Microsoft Xbox Wireless Controller, Robot White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 644584 Preces kods: QAS-00002
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi
87,82 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Wireless: Ir
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Ir
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Analogo stīpiņu skaits - 2
Apraksts - Izmēģiniet modernizēto Xbox Robot White bezvadu kontrolieri ar rievotām virsmām un uzlabotu formu, lai spēlēšana būtu ērtāka. Kontrolējiet savu mērķi, izmantojot teksturētas virsmas uz sprūda, buferiem un aizmugurējā vāka. Ar jauno kopīgošanas pogu varat ērti uzņemt un kopīgot saturu, piemēram, ekrānšāviņus, ierakstus un citus materiālus. Izmantojiet Xbox piederumu programmu, lai mainītu pogu piešķiršanu un izveidotu pielāgotus kontroliera profilus savām iecienītākajām spēlēm. Ātri savienojiet kontrolieri, spēlējiet un pārslēdziet starp ierīcēm, tostarp Xbox Series X un Xbox One konsolēm, Windows 10 datoriem un Android un iOS ierīcēm. 3,5 mm audio ligzda nodrošina iespēju pievienot jebkuras saderīgas austiņas.
Apraksts - Tips: Spēļu Kontrolieris, Platforma: Xbox One / Xbox One S / Xbox One X/ PC, Garantija: 2 gadi
Apraksts - Xbox bezvadu kontrolieris Teksturēti slēdži un buferi Hibrīda D-pad Pogu kartēšana Pogu kartēšana Bluetooth® tehnoloģija Uzlabojiet savu spēli Izbaudiet Xbox bezvadu kontroliera modernizēto dizainu, kas ietver skulpturētas virsmas un izsmalcinātu ģeometriju, lai uzlabotu komfortu spēlēšanas laikā. Ar teksturētu satvērienu un hibrīda D-pad paliktni neaizmirstiet par mērķi. Nevainojami uztveriet un kopīgojiet saturu, izmantojot īpašu kopīgošanas pogu. Ātri savienojiet, spēlējiet un pārslēdziet starp ierīcēm, tostarp Xbox X|S Series, Xbox One, Windows 10 PC un Android. iOS atbalsts tiks nodrošināts nākotnē.
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Barošanas avots - barošanas avots - 2 × AA sārma vai NiMH baterijas
Bluetooth bezvadu savienojumi - Jā
category_en - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un piederumi > Konsoļu piederumi > Xbox piederumi
category_en - Spēļu konsoles un piederumi
category_et - Spēļu konsoles un piederumi
category_lv - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
category_lv - Spēļu konsoles un piederumi
category_ru - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
category_ru - Spēļu konsoles un piederumi
Citas funkcijas -
Connectivity - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Piemērotas ierīces - Android ierīces
Connectivity - Piemērotas ierīces - iOS ierīces
Connectivity - Piemērotas ierīces - Windows datori
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Android 5.1 vai jaunāka versija
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 14.5 vai jaunāka versija
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - iPadOS 14.5 vai jaunāka versija
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 14.5 vai jaunāka versija
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Connectivity - Savienojums - 2.4 GHz
Connectivity - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Savienojums - USB-C
D-pad - 8 virzienu
description_et - Xbox bezvadu kontrolieris - augstas klases spēļu konsole augstas klases spēļu konsolei. Savietojams ar Xbox One, Xbox Series S un Series X spēļu konsolēm. Saderīgs ar Xbox One / One S / One X / Series S / Series X spēļu konsolēm Saderīgs arī ar Windows, Android un Apple ierīcēm (viedierīces var izmantot tikai ar Bluetooth, nevis ar kabeli vai adapteri) Bezvadu Bluetooth savienojums un austiņu izeja Regulējamas pogas + hibrīda D-pad Īpaša poga ātrai koplietošanai Līdz 40 stundām nepārtrauktas spēlēšanas Ar AA baterijām.
description_lv -
description_lv - Aprīkojiet sevi ar Xbox bezvadu kontrolieri! Tam ir glīts dizains un ērti teksturēti rokturi. Piešķiriet pogas pēc saviem ieskatiem un spēlējiet jebkurā vietā, jo diapazons ir gandrīz divkāršojies! Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas 3,5 mm stereo ligzdai. Pateicoties Bluetooth® tehnoloģijai, varat spēlēt iecienītākās spēles datoros, klēpjdatoros un mobilajās ierīcēs ar Windows 10. * Saderīgs ar Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS * Piešķiramas pogas Izmantojot Xbox aksesuāru lietotni Xbox One un Windows 10. Var būt nepieciešams atjaunināt operētājsistēmu un kontroliera programmaparatūru. Saderīgs ar Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS. Funkcionalitāte atšķiras atkarībā no atbalstītās ierīces un operētājsistēmas versijas, un funkcijas var atšķirties.
description_lv - Iegādājieties jauno Xbox bezvadu kontrolieri! Tam ir gluds dizains un ērti ar speciālu tekstūru aprīkoti rokturi. Pielāgojiet pogas sev ērtā veidā. Spēlējiet no jums ērtas vietas, jo diapazons ir gandrīz dubultots! Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas 3,5 mm stereo ligzdai. Pateicoties Bluetooth® tehnoloģijai, jūs varat spēlēt iecienītās spēles datoros, klēpjdatoros un mobilajās ierīcēs, izmantojot Windows 10. * Saderīgas Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS * Piešķiramās pogas Lietotnes Xbox piederumi izmantošana Xbox One un Windows 10. Iespējams, būs jāatjaunina operētājsistēma un kontrollera programmaparatūra. Savietojams ar Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS. Funkcionalitāte atšķiras atkarībā no atbalstītās ierīces un operētājsistēmas versijas, un funkcijas var atšķirties.
description_lv - Uzlabojiet savu spēli Izbaudiet Xbox bezvadu kontroliera modernizēto dizainu, kam raksturīgas skulpturētas virsmas un izsmalcināta ģeometrija, lai uzlabotu komfortu spēlēšanas laikā. Ar teksturētu satvērienu un hibrīda D-pad paliktni neaizmirstiet par mērķi. Nevainojami uztveriet un kopīgojiet saturu, izmantojot īpašu kopīgošanas pogu. Ātri savienojiet, spēlējiet un pārslēdziet starp ierīcēm, tostarp Xbox X|S Series, Xbox One, Windows 10/11 PC, Android un iOS. Īpaša koplietošanas poga Bez problēmām uztveriet un kopīgojiet saturu, piemēram, ekrānšāviņus, ierakstus un citu saturu, izmantojot jauno kopīgošanas pogu. Nepārkāpiet mērķi Nepārkāpiet mērķi ar jauno hibrīda D-pad, teksturētu satvērienu uz palaidējiem, buferiem un aizmugurējo korpusu. Pārslēdziet ierīces Viegli savienojiet un pārslēdziet ierīces, tostarp Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11 PC, Android un iOS atbalsts gaidāms nākotnē. Savietojamība Ietver Xbox Wireless un Bluetooth® tehnoloģiju bezvadu spēlēm uz konsoles, personālā datora, mobilajiem tālruņiem un planšetdatoriem. Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas ar 3,5 mm stereo austiņu ligzdu.
description_ru -
description_ru - Apbruņojieties ar Xbox bezvadu spēļu paliktni! Tam ir glīts dizains un ērti teksturēti rokturi. Piešķiriet pogas pēc saviem ieskatiem un spēlējiet, kur vien vēlaties, jo diapazons ir gandrīz divkāršojies! Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas 3,5 mm stereo ligzdai. Pateicoties Bluetooth® tehnoloģijai, varat spēlēt iecienītākās spēles Windows 10 datoros, klēpjdatoros un mobilajās ierīcēs. * Saderīgs ar Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS * Pogas tiek piešķirtas, izmantojot Xbox aksesuāru lietotni Xbox One un Windows 10. Iespējams, būs jāatjaunina operētājsistēmas un gamepad firmware. Saderīgs ar Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS. Funkcionalitāte ir atkarīga no atbalstītās ierīces un operētājsistēmas versijas, un funkcijas var atšķirties.
description_short_en - Bezvadu Xbox One un Series S/X kontrolieris Izsmalcināts ergonomisks dizains Bluetooth un austiņu izeja Darbojas ar AA baterijām Saderīgs ar Windows 10 un Android
description_short_et - Bezvadu Xbox One un Series S/X kontrolieris Uzlabots ergonomisks dizains Bluetooth savienojums un austiņu izeja Darbojas ar AA baterijām Saderīgs arī ar Windows, Android un Apple ierīcēm.
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu tālvadības pults Xbox One un Series S/X Uzlabots ergonomisks dizains Bluetooth savienojums un austiņu izeja Izmanto AA baterijas Saderīgs ar Windows 10 un Android ierīcēm.
dimensijas dziļums - 70 mm
EAN - 889842611564
ean - 889842611564
ean - 0889842654714
Enerģija - barošanas avots - 2 × AA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
feature_group_et - Spēļu konsoles
feature_group_ln - Spēļu kontrolieri
feature_group_lv - Spēļu vadības pultis
feature_group_ru - Spēļu kontrolieri
Gamepad - Kontroliera tips - Bezvadu spēļu pults
garantija - 12
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
General - Iepakojumā ietilpst - 2 × AA baterijas
General - Iepakojumā ietilpst - Gamepad
General - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
General - Krāsa - Balta
gross_weight - 0.196 kg
Iekļautie piederumi -
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_67701_1.jpg
Izmēri -
izmērs augstums - 180 mm
izmērs platums - 176 mm
izmērs svars - 480 g
Jauda - akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Jauda - akumulatora darbības laiks - 40 stundas
kategorija - Ievadierīces Spēļu pultis
Kategorija - Spēļu zona :: Spēļu kontrolieri
Kategorijas kods - GCO
Kods - QAS-00002
kods - QAS-00009
Kopiena - Skaņa - 3,5 mm kombinētā audio ieeja/izeja
Krāsa - White
Krāsa - White
LargeDescHTML -
Modelis - QAS-00002
name_et - Microsoft Xbox bezvadu kontrolieris, balts
nosaukums - Microsoft XBOX bezvadu kontrolieris, priekš Xbox One / Series S/X / PC - balts
Nosaukums - Microsoft Xbox X sērijas X bezvadu savienojums, balts
nosaukums - Xbox Series bezvadu kontrolieris, balts QAS-00002
nosaukums_lv - Microsoft Xbox bezvadu kontrolieris, balts
nosaukums_lv - Microsoft Xbox bezvadu kontrolieris, balts
nosaukums_ru - Microsoft Xbox Controller bezvadu spēļu pults, balta
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.48 kg
Pilna apraksta līnija - Pogu skaits 10|Bluetooth|Saderīgs ar: Dators, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X|Biela krāsa
Platforma - Xbox One
Platforma - Xbox One S
Platforma - Xbox One X
Platforma - Xbox S sērija S
Platforma - Xbox X sērija
Pogu skaits - 10
Pogu skaits - 14
Power - Baterijas / uzlādējamas AA
Power - Darbības laiks - 40 stundas
Power - Enerģijas avots - 2 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Pārdevēja mājas lapa - www.xbox.com/en-US/accessories/controllers/xbox-wireless-controller
ražotāja_kods - QAS-00002
ražotājs - Microsoft
Ražotājs - Microsoft
Saderīgs ar: - Dators, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X
Saskarne - Bluetooth
Saskarne - USB-C
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - piemērotas ierīces - Android ierīces
Savienojamība - piemērotas ierīces - iOS ierīces
Savienojamība - piemērotas ierīces - Windows datori
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android 5.1 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iPadOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojamība - Savienotājs - 2.4 GHz
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - USB-C
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētais austiņu izeja/mikrosignāla ieeja
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Savienojums - 2.4 GHz
Savienojums - Bezvadu
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - USB-C
Savienojums - Connection - 2,4 GHz
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Connection - USB-C
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
Savienojums - Piemērotas ierīces - Android ierīces
Savienojums - Piemērotas ierīces - iOS ierīces
Savienojums - Piemērotas ierīces - Windows datori
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android 5.1 vai jaunāka versija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - iPadOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojums - Saderīgās ierīces - Android ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - iOS ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Windows datori
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One X
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android 5.1 vai jaunāka versija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - iOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - iPadOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - tvOS 14.5 vai jaunāka versija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojums - Skaņa - 3,5 mm audio ieejas/izejas savienojums "divi vienā
Spēļu konsole - Spēļu konsoles tips - Bezvadu spēļu konsole
Spēļu konsole - Spēļu konsoles tips - Bezvadu spēļu konsole
Spēļu konsole - Vadības pogas - Kopīgošanas poga
Spēļu konsole - Vadības pogas - Siļķu poga
Spēļu konsole - Vibrācijas efekti - Jah
Spēļu konsole - Vibrācijas efekti - Jā
Spēļu pults - haptiskā atgriezeniskā saite - Jā
Spēļu pults - Vadīklas - Kopīgošanas poga
svars - 0.116 kg
svītrkods - 0889842611564
svītrkods - 889842611564
svītrkods - 889842654714
title_lv - Microsoft Xbox bezvadu kontrolieris robots balts (QAS-00002)
title_lv - Microsoft Xbox Wireless Controller Robot White Spēļu kontrolieris / Balts (QAS-00002)
title_ru - Microsoft Xbox bezvadu spēļu kontrolieris Robots White Game Controller / White (QAS-00002)
Uzturs - Uzturs - 2 × AA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
vendpn - QAS-00002
Vibrācijas - Jā
Vienība Neto svars - 0.2 kg
Vienības bruto svars - 0.48 kg
Vienības kastes augstums - 0.07
Vienības kastes garums - 0.18
Vienības kastes platums - 0.18
Vienība Slikts tilpums - 0,002268 kubikmetru
Vispārīgi - Iekārtas - 2 × AA baterijas
Vispārīgi - Iekārtas - Spēļu konsole
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 2 × AA baterija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Gamepad
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - 2 × AA patarei
Vispārīgi - Komplekta saturs - Spēļu konsole
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
zīmols - Microsoft
No. of analog sticks - 2
Description - Wypróbuj unowocześniony kontroler bezprzewodowy Xbox Robot White o żłobionych powierzchniach i udoskonalonym kształcie zapewniający wyższy komfort użytkowania podczas rozgrywki. Miej cel pod stałą kontrolą dzięki teksturowanej powierzchni spustów, bumperów i tylnej pokrywy. Bezproblemowo przechwytuj i udostępniaj zawartość, taką jak zrzuty ekranu, nagrania i nie tylko, za pomocą nowego przycisku udostępniania. Korzystaj z aplikacji Akcesoria Xbox, aby zmieniać przypisanie przycisków i tworzyć niestandardowe profile kontrolera dla swoich ulubionych gier. Szybko paruj kontroler, graj i przełączaj się między urządzeniami, między innymi konsolami Xbox Series X i Xbox One, komputerami z systemem Windows 10 oraz urządzeniami z systemem Android i iOS. Gniazdo audio 3,5 mm zapewnia możliwość podłączenia dowolnego, zgodnego zestawu słuchawkowego.
Desc - Tips: Spēļu Kontrolieris, Platforma: Xbox One / Xbox One S / Xbox One X/ PC, Garantija: 2 gadi
Description - Xbox Wireless Controller Textured triggers and bumpers Hybrid D-pad Button mapping Bluetooth® technology Elevate your game Experience the modernized design of the Xbox Wireless Controller, featuring sculpted surfaces and refined geometry for enhanced comfort during gameplay. Stay on target with textured grip and a hybrid D-pad. Seamlessly capture and share content with a dedicated Share button. Quickly pair with, play on, and switch between devices including Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC, and Android. iOS support coming in the future.
Toide - Aku kestvus - 40 tundi
Toide - Vooluallikas - 2 × AA leelispatarei või NiMH aku
Bluetooth Wireless connections - Yes
category_en - Audio, photo and video > Game consoles and accessories > Consoles accessories > Xbox accessories
category_en - Gaming consoles and accessories
category_et - Mängukonsoolid ja tarvikud
category_lv - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
category_lv - Spēļu konsoles un piederumi
category_ru - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
category_ru - Игровые консоли и принадлежности
Other features -
Connectivity - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Piemērotas ierīces - Android ierīces
Connectivity - Piemērotas ierīces - iOS ierīces
Connectivity - Piemērotas ierīces - Windows computers
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox Series S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox Series X
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Android 5.1 or newer
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 14.5 or newer
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - iPadOS 14.5 or newer
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 14.5 or newer
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Connectivity - Savienojums - 2.4 GHz
Connectivity - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Savienojums - USB-C
D-pad - 8-way
description_et - Xbox Wireless Controller – tipptasemel mängupult tipptasemel mängukonsoolile. Ühildub nii Xbox One, Xbox Series S kui Series X mängukonsooliga. Ühildub Xbox One / One S / One X / Series S / Series X mängukonsoolidega Sobib kasutamiseks ka Windows, Android ja Apple seadmetega (nutiseadmetega kasutamine on võimalik ainult Bluetoothi kaudu, mitte kaabli ega adapteriga) Juhtmevaba Bluetooth ühendus & kõrvaklapiväljund Kohandatavad nupud + hübriidne D-pad Spetsiaalne nupp kiireks jagamiseks Kuni 40 tundi järjestikust mänguaega Kasutab toiteks AA patareisid
description_lv -
description_en - Equip yourself with an Xbox Wireless Controller! It features a sleek design and comfortable textured grips. Assign buttons in your own way and play anywhere, because the range has almost doubled! Connect any compatible headset to the 3.5mm stereo jack. And thanks to Bluetooth® technology, you can play your favorite games on computers, laptops and mobile devices with Windows 10. * Compatible Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS * Assignable buttons Using the Xbox Accessories app for Xbox One and Windows 10. The operating system and controller firmware may need to be updated. Compatible with Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS. Functionality varies by supported device and operating system version, and features may vary.
description_lv - Iegādājieties jauno Xbox bezvadu kontrolieri! Tam ir gluds dizains un ērti ar speciālu tekstūru aprīkoti rokturi. Pielāgojiet pogas sev ērtā veidā.
Spēlējiet no jums ērtas vietas, jo diapazons ir gandrīz dubultots!
Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas 3,5 mm stereo ligzdai. Pateicoties Bluetooth® tehnoloģijai, jūs varat spēlēt iecienītās spēles datoros, klēpjdatoros un mobilajās ierīcēs, izmantojot Windows 10. *
Saderīgas Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS * Piešķiramās pogas Lietotnes Xbox piederumi izmantošana Xbox One un Windows 10. Iespējams, būs jāatjaunina operētājsistēma un kontrollera programmaparatūra. Savietojams ar Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS. Funkcionalitāte atšķiras atkarībā no atbalstītās ierīces un operētājsistēmas versijas, un funkcijas var atšķirties.
description_en - Elevate your game
Experience the modernized design of the Xbox Wireless Controller, featuring sculpted surfaces and refined geometry for enhanced comfort during gameplay. Stay on target with textured grip and a hybrid D-pad. Seamlessly capture and share content with a dedicated Share button. Quickly pair with, play on, and switch between devices including Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 PC, Android and iOS. Dedicated share button
Seamlessly capture and share content such as screenshots, recordings, and more with the new Share button. Stay on target
Stay on target with the new hybrid D-pad, textured grip on the triggers, bumpers, and back-case. Switch devices
Easily pair and switch between devices including Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11 PC, Android and iOS support coming in the future. Compatibility
Includes Xbox Wireless and Bluetooth® technology for wireless gaming on console, PC, mobile phones and tablets. Plug in any compatible headset with the 3.5mm stereo headset jack.
description_ru -
description_ru - Вооружайтесь беспроводным геймпадом Xbox! Он отличается изящной конструкцией и имеет удобные текстурные рукоятки. Назначайте кнопки по-своему и играйте где угодно, ведь дальность действия увеличилась почти в два раза! Подключайте к 3,5-мм стереогнезду любую совместимую гарнитуру. А благодаря технологии Bluetooth® вы сможете играть в свои любимые игры на компьютерах, ноутбуках и мобильных устройствах с Windows 10.* Совместимость Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS * Кнопки назначаются с помощью приложения «Аксессуары Xbox» для Xbox One и Windows 10. Может потребоваться обновить операционную систему и встроенное ПО геймпада. Совместим с Xbox Series X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS. Функциональность зависит от поддерживаемого устройства и версии операционной системы, а возможности могут отличаться.
description_short_en - Wireless Xbox One & Series S/X controller Refined ergonomic design Bluetooth & headset output Powered by AA batteries Compatible with Windows 10 & Android
description_short_et - Juhtmevaba Xbox One & Series S/X juhtpult Täiustatud ergonoomiline disain Bluetooth ühendus & kõrvaklapiväljund Kasutab toiteks AA patareisid Ühildub ka Windows, Android & Apple seadmetega
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводной пульт управления Xbox One & Series S/X Усовершенствованный эргономичный дизайн Bluetooth соединение & выход для наушников Использует для питания батарейки AA Совмещается с устройствами Windows 10 & Android
dimension depth - 70 mm
EAN - 889842611564
ean - 889842611564
ean - 0889842654714
Power - Power source - 2 × AA alkaline battery or NiMH rechargable battery
feature_group_et - Mängupuldid
feature_group_en - Gaming controllers
feature_group_lv - Spēļu vadības pultis
feature_group_ru - Ировые контроллеры
Gamepad - Controller type - Wireless gamepad
guarantee - 12
Warranty - 24 months
guarantee_type - external
General - Iepakojumā ietilpst - 2 × AA baterijas
General - Iepakojumā ietilpst - Gamepad
General - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
General - Krāsa - Balta
gross_weight - 0.196 kg
Accessories included -
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_67701_1.jpg
Dimensions -
dimension height - 180 mm
dimension width - 176 mm
dimension weight - 480 g
Power - Battery life - 40 hours
Питание - Срок службы аккумулятора - 40 часов
category - Input Devices Gamepads
Category - Spēļu zona :: Spēļu kontrolieri
Category Code - GCO
Code - QAS-00002
code - QAS-00009
Ühendus - Heli - 3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
Colour - White
Color - White
LargeDescHTML -
Model - QAS-00002
name_et - Microsoft juhtmevaba mängupult Xbox Wireless Controller, valge
name - Microsoft XBOX Wireless Controller, für Xbox One / Series S/X / PC - weiß
Name - Microsoft Xbox Series X Wireless White
name - Xbox Series Wireless Controller White QAS-00002
name_en - Microsoft Xbox Controller Wireless, white
name_lv - Microsoft Xbox Controller Wireless, white
name_ru - Microsoft Xbox Controller беспроводной игровой пульт, белый
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 7 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 18 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 18 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.48 kg
Full Description Line - Number of buttons 10|Bluetooth|Compatible with: PC, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X|Colour White
Platform - Xbox One
Platform - Xbox One S
Platform - Xbox One X
Platform - Xbox Series S
Platform - Xbox Series X
Number of buttons - 10
No. of buttons - 14
Power - Batteries / rechargeable AA
Power - Darbības laiks - 40 stundas
Power - Enerģijas avots - 2 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Vendor Homepage - www.xbox.com/en-US/accessories/controllers/xbox-wireless-controller
manufacturer_code - QAS-00002
producer - Microsoft
Producer - Microsoft
Compatible with: - PC, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X
Interface - Bluetooth
Interface - USB-C
Connectivity - Range - 10 m
Connectivity - Suitable devices - Android devices
Connectivity - Suitable devices - iOS devices
Connectivity - Suitable devices - Windows computers
Connectivity - Suitable devices - Xbox One
Connectivity - Suitable devices - Xbox One S
Connectivity - Suitable devices - Xbox One X
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series S
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series X
Connectivity - Suitable operating systems - Android 5.1 or newer
Connectivity - Suitable operating systems - iOS 14.5 or newer
Connectivity - Suitable operating systems - iPadOS 14.5 or newer
Connectivity - Suitable operating systems - tvOS 14.5 or newer
Connectivity - Suitable operating systems - Windows 11 / 10
Connectivity - Connector - 2.4 GHz
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Connector - USB-C
Connectivity - Sound - 3.5 mm combined headphones out/mic in
Connectivity - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Соединение - Соединение - 2.4 GHz
Connection - Wireless
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Соединение - USB-C
Ühendus - Ühendus - 2,4 GHz
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Ühendus - USB-C
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
Ühendus - Sobivad seadmed - Android seadmed
Ühendus - Sobivad seadmed - iOS seadmed
Ühendus - Sobivad seadmed - Windows arvutid
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One X
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series X
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android 5.1 või uuem
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - iOS 14.5 või uuem
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - iPadOS 14.5 või uuem
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - tvOS 14.5 või uuem
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 11 / 10
Соединение - Совместимые устройства - Android устройства
Соединение - Совместимые устройства - iOS устройства
Соединение - Совместимые устройства - Компьютеры Windows
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One X
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series X
Соединение - Совместимые оп-системы - Android 5.1 или новее
Соединение - Совместимые оп-системы - iOS 14.5 или новее
Соединение - Совместимые оп-системы - iPadOS 14.5 или новее
Соединение - Совместимые оп-системы - tvOS 14.5 или новее
Соединение - Совместимые оп-системы - Windows 11 / 10
Соединение - Звук - 3,5 мм два в одном аудио вход/выход
Mängupult - Mängupuldi tüüp - Juhtmevaba mängupult
Игровой пульт - Тип игрового пульта - Беспроводной игровой пульт
Mängupult - Juhtnupud - Jagamisnupp
Игровой пульт - Кнопки управления - Кнопка шеринга
Mängupult - Vibratsiooniefektid - Jah
Игровой пульт - Эффекты вибрации - Да
Gamepad - Haptic feedback - Yes
Gamepad - Controls - Share button
weight - 0.116 kg
barcode - 0889842611564
barcode - 889842611564
barcode - 889842654714
title_en - Microsoft Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00002)
title_lv - Microsoft Xbox Wireless Controller Robot White Spēļu kontrolieris / Balts (QAS-00002)
title_ru - Microsoft Xbox Wireless Controller Robot White Игровой контролёр / белый (QAS-00002)
Питание - Питание - 2 × AA щёлочная батарейка или аккумулятор NiMH
vendpn - QAS-00002
Vibrations - Yes
Unit Net Weight - 0.2 kg
Unit Gross Weight - 0.48 kg
Unit Box Height - 0.07
Unit Box Length - 0.18
Unit Box Width - 0.18
Unit Brutto Volume - 0.002268 cubm
Общее - Комплектация - 2 × AA батарейки
Общее - Комплектация - Игровой пульт
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - 2 × AA battery
General - Package contents - Gamepad
General - Package contents - Quick Start guide
Üldine - Komplekti sisu - 2 × AA patarei
Üldine - Komplekti sisu - Mängupult
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
brand - Microsoft
87,82 €
Microsoft Xbox Wireless Controller, Robot White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas