Xiaomi Smart Speaker Lite Bluetooth, Portable, Wireless connection, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 944093 Preces kods: QBH4238EU
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi
37,95 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 14.05.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Krāsa : Melna
Papildus specifikācija
Barošanas avots - barošanas avots - Sazinieties ar
category_en - Audio
category_en - Audio, foto un video > Audio > Pārnēsājamie skaļruņi
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
category_ru - Audio
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
Citas funkcijas > Bluetooth - Jā
Citas funkcijas > Krāsa - Black
Citas funkcijas > Īpašās funkcijas - Aurora Light Strip, tālvadības pults ar Google Assistant
description_et - Viedais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Spēcīga skaņa no liela 1,75 collu skaļruņa Spotify Connect un Apple AirPlay 2 atbalsts Ļauj savienot vairākus skaļruņus Stilīgs dizains jebkuram interjeram Skaļruņa kompaktā, matētā apdare papildinās jebkuru mājokli. Alexa saprot jūsu balsi Alexa ir gudrs mākoņbāzēts balss palīgs, kas ļauj jums vadīt skaļruni ar balss komandām. Atskaņojiet mūziku, klausieties laikapstākļus vai regulējiet skaļumu - to visu ar balsi. Jūsu mājas viedais centrs Savienojot viedo skaļruni ar viedierīci, Mi Home/Xiaomi Home lietotne var automātiski sinhronizēties ar Amazon Alexa lietotni. Tādējādi varat izmantot Alexa, lai kontrolētu dažādas viedierīces jūsu mājās. Mājokļa piepildīšana ar mūziku Ja vēlaties piepildīt mājokli ar mūziku, varat iegādāties vairākus Xiaomi Smart Speaker Lite viedos skaļruņus un savienot tos kopā, izmantojot Alexa Multi-room vai AirPlay 2. Šādā veidā jūs varat vienlaicīgi straumēt vienu un to pašu mūziku, radiostacijas, zvana signālus un audio visā mājā. Plašs mūzikas klāsts Straumējiet mūziku no Amazon Music, Spotify, Tuneln un citiem pakalpojumu klāstiem un pasakiet Alexa, lai atskaņo jūsu mīļāko dziesmu, izpildītāju vai žanru. Spēcīgi basi Augstas kvalitātes skaļrunis apvienojumā ar Xiaomi Acoustic Lab veikto profesionālo regulēšanu nodrošina bagātīgu, reālistisku skaņu. U-veida kanāla dizains ļauj pastiprināt zemās frekvences, lai basi skanētu spēcīgi, un inovatīvais skaņas dobuma dizains maksimāli palielina skaļruņu jaudu, nodrošinot lielisku klausīšanās pieredzi. Uzlabotas savienojamības iespējas Skaļrunim ir vairākas savienojamības iespējas ātrai un stabilai pārraidei - Bluetooth 5.1 un WiFi 2,4GHz/5GHz Saziņa ar Alexa pat lielās telpās Skaļruņa augstas kvalitātes mikrofons un uzlabota mākslīgā intelekta tehnoloģija palīdz samazināt apkārtējā trokšņa ietekmi. AI dziļās mācīšanās tehnoloģija atvieglo Alexa lietošanu, jo vairāk jūs ar viņu mijiedarbojaties. Viegli iestatīt, viegli lietot Skaļruņa iestatīšana ir ātra un vienkārša, izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home. Turklāt skaļruņa korpusā ir lietotājam draudzīgas pogas un interaktīvas paziņojumu lampiņas, lai skaļruni ērti varētu lietot visa ģimene.
description_lv -
description_lv - Gudra dzīve ar Alexa Jaudīga skaņa ar lielu 1,75" skaļruni Atbalsta Spotify Connect Atbalsta AirPlay 2 Savienojiet ar vairākiem skaļruņiem atskaņošanai vairākās telpās Stilīgākā no mājas ierīcēm Kompakts un izsmalcināts dizains ar smalku matētu apdari augstākās kvalitātes pelēkā krāsā, lai uzlabotu jūsu mājas stilu. Alexa saprot jūsu balsi Alexa ir inteliģents mākoņa balss mākslīgais intelekts, kas ļauj vadīt skaļruni ar balss komandām. Atskaņojiet mūziku, uzziniet laikapstākļus vai palieliniet/samaziniet skaļumu, izmantojot balsi. Jūsu mājas viedais centrs Atklājiet foršāku dzīvesveidu. Pēc tam, kad viedais skaļrunis un viedierīces ir savienotas ar lietotni Mi Home/Xiaomi Home, lietotni Mi Home/Xiaomi Home var sinhroni saistīt ar lietotni Amazon Alexa. Tikko vārds, viedo skaļruni var izmantot, lai ar Alexa palīdzību pārvaldītu dažādas viedierīces mājās un palīdzētu jums izveidot gudru un siltu mājokli. Lieliska skaņa visā mājoklī Izmantojot Alexa multi-room vai AirPlay 2, vairākus skaļruņus var izmantot dažādās telpās un vienlaicīgi pārraidīt vienu un to pašu mūziku, radiostacijas, podkāstus un audio visā mājā. Milzīga mūzikas izvēle tiešsaistē Straumēšana no Amazon Music, Spotify, Tuneln un citiem. Izmantojiet balsi, lai liktu Alexa atskaņot jūsu iecienītāko dziesmu, izpildītāju vai žanru, un iegremdējiet sevi skaņu pasaulē. Uzlabots savienojums Vairākas savienojuma iespējas ātrai un stabilai pārraidei - Bluetooth 5.1 un WiFi 2,4 GHz/5 GHz Saziņa ar Alexa pat lielās telpās Augstas kvalitātes mikrofons un uzlabota mākslīgā intelekta tehnoloģija palīdz samazināt apkārtējā trokšņa ietekmi. Pateicoties AI dziļās mācīšanās tehnoloģijai, Alexa kļūs arvien vieglāk lietojama, jo vairāk ar to sazināsieties. Vairāk nekā tikai skaņa, jaudīgāki basi Augstas kvalitātes skaļruņu bloks. Xiaomi Acoustic Lab veikts profesionāls noregulējums, kas nodrošina pilnīgu un izsmalcinātu skaņu un visaptverošu klausīšanās pieredzi. U-veida kanāla dizains ļauj pastiprināt zemās frekvences lieliskiem basiem, un inovatīvais skaņas dobuma dizains maksimāli palielina skaļruņa jaudu un sniedz izcilu klausīšanās pieredzi. Viegla iestatīšana, vienkārša lietošana Ātra un vienkārša iestatīšana, izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home. Lietotājam draudzīgas pogas un interaktīvas paziņojumu gaismas ērtai lietošanai visai ģimenei.
description_lv - Xiaomi Smart Speaker Lite ir gudrs skaļrunis ar kompaktu dizainu, premium pelēkā krāsā ar 1,75 collu augstas kvalitātes skaļruni, pateicoties Xiaomi Acoustic tuning. U veida kanāla dizains uzlabo basu, savukārt novatoriskais skaņas dobums palielina skaļruņu jaudu. Aprīkots ar Alexa Voice mākslīgo intelektu, tas ļauj balss vadību, sinhronizāciju ar viedajām ierīcēm un viedās mājas izveidi. Izmantojot Alexa Multi-Room un Airplay 2, ir iespējams izmantot vairākus skaļruņus dažādās telpās ar vienu un to pašu mūziku. Augstas kvalitātes mikrofons un uzlabota mākslīgā intelekta tehnoloģija samazina apkārtējo troksni, un Alexa kļūst intuitīvāka, kad to izmantojat.
description_lv - Xiaomi Smart Speaker Lite ir kompakta dizaina viedais skaļrunis, augstākās kvalitātes pelēkā krāsā ar 1,75 collu augstas kvalitātes skaļruni, kas aprīkots ar Xiaomi Acoustic tuning. U-veida kanāla dizains uzlabo basus, savukārt inovatīvais skaņas dobums maksimāli palielina skaļruņa jaudu. Aprīkots ar Alexa balss mākslīgo intelektu, tas nodrošina balss vadību, sinhronizāciju ar viedierīcēm un viedās mājas izveidi. Izmantojot Alexa Multi-Room un Airplay 2, ir iespējams izmantot vairākus skaļruņus dažādās telpās ar vienu un to pašu mūziku. Augstas kvalitātes mikrofons un uzlabota mākslīgā intelekta tehnoloģija samazina apkārtējo troksni, un Alexa kļūst intuitīvāka, to lietojot.
description_ru -
description_ru - Xiaomi Smart Speaker Lite ir augstas kvalitātes pelēks kompakta dizaina viedais skaļrunis ar 1,75" augstas kvalitātes skaļruni, kas aprīkots ar Xiaomi akustisko regulējumu. U-veida kanāla dizains uzlabo basus, savukārt inovatīvais skaņas rezonators maksimāli palielina skaļruņa jaudu. Aprīkots ar Alexa balss mākslīgo intelektu, tas nodrošina balss vadību, sinhronizāciju ar viedierīcēm un viedās mājas izveidi. Izmantojot Alexa Multi-Room un Airplay 2, varat izmantot vairākus skaļruņus dažādās telpās ar vienu un to pašu mūziku. Augstas kvalitātes mikrofons un uzlabota mākslīgā intelekta tehnoloģija samazina apkārtējo troksni, un Alexa kļūst intuitīvāka, to lietojot.
description_short_en - Viedais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Bagātīga skaņa ar spēcīgiem basiem Mūzikas un audio grāmatu vadība ar balsi Viedo mājas ierīču vadība bez rokām Elegants, minimālisma dizains.
description_short_et - Alexa balss balss viedais skaļrunis Bagātīga, jaudīga basa skaņa Mūzikas un audiogrāmatu vadība ar balsi Bezroku viedo mājas ierīču vadība Elegants, minimālisma dizains
description_short_lv -
description_short_ru -
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 70
EAN - 6934177789281
Enerģija - barošanas avots - Maiņstrāvas kontaktdakša
feature_group_et - Viedie skaļruņi
feature_group_ln - Viedie skaļruņi
feature_group_lv - Viedie skaļruņi
feature_group_ru - Viedie skaļruņi
Funkcijas > Iepakojuma saturs - Gudrais skaļrunis; Adapteris
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
General - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
General - Iepakojumā ietilpst - Maiņstrāvas adapteris ir
General - Iepakojumā ietilpst - Runātājs
General - Krāsa - Melna / sudrabota
gross_weight - 0.5 kg
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1374 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 95.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 14.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 95.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.09 kg
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 82
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 82
Izmēri un svars - augstums (mm) - 82
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 82
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 70
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 70
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 70
Izmēri un svars - Platums (mm) - 142
Izmēri un svars - Platums (mm) - 142
Izmēri un svars - Platums (mm) - 142
Izmēri un svars - Platums (mm) - 142
Izmēri un svars - Svars (g) - 460
Izmēri un svars - Svars (g) - 460
Izmēri un svars - Svars (g) - 460
Kods - QBH4238EU
Kolonna - Elementi - 1,75" pilna diapazona skaļrunis
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Modelis - 07G
Mērījumi un svars - Svars (g) - 460
name_et - Xiaomi viedais skaļrunis Smart Speaker Lite BT, melns
Nosaukums - Xiaomi | Smart Speaker Lite | W | Bluetooth | Black | Portable | Wireless connection
nosaukums_lv - Xiaomi Smart Speaker Lite BT, melns
nosaukums_lv - Xiaomi Smart Speaker Lite BT, melns
nosaukums_ru - Xiaomi Smart Speaker Lite BT, melns
Power - Enerģijas avots - AC spraudnis
Ražotāja produkta nosaukums - Gudrais skaļrunis Lite
ražotāja_kods - QBH4238EU
Ražotājs - Xiaomi
Runātājs - Draiveri - 1,75" pilna diapazona skaļrunis
Runātājs - Elements - 1,75" pilna diapazona skaļruņa elements
Savienojamība - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Skaļrunis - Draiveri - 1,75" pilna diapazona skaļrunis
Skaļrunis - Mikrofoni - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Integrēts mikrofons
svars - 0.46 kg
svītrkods - 6934177789281
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
Tehniskā informācija > Bluetooth versija - 5.1
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.73 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Šim viedajam skaļrunim ir Alexa balss pakalpojums. Šis Xiaomi Smart Speaker Lite ir saderīgs ar AirPlay 2 (nepieciešama iOS 11.4 vai jaunāka versija). jūs varat izmantot vairākas viedā skaļruņa ierīces dažādās telpās, lai jūsu mājās varētu skanēt mūzika, radio stacijas, podkāsti un audio.
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.63 kg
Tehniskā informācija > Portatīvie - Jā
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
title_lv - Xiaomi Lite Smart Skaļrunis
title_lv - Xiaomi Lite viedais skaļrunis
title_ru - Xiaomi Lite viedā kolonna
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Uzturs - Uzturs - Maiņstrāvas kontaktdakša
Vispārīgi - Iekārtas - Kolonna
Vispārīgi - Iekārtas - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iekārtas - Strāvas adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Maiņstrāvas adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Runātājs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - Runātājs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Vooluadapter
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
zīmols - Xiaomi
Toide - Vooluallikas - Seinakontakt
category_en - Audio
category_en - Audio, photo and video > Audio > Portable speakers
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
category_ru - Аудио
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
Other features > Bluetooth - Yes
Other features > Colour - Black
Other features > Special features - Aurora Light Strip, Voice Remote Control with Google Assistant
description_et - Nutikõlar Alexaga häälassistendiga Võimas heli suurest 1,75-tollisest kõlarist Spotify Connect ja Apple AirPlay 2 tugi Võimaldab ühendamist mitme kõlariga Stiilne disain igasse interjööri
Kõlari kompaktne ja mati viimistlusega disain täiustab iga kodu. Alexa mõistab Su häält
Alexa on nutikas pilvepõhine häälassistent, mis võimaldab Su kõlarit juhtida häälkäsklustega. Pane muusika mängima, kuula ilmateadet või reguleeri helitugevust – seda kõike vaid oma häälega. Sinu kodu nutikas hub
Ühendades nutikõlari nutiseadmega saab Mi Home/Xiaomi Home rakenduse automaatselt sünkroonida Amazon Alexa rakendusega. Seeläbi saad nutikõlari abil Alexa kaudu juhtida kodu erinevaid nutiseadmeid. Terve kodu täitub muusikaga
Kui soovid terve kodu muusikaga täita, saad soetada mitu Xiaomi Smart Speaker Lite nutikõlarit ja need Alexa Multi-room funktsiooni või AirPlay 2 kaudu omavahel ühendada. Nii saad samaaegselt edastada sama muusikat, raadiojaamu, taskuhäälingusaateid ja heli kogu majas. Suur valik muusikat
Striimi muusikat Amazon Music, Spotify, Tuneln ja paljudest muudest teenustest ning ütle Alexale, kui tahad, et ta paneks mängima Sinu lemmiklaulu, -artisti või -žanri. Võimas bass
Kvaliteetne kõlar koos professionaalne häälestusega Xiaomi Acoustic Labi poolt tagab rikkaliku ja elutruu heli. U-kujuline kanali disain võimaldab kõrgendatud madalaid sagedusi, et lasta bassil võimsalt kõlada ning uuenduslik heliõõne disain maksimeerib kõlarite võimsust ja tagab suurepärase kuulamiskogemuse. Täiustatud ühendus
Kõlaril on mitmed ühendusvõimalused kiireks ja stabiilseks edastuseks – Bluetooth 5.1 ja WiFi 2,4 GHz/5 GHz Suhtle Alexaga isegi suurtes ruumides
Kõlari kvaliteetne mikrofon ja täiustatud AI-tehnoloogia aitavad vähendada ümbritseva müra mõju. AI süvaõppetehnoloogia abil muutub Alexa kasutamine seda lihtsamaks, mida rohkem temaga suhtled. Lihtne seadistada, lihtne kasutada
Kõlari seadistamine on kiire ja lihtne Mi Home/Xiaomi Home rakenduse kaudu. Lisaks on kõlari korpusel kasutajasõbralikud nupud ja interaktiivsed märguandetuled, et kogu pere saaks kõlarit hõlpsasti kasutada.
description_lv -
description_en - Smart living with Alexa Powerful sound with large 1.75" speaker Supports Spotify Connect Supports AirPlay 2 Connect with more speakers for multi-room playback The most stylish of home devices
Compact and exquisite design with a fine matte finish in premium grey to enhance your home style. Alexa understands your voice
Alexa is the intelligent cloud-based voice AI allows you to control the speaker with voice commands. Play music, find out the weather or turn up/down the volume all using your voice. The smart hub of your home
Discover a cooler lifestyle. After the smart speaker and smart devices are connected to Mi Home/Xiaomi Home App, the Mi Home/Xiaomi Home App could be synchronously associated with Amazon Alexa App. As long as a word, the smart speaker can be used to control various smart devices in the home through Alexa, and help you create a smart and warm home. Home-wide great sound
With Alexa multi-room or AirPlay 2, multiple speakers can be used in different rooms and simulcast the same music, radio stations, podcasts, and audio throughout the house. Huge choice of music online
Streaming from Amazon Music, Spotify, Tuneln and more. Use your voice to get Alexa to play your favourite song, artist or genre and immerse yourself in a world of sound. Upgraded connection
Multiple connection options for fast and stable transmission – Bluetooth 5.1 and WiFi 2.4 GHz/5 GHz Communicate with Alexa even in large rooms
A high-quality microphone and advanced AI technology help reduce the effects of ambient noise. With AI deep learning technology, Alexa will become easier to use the more you communicate with it. More than just sound, more powerful bass
High quality loudspeaker unit. Professional tuning by the Xiaomi Acoustic Lab for full and refined sound and an immersive listening experience. U-shaped duct design allows for boosted low frequencies for great bass experience and the innovative sound cavity design maximises speaker power and brings you an outstanding listening experience. Easy set up, easy to operate
Quick and easy set up via the Mi Home/Xiaomi Home App. User-friendly buttons and interactive notification lights for easy use by the entire family.
description_lv - Xiaomi Smart Speaker Lite ir gudrs skaļrunis ar kompaktu dizainu, premium pelēkā krāsā ar 1,75 collu augstas kvalitātes skaļruni, pateicoties Xiaomi Acoustic tuning. U veida kanāla dizains uzlabo basu, savukārt novatoriskais skaņas dobums palielina skaļruņu jaudu. Aprīkots ar Alexa Voice mākslīgo intelektu, tas ļauj balss vadību, sinhronizāciju ar viedajām ierīcēm un viedās mājas izveidi. Izmantojot Alexa Multi-Room un Airplay 2, ir iespējams izmantot vairākus skaļruņus dažādās telpās ar vienu un to pašu mūziku. Augstas kvalitātes mikrofons un uzlabota mākslīgā intelekta tehnoloģija samazina apkārtējo troksni, un Alexa kļūst intuitīvāka, kad to izmantojat.
description_en - Xiaomi Smart Speaker Lite is a smart speaker with a compact design, in premium gray with a 1.75-inch high-quality speaker thanks to Xiaomi Acoustic tuning. The U-shaped channel design enhances bass, while the innovative sound cavity maximizes speaker power. Equipped with Alexa Voice artificial intelligence, it enables voice control, syncing with smart devices and creating a smart home. With Alexa Multi-Room and Airplay 2, it's possible to use multiple speakers in different rooms with the same music. A high-quality microphone and advanced artificial intelligence technology reduce ambient noise, and Alexa becomes more intuitive as you use it.
description_ru -
description_ru - Xiaomi Smart Speaker Lite - это умная колонка компактного дизайна премиум-серого цвета с высококачественным динамиком диагональю 1,75 дюйма благодаря акустической настройке Xiaomi. U-образный дизайн канала усиливает басы, в то время как инновационный звуковой резонатор максимизирует мощность динамика. Оснащенный искусственным интеллектом Alexa Voice, он обеспечивает голосовое управление, синхронизацию со смарт-устройствами и создание умного дома. Благодаря Alexa Multi-Room и Airplay 2 можно использовать несколько динамиков в разных комнатах с одной и той же музыкой. Высококачественный микрофон и передовая технология искусственного интеллекта снижают уровень окружающего шума, а Alexa становится более интуитивно понятной по мере ее использования.
description_short_en - Smart speaker with Alexa voice assistant Rich sound with powerful bass Control music and audio books with your voice Hands-free control of smart home devices Elegant, minimalistic design
description_short_et - Alexa häälassistendiga nutikõlar Rikkalik võimsa bassiga heli Kontrolli muusikat ja audioraamatuid oma häälega Käed-vaba nutikodu seadmete juhtimine Elegantne, minimalistlik disain
description_short_lv -
description_short_ru -
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 70
EAN - 6934177789281
Power - Power source - AC plug
feature_group_et - Nutikõlarid
feature_group_en - Smart speakers
feature_group_lv - Smart speakers
feature_group_ru - Смарт-колонки
Features > Package content - Smart Speaker; Adapter
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
General - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
General - Iepakojumā ietilpst - AC adapteris
General - Iepakojumā ietilpst - Speaker
General - Krāsa - Melna / sudrabota
gross_weight - 0.5 kg
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 1374 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 95.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 14.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 95.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.09 kg
Dimensions & weight - Height (mm) - 82
Размеры & вес - Высота (мм) - 82
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 82
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 82
Dimensions & weight - Depth (mm) - 70
Размеры & вес - Глубина (мм) - 70
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 70
Dimensions & weight - Width (mm) - 142
Размеры & вес - Ширина (мм) - 142
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 142
Dimensions & weight - Platums (mm) - 142
Dimensions & weight - Weight (g) - 460
Размеры & вес - Вес (г) - 460
Dimensions & weight - Svars (g) - 460
Code - QBH4238EU
Колонка - Элементы - 1,75" full-range speaker
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Model - 07G
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 460
name_et - Xiaomi nutikõlar Smart Speaker Lite BT, must
Name - Xiaomi | Smart Speaker Lite | W | Bluetooth | Black | Portable | Wireless connection
name_en - Xiaomi Smart Speaker Lite BT, black
name_lv - Xiaomi Smart Speaker Lite BT, black
name_ru - Xiaomi Smart Speaker Lite BT, black
Power - Enerģijas avots - AC spraudnis
Producer product name - Smart Speaker Lite
manufacturer_code - QBH4238EU
Producer - Xiaomi
Speaker - Draiveri - 1,75" full-range speaker
Kõlar - Elemendid - 1,75" full-range kõlarielement
Connectivity - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Connectivity - Wireless - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Connectivity - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Ühendus - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Ühendus - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Соединение - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Speaker - Drivers - 1.75" full-range speaker
Speaker - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Speaker - Microphone - Built-in microphone
Колонка - Микрофон - Встроенный микрофон
Kõlar - Mikrofon - Integreeritud mikrofon
weight - 0.46 kg
barcode - 6934177789281
Technical details > Wireless connection - Yes
Technical details > Bluetooth version - 5.1
Technical details > Gross weight - 0.73 kg
Technical details > Other features - This smart speaker has Alexa Voice Service. This Xiaomi Smart Speaker Lite is compatible with AirPlay 2 (iOS 11.4 or later is required). you can use multiple smart speaker devices in different rooms to keep music, radio stations, podcasts and audio swirling around your home
Technical details > Net weight - 0.63 kg
Technical details > Portable - Yes
Technical details > Producer - Xiaomi
title_lv - Xiaomi Lite Smart Skaļrunis
title_en - Xiaomi Lite Smart Speaker
title_ru - Xiaomi Lite Smart Колонка
Networking > Wi-Fi - Yes
Питание - Питание - AC вилка
Общее - Комплектация - Колонка
Общее - Комплектация - Руководство пользователя
Общее - Комплектация - Адаптер питания
General - Package contents - User manual
General - Package contents - AC adapter
General - Package contents - Speaker
Üldine - Komplekti sisu - Kasutusjuhend
Üldine - Komplekti sisu - Kõlar
Üldine - Komplekti sisu - Vooluadapter
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
brand - Xiaomi
37,95 €
Xiaomi Smart Speaker Lite Bluetooth, Portable, Wireless connection, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas