Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Eiditon

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 652110 Preces kods: 2960842
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
204,04 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Wireless: Nav
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Joystick
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Nav
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Apraksts - Gatavojieties pacelšanās brīdim ar Thrustmaster pirmo džoistiku, kas apvieno magnētisko tehnoloģiju un civilās aviācijas pasaulē iedvesmotu vadības ierīci (Airbus A320 lidmašīnu ģimene). Inovatīvs, daudzpusīgs dizains Pilnībā divpusējs un modulārs džoistiks ar 4 maināmiem galvas pogu moduļiem, kas ļauj izvēlēties no 4 dažādām konfigurācijām (labās vai kreisās sēdvietas lielā pasažieru lidmašīnā un šauras vai platas centrālās vadības sviras konfigurācijas mazā lidmašīnā) Ergonomiska Airbus (A320 tipa) sānu vadības sviras replika ar integrētu droseles asi un vilces reversa mehānismu Augstāks reālisma līmenis pilotēšanas laikā Ārkārtīga precizitāte ar magnētiskajiem sensoriem H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology): ķirurģiska precizitāte (14 bitu izšķirtspēja: 16 384 x 16 384 vērtības!) slīpuma un slīpuma asīs. 2,8 mm spirālveida atspere (diametrs 2,8 mm), kas iestrādāta stendā, lai nodrošinātu drošu, lineāru un vienmērīgu spriegojuma maiņu. Jauns bloķēšanas mehānisms, lai atslēgtu stūres roktura rotāciju, ja tiek izmantots stūres kontrolieris (iegādājams atsevišķi). Pogas 17 darbības pogas ar Braila rakstu! 12 pogas uz pamatnes, 4 pogas uz stūres un 1 virtuālā poga uz droseles (20 % no ass apakšas) Jauns 8 virzienu skata sēņu slēdzis, kas izstrādāts visaugstākajai precizitātei 4 neatkarīgas asis, 4 neatkarīgas asis, ieskaitot stūri, ko darbina, pagriežot džokstikla rokturi Izvēlne, lai konfigurētu 12 pogas, kas pieejamas uz pamatnes, darbam ar labo vai kreiso roku Svara pamatne lielākai stabilitātei Precīza, visaptveroša vilces spēka kontrole Ergonomiska Airbus droseles paneļa replika pilnīgi reālistiskam pacelšanās un nosēšanās procesam: Vilces sviras, kas līdzīgas Airbus gaisa kuģos izmantotajām svirām, ar vilces reversa mehānismu Reālistiskas sprūdrata sprūdratis: Tukšā gaita / kāpšana / Flex / TO/GA 2 Engine Master selektori 8 fiziskās darbības pogas + 8 virtuālās pogas uz katras vilces sviras ass (kopā 16) Droseles panelis ietver savienotājus, lai pievienotu turpmākos papildinājumus no Thrustmaster TCA ekosistēmas (nopērkami atsevišķi) Var savienot divus droseles paneļus (papildu droseles panelis nopērkams atsevišķi), lai iegūtu nevis divas, bet gan četras vilces sviras! Stūres sviras ar 2 asīm un savienotāju Thrustmaster T.Flight stūres pedāļu pieslēgšanai (nopērkami atsevišķi).
Citas funkcijas - Saderīgs ar Thrustmaster lidojumu simulācijas produktu ekosistēmu Saderīgs ar PC (Windows 10, 8) Saderīgs ar šādiem stūres kontrolieriem (iegādājami atsevišķi): Thrustmaster T.Lidojuma stūres pedāļi (TFRP) un Thrustmaster svārstveida stūre (TPR) Saderīgs ar Thrustmaster lidojumu simulācijas produktu ekosistēmu Saderīgs ar PC (Windows 10, 8) Saderīgs ar šādiem stūres kontrolieriem (nopērkami atsevišķi): Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) un Thrustmaster Pendular Rudder (TPR).
dimensijas dziļums - 405 mm
Droseles svira - Jā
EAN - 3362932915577
ean - 3362932915577
Eans - 3362932915577
EAN_kods - 3362932915577
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
Hat-switch - 8 virzienu
Iekļautie piederumi - Ergonomiska Airbus droseles paneļa replika Instrukcija par lietošanu
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 84 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 280.00 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 405.00 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 300.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.32 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 251.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 386.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 212.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 230.00 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 2.09 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.32 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.02 m³
Ievadierīce > Atbalstītās spēļu platformas - DATORS
Ievadierīce > Ierīces tips - Džoistiks
Ievadierīce > Pogu daudzums - 17
Izmēri -
izmērs augstums - 275 mm
izmērs platums - 220 mm
izmērs svars - 2600 g
kategorija - Ievadierīces Džoistiki
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/Joysticks
Kategorija_1 - Spēles un konsoles
Kategorija_2 - Džoistiki
kods - 2960842
Kods - 2960842
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa - Azure
Krāsa - Black
nosaukums - TCA virsnieka komplekts Airbus Edition
Nosaukums - Thrustmaster Officer Pack Airbus Joystick + vadības pults
Nosaukums - Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition, komplekts (zili pelēks / melns)
nosaukums - Thrustmaster TCA virsnieku komplekts Airbus Editon (PC)
Nosaukums - Thrustmaster | Joystick TCA Ofiicer Pack Airbus Edition | Joystick
Platforma - DATORS
Pogu skaits - 17
Power - USB 5V
ProducerCode - 2960842
Programmatūra > Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10/8
Ražotāja produktu grupa - Joystick TCA Ofiicer Pack Airbus Edition
Ražotāja_kods - 2960842
ražotājs - Thrustmaster
Ražotājs - Thrustmaster
Ražotājs - Thrustmaster
Saskarne - USB
Savienojumi un saskarnes > Ierīces saskarne - USB
Savienojums - Wired
ShortDescription -
Spēka atgriezeniskā saite - Jā
Stūres pedāļi - Nē
Svars - 2,75
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Nē
Tehniskā informācija > Bruto svars - 2.21 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Ergonomiska Airbus sānu vadības sviras (A320 tipa) replika ar iebūvētu droseļdzinēja asi un vilces reversa mehānismu. 17 darbības pogas ar "Braila" stila identifikāciju. 12 pogas uz pamatnes, 4 pogas uz vadības sviras un 1 virtuālā poga uz droseles (20 % no ass apakšējās daļas). Jauns 8 virzienu skata punkta cepures slēdzis, kas paredzēts īpaši precīzam darbam.
Tehniskā informācija > Neto svars - 1.89 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Thrustmaster
Tehniskā informācija > Savienojamība - Wired
vendpn - 2960842
Vibrācijas - Nē
Description - Przygotuj się do startu z pierwszym joystickiem Thrustmaster łączącym technologię magnetyczną oraz elementy sterujące zainspirowane światem lotnictwa cywilnego (rodziną samolotów Airbus A320). Innowacyjna, uniwersalna konstrukcj W pełni oburęczny i modułowy joystick z 4 wymiennymi modułami przycisków głowicy, które umożliwiają wybór 4 różnych konfiguracji (prawy lub lewy fotel w dużym samolocie pasażerskim oraz wąska lub szeroka konfiguracja centralnego drążka sterowego w małym samolocie) Ergonomiczna replika bocznego drążka sterowego samolotu Airbus (typ A320) z wbudowaną osią przepustnicy i mechanizmem odwracacza ciągu Wyższy poziom realizmu podczas pilotowania Wyjątkowa precyzja dzięki czujnikom magnetycznym H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology): Chirurgiczna precyzja (14-bitowa rozdzielczość: 16 384 x 16 384 wartości!) na osiach pochylenia i przechylenia Umieszczona w drążku sprężyna śrubowa (o średnicy 2,8 mm), zapewniająca pewną, liniową i płynną zmianę naprężenia Nowy mechanizm blokujący, który pozwala wyłączyć obrót uchwytu joysticka w przypadku korzystania z kontrolera steru kierunku (do nabycia osobno). Przyciski 17 przycisków czynności z brailleowskim systemem identyfikacji! 12 przycisków na podstawie, 4 na drążku i 1 przycisk wirtualny na przepustnicy (dolne 20% osi) Nowy 8-kierunkowy przełącznik grzybkowy widoku opracowany pod kątem najwyższej precyzji 4 niezależne osie, w tym ster kierunku obsługiwany przez skręcanie uchwytu joysticka Wybierak umożliwiający skonfigurowanie 12 przycisków dostępnych na podstawie do obsługi prawo- lub leworęcznej Dociążona podstawa zwiększająca stabilność Precyzyjna, kompleksowa kontrola nad siłą ciągu Ergonomiczna replika panelu przepustnicy samolotu Airbus, umożliwiająca w pełni realistyczne wykonywanie startów i lądowań: Dźwignie ciągu podobne do dźwigni stosowanych w samolocie Airbus, z mechanizmem odwracacza ciągu Realistyczne zapadki: Idle / Climb / Flex / TO/GA 2 wybieraki Engine Master 8 fizycznych przycisków czynności + 8 przyciski wirtualne na każdej osi dźwigni ciągu (łącznie 16) Panel przepustnicy zawiera złącza umożliwiające podłączenie przyszłych dodatków z ekosystemu Thrustmaster TCA (do nabycia osobno) Możliwość połączenia dwóch paneli przepustnicy (dodatkowy panel przepustnicy do nabycia osobno) w celu uzyskania nie dwóch, ale czterech dźwigni ciągu! Dźwignie ciągu z 2 osiami i złączem umożliwiającym podłączenie urządzenia Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (do nabycia osobno)
Other features - Zgodność z ekosystemem produktów Thrustmaster do symulacji lotu Zgodność z komputerem PC (Windows 10, 8) Zgodność z następującymi kontrolerami steru kierunku (do nabycia osobno): Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) i Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) Zgodność z ekosystemem produktów Thrustmaster do symulacji lotu Zgodność z komputerem PC (Windows 10, 8) Zgodność z następującymi kontrolerami steru kierunku (do nabycia osobno): Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) i Thrustmaster Pendular Rudder (TPR)
dimension depth - 405 mm
Throttle lever - Yes
EAN - 3362932915577
ean - 3362932915577
Eans - 3362932915577
EAN_code - 3362932915577
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
Hat-switch - 8-way
Accessories included - Ergonomiczna replika panelu przepustnicy samolotu Airbus Insrukcja obługi 
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 84 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 280.00 mm
Package features > Gross depth master carton - 405.00 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 300.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.32 kg
Package features > Gross height (mm) - 251.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 386.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 212.00 mm
Package features > Gross width master carton - 230.00 mm
Package features > Net weight master carton - 2.09 kg
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.32 kg
Package features > Volume (m3) - 0.02 m³
Input device > Gaming platforms supported - PC
Input device > Device type - Joystick
Input device > Buttons quantity - 17
Dimensions -
dimension height - 275 mm
dimension width - 220 mm
dimension weight - 2600 g
category - Input Devices Joysticks
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/Joysticks
Category_1 - Gaming and Consoles
Category_2 - Joysticks
code - 2960842
Code - 2960842
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Color - Azure
Color - Black
name - TCA Officer Pack Airbus Edition
Name - Thrustmaster Officer Pack Airbus Joystick + Przepustnica
Name - Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition, set (blue-grey / black)
name - Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Editon (PC)
Name - Thrustmaster | Joystick TCA Ofiicer Pack Airbus Edition | Joystick
Platform - PC
No. of buttons - 17
Power - USB 5V
ProducerCode - 2960842
Software > Windows operating systems supported - Windows 10/8
Producer product family - Joystick TCA Ofiicer Pack Airbus Edition
Manufacturer_code - 2960842
producer - Thrustmaster
Producer - Thrustmaster
Manufacturer - Thrustmaster
Interface - USB
Ports & interfaces > Device interface - USB
Connection - Wired
ShortDescription -
Force feedback - Yes
Rudder pedals - No
Weight - 2,75
Technical details > Wireless connection - No
Technical details > Gross weight - 2.21 kg
Technical details > Other features - Ergonomic replica of the Airbus sidestick (A320 type), with built-in throttle axis and thrust reverser mechanism. 17 action buttons with “braille”-style identification. 12 buttons on the base, 4 on the joystick, and 1 virtual button on the throttle (bottom 20% of the axis). New 8-direction point of view hat switch, designed for extreme precision
Technical details > Net weight - 1.89 kg
Technical details > Producer - Thrustmaster
Technical details > Connectivity - Wired
vendpn - 2960842
Vibrations - No
204,04 €
Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Eiditon
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas