Gigabyte B650M S2H

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 991573 Preces kods: B650M S2H
Noliktavā 15 gab.
Garantija: 3 gadi
118,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: Gigabyte Ultra Durable
  • Plates izmērs: mATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD B650
  • Ligzda (socket): AM5
  • Atmiņas tips: DDR5
  • Atmiņas sloti: 2
  • Iebūvēts Wi-Fi: Nav
  • M.2 porti: 1
Pamatinformācija
Sērija : Gigabyte Ultra Durable
Plates izmērs mATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD B650

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM5
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR5
Atmiņas sloti 2
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR5 5200MHz (6400MHz OC)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 1
DisplayPort : 1
DVI : 0
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Nav norādīts
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Nav
Iebūvēts Wi-Fi : Nav
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 4
External USB Type-C : 0
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 2
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 0
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 1
Internal RGB 12V (4-pin) : 1
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 1
Internal USB Type-C : 0
M.2 porti : 1
SATA 3 Porti : 4
Papildus specifikācija
15pin D-sub ieejas/izejas savienotāji - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - austiņu izejas - 3
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPorts skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPort versija - 1.4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Mikrofona ieeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - PS/2 portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB savienotāja tips - A tipa USB
Aizmugurējā paneļa I/O porti - VGA (D-Sub) portu skaits - 1
Akumulators - akumulatora elementu skaits - 1
Akumulators - Akumulatora svars - 3 g
Akumulators - Akumulatora tips - CR2032
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija mangāna dioksīds (LiMnO2)
Akumulators - litija svars baterijai - 0.07 g
Apraksts - - AMD Socket AM5:Atbalsta AMD Ryzen™ 7000 sērijas procesorus - Nepārspējama veiktspēja:5+2+2+2 fāžu digitālais VRM risinājums - Divkanālu DDR5:2*SMD DIMM ar AMD EXPO™ un Intel® XMP atmiņas moduļu atbalstu - Īpaši ātrdarbīga atmiņas sistēma:PCIe 4.0 x4 M.2 Savienotājs - EZ-Latch:PCIe x16 ligzda ar ātrās atbrīvošanas dizainu - Ātrie tīkli:GbE LAN - Paplašinātās savienojamības iespējas:DP, HDMI, D-Sub - Smart Fan 6:Vairāki temperatūras sensori, hibrīda ventilatora galvenes ar FAN STOP - Q-Flash Plus:BIOS atjaunināšana, neinstalējot procesoru, atmiņu un grafisko karti
Apraksts - AMD AM5 ligzda: AMD Ryzen 7000 sērijas procesori Nepārspējama veiktspēja: Divkanālu DDR5 atmiņa: 2*SMD DIMM ar atbalstu AMD EXPO un Intel XMP atmiņas moduļiem Īpaši ātrdarbīga datu glabāšana: PCIe 4.0 x4 M.2 EZ Latch: PCIe x16 slots ar ātras atbrīvošanas dizainu Ātrie tīkli: GbE LAN Paplašinātā savienojamība: GIGABYTE Ultra Durable pamatplates ir veidotas ar optimizētiem komponentiem, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju un mūžīgu platformu. Savienojamība ir klāt Pilnīga savienojamība ar neticami ātru datu pārsūtīšanas ātrumu nākamās paaudzes tīklam un datu glabāšanai. GbE LAN ar joslas platuma pārvaldību GbE LAN ietver tīkla joslas platuma pārvaldības lietojumprogrammu, kas palīdz samazināt tīkla aizkavēšanos un saglabāt zemu ping laiku, lai nodrošinātu labāku reakciju pārslogotās LAN vidēs. PCIe 4.0 aparatūras dizains GIGABYTE B650 pamatplates ir sagatavotas PCIe 4.0 ierīcēm, kas nodrošina divreiz lielāku joslas platumu nekā pašreizējās PCIe 3.0 ierīces. Lai sasniegtu augstu ātrumu un saglabātu labu signāla integritāti, GIGABYTE R&D izmanto zemas pretestības PCB, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju. Augstas klases audio kondensatori GIGABYTE pamatplatēs izmantoti augstas klases audio kondensatori. Šie augstas kvalitātes kondensatori palīdz nodrošināt augstu izšķirtspēju un audio precizitāti, sniedzot spēlētājiem visreālistiskākos skaņas efektus. Audio trokšņu aizsardzība GIGABYTE pamatplatēm ir audio trokšņu aizsardzība, kas būtībā izolē plates jutīgos analogos audio komponentus no iespējamiem traucējumiem shēmas plates līmenī. Viegli draudzīgs Inovatīvs un intuitīvs aparatūras, programmatūras un BIOS saskarnes dizains, lai izveidotu savu personīgo stilu. EZ fiksators Viegli atbloķējiet PCIe slota fiksatoru, izņemot grafisko karti no PCIe slota. Q-Flash Plus Viegli atjauniniet BIOS, neuzstādot procesoru, atmiņu un grafisko karti. Izmantojot GIGABYTE Q-Flash Plus, jums nav jāuzstāda procesors, atmiņa un grafiskā karte vai jāieiet BIOS izvēlnē, lai atjauninātu BIOS. Vienkārši lejupielādējiet un saglabājiet jauno BIOS failu (pārdēvējiet to par gigabyte.bin) savā USB zibatmiņas diskā, pēc tam nospiediet īpašo Q-Flash Plus pogu, un viss ir paveikts! Smart fan 6 Smart Fan 6 ietver vairākas unikālas dzesēšanas funkcijas, kas nodrošina, ka jūsu spēļu dators saglabā savu veiktspēju, vienlaikus saglabājot vēsumu un klusumu. Vairāku ventilatoru galvenes var atbalstīt PWM/DC ventilatoru un sūkni, un lietotāji, izmantojot intuitīvu lietotāja saskarni, var viegli definēt katra ventilatora līkni, pamatojoties uz dažādiem temperatūras sensoriem visā platē. Dzesēšanas funkcijas Augstas strāvas atbalsts: Katrs ventilatora savienotājs atbalsta PWM un līdzstrāvas ventilatoru un ūdens dzesēšanas sūkni un jaudu līdz 24 W (12V x 2A) ar aizsardzību pret pārslodzi Precīza vadība: Vairāki temperatūras/ventilatora ātruma kontroles punkti nodrošina precīzu ventilatora līkni Divu līkņu režīms: Ventilatora apstāšanās: ventilators var pilnībā apstāties zem lietotāja noteiktā temperatūras punkta Ventilatora inteliģentā BIOS saskarne 6 Uzlabota ventilatora līknes lietotāja lietotāja saskarne: Lai nodrošinātu precīzu un vieglāku ventilatora līknes vadību, mēs palielinām kontroles punktu skaitu no 5 līdz 7 un paplašinām ventilatora ātruma grafiku. Divu slīpumu/stāvokļa grafiku režīms: Ventilatora līkni var ātri pārslēgt starp slīpuma un kāpņu režīmiem dažādiem lietotāju scenārijiem. Slīpums ir tradicionālā un intuitīvā lineārā ventilatora ātruma līkne. Izmantojot nesen pievienoto nelineāro kāpņu režīmu, ventilators saglabā vienādu ātrumu noteiktā temperatūras diapazonā. Manuāla ievadīšana: Izsmalcinātiem lietotājiem mēs piedāvājam manuālu ventilatora ātruma ievadīšanu, lai nodrošinātu precīzāku kontroli. EZ regulēšana: Varat ievietot 4 EZ regulēšanas punktus pie sarežģītas temperatūras/ventilatora ātruma, un Smart Fan 6 var ātri ģenerēt ventilatora līkni. Ventilatora līknes profils: Ventilatora līknes profilu var saglabāt BIOS ROM, profils tiks saglabāts pēc BIOS atjaunināšanas. GIGABYTE Control Center GIGABYTE Control CENTER (GCC) ir vienota programmatūra visiem atbalstītajiem GIGABYTE produktiem. Tā nodrošina nesen izstrādātu intuitīvu lietotāja saskarni, lai kontrolētu visas nepieciešamās funkcijas. Vienota programmatūras platforma visiem Gigabyte atbalstītajiem produktiem Intuitīva lietotāja saskarne ērtai lietošanai Modulāri vadības komponenti tikai uzstādītajai aparatūrai Automātiska atjaunināšanas funkcija, lai jūsu sistēma būtu aktuāla un atbalstītu nākamos produktus.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4400,4800,5200,5600,6000,6200,6400 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums (maks.) - 6200 MHz
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 2
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - bez ECC - Jā
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 96 GB
Atmiņa - Nebuferētā atmiņa - Jā
Atmiņa > Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5 DIMM
Atmiņa > Atmiņas slots - 2
Atmiņas kopnes frekvence - 4400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6400 MHz
Atmiņas slots - 2
Atmiņas tips - DDR5
Atmiņas tips - DDR5
Audio ports Ieejas/izejas savienotāji - 3
BIOS - 1 x 256 Mbit zibatmiņas zibatmiņa Licencēta AMI UEFI BIOS PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0 izmantošana
BIOS - ACPI versija - 5.0
BIOS - BIOS atmiņas lielums - 256 Mb/s
BIOS - BIOS tips - UEFI AMI
BIOS - darbvirsmas pārvaldības saskarnes (DMI) versija - 2.7
BIOS - Notīrīt CMOS džemperis - Jā
BIOS - sistēmas pārvaldības BIOS (SMBIOS) versija - 2.7
BrandPartCode - B650M S2H
Bruto svars - 0.76 kg
Cita informācija - GIGABYTE Control Center (GCC) atbalsts * GCC pieejamās programmas var atšķirties atkarībā no pamatplates modeļa. Arī katras lietojumprogrammas atbalstītās funkcijas var atšķirties atkarībā no pamatplates specifikācijām. Q-Flash atbalsts Q-Flash Plus atbalsts
COM savienotājs / ports - Nē
DDR5 slotu skaits - 2
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - PROCESORS: 1 x M.2 savienotājs (Socket 3, M atslēga, atbalsta 2580 PCIe 4.0 x4/x2 SSD) Mikroshēmas: RAID 0, RAID 1 un RAID 10 atbalsts NVMe SSD glabāšanas ierīcēm RAID 0, RAID 1 un RAID 10 atbalsts SATA glabāšanas ierīcēm
dimensijas dziļums - 55 mm
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
EAN - 4719331856298
ean - 4719331856298
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - Micro-ATX
Formas faktors - micro ATX
Frekvences ātrums - 4400/4800/5200/5600/6000/6200/6400 MHz
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 x64, Windows 11 x64
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Ventilators, Temperatūra, Spriegums, Ūdens dzesēšana
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - micro ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD B650
Funkcijas - Produkta krāsa - Brūns
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - normāli
Grafika - Integrēts grafikas procesors: 1 x D-Sub ports ar maksimālo izšķirtspēju 1920x1200@60 Hz 1 x DisplayPort ar maksimālo izšķirtspēju 3840x2160 pie 144 Hz * DisplayPort 1.4 versijas atbalsts. 1 x HDMI ports ar maksimālo izšķirtspēju 4096x2160@60 Hz * Atbalsta HDMI 2.1 un HDCP 2.3 versijas. ** Atbalsta HDMI 2.1 TMDS saderīgus dabiskos HDMI 2.1 portus. (Grafiskās specifikācijas var atšķirties atkarībā no procesora atbalsta.) Vienlaicīgi atbalsta līdz 3 displejiem.
Grafika - Atbalstīto displeju skaits - 3
Grafika - DirectX versija - 12.0
Grafika - HDCP - Jā
Grafika - maksimālā izšķirtspēja - 4096 x 2160 pikseļi
Grafika - Paralēlās apstrādes tehnoloģiju atbalsts - Nav atbalstīts
GTIN - 4719331856298
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 8pin 12V barošanas avots
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x Clear CMOS džemperis
Iebūvētie savienotāji - 1 x M.2
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x 4pin šasijas ventilators
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 2.0/1.1 galvene
Iebūvētie savienotāji - 4 x SATA III 6Gb/s
Iekļautie piederumi -
Iekšējais I/O - 12V barošanas savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - EPS barošanas savienotājs (8 kontakti) - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa savienotājs - Jā
Iekšējais I/O > SATA savienotāju skaits - 4
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 1
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 4
Iekšējā I/O > Atbalstītās cietā diska saskarnes - SATA
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iekšējās I/O - kopējais SATA savienotāju skaits - 4
Iekšējās I/O - RGB LED kontaktligzdu galvene - Jā
Iekšējās I/O - TPM savienotājs - Jā
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 54 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 265 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 265 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 917 g
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 534 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma saturs - baterijas iekļautas - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - SATA
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - Norton Internet Security
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 52.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 265.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 235.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 25.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.23 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Integrēts audio - Jā
Integrēts LAN - Jā
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 23 x 22.5 cm
izmērs augstums - 264 mm
izmērs platums - 265 mm
izmērs svars - 821 g
Kategorija - Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
Kods - B650M S2H
Kontaktligzda - SAM5
LongDesc - Uzlabojiet savu datora lietošanas pieredzi ar GIGABYTE slaveno pamatplates sēriju: AORUS, AERO un GIGABYTE. Pateicoties inovatīvam dizainam un progresīvām funkcijām, šīs plates piedāvā izcilu veiktspēju un uzticamību. Neatkarīgi no tā, vai esat spēlētājs, satura veidotājs vai profesionālis, mūsu sērijas apmierinās jūsu vajadzības, nodrošinot bezkompromisa kvalitāti un modernākās tehnoloģijas.
LongProductName - Micro ATX, Socket AM5, AMD B650 mikroshēma, 2x DDR5 DIMM, 7.1ch audio, AMI UEFI BIOS
LongSummaryDescription - Gigabyte B650M S2H pamatplate - Atbalsta AMD Ryzen 8000 procesorus, 5+2+2+2 fāžu digitālais VRM, līdz 6400 MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1. Procesora ražotājs: Procesora ligzda: AMD, Procesora ligzda: Socket AM5, savietojamo procesoru sērija: AMD, AMD procesors, Socket AM5, saderīga procesoru sērija: Socket AM5: AMD Ryzen 5 7th Gen, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen: DDR5-SDRAM, Maksimālā iekšējā atmiņa: 96 GB, Atmiņas slotu tips: DIMM. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: Atbalstītie atmiņas disku tipi: M.2, SATA III, Atbalstītie atmiņas disku tipi: Atbalsta atmiņas diskdziņi: HDD un SSD, RAID līmeņi: 0, 1, 10. Maksimālā izšķirtspēja: Maksimālā maksimālā izšķirtspēja: 4096 x 2160 pikseļi. USB savienotāja tips: USB tipa A
Loģistikas dati - Izcelsmes valsts - Ķīna
Loģistikas dati - Izstrādājumi vienā pārvadāšanas (iekšējā) kastē - 1 gab.
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 1
Maksimālais atmiņas lielums - 96 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 4
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD B650
Mikroshēmu kopa - AMD B650
Modelis - B650M S2H
nosaukums - B650M S2H AM5 2DDR5 HDMI/DP M2 m.ATX
Nosaukums - Gigabyte B650M S2H pamatplate - atbalsta AMD Ryzen 8000 procesorus, 5+2+2+2 fāžu digitālais VRM, līdz 6400 MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1
Nosaukums - Gigabyte | B650M S2H 1.0 M/B | Procesoru saimes AMD | Procesora ligzda AM5 | DDR5 DIMM | Atmiņas slots 2 | Atbalstītās cietā diska saskarnes SATA | SATA savienotāju skaits 4 | Čipsets AMD B650 | Micro ATX
Paplašināšanas slots - 1 x M.2
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Paplašināšanas slots - M.2 (M) slotu skaits - 1
Paplašināšanas slots - PCI Express x1 slots - 1
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 slots - 1
PCI-Express 3.0 1x Paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 4.0 16x paplašināšanas slots - 1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 28.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 10
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 58 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 28.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9 kg
Pilna apraksta līnija - AMD B650|SAM5|Micro-ATX|DDR5|6400/6200/6000/5600/5200/4800/4400 MHz|Atmiņas slots 2|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 4.0 16x|1xM.2|1x15pin D-sub|1xHDMI|1xDisplayPort|4xUSB 2.0|2xUSB 3.2|1xPS/2|1xRJ45|3xAudio ports|SATA|USB 2.0|USB 3.2|Video atkarībā no CPU|Audio|LAN|RAID SATA 0, 1, 10; NVMe 0, 1, 10|TPM Header
Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Atbalstītās procesora ligzdas - ligzda AM5
Procesors - Maksimālā iekšējā atmiņa, ko atbalsta procesors - 96 GB
Procesors - Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen 5 7. paaudzes, AMD Ryzen 7 7. paaudzes, AMD Ryzen 9 7. paaudzes
Procesors > Procesora ligzda - AM5
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - AMD
Procesors > Saderīgās procesoru sērijas - AMD Ryzen 7000 sērijas procesori
Procesoru saime - AMD Ryzen 5
Procesoru saime - AMD Ryzen 7
Procesoru saime - AMD Ryzen 9
Produkta nosaukums - B650M S2H pamatplate - atbalsta AMD Ryzen 8000 procesorus, 5+2+2+2 fāžu digitālais VRM, līdz 6400 MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1
Programmatūra - Norton Internet Security (OEM versija) LAN joslas platuma pārvaldības programmatūra
PS/2 ieejas/izejas savienotāji - 1
Pārdevēja mājas lapa - www.gigabyte.com/Motherboard/B650M-S2H-rev-10/sp#sp
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 10; NVMe 0, 1, 10
Ražotāja produkta nosaukums - B650M S2H 1.0 M/B
ražotājs - Gigabyte
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
SATA saskarne - Jā
ShortSummaryDescription - Gigabyte B650M S2H pamatplate - Atbalsta AMD Ryzen 8000 procesorus, 5+2+2+2 fāžu digitālais VRM, līdz 6400 MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen 5 7th Gen, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen, Socket AM5, 96 GB, DDR5-SDRAM
Skaņas karte - Realtek audio CODEC Augstas kvalitātes 2/4/5.1/7.1 kanālu skaņa * Audio ligzdas funkcionalitāti var mainīt, izmantojot audio programmatūru. Lai konfigurētu 7.1 kanāla audio, atveriet audio programmatūru, lai iegūtu audio iestatījumus.
Svars un izmēri - Augstums - 35 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 225 mm
Svars un izmēri - Platums - 230 mm
Tehniskā informācija - Garantijas termiņš - 3 gadi
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.53 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Gigabyte
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000 Mbps
Tīkla interfeiss - Realtek GbE LAN mikroshēma (1 Gbps/100 Mbps/10 Mbps)
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - Gigabit Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Nē
URL - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B650M-S2H-rev-10
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB 2.0 saskarne - Jā
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 4
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 0
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 2
USB 3.2 saskarne - Jā
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 6
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 6
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītie atmiņas disku tipi - HDD UN SSD
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstīto atmiņas disku skaits - 5
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstīto cieto disku skaits - 4
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, SATA III
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID atbalsts - Jā
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 10
Veiktspēja > Mikroshēmas - AMD B650
Veiktspēja > Pamatplates formas standarts - Micro ATX
vendpn - B650M S2H
Vienība Neto svars - 0.65 kg
Vienības bruto svars - 0.9 kg
Vienības kastes augstums - 0.055
Vienības kastes garums - 0.265
Vienības kastes platums - 0.265
Vienība Slikts tilpums - 0,004711 kubikmetru
Zīmols - Gigabyte
Ārējie savienotāji - 1 x D-Sub
Ārējie savienotāji - 1 x DisplayPort
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line In
Ārējie savienotāji - 1 x līnijas izeja
Ārējie savienotāji - 1 x MIC
Ārējie savienotāji - 1 x PS/2 tastatūras/peles komplekts
Ārējie savienotāji - 1 x Q-Flash Plus poga
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 2 x USB 3.0
Ārējie savienotāji - 4 x USB 2.0
Īpašās funkcijas - Sprieguma noteikšana Temperatūras noteikšana Ventilatora ātruma noteikšana Dzesēšanas ūdens plūsmas ātruma noteikšana Ventilatora atteices brīdinājums Ventilatora ātruma kontrole Ventilatora ātruma kontrole * Tas, vai tiek atbalstīta ventilatora ātruma kontrole, ir atkarīgs no uzstādītā ventilatora.
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
15pin D-sub Input/Output connectors - 1
Rear panel I/O ports - Headphone outputs - 3
Rear panel I/O ports - DisplayPorts quantity - 1
Rear panel I/O ports - DisplayPort version - 1.4
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.1
Rear panel I/O ports - Microphone in - Yes
Rear panel I/O ports - PS/2 ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB connector type - USB Type-A
Rear panel I/O ports - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Battery - Number of battery cells - 1
Battery - Battery weight - 3 g
Battery - Battery type - CR2032
Battery - Battery technology - Lithium-Manganese Dioxide (LiMnO2)
Battery - Lithium weight per battery - 0.07 g
Description - - AMD Socket AM5:Supports AMD Ryzen™ 7000 Series Processors - Unparalleled Performance:5+2+2 Phases Digital VRM Solution - Dual Channel DDR5:2*SMD DIMMs with AMD EXPO™ & Intel® XMP Memory Module Support - SuperSpeed Storage:PCIe 4.0 x4 M.2 Connector - EZ-Latch:PCIe x16 Slot with Quick Release Design - Fast Networks:GbE LAN - Extended Connectivity:DP, HDMI, D-Sub - Smart Fan 6:Features Multiple Temperature Sensors, Hybrid Fan Headers with FAN STOP - Q-Flash Plus:Update BIOS Without Installing the CPU, Memory and Graphics Card
Description - AMD AM5 socket: Supports AMD Ryzen 7000 series processors Unrivaled performance: 5+2+2 phase digital VRM solution Dual-channel DDR5 memory: 2*SMD DIMM with support for AMD EXPO and Intel XMP memory modules SuperSpeed storage: PCIe 4.0 x4 M.2 EZ Latch: PCIe x16 slot with quick release design Fast networks: GbE LAN Extended connectivity: DP, HDMI, D-Sub Smart Fan 6: Includes multiple temperature sensors, hybrid fan connectors with FAN STOP function Q-Flash Plus: Update BIOS without installing CPU, memory and graphics card Lasting performance GIGABYTE Ultra Durable motherboards are built with optimized components for superior performance and a timeless platform. Connectivity has come Ultimate connectivity with blazing-fast data transfer speeds for next-generation networking and storage. GbE LAN with bandwidth management GbE LAN includes a network bandwidth management application that helps reduce network latency and keep ping times low for better response in congested LAN environments. PCIe 4.0 hardware design GIGABYTE B650 motherboards are ready for PCIe 4.0 devices, which are designed to provide twice the bandwidth of current PCIe 3.0 devices. To achieve high speed and maintain good signal integrity, GIGABYTE R&D uses a low impedance PCB to ensure maximum performance. High-class audio capacitors GIGABYTE motherboards use high-end audio capacitors. These high-quality capacitors help ensure high resolution and audio fidelity, providing gamers with the most realistic sound effects. Audio noise protection GIGABYTE motherboards feature audio noise protection, which essentially isolates the board's sensitive analog audio components from potential interference at the circuit board level. Easy friendly Innovative and intuitive hardware, software and BIOS interface design to create your personal style. EZ latch Easily unlock the PCIe slot latch by removing the graphics card from the PCIe slot. Q-Flash Plus Easily update BIOS without having to install CPU, memory and graphics card. With GIGABYTE Q-Flash Plus, you don't need to install the CPU, memory and graphics card or enter the BIOS menu to flash the BIOS. Just download and save the new BIOS file (rename it gigabyte.bin) to your USB flash drive, then press the dedicated Q-Flash Plus button and you're done! Smart fan 6 Smart Fan 6 includes several unique cooling features that ensure your gaming PC maintains its performance while staying cool and quiet. Multiple fan headers can support a PWM/DC fan and pump, and users can easily define each fan's curve based on various temperature sensors across the board via an intuitive user interface. Cooling functions High Current Support: Each fan connector supports PWM and DC fan and water cooling pump and power up to 24W (12V x 2A) with overcurrent protection Precise Control: Multiple temperature/fan speed control points ensure precise fan curve Dual Curve Mode: Dual incline/stair mode for different user scenarios Fan Stop: The fan can stop completely below a user-defined temperature point Intelligent fan BIOS interface 6 Improve Fan Curve UI: We are increasing control points from 5 to 7 and a larger fan speed graph to provide precise and easier fan curve control. Dual Slope/Stair Graph Mode: The fan curve can be quickly switched between incline and stair modes for different user scenarios. Slope is the traditional and intuitive linear fan speed curve. With the newly added non-linear staircase mode, the fan maintains the same speed within a specific temperature range. Manual Entry: For advanced users, we provide manual fan speed entry for more precise control. EZ Tuning: With can place 4 EZ Tuning points at difficult temperature/fan speed, and Smart Fan 6 can quickly generate fan curve. Fan Curve Profile: The fan curve profile can be saved in BIOS ROM, the profile will be retained after BIOS update. GIGABYTE Control Center GIGABYTE Control CENTER (GCC) is the unified software for all supported GIGABYTE products. It provides a newly designed intuitive user interface to control all necessary functions. A unified software platform for all products supported by Gigabyte Intuitive user interface for ease of use Modular control components only for installed hardware Auto update feature to keep your system up to date and support future products
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 11
Memory - Supported memory clock speeds - 4400,4800,5200,5600,6000,6200,6400 MHz
Memory - Supported memory clock speed (max) - 6200 MHz
Memory - Supported memory types - DDR5-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 2
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - Maximum internal memory - 96 GB
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory > Supported memory types - DDR5 DIMM
Memory > Memory slots - 2
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory bus frequency - 4800 MHz
Memory bus frequency - 5200 MHz
Memory bus frequency - 5600 MHz
Memory bus frequency - 6000 MHz
Memory bus frequency - 6200 MHz
Memory bus frequency - 6400 MHz
Memory slots - 2
Memory type - DDR5
Memory type - DDR5
Audio port Input/Output connectors - 3
BIOS - 1 x 256 Mbit flash Use of licensed AMI UEFI BIOS PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0
BIOS - ACPI version - 5.0
BIOS - BIOS memory size - 256 Mbit
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
BIOS - Desktop Management Interface (DMI) version - 2.7
BIOS - Clear CMOS jumper - Yes
BIOS - System Management BIOS (SMBIOS) version - 2.7
BrandPartCode - B650M S2H
Gross weight - 0.76 kg
Other information - GIGABYTE Control Center (GCC) Support * Available applications in GCC may vary depending on the motherboard model. The supported features of each application may also vary depending on the motherboard specifications. Q-Flash support Support for Q-Flash Plus
COM connector / port - No
Number of DDR5 slots - 2
Detailed data on disk/drive interfaces - PROCESSOR: 1 x M.2 connector (Socket 3, M key, supports 2580 PCIe 4.0 x4/x2 SSDs) Chipset: 4 SATA 6 Gb/s connectors RAID 0, RAID 1 and RAID 10 support for NVMe SSD storage devices RAID 0, RAID 1 and RAID 10 support for SATA storage devices
dimension depth - 55 mm
DisplayPort Input/Output connectors - 1
EAN - 4719331856298
ean - 4719331856298
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - Micro-ATX
Form factor - micro ATX
Frequency speed - 4400/4800/5200/5600/6000/6200/6400 MHz
Features - Windows operating systems supported - Windows 10 x64, Windows 11 x64
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - PC health monitoring - Fan, Temperature, Voltage, Water cooling
Features - Component for - PC
Features - Motherboard form factor - micro ATX
Features - Motherboard chipset - AMD B650
Features - Product colour - Brown
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - normal
Graphics - Integrated graphics processor: 1 x D-Sub port supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz 1 x DisplayPort supporting a maximum resolution of 3840x2160 at 144 Hz * Support for DisplayPort version 1.4. 1 x HDMI port supporting a maximum resolution of 4096x2160@60 Hz * Support HDMI 2.1 and HDCP 2.3 versions. ** Support for native HDMI 2.1 TMDS compliant ports. (Graphics specifications may vary depending on processor support.) Support for up to 3 displays simultaneously
Graphics - Number of displays supported - 3
Graphics - DirectX version - 12.0
Graphics - HDCP - Yes
Graphics - Maximum resolution - 4096 x 2160 pixels
Graphics - Parallel processing technology support - Not supported
GTIN - 4719331856298
HDMI Input/Output connectors - 1
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 8pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x M.2
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x System panel header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 2 x 4pin Chassis fan
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 4 x SATA III 6Gb/s
Accessories included -
Internal I/O - 12V power connector - Yes
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - EPS power connector (8-pin) - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - Front panel connector - Yes
Internal I/O > Number of SATA connectors - 4
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 1
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 4
Internal I/O > Supported hard disk drive interfaces - SATA
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - Total number of SATA connectors - 4
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - TPM connector - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 54 mm
Packaging data - Package depth - 265 mm
Packaging data - Package width - 265 mm
Packaging data - Package weight - 917 g
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 534 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
Packaging content - Batteries included - Yes
Packaging content - Cables included - SATA
Packaging content - Bundled software - Norton Internet Security
Package features > Gross height (mm) - 52.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 265.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 235.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 25.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.23 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Integrated audio - Yes
Integrated LAN - Yes
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 23 x 22.5 cm
dimension height - 264 mm
dimension width - 265 mm
dimension weight - 821 g
Category - Motherboards
Category Code - MBA
Code - B650M S2H
Socket - SAM5
LongDesc - Elevate your computing experience with GIGABYTE's renowned motherboard series: AORUS, AERO, and GIGABYTE. Featuring innovative designs and advanced features, these boards offer exceptional performance and reliability. Whether you're a gamer, content creator, or professional, our series cater to your needs, ensuring uncompromising quality and cutting-edge technology.
LongProductName - Micro ATX, Socket AM5, AMD B650 chipset, 2x DDR5 DIMM, 7.1ch audio, AMI UEFI BIOS
LongSummaryDescription - Gigabyte B650M S2H Motherboard - Supports AMD Ryzen 8000 CPUs, 5+2+2 Phases Digital VRM, up to 6400MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM5, Compatible processor series: AMD Ryzen 5 7th gen, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen. Supported memory types: DDR5-SDRAM, Maximum internal memory: 96 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: M.2, SATA III, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 10. Maximum resolution: 4096 x 2160 pixels. USB connector type: USB Type-A
Logistics data - Country of origin - China
Logistics data - Products per shipping (inner) case - 1 pc(s)
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 1
Max memory size - 96 GB
Max. number of SATA devices - 4
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD B650
Chipset - AMD B650
Model - B650M S2H
name - B650M S2H AM5 2DDR5 HDMI/DP M2 m.ATX
Title - Gigabyte B650M S2H Motherboard - Supports AMD Ryzen 8000 CPUs, 5+2+2 Phases Digital VRM, up to 6400MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1
Name - Gigabyte | B650M S2H 1.0 M/B | Processor family AMD | Processor socket AM5 | DDR5 DIMM | Memory slots 2 | Supported hard disk drive interfaces SATA | Number of SATA connectors 4 | Chipset AMD B650 | Micro ATX
Expansion slots - 1 x M.2
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Expansion slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Expansion slots - Number of M.2 (M) slots - 1
Expansion slots - PCI Express x1 slots - 1
Expansion slots - PCI Express x16 slots - 1
PCI-Express 3.0 1x Expansion slots - 1
PCI-Express 4.0 16x Expansion slots - 1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 28.5 cm
Shipping box quantity - 10
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 58 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 28.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 9 kg
Full Description Line - AMD B650|SAM5|Micro-ATX|DDR5|6400/6200/6000/5600/5200/4800/4400 MHz|Memory slots 2|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 4.0 16x|1xM.2|1x15pin D-sub|1xHDMI|1xDisplayPort|4xUSB 2.0|2xUSB 3.2|1xPS/2|1xRJ45|3xAudio port|SATA|USB 2.0|USB 3.2|Video Depending on CPU|Audio|LAN|RAID SATA 0, 1, 10; NVMe 0, 1, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM5
Processor - Supported processor sockets - Socket AM5
Processor - Maximum internal memory supported by processor - 96 GB
Processor - Processor socket - Socket AM5
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen 5 7th gen, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen
Processor > Processor socket - AM5
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - AMD Ryzen 7000 Series Processors
Processor family - AMD Ryzen 5
Processor family - AMD Ryzen 7
Processor family - AMD Ryzen 9
ProductName - B650M S2H Motherboard - Supports AMD Ryzen 8000 CPUs, 5+2+2 Phases Digital VRM, up to 6400MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1
Software - Norton Internet Security (OEM version) LAN bandwidth management software
PS/2 Input/Output connectors - 1
Vendor Homepage - www.gigabyte.com/Motherboard/B650M-S2H-rev-10/sp#sp
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 10; NVMe 0, 1, 10
Producer product name - B650M S2H 1.0 M/B
producer - Gigabyte
RJ45 Input/Output connectors - 1
SATA Interface - Yes
ShortSummaryDescription - Gigabyte B650M S2H Motherboard - Supports AMD Ryzen 8000 CPUs, 5+2+2 Phases Digital VRM, up to 6400MHz DDR5, 1xPCIe 4.0 M.2, GbE LAN, USB 3.2 Gen 1, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen 5 7th gen, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen, Socket AM5, 96 GB, DDR5-SDRAM
Sound card - Realtek audio CODEC High quality sound 2/4/5.1/7.1-channel * You can change the functionality of the audio jack using audio software. To configure 7.1 channel audio, go to your audio software for audio settings.
Weight & dimensions - Height - 35 mm
Weight & dimensions - Depth - 225 mm
Weight & dimensions - Width - 230 mm
Technical details - Warranty period - 3 year(s)
Technical details > Net weight - 0.53 kg
Technical details > Producer - Gigabyte
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Network interface - Realtek GbE LAN chip (1 Gbps/100 Mbps/10 Mbps)
Network - Ethernet interface type - Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Wi-Fi - No
URL - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B650M-S2H-rev-10
USB 2.0 Input/Output connectors - 4
USB 2.0 Interface - Yes
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 4
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 0
USB 3.2 Input/Output connectors - 2
USB 3.2 Interface - Yes
USB ports at back panel - 6
USB ports on motherboard - 6
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Number of storage drives supported - 5
Storage controllers - Number of HDDs supported - 4
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, SATA III
Storage controllers - RAID support - Yes
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Performance > Chipset - AMD B650
Performance > Motherboard form factor - Micro ATX
vendpn - B650M S2H
Unit Net Weight - 0.65 kg
Unit Gross Weight - 0.9 kg
Unit Box Height - 0.055
Unit Box Length - 0.265
Unit Box Width - 0.265
Unit Brutto Volume - 0.004711 cubm
Brand - Gigabyte
External connectors - 1 x D-Sub
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x PS/2 Keyboard/MouseCombo
External connectors - 1 x Q-Flash Plus button
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 2 x USB 3.0
External connectors - 4 x USB 2.0
Special functions - Voltage detection Temperature detection Fan speed detection Cooling water flow rate detection Fan failure warning Fan speed control * Whether fan speed control is supported depends on the installed fan.
Features - Motherboard chipset family - AMD
118,22 €
Gigabyte B650M S2H
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas