Thrustmaster GP XID Pro (PC)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 222174 Preces kods: 2960821
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Nav
  • Wireless: Nav
Līdzīgi produkti
Šis produkts Thrustmaster GP XID Pro (PC)
Thrustmaster T.16000M FCS Hotas (PC)
Thrustmaster T248 Xbox /PC
Thrustmaster Ferrari 488 GTB Edition (PC/PS4)
Thrustmaster T.Flight Hotas One (PC/XBOX ONE)
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
42,57 €
161,61 €
349,98 €
137,22 €
108,76 €
Force Feedback Nav Nav Ir Nav Nav
Kontroliera tips Gamepad Joystick Stūre (wheel) Stūre (wheel) Joystick
Wireless Nav Nav Nav Nav
Visi parametri
Force Feedback Nav
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Nav
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Apraksts - Thrustmaster GP XID ir ideāls spēļu paliktnis datora lietotājiem.
Gamepadā iestrādāts XInput standarts, kas uzreiz atpazīstams PC spēlēs Plug & Play standarts: Precīzi analogi, pārklāti ar lielisku pretslīdes gumiju Optimizēta precizitāte - divreiz augstāka nekā citos tirgū pieejamos produktos 2 analogi, pārklāti ar pretslīdes gumiju Elegants dizains optimālam, ērtam satvērienam un ātrai piekļuvei visām funkcijām Kreisā analogā gala novietota optimālā pozīcijā kreisajam īkšķim Labā analogā poga atrodas apakšā, optimālā pozīcijā labajam īkšķim D-pad novietots kreisajā pusē, ļaujot ērti lietot ar kreiso īkšķi Abas analogās pogas, kas pārklātas ar gumijas virsmu, lai nodrošinātu precizitāti un ērtību Divi gari, progresīvi darbojošies palaidēji Krusta formas D-Pad - labākai precizitātei visos 8 virzienos 12 digitālo darbību pogas + 1 īsceļu poga Windows Live lietojumprogrammai
Citas funkcijas -
D-pad - 8 virzienu
D-pad - Jā
dimensijas dziļums - 190 mm
ean - 663296421098
Eans - 3362932915362
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi -
Izmēri -
izmērs augstums - 65 mm
izmērs platums - 150 mm
izmērs svars - 316 g
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/PC spēļu pultis
Krāsa - Black
Krāsa - Orange
nosaukums - Gamepad GP XID Pro Edition PC
Nosaukums - Thrustmaster GP XID Esport Edition
Platforma - DATORS
ProducerCode - 2960821
ražotājs - Thrustmaster
Ražotājs - Thrustmaster
Savienojums - Wired
ShortDescription - Gamepad Thrustmaster GP XID PC | Esport Edition
Spēka atgriezeniskā saite - Nē
vendpn - 2960821
Vibrācijas - Nē
Description - Thrustmaster GP XID is the perfect gamepad for PC users.
XInput standard embedded in the gamepad, instantly recognizable in PC games Plug & Play standard: quick connection of the product without installation Precise analogs, covered with excellent anti-slip rubber Optimized precision - twice as high as in other products available on the market 2 analogs covered with anti-slip rubberizing Elegant desing for optimal, comfortable grip and quick access to all functions Left analog gala placed in the optimal position for the left thumb The right analog knob located at the bottom, in the optimal position for the right thumb D-pad placed on the left side, allowing for comfortable use with the help of the left thumb Both analog knobs covered with a rubber surface to ensure precision and convenience Two long, progressive triggers Cross-shaped D-Pad - for better precision in all 8 directions 12 digital action buttons + 1 shortcut button for the Windows Live application
Other features -
D-pad - 8-way
D-pad - Yes
dimension depth - 190 mm
ean - 663296421098
Eans - 3362932915362
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Accessories included -
Dimensions -
dimension height - 65 mm
dimension width - 150 mm
dimension weight - 316 g
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/PC Gamepads
Color - Black
Color - Orange
name - Gamepad GP XID Pro Edition PC
Name - Thrustmaster GP XID Esport Edition
Platform - PC
ProducerCode - 2960821
producer - Thrustmaster
Producer - Thrustmaster
Connection - Wired
ShortDescription - Gamepad Thrustmaster GP XID PC | Esport Edition
Force feedback - No
vendpn - 2960821
Vibrations - No
42,57 €
Thrustmaster GP XID Pro (PC)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas