Logitech LOGI G Saitek ProFlight Instrument Panel

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 149268 Preces kods: 945-000008
Pasūtāms 25 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
170,69 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Nav
  • Wireless: Nav
Visi parametri
Force Feedback Nav
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Cits
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Nav
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0.15
Aksesuāra nosaukums Jauns - |Angļu valodāG Saitek Pro Flight Instrument PanelAngļu valodā|
Apraksts - PIEVIENOJIET SAVĀJU ATTĪSTĪBAS LĪMEŅAM CITU REĀLISMA LĪMEŅU Uzlabojiet savu lidojumu simulācijas pieredzi ar Logitech G Flight Instrument Panel. Krāsains 3,5 collu LCD ekrāns ir viegli integrējams jūsu iecienītākajā lidojumu simulatora programmatūrā. Instrumentu panelis automātiski atjauninās un reaģē uz programmatūras notikumiem, nodrošinot jums precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai lidojuma un lidaparāta informācijai. Viegla pāreja starp displejiem. Pārslēdzieties starp 15 dažādiem displejiem vai izmantojiet papildu ierīces, lai izveidotu lielāku konfigurāciju, kurā vienlaikus tiek rādīti vairāki paneļi. Divi ciparnīcas un karsto taustiņu komplekts atvieglo pārslēgšanos starp dažādiem rādījumiem. Displeji ietver: Gaisa ātruma indikators Attitūcijas indikators Altimetrs VHF visvirziena radio (VOR) 1 Virziena indikators Pagrieziena/skrējiena indikators Horizontālā stāvokļa indikators (HSI) Vertikālā ātruma indikators VHF visvirziena radio (VOR) 2 Dzinēja mērinstrumenti ADF ar trima indikatoru Cessna gaisa ātruma mērītājs RPM ar aizspārnu indikatoru Gaisa virziena meklētājs (ADF) Primārā lidojuma displejs (PFD) Flight Simulator X, Flight Simulator X Steam Edition (tikai PC), Prepar3D un X-Plane 10 lidojuma instrumentu paneļa atbalsts pieejams atbalsta lejupielādes lapā. Pilnībā pielāgojams visiem lidošanas apstākļiem Modulāri un savstarpēji nomaināmi. Logitech G paneļu klāstu var novietot vienu virs otra vai vienu blakus otram. Vai vēlaties multipaneli virs radio paneļa? Gatavs. Vai vēlaties slēdžu paneli pa kreisi no jūga? Izmantojiet to. Viegli lietojami montāžas kronšteini nodrošina līdzekļus, lai izkārtotu savu lidojumu simulācijas iestatījumu jebkurā konfigurācijā. Vienkārša uzstādīšana Plug-and-Play All the Way. Jūsu panelis darbojas ar operētājsistēmām Windows 7, 8.1 un 10, un, ātri instalējot nelielu draiveri un spraudni no atbalsta lapas, tas ir saderīgs ar jūsu iecienītāko lidojumu simulācijas programmatūru datoriem, tostarp FSX - Flight Simulator X, X-Plane 10 un Prepar3D.
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/171109150011888666.jpg
Augstums (mm) - 84 mm
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
Citas funkcijas - Savienojuma veids: USB USB protokols: USB 2.0 USB savienotājs Ātrums: Indikatori (LED): LCD displejs: jā
description_lv - Ievietojot instrumentus simulācijas pilotu kabīnē, varat turpināt lidot pat tad, ja laikapstākļi vai redzamība ierobežo redzamību, ļaujot pilotēt kā profesionālim. 3,5 collu LCD ekrāns ir krāsains un viegli integrējams lidojumu simulācijas programmatūrā. Instrumentu panelis automātiski atjauninās un reaģē uz programmatūras notikumiem, sniedzot jums precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai lidojuma un lidaparāta informācijai. Modulāri un savstarpēji maināmi, Saitek instrumentu paneļi var tikt sakrauti viens virs otra vai novietoti blakus, veidojot vēlamo konfigurāciju. Atjauniniet savu pilotu kabīni pa vienai detaļai, līdz jums ir visi izvēlētajam virtuālajam lidaparātam nepieciešamie instrumentu displeji. G Saitek Pro lidojuma instrumentu panelis Uzlabojiet savu pieredzi tādos lidojumu simulatoros kā Microsoft Flight Simulator X, Prepar3D un X-Plane ar Saitek Pro lidojuma instrumentu paneli. Krāsains 3,5 collu LCD ekrāns ir viegli integrējams lidojumu simulatoru programmatūrā, nodrošinot precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai lidaparāta informācijai. 15 dažādu displeju pārslēgšana vai papildu ierīču izmantošana, lai izveidotu lielāku konfigurāciju, vienlaikus parādot vairākus paneļus. - augstuma indikators - kursa indikators - pagrieziena/skrējiena indikators - vertikālā ātruma indikators - altimetrs - gaisa ātruma indikators - VOR 1 - VOR 2 -PFD -ADF -HSI - dzinēja mērinstrumenti -ADF -Cessna gaisa ātruma mērītājs - RPM
description_lv - Ievietojot savus instrumentus simulatora kabīnē, varat turpināt lidot pat tad, ja laikapstākļi vai redzamība ierobežo redzamību, ļaujot jums lidot kā profesionālim. 3,5 collu krāsu LCD ekrāns ir viegli integrējams lidojuma simulatora programmatūrā. Instrumentu panelis automātiski atjaunina un reaģē uz programmatūras notikumiem, nodrošinot precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai informācijai par lidojumu un lidaparātu. Saitek modulāros un maināmos instrumentu paneļus var sakraut vai novietot blakus vēlamajā konfigurācijā. Uzlabojiet savu kabīni pa vienam, līdz jums ir visi instrumenti, kas nepieciešami jūsu izvēlētajai virtuālajai lidmašīnai. G Saitek Pro instrumentu panelis Uzlabojiet savu lidojumu simulatora pieredzi, piemēram, Microsoft Flight Simulator X, Prepar3D un X-Plane, izmantojot Saitek Pro lidojuma instrumentu paneli. 3,5 collu krāsainais LCD ekrāns nemanāmi integrējas jūsu lidojuma simulatora programmatūrā, nodrošinot precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai gaisa kuģa informācijai. Pārslēdzieties starp 15 dažādiem displejiem vai izmantojiet papildu ierīces, lai izveidotu lielāku iestatījumu, kas vienlaikus parāda vairākus paneļus. -Attieksmes indikators -Pagrieziena indikators -Pagrieziena/slīdēšanas indikators -Vertikālā ātruma indikators -Altimetrs -Gaisa ātruma indikators -VOR 1 -VOR 2 -PFD -ADF -HSI -Dzinēja instrumenti -ADF -Cessna gaisa ātruma indikators -RPM
description_ru - Pārvietojot instrumentus uz simulatora pilotu kabīni, jūs varat turpināt lidojumus pat tad, kad laika apstākļi vai redzamība ierobežo redzamību, ļaujot jums pilotēt kā profesionālim. 3,5 collu krāsu LCD ekrāns ir nevainojami integrēts lidojumu simulatora programmatūrā. Instrumentu panelis automātiski atjauninās un reaģē uz programmatūras notikumiem, nodrošinot jums precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai lidojuma un lidaparāta informācijai. Saitek moduļu un savstarpēji maināmos instrumentu paneļus var novietot vienu uz otra vai novietot vienu blakus otram vēlamajā konfigurācijā. Modernizējiet savu pilotu kabīni pa daļām, līdz jums ir visi nepieciešamie instrumenti jūsu izvēlētajam virtuālajam lidaparātam. G Saitek Pro instrumentu panelis Uzlabojiet savu pieredzi lidojuma simulatoros, piemēram, Microsoft Flight Simulator X, Prepar3D un X-Plane, ar Saitek Pro lidojumu instrumentu paneli. 3,5 collu krāsu LCD ekrāns nevainojami integrējas lidojuma simulatora programmatūrā, sniedzot jums precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai lidaparāta informācijai. Pārslēdzieties starp 15 dažādiem displejiem vai izmantojiet papildierīces, lai izveidotu lielāku konfigurāciju, kurā vienlaikus tiek rādīti vairāki paneļi. -Irientācijas indikators -Kursa indikators -Pagrieziena/skrējiena indikators - Vertikālā ātruma indikators -Augstuma altimetrs - Gaisa ātruma indikators -VOR 1 -VOR 2 -PFD -ADF -HSI -dzinēja instrumenti -ADF -Cessna gaisa ātruma indikators -rpm.
dimensijas dziļums - 120 mm
Dziļums (mm) - 282 mm
ean - 5099206069824
EAN - 5099206069824
EANCode - 5099206069824
EAN kods - 5099206069824
Eans - 5099206069824
Gabali iepakojumā - 1
garantija - 24
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
gross_weight - 2.5 kg
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Džoistiks
Hoehe - 0.1
HST NUMERIS - 945-000008
Iekļautie piederumi - Lidojuma instrumentu panelis Gaisa kuģa instrumentu kronšteins Dokumentācija
Iepakojuma augstums (mm) - 100 mm
Iepakojuma garums (mm) - 145 mm
Iepakojuma platums (mm) - 118 mm
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 0.4 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 0.35 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 4
Ierīces atrašanās vieta - Ārējais
Ierīces tips - Saitek
Izmēri - Lidojuma instrumentu panelis: Garums: 9,4 cm Platums: 2,6 cm Augstums: 8,4 cm Lidojuma instrumentu kronšteins: Garums: 9,4 cm Platums: 8 cm Augstums: 8 cm
izmērs augstums - 100 mm
izmērs platums - 150 mm
izmērs svars - 400 g
IZSTRĀDĒTĀJS - LOGITECH
Kastes augstums (mm) - 164 mm
Kastes garums (mm) - 300 mm
Kastes platums (mm) - 265 mm
Kastes svars Brutto (kg) - 2.1 kg
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/Joysticks
Krāsa - Black
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.05 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0 kg
Modelis - G Saitek Pro
Nominālais svars - 0.549 kg
nosaukums - G Saitek Pro lidojuma instrumentu panelis
Nosaukums - Logitech G Saitek Pro lidojuma instrumentu panelis
PANTS1 - LOGITECH G SAITEK PRO FLIGHT
PANTS2 - INSTRUMENTU PANELIS - USB - WW
Platforma - Citi
Platums (mm) - 63 mm
Plašs - 0.12
Preces kods - 945-000008
ProducerCode - 945-000008
Produkta apraksts - LOGITECH G Saitek Pro lidojuma instrumentu panelis - USB
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=171107104428158122&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Spēles un rotaļlietas
Produkta tips - Spēļu kontrolieris
Pārdevējs - LOGITECH
ražotājs - Logitech
Ražotājs - Logitech
Ražotājs - Saitek
Saskarne - USB 2.0
ShortDescription -
Starling - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 20
Svars - 0.43
svars - 2.1 kg
Svars - 178 g
title_lv - Logitech G Saitek Pro spēļu konsole
title_lv - Logitech G Saitek Pro Spēļu Kontrolieris
title_ru - Logitech G Saitek Pro Joystick
vendpn - 945-000008
Ārējā krāsa - Melna
Laenge - 0.15
Accessory Name New - |EnglishG Saitek Pro Flight Instrument PanelEnglish|
Description - ADD ANOTHER LAYER OF REALISM TO YOUR SETUP
Upgrade your flight sim experience with the Logitech G Flight Instrument Panel. A colorful 3.5-inch LCD screen seamlessly integrates into your favorite flight sim software. The Instrument Panel automatically updates and reacts to software events, giving you accurate, real-time access to important flight and aircraft information. Easy transitions between displays. Toggle between 15 different displays, or utilize additional units to create a larger configuration which simultaneously displays multiple panels. Twin dials and a set of hotkeys simplify switching between various readouts. Displays include: Airspeed Indicator Attitude Indicator Altimeter VHF Omnidirectional Radio (VOR) 1 Heading Indicator Turn/Slip Indicator Horizontal Situation Indicator (HSI) Vertical Speed Indicator VHF Omnidirectional Radio (VOR) 2 Engine Gauges ADF with Trim Indicator Cessna Airspeed Gauge RPM with Flaps Indicator Airborne Direction Finder (ADF) Primary Flight Display (PFD) Flight Simulator X, Flight Simulator X Steam Edition (PC only), Prepar3D and X-Plane 10 Flight Instrument Panel support available at Support download page. FULLY CUSTOMIZABLE FOR ALL FLYING CONDITIONS
Modular and Interchangeable. The Logitech G range of panels can be situated one on top of another or side-by-side. Want the Multi Panel above the Radio Panel? Done. Prefer your Switch Panel to the left of your Yoke? Go for it. Easy-to-use mounting brackets provide the means to arrange your flight simulation setup into any configuration. SIMPLE INSTALLATION
Plug-and-Play All the Way. Your panel works with Windows 7, 8.1 and 10 and, following the quick installation of a small driver and plug-in from the support page, is compatible with your favorite flight simulation software for PCs including FSX - Flight Simulator X, X-Plane 10, and Prepar3D.
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/171109150011888666.jpg
Height (mm) - 84 mm
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Spēļu kontrolieri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
Other features - Connection type: USB USB protocol: USB 2.0 USB Connector Speed: Full Speed Indicators (LED): Yes LCD display: yes
description_en - By bringing the instruments into your simulation cockpit, you can continue to fly, even when weather or visibility restricts what you can see, allowing you to pilot like a pro.
A colourful 3.5-inch LCD screen seamlessly integrates into flight sim software. The instrument panel automatically updates and reacts to software events, giving you accurate, real-time access to important flight and aircraft information.
Modular and interchangeable, Saitek's range of instrument panels can be stacked one on top of another or placed side by side in your preferred configuration. Upgrade your cockpit one piece at a time until you have every instrument display that you need for your virtual aircraft of choice. G Saitek Pro Flight Instrument Panel
Upgrade your experience in flight simulators like Microsoft Flight Simulator X, Prepar3D, and X-Plane with the Saitek Pro Flight Instrument Panel. A colorful 3.5-inch LCD screen seamlessly integrates into flight sim software, giving you accurate, real-time access to important aircraft information.
Toggle between 15 different displays, or utilize additional units to create a larger configuration simultaneously displaying multiple panels.
-Attitude Indicator
-Heading Indicator
-Turn/Slip Indicator
-Vertical Speed Indicator
-Altimeter
-Airspeed Indicator
-VOR 1
-VOR 2
-PFD
-ADF
-HSI
-Engine Gauges
-ADF
-Cessna Airspeed Gauge
-RPM
description_lv - Ievietojot savus instrumentus simulatora kabīnē, varat turpināt lidot pat tad, ja laikapstākļi vai redzamība ierobežo redzamību, ļaujot jums lidot kā profesionālim.
3,5 collu krāsu LCD ekrāns ir viegli integrējams lidojuma simulatora programmatūrā. Instrumentu panelis automātiski atjaunina un reaģē uz programmatūras notikumiem, nodrošinot precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai informācijai par lidojumu un lidaparātu.
Saitek modulāros un maināmos instrumentu paneļus var sakraut vai novietot blakus vēlamajā konfigurācijā. Uzlabojiet savu kabīni pa vienam, līdz jums ir visi instrumenti, kas nepieciešami jūsu izvēlētajai virtuālajai lidmašīnai. G Saitek Pro instrumentu panelis
Uzlabojiet savu lidojumu simulatora pieredzi, piemēram, Microsoft Flight Simulator X, Prepar3D un X-Plane, izmantojot Saitek Pro lidojuma instrumentu paneli. 3,5 collu krāsainais LCD ekrāns nemanāmi integrējas jūsu lidojuma simulatora programmatūrā, nodrošinot precīzu, reāllaika piekļuvi svarīgai gaisa kuģa informācijai. Pārslēdzieties starp 15 dažādiem displejiem vai izmantojiet papildu ierīces, lai izveidotu lielāku iestatījumu, kas vienlaikus parāda vairākus paneļus. -Attieksmes indikators -Pagrieziena indikators -Pagrieziena/slīdēšanas indikators -Vertikālā ātruma indikators -Altimetrs -Gaisa ātruma indikators -VOR 1 -VOR 2 -PFD -ADF -HSI -Dzinēja instrumenti -ADF -Cessna gaisa ātruma indikators -RPM
description_ru - Перенеся инструменты в кабину симулятора, вы можете продолжать полет, даже если погода или видимость ограничивают видимость, что позволяет вам пилотировать как профессионал.
Цветной 3,5-дюймовый ЖК-экран легко интегрируется в программное обеспечение симулятора полета. Приборная панель автоматически обновляется и реагирует на события программного обеспечения, предоставляя вам точный доступ в режиме реального времени к важной информации о полете и самолете.
Модульные и взаимозаменяемые приборные панели Saitek можно ставить друг на друга или размещать рядом в предпочитаемой вами конфигурации. Улучшайте свою кабину по частям, пока у вас не будет всех приборов, необходимых для выбранного вами виртуального самолета. G Панель приборов Saitek Pro
Улучшите свои впечатления от полетных симуляторов, таких как Microsoft Flight Simulator X, Prepar3D и X-Plane, с помощью панели пилотажных приборов Saitek Pro. Цветной 3,5-дюймовый ЖК-экран легко интегрируется в программное обеспечение симулятора полета, предоставляя вам точный доступ в режиме реального времени к важной информации о самолете. Переключайтесь между 15 различными дисплеями или используйте дополнительные устройства для создания более крупной конфигурации, одновременно отображающей несколько панелей. -Индикатор ориентации -Индикатор курса -Индикатор поворота/скольжения -Индикатор вертикальной скорости -Высотомер -Индикатор воздушной скорости -VOR 1 -VOR 2 -PFD -ADF -HSI -Приборы двигателя -ADF -Указатель воздушной скорости Cessna -об/мин
dimension depth - 120 mm
Depth (mm) - 282 mm
ean - 5099206069824
EAN - 5099206069824
EANCode - 5099206069824
EAN Code - 5099206069824
Eans - 5099206069824
Pieces in pack - 1
guarantee - 24
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 24 mēneši
guarantee_type - normal
gross_weight - 2.5 kg
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Joystick
Hoehe - 0.1
HSTNUMMER - 945-000008
Accessories included - Flight instrument panel Aircraft Instrument Bracket Documentation
Pack Height (mm) - 100 mm
Pack Length (mm) - 145 mm
Pack Width (mm) - 118 mm
Pack Weight Brutto (kg) - 0.4 kg
Pack Weight Netto (kg) - 0.35 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 4
Device Location - External
Device Type - Saitek
Dimensions - Flight Instrument Panel: Length: 9.4 cm Width: 2.6 cm Height: 8.4 cm Flight Instrument Bracket: Length: 9.4 cm Width: 8 cm Height: 8 cm
dimension height - 100 mm
dimension width - 150 mm
dimension weight - 400 g
HERSTELLER - LOGITECH
Box Height (mm) - 164 mm
Box Length (mm) - 300 mm
Box Width (mm) - 265 mm
Box Weight Brutto (kg) - 2.1 kg
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/Joysticks
Color - Black
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.05 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0 kg
Model - G Saitek Pro
Nominal Weight - 0.549 kg
name - G Saitek Pro Flight Instrument Panel
Name - Logitech G Saitek Pro Flight Instrument Panel
ARTIKEL1 - LOGITECH G SAITEK PRO FLIGHT
ARTIKEL2 - INSTRUMENT PANEL - USB - WW
Platform - Others
Width (mm) - 63 mm
Breite - 0.12
ProductCode - 945-000008
ProducerCode - 945-000008
ProductDescription - LOGITECH G Saitek Pro Flight Instrument Panel - USB
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=171107104428158122&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Gaming and Toys
ProductType - Gaming Controller
Vendor - LOGITECH
producer - Logitech
Producer - Logitech
Producer - Saitek
Interface - USB 2.0
ShortDescription -
Storno - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 20
Gewicht - 0.43
weight - 2.1 kg
Weight - 178 g
title_en - Logitech G Saitek Pro Game Console
title_lv - Logitech G Saitek Pro Spēļu Kontrolieris
title_ru - Logitech G Saitek Pro Джойстик
vendpn - 945-000008
External Color - Melna
170,69 €
Logitech LOGI G Saitek ProFlight Instrument Panel
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas