MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 936335 Preces kods: MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Noliktavā 24 gab.
Garantija: 3 gadi
222,39 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: MSI MAG
  • Ligzda (socket): LGA 1700
  • Mikroshēmu kopne (chipset): Intel B760
  • Plates izmērs: ATX
  • Atmiņas tips: DDR5
  • Atmiņas sloti: 4
  • Iebūvēts Wi-Fi: Ir
Pamatinformācija
Sērija : MSI MAG
Ligzda (socket) LGA 1700
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Mikroshēmu kopne (chipset) Intel B760

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Plates izmērs ATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR5
Atmiņas sloti 4
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR5 5600 (OC 7000)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
Videokartes ligzda PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready CPU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
PCI porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
D-Sub : 0
DVI : 0
HDMI : 1
DisplayPort : 1
Integrēta skaņas karte : Realtek ALC897
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Ir
Iebūvēts Wi-Fi : Ir
Ārējās pieslēgvietas
External USB Type-C : 1
External USB 2.0 : 4
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 0
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 5
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 2
Internal RGB 12V (4-pin) : 2
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 1
Internal USB Type-C : 1
M.2 Porti : 3
SATA 3 Porti : 4
Papildus specifikācija
1. kategorija - Galvenās plates un piederumi
2. kategorija - Galvenās plates - Intel
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPorts skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPort versija - 1.4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A tipa pieslēgvietu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2x2 C tipa porti skaits - 1
Apraksts - - Atbalsta 12./13. paaudzes Intel® Core™, Pentium® Gold un Celeron® procesorus LGA 1700 ligzdai - Atbalsta DDR5 atmiņu, līdz 7000+(OC) MHz - Uzlabots barošanas dizains: 12+1+1 Duet Rail barošanas sistēma, divi 8-pin CPU barošanas savienotāji, Core Boost, Memory Boost - Zibens ātra spēļu pieredze: PCIe 5.0 slots, Lightning Gen 4 x4 M.2, USB 3.2 Gen 2x2 - Premium termiskais risinājums: M.2 Shield Frozr ir izstrādāts augstas veiktspējas sistēmai un nepārtrauktam darbam - AUDIO BOOST: Augstas kvalitātes PCB: 6 slāņu PCB, kas izgatavots no 2oz bieza vara un serveru klases materiāla.
Apraksts - MAG sērija cīnās plecu pie pleca ar spēlētājiem, lai cīnītos par godu. Papildinot šos spēļu produktus ar militāri iedvesmotiem elementiem, tie ir atdzimuši kā robustuma un izturības simbols. Dzesēšana Paplašinātais radiators palielina siltuma izkliedēšanas virsmas laukumu, lai pat vismodernākie procesori darbotos ar pilnu jaudu. M.2 Shield Frozr. Pasargā M.2 SSD, novēršot joslas platuma sašaurinājumus, lai tie darbotos ātrāk. VRM radiators ar biezu pārklājumu. VRM radiators nosedz augšējo MOS un palīdz izkliedēt siltumu. 7 W/mK termiskais spilventiņš un papildu droseļa spilventiņš. Augstas kvalitātes 7 W/mK MOSFET termiskais spilventiņš un papildu droseļa termiskais spilventiņš nodrošina augstu visu kodolu veiktspēju. Optimizēts ūdens dzesēšanai Izstrādāts, lai atbalstītu populārākos universālos un pielāgotos ūdens dzesēšanas risinājumus tirgū. Specializētais ūdens sūkņa PIN galvene atbalsta līdz 3 ampēriem, nodrošinot pilnīgu ūdens sūkņa ātruma kontroli. Skaidri iezīmēta nepieejamā zona nodrošina vieglu un drošu uzstādīšanu un perfektu montāžu. DIY 2.0 integrācija sistēmas vidē Savienojiet un sinhronizējiet ar MSI dzesētājiem un korpusiem, izmantojot stratēģiski izvietotus savienotājus, tostarp īpašu sūkņa un ventilatora savienotāju. Sliežu barošanas sistēma 12+1+1 DUET Atbrīvojiet un saglabājiet maksimālu veiktspēju ar agresīvu VRM dizainu ar digitālo CPU barošanas sistēmu. Apvienojot 8 + 8 kontaktu barošanas savienotājus un ekskluzīvo Core Boost tehnoloģiju, MAG B760 sērijas pamatplate ir gatava izturēt lielas spēļu slodzes. Optimizēts PCB risinājums PCB konstrukcija ir optimizēta lielākam joslas platumam un ātrākai datu pārraidei, kas labvēlīgi ietekmē arī uzticamu shēmu pārraidi. EZ M.2 skava Ir problēmas ar skrūvju griešanu? MSI inovatīvā EZ M.2 skava palīdz ātri un bez piepūles uzstādīt M.2 SSD disku. Draiveru rīku instalētājs Pēc pieslēgšanās internetam MSI draiveru rīku instalētājs automātiski nosaka un parāda attiecīgos draiverus un komunālos rīkus, kurus var lejupielādēt un instalēt tikai ar dažiem klikšķiem. Uzziniet vairāk * Pārliecinieties, ka esat pieslēgts internetam, pretējā gadījumā draiveru palīgrīka uzstādītājs nesāks darboties automātiski. * MSI Driver Utility instalētājs būs gatavs Windows 11 build 22H2. Lightning Gen 5 PCI-e ar tērauda bruņu LIGHTNING GEN 5 PCI-E. Divkāršojot iepriekšējās paaudzes joslas platumu, x16 interfeiss var sasniegt 128 GB/s. SMT PCIE 5.0 ligzda.Uzlabotā SMT (Surface Mount Technology) PCIE ligzda samazina traucējumus un elektriskos trokšņus, pilnībā atbalsta PCI-E 5.0 signālu. Tērauda bruņas.Pastiprināti, izturīgi lodētie savienojumi. Piestipriniet pie pamatplates ar papildu lodēšanas punktiem un izturiet smagu grafisko karšu svaru. Ātra un nākotnei gatava datu glabāšana MSI MAG sērijas pamatplates atbalsta visus jaunākos datu glabāšanas standartus, ļaujot lietotājiem pievienot jebkuru īpaši ātru datu glabāšanas ierīci. Sāciet spēles ātrāk, ielādējiet līmeņus ātrāk un iegūstiet reālas priekšrocības pār pretiniekiem. Jaunākā DDR5 atmiņa ar SMT slotu Speriet milzīgu soli DDR veiktspējas uzlabošanā ar jaunāko DDR5 atmiņu. Apvienojumā ar speciālu SMT metināšanas procesu un MSI Memory Boost tehnoloģiju MAG B760 TOMAHAWK WIFI ir gatava nodrošināt pasaules klases atmiņas veiktspēju. Uzlabotais SMT (Surface Mount Technology) metināšanas process samazina lodēšanas savienojumu defektu, elektromagnētisma un traucējumu rašanās biežumu. Apvienojumā ar MSI ekskluzīvo Memory Boost tehnoloģiju MSI pamatplates nodrošina tīru un tīru DDR5 augstfrekvences signālu. Viegla overclocking ar XMP profilu XMP (Extreme Memory Profiles) MSI BIOS ir pārbaudīti un sertificēti MSI OC LAB. To var viegli aktivizēt ar automātiskajiem jaudas iestatījumiem, lai iegūtu vislabāko atmiņas ātrumu un stabilitāti. MSI Center Pilnībā jaunais MSI Center apvieno MSI programmatūras rīku kopumu vienā centralizētā lietojumprogrammā. Pārņemiet kontroli pār uzlabotām pamatplates funkcijām un atraisiet neierobežotas iespējas. Click BIOS 5 Iegūstiet vairāk no iepriekš ielādēta BIOS, kas izstrādāts, domājot par lietošanas ērtumu. Pielāgojiet savu pamatplati spēļu veiktspējai, efektivitātei vai pasaules rekordiem overclockingā! XMP - Izvēlieties kādu no iepriekš definētiem XMP profiliem un automātiski pārspiediet saderīgu DDR atmiņu. VMD (apjoma pārvaldības ierīce). Ļauj tieši kontrolēt un pārvaldīt NVMe SSD diskus no PCIe kopnes bez papildu aparatūras adapteriem. M-FLASH - ērti ielādējiet vai atjauniniet BIOS dažu minūšu laikā, izmantojot CMOS iestatīšanas utilītu. HARDWARE MONITOR - Iegūstiet tūlītēju piekļuvi svarīgai reāllaika aparatūras informācijai, piemēram, temperatūrai, atmiņas ietilpībai, taktēšanas frekvencei un spriegumam. PAMATU TRIŅA - Iegūstiet sistēmas atmiņas ārkārtēju ātrumu un uzlabojiet veiktspēju. SEARCH & FAVORITES - fiksētā SEARCH & FAVORITES opcija augšējā labajā stūrī ļauj ātri pārvietoties sistēmas BIOS izvēlnē. Ekskluzīva AIDA64 Extreme saskarne MSI pamatplatēs ir pieejama 60 dienu bezmaksas izmēģinājuma versija AIDA64 Extreme edition MSI programmatūrai. AIDA64 Extreme ir visaptveroša lietojumprogramma sistēmas informācijas, diagnostikas un salīdzinošās novērtēšanas veikšanai. Izmantojot šo lietojumprogrammu, varat uzraudzīt detalizētu informāciju par datorā esošo aparatūru un programmatūru un saglabāt to failā dažādos formātos, piemēram, CSV un HTML. Izmaināmā josla Izmaināmā josla (Re-Size BAR) ir uzlabota PCI Express funkcija, kas ļauj CPU vienlaicīgi piekļūt visam GPU kadru buferim un uzlabot veiktspēju. Viegli paplašiniet RGB izmantošanu Pievienojiet vairāk krāsu, ja vēlaties! Mystic Light Extension stud savienotājs nodrošina intuitīvu veidu, kā kontrolēt papildu RGB sloksnes un citas jūsu sistēmai pievienotās RGB perifērijas ierīces bez nepieciešamības izmantot atsevišķu RGB kontrolieri. Augstas joslas platuma un zemas latentuma pakāpes tīklošana MSI labākais tīkla risinājums nodrošina neticamu datu pārsūtīšanas ātrumu prasīgiem lietotājiem. Wi-Fi 6E Bluetooth 5.3 2.5G LAN MAG B760 TOMAHAWK WIFI Atbalsta Intel Core 12./13. paaudzes, Pentium Gold un Celeron procesorus LGA 1700 ligzdai Atbalsta DDR5 atmiņu, līdz 7000+(OC) MHz Uzlabota barošanas konstrukcija: 12+1+1 Duet Rail barošanas sistēma, divi 8-pin CPU barošanas savienotāji, Core Boost, Memory Boost Zibensātra spēle: PCIe 5.0 slots, Lightning Gen 4 x4 M.2, USB 3.2 Gen 2x2 Pilnīgs termiskais risinājums: paplašināts radiatora dizains un M.2 Shield Frozr ir izveidoti, lai nodrošinātu augstu sistēmas veiktspēju un nepārtrauktu darbību AUGSTUMS: Augstas kvalitātes shēmas plātne: apveltī ausis ar studijas kvalitātes skaņu, kas nodrošina visdziļāko spēļu pieredzi: 6 slāņu shēmas plate, kas izgatavota no 2 oz bieza presēta vara un serveru klases materiāla
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 7000, 6800, 6600, 6400, 6200, 6000, 5800, 5600, 5400, 5200, 5000, 4800 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums (maks.) - 7000 MHz
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 4
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - bez ECC - Jā
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 128 GB
Atmiņa > Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5
Atmiņas kopnes frekvence - 4800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 7000 MHz
Atmiņas slots - 4
Atmiņas tips - DDR5
Atmiņas tips - DDR5
Audio ports Ieejas/izejas savienotāji - 5
BIOS -
BIOS - ACPI versija - 6.4
BIOS - BIOS atmiņas lielums - 256 Mb/s
BIOS - BIOS tips - UEFI AMI
BIOS - sistēmas pārvaldības BIOS (SMBIOS) versija - 3.5
Bluetooth saskarne - Jā
BrandPartCode - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Bruto svars - 1.40 kg
Cita informācija -
CnCode CnCode - 84733020
COM savienotājs / ports - Nē
DDR5 slotu skaits - 4
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - 3x M.2 M.2_1 Avots (no CPU) atbalsta līdz PCIe 4.0 x4 , atbalsta 22110/2280/2260/2242 ierīces M.2_2 Avots (no mikroshēmas) atbalsta līdz PCIe 4.0 x4 , atbalsta 2280/2260/2242 ierīces M.2_3 Avots (no mikroshēmas) atbalsta līdz PCIe 4.0 x4 / SATA režīmu, atbalsta 2280/2260/2242 ierīces 4x SATA 6G
dimensijas dziļums - 70 mm
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
EAN - 4711377034210
ean - 4711377034210
Eans - 4711377034210
EAN_kods - 4711377034210
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - ATX
Formas faktors - ATX
Frekvences ātrums - 4800/5000/5200/5400/5600/5800/6000/6200/6400/6600/6800/7000 MHz
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - Audio mikroshēma - Realtek ALC897
Funkcijas - barošanas avota tips - ATX
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - ATX
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
Grafika - 1x HDMI HDMITM 2.1 atbalsts ar HDR, maksimālā izšķirtspēja 4K 60 Hz* 1x DisplayPort DP 1.4 atbalsts, maksimālā izšķirtspēja 8K 60 Hz*. * Pieejams tikai procesoriem ar integrētu grafiku. Grafiskās specifikācijas var atšķirties atkarībā no uzstādītā procesora.
GTIN - 0824142309285
GTIN - 824142309285
GTIN - 4711377034210
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU/ūdens sūkņa ventilatora savienotājs
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB C
Iebūvētie savienotāji - 2 x 4pin wentylator CPU
Iebūvētie savienotāji - 2 x RGB LED sloksnes
Iebūvētie savienotāji - 2 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 4 x USB 2.0/1.1
Iekļautie piederumi - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata SATA kabelis EZ M.2 skava Kabeļu uzlīmes WiFi antena Eiropas Savienības normatīvais paziņojums
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa savienotājs - Jā
Iekšējais I/O > SATA savienotāju skaits - 4
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 4
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) savienotāji - 1
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 4
Iekšējā I/O > Atbalstītās cietā diska saskarnes - SATA, M.2
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iekšējās I/O - RGB LED kontaktligzdu galvene - Jā
Iekšējās I/O - S/PDIF izejas savienotājs - Jā
Iekšējās I/O - TPM savienotājs - Jā
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 140 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 160.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 275.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 280.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 80.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 40.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.20 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.01 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.01 kg
Integrēts audio - Realtek ALC897
Integrēts LAN - 2,5 gigabitu
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 243.84 x 304.8 mm
izmērs augstums - 270 mm
izmērs platums - 344 mm
izmērs svars - 1773 g
kategorija - Galvenās plates Intel Galvenās plates
Kategorija - Mātesplates
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBI
Kategorija_1 - Mātesplates
Kategorija_2 - Pamatplates - Intel 1700
kods - 7D96-003R
Kods - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Kontaktligzda - LGA1700
LongDesc - apvienojieties kā viensMAG sērija cīnās kopā ar spēlētājiem, tiecoties pēc goda.Šajos spēļu produktos ir pievienoti militāri iedvesmoti elementi, un tie ir atdzimuši kā izturības un izturības simbols.Paplašinātais radiatorsPaplašinātais radiators paplašina siltuma izkliedēšanas virsmu, nodrošinot pat augstas klases procesoru darbību ar pilnu jaudu.M.2 Shield FrozrUztur M.2 SSD diskdziņus drošībā, vienlaikus novēršot droseļošanu, padarot to darbību ātrāku.Smags pārklājums VRM radiatoramVRM radiators nosedz augšējoMOS un palīdz izkliedēt siltumu.7W/mK termiskais spilventiņš unPapildu droseļa spilventiņšVisaugstas kvalitātes 7W/mK MOSFET termiskie spilventiņi un papildu droseļa termiskie spilventiņi nodrošina visu kodolu darbību augstā veiktspējā.LIGHTNING GEN 5 PCI-EDivkāršojot iepriekšējā paaudzē, x16 saskarnes joslas platums var sasniegt 128 GB/s.SMT PCIE 5.0 SLOTUzlabotais SMT (Surface Mount Technology) PCIE slots mazina traucējumus un elektriskos trokšņus, pilnībā atbalsta PCI-E 5.0 signālu.REINFORCED,SILNĪGI LIDĒTIE SAVIENOJUMISastiprināti pie pamatplates ar papildu lodēšanas punktiem un atbalsta smagu grafisko karšu svaru.
LongProductName - LGA 1700, Intel B760, 4x DDR5, 7000 MHz, 1x HDMI, 1x DisplayPort, 4x SATA 6G, ATX
LongSummaryDescription - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI. Procesora ražotājs: Ražotājs: Intel, Procesora ligzda: LGA 1700, savietojamu procesoru sērija: LGA 1700: Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold. Atbalstītie atmiņas tipi: DDR5-SDRAM, Maksimālā iekšējā atmiņa: 128 GB, Atmiņas slotu tips: DIMM. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: RAID līmeņi: 0, 1, 5, 10. Ethernet interfeisa tips: 2,5 Gigabit Ethernet, Top Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6E (802.11ax), Wi-Fi standarti: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E.... Komponente, kas paredzēta: Mātesplates formas faktors: Mātesplates mikroshēmu komplekts: ATX, Mātesplates mikroshēmu komplekts: Intel
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 3
Maksimālais ATA ierīču skaits - 0
Maksimālais atmiņas lielums - 192 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 4
Mikroshēmas ražotājs - Intel
Mikroshēmas tips - INTEL B760
Mikroshēmu kopa - Intel B760 Express
Modelis - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
MPN - 7D96-003R
Nosaukums - 1700 MSI B760 TOMAHAWK WIFI
Nosaukums - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI
nosaukums - MSI MAG B760 Tomahawk WiFi, Intel B760 pamatplate - Sockel 1700, DDR5
Nosaukums - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI, pamatplate - 1700
Nosaukums - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI pamatplate LGA 1700 ATX
Nosaukums - MSI | MAG B760 TOMAHAWK WIFI | Procesoru saime Intel | Procesora ligzda LGA1700 | DDR5 | Atbalstītie cietā diska interfeisi SATA, M.2 | SATA savienotāju skaits 4
nosaukums - Pamatplate MAG B760 TOMAHAWK WIFI s1700 4DDR4 DP/HDMI ATX
Optiskie S/PDIF ieejas/izejas savienotāji - 1
Paplašināšanas slots - 1 x PCI
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 5.0 x 16
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe x 1
Paplašināšanas slots - 2 x PCIe 3.0 x 4
Paplašināšanas slots - 2 x PCIe x 16
Paplašināšanas slots - 3 x M.2
Paplašināšanas slots - 3 x PCIe 4.0 x 1
Paplašināšanas slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 2
PCI-Express 1x Paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 16x paplašināšanas slots - 2
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 34.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 27 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.76 kg
Pilna apraksta līnija - Intel B760 Express|LGA1700|ATX|DDR5|7000/6800/6600/6400/6200/6000/5800/5600/5400/5200/5000/4800 MHz|Atmiņas slots 4|1xPCI-Express 1x|2xPCI-Express 16x|3xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|4xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xUSB-C|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|5xAudio ports|SATA|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|Video atkarībā no CPU|LAN 2.5 Gigabit|Audio Realtek ALC897|RAID SATA 0, 1, 5, 10|TPM Header
Procesora ligzda - LGA1700
Procesors - Atbalstītās procesora ligzdas - LGA 1700
Procesors - maksimālais SMP procesoru skaits - 1
Procesors - Procesora ligzda - LGA 1700
Procesors - Procesora ražotājs - Intel
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold
Procesors > Procesora ligzda - LGA1700
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - Intel
Procesoru saime - Intel Celeron
Procesoru saime - Intel Core
Procesoru saime - Intel Pentium Gold
ProducerCode - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Produkta nosaukums - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Programmatūra -
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Motherboard/MAG-B760-TOMAHAWK-WIFI
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 5, 10
Ražotāja produkta nosaukums - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Ražotāja_kods - 7D96-003R
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
Saite - https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B760-TOMAHAWK-WIFI
SATA saskarne - Jā
ShortDescription - Socket 1700| Intel B760 Chipset | DDR5 |
ShortSummaryDescription - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI, Intel, LGA 1700, Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold, LGA 1700, DDR5-SDRAM, 128 GB
Skaņas karte - Realtek ALC897 kodeks 7.1 kanālu augstas veiktspējas USB audio Atbalsta S/PDIF izeju
Svars - 1,77
Svars - 1.75
Svars un izmēri - Dziļums - 304.8 mm
Svars un izmēri - Platums - 243.8 mm
Tehniskā informācija > Neto svars - 1.20 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MSI
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Tīkla interfeiss - Realtek 2,5 Gbps LAN WIRELESS / BLUETOOTH Intel Wi-Fi 6E Bezvadu modulis ir iepriekš instalēts M.2 slotā (Key-E). Atbalsta MU-MIMO TX/RX, 2,4 GHz / 5 GHz / 6 GHz* (160 MHz) līdz 2,4 Gbps Atbalsta 802.11 a/b/g/n/ac/ax Atbalsta Bluetooth 5.3, FIPS, FISMA * 6E 6GHz Wi-Fi var būt atkarīgs no katras valsts noteikumiem un būs gatavs Windows 11. ** Bluetooth 5.3 būs gatavs Windows 10 build 21H1 un Windows 11.
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - 2,5 gigabitu Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax).
URL - https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B760-TOMAHAWK-WIFI/Overview
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB 2.0 saskarne - Jā
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 2
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 6
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB 3.2 saskarne - Jā
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 9
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 7
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, SATA III
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID atbalsts - Jā
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 5, 10
vendpn - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Vienība Neto svars - 1.2 kg
Vienības bruto svars - 1.76 kg
Vienības kastes augstums - 0.07
Vienības kastes garums - 0.345
Vienības kastes platums - 0.27
Vienība Slikts tilpums - 0,0065205 kubikmetru
WiFi saskarne - Jā
Zīmols - MSI
Ārējie savienotāji - 1 x aizmugurējais skaļrunis
Ārējie savienotāji - 1 x DisplayPort
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 1 x S/PDIF
Ārējie savienotāji - 1 x sānu skaļrunis
Ārējie savienotāji - 1 x USB 3.1 Type-C
Ārējie savienotāji - 4 x USB 2.0
Ārējie savienotāji - 4 x USB 3.1
Īpašās funkcijas -
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - Intel
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - Intel
Rear panel I/O ports - DisplayPorts quantity - 1
Rear panel I/O ports - DisplayPort version - 1.4
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.1
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2x2 Type-C ports quantity - 1
Description - - Supports 12th/ 13th Gen Intel® Core™, Pentium® Gold and Celeron® processors for LGA 1700 socket - Supports DDR5 Memory, up to 7000+(OC) MHz - Enhanced Power Design: 12+1+1 Duet Rail Power System, dual 8-pin CPU power connectors, Core Boost, Memory Boost - Lightning Fast Game experience: PCIe 5.0 slot, Lightning Gen 4 x4 M.2, USB 3.2 Gen 2x2 - Premium Thermal Solution: Extended Heatsink Design and M.2 Shield Frozr are built for high performance system and non-stop works - AUDIO BOOST: Reward your ears with studio grade sound quality for the most immersive gaming experience - High Quality PCB: 6-layer PCB made by 2oz thickened copper and server grade level material
Description - The MAG series fights side by side with gamers in the pursuit of honour. With the addition of military-inspired elements to these gaming products, they have been reborn as a symbol of robustness and durability. Cooling The extended heatsink increases the surface area of heat dissipation to keep even the most modern processors running at full speed. M.2 Shield Frozr. Keeps M.2 SSDs safe by preventing bandwidth bottlenecks so they run faster. Thickly plated VRM heatsink. The VRM heatsink covers the top MOS and helps dissipate heat. 7 W/mK thermal pad and additional choke pad. High-quality 7 W/mK MOSFET thermal pad and additional choke thermal pad ensure high performance of all cores. Optimised for water cooling Designed to support the most popular universal and custom water cooling solutions on the market. Dedicated water pump PIN header supports up to 3 amps, providing full control over water pump speed. A clearly marked inaccessible zone allows for easy and secure installation and a perfect fit. DIY 2.0 integration into the system environment Connect and sync with MSI coolers and enclosures with strategically placed connectors, including a dedicated pump and fan connector. Rail power system 12+1+1 DUET Unleash and maintain maximum performance with an aggressive VRM design with a digital CPU power system. Combining 8 + 8-pin power connectors and exclusive Core Boost technology, the MAG B760 series motherboard is ready to withstand heavy gaming loads. Optimised PCB solution The PCB design has been optimised for higher bandwidth and faster transfer speeds, which is also beneficial for reliable circuit transmission. EZ M.2 clip Having trouble turning screws? MSI's innovative EZ M.2 clip helps you install an M.2 SSD quickly and effortlessly. Driver tool installer Once connected to the Internet, the MSI Driver Utility Installer automatically detects and presents the relevant drivers and utilities that can be downloaded and installed in just a few clicks. Learn more *Make sure you are connected to the Internet, otherwise the Driver Utility installer will not start automatically. *The MSI Driver Utility installer will be ready in Windows 11 build 22H2. Lightning Gen 5 PCI-e with steel armouring LIGHTNING GEN 5 PCI-E. Doubling the bandwidth of the previous generation, the x16 interface can reach 128 GB/s. SMT PCIE 5.0 SOCKET.Advanced SMT (Surface Mount Technology) PCIE socket reduces interference and electrical noise, fully supports PCI-E 5.0 signal. Steel armour.Reinforced, heavy-duty soldered connections. Attach to the motherboard with additional solder points and support the weight of heavy graphics cards. Fast and future-ready storage MSI MAG series motherboards support all the latest storage standards, allowing users to connect any ultra-fast storage device. Start games faster, load levels faster and gain a real advantage over your enemies. Latest DDR5 memory with SMT slot Take a huge step in improving DDR performance with the latest DDR5 memory. Combined with a dedicated SMT welding process and MSI Memory Boost technology, MAG B760 TOMAHAWK WIFI is ready to deliver world-class memory performance. The advanced SMT (Surface Mount Technology) welding process reduces the incidence of solder joint defects, electromagnetism and interference. Combined with MSI's exclusive Memory Boost technology, MSI motherboards deliver a clean and pure DDR5 high frequency signal. Easy overclocking with XMP profile XMP (Extreme Memory Profiles) in the MSI BIOS are tested and certified by MSI OC LAB. It can be easily enabled with automatic power settings to get the best memory speed and stability. MSI Center The all-new MSI Center combines MSI's suite of software tools into one centralised application. Take control of advanced motherboard features and unleash unlimited possibilities. Click BIOS 5 Get more from a pre-loaded BIOS designed with ease of use in mind. Customise your motherboard for gaming performance, efficiency or world records in overclocking! XMP - Choose from pre-defined XMP profiles and automatically overclock compatible DDR memory. VMD (volume management device). Enable direct control and management of NVMe SSDs from the PCIe bus without additional hardware adapters. M-FLASH - Conveniently flash or update the BIOS in minutes using the CMOS Setup Utility. HARDWARE MONITOR - Get instant access to critical real-time hardware information such as temperature, memory capacity, clock frequency and voltage. MEMORY TRY IT - Get extreme speed from system memory and get better performance. SEARCH & FAVORITES - Fixed SEARCH & FAVORITES option in the top right corner allows you to quickly navigate the system BIOS menu. Exclusive AIDA64 Extreme interface MSI motherboards provide a 60-day free trial of the AIDA64 Extreme edition MSI software. AIDA64 Extreme is a comprehensive application for system information, diagnostics and benchmarking. With the application, you can monitor detailed hardware and software information on your PC and save it to a file in multiple formats such as CSV and HTML. Resizable bar Resizable BAR (Re-Size BAR) is an advanced PCI Express feature that allows the CPU to access the entire GPU frame buffer simultaneously and improve performance. Extend the use of RGB with ease Add more colour if you want! The Mystic Light Extension stud connector provides an intuitive way to control additional RGB strips and other RGB peripherals added to your system, without the need for a separate RGB controller. High-bandwidth, low-latency networking MSI's best-of-breed network solution delivers incredible data transfer speeds for demanding users. Wi-Fi 6E Bluetooth 5.3 2.5G LAN MAG B760 TOMAHAWK WIFI Supports Intel Core 12./13th generation, Pentium Gold and Celeron processors for LGA 1700 socket Supports DDR5 memory, up to 7000+(OC) MHz Enhanced power design: 12+1+1 Duet Rail power system, two 8-pin CPU power connectors, Core Boost, Memory Boost Lightning-fast gaming: PCIe 5.0 slot, Lightning Gen 4 x4 M.2, USB 3.2 Gen 2x2 The ultimate thermal solution: extended heatsink design and M.2 Shield Frozr are built for high system performance and uninterrupted operation SOUND ENHANCEMENT: Reward your ears with studio-quality sound for the most immersive gaming experience High-quality circuit board: 6-layer circuit board made of 2 oz thick compacted copper and server grade material
Supported operating systems - Windows 11
Memory - Supported memory clock speeds - 7000, 6800, 6600, 6400, 6200, 6000, 5800, 5600, 5400, 5200, 5000, 4800 MHz
Memory - Supported memory clock speed (max) - 7000 MHz
Memory - Supported memory types - DDR5-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - Maximum internal memory - 128 GB
Memory > Supported memory types - DDR5
Memory bus frequency - 4800 MHz
Memory bus frequency - 5000 MHz
Memory bus frequency - 5200 MHz
Memory bus frequency - 5400 MHz
Memory bus frequency - 5600 MHz
Memory bus frequency - 5800 MHz
Memory bus frequency - 6000 MHz
Memory bus frequency - 6200 MHz
Memory bus frequency - 6400 MHz
Memory bus frequency - 6600 MHz
Memory bus frequency - 6800 MHz
Memory bus frequency - 7000 MHz
Memory slots - 4
Memory type - DDR5
Memory type - DDR5
Audio port Input/Output connectors - 5
BIOS -
BIOS - ACPI version - 6.4
BIOS - BIOS memory size - 256 Mbit
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
BIOS - System Management BIOS (SMBIOS) version - 3.5
Bluetooth Interface - Yes
BrandPartCode - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Gross weight - 1.40 kg
Other information -
CnCode CnCode - 84733020
COM connector / port - No
Number of DDR5 slots - 4
Detailed data on disk/drive interfaces - 3x M.2
M.2_1 Source (From CPU) supports up to PCIe 4.0 x4 , supports 22110/2280/2260/2242 devices
M.2_2 Source (From Chipset) supports up to PCIe 4.0 x4 , supports 2280/2260/2242 devices
M.2_3 Source (From Chipset) supports up to PCIe 4.0 x4 / SATA mode, supports 2280/2260/2242 devices
4x SATA 6G
dimension depth - 70 mm
DisplayPort Input/Output connectors - 1
EAN - 4711377034210
ean - 4711377034210
Eans - 4711377034210
EAN_code - 4711377034210
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - ATX
Form factor - ATX
Frequency speed - 4800/5000/5200/5400/5600/5800/6000/6200/6400/6600/6800/7000 MHz
Features - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Audio chip - Realtek ALC897
Features - Power source type - ATX
Features - Component for - PC
Features - Motherboard form factor - ATX
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
Graphics - 1x HDMI HDMITM 2.1 support with HDR, maximum resolution of 4K 60Hz* 1x DisplayPort DP 1.4 support, maximum resolution of 8K 60Hz*. *Only available for processors with integrated graphics. Graphics specifications may vary depending on the processor installed.
GTIN - 0824142309285
GTIN - 824142309285
GTIN - 4711377034210
HDMI Input/Output connectors - 1
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU/Water Pump Fan Connector
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB C
Onboard connectors - 2 x 4pin wentylator CPU
Onboard connectors - 2 x RGB LED Strip
Onboard connectors - 2 x System panel header
Onboard connectors - 2 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 4 x USB 2.0/1.1
Accessories included - Quick Installation Guide SATA cable EZ M.2 clip Cable stickers WiFi antenna European Union regulatory notice
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - Front panel connector - Yes
Internal I/O > Number of SATA connectors - 4
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 4
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) connectors - 1
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 4
Internal I/O > Supported hard disk drive interfaces - SATA, M.2
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - S/PDIF out connector - Yes
Internal I/O - TPM connector - Yes
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 140 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 160.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 275.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 280.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 80.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 40.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.20 kg
Package features > Volume (m3) - 0.01 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.01 kg
Integrated audio - Realtek ALC897
Integrated LAN - 2.5 Gigabit
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 243.84 x 304.8 mm
dimension height - 270 mm
dimension width - 344 mm
dimension weight - 1773 g
category - Mainboards Intel Mainboards
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBI
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - Intel 1700
code - 7D96-003R
Code - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Socket - LGA1700
LongDesc - unite as oneThe MAG series fights alongside gamers in pursuit of honor.With added military-inspired elements in these gaming products, they were reborn as the symbol of sturdiness and durability.Extended HeatsinkExtended Heatsink enlarges the surface of heat dissipation, ensuring even high-end processors to run in full speed.M.2 Shield FrozrKeeps M.2 SSDs safe while preventing throttling, making them run faster.Heavy Plated VRM HeatsinkThe VRM heatsink covers the upperMOS and helps dissipate the heat.7W/mK Thermal Pad &Additional Choke PadHigh quality 7W/mK MOSFET thermal pads and extra choke thermal pads ensure all cores running in high performcance.LIGHTNING GEN 5 PCI-EDoubling over the previous generation, the bandwidth of a x16 interface can reach 128GB/s.SMT PCIE 5.0 SLOTThe advanced SMT(Surface Mount Technology) PCIE slot diminish interference and electrical noise, fully support the PCI-E 5.0 signal.REINFORCED,HEAVY SOLDERED CONNECTIONSSecure to the motherboard with extra solder points and support the weight of heavy graphics cards.
LongProductName - LGA 1700, Intel B760, 4x DDR5, 7000 MHz, 1x HDMI, 1x DisplayPort, 4x SATA 6G, ATX
LongSummaryDescription - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI. Processor manufacturer: Intel, Processor socket: LGA 1700, Compatible processor series: Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold. Supported memory types: DDR5-SDRAM, Maximum internal memory: 128 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: M.2, SATA III, RAID levels: 0, 1, 5, 10. Ethernet interface type: 2.5 Gigabit Ethernet, Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6E (802.11ax), Wi-Fi standards: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E.... Component for: PC, Motherboard form factor: ATX, Motherboard chipset family: Intel
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 3
Max. number of ATA devices - 0
Max memory size - 192 GB
Max. number of SATA devices - 4
Chipset manufacturer - Intel
Chipset type - INTEL B760
Chipset - Intel B760 Express
Model - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
MPN - 7D96-003R
Name - 1700 MSI B760 TOMAHAWK WIFI
Name - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI
name - MSI MAG B760 Tomahawk WiFi, Intel B760 Mainboard - Sockel 1700, DDR5
Name - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI, motherboard - 1700
Title - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI motherboard LGA 1700 ATX
Name - MSI | MAG B760 TOMAHAWK WIFI | Processor family Intel | Processor socket LGA1700 | DDR5 | Supported hard disk drive interfaces SATA, M.2 | Number of SATA connectors 4
name - Motherboard MAG B760 TOMAHAWK WIFI s1700 4DDR4 DP/HDMI ATX
Optical S/PDIF Input/Output connectors - 1
Expansion slots - 1 x PCI
Expansion slots - 1 x PCIe 5.0 x 16
Expansion slots - 1 x PCIe x 1
Expansion slots - 2 x PCIe 3.0 x 4
Expansion slots - 2 x PCIe x 16
Expansion slots - 3 x M.2
Expansion slots - 3 x PCIe 4.0 x 1
Expansion slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 2
PCI-Express 1x Expansion slots - 1
PCI-Express 16x Expansion slots - 2
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 7 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 34.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 27 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.76 kg
Full Description Line - Intel B760 Express|LGA1700|ATX|DDR5|7000/6800/6600/6400/6200/6000/5800/5600/5400/5200/5000/4800 MHz|Memory slots 4|1xPCI-Express 1x|2xPCI-Express 16x|3xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|4xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xUSB-C|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|5xAudio port|SATA|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|Video Depending on CPU|LAN 2.5 Gigabit|Audio Realtek ALC897|RAID SATA 0, 1, 5, 10|TPM Header
CPU socket - LGA1700
Processor - Supported processor sockets - LGA 1700
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
Processor - Processor socket - LGA 1700
Processor - Processor manufacturer - Intel
Processor - Compatible processor series - Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold
Processor > Processor socket - LGA1700
Processor > Processor family - Intel
Processor family - Intel Celeron
Processor family - Intel Core
Processor family - Intel Pentium Gold
ProducerCode - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
ProductName - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Software -
Vendor Homepage - www.msi.com/Motherboard/MAG-B760-TOMAHAWK-WIFI
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 5, 10
Producer product name - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Manufacturer_code - 7D96-003R
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
RJ45 Input/Output connectors - 1
Link - https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B760-TOMAHAWK-WIFI
SATA Interface - Yes
ShortDescription - Socket 1700| Chipset Intel B760 | DDR5 |
ShortSummaryDescription - MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI, Intel, LGA 1700, Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold, LGA 1700, DDR5-SDRAM, 128 GB
Sound card - Realtek ALC897 codec 7.1 channel high performance USB audio Supports S/PDIF output
Weight - 1,77
Weight - 1.75
Weight & dimensions - Depth - 304.8 mm
Weight & dimensions - Width - 243.8 mm
Technical details > Net weight - 1.20 kg
Technical details > Producer - MSI
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Network interface - Realtek 2.5 Gbps LAN WIRELESS / BLUETOOTH Intel Wi-Fi 6E Wireless module is pre-installed in M.2 slot (Key-E). Supports MU-MIMO TX/RX, 2.4 GHz / 5 GHz / 6 GHz* (160 MHz) up to 2.4 Gbps Supports 802.11 a/b/g/n/ac/ax Supports Bluetooth 5.3, FIPS, FISMA * 6E 6GHz Wi-Fi may depend on regulations in each country and will be ready on Windows 11. ** Bluetooth 5.3 will be ready in Windows 10 build 21H1 and Windows 11.
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Ethernet interface type - 2.5 Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax)
URL - https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B760-TOMAHAWK-WIFI/Overview
USB-C Input/Output connectors - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 4
USB 2.0 Interface - Yes
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 2
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 6
USB 3.2 Input/Output connectors - 4
USB 3.2 Interface - Yes
USB ports at back panel - 9
USB ports on motherboard - 7
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, SATA III
Storage controllers - RAID support - Yes
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 5, 10
vendpn - MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Unit Net Weight - 1.2 kg
Unit Gross Weight - 1.76 kg
Unit Box Height - 0.07
Unit Box Length - 0.345
Unit Box Width - 0.27
Unit Brutto Volume - 0.0065205 cubm
WiFi Interface - Yes
Brand - MSI
External connectors - 1 x Rear Speaker
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x S/PDIF
External connectors - 1 x Side Speaker
External connectors - 1 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 4 x USB 2.0
External connectors - 4 x USB 3.1
Special functions -
Features - Motherboard chipset family - Intel
222,39 €
MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas