauj izvairīties no neintuitīvām sajūtām un berzes problēmām, kas raksturīgas sacīkšu stūres riteņiem bez siksnas. 25 darbības pogas Ja pieskaita 2 divpozīciju (uz augšu/uz leju) kodētājus, kas atrodas stūres centrālo sviru galos, T248 ir gandrīz divreiz vairāk darbības pogu nekā iepriekšējiem Thrustmaster sacīkšu stūres riteņiem (no TMX sērijas). Plašais fizisko un virtuālo pogu klāsts nodrošina lietotājam lielu elastību vadības ierīču piešķiršanā neatkarīgi no spēles. Magnētiskie pārslēgšanas lāpstiņas Pateicoties H.E.A.R.T magnētiskajai tehnoloģijai, T248 pārslēgšanas lāpstiņas ļauj ļoti ātri pārslēgt pārnesumus un ar skaidri jūtamu un precīzu aktivizēšanu (reakcijas laiks ir 30 ms) palīdz izvairīties no braukšanas kļūdām. Šī patentētā tehnoloģija, kurā izmantota bezkontakta un līdz ar to pilnīgi bez berzes magnētu sistēma, arī ļauj produktam sasniegt vēl nebijušu produkta kalpošanas ilgumu pat visilgākās spēles laikā. Magnētiskais pedāļa komplekts Papildus patiesi izcilajai precizitātei tūkstošdaļu sekundē T3PM magnētiskais pedāļa komplekts nodrošina arī 4 spiediena režīmus bremžu pedālim. Ar perfekti vienmērīgu kustību un laika gaitā nezaudētu precizitāti (parādība, kas raksturīga parastiem pedāļu komplektiem, kuros izmanto potenciometrus) T3PM ir milzīgs, iespaidīgs lēciens uz priekšu gan spēļu daudzpusības, gan reaģēšanas spējas ziņā.
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 380 mm
EAN - 3362934402754
ean - 3362934402754
Eans - 3362934402754
EAN_kods - 3362934402754
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
Gāzes un bremžu pedāļi - Jā
Iekļautie piederumi - T248 stūres rats ar pamatni T3PM pedāļu komplekts 48W barošanas avots + barošanas kabelis Montāžas sistēma + skrūves USB kabelis Ātrais atslēga Ātrās palaišanas rokasgrāmata Garantijas informācijas buklets
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 47 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 400.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 315.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 370.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 315.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.42 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.04 m³
Ievadierīce > Atbalstītās spēļu platformas - PC, Xbox X/S Series X/S un Xbox One
Ievadierīce > Ierīces tips - Spēļu sacīkšu ritenis
Ievadierīce > Pogu daudzums - 25
Izmēri - Stūre un pamatne: 280 x 280 x 300 mm Pedāļu komplekts: 210 x 300 x 370 mm
izmērs augstums - 330 mm
izmērs platums - 410 mm
izmērs svars - 9200 g
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/Grāmatu stūres riteņi
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Stūres riteņi
Kods - 4460182
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsa > Produkta krāsa - Black
nosaukums - Stūres rats T248 PC Xbox
Nosaukums - Thrustmaster stūres rats T248X Spēļu sacīkšu rats melns
Nosaukums - Thrustmaster T-248, stūres rats (melns/sudraba, Xbox Series X|S, Xbox One, PC)
Nosaukums - Thrustmaster T248 Xbox / PC
Platforma - DATORS
Platforma - Xbox One
Platforma - Xbox One S
Platforma - Xbox One X
Pogu skaits - 25
Power - Mains
ProducerCode - 4460182
Programmatūra > Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Dators (Windows 10, 11)
Pārnesumu pārslēgšanas svira - Nē
Ražotāja produkta nosaukums - T248X
Ražotāja produktu grupa - Stūres rats
Ražotāja_kods - 4460182
ražotājs - Thrustmaster
Ražotājs - Thrustmaster
Ražotājs - Thrustmaster
Savienojumi un saskarnes > Ierīces saskarne - USB-C
ShortDescription -
Spēka atgriezeniskā saite - Jā
Svars - 5.7 kg
Svars - 8,30
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Nē
Tehniskā informācija > Bruto svars - 4.14 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Hibrīda mehānisms: siksnas/ģeneratora piedziņas sistēma ar optisko riteņa pozīcijas nolasīšanu jaudīgai, vienmērīgai un elastīgai darbībai. Aprīkots ar H.E.A.R.T magnētiskajiem sensoriem bez potenciometriem vai berzes - precizitāte, kas laika gaitā nemazinās, un neierobežots kalpošanas laiks. Regulējams spiediena spēks ar komplektā iekļauto bremžu atsperu komplektu - pieejamas 4 dažādas konfigurācijas izmantošanai ar galda/galda, kabīnes vai Wheel Stand Pro ierīci (nav iekļauta komplektā).
Tehniskā informācija > Neto svars - 3.72 kg
Tehniskā informācija > Savienojamība - Wired
Tehniskā_details - T-248, stūresrats Thrustmaster T248 sacīkšu stūres ratam ir jauna, optimizēta Hybrid Drive sistēma ar kombinētu siksnas un zobratu mehānismu, kas nodrošina spēcīgu, reālistisku un daudzpusīgu spēka atgriezenisko saiti. T248 nodrošina par 70 % lielāku jaudu (salīdzinājumā ar iepriekšējās Thrustmaster T150 sērijas hibrīda sacīkšu riteņiem) un piedāvā inovatīvas jaunas funkcijas, piemēram, spēka atgriezeniskās saites iestatījumus, kurus var mainīt spēles laikā, magnētiskos lāpstiņu pārslēdzējus, interaktīvo displeju ar vairāk nekā 20 dažādām displeja iespējām un magnētisko pedāļa komplektu ar 4 bremžu pedāļa spiediena režīmiem. T248 ir paredzēts visiem spēlētājiem, kas meklē veiktspēju un iegremdēšanos, tostarp tiem, kas vēlas atbrīvoties no tastatūras, peles vai spēļu pults, un tiem, kas vēlas pacelt savu sacīkšu spēli nākamajā līmenī pēc tam, kad ir sākuši sacensties ar stūres ratu, kas paredzēts iesācējiem. Šis sacīkšu stūres rats ir oficiāli licencēts Xbox X|S sērijas un Xbox One ierīcēm, un tas ir saderīgs ar personālo datoru. Tips: stūres rats Krāsa: melna/sudraba EAN: 3362934402754 Ražotāja Nr.: 4460182 Piemērošanas joma: spēle Mērķis: sacīkšu simulācija Piemērots: Xbox Series X|S, Xbox One, PC Pogas/ taustiņi: Skaits | 25 Pogas: 1: Vadības pults | Jā Pogas/ pogas: stūres leņķis | 1080° Pogas/ pogas: pārslēdzēji | 2 Pogas/ taustiņi: Pedāļi | 3 Savienojums: tips | Kabeļa savienojums: Savienojumi | 1 x USB Pārslēgšanas funkcija: analoga/digitāla | nē Spēka atgriezeniskā saite: Jā Funkcijas: T-HD (Thrustmaster Hybrid Drive) nākamās paaudzes hibrīda spēka atgriezeniskās saites sistēma, T-RDD (Thrustmaster Race Dashboard Display) ekrāns visu sacensību zonu kontrolei (20 dažādas displeja opcijas) , spēka atgriezeniskās saites līmeņa regulēšana "On-the-Fly" (3 iepriekš iestatīti režīmi), izmantojot ekrānu, T-MP magnētiskie pārnesumu pārslēdzēji ar maksimālu precizitāti, pateicoties HEART tehnoloģijai, T3PM magnētisko pedāļu komplekts ar regulējamu bremzēšanas spēku (12 bitu precizitāte, 4 dažādi bremžu spiediena režīmi): Windows 10 Piezīme: sacīkšu ritenim ir USB-C pieslēgvieta programmaparatūras atjauninājumiem. Vairāk informācijas: T248 reāllaikā parāda dažādu sacensību informāciju: ātrumu, apgriezienus, pozīciju sacensībās, labāko apļa laiku un daudz ko citu. Savietojamo spēļu saraksts ir pieejams Thrustmaster tehniskā atbalsta vietnē un tiek regulāri atjaunināts. Piederumi: pieejams | T3PM pedāļu komplekts, 48 W barošanas avots + barošanas vads, montāžas sistēma + skrūves, USB kabelis, imobilais atslēga, ātras lietošanas rokasgrāmata Izmēri: Platums: 280 mm x augstums: 280 mm x dziļums/garums: 300 mm Svars: 5,7 kg
vendpn - 4460182
Vibrācijas - Nē
Description - Kierownica T248 PC Xbox Kierownica wyścigowa T248 jest przeznaczona dla wszystkich graczy, którzy cenią wydajność i poczucie zanurzenia w grze oraz chcą się uwolnić od klawiatury, myszy lub kontrolera albo udoskonalić posiadane umiejętności po rozpoczęciu przygody z kierownicą dla początkujących. Urządzenie ma oficjalne licencje dla konsol Xbox Series X|S i Xbox One oraz jest zgodne z komputerami PC.
Interaktywna deska rozdzielcza Thrustmaster
Wbudowany wyświetlacz kierownicy T248 udostępnia ponad 20 różnych ekranów, umożliwiając ręczną regulację szeregu ustawień (wybór rodzaju siłowego sprzężenia zwrotnego, kąta obrotu kierownicy itp.) oraz wyświetlanie wybranych przez gracza danych telemetrycznych (przełożenie, prędkość obrotowa silnika, najlepszy czas okrążenia itp.).
Dynamiczne siłowe sprzężenie zwrotne
Kierownica T248 udostępnia 3 rodzaje siłowego sprzężenia zwrotnego (w tym gotowe ustawienia fabryczne), które są zgodne ze wszystkimi grami i mogą być regulowane podczas wyścigu bezpośrednio na kierownicy: FFB 1: poziom siłowego sprzężenia zwrotnego jest w 100% proporcjonalny do siły żądanej przez grę. FFB 2: siłowe sprzężenie zwrotne jest wzmocnione, co daje lepszą kontrolę podczas poślizgów. FFB 3: siłowe sprzężenie zwrotne jest dodatkowo wzmocnione, dzięki czemu gracz wyraźnie odczuwa wszystkie efekty związane z torem (krawężniki, ześlizgiwanie się z toru itp.). Układ Hybrid Drive nowej generacji
Dzięki dodatkowej mocy (nawet o 70% wyższej niż w poprzedniej hybrydowej kierownicy wyścigowej Thrustmaster, czyli TMX) T248 pomaga graczowi zdominować zmagania na torze. Wyjątkowa jakość jazdy, którą zapewnia układ hybrydowy, pozwala uniknąć nieintuicyjnych wrażeń i problemów z tarciem typowych dla kierownic wyścigowych z napędem bez elementu pasowego.
25 przycisków czynności
Jeśli uwzględnić 2 kodery dwupozycyjne (góra/dół) umieszczone na końcach środkowych ramion kierownicy, T248 zawiera niemal dwa razy więcej przycisków czynności niż poprzednie kierownice wyścigowe Thrustmaster (z serii TMX). Szeroki wybór przycisków fizycznych i wirtualnych sprawia, że użytkownik może bardzo elastycznie przypisywać elementy sterujące, niezależnie od rodzaju gry.
Magnetyczne łopatki zmiany biegów
Dzięki technologii magnetycznej H.E.A.R.T łopatki zmiany biegów dostępne w kierownicy T248 umożliwiają wyjątkowo szybką zmianę przełożeń, a za sprawą wyraźnie odczuwalnej, precyzyjnej aktywacji (z czasem reakcji na poziomie 30 ms) pomagają uniknąć błędów podczas jazdy. Ta zastrzeżona technologia, wykorzystująca bezstykowy, a więc i całkowicie beztarciowy układ magnesów, pozwala także uzyskać nieosiągalną wcześniej żywotność produktu nawet w przypadku najbardziej długotrwałych rozgrywek.
Magnetyczny zestaw pedałów
Oprócz naprawdę wyjątkowej precyzji rzędu tysięcznych części sekundy magnetyczny zestaw pedałów T3PM udostępnia także 4 tryby nacisku w pedale hamulca. Idealnie płynny ruch i brak utraty precyzji z upływem czasu (co jest zjawiskiem charakterystycznym dla zwykłych zestawów pedałów wykorzystujących potencjometry) sprawiają, że T3PM stanowi ogromny, imponujący skok naprzód pod względem zarówno wszechstronności, jak i szybkości reakcji w grach.
Other features -
dimension depth - 380 mm
EAN - 3362934402754
ean - 3362934402754
Eans - 3362934402754
EAN_code - 3362934402754
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
Gas and brake pedals - Yes
Accessories included - Kierownica T248 z podstawą Zestaw pedałów T3PM Zasilacz o mocy 48 W + kabel zasilania Układ mocowania + śruby Kabel USB Klucz imbusowy Instrukcja szybkiego startu Ulotka z informacjami o gwarancji
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 47 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 400.00 g
Package features > Gross height (mm) - 315.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 370.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 315.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.42 kg
Package features > Volume (m3) - 0.04 m³
Input device > Gaming platforms supported - PC, Xbox Series X/S and Xbox One
Input device > Device type - Game racing wheel
Input device > Buttons quantity - 25
Dimensions - Kierownica i podstawa: 280 x 280 x 300 mm Zestaw pedałów: 210 x 300 x 370 mm
dimension height - 330 mm
dimension width - 410 mm
dimension weight - 9200 g
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/Gaming steering wheels
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Steering Wheels
Code - 4460182
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Color - Black
Colour > Colour of product - Black
name - Steering wheel T248 PC Xbox
Name - Thrustmaster Steering Wheel T248X Game racing wheel Black
Name - Thrustmaster T-248, steering wheel (black/silver, Xbox Series X|S, Xbox One, PC)
Name - Thrustmaster T248 Xbox /PC
Platform - PC
Platform - Xbox One
Platform - Xbox One S
Platform - Xbox One X
No. of buttons - 25
Power - Mains
ProducerCode - 4460182
Software > Windows operating systems supported - PC (Windows 10, 11)
Gear lever - No
Producer product name - T248X
Producer product family - Steering Wheel
Manufacturer_code - 4460182
producer - Thrustmaster
Producer - Thrustmaster
Manufacturer - Thrustmaster
Ports & interfaces > Device interface - USB-C
ShortDescription -
Force feedback - Yes
Weight - 5.7 kg
Weight - 8,30
Technical details > Wireless connection - No
Technical details > Gross weight - 4.14 kg
Technical details > Other features - Hybrid mechanism: belt/gear drive system with optical reading of the wheel's position for powerful, smooth and flexible performance. Features H.E.A.R.T magnetic sensors without any potentiometers or friction — for precision that won’t decrease over time, and an unlimited lifespan. Adjustable pressure force with the included set of brake springs — 4 different configurations available, for use with a desk/table, cockpit or Wheel Stand Pro unit (not included)
Technical details > Net weight - 3.72 kg
Technical details > Connectivity - Wired
Technical_details - T-248, steering wheel The Thrustmaster T248 racing wheel features a new, optimized Hybrid Drive system with a combined belt and gear mechanism for powerful, realistic and versatile force feedback. The T248 delivers 70% more power (compared to the previous Thrustmaster T150 series hybrid racing wheels) and offers innovative new features such as force feedback presets that can be changed during the game, magnetic paddle shifters, an interactive display with more than 20 different display options and a magnetic pedal set with 4 brake pressure modes for the brake pedal. The T248 is designed for all gamers looking for performance and immersion - including those who want to free themselves from their keyboard, mouse or gamepad, and those who want to take their racing game to the next level after they compete with started with a steering wheel aimed at beginners. This racing wheel is officially licensed for Xbox Series X|S and Xbox One and is compatible with PC. Type: steering wheel Colour: black/silver EAN: 3362934402754 Manufacturer No.: 4460182 Scope of application: gaming Purpose: racing simulation Suitable for: Xbox Series X|S, Xbox One, PC Buttons/Keys: Number | 25 Buttons: Control Pad | Yes Knobs/buttons: steering angle | 1080° Knobs/buttons: paddle shifters | 2 Knobs/Keys: Pedals | 3 Connection: type | Cable Connection: Connections | 1 x USB Switching function: analogue/digital | no Force Feedback: Yes Features: Leather wrapped steering wheel, 25 action buttons, 4 customizable encoders, T-HD (Thrustmaster Hybrid Drive) next generation hybrid force feedback system, T-RDD (Thrustmaster Race Dashboard Display) screen for controlling all race areas (20 different display options) , On-the-Fly adjustment of the force feedback level (3 preset modes) via the screen, T-MP magnetic paddle shifters for ultimate precision thanks to HEART technology, T3PM magnetic pedal set with adjustable braking force (12-bit precision, 4 different brake pressure modes) Supported operating systems: Windows 10 Note: The racing wheel has a USB-C port for firmware updates. More Information: The T248 provides displays of various race information in real time: speed, revs, race position, best lap time and much more. The list of compatible games is available on the Thrustmaster technical support website and is updated regularly. Accessories: available | T3PM pedal set, 48W power supply + power cord, mounting system + screws, USB cable, Allen key, quick start guide Dimensions: Width: 280mm x Height: 280mm x Depth/Length: 300mm Weight: 5.7kg
vendpn - 4460182
Vibrations - No
349,98 €
Thrustmaster T248 Xbox /PC
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas