Razer Wolverine V2 Chroma

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 761552 Preces kods: RZ06-04010100-R3M1
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Wireless: Ir
Līdzīgi produkti
Šis produkts Razer Wolverine V2 Chroma
Razer Wolverine V2 Pro Gaming Controller for Playstation, Wired, Black
Razer Wolverine V2 For Xbox Series X/S, Wired Gaming controller, Mercury White
Razer Kishi V2 Pro for Android, Gamepad (black)
Sony GAMEPAD DUALSHOCK4 V2 WIRELESS/JET BLACK
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
181,37 €
281,33 €
120,05 €
175,49 €
81,66 €
Force FeedbackIr Nav
Kontroliera tipsGamepad Aksesuāri (PS4)
WirelessIr Ir
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Ir
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
category_en - Spēļu konsoles un piederumi
category_et - Spēļu konsoles un piederumi
category_lv - Spēļu konsoles un piederumi
category_ru - Spēļu konsoles un piederumi
Connectivity - Piemērotas ierīces - Windows datori
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Connectivity - Savienojums - USB
description_et - Kohanda. Pārbaudiet. Kāds ir uzvaras prieks, ja jūs nevarat to izdarīt pēc saviem ieskatiem? Jūs varat pielāgot Razer Wolverine V2 Chroma atbilstoši savām vajadzībām. Šī spēļu konsole ir apgādāta ar papildu maināmām pogām, Razer Chroma RGB apgaismojumu, maināmiem īkšķiem un daudz ko citu, un tā ir gatava sagraut konkurentus uz pusēm. Razer™ Mecha-Tactile pogas un D-Pad Līdzīgi kā Razer spēļu peles, kas nodrošina īpaši jutīgu, mīkstu pieskārienu, Razer™ Mecha-Tactile darbības pogas un D-Pad nodrošina vismodernāko precizitāti un asu taustes atgriezenisko saiti, lai nodrošinātu konkurences priekšrocības. Ar 3 miljonu klikšķu dzīves ciklu, kas nodrošina lielāku izturību, un 0,65 mm samazinātu darbības attālumu - par 35 % mazāku nekā vidējam membrānas kontrolierim - katra poga ir pielāgota lielākai precizitātei, lai parādītu savu patieso spēļu potenciālu. Spēļu konsole ar 6 papildu daudzfunkciju pogām, 4 papildu trigeriem un 2 pārkonfigurējamiem buferiem ļauj paplašināt komandu arsenālu, izmantojot Xbox Razer™ Controller Setup lietotni. Lejupielādējiet Xbox Razer™ Controller Setup lietotni, lai pielāgotu konsoli savam spēļu stilam. Sniedziet sev konkurences priekšrocības, pārveidojot daudzfunkciju pogas, lai, veicot būtiskas spēles darbības, īkšķi paliktu uz īkšķiem. Maināmie īkšķa spailes vāciņi Izvēlieties darbam piemērotu rīku un viegli nomainiet komplektā iekļautos vāciņus, lai tie atbilstu jūsu spēļu stilam un ergonomiskajām vēlmēm. Izbaudiet dabiskākas un precīzākas kustības neatkarīgi no tā, kā izmantojat īkšķi. Matu trigeru režīms ar trigeru apturēšanas slēdžiem Aktivizējot divus slīdņus, kas atrodas īkšķa apakšpusē, tiek ievērojami samazināts galveno trigeru gājiens - šī priekšrocība ļauj ātrāk nosūtīt komandas. Uzlabota ergonomika Modificētie tālvadības pults L formas rokturi ir aprīkoti ar neslīdošiem gumijas pārklājumiem, kas ļauj tālvadības pulti turēt stingri - dabiska un viegla vadība.
description_lv -
description_lv - Pielāgojiet. Vadība. Kāda jautrība uzvarēt, ja jūs nevarat to darīt pēc saviem ieskatiem? Ar Razer Wolverine V2 Chroma tagad ir pieejamas nākamās paaudzes pielāgošanas iespējas. Ar papildu pārmaināmām pogām, Razer Chroma RGB, maināmiem īkšķiem un daudz ko citu, jūs vienmēr būsiet izpalīdzīgs, kad runa būs par konkurentu sagraušanu. Razer™ meha-taktilās darbības pogas un D-pad Līdzīga tehnoloģija, kas atrodama mūsu spēļu pelēs un nodrošina hiperreaģējošu iedarbināšanu ar mīkstinātu pieskārienu, Razer™ meha-taktilās darbības pogas un D-pad ļauj veikt katru jūsu kustību ar vismodernāko precizitāti un asu taktilās atgriezeniskās saites efektu, nodrošinot konkurences priekšrocības. Aprīkotas ar 3 miljonu pieskārienu dzīves ciklu lielākai izturībai un samazinātu iedarbināšanas attālumu 0,65 mm - par 35% mazāku nekā vidējam membrānas kontrolierim - katra poga ir precīzi noregulēta lielākai precizitātei, lai parādītu savu patieso spēļu potenciālu. 6 papildu daudzfunkcionālās pogas Ar 4 papildu trigeriem un 2 pārmaināmiem buferiem, izmantojot Razer™ Controller Setup for Xbox lietotni, kontrolieris nodrošina visas nepieciešamās ievades iespējas, lai paplašinātu savu komandu arsenālu. Lejupielādējiet Razer™ Controller Setup for Xbox lietotni, lai pielāgotu kontrolieri atbilstoši savam spēles stilam. Sniedziet sev konkurences priekšrocības, pārmainot daudzfunkcionālās pogas, lai īkšķi paliktu uz stūres, kamēr veicat būtiskas darbības spēles laikā. Maināmie īkšķu uzgaļi Izvēlieties pareizo rīku darbam un viegli nomainiet komplektā iekļautos īkšķu uzgaļus atkarībā no sava spēles stila un ergonomiskajām vēlmēm. Izbaudiet dabiskākas un precīzākas analogās kustības neatkarīgi no tā, kā izmantojat īkšķus. Matu sprūda režīms ar sprūda apturēšanas slēdžiem Pārslēdzot divus slīdņus, kas atrodas kontroliera apakšpusē, ievērojami samazinās galveno slēdžu kustības attālums - priekšrocība, kas ļauj ātrāk izspiest komandas. Uzlabota ergonomika Kontrollera pārveidotie L formas rokturi ir aprīkoti ar neslīdošiem gumijas rokturiem, kas nodrošina drošu, bet veiklu satvērienu - dabisku, bez piepūles veicamu vadību visas dienas spēlēšanai. Uzlabota lietotnes konfigurācija Lejupielādējiet Razer™ Controller Setup for Xbox lietotni, lai pielāgotu kontrolieri savam spēles stilam. Viegli pārveidojiet pogas, pielāgojiet apgaismojuma efektus, kontrolējiet motora dungošanu un precīzi nosakiet jutības iestatījumus.
description_ru -
description_short_en - Xbox Series X|S, Xbox One un PC kontrolieris 6 papildu daudzfunkcionālas pogas Razer™ Controller Setup rakendus Ergonomisks gumijots rokturis Razer Chroma RGB apgaismojums
description_short_et - Xbox Series X|S, Xbox One un PC spēļu konsole 6 papildu daudzfunkcionālas pogas Razer™ Controller iestatīšanas programma Ergonomisks gumijots rokturis Razer Chroma RGB apgaismojums
description_short_lv -
description_short_ru - Xbox Series X | S, Xbox One un PC spēļu konsole 6 papildu daudzfunkciju pogas Razer Controller Setup App Ergonomisks gumijots rokturis Razer Chroma RGB aizmugurējais apgaismojums
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 65
Dimensions & weight - Kabeļa garums - 300 cm
Eans - 8886419351023
EAN_kods - 8886419351023
feature_group_et - Spēļu konsoles
feature_group_ln - Spēļu kontrolieri
feature_group_lv - Spēļu vadības pultis
feature_group_ru - Spēļu kontrolieri
Gamepad - Kontroliera tips - Vadu spēļu pults
General - Krāsa - Melna / sudrabota
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 105,8
Izmēri un svars - augstums (mm) - 105,8
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 105,8
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 105.8
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 65
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 65
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 65
Izmēri un svars - Kabeļa garums - 300 cm
Izmēri un svars - Kabeļa garums - 300 cm
Izmēri un svars - Kabeļa garums - 300 cm
Izmēri un svars - Platums (mm) - 161,5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 161.5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 161.5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 161.5
Izmēri un svars - Svars (g) - 270
Izmēri un svars - Svars (g) - 270
Izmēri un svars - Svars (g) - 270
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/PC spēļu pultis
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Gamepadi
Kopiena - Skaņa - 3,5 mm kombinētā audio ieeja/izeja
Mērījumi un svars - Svars (g) - 270
name_et - Razer spēļu konsole Wolverine V2 Chroma Gaming
Nosaukums - Razer Wolverine V2 Chroma, Gamepad (melns)
Nosaukums - Razer Wolverine V2 Chroma Czarny
nosaukums_lv - Razer kontrolieris Wolverine V2 Chroma Gaming
nosaukums_lv - Razer kontrolieris Wolverine V2 Chroma Gaming
nosaukums_ru - Razer Wolverine V2 Chroma spēļu tālvadības pults
ProducerCode - RZ06-04010100-R3M1
ražotāja_kods - RZ06-04010100-R3M1
Ražotāja_kods - RZ06-04010100-R3M1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
Savienojamība - piemērotas ierīces - Windows datori
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojamība - Savienotājs - USB
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētais austiņu izeja/mikrosignāla ieeja
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Savienojums - USB
Savienojums - Connection - USB
Savienojums - Piemērotas ierīces - Windows datori
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojums - Saderīgās ierīces - Windows datori
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One X
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojums - Skaņa - 3,5 mm audio ieejas/izejas savienojums "divi vienā
ShortDescription -
Spēļu konsole - Spēļu konsoles tips - Vadu spēļu konsole
Spēļu konsole - Spēļu konsoles tips - Vadu spēļu konsole
Svars - 0,61
svītrkods - 8886419351023
Tehniskā_details - Razer Wolverine V2 Chroma, Gamepad Razer Wolverine V2 spēļu kontrolieris Chroma variantā ir kļuvis daudz labāks par oriģinālo. Pateicoties papildu, brīvi piešķiramām pogām, Razer Chroma RGB, maināmām spieķiem un daudzām citām funkcijām, jums tagad ir vēl vairāk iespēju uzvarēt konkurentus. Razer Wolverine V2 Chroma ir ergonomiski L formas rokturi, un tā ērti un dabiski iekļaujas rokā. Skaidri konturētais dizains, neslīdošās gumijas rokturi un optimāli reaģējošie taustiņi ļauj spēlēt visu dienu visaugstākajā līmenī. Uzlabotas pielāgošanas iespējas ir viegli īstenojamas, izmantojot Razer Controller Setup for Xbox lietotni. Izmantojot šo īpaši Xbox Series X|S, Xbox One un PC (Windows 10 vai jaunāka versija) izstrādāto lietojumprogrammu, jūs varat mainīt daudzfunkcionālo pogu un trigeru piešķiršanu vai precīzi noregulēt jutības slīdni, lai spēlēšanu izbaudītu vēl intensīvāk. Pateicoties 4 papildu trigeriem un 2 brīvi piešķiramiem bumpjiem, kontrolieris atstāj visas iespējas, lai pielāgotu komandu arsenālu tieši jūsu vēlmēm. Veids: Krāsa: melna EAN kods: 8886419351023 Ražotāja numurs: RZ06-04010100-R3M1 Piemērošana: spēlēm Piemērots: Xbox Series X|S, Xbox One, PC Pogas/ taustiņi: Skaits | 19 Pogas: 1: Pogas: vadības pults | Jā Pogas/mīklas: analogās stūres | 2 Pogas/mīklas: Savienojums: tips | kabelis Savienojums: kabeļa garums | 3 m Savienojums: Savienojumi | 1 x USB Apgaismojums: RGB austiņu/ austiņu komplekta pieslēgums: Jā Troksnis (vibrācija): Jā Spēka atgriezeniskā saite: Ne Funkcijas: Razer Mecha taktilās darbības pogas, Razer Mecha taktilā apaļā D-Pad, 6 daudzfunkcionālas pogas, maināmas nūjiņas, papildu trigeru pieturas ātrai uguņošanai, Razer Chroma RGB, noņemams kabelis Atbalstītās operētājsistēmas: Razer Chroma RGB, noņemams kabelis: Windows 10 programmatūra: Razer Controller Setup App (Windows Store), pēc izvēles Izmēri: Platums: 161,5 mm x augstums: 65 mm x dziļums/garums: 105,8 mm Svars: 380 grami
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
zīmols - Razer
category_en - Gaming consoles and accessories
category_et - Mängukonsoolid ja tarvikud
category_lv - Spēļu konsoles un piederumi
category_ru - Игровые консоли и принадлежности
Connectivity - Piemērotas ierīces - Windows computers
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox Series S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox Series X
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Connectivity - Savienojums - USB
description_et - Kohanda. Kontrolli. Valluta.
Kus on võidurõõm, kui Sa ei saa seda omal moel teha? Razer Wolverine V2 Chroma saad kohandada just enda vajaduste järgi. Täiendavate ümbervahetatavate nuppude, Razer Chroma RGB valgustuse, vahetatavate thumbstick'ide ja muuga relvastatud mängupult on valmis konkurendid ribadeks kiskuma. Razer™ Mecha-Tactile nupud ja D-pad
Sarnane tehnoloogia, mis leidub ka Razer'i mängurihiirtel, tagab ülitundliku ja pehme puudutusega käivitamise, Razer™ Mecha-Tactile tegevusnupud ja D-Pad annavad igale liigutusele tipptasemel täpsuse ja terava taktiilse tagasisidega konkurentsieelise saavutamiseks. 3 miljoni klõpsuga elutsükkel tagab suurema vastupidavuse ja 0,65 mm vähendatud käitamiskauguse – 35% vähem kui keskmisel membraankontrolleril –, iga nupp on peenhäälestatud suurema täpsuse saavutamiseks, et näidata Sinu tõelist mängupotentsiaali. 6 täiendavat multifunktsionaalset nuppu
4 lisapäästiku ja 2 ümberseadistatava bumperiga mängupult võimaldab Su käskude arsenali suurendada tänu Xboxi Razer™ Controller Setup rakendusele. Lae alla Xboxi Razer™ Controller Setup rakendus, et kohandada pulti oma mängustiili järgi. Anna endale konkurentsieelis, kaardistades ümber multifunktsionaalsed nupud, et hoida oma pöidlad thumbstick'idel, tehes samal ajal olulisi mängusiseseid toiminguid. Vahetatavad thumbstick'ide katted
Vali töö jaoks õige tööriist ja vaheta kaasasolevad katted hõlpsalt välja, vastamaks just Sinu mängustiilile ja ergonoomilistele eelistustele. Naudi loomulikumat ja täpsemat liikumist, olenemata sellest, kuidas thumbstick'i kasutate. Hair trigger režiim päästiku stop-lülititega
Puldi alumisel küljel asuva kahe liuguri sisselülitamine vähendab oluliselt peamiste päästikute liikumiskaugust – see eelis võimaldab Sul käske kiiremini saata. Täiustatud ergonoomika
Puldi modifitseeritud L-kujulised käepidemed on varustatud libisemiskindlate kummist kattega, mis võimaldab pulti kindlalt hoida – loomulik ja pingutuseta kontroll.
description_lv -
description_en - Customize. Control. Conquer.
Where’s the fun in winning if you can’t do it your way? With the Razer Wolverine V2 Chroma, next-gen customizability is now. Armed with extra remappable buttons, Razer Chroma RGB, swappable thumbsticks and more, you’ll always be spoiled for choice when it comes to tearing up the competition. Razer™ mecha-tactile action buttons and D-pad
Similar tech found in our gaming mice that delivers hyper-responsive actuation with a cushioned touch, Razer™ Mecha-Tactile Action Buttons and D-Pad empower your every move with cutting-edge precision and crisp tactile feedback for a competitive edge. Equipped with a 3-million tap life cycle for greater durability and a reduced actuation distance of 0.65mm—35% less than that of the average membrane controller—each button is finely tuned for greater accuracy to showcase your true gaming potential. 6 additional multi-function buttons
With 4 extra triggers and 2 remappable bumpers via its Razer™ Controller Setup for Xbox app, the controller provides all the input options you need to increase your arsenal of commands. Download the Razer™ Controller Setup for Xbox app to customize the controller to match your playstyle. Give yourself the competitive edge by remapping the multi-function buttons to keep your thumbs on the sticks while performing essential in - game actions. Interchangeable thumbstick caps
Choose the right tool for the job and easily swap out included thumbstick caps depending on your playstyle and ergonomic preference. Enjoy more natural and precise analog motion no matter how you use your thumbsticks. Hair trigger mode with trigger stop-switches
Toggling the two slide-locks on the controller’s underside greatly reduces the travel distance of the main triggers–an advantage that allows you to spam commands at a faster rate. Improved ergonomics
The controller’s modified L-shaped handgrips come with non-slip rubber grips for a secure yet agile hold—natural, effortless control for all-day gaming. Advanced app configuration
Download the Razer™ Controller Setup for Xbox app to customize the controller to match your playstyle. Easily remap buttons, adjust lighting effects, control motor rumble, and pin-point sensitivity settings.
description_ru -
description_short_en - Xbox Series X|S, Xbox One & PC controller 6 additional multifunctional buttons Razer™ Controller Setup rakendus Ergonomic rubberized handle Razer Chroma RGB lightining
description_short_et - Xbox Series X|S, Xbox One & PC mängupult 6 täiendavat multifunktsionaalset nuppu Razer™ Controller Setup rakendus Ergonoomiline kummeeritud käepide Razer Chroma RGB valgustus
description_short_lv -
description_short_ru - Xbox Series X | S, Xbox One и игровая приставка для ПК 6 дополнительных многофункциональных кнопок Приложение Razer ™ Controller Setup Эргономичная прорезиненная ручка RGB-подсветка Razer Chroma
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 65
Dimensions & weight - Kabeļa garums - 300 cm
Eans - 8886419351023
EAN_code - 8886419351023
feature_group_et - Mängupuldid
feature_group_en - Gaming controllers
feature_group_lv - Spēļu vadības pultis
feature_group_ru - Ировые контроллеры
Gamepad - Controller type - Wired gamepad
General - Krāsa - Melna / sudrabota
Размеры и вес - Высота (мм) - 105,8
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 105,8
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 105,8
Dimensions & weight - Height (mm) - 105.8
Dimensions & weight - Depth (mm) - 65
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 65
Размеры и вес - Глубина (мм) - 65
Dimensions & weight - Cable length - 300 cm
Размеры и вес - Длина кабеля - 300 см
Mõõtmed & kaal - Juhtme pikkus - 300 cm
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 161,5
Dimensions & weight - Width (mm) - 161.5
Размеры и вес - Ширина (мм) - 161.5
Dimensions & weight - Platums (mm) - 161.5
Dimensions & weight - Weight (g) - 270
Размеры и вес - Вес (г) - 270
Dimensions & weight - Svars (g) - 270
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/PC Gamepads
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Gamepads
Ühendus - Heli - 3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 270
name_et - Razer mängupult Wolverine V2 Chroma Gaming
Name - Razer Wolverine V2 Chroma, Gamepad (Black)
Name - Razer Wolverine V2 Chroma Czarny
name_en - Razer controller Wolverine V2 Chroma Gaming
name_lv - Razer controller Wolverine V2 Chroma Gaming
name_ru - Razer игровой пульт Wolverine V2 Chroma Gaming
ProducerCode - RZ06-04010100-R3M1
manufacturer_code - RZ06-04010100-R3M1
Manufacturer_code - RZ06-04010100-R3M1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
Connectivity - Suitable devices - Windows computers
Connectivity - Suitable devices - Xbox One
Connectivity - Suitable devices - Xbox One S
Connectivity - Suitable devices - Xbox One X
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series S
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series X
Connectivity - Suitable operating systems - Windows 11 / 10
Connectivity - Connector - USB
Connectivity - Sound - 3.5 mm combined headphones out/mic in
Connectivity - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Соединение - Соединение - USB
Ühendus - Ühendus - USB
Ühendus - Sobivad seadmed - Windows arvutid
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One X
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series X
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 11 / 10
Соединение - Совместимые устройства - Компьютеры Windows
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One X
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series X
Соединение - Совместимые оп-системы - Windows 11 / 10
Соединение - Звук - 3,5 мм два в одном аудио вход/выход
ShortDescription -
Mängupult - Mängupuldi tüüp - Juhtmega mängupult
Игровой пульт - Тип игрового пульта - Проводной игровой пульт
Weight - 0,61
barcode - 8886419351023
Technical_details - razer Wolverine V2 Chroma, Gamepad The Razer Wolverine V2 gaming controller in the Chroma variant has become a whole lot better than the original. Thanks to additional, freely assignable buttons, Razer Chroma RGB, interchangeable sticks and many other features, you now have even more opportunities to defeat the competition. The Razer Wolverine V2 Chroma has ergonomic L-shaped handles and fits comfortably in your hand with a natural grip. The clearly contoured design, the non-slip rubber grips and the optimally responsive keys enable all-day gaming at the highest level. Advanced customization options are easily implemented using the Razer Controller Setup for Xbox app. With this app specially developed for Xbox Series X|S, Xbox One and PC (Windows 10 or higher) you can reassign multifunction buttons and triggers or fine-tune the sensitivity slider to enjoy the gaming even more intensively. Thanks to 4 additional triggers and 2 freely assignable bumpers, the controller leaves all options open to tailor the arsenal of commands exactly to your own wishes. Type: Gamepad Color: Black EAN code: 8886419351023 Manufacturer number: RZ06-04010100-R3M1 Scope of application: gaming Suitable for: Xbox Series X|S, Xbox One, PC Buttons/Keys: Number | 19 Buttons: Control Pad | Yes Buttons/buttons: analog sticks | 2 Knobs/buttons: Programmable | Yes Connection: type | cable Connection: cable length | 3 m Connection: Connections | 1 x USB Lighting: RGB Earphone/Headset Connection: Yes Rumble (Vibration): Yes Force Feedback: No Features: Razer Mecha Tactile Action Buttons, Razer Mecha Tactile Round D-Pad, 6 Multifunction Buttons, Interchangeable Sticks, Optional Trigger Stops for Rapid Fire, Razer Chroma RGB, Detachable Cable Supported operating systems: Windows 10 Software: Razer Controller Setup App (Windows Store), optional Dimensions: Width: 161.5mm x Height: 65mm x Depth/Length: 105.8mm Weight: 380 grams
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
brand - Razer
181,37 €
Razer Wolverine V2 Chroma
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas