TP-LINK Video Doorbell Camera Kit Tapo D230S1

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1013777 Preces kods: Tapo D230S1
Noliktavā 14 gab.
Garantija: 2 gadi
115,16 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Aizsardzības klase - IP64
Apraksts - - 2K 5 MP Live View: Vienmēr ziniet, kas notiek jūsu durvju priekšā, izmantojot Tapo lietotni. Ar zvaigžņu gaismas sensoru un 2K 5 MP izšķirtspēju pārbaudiet visas smalkās detaļas, kas uzņemtas pat vājā apgaismojumā. - Krāsu nakts redzamība: Tapo D230S1 ar iebūvēto prožektora un zvaigžņu gaismas sensoru naktī atklāj ļoti precīzas detaļas un krāsas. - Skats no galvas līdz kājām: Tapo 4:3 tiešā skata funkcija nodrošina, ka lietotāji var pārbaudīt apmeklētājus no galvas līdz kājām pat 1 m attālumā, kas parāda vairāk vertikālo detaļu nekā citi 16:9 durvju zvani. - Elastīga izvietošana, elastīgi skati: Dažādas ķīļa izvēles iespējas ļauj lietotājiem padarīt durvju zvanu piemērotu vairākiem izvietojuma scenārijiem. Lietotāji var arī izmantot ķīļus, lai pielāgotu skatus. - Ilgāks akumulatora darbības laiks: Uzlādējams un noņemams akumulators ar zemas enerģijas patēriņa protokolu pagarina lietošanas ilgumu. - Viedā mākslīgā intelekta noteikšana un paziņošana: Viedie mākslīgā intelekta algoritmi atpazīst cilvēkus un automašīnas un pēc vajadzības paziņo lietotājiem. - Vairāki veidi, kā atbildēt: Ar divvirzienu audio vai ierakstītu ātru atbildi, sazinieties tieši ar saviem piegādātājiem, izmantojot Tapo lietotni. - Elastīga glabāšanas izvēle: Saglabājiet ierakstītos videoklipus centrāli uzstādītajā microSD kartē§ (līdz 512 GB) vai izmantojot Tapo Care? mākoņglabāšanas pakalpojumus. - Trauksmes signalizācija pret zādzību: Izmantojot pretaizdzīšanas signalizācijas funkciju, saņemiet brīdinājumu, ja kāds mēģina noņemt durvju zvanu. - Ūdens un putekļu izturība IP64: Labi darbojas arī lietainās dienās un mitrā vidē.
Apraksts - Tapo Smart video durvju zvans ar akumulatora barošanu Tiešraides attēls 2K 5MP kvalitātē: Izmantojot Tapo lietojumprogrammu, jūs vienmēr zināsiet, kas notiek jūsu durvju priekšā. Pateicoties Starlight sensoram un 2K 5MP izšķirtspējai, varat pārbaudīt visas sīkākās detaļas, kas uzņemtas pat vājā apgaismojumā. Krāsu nakts redzamība: Tapo D230S1 iebūvētais atstarotājs un zvaigžņu gaismas devējs ļauj jums uzņemt augstas kvalitātes detaļas naktī. Skats no galvas līdz kājām: D2302308: durvju zvana kameras īpaši plašais leņķis (160° diagonāle) un 4:3 tiešraide Tapo lietotnē sniedz lietotājiem iespēju redzēt viesus no galvas līdz kājām 1 metra attālumā no durvju zvana. Tas ir vairāk vertikālo detaļu nekā citi 16:9 priekšskatījumi. Elastīga uzstādīšana: Izmantojot ķīli, palielinās durvju zvanītāja novietojuma iespējas, kā arī tā redzamības lauka pielāgošanas iespējas. Ilgs akumulatora darbības laiks: Nomaināms, uzlādējams akumulators apvienojumā ar zemas jaudas protokolu palielina ierīces darbības laiku. Viedā mākslīgā intelekta noteikšana un paziņojumi: Viedie mākslīgā intelekta algoritmi identificē cilvēkus un automašīnas un nepieciešamības gadījumā informē lietotājus. Vairākas reakcijas iespējas: Pateicoties divvirzienu pārraidei vai iepriekš ierakstītām ātrām atbildēm, varat sazināties ar kurjeru. Uzglabāšanas vietas izvēle: Video ierakstīšana mikroSD kartē (līdz 512 GB), kas uzstādīta centrāli, vai izmantojot Tapo Care mākoņglabāšanas pakalpojumu Pretaizdzīšanas signalizācija: Ja kāds mēģinās paņemt jūsu durvju zvanu, jūs saņemsiet pretzagšanas trauksmes paziņojumu. IP64 hermētiskuma klase: Ierīce labi darbojas arī lietainā laikā un mitrā vidē. Tiešais attēls 2K 5MP kvalitātē Izmantojot Tapo lietojumprogrammu, jūs vienmēr zināsiet, kas notiek jūsu durvju priekšā. Pateicoties Starlight sensoram un 2K 5MP izšķirtspējai, varat pārbaudīt visas sīkākās detaļas, kas uzņemtas pat vājā apgaismojumā. Krāsu nakts redzamība Tapo D230S1 iebūvētais atstarotājs un Starlight devējs ļauj jums uzņemt augstas kvalitātes detaļas naktī. Skats no galvas līdz kājām Durvju zvana kameras īpaši plašais skata leņķis (160° diagonāle) un 4:3 tiešraide Tapo lietotnē sniedz lietotājiem iespēju redzēt viesus no galvas līdz kājām 1 metra attālumā no durvju zvana. Tas ir vairāk vertikālo detaļu nekā citi 16:9 priekšskatījumi. Ilgs akumulatora darbības laiks Nomaināms, uzlādējams akumulators apvienojumā ar zemas enerģijas patēriņa protokolu palielina ierīces darbības laiku. Daudzas atbilžu iespējas Pateicoties divvirzienu audio pārraidei vai iepriekš ierakstītām ātrām atbildēm, varat ātri sazināties ar kurjeru, izmantojot Tapo lietotni. Zvana skaņa mājās Izvēlieties kādu no dažādām zvana signāla melodijām, lai jūs informētu, kad esat mājās. Trauksmes signāls pret zādzību Jūs saņemsiet trauksmes signāla paziņojumu, ja kāds mēģinās paņemt jūsu durvju zvanu.
Bezvadu frekvenču diapazons - 2.4 GHz
Bezvadu komunikācija - Nē
BrandPartCode - TAPO D230S1
category_en - Viedā māja
category_et - Smart Home
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Viedā māja
Citas funkcijas -
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 95%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 45 °C
description_et - 2K 5 MP reāllaika skats Krāsains nakts režīms Īpaši plašs, 160° skata leņķis Elastīgs izkārtojums, elastīgs skats Ilgāks akumulatora darbības laiks Viedā mākslīgā intelekta noteikšana un paziņošana Divvirzienu audio ierakstīšana Ātras reaģēšanas iespēja Elastīga atmiņas vietas izvēle Trauksmes signāls pret zādzību IP64 ūdens un putekļu izturība 2K 5 MP reāllaika skats Tapo tālruņa lietotne ļauj jums uzzināt, kas notiek aiz durvīm. Pateicoties jaudīgajam sensoram un 2K 5 MP izšķirtspējai, varat pārbaudīt visas detaļas, kas uzņemtas pat vājā apgaismojumā. Krāsu nakts režīms Ar iebūvētu prožektoru un jaudīgu sensoru Tapo D230S1 naktī attēlo detaļas un krāsas ar izcilu precizitāti. Skats no galvas līdz kājām Kameras īpaši plašais, 160° redzamības lauks ļauj Tapo 4 : 3 tiešā skatā apskatīt apmeklētājus no galvas līdz kājām 1 m attālumā, parādot vairāk vertikālo detaļu nekā citas 16 : 9 durvju kameras. Elastīga pozicionēšana, elastīgi skati Dažādas ķīļa iespējas sniedz iespēju pielāgot durvju zvanu dažādiem pozicionēšanas scenārijiem. Klinus var izmantot arī skatu pielāgošanai. Pagarināts akumulatora darbības laiks Uzlādējams un noņemams akumulators ar zema enerģijas patēriņa protokolu pagarina akumulatora darbības laiku. 6700 mAh akumulators Darbojas līdz 180 dienām Cilvēku un transportlīdzekļu noteikšana Kad jaudīgais Al noteiks cilvēkus vai transportlīdzekļus, jūs saņemsiet paziņojumu savā tālrunī. Vairāki reaģēšanas veidi Izmantojot Tapo lietotni, varat sazināties tieši ar personu pie durvīm vai atbildēt ar ierakstītu ātru atbildi. Iekļautais iekštelpu zvana signāls Varat izvēlēties no dažādiem zvaniem, lai saņemtu tūlītējus paziņojumus, kad esat mājās. Uzglabāšanas iespējas Uzglabājiet videoklipus līdz pat 512 GB ietilpības microSD kartē vai izmantojiet Tapo Care mākoņglabāšanas pakalpojumu. Trauksmes signāls pret zādzību Ja kāds mēģinās noņemt jūsu durvju zvanu, jūs par to brīdinās trauksmes signāls pret zādzību.
description_lv -
description_lv - 2K 5 MP tiešais skats Krāsu nakts redzamība Īpaši plašs 160° FOV Elastīga izvietošana, elastīgs skats Ilgāks akumulatora darbības laiks Viedā AI noteikšana un paziņošana Divvirzienu audio ierakstīšana Ierakstīta ātra reakcija Elastīga glabāšanas izvēle Trauksmes signāls pret zādzību IP64 ūdens un putekļu izturība 2K 5 MP tiešais skats Vienmēr ziniet, kas notiek jūsu durvju priekšā, izmantojot Tapo lietotni. Izmantojot zvaigžņu gaismas sensoru un 2K 5 MP izšķirtspēju, pārbaudiet visas sīkākās detaļas, kas uzņemtas pat vājā apgaismojumā. Krāsu nakts redzamība Ar iebūvēto prožektoru un zvaigžņu gaismas sensoru Tapo D230S1 naktī atklāj augstas precizitātes detaļas un krāsas. Skats no galvas līdz kājām Pateicoties kameras īpaši plašajam FOV (160° diagonāle), Tapo 4:3 tiešraide nodrošina, ka lietotāji var pārbaudīt apmeklētājus no galvas līdz kājām pat 1 m attālumā, kas parāda vairāk vertikālo detaļu nekā citi 16:9 durvju zvani. Elastīga izvietošana, elastīgi skati Dažādas ķīļa izvēles iespējas sniedz lietotājiem iespējas padarīt durvju zvanu piemērotu vairākiem izvietošanas scenārijiem. Lietotāji var arī izmantot šos ķīļus, lai pielāgotu skatus. Ilgāks akumulatora darbības laiks Uzlādējams un noņemams akumulators ar zemas enerģijas patēriņa protokolu pagarina lietošanas laiku. 6700 mAh Strādā 180 dienas Personu un transportlīdzekļu noteikšana Jaudīgs Al identificē personas vai transportlīdzekļus, paziņojot lietotājiem ar filtrētiem paziņojumiem. Vairāki veidi, kā atbildēt Ar divvirzienu audio vai ierakstītu ātro atbildi sazinieties tieši ar saviem piegādātājiem, izmantojot Tapo lietotni. Iekštelpu zvana nodrošinājums Izvēlieties kādu no dažādām zvana signāla melodijām, lai saņemtu tūlītēju brīdinājumu, kad atrodaties mājās. Elastīga glabāšanas izvēle Ierakstītos videoklipus saglabājiet centrāli uzstādītajā microSD kartē (līdz 512 GB) vai izmantojot Tapo Care mākoņglabāšanas pakalpojumus. Trauksmes signāls pret zādzību Būsiet brīdināti, kad kāds mēģinās noņemt durvju zvanu, izmantojot trauksmes signāla pret zādzību funkciju.
description_ru -
description_short_en - Vieds video durvju zvans ar WiFi 2560 × 1920 izšķirtspēju, skaidru attēlu dienā un naktī Personu noteikšana un divvirzienu audio Viedie paziņojumi IP64 pret laikapstākļiem izturīgs dizains
description_short_et - WiFi savienots viedais video zvans 2560×1920 izšķirtspēja, skaidra attēla izšķirtspēja dienā un naktī Cilvēka noteikšana un divvirzienu zvana paziņojumi viedtālruņa lietotnē IP64 pret laikapstākļiem izturīgs dizains
description_short_lv -
description_short_ru -
dimensijas dziļums - 80 mm
dimensionalWeight - 720
EAN - 4897098685686
ean - 4897098685686
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - -20 - 45 °C
Enerģija - barošanas avota tips - Akumulators, līdzstrāvas
feature_group_et - Durvju zvani
feature_group_ln - Durvju zvani
feature_group_lv - Durvju zvani
feature_group_ru - Durvju zvani
Funkcijas - LED tips - IR
Funkcijas - Nakts gaisma - Jā
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - Produkta krāsa - Melns, balts
Funkcijas - Produkta krāsa - White
Funkcijas - Sertifikācija - CE, RoHS, RCM, R-NZ, FCC, EAC, Triman, UKCA
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GTIN - 4895252501490
GTIN - 4897098685686
guaranteeLength - 36
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 489 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 190.00 g
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 81.50 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 248.50 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 174.50 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.20 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Izmēri - Durvju zvana izmēri: 146 x 54,5 x 35,5 mm Centrmezgla izmēri: 71,45 x 71,45 x 31,25 mm
Izmēri - Kamera 146*54,5*35,5 mm; rumba: 71,45*71,45*31,25 mm
izmērs augstums - 170 mm
izmērs platums - 250 mm
izmērs svars - 790 g
Kadri sekundē - 15
Kamera - Diagonālais redzes lauks - 160°
Kamera - Iebūvēta kamera - Jā
Kamera - Maksimālais diafragmas numurs - 2.1
Kamera - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 15 kadri sekundē
Kamera - Maksimālā video izšķirtspēja - 2560 x 1920 pikseļi
Kamera - Megapikseļi (aptuveni) - 5 MP
Kamera - nakts redzamības attālums - 7.5 m
Kamera - nakts redzamības kamera - Jā
Karšu lasītājs - Nav
Kategorija - Durvju zvanu komplekti
Kategorijas kods - HAU
Kods - Tapo D230S1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - White
Kustības noteikšana - Jā
LongDesc - Smart. Drošs. Vienmēr ziniet, kas tur irVideo durvju zvana kameras komplekts2K 5MP tiešā skata kameraVisur ziniet, kas notiek jūsu durvju priekšā, izmantojot Tapo lietotni. Ar zvaigžņu gaismas sensoru un 2K 5 MP izšķirtspēju pārbaudiet visas smalkās detaļas, kas uzņemtas pat vājā apgaismojumā.Bezkrāsu nakts redzamībaAr iebūvēto prožektoru un zvaigžņu gaismas sensoru Tapo D230S1 naktī atklāj ļoti precīzas detaļas un krāsas.Skatīšanās no galvas līdz kājāmKameras īpaši plašais FOV (160° diagonāle), Tapo 4:3 tiešraide nodrošina, ka lietotāji var pārbaudīt apmeklētājus no galvas līdz kājām līdz pat 1 m† attālumam, kas parāda vairāk vertikālo detaļu nekā citi 16:9 durvju zvani.Leņķa izvietojums, elastīgs skatsDažādas ķīļa izvēles iespējas sniedz lietotājiem iespējas padarīt durvju zvanu piemērotu vairākiem izvietojuma scenārijiem. Lietotāji var arī izmantot šos ķīļus, lai pielāgotu skatus.Daudz ilgāks akumulatora darbības laiksUzlādējams un noņemams akumulators ar zemas enerģijas patēriņa protokolu pagarina lietošanas laiku.Personu un transportlīdzekļu noteikšanaVeiktspējīgais Al identificē cilvēkus vai transportlīdzekļus, paziņojot lietotājiem ar filtrētiem paziņojumiem.Divējādi atbildētAr divvirzienu audio vai ierakstītu ātru atbildi, sazinieties tieši ar saviem piegādātājiem, izmantojot Tapo lietotni.Izstrādāts iekštelpu zvana signālsIzvēlieties kādu no dažādām zvanu melodijām, lai nekavējoties saņemtu brīdinājumu, kad esat mājās.Leņķa izvēle uzglabāšanas vietāSaglabājiet ierakstītos videoklipus centrāli uzstādītajā microSD kartē§ (līdz 512 GB) vai izmantojot Tapo Care△ mākoņglabāšanas pakalpojumus.Zvana signalizācija pret zādzībuBūsiet brīdināti, kad kāds mēģinās noņemt durvju zvanu, izmantojot signalizācijas pret zādzību funkciju.
LongProductName - 1/2,7", 2K 5 MP (2560x1920px), F2.1, 850 nm IR LED, IP64, IEEE 802.11b/g/n, 2,4 GHz, IP64
LongSummaryDescription - TP-Link Tapo Smart Battery video durvju zvans. Produkta krāsa: melna, balta, LED tips: IR, Sertifikācija: CE, RoHS, RCM, R-NZ, FCC, EAC, Triman, UKCA. Atbalstītie audio formāti: G.711. Megapikseļi (aptuveni): Maksimālā video izšķirtspēja: 2560 x 1920 pikseļu, Maksimālais kadru ātrums: 5 MP, Maksimālais kadru skaits: 1,5 mpix, Maksimālais videoatt: 15 kadri sekundē. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu, Wi-Fi standarti: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), frekvence: 2400 MHz. Barošanas avota tips: Barošanas avots: akumulators, līdzstrāvas strāva
Mikrofons - iebūvēts
Modeļa nosaukums - Tapo D230S1
Nakts režīms - Jā
name_et - TP-Link video durvju zvans Tapo D230S1
Nosaukums - TP-Link Tapo viedā akumulatora video durvju zvana zvans
Nosaukums - TP-LINK | Tapo Smart Battery Video Doorbell | Tapo D230S1
nosaukums - Video durvju zvana kameras komplekts Tapo D230S1
nosaukums_lv - TP-Link video durvju zvans Tapo D230S1
nosaukums_lv - TP-Link video durvju zvans Tapo D230S1
nosaukums_ru - TP-Link video durvju zvans Tapo D230S1
Objektīva leņķis - 160 grādi
Objektīvs - F/NO: 2.1
Ostas un saskarnes - Biežums - 2400 MHz
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 36 cm
Piegādes kastes daudzums - 16
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 52.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 37 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 13.5 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11b
Pieslēgvietas un saskarnes - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Pieslēgvietas un saskarnes - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11g
Pieslēgvietas un saskarnes - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11n
Pilna apraksta līnija - Modeļa nosaukums Tapo D230S1|Bezvadu frekvenču diapazons 2,4 GHz|Izmēri Kamera 146*54,5*35,5 mm; Centrmezgls: 71,45*71,45*31,25 mm|Vienības neto svars 0,7 kg
producerCode - Tapo D230S1
productName - TP-Link Tapo viedā akumulatora video durvju zvana zvans
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Tapo viedā akumulatora video durvju zvana zvans
Pārdevēja mājas lapa - www.tp-link.com/en/home-networking/cloud-camera/tapo-d230s1/
ražotāja_kods - TAPOD230S1
ražotājs - TP-LINK
Rezolūcija - 2560 x 1920
Saite - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/cloud-camera/tapo-d230s1/
Savienojamie porti un saskarnes - Atbalstītie tīkla protokoli - TCP/IP, ICMP, DNS, HTTPS, TCP, UDP
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi standarti - 802.11b
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi standarti - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi standarti - 802.11g
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Sensora izmērs - 1/2.7“
Sensors -
ShortSummaryDescription - TP-Link Tapo Smart Battery Video Doorbell, melns, balts, IR, CE, RoHS, RCM,R-NZ,FCC, EAC, Triman, UKCA, G.711, 5 MP, 2560 x 1920 pikseļi
sizeX - 180
sizeY - 250
sizeZ - 80
svars - 800
Svars un izmēri - Augstums - 71.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 35.5 mm
Svars un izmēri - Platums - 71.5 mm
Svars un izmēri - Zvana augstums - 14.6 cm
Svars un izmēri - Zvana dziļums - 3.55 cm
Svars un izmēri - Zvana platums - 5.45 cm
svītrkods - 4897098685686
Tehniskā informācija > Bruto svars - 1.20 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 1.00 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - Tapo D230S1
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Tapo viedā akumulatora video durvju zvana zvans
Tehniskā informācija > Ražotājs - TP-LINK
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/cloud-camera/tapo-d230s1/
Veiktspēja - Atbalstītie audio formāti - G.711
vendpn - Tapo D230S1
Vienība Neto svars - 0.7 kg
Vienības bruto svars - 0.844 kg
Vienības kastes augstums - 0.08
Vienības kastes garums - 0.25
Vienības kastes platums - 0.175
Vienība Slikts tilpums - 0,004371 kubikmetru
Zīmols - TP-Link
zīmols - TP-Link
Protection class - IP64
Description - - 2K 5MP Live View: Always know what happens in front of your door through the Tapo app. With the starlight sensor and 2K 5MP resolution, check all the fine details captured even in low-light environments. - Color Night Vision: With the embedded spotlight and starlight sensor, Tapo D230S1 reveals high-fidelity details and color at night. - Head-to-Toe View: With the camera’s ultra-wide FOV(160° Diagonal), Tapo 4:3 live view ensures users can check visitors from head-to-toe as close as 1m†, which shows more vertical details than other 16:9 doorbells'. - Flexible Placement, Flexible Views: Different wedge choices allow users to make the doorbell suits more placement scenarios. Users can also use wedges to adjust the views. - Longer Battery Life: The rechargeable and removable battery with a low-power protocol extends your usage. - Smart AI Detection and Notification: Smart AI algorithms identify people and cars, and notify users as needed. - Multiple Ways to Answer: With two-way audio or a recorded quick response, communicate directly with your deliveries through the Tapo app. - Flexible Storage Choice: Save recorded videos on the hub-installed microSD card§ (up to 512 GB) or by using Tapo Care? cloud storage services. - Anti-theft Alarm: Be alerted when someone trying to take the doorbell off with the anti-theft alarm function. - Water & Dust Resistant IP64: Operates well on rainy days and in damp environments.
Description - Tapo Smart video doorbell with battery power Live image in 2K 5MP quality: Using the Tapo application you will always know what is happening in front of your door. Thanks to the Starlight sensor and 2K 5MP resolution, you can check out all the smallest details captured even in low-light conditions. Color Night Vision: The built-in reflector and starlight transducer found in the Tapo D230S1 enable you to capture high-quality details at night. Head-to-Toe View: The doorbell camera's ultra-wide angle (160° diagonal) and 4:3 live view in the Tapo app gives users the ability to see guests from head to toe within 1 meter of the doorbell. That's more vertical detail than other 16:9 preview ringtones offer. Flexible installation: Using a wedge increases the possibilities of positioning the doorbell as well as adjusting its field of view. Long battery life: Replaceable, rechargeable battery combined with low power protocol increases device runtime. Smart AI Detection and Notifications: Smart AI algorithms identify people and cars and notify users when necessary. Multiple response options: Thanks to two-way transmission or pre-recorded quick responses, you can communicate with the courier. Selecting a storage location: Record video on a microSD card (up to 512GB) installed in the Hub or using the Tapo Care cloud storage service Anti-theft alarm: You will receive an anti-theft alarm notification when someone tries to take your doorbell. IP64 tightness class: The device works well on rainy days and humid environments. Live image in 2K 5MP quality By using the Tapo application you will always know what is happening in front of your door. Thanks to the Starlight sensor and 2K 5MP resolution, you can check out all the smallest details captured even in low-light conditions. Night vision in color The built-in reflector and Starlight transducer found in the Tapo D230S1 enable you to capture high-quality details at night. View from head to toe The doorbell camera's ultra-wide viewing angle (160° diagonal) and 4:3 live view in the Tapo app give users the ability to see guests from head to toe within 1 meter of the doorbell. That's more vertical detail than other 16:9 preview ringtones offer. Long battery life A replaceable, rechargeable battery combined with the low-power protocol increases device operating time. Many answer options Thanks to two-way audio transmission or pre-recorded quick responses, you can quickly communicate with the courier via the Tapo application. The sound of the bell at home Choose from a variety of ringtones to let you know when you're home. Anti-theft alarm You will receive an anti-theft alarm notification when someone tries to take your doorbell.
Wireless Frequency Range - 2.4 GHz
Wireless communication - No
BrandPartCode - TAPO D230S1
category_en - Smart home
category_et - Nutikodu
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Смарт дом
Other features -
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 95%
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 45 °C
description_et - 2K 5 MP reaalajas vaade Värviline öörežiim Eriti lai, 160° vaateväli Paindlik paigutus, paindlikud vaated Pikem aku tööiga Nutikas AI tuvastamine ja teavitamine Kahesuunalise heli Salvestatud kiirvastuse võimalus Paindlik salvestusruumi valik Vargusvastane alarm IP64 vee- ja tolmukindel 2K 5 MP reaalajas vaade
Tapo telefonirakenduse kaudu tead alati, mis Sinu ukse taga toimub. Võimeka sensori ja 2K 5 MP eraldusvõimega saad kontrollida kõiki detaile, mis on jäädvustatud kasvõi vähese valgusega keskkondades. Värviline öörežiim
Sisseehitatud kohtvalgusti ja võimeka sensori abil kuvab Tapo D230S1 öösel detaile ja värve ülima täpsusega. Vaade pealaest jalatallani
Kaamera ülilai, 160° vaateväli võimaldab Tapo 4 : 3 otsevaade vaadata külastajaid pealaest jalatallani 1 m kauguselt, näidates rohkem vertikaalseid detaile kui teised 16 : 9 uksekellad. Paindlik paigutus, paindlikud vaated
Erinevad kiiluvalikud annavad võimaluse muuta uksekell paigutusstsenaariumide jaoks sobivamaks. Kiilusid saab kasutada ka vaadete reguleerimiseks. Pikem aku eluiga
Taaslaetav ja eemaldatav madala energiatarbe protokolliga aku pikendab kasutusaega. 6700 mAh aku Töötab kuni 180 päeva Inimese ja sõiduki tuvastamine
Kui võimas Al tuvastab inimesed või sõidukid, saad oma telefoni selle kohta märguande. Mitu viisi vastamiseks
Tapo rakenduse kaudu saad ukse taga oleva inimesega otse suhelda või vastata salvestatud kiirvastuse abil. Kaasas Indoor Chime
Sul on võimalik valida erinevate helinate hulgast, et saada kodus viibides kohe teavitusi. Salvestusvõimalused
Salvesta videod kuni 512 GB microSD-kaardile või kasuta Tapo Care pilvesalvestusteenust. Vargusvastane alarm
Sind teavitatakse vargusvastase alarmi funktsiooni abil, kui keegi üritab uksekella eemaldada.
description_lv -
description_en - 2K 5 MP live view Color night vision Ultra-wide 160° FOV Flexible placement, flexible views Longer battery life Smart AI detection and notification Two-way audio Recorded quick response Flexible storage choice Anti-theft alarm IP64 water & dust resistant 2K 5 MP Live View
Always know what happens in front of your door through the Tapo app. With the starlight sensor and 2K 5 MP resolution, check all the fine-details captured even in low-light environments. Color Night Vision
With the embedded spotlight and starlight sensor, Tapo D230S1 reveals high-fidelity details and color at night. Head-to-Toe View
With the camera’s ultra-wide FOV (160° Diagonal), Tapo 4:3 live view ensures users can check visitors from head-to-toe as close as 1m, which shows more vertical details than other 16:9 doorbells’. Flexible Placement, Flexible Views
Different wedge choices give users possibilities to make the doorbell suits more placement scenarios. Users can also use these wedges to adjust the views. Longer Battery Life
The rechargeable and removable battery with a low-power protocol extends your usage. 6700 mAh Working for 180 days Person and Vehicles Detection
Powerful Al identifies people or vehicles, notifying users with filtered notifications. Multiple Ways to Answer
With two-way audio or a recorded quick response, communicate directly with your deliveries through the Tapo app. Indoor Chime Provided
Choose from a variety of ringtones to get alerted immediately when you are at home. Flexible Storage Choice
Save recorded videos on the hub-installed microSD card (up to 512 GB) or by using Tapo Care cloud storage services. Anti-theft Alarm
Be alerted when someone tries to take the doorbell off with the anti-theft alarm function.
description_ru -
description_short_en - Smart video doorbell with WiFi 2560 × 1920 resolution, clear picture day & night Person detection & two-way audio Smart notifications IP64 weatherproof design
description_short_et - WiFi ühendusega nutikas video-uksekell 2560 × 1920 lahutusvõime, selge pilt päeval & öösel Inimese tuvastus & kahesuunaline kõne Teavitused nutitelefoni rakendusse IP64 ilmastikukindel disain
description_short_lv -
description_short_ru -
dimension depth - 80 mm
dimensionalWeight - 720
EAN - 4897098685686
ean - 4897098685686
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - -20 - 45 °C
Power - Power source type - Battery, DC
feature_group_et - Uksekellad
feature_group_en - Doorbells
feature_group_lv - Durvju zvani
feature_group_ru - Дверные звонки
Features - LED type - IR
Features - Night-light - Yes
Features - Product colour - Black
Features - Product colour - Black, White
Features - Product colour - White
Features - Certification - CE, RoHS, RCM,R-NZ,FCC, EAC, Triman, UKCA
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GTIN - 4895252501490
GTIN - 4897098685686
warrantyLength - 36
Speakers built-in - Yes
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 489 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 190.00 g
Packaging content - Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 81.50 mm
Package features > Gross depth (mm) - 248.50 mm
Package features > Gross width (mm) - 174.50 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.20 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Dimensions - Doorbell dimensions: 146 x 54.5 x 35.5mm Hub dimensions: 71.45 x 71.45 x 31.25 mm
Dimensions - Camera 146*54.5*35.5mm; Hub: 71.45*71.45*31.25mm
dimension height - 170 mm
dimension width - 250 mm
dimension weight - 790 g
Frames per second - 15
Camera - Diagonal field of view - 160°
Camera - Built-in camera - Yes
Camera - Maximum aperture number - 2.1
Camera - Maximum frame rate - 15 fps
Camera - Maximum video resolution - 2560 x 1920 pixels
Camera - Megapixel (approx.) - 5 MP
Camera - Night vision distance - 7.5 m
Camera - Night vision - Yes
Card reader - None
Category - Doorbell Kits
Category Code - HAU
Code - Tapo D230S1
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Color - White
Motion detection - Yes
LongDesc - Smart. Secure. Easy.Always Know Who’s ThereVideo Doorbell Camera Kit2K 5MP Live ViewAlways know what happens in front of your door through the Tapo app. With the starlight sensor and 2K 5MP resolution, check all the fine-details captured even in low-light environments.Color Night VisionWith the embedded spotlight and starlight sensor, Tapo D230S1 reveals high-fidelity details and color at night.Head-to-Toe ViewWith the camera’s ultra-wide FOV(160° Diagonal), Tapo 4:3 live view ensures users can check visitors from head-to-toe as close as 1m†, which shows more vertical details than other 16:9 doorbells’.Flexible Placement, Flexible ViewsDifferent wedge choices give users possibilities to make the doorbell suits more placement scenarios. Users can also use these wedges to adjust the views.Longer Battery LifeThe rechargeable and removable battery with a low-power protocol extends your usage.Person and Vehicles DetectionPowerful Al identifies people or vehicles, notifying users with filtered notifications.Multiple Ways to AnswerWith two-way audio or a recorded quick response, communicate directly with your deliveries through the Tapo app.Indoor Chime ProvidedChoose from a variety of ringtones to get alerted immediately when you are at home.Flexible Storage ChoiceSave recorded videos on the hub-installed microSD card§ (up to 512 GB) or by using Tapo Care△ cloud storage services.Anti-theft AlarmBe alerted when someone tries to take the doorbell off with the anti-theft alarm function.
LongProductName - 1/2.7“, 2K 5MP (2560x1920px), F2.1, 850 nm IR LED, IP64, IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz, IP64
LongSummaryDescription - TP-Link Tapo Smart Battery Video Doorbell. Product colour: Black, White, LED type: IR, Certification: CE, RoHS, RCM,R-NZ,FCC, EAC, Triman, UKCA. Audio formats supported: G.711. Megapixel (approx.): 5 MP, Maximum video resolution: 2560 x 1920 pixels, Maximum frame rate: 15 fps. Connectivity technology: Wireless, Wi-Fi standards: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Frequency: 2400 MHz. Power source type: Battery, DC
Microphone - built-in
Model name - Tapo D230S1
Night mode - Yes
name_et - TP-Link video-uksekell Tapo D230S1
Title - TP-Link Tapo Smart Battery Video Doorbell
Name - TP-LINK | Tapo Smart Battery Video Doorbell | Tapo D230S1
name - Video Doorbell Camera Kit Tapo D230S1
name_en - TP-Link video doorbell Tapo D230S1
name_lv - TP-Link video doorbell Tapo D230S1
name_ru - TP-Link видео дверной звонок Tapo D230S1
Lens angle - 160 degrees
Lens - F/NO: 2.1
Ports & interfaces - Frequency - 2400 MHz
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 36 cm
Shipping box quantity - 16
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 52.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 37 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 13.5 kg
Ports & interfaces - Networking standards - IEEE 802.11b
Ports & interfaces - Networking standards - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Ports & interfaces - Networking standards - IEEE 802.11g
Ports & interfaces - Networking standards - IEEE 802.11n
Full Description Line - Model name Tapo D230S1|Wireless Frequency Range 2.4 GHz|Dimensions Camera 146*54.5*35.5mm; Hub: 71.45*71.45*31.25mm|Unit Net Weight 0.7 kg
producerCode - Tapo D230S1
productName - TP-Link Tapo Smart Battery Video Doorbell
productSize - Normal
ProductName - Tapo Smart Battery Video Doorbell
Vendor Homepage - www.tp-link.com/en/home-networking/cloud-camera/tapo-d230s1/
manufacturer_code - TAPOD230S1
producer - TP-LINK
Resolution - 2560 x 1920
Link - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/cloud-camera/tapo-d230s1/
Ports & interfaces - Supported network protocols - TCP/IP, ICMP, DNS, HTTPS, TCP, UDP
Ports & interfaces - Wi-Fi - Yes
Ports & interfaces - Wi-Fi standards - 802.11b
Ports & interfaces - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Ports & interfaces - Wi-Fi standards - 802.11g
Ports & interfaces - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
Sensor size - 1/2.7“
Sensor -
ShortSummaryDescription - TP-Link Tapo Smart Battery Video Doorbell, Black, White, IR, CE, RoHS, RCM,R-NZ,FCC, EAC, Triman, UKCA, G.711, 5 MP, 2560 x 1920 pixels
sizeX - 180
sizeY - 250
sizeZ - 80
weight - 800
Weight & dimensions - Height - 71.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 35.5 mm
Weight & dimensions - Width - 71.5 mm
Weight & dimensions - Bell height - 14.6 cm
Weight & dimensions - Bell depth - 3.55 cm
Weight & dimensions - Bell width - 5.45 cm
barcode - 4897098685686
Technical details > Gross weight - 1.20 kg
Technical details > Net weight - 1.00 kg
Technical details > Producer product name - Tapo D230S1
Technical details > Producer product family - Tapo Smart Battery Video Doorbell
Technical details > Producer - TP-LINK
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/cloud-camera/tapo-d230s1/
Performance - Audio formats supported - G.711
vendpn - Tapo D230S1
Unit Net Weight - 0.7 kg
Unit Gross Weight - 0.844 kg
Unit Box Height - 0.08
Unit Box Length - 0.25
Unit Box Width - 0.175
Unit Brutto Volume - 0.004371 cubm
Brand - TP-Link
brand - TP-Link
115,16 €
TP-LINK Video Doorbell Camera Kit Tapo D230S1
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas