Amazon Echo Pop, midnight teal

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 987928 Preces kods: 840268997700
Noliktavā 7 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
54,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums ar datoru: Bluetooth
  • Savienojums ar datoru: WiFi
  • Skaļruņu skaits: N/A
Visi parametri
Barošanas veids : Tīkls 230V AC
Krāsa : Zaļa
RMS Jauda (W) : Nav norādīts
Savienojums ar datoru : Bluetooth, WiFi
Skaļruņu skaits N/A

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Ir
Tālvadības pults : Nav
Papildus specifikācija
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
description_et - Amazon Echo Pop viedais skaļrunis ar balss asistentu Alexa nodrošina augstas kvalitātes skaņu nelielā iepakojumā, kas iederas jebkurā interjerā Kontrolējiet mūziku ar balsi - palūdziet Alexa atskaņot mūziku, audiogrāmatas un kabatas audio Saderīgs ar populāriem pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, Amazon Music, Apple Music, Spotify un citiem Bluetooth savienojums ērtai straumēšanai Kontrolējiet saderīgas viedās mājas ierīces, piemēram, viedos kontaktdakšus vai viedās gaismas ar balsi vai Alexa lietotni Ļaujiet Alexa iestatīt taimeri, Alexa nesāks klausīties, kamēr neteiksiet "Alexa" un gaismas josla neieslēgsies zilā krāsā Izstrādāts privātumam - vairāku līmeņu privātuma iestatījumi, tostarp mikrofona izslēgšanas poga Ilgtspējīgs dizains - skaļruņa audums ir izgatavots no 100 % otrreizēji pārstrādātas dzijas un alumīnijs ir izgatavots no 80 % pārstrādāta alumīnija, iepakojums ir 100 % pārstrādājams NB! Amazon Alexa neatbalsta igauņu valodu. Igaunijā tiek atbalstīta angļu valoda. Mūzika un Alexa. Kompaktais, bet izteiksmīgais Echo Pop ir pieejams četrās dažādās krāsās. Izvēlieties savam stilam atbilstošu krāsu, un mazais skaļrunis iederēsies pat mazākajā telpā. Atskaņojiet savas iecienītākās melodijas un pieprasiet Alexa informāciju, izmantojot brīvroku skaļruni. Izbaudiet visas pareizās notis Izskaņojiet savu istabu ar Echo Pop - jaudīgu skaļruni, kas nodrošina jaudīgu skaņu, neraugoties uz tā kompaktajiem izmēriem. Vienkārši palūdziet Alexa atskaņot savu iecienītāko mūziku, zvana signālus, audiogrāmatas vai pabeigt dienu ar meditāciju, miega palīglīdzekļiem un daudz ko citu. Lietpratīgā Alexa Sagatavojieties dienai ar laikapstākļiem un ziņām, ievērojiet grafiku ar taimeriem un atgādinājumiem, uzturiet savienojumu ar brīvroku zvaniem un saņemiet atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem - tas viss ar balss asistenta Alexa palīdzību. Padariet katru telpu gudru Ar Echo Pop varat kontrolēt savas viedās mājas ierīces - ieslēdziet gaismu, pirms pieceļaties no gultas, ieslēdziet kafijas automātu, dodoties uz virtuvi, regulējiet gaismas intensitāti, kamēr guļat uz dīvāna. To visu varat paveikt, neaizdodot ne pirkstu. Dodieties jebkur Savienojiet saderīgas Echo ierīces, lai katrā istabā atskaņotu mūziku, vai iestatiet interkomu, lai sazinātos ar ģimenes locekļiem, nekliedzot pa visu māju. Gudrā Alexa Ar desmitiem tūkstošu prasmju un nepārtrauktu mācīšanos Alexa var palīdzēt jums paveikt vairāk vai... mazāk! - piemēram, atskaņot relaksējošas skaņas, nodot ziņas, pārbaudīt savas zināšanas par mūziku un daudz ko citu. Vienkārši pasakiet vārdu: "Alexa, kādas ir tavas labākās prasmes?"
description_lv -
description_lv - Amazon Echo Pop viedais skaļrunis ar Alexa nodrošina pilnīgu skaņu, kas lieliski piemērota guļamistabām un nelielām telpām Kontrolējiet mūziku ar balsi - palūdziet Alexa atskaņot mūziku, audiogrāmatas un podkāstus no iecienītākajiem pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora, Sirius XM un citiem Savienojiet, izmantojot Bluetooth, lai straumētu mūziku visā telpā Viegli pārvaldiet saderīgas viedās mājas ierīces, piemēram, viedos kontaktdakšus vai viedās gaismas, ar balsi vai Alexa lietotni Lieciet Alexa iestatīt taimerus, pārbaudīt laika apstākļus, lasīt ziņas, atkārtoti pasūtīt papīra dvieļus, veikt zvanus, atbildēt uz jautājumiem un daudz ko citu Alexa nesāks klausīties, kamēr ierīce nesadzirdēs, ka sakāt "Alexa", un gaismas josla neieslēgsies zilā krāsā Izstrādāts, lai aizsargātu jūsu privātumu - iebūvēts ar vairākiem privātuma kontroles līmeņiem, tostarp mikrofona izslēgšanas pogu Izstrādāts ilgtspējībai - audums ir izgatavots no 100 % pārstrādātas dzijas un alumīnijs ir izgatavots no 80 % pārstrādāta alumīnija, iepakojums ir 100 % pārstrādājams Mūzika un Alexa. Atrodiet krāsu, kas atbilst jūsu stilam, atrodiet vietu, kas ir piemērota jūsu nelielajai telpai, un atskaņojiet skaņdarbu, kas ir piemērots tieši jūsu stilam, pilnīgi bez rokām, izmantojot Alexa. Skan visas pareizās notis Padariet savu istabu vibrējošu ar Echo Pop priekšējo izšaujošo skaļruni, kas nodrošina pilnvērtīgu skaņu. Vienkārši palūdziet Alexa atskaņot savu iecienītāko mūziku, podkāstus, audiogrāmatas vai arī nomierināties ar meditācijas, miega skaņām un citām funkcijām. Alexa ir piemērota, lai palīdzētu sagatavoties dienai ar laikapstākļu un ziņu atjauninājumiem, sekot līdzi notikumiem ar taimeriem un atgādinājumiem, uzturēt sakarus ar brīvroku zvaniem un apmierināt visas jūsu ziņkārības ar atbildēm uz jautājumiem un jokiem. Padariet jebkuru telpu par gudru telpu Pievienojiet balss vadību jebkurai kontaktligzdai ar gudro kontaktdakšu vai pārvaldiet saderīgas viedās mājas ierīces. Ieslēdziet disko lampu, lai sāktu ballīti, aptumšojiet gaismu, lai noskaņotos filmai, vai palieliniet termostatu, kad dodaties ceļā. Uzziniet vairāk par Smart Home. Piemērots visur Savienojiet saderīgas Echo ierīces, lai ieskaņotu sevi ar Multi-room mūziku vai izveidotu interkomu, lai piezvanītu savam istabas biedram, nekrītot pāri gaitenim. Paplašiniet wifi pārklājumu un atvadieties no traucējumiem un buferēšanas, izmantojot eero Built-in saderīgā eero wifi tīklā. Alexa ir prasmes Ar desmitiem tūkstošu prasmju un vēl vairāk, Alexa var palīdzēt jums paveikt vairāk vai paveikt mazāk, piemēram, atskaņot relaksējošas skaņas, sniegt jaunumus, pārbaudīt jūsu zināšanas mūzikā un daudz ko citu. Vienkārši sakiet: "Alexa, kādas ir tavas labākās prasmes?"
description_ru -
description_short_en - Viedais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Pilnīga skaņa kompaktā korpusā Mūzikas un audio grāmatu vadība ar balsi Viedo mājas ierīču vadība bez rokām Daudzlīmeņu privātuma kontrole
description_short_et - Viedais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Augstas kvalitātes skaņa kompaktā iepakojumā Mūzikas un audiogrāmatu vadība ar balsi Bezroku viedo mājas ierīču vadība Daudzlīmeņu privātuma aizsardzība
description_short_lv -
description_short_ru - Gudrais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Augstas kvalitātes skaņa kompaktā iepakojumā Mūzikas un audiogrāmatu vadība ar balsi Viedo mājas ierīču vadība bez rokām Daudzlīmeņu privātuma aizsardzība.
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 83
feature_group_et - Viedie skaļruņi
feature_group_ln - Viedie skaļruņi
feature_group_lv - Viedie skaļruņi
feature_group_ru - Viedie skaļruņi
General - Iepakojumā ietilpst - Maiņstrāvas adapteris ir
General - Iepakojumā ietilpst - Runātājs
General - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
General - Krāsa - Zaļa
General - Krāsa - Zila
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 91
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 91
Izmēri un svars - augstums (mm) - 91
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 91
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 83
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 83
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 83
Izmēri un svars - Platums (mm) - 99
Izmēri un svars - Platums (mm) - 99
Izmēri un svars - Platums (mm) - 99
Izmēri un svars - Platums (mm) - 99
Izmēri un svars - Svars (g) - 196
Izmēri un svars - Svars (g) - 196
Izmēri un svars - Svars (g) - 196
Kolonna - Elementi - 49,5 mm
Mērījumi un svars - Svars (g) - 196
name_et - Amazon Echo Pop gudrais skaļrunis, pusnakts tumši zilā krāsā
nosaukums_lv - Amazon Echo Pop, pusnakts tumši zilā krāsā
nosaukums_lv - Amazon viedais skaļrunis Echo Pop, pusnakts tumši zilā krāsā
nosaukums_ru - Amazon Echo Pop, pusnakts tumši zilā krāsā
Runātājs - Draiveri - 49,5 mm
Runātājs - Elements - 49,5 mm
Savienojamība - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojamība - Bluetooth - Jah
Savienojamība - Bluetooth - Jā
Savienojamība - Bluetooth - Jā
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojums - Bluetooth - Jā
Savienojums - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojums - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Fire OS
Skaļrunis - Draiveri - 49.5 mm
Skaļrunis - Mikrofoni - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Integrēts mikrofons
svītrkods - 840268997700
Vispārīgi - Iekārtas - Kolonna
Vispārīgi - Iekārtas - Strāvas adapteris
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Maiņstrāvas adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Runātājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - Runātājs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - Vooluadapter
Vispārīgi - Krāsains - Zaļā
Vispārīgi - Krāsains - Zaļā
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsu - Zaļā
Vispārīgi - Krāsu - Zilais
zīmols - Amazon
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
description_et - Amazon Echo Pop nutikõlar koos Alexa häälabilisega pakub kvaliteetset heli väikses korpuses, mis sobib igasse interjööri Kontrolli muusikat oma häälega – palu Alexal mängida muusikat, audioraamatuid ja taskuhäälingusaateid Ühildub levinumate teenusepakkujatega nagu Amazon Music, Apple Music, Spotify jm Bluetooth ühendus lihtsaks striimimiseks Juhi ühilduvaid nutikodu seadmeid nagu nutipistikud või nutivalgustid oma hääle või Alexa rakendusega Lase Alexal taimer seada, ilmaprognoosi teatada, uudiseid ette lugeda, tooteid uuesti tellida, helistada, küsimustele vastata ja palju muud Alexa ei alusta kuulamist enne, kui ütled "Alexa" ja valgusriba muutub siniseks Loodud privaatsuse kaitsmiseks – mitmetasandilised privaatsusseaded, sealhulgas mikrofoni väljalülitamise nupp Jätkusuutlik disain – kõlari kangas on valmistatud 100% tarbimisjärgsest taaskasutatud lõngast ja alumiinium on valmistatud 80% taaskasutatud alumiiniumist, pakend on 100% taaskasutatav NB! Amazon Alexa ei toeta eesti keelt. Eesti regioonis on toetatud inglise keel. Muusika ja Alexa. Ideaalne sobivus.
Kompaktne aga silmapaistev Echo Pop on saadaval neljas erinevas värvitoonis. Vali Sinu stiiliga sobiv värv ja pisikesele kõlarile leiad sobiva koha isegi kõige väiksemas ruumis. Mängi oma lemmikmuusikat ja küsi Alexalt infot täiesti käed-vabalt. Tabab kõiki õigeid noote
Pane oma tuba kõlama Echo Pop'i võimsa kõlariga, mis edastab vaatamata kompaktsele suurusele võimsat heli. Lihtsalt palu Alexal mängida oma lemmikmuusikat, taskuhäälingusaateid, audioraamatuid või lõpeta päev meditatsiooni, unehelide ja muuga. Abivalmis Alexa
Valmistu päevaks ilmateadete ja uudistega, püsi taimerite ja meeldetuletustega ajakavas, hoia ühendust käed-vabad helistamisega ning saa vastused kõigile oma uudishimulikele küsimustele – kõik Alexa häälabilisega. Tee iga tuba nutikaks
Echo Pop'iga saad juhtida oma nutikodu seadmeid – pane tuli põlema enne voodist tõusmist, teel kööki lülita juba sisse kohvimasin, reguleeri valguse intensiivsust diivanil lebades. Ja seda kõike sõrmegi liigutamata. Sobib kõikjale
Ühenda ühilduvad Echo-seadmed, et panna muusika kõlama igas toas või et luua sisetelefon, et pereliikmetega rääkida, ilma et peaksid üle maja karjuma. Nutikas Alexa
Kümned tuhanded oskused ja pidevalt juurde õppiv Alexa aitab Sul teha rohkem või.. vähem! – näiteks mängida lõõgastavaid helisid, edastada uudiseid, testida oma muusikateadmisi ja palju muud. Ütle lihtsalt: "Alexa, what are your top skills?"
description_lv -
description_en - Amazon Echo Pop smart speaker with Alexa features full sound that's great for bedrooms and small spaces Control music with your voice – ask Alexa to play music, audiobooks, and podcasts from your favorite providers like Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora, Sirius XM and more Connect via Bluetooth to stream throughout your space Easily control compatible smart home devices like smart plugs or smart lights with your voice or the Alexa App Have Alexa set timers, check the weather, read the news, re-order paper towels, make calls, answer questions, and more Alexa doesn’t begin listening until your device hears you say “Alexa” and the light bar turns blue Designed to protect your privacy – built with multiple layers of privacy controls, including a mic off button Designed for sustainability – the fabric is made from 100% post-consumer recycled yarn and aluminum is made from 80% recycled aluminum, Tthe packaging is 100% recyclable Music and Alexa. The perfect fit.
Find a color that fits your style, find a spot that fits your small space,
and play a track that hits just right, totally hands-free with Alexa. Hits all the right notes
Make your room a vibe with Echo Pop's front firing speaker that delivers full sound. Just ask Alexa to play your favorite music, podcasts, audiobooks, or wind down with meditation, sleep sounds, and more. Alexa is fit to help
Prepare for the day with weather and news updates, stay on track with timers and reminders, keep in touch with hands-free calling, and satisfy all your curiosities with answers to questions and jokes. Make any space a smart space
Add voice control to any outlet with a smart plug or manage compatible smart home devices. Switch on a disco lamp to get the party started, dim the lights to set the mood for a movie, or turn up the thermostat as you head out. Learn more about Smart Home. Fits everywhere
Connect compatible Echo devices to surround yourself with Multi-room music or create an intercom to check-in on your roommate without having to shout across the hall. Extend your wifi coverage and say goodbye to drop-offs and buffering with eero Built-in on a compatible eero wifi network. Alexa has skills
With tens of thousands of skills and counting, Alexa can help you do more or do less – like playing relaxing sounds, giving news updates, testing your music knowledge, and more. Just say, “Alexa, what are your top skills?”
description_ru -
description_short_en - Smart speaker with Alexa voice assistant Full sound in a compact body Control music and audio books with your voice Hands-free control of smart home devices Multi-layered privacy controls
description_short_et - Alexa häälassistendiga nutikõlar Kvaliteetne heli kompaktses korpuses Kontrolli muusikat ja audioraamatuid oma häälega Käed-vaba nutikodu seadmete juhtimine Mitmetasandiline privaatsuskaitse
description_short_lv -
description_short_ru - Умная колонка с голосовым помощником Alexa Качественный звук в компактном корпусе Управляйте музыкой и аудиокнигами с помощью голоса Управление устройствами умного дома без помощи рук Многоуровневая защита конфиденциальности
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 83
feature_group_et - Nutikõlarid
feature_group_en - Smart speakers
feature_group_lv - Smart speakers
feature_group_ru - Смарт-колонки
General - Iepakojumā ietilpst - AC adapteris
General - Iepakojumā ietilpst - Speaker
General - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
General - Krāsa - Zaļa
General - Krāsa - Zila
Dimensions & weight - Height (mm) - 91
Размеры & вес - Высота (мм) - 91
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 91
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 91
Dimensions & weight - Depth (mm) - 83
Размеры & вес - Глубина (мм) - 83
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 83
Dimensions & weight - Width (mm) - 99
Размеры & вес - Ширина (мм) - 99
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 99
Dimensions & weight - Platums (mm) - 99
Dimensions & weight - Weight (g) - 196
Размеры & вес - Вес (г) - 196
Dimensions & weight - Svars (g) - 196
Колонка - Элементы - 49,5 мм
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 196
name_et - Amazon nutikõlar Echo Pop, midnight teal
name_lv - Amazon Echo Pop, midnight teal
name_en - Amazon smart speaker Echo Pop, midnight teal
name_ru - Amazon Echo Pop, midnight teal
Speaker - Draiveri - 49,5 mm
Kõlar - Elemendid - 49,5 mm
Connectivity - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Connectivity - Wireless - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Ühendus - Bluetooth - Jah
Connectivity - Bluetooth - Yes
Connectivity - Bluetooth - Jā
Ühendus - Bluetooth protokollid - A2DP
Connectivity - Bluetooth protocols - A2DP
Connectivity - Bluetooth protokoli - A2DP
Ühendus - Bluetooth protokollid - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protocols - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protokoli - AVRCP
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Connectivity - Suitable operating systems - Fire OS
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Ühendus - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Соединение - Bluetooth - Да
Соединение - Bluetooth протоколы - A2DP
Соединение - Bluetooth протоколы - AVRCP
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Fire OS
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Соединение - Совместимые оп-системы - Fire OS
Speaker - Drivers - 49.5 mm
Speaker - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Speaker - Microphone - Built-in microphone
Колонка - Микрофон - Встроенный микрофон
Kõlar - Mikrofon - Integreeritud mikrofon
barcode - 840268997700
Общее - Комплектация - Колонка
Общее - Комплектация - Адаптер питания
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - AC adapter
General - Package contents - Speaker
General - Package contents - Quick Start guide
Üldine - Komplekti sisu - Kõlar
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - Vooluadapter
Üldine - Värvus - Roheline
Общее - Цвет - Зелёный
Üldine - Värvus - Sinine
Общее - Цвет - Синий
General - Color - Green
General - Color - Blue
brand - Amazon
54,18 €
Amazon Echo Pop, midnight teal
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas