Amazon Echo Dot 5 Clock, glacier white

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 931836 Preces kods: B09B95DTR4
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
71,80 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums ar datoru: Bluetooth
  • Savienojums ar datoru: WiFi
  • Skaļruņu skaits: 2.0 (Stereo)
Visi parametri
Barošanas veids : Strāvas adapters
Krāsa : Balta
RMS Jauda (W) : Nav norādīts
Savienojums ar datoru : Bluetooth, WiFi
Skaļruņu skaits 2.0 (Stereo)

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Ir
Tālvadības pults : Nav
Skaņas karte
Papildus specifikācija
1. kategorija - Multimediji
2. kategorija - Mediaplayer
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
description_et - Labākā Echo Dot skaņa - labāka audio pieredze ar skaidrāku vokālu, dziļākiem basiem un dzīvāku skaņu Pārbaudiet laiku un daudz ko citu īsumā - uzlabots LED displejs parāda laiku, trauksmes signālus un laika apstākļus, atskaņojiet mūziku, audiogrāmatas un kabatas audio no Amazon Music, Apple Music, Spotify un citiem pakalpojumiem vai izmantojot Bluetooth Alexa ir gatava palīdzēt - palūdziet Alexa parādīt laikapstākļus un dziesmu nosaukumus, Iestatiet brīvroku taimerus, saņemiet atbildes uz jautājumiem un pat dzirdiet jokus Kontrolējiet saderīgas viedās mājas ierīces ar balsi un rutīnas, ko izraisa iebūvētie kustības vai iekštelpu temperatūras sensori Aizsargā privātumu Savienojiet Fire TV Stick, eero WiFi maršrutētāju vai Echo skaļruņus savā starpā Videi draudzīgi - 100% pārstrādāts iepakojums, 100% pārstrādāta poliestera dzija un 55% pārstrādātas plastmasas NB! Amazon Alexa neatbalsta igauņu valodu. Skaļāk skan Echo Dot Echo Dot 5 nodrošina uzlabotu skaņas kvalitāti, skaidrāku vokālu un dziļākus basus, kas nodrošina bagātīgu un dzīvīgu skaņu. Izvēlieties, kuru dziesmu, izpildītāju vai žanru vēlaties klausīties no jebkura mūzikas pakalpojuma - Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora vai citiem. Ar Echo skaļruni katrā istabā ir viegli piepildīt visu mājokli ar mūziku. Varat arī klausīties Audible audiogrāmatas, podkāstus, radio vai savienot Echo Dot ar Fire TV, lai ar balsi kontrolētu filmas un izklaides iespējas. Alexa vienmēr ir gatava palīdzēt Padarīt jūsu ikdienas dzīvi mājās daudz vienkāršāku. Izmantojiet balss komandas gandrīz visam - iestatiet taimeri, sastādiet sarakstus, pievienojiet notikumus un atgādinājumus kalendāram, sekojiet līdzi ziņām, pārbaudiet laikapstākļus vai satiksmi, sekojiet līdzi sporta rezultātiem, filmu laikiem un daudz kam citam. Pārvaldiet savu mājokli ar balsi Echo Dot 5 ļauj jums kontrolēt viedās mājas ierīces - ieslēdziet gaismu, pirms pieceļaties no gultas, ieslēdziet kafijas automātu pa ceļam uz virtuvi, regulējiet gaismas intensitāti, kamēr guļat uz dīvāna. Un tas viss, neaizdodot ne pirkstu. Turklāt ar vienu balss komandu varat kontrolēt vairākas darbības un ierīces - piemēram, aizslēgt visas durvis vai izslēgt visas gaismas. Uzsāciet rutīnas darbību ar rokas švīkšķi Savienojot Echo Dot 5 kustību un temperatūras sensoru ar saderīgām spuldzēm, termostatiem un citām ierīcēm, varat kontrolēt savu viedo mājokli, atrodoties mājās vai prom. Iestatiet rutīnas, lai automātiski ieslēgtu/izslēgtu apgaismojumu vai atskaņotu mūziku noteiktā laikā vai kad ieejat telpā. Pieskarieties, lai apturētu mūziku vai atliktu trauksmes signālu Ar vienkāršu pieskārienu varat apturēt mūziku, pārtraukt zvanu vai apturēt taimeri. Nepieciešama papildu miega minūte? Vienkārši piesitiet skaļrunim, lai aizkavētu modinātāju. Alexa un Echo ierīces aizsargā jūsu privātumu vairākos līmeņos. Echo viedajiem skaļruņiem ir mikrofona izslēgšanas poga, un jūs varat jebkurā laikā noklausīties un dzēst savus balss ierakstus.
description_lv -
description_lv - Echo Dot līdz šim skanējis vislabāk - uzlabota audio pieredze ar skaidrāku vokālu, dziļākiem basiem un dinamisku skaņu Pārbaudiet laiku un daudz ko citu - uzlabots LED displejs rāda laiku, modinātājus, laikapstākļus, dziesmu nosaukumus un daudz ko citu Atskaņojiet mūziku, audiogrāmatas un podkāstus no Amazon Music, Apple Music, Spotify un citiem vai izmantojot Bluetooth Alexa ir gatava palīdzēt - palūdziet Alexa parādīt laikapstākļus un dziesmu nosaukumus, iestatiet hands-free taimerus, saņemiet atbildes uz jautājumiem un pat dzirdiet jokus Kontrolējiet saderīgas viedās mājas ierīces ar balsi un rutīnas, ko izraisa iebūvētie kustības vai iekštelpu temperatūras sensori Izstrādāts, lai aizsargātu jūsu privātumu Dariet vairāk ar ierīču savienošanu Videi draudzīgs iepakojums, ko var 100% pārstrādāt, 100% pārstrādāta poliestera dzija un 55% pārstrādāta plastmasa Mazs izmērs, lielas iespējas Mūsu populārākajam viedajam skaļrunim ir glīts dizains un uzlabots LED displejs, kas parāda laiku, laika apstākļus, dziesmu nosaukumus un daudz ko citu. Izbaudiet uzlabotu skaņu, kas nodrošina dzīvīgu skaņu jebkurā vietā jūsu mājās, saglabājiet ierasto gaitu ar Alexa palīdzību un ar kustībām pārvaldiet saderīgas viedās mājas ierīces. Dzīvā skaņa Taimeri Kustības noteikšana Informācija Konfidencialitātes kontrole Klimata ķīla Draudzīgs klimata nodrošinājums Līdz šim visskaļākais Echo Dot Echo Dot ir ar uzlabotu skaļruņu kvalitāti, kas nodrošina skaidrāku vokālu un dziļākus basus bagātīgai, dzīvīgai skaņai. Vienkārši palūdziet Alexa atskaņot mūziku, podkāstus un audiogrāmatas un izbaudiet dinamisku audio pieredzi jebkurā vietā jūsu mājās. Alexa ar prieku palīdzēs atvieglot jūsu dzīvi mājās. Alexa ir gatava palīdzēt visas dienas garumā, piedāvājot laikapstākļu un ziņu atjauninājumus, brīvroku taimerus un atgādinājumus, atbildes uz jūsu jautājumiem un pat var pastāstīt anekdotes. Sāciet rutīnas ar kustībām Pārī ar saderīgām spuldzītēm, termostatiem un citām ierīcēm, Echo Dot ar iebūvētiem kustību un temperatūras sensoriem ļauj jums kontrolēt savu viedo māju, kad esat mājās vai prom. Izveidojiet rutīnas, lai automātiski ieslēgtu/izslēgtu apgaismojumu vai atskaņotu mūziku plānotajā laikā vai kad ieejat telpā. Pieskarieties, lai apturētu mūziku vai atliktu modinātāju Ar vienkāršu pieskārienu varat apturēt dziesmu, pārtraukt zvanu vai apturēt taimeri. Nepieciešamas dažas papildu minūtes miega? Vienkārši piesitiet, lai atliktu modinātāju.
description_ru -
description_short_en - Viedais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Uzlabota skaņas kvalitāte Viedo mājas ierīču vadība bez rokām Iebūvēts kustības sensors LED displejs, kas parāda laiku, laikapstākļus utt.
description_short_et - Viedais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Uzlabota skaņas kvalitāte Bezroku viedo mājas ierīču vadība Integrēts kustības sensors LED ekrānā tiek rādīts laiks, laikapstākļi utt.
description_short_lv -
description_short_ru - Viedais skaļrunis ar Alexa balss asistentu Uzlabota skaņas kvalitāte Viedo mājas ierīču vadība bez rokām Iebūvēts kustību sensors LED ekrānā tiek rādīts laiks, laika prognoze u. c.
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 89
EAN - 0840080509501
Eans - 840080509501
feature_group_et - Viedie skaļruņi
feature_group_ln - Viedie skaļruņi
feature_group_lv - Viedie skaļruņi
feature_group_ru - Viedie skaļruņi
General - Iepakojumā ietilpst - Maiņstrāvas adapteris ir
General - Iepakojumā ietilpst - Runātājs
General - Krāsa - Balta
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 100
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 100
Izmēri un svars - augstums (mm) - 100
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 100
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 89
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 89
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 89
Izmēri un svars - Platums (mm) - 100
Izmēri un svars - Platums (mm) - 100
Izmēri un svars - Platums (mm) - 100
Izmēri un svars - Platums (mm) - 100
Izmēri un svars - Svars (g) - 341
Izmēri un svars - Svars (g) - 341
Izmēri un svars - Svars (g) - 341
Kategorija - Root/Elektronika/Audioiekārtas/skaļruņi
MPN - B09B95DTR4
Mērījumi un svars - Svars (g) - 341
name_et - Amazon nutikõlar Echo Dot 5 pulkstenis, ledāja balts
Nosaukums - Amazon Echo Dot 5 ar ledāja baltās krāsas pulksteni
Nosaukums - Amazon Echo Dot mit Uhr (5. paaudze) balts
nosaukums_lv - Amazon Echo Dot 5 pulkstenis, ledāja balta
nosaukums_lv - Amazon viedais skaļrunis Echo Dot 5 pulkstenis, ledāja balts
nosaukums_ru - Amazon Echo Dot 5 pulkstenis, ledāja balta
ProducerCode -
ražotāja_kods - B09B95DTR4
Ražotājs - Amazon
Ražotājs - AMAZON
Savienojamība - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojamība - Bluetooth - Jah
Savienojamība - Bluetooth - Jā
Savienojamība - Bluetooth - Jā
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Savienojums - Bluetooth - Jā
Savienojums - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojums - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Fire OS
ShortDescription -
Skaļrunis - Mikrofoni - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Integrēts mikrofons
Svars - 0.58
svītrkods - 840080509501
svītrkods - 0840080509501
Vispārīgi - Iekārtas - Kolonna
Vispārīgi - Iekārtas - Strāvas adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Maiņstrāvas adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Runātājs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Runātājs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Vooluadapter
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
zīmols - Amazon
Category 1 - Multimedia
Category 2 - Mediaplayer
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Fire OS
description_et - Kõige parema kõlaga Echo Dot – parem helikogemus selgema vokaali, sügavama bassi ja elava heliga Kontrolli aega ja palju muud ühe pilguga – täiustatud LED-ekraan näitab kellaaega, äratusi, ilmateadet, muusikapalade pealkirju ja palju muud Esita muusikat, audioraamatuid ja taskuhäälingusaateid Amazon Musicust, Apple Musicust, Spotifyst ja teistest teenustest või Bluetoothi kaudu Alexa on valmis aitama – palu Alexal näidata ilmateadet ja lugude pealkirju, seada käed-vabad taimerid, saada vastuseid oma küsimustele ja isegi kuulda nalju Juhi ühilduvaid nutikodu seadmeid oma hääle ja sisseehitatud liikumis- või sisetemperatuuriandurite poolt käivitatavate rutiinide abil Kaitseb privaatsust Ühenda Fire TV Stick, eero WiFi ruuter või Echo kõlareid omavahel Kliimasõbralik – 100% taaskasutatavad pakendid, 100% taaskasutatud polüesterlõng ja 55% taaskasutatud plast NB! Amazon Alexa ei toeta eesti keelt. Parima kõlaga Echo Dot
Echo Dot 5 toob täiustatud helikvaliteedi, pakkudes selgemaid vokaale ja sügavamat bassi rikkaliku elava heli jaoks. Hõika välja, mis muusikapala, artisti või žanrit kuulda soovid ükskõik, mis muusikateenusest – Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora või muu. Kui Sul on igas toas Echo kõlar, saad oma terve kodu hõlpsasti muusikaga täita. Lisaks saad kuulata ka Audible audioraamatuid, podcaste, raadiot või ühenda Echo Dot Fire TV-ga, et häälega kontrollida filme ja meelelahutust. Alexa on alati valmis aitama
Muuda oma igapäevane elu kodus tunduvalt lihtsamaks. Kasuta häälkäsklusi pea kõige jaoks – pane tööle taimer, koosta nimekirju, lisa kalendrisse sündmusi ja meeldetuletusi, hoia silm peal uudistel, jälgi ilmateadet või liiklusinfot, ole kursis sporditulemustega, kino seansiaegadega ja kõige muuga. Juhi oma kodu häälega
Echo Dot 5'ga saad juhtida oma nutikodu seadmeid – pane tuli põlema enne voodist tõusmist, teel kööki lülita juba sisse kohvimasin, reguleeri valguse intensiivsust diivanil lebades. Ja seda kõike sõrmegi liigutamata. Lisaks saad vaid ühe häälkäsklusega kontrollida mitmeid tegevusi ja seadmeid – näiteks lukusta kõik uksed või kustuta kõik tuled. Alusta rutiine oma liigutusega
Kui ühendad oma liikumis- ja temperatuurianduriga Echo Dot 5 ühilduvate lambipirnide, termostaatide ja muuga, saad juhtida oma nutikat kodu, kui oled kodus või eemal. Loo rutiinid tulede automaatseks sisse-/väljalülitamiseks või muusika esitamiseks ettenähtud ajal või ruumi sisenedes. Puuduta muusika peatamiseks või äratuste edasilükkamiseks
Lihtsa puudutusega saad muusika peatada, kõne lõpetada või taimeri peatada. Kas vajad mõnda lisaminutit und? Lihtsalt puuduta kõlarit äratuse edasilükkamiseks. Kaitseb Su privaatsust
Alexa ja Echo seadmed kaitsevad Su privaatsust mitmel tasandil. Echo nutikõlaritel on mikrofoni välja lülitamise nupp ning samuti saad oma häälsalvestusi igal ajal üle kuulata ja kustutada.
description_lv -
description_en - Best-sounding Echo Dot yet – improved audio experience with clearer vocals, deeper bass and vibrant sound Check the time and more at a glance – improved LED display shows time, alarms, weather, song titles and more Play music, audiobooks, and podcasts from Amazon Music, Apple Music, Spotify and others or via Bluetooth Alexa is ready to help – ask Alexa to show you weather and song titles, set hands-free timers, get answers to your questions and even hear jokes Control compatible smart home devices with your voice and routines triggered by built-in motion or indoor temperature sensors Designed to protect your privacy Do more with device pairing Climate pledge friendly – 100% recyclable packaging, 100% post-consumer recycled polyester yarn, and 55% post-consumer recycled plastics Small size, big possibilities
Our most popular smart speaker features a sleek design and an improved LED display that shows the time, weather, song titles, and more. Enjoy enhanced audio for vibrant sound anywhere in your home, stay on track with help from Alexa, and control compatible smart home devices with your motion. Vibrant Sound Timers Motion Detection Information Privacy Controls Climate Pledge Friendly Best-sounding Echo Dot yet
Echo Dot features improved speaker quality, delivering clearer vocals and deeper bass for rich vibrant sound. Just ask Alexa to play music, podcasts, and audiobooks and enjoy a dynamic audio experience anywhere in your home. Alexa is happy to help
Make your life easier at home. Alexa is ready to help throughout the day with weather and news updates, hands-free timers and reminders, answers to your questions, and can even tell you jokes. Start Routines with your motion
Paired with compatible light bulbs, thermostats, and more, Echo Dot, with built-in motion and temperature sensors, lets you control your smart home when you’re at home or away. Create routines to automatically turn on/off lights or play music at a scheduled time or when you walk into a room. Tap to pause music or snooze alarms
With a simple tap you can pause a song, end a call, or stop a timer. Need a few extra minutes of sleep? Just tap to snooze.
description_ru -
description_short_en - Smart speaker with Alexa voice assistant Improved sound quality Hands-free control of smart home devices Built-in motion sensor LED display shows time, weather, etc
description_short_et - Alexa häälassistendiga nutikõlar Täiustatud helikvaliteet Käed-vaba nutikodu seadmete juhtimine Integreeritud liikumisandur LED ekraan kuvab kellaaega, ilmateadet jm
description_short_lv -
description_short_ru - Умный динамик с голосовым помощником Alexa Улучшенное качество звука Управление устройствами умного дома без помощи рук Встроенный датчик движения Светодиодный экран отображает время, прогноз погоды и т. д.
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 89
EAN - 0840080509501
Eans - 840080509501
feature_group_et - Nutikõlarid
feature_group_en - Smart speakers
feature_group_lv - Smart speakers
feature_group_ru - Смарт-колонки
General - Iepakojumā ietilpst - AC adapteris
General - Iepakojumā ietilpst - Speaker
General - Krāsa - Balta
Dimensions & weight - Height (mm) - 100
Размеры & вес - Высота (мм) - 100
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 100
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 100
Dimensions & weight - Depth (mm) - 89
Размеры & вес - Глубина (мм) - 89
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 89
Dimensions & weight - Width (mm) - 100
Размеры & вес - Ширина (мм) - 100
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 100
Dimensions & weight - Platums (mm) - 100
Dimensions & weight - Weight (g) - 341
Размеры & вес - Вес (г) - 341
Dimensions & weight - Svars (g) - 341
Category - Root/Electronics/Audio equipment/Speakers
MPN - B09B95DTR4
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 341
name_et - Amazon nutikõlar Echo Dot 5 Clock, glacier white
Name - Amazon Echo Dot 5 z zegarem Glacier White
Name - Amazon Echo Dot mit Uhr (5rd Generation) white
name_lv - Amazon Echo Dot 5 Clock, glacier white
name_en - Amazon smart speaker Echo Dot 5 Clock, glacier white
name_ru - Amazon Echo Dot 5 Clock, glacier white
ProducerCode -
manufacturer_code - B09B95DTR4
Producer - Amazon
Manufacturer - AMAZON
Connectivity - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Connectivity - Wireless - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Ühendus - Bluetooth - Jah
Connectivity - Bluetooth - Yes
Connectivity - Bluetooth - Jā
Ühendus - Bluetooth protokollid - A2DP
Connectivity - Bluetooth protocols - A2DP
Connectivity - Bluetooth protokoli - A2DP
Ühendus - Bluetooth protokollid - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protocols - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protokoli - AVRCP
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Connectivity - Suitable operating systems - Fire OS
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Ühendus - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Соединение - Bluetooth - Да
Соединение - Bluetooth протоколы - A2DP
Соединение - Bluetooth протоколы - AVRCP
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Fire OS
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Соединение - Совместимые оп-системы - Fire OS
ShortDescription -
Speaker - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Speaker - Microphone - Built-in microphone
Колонка - Микрофон - Встроенный микрофон
Kõlar - Mikrofon - Integreeritud mikrofon
Weight - 0.58
barcode - 840080509501
barcode - 0840080509501
Общее - Комплектация - Колонка
Общее - Комплектация - Адаптер питания
General - Package contents - AC adapter
General - Package contents - Speaker
Üldine - Komplekti sisu - Kõlar
Üldine - Komplekti sisu - Vooluadapter
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
brand - Amazon
71,80 €
Amazon Echo Dot 5 Clock, glacier white
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas