Blaupunkt Audio system MB10 Karaoke

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 885800 Preces kods: BLAUPUNKT MB10
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums ar datoru: Bluetooth
  • Skaļruņu skaits: 2.1 (Stereo+Subwoofer)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Blaupunkt Audio system MB10 Karaoke
Panasonic SPEAKER SYSTEM HIFI/SC-DM202EG-K
Audiocore Portable bluetooth speaker Audiocore AC875, Openbox
Mars Gaming MSB0 Bluetooth Wireless Speaker with Karaoke function / MicroSD / Karaoke / AUX / USB / 10W / Black
Sven PS-415, black, Bluetooth, LED display, USB, Karaoke function.
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
201,90 €
146,41 €
39,00 €
33,91 €
41,98 €
Barošanas veids Akumulators Tīkls 230V AC Akumulators
Krāsa Melna Melna
RMS Jauda (W) 600 30W 10W
Savienojums ar datoru Bluetooth Bluetooth Vads
Skaļruņu skaits 2.1 (Stereo+Subwoofer) 2.1 (Stereo+Subwoofer)
Skaļuma regulēšana Ir Ir
Tālvadības pults Ir Ir
Visi parametri
Barošanas veids : Akumulators, Tīkls 230V AC
Krāsa : Melna
RMS Jauda (W) : 600
Savienojums ar datoru : Bluetooth
Skaļruņu skaits 2.1 (Stereo+Subwoofer)

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Ir
Tālvadības pults : Ir
Papildus specifikācija
Apraksts - Karaoke audio sistēma MB10 Blaupunkt MB10 audio sistēma ir augstākās kvalitātes pārnēsājamā skaņas iekārta, kas nodrošinās lielisku mūzikas baudījumu jebkuros apstākļos. Tā lieliski darbojas visos āra pasākumos, kā arī kā skaņas avots mājās vai darbā. Pārdomāts, pamatīgs un kompakts dizains, jaudīgs pastiprinātājs, liels skaņas avotu skaits un spēcīga 600 W jauda padara MB10 sistēmu par ideālu alternatīvu parastiem radioaparātiem vai mūzikas torņiem. UNIVERSĀLA FUNKCIONALITĀTE Iebūvētais Bluetooth modulis ļauj bezvadu režīmā atskaņot iecienītāko mūziku no tādām portatīvajām ierīcēm kā viedtālruņi vai planšetdatori. Priekšējā panelī ir USB ports un SD kartes slots ar maksimālo ietilpību 32 GB. Pateicoties šiem savienotājiem, ir iespējams atskaņot audio failus, kas glabājas SD kartēs vai jebkura veida portatīvajā USB atmiņā. Nākamā ieeja, kas atrodas uz skaļruņa korpusa sānu sienas, ir AUX ports, pateicoties kuram ir iespējams pieslēgt jebkurus papildu, vadu skaņas avotus. Ierīce atbalsta mūzikas failus, kas saglabāti populārākajos formātos MP3 un WMA. MB10 ir arī iebūvēts FM uztvērējs ar iespēju iegaumēt 99 stacijas, kas ļaus klausīties iecienītāko radio bez nepieciešamības katru reizi meklēt frekvences. IEGRĀDĪTS IZTAISĪTĀJS Pateicoties ekvalaizerim, kas piedāvā normālu, roka, popmūzikas, klasisko, džeza un ziņu režīmu, skaņu var pielāgot savām vēlmēm un pašlaik klausītajai mūzikai. Turklāt ierīcei ir atsevišķa zemo un augsto toņu regulēšana, kas tiek īstenota, izmantojot slēdžus uz galvenā paneļa. KARAOKE FUNKCIJA Iebūvēta karaoke funkcija ar vadu mikrofonu palīdzēs jums izkustināt ballīti un sniegs daudz jautrības gan bērniem, gan pieaugušajiem. Ieslēdziet savu iecienītāko dziesmu, paņemiet mikrofonu un sajūtieties kā skatuves zvaigzne! IZMANTOJŠANAS ĒRTĪBA Papildus sistēmas tehnisko specifikāciju priekšrocībām MB10 stiprā puse ir arī ergonomika un lietošanas ērtums. Ierīci var vadīt attālināti, izmantojot komplektā iekļauto tālvadības pulti, bet ērtais teleskopiskais rokturis un riteņi ļauj tos brīvi pārvietot. Ja vēlaties paņemt MB10, piemēram, uz pikniku vai dārza ballīti, iebūvētais akumulators nodrošinās 3,5 stundas bezvadu klausīšanās. Kad akumulatorā esošā enerģija izsīkst, skaļruni vienmēr varat pieslēgt elektrotīklam. Pilnas akumulatora uzlādes laiks ir 7 stundas. Pārliecinieties, cik labi var skanēt jūsu iecienītā mūzika ar MB10 sistēmu gan mājās, gan ārpus telpām!
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Citas funkcijas - Akumulatora darbības laiks: 3,5 stundas Uzlādes laiks: 7 stundas Ekvalaizeris: Karaoke funkcija: Normāls, Rock, Pop, Classic, Jazz, News Karaoke funkcija
dimensijas dziļums - 330 mm
Dokēšanas stacija - Nē
ean - 5901750501913
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi - Tālvadības pults Karaoke mikrofons
Izmēri - 442 x 580 x 258 mm
izmērs augstums - 620 mm
izmērs platums - 480 mm
izmērs svars - 15700 g
Kontrolieri - Skaļuma līmeņa regulēšana
Kontrolieri - Tālvadības pults
Krāsa - Black
Krāsa - Zilais
Maksimālā skaļruņu jauda (kopā) - 600 W
Mērķis - Mūzika
nosaukums - Audio sistēma MB10 Karaoke
Power - Akumulatora mains
ražotājs - Zilais punkts
Savienotāji - 1 x USB 2.0
Savienotāji - AUX
Svars - 16 kg
Tips - Kolonnas
vendpn - BLAUPUNKT MB10
Description - Karaoke audio system MB10
The MB10 audio system by Blaupunkt is the highest quality portable sound equipment that will provide excellent music experience in all conditions. It works well in all kinds of outdoor events, as well as a source of sound at home or at work. A well-thought-out, solid and compact design, powerful amplifier, a large number of sound sources and a powerful 600W power make the MB10 system an ideal alternative to ordinary radios or musical towers.
UNUSUAL FUNCTIONALITY
The built-in Bluetooth module allows you to wirelessly play your favorite music from portable devices such as smartphones or tablets. The front panel has a USB port and an SD card slot with a maximum capacity of 32 GB. Thanks to these connectors, it is possible to play audio files stored on SD cards or any type of portable USB memory. The next input, located on the side wall of the loudspeaker housing, is the AUX port, thanks to which it is possible to connect any additional, wired sound sources. The device supports music files saved in the most popular formats, MP3 and WMA. MB10 also has a built-in FM tuner with the option of memorizing 99 stations, which will allow you to listen to your favorite radio without the need to search for frequencies every time.
BUILT-IN EQUALIZER
You can adjust the sound to your preferences and currently listened music, thanks to the equalizer offering normal, rock, pop, classic, jazz and news modes. In addition, the device has a separate regulation of bass and treble implemented using knobs on the main panel.
KARAOKE FUNCTION
A built-in karaoke function with a wired microphone will help you get the party going and provide lots of fun for both children and adults. Turn on your favorite song, grab the microphone and feel like a stage star!
CONVENIENCE OF USE
In addition to the advantages of the technical specification of the system, the strong point of the MB10 is also ergonomics and convenience of use. You can control the device remotely using the included remote control, and the handy telescopic handle and wheels allow you to move them freely. If you would like to take the MB10 for example for a picnic or garden party, the built-in rechargeable battery will allow for 3.5 hours of wireless listening. When the energy in the battery becomes depleted, you can always connect the loudspeaker to the mains power supply. The full battery charge time is 7 hours.
See now how good your favorite music with the MB10 system can be, both at home and outdoors!
Wireless communication - Bluetooth
Other features - Battery life: 3.5 hours Charging time: 7 hours Equalizer: Normal, Rock, Pop, Classic, Jazz, News Karaoke function
dimension depth - 330 mm
Docking station - No
ean - 5901750501913
guarantee - 24
guarantee_type - external
Accessories included - Remote control Karaoke microphone
Dimensions - 442 x 580 x 258 mm
dimension height - 620 mm
dimension width - 480 mm
dimension weight - 15700 g
Controllers - Adjust the volume level
Controllers - Remote control
Color - Black
Color - Blue
Max speaker power (total) - 600 W
Purpose - Music
name - Audio system MB10 Karaoke
Power - Battery-mains
producer - Blaupunkt
Connectors - 1 x USB 2.0
Connectors - AUX
Weight - 16 kg
Type - Columns
vendpn - BLAUPUNKT MB10
201,90 €
Blaupunkt Audio system MB10 Karaoke
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas