Natec Mangan 300 przewodowy czerwony

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1042945 Preces kods: NJG-2105
Pasūtāms 12 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
34,51 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Wireless: Nav
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Nav
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Analogo stīpiņu skaits - 2
Apraksts - Spēlējiet ar precizitāti un labu stilu Atklājiet Mangan 300 un izvēlieties profesionālu un stilīgu spēli. Tas ir vadu kontrolieris, kas izstrādāts, liekot uzsvaru uz darbības precizitāti un pielāgojot kontroliera izskatu individuālajai gaumei. Izmantojot šos risinājumus, jums būs daudz vieglāk gūt nākamās uzvaras un izcelties citu spēlētāju vidū. Perfekts džoistikas perfekta džoistikas kustību atveidošana nodrošina, ka spēles laikā jūs varat pilnībā izmantot savas prasmes. Tā neierobežos tās ar vienkāršotu vadību, kas raksturīga konkurentu kontrolieriem - ar Mangan 300, noliekot stūres spieķi izvēlētajā virzienā, tiks izpildīta vienmērīga un precīza kustība pa apli. Pielāgojiet darbību savām vajadzībām Mangan 300 darbību varat pielāgot savām individuālajām vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties, lai spēļu laikā kontrolieris paliek nekustīgs, vai arī jums nepieciešams izvēlēties vienu no trim pieejamajiem kontroliera vibrācijas stipruma režīmiem. Varat arī pielāgot džoijstika jutību, ļaujot jums pielāgot, piemēram, kameras kustības ātrumu atbilstoši savām vēlmēm, pat ja pati spēle to neļauj. Spēlējiet pēc saviem noteikumiem bez kompromisiem. Precīzi palaidēji Mangan 300 ir arī precīzi palaidēji. Spēks, ar kādu nospiežat slēdžus, var ietekmēt, piemēram, spēlē vadāmo transportlīdzekļu ātrumu, padarot spēli vēl atsaucīgāku. Jūsu uzvaras ir sasniedzamas, taču tās ir atkarīgas no ātri pieņemtiem lēmumiem un... veikliem pirkstiem. Vadu saziņa Atvienojamais kabelis ar USB Type-C tipa savienotāju, kas ir 2 metrus garš, ļauj ērti izmantot Mangan 300 kontrolieri. Tas nodrošina ērtu spēlēšanu pat noteiktā attālumā no datora monitora vai televizora ekrāna. Spēlējiet ērti un tā, kā vēlaties. Nomaināms priekšējais panelis Pārtrauciet tradicionālo kontrolieru rutīnu. Izmantojiet maināmo priekšējo paneli, lai pielāgotu Mangan 300 izskatu savam stilam. Jebkurā laikā nomainiet krāsaino vāku (pieejams melnā, sarkanā vai baltā krāsā) pret tā alternatīvo versiju, ko atradīsiet iepakojumā. Spēlējiet, kā jums patīk Šis ir daudzpusīgs kontrolieris, kas ļauj ērti spēlēt datorā, Nintendo Switch konsolē un mobilajās ierīcēs ar Android operētājsistēmu. Izvēlieties savu iecienītāko platformu un izbaudiet ērtības, ko piedāvā Mangan 300. Drošs futrālis Īpašs futrālis ar vietu datora adapterim ļaus droši uzglabāt iekārtu, kad kontrolieris netiek lietots. Tas noderēs arī transportēšanas laikā - Mangan 300 ļaus ērti spēlēt spēles ne tikai mājās, bet arī ārpus tām, piemēram, ceļojuma laikā. Kvalitāte Spilvens ir ērts un kalpos jums ilgu laiku. Tas ir iespējams, pateicoties apgaismotajām pogām, kas ir izgatavotas, izmantojot Double Injection tehnoloģiju. Tas nodrošina, ka to nospiedumi nenoberzīsies pat pēc gadiem ilgas lietošanas. Arī gumijotie rokturi veicina spēlēšanas komfortu, neļaujot kontrolierim izslīdēt - pat aizraujošākās spēles laikā.
Apraksts - Tips: Spēļu Kontrolieris, Platforma: PC / Nintendo Switch / Android, Garantija: 2 gadi
Citas funkcijas - PRODUKTA IERĪCĪBAS: - Dubultas iesmidzināšanas pogas. - Gamepad darbojas X-Input/Nintendo Switch/D-Input režīmos. - Apgaismotas pogas ar iespēju izslēgt apgaismojumu. - Vibrācijas ar regulējamu intensitāti. - Regulējams džojstiku jutīgums. - Garš, atvienojams USB kabelis. - Maināms priekšējais panelis, iekļauts papildu priekšējais panelis. - Speciāls aizsargvāciņš. - Gumijots rokturis.
D-pad - Jā
dimensijas dziļums - 85 mm
EAN - 5901969443783
ean - 5901969443783
Eans - 5901969443783
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi - USB-A uz USB-C adapteris, Korpuss, Papildu priekšējais panelis, Lietotāja rokasgrāmata, USB - C tipa USB kabelis
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_113691_1.jpg
Izmēri - Izmēri 113 x 154 x 55 mm Svars 192 g
izmērs augstums - 125 mm
izmērs platums - 165 mm
izmērs svars - 430 g
Kabeļa garums - 200 cm
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/PC spēļu pultis
Kategorija - Spēļu zona :: Spēļu kontrolieri
Kods - NJG-2105
Krāsa - Sarkanais
LargeDescHTML -
nosaukums - Genesis Mangan 300 sarkanais gamepad
Nosaukums - Genesis Mangan 300 vadu sarkans
Nosaukums - Spēļu kontrolieris Genesis Mangan 300 Red
Platforma - Android
Platforma - Citi
Platforma - DATORS
Platforma - Nintendo Switch
Pogu skaits - 19
ProducerCode - NJG-2105
Ražotājs - Genesis
ražotājs - Natec
Saskarne - USB
Saskarne - USB-C
Savienojums - Wired
ShortDescription - Gamepad | vadu | USB-C | PC, Switch, Mobile | Vibrācija | Papildu priekšējais panelis | sarkans
Svars - 192 g
vendpn - NJG-2105
Vibrācijas - Jā
Īpašās iezīmes - Turbo
No. of analog sticks - 2
Description - Play with precision and in a good style Discover Mangan 300 and choose a professional and stylish gameplay. It is a wired controller, designed with an emphasis on operational precision and matching the appearance of the controller to individual tastes. With these solutions, you will find it much easier to achieve subsequent victories and stand out among other players. Perfect joysticks Perfect reproduction of joystick movements ensures that during the gameplay, you can fully utilise your own skills. It will not limit them to simplified controls characteristic of competitive controllers - with Mangan 300, tilting the stick in your chosen direction will execute a smooth and precise movement in a circle. Customise the operation to your needs You can adjust the operation of Mangan 300 to your individual needs. Whether you prefer the controller to remain still during gameplay or need to select one of the three available vibration strength modes for the controller. You can also adjust the sensitivity of the joystick, allowing you to customise, for example, the camera movement speed according to your preferences, even if the game itself does not allow it. Play by your own rules without compromising. Precise triggers Mangan 300 also features precise triggers. The force with which you press the triggers can affect, for example, the speed of the vehicles controlled in the game, making the gameplay even more responsive. Your victories are within reach, but they depend on quickly made decisions and... nimble fingers. Wired communication The detachable cable with a USB Type-C connector, 2 meters long, allows for easy use of the Mangan 300 controller. It enables comfortable gaming even at a certain distance from the computer monitor or television screen. Play comfortably and the way you want. Replaceable front panel Break the routine of traditional controllers. Use the interchangeable front panel to customise the appearance of Mangan 300 to your style. At any time, change the colour cover (available in black, red, or white) to its alternative version, which you will find in the box. Gameplay as you like it This is a versatile controller that allows for comfortable gaming on a computer, Nintendo Switch console, and mobile devices with Android on board. Choose your favourite platform and enjoy the convenience that Mangan 300 offers. Secure case A special case with a place for the PC adapter will allow you to safely store the equipment when you are not using the controller. It will also be useful during transport - Mangan 300 will enable comfortable gaming not only at home but also outside, for example, while traveling. Quality The pad is comfortable and will serve you for a long time. This is thanks to the illuminated buttons, which are made using Double Injection technology. This ensures that their imprints will not wear off even after years of use. The rubberised grips also contribute to the comfort of playing, preventing the controller from slipping - even during the most exciting gameplay.
Desc - Tips: Spēļu Kontrolieris, Platforma: PC / Nintendo Switch / Android, Garantija: 2 gadi
Other features - PRODUCT FEATURES:
- Double injection buttons.
- Gamepad works in X-Input/Nintendo Switch/D-Input modes.
- Illuminated buttons with option to turn off lightning.
- Vibrations with adjustable intensity.
- Adjustable sensitivity of joysticks.
- Long, detachable USB cable.
- Changeable faceplate, additional faceplate included.
- Dedicated protective case.
- Rubbered grip
D-pad - Yes
dimension depth - 85 mm
EAN - 5901969443783
ean - 5901969443783
Eans - 5901969443783
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Accessories included - USB-A to USB-C adapter, Case, Additional front panel, User
guide, USB - USB Type C cable
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_113691_1.jpg
Dimensions - Dimensions 113 x 154 x 55 mm
Weight 192 g
dimension height - 125 mm
dimension width - 165 mm
dimension weight - 430 g
Cable length - 200 cm
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/PC Gamepads
Category - Spēļu zona :: Spēļu kontrolieri
Code - NJG-2105
Color - Red
LargeDescHTML -
name - Gamepad Genesis Mangan 300 red
Name - Genesis Mangan 300 przewodowy czerwony
Name - Spēļu kontrolieris Genesis Mangan 300 Red
Platform - Android
Platform - Others
Platform - PC
Platform - Nintendo Switch
No. of buttons - 19
ProducerCode - NJG-2105
Producer - Genesis
producer - Natec
Interface - USB
Interface - USB-C
Connection - Wired
ShortDescription - Gamepad | przewodowy | USB-C | PC, Switch, Mobile | Wibracje | Dodatkowy panel przedni | czerwony
Weight - 192 g
vendpn - NJG-2105
Vibrations - Yes
Special features - Turbo
34,51 €
Natec Mangan 300 przewodowy czerwony
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas