Tracer steering wheel Rayder 4 in 1

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 676811 Preces kods: TRAJOY46765
Pasūtāms 56 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
61,95 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Wireless: Nav
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Stūre (wheel)
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Nav
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Apraksts - Rayder 4in1 stūresrats PC/PS3/PS4/Xone Vai jūs sapņojat par panākumiem virtuālajās auto sacīkstēs? Vai varbūt dinamiskā braukšana simulatorā ir jūsu kaislība, un jūs vēlaties gūt maksimālu gandarījumu no tās? Neatkarīgi no tā, Tracer Rayder 4in1 stūresrats ir viens no tiem aksesuāriem, kas jums vienkārši ir obligāti jāpiegādā! Atklājiet pārsteidzošu stūres ratu, kas radīts īpaši sacīkstēm, augstas klases stūres ratu, kas garantē pārsteidzošu braukšanas pieredzi. Trafer Rayder stūresrats pieder populārajai Gamezone sērijai, kas radīta īpaši spēlētājiem, kuri novērtē augstākās kvalitātes apstrādes apvienojumu ar progresīvām spēļu aprīkojuma funkcijām. Savietojamība ar PC, PS3, PS4 un Xbox ONE platformām. 12 pogas. Vibrācijas funkcija. Atsperes paātrinājums. Gatavības indikators. Maksimālais stūres rata pagrieziens ir 180 grādi. Atsperu pedāļi. 180 cm garš kabelis. Kompakts izmērs Dinamiska braukšana Pateicoties Tracer Rayder stūres ratam, jūs izbaudīsiet spēles reālismu, ko nespēj nodrošināt datora tastatūra vai pat labākais konsoles kontrolieris. Ierīcei ir 12 pogas, pateicoties kurām iespējams intuitīvi vadīt un precīzi reaģēt uz katru situāciju virtuālajā ceļā. Ergonomiski veidotajam stūres ratam ir regulējams pagrieziena leņķis līdz pat 180 grādiem, kas ļaus pielāgot stūres ratu dažādiem sacīkšu un ralliju veidiem. Vibrāciju sistēma ir izstrādāta tā, lai ar vibrāciju un triecienu sēriju, kas imitē kustību uz noteiktas virsmas, sniegtu jums papildu stimulus. Komplektā iekļautie atsperu akseleratora pedāļi papildus radīs jums reālas transportlīdzekļa kontroles iespaidu. Tas ļaus jums justies kā rallija braucējam, kas piedalās īstās sacīkstēs. Lietošanas ērtums Tracer Rayder stūres rats ir izgatavots no izturīga materiāla, padarot tā darbību reālistisku un precīzu. Visi elementi ir labi noregulēti, lai spēles laikā jūs varētu veikt vienmērīgas kustības. Pogas ir izvietotas intuitīvi, kas ļauj ērti spēlēt. Stabila stiprinājuma sistēma nodrošina, ka stūresrats vienmēr būs stingri piestiprināts pie galda virsmas un nekas netraucēs jums izbaudīt spēli. Papildu piederumi gāzes un bremžu pedāļu veidā ļaus jums justies kā īsta sacīkšu automobiļa kabīnē. Universāls risinājums Piedalieties aizraujošās sacensībās neatkarīgi no platformas. Jūsu Tracer Rayder stūre ir saderīga gan ar PC, gan PS3, PS4 un Xbox One konsolēm. Vai jums ir vairāk nekā viena spēļu platforma? Vai varbūt jūs tikai plānojat iegādāties konsoli? Ar Tracer stūres ratu jums vairs nav jāuztraucas par ierīces pielāgošanu platformai - jūs varat brīvi pārslēgties starp risinājumiem. Uzmanību! Lai pieslēgtu PS4 paliktni pie stūres rata, izmantojiet klasisko 4 vadu USB kabeli (nav iekļauts komplektā), divvadu USB kabelis, kas paredzēts portatīvo ierīču barošanai, nav piemērots lietošanai ar stūres ratu.
Citas funkcijas -
D-pad - Jā
dimensijas dziļums - 230 mm
dimensionalWeight - 2856
ean - 5907512866030
Eans - 5907512866030
Enerģija - barošanas avots - Kabeļi
Ergonomika - Kabeļa garums - 1.8 m
Ergonomika - LED indikatori - Jā
Ergonomika - Produkta krāsa - Black
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - R
guaranteeLength - 24
Gāzes un bremžu pedāļi - Jā
Iekļautie piederumi -
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - DATORS
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Playstation 3
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - PlayStation 4
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Xbox One
Ievadierīce - Ierīces tips - Stūres rats
Ievadierīce - Pogu daudzums - 12
Ievadierīce - Reflex vibrācija - Jā
Ievadierīce - Stūres rata pagrieziena leņķis - 180°
Izmēri -
izmērs augstums - 230 mm
izmērs platums - 270 mm
izmērs svars - 1100 g
Kabeļa garums - 1.8 m
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/Grāmatu stūres riteņi
Krāsa - Black
nosaukums - Stūres rats Tracer R ayder PC/PS3/PS4/Xone
Nosaukums - Tracer Rayder 4 in 1 PC/PS3/PS4/Xone
Pagrieziena leņķis (maks.) - 180 °
Platforma - DATORS
Platforma - PlayStation 2
Platforma - PlayStation 3
Platforma - PlayStation 4
Platforma - PlayStation 4 Pro
Platforma - PlayStation 5
Platforma - Xbox
Platforma - Xbox 360
Platforma - Xbox One
Platforma - Xbox One S
Platforma - Xbox One X
Platforma - Xbox S sērija S
Platforma - Xbox X sērija
Pogu skaits - 12
Power - USB 5V
producerCode - TRAJOY46765
ProducerCode - TRAJOY46765
productName - Tracer Rayder 4 in 1 Black stūres rats PC, PlayStation 4, Playstation 3, Xbox One
productSize - Parasts
Pārnesumu pārslēgšanas svira - Nē
ražotājs - Tracer
Ražotājs - Tracer
Saskarne - USB
Savienojamības porti un saskarnes - Kabeļa garums - 1.8 m
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
Savienojums - Wired
ShortDescription - stūres rats PC/PS3/PS4/Xone / 12 pogas / 180 grādu stūrēšana / pedāļi
sizeX - 230
sizeY - 270
sizeZ - 230
Spēka atgriezeniskā saite - Nē
svars - 1610
vendpn - TRAJOY46765
Vibrācijas - Jā
Description - Rayder 4in1 steering wheel for PC/PS3/PS4/Xone Do you dream of succeeding in virtual car racing? Or maybe dynamic driving in a simulator is your passion and you want to get maximum satisfaction from it? Regardless, the Tracer Rayder 4in1 steering wheel is one of the accessories you simply must have! Discover an amazing steering wheel created especially for racing, a high-class steering wheel that guarantees an amazing driving experience. The Trafer Rayder steering wheel belongs to the popular Gamezone series, created especially for gamers who value the combination of the highest quality workmanship with advanced functions of gaming equipment. Compatibility with PC, PS3, PS4 and Xbox ONE platforms. 12 buttons. Vibration function. Spring acceleration. Ready LED. Maximum steering wheel rotation is 180 degrees. Spring pedals. Long cable 180 cm. Compact size Dynamic driving Thanks to the Tracer Rayder steering wheel, you will experience gameplay realism that cannot be provided by a computer keyboard or even the best console controller. The device has 12 buttons, thanks to which it is possible to intuitively control and precisely react to every situation on the virtual road. The ergonomically designed wheel has an adjustable rotation angle of up to 180 degrees, which will allow you to adjust the steering wheel to various types of races and rallies. The vibration system is designed to provide you with additional stimuli through a series of vibrations and shocks imitating movement on a specific surface. The spring accelerator pedals included in the set will additionally give you the impression of real control over the vehicle. This will make you feel like a rally driver taking part in a real race. Comfort of use The Tracer Rayder steering wheel is made of durable material, making its operation realistic and precise. All elements are well adjusted so that you can make smooth movements while playing. The buttons are arranged in an intuitive way, which allows for comfortable gameplay. The stable mounting system ensures that your steering wheel will always remain solidly attached to the tabletop and nothing will spoil your enjoyment of the game. Additional accessories in the form of gas and brake pedals will make you feel like you are in the cockpit of a real racing car. Universal solution Take part in exciting competitions regardless of platform. Your Tracer Rayder steering wheel is compatible with both PC and PS3, PS4 and Xbox One consoles. Do you have more than one gaming platform? Or maybe you are just planning to buy a console? With the Tracer steering wheel, you no longer have to worry about matching the device to the platform - you can freely switch between solutions. Attention! To connect the PS4 pad to the steering wheel, use a classic 4-wire USB cable (not included), a two-wire USB cable for powering portable devices is not suitable for use with the steering wheel.
Other features -
D-pad - Yes
dimension depth - 230 mm
dimensionalWeight - 2856
ean - 5907512866030
Eans - 5907512866030
Power - Power source - Cable
Ergonomics - Cable length - 1.8 m
Ergonomics - LED indicators - Yes
Ergonomics - Product colour - Black
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - R
warrantyLength - 24
Gas and brake pedals - Yes
Accessories included -
Input device - Gaming platforms supported - PC
Input device - Gaming platforms supported - Playstation 3
Input device - Gaming platforms supported - PlayStation 4
Input device - Gaming platforms supported - Xbox One
Input device - Device type - Steering wheel
Input device - Buttons quantity - 12
Input device - Reflex vibration - Yes
Input device - Steering wheel rotation angle - 180°
Dimensions -
dimension height - 230 mm
dimension width - 270 mm
dimension weight - 1100 g
Cable length - 1.8 m
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/Gaming steering wheels
Color - Black
name - Steering wheel Tracer R ayder PC/PS3/PS4/Xone
Name - Tracer Rayder 4 in 1 PC/PS3/PS4/Xone
Rotation angle (max) - 180 °
Platform - PC
Platform - PlayStation 2
Platform - PlayStation 3
Platform - PlayStation 4
Platform - PlayStation 4 Pro
Platform - PlayStation 5
Platform - Xbox
Platform - Xbox 360
Platform - Xbox One
Platform - Xbox One S
Platform - Xbox One X
Platform - Xbox Series S
Platform - Xbox Series X
No. of buttons - 12
Power - USB 5V
producerCode - TRAJOY46765
ProducerCode - TRAJOY46765
productName - Tracer Rayder 4 in 1 Black Steering wheel PC, PlayStation 4, Playstation 3, Xbox One
productSize - Normal
Gear lever - No
producer - Tracer
Producer - Tracer
Interface - USB
Ports & interfaces - Cord length - 1.8 m
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
Connection - Wired
ShortDescription - kierownica PC/PS3/PS4/Xone / 12 przycisków / 180 st. skręt kół / pedały
sizeX - 230
sizeY - 270
sizeZ - 230
Force feedback - No
weight - 1610
vendpn - TRAJOY46765
Vibrations - Yes
61,95 €
Tracer steering wheel Rayder 4 in 1
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas