MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 900461 Preces kods: MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Noliktavā 22 gab.
Garantija: 2 gadi
230,47 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: MSI MAG
  • Plates izmērs: ATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD B650
  • Ligzda (socket): AM5
  • Atmiņas tips: DDR5
  • Atmiņas sloti: 4
  • Iebūvēts Wi-Fi: Ir
  • M.2 porti: 3
Pamatinformācija
Sērija : MSI MAG
Plates izmērs ATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD B650

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM5
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR5
Atmiņas sloti 4
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR5 5200MHz (6600MHz OC)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 0
DisplayPort : 1
DVI : 0
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Realtek ALC4080
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Ir
Iebūvēts Wi-Fi : Ir
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 2
External USB Type-C : 1
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 4
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 3
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 2
Internal RGB 12V (4-pin) : 2
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 1
Internal USB Type-C : 1
M.2 porti : 3
SATA 3 Porti : 6
Barošanas bloki (PSU)
Papildus specifikācija
1. kategorija - Galvenās plates un piederumi
2. kategorija - Galvenās plates - AMD
Aizmugurējā paneļa I/O porti - austiņu izejas - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Mikrofona ieeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - S/PDIF izeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A tipa pieslēgvietu skaits - 3
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) C tipa pieslēgvietu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2x2 C tipa porti skaits - 1
Apraksts - - Atbalsta AMD Ryzen™ 7000 sērijas galddatoru procesorus - Atbalsta DDR5 atmiņu, līdz 6400+(OC) MHz - Premium termiskais risinājums: 2,5G LAN un Intel Wi-Fi 6E risinājums: Uzlabots tīkla risinājums profesionālai un multivides lietošanai. Nodrošina drošu, stabilu un ātru tīkla savienojumu - Lightning M.2: PCIe Gen 4 nodrošina maksimālu veiktspēju uz NVMe balstītiem SSD diskiem - Lightning USB 20G: iebūvēts USB 3.2 Gen 2x2 ports, piedāvā 20 Gb/s pārraides ātrumu, kas ir 4 reizes ātrāks nekā USB 3.2 Gen 1 - AUDIO BOOST 5: apveltiet savas ausis ar studijas kvalitātes skaņu, kas nodrošina visdziļāko spēļu pieredzi.
Apraksts - MAG B650 TOMAHAWK WIFI Atbalsta AMD Ryzen 7000 sērijas galddatoru procesorus Atbalsta DDR5 atmiņu, līdz 6400+(OC) MHz Premium termiskais risinājums: M.2 Shield Frozr ir izstrādāts augstas veiktspējas sistēmai un nepārtrauktam darbam 2,5G LAN un Intel Wi-Fi 6E risinājums: Uzlabots tīkla risinājums profesionālai un multivides lietošanai. Nodrošina drošu, stabilu un ātru tīkla savienojumu Lightning M.2: darbojas ar PCIe Gen 4 maksimāli palielina veiktspēju NVMe bāzētiem SSD Lightning USB 20G: iebūvēts USB 3.2 Gen 2x2 ports, piedāvā 20 Gb/s pārraides ātrumu, kas ir 4 reizes ātrāks nekā USB 3.2 Gen 1 AUDIO BOOST 5: atalgos jūsu ausis ar studijas kvalitātes skaņu, lai nodrošinātu visdziļāko spēļu pieredzi MAG sērija cīnās kopā ar spēlētājiem, tiecoties pēc goda. Šajos spēļu produktos ir pievienoti militāri iedvesmoti elementi, un tie ir atdzimuši kā izturības un ilgmūžības simbols. MSI pamatplates ļauj pārvaldīt visu sistēmas un procesora ventilatoru ātrumu un temperatūru BIOS un programmatūrā, izmantojot vienkāršotu grafisko saskarni. Varat arī iestatīt līdz pat 4 mērķa temperatūrām, kas automātiski pielāgos ventilatoru apgriezienus. Izmantojot MSI AI ENGINE, var noteikt CPU un GPU temperatūru un automātiski regulēt sistēmas ventilatoru darbību līdz pareizai vērtībai. MSI ventilatoru galvenes automātiski nosaka ventilatorus, kas darbojas līdzstrāvas vai PWM režīmā, lai optimāli noregulētu ventilatoru apgriezienus un nodrošinātu klusumu. Histereze arī nodrošina vienmērīgu ventilatoru griešanos, lai sistēma paliktu klusa neatkarīgi no apstākļiem. Ir problēmas ar skrūvju griešanu? MSI inovatīvā EZ M.2 skava palīdzēs jums uzstādīt M.2 SSD disku ātri un bez piepūles.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4800
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4800,5000,5200,5400,5600,5800,6000,6200,6400,6600 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 5000
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 5200
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 5400
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 5600
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 5800
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 6000
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 6200
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 6400
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 6600
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 4
Atmiņa - ECC - Nē
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 128 GB
Atmiņa > Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5 DIMM
Atmiņa > Atmiņas slots - 4
Atmiņas kopnes frekvence - 4800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6600 MHz
Atmiņas slots - 4
Atmiņas tips - DDR5
Atmiņas tips - DDR5
Audio ports Ieejas/izejas savienotāji - 5
BIOS -
Bluetooth saskarne - Jā
BrandPartCode - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Bruto svars - 1.64 kg
Cita informācija -
COM savienotājs / ports - Nē
DDR5 slotu skaits - 4
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - 3x M.2 slots: M.2_1 (no CPU) atbalsta līdz PCIe 4.0 x4 , atbalsta 2280/2260 ierīces M.2_2 (no CPU) atbalsta līdz PCIe 4.0 x4 , atbalsta 2280/2260 ierīces M.2_3 (no mikroshēmas) atbalsta līdz PCIe 4.0 x4 , atbalsta 2280/2260 ierīces 6x SATA 6G ports
dimensijas dziļums - 70 mm
dimensionalWeight - 1323
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
EAN - 4711377010153
ean - 4711377010153
EANCode - 4711377010153
Eans - 4711377010153
EAN_kods - 4711377010153
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - ATX
Formas faktors - ATX
Frekvences ātrums - 4800/5000/5200/5400/5600/5800/6000/6200/6400 MHz
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 x64
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - Audio mikroshēma - Realtek ALC4080
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Ventilators
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD B650
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Garantija - 24
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
Grafika - 1 x HDMI 1 x DisplayPort Atbalsta HDMITM 2.1 ar HDR, maksimālā izšķirtspēja 4K 60 Hz Atbalsta DP 1.4, maksimālā izšķirtspēja 8K 60 Hz
GRUPA1 - Atmiņa un procesori
GRUPA2 - Pamatplate
GTIN - 0824142301036
GTIN - 824142301036
GTIN - 4711377010153
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
HST NUMERIS - 7D75-001R
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin šasijas ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB C
Iebūvētie savienotāji - 1 x Šasijas iejaukšanās galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x 8pin 12V
Iebūvētie savienotāji - 2 x adresējams LED
Iebūvētie savienotāji - 2 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 3 x M.2
Iebūvētie savienotāji - 4 x USB 2.0/1.1
Iebūvētie savienotāji - 6 x 4pin korpusa ventilators
Iebūvētie savienotāji - 6 x SATA III 6Gb/s
Iekļautie piederumi -
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - Šasijas iejaukšanās savienotājs - Jā
Iekšējais I/O > SATA savienotāju skaits - 6
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 4
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 2
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 6
Iekšējā I/O > Atbalstītās cietā diska saskarnes - SATA, M.2
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 269 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 370 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 286 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 600.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.684 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 342 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 268 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 70 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 380 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 9.665 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 75.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.68 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00641592 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.05 kg
Integrēts audio - Realtek ALC4080
Integrēts LAN - 2,5 gigabitu
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 243.84 x 304.8 mm
izmērs augstums - 270 mm
izmērs platums - 380 mm
izmērs svars - 1778 g
IZSTRĀDĒTĀJS - MSI KOMPUTERI
kategorija - Galvenās plates AMD Galvenās plates
Kategorija - Mātesplates
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
Kategorija_1 - Mātesplates
Kategorija_2 - Pamatplates - AMD AM5
kods - 7D75-001R
Kods - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kontaktligzda - SAM5
LongDesc - apvienojieties kā viensMAG sērija cīnās kopā ar spēlētājiem, tiecoties pēc goda.Šiem spēļu produktiem pievienojot militāri iedvesmotus elementus, tie atdzima kā izturības un izturības simbols.LIGHTNING GEN 4 PCI-EMSI lightning Gen 4 PCI-E pārstāv x16 interfeisa joslas platumu līdz 64 GB/s, kas ir divkāršojies, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi.PIELĪPOTI, SAUDĪGI lodēti savienojumiMSI PCI Express Steel Armor slots ir piestiprināts pie pamatplates ar papildu lodēšanas punktiem un atbalsta smago grafisko karšu svaru. Kad spēlēs ir svarīga katra priekšrocība, Steel Armor pasargā kontaktpunktu no elektromagnētiskiem traucējumiem.
LongProductName - ATX, AMD B650 mikroshēma, Socket AM5, 4xDDR5, 7.1ch audio, 2.5-Gigabit LAN, Wi-Fi, Bluetooth 5.2
LongSummaryDescription - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI. Procesora ražotājs: Ražotājs: AMD, Procesora ligzda: Socket AM5, savietojamo procesoru sērija: Socket AM5, saderīga procesoru sērija: Socket AM5, saderīga procesoru sērija: AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen: DDR5-SDRAM, Maksimālais iekšējās atmiņas apjoms: 128 GB, Atbalstītais atmiņas taktātrums: 4800,5000,5200,5400,5600,5800,6000,6200,6400,6600 MHz. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: Atbalsta atmiņas diskdziņi: M.2, SATA, RAID līmeņi: 0, 1, 10. Ethernet interfeisa tips: 2,5 Gigabit Ethernet, LAN kontrolieris: Realtek RTL8125B, Top Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6E (802.11ax). Komponente: Dators, Mātesplates formas standarts: ATX, Mātesplates mikroshēmas tips: ATX, Mātesplates mikroshēmu komplekts: AMD .
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 3
Maksimālais atmiņas lielums - 128 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 6
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD B650
Mikroshēmu kopa - AMD B650
Modelis - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
MPN - 7D75-001R
Nosaukums - AM5 MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
nosaukums - MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 4DDR5 HDMI/DP ATX
Nosaukums - MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
nosaukums - MSI MAG B650 Tomahawk WiFi, AMD B650 pamatplate - Sockel AM5, DDR5
Nosaukums - MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI, pamatplate (melna) - AM5
Nosaukums - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 Socket AM5 ATX
Nosaukums - MSI | MAG B650 TOMAHAWK WIFI | Procesoru saimes AMD | Procesora ligzda AM5 | DDR5 DIMM | Atmiņas slots 4 | Atbalstītās cietā diska saskarnes SATA, M.2 | SATA savienotāju skaits 6 | Čipsets AMD B650 | ATX
Optiskie S/PDIF ieejas/izejas savienotāji - 1
PANTS1 - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
PANTS2 -
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Paplašināšanas slots - 2 x PCIe 4.0 x 16
Paplašināšanas slots - M.2 (M) slotu skaits - 3
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
PCI-Express 1x Paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 16x paplašināšanas slots - 2
PDF - https://www.blobs.lt/products/1/6/1/5/8/3/01be635bd1167faa99cb2ed90ccf202a/original.pdf
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 34.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 27 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.76 kg
Pilna apraksta līnija - AMD B650|SAM5|ATX|DDR5|6400/6200/6000/5800/5600/5400/5200/5000/4800 MHz|Atmiņas slots 4|1xPCI-Express 1x|2xPCI-Express 16x|3xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xUSB 2.0|7xUSB 3.2|1xUSB-C|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|5xAudio ports|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|SATA 3.0|Video atkarībā no CPU|Audio Realtek ALC4080|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Atbalstītās procesora ligzdas - ligzda AM5
Procesors - Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen 7 7. paaudzes
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen 7 7. paaudzes, AMD Ryzen 9 7. paaudzes
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen 9 7. paaudzes
Procesors > Procesora ligzda - AM5
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - AMD
Procesors > Saderīgās procesoru sērijas - AMD Ryzen 7000 sērijas galddatoru procesoru atbalsts
Procesoru saime - AMD Ryzen
producerCode - 7D75-001R
ProducerCode - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
productName - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 Socket AM5 ATX
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - MAG B650 Tomahawk WIFI
Programmatūra -
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI/Overview
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 10
Ražotāja produkta nosaukums - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Ražotāja_kods - 7D75-001R
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
Saite - https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI
SATA 3.0 saskarne - Jā
ShortDescription - Socket AM5 | Čipsets AMD B650 | DDR5
ShortSummaryDescription - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen, Socket AM5, DDR5-SDRAM, 128 GB
sizeX - 350
sizeY - 270
sizeZ - 70
Skaņas karte - Realtek ALC4080 kodeks 7.1 kanālu augstas veiktspējas audio S/PDIF izeja Atbalsta līdz 32 bitu/384 kHz atskaņošanu priekšējā panelī
Starling - Y
Stck_Kart - 5
Stck_Pal - 0
Svars - 1,77
Svars - 1.78
svars - 1790
Svars un izmēri - Dziļums - 243.8 mm
Svars un izmēri - Platums - 304.8 mm
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.97 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MSI
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Tīkla interfeiss - Bluetooth
Tīkla interfeiss - Realtek RTL8125B 2.5Gbps LAN AMD Wi-Fi 6E 802.11 a/ b/ g/ n/ ac/ ax Bezvadu modulis ir iepriekš instalēts M.2 slotā (Key-E) MU-MIMO TX/RX atbalsts Atbalsta 20MHz, 40MHz, 80MHz, 160MHz joslas platumu 2,4GHz/ 5GHz vai 6GHz joslās Bluetooth 5.2
Tīkla interfeiss - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.2
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - 2,5 gigabitu Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - LAN kontrolieris - Realtek RTL8125B
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6E (802.11ax).
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6E (802.11ax)
URL - https://uk.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 2
USB 2.0 saskarne - Jā
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 6
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 5
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 7
USB 3.2 saskarne - Jā
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 10
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 7
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, SATA
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID atbalsts - Jā
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 10
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 1
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 10
Veiktspēja > Mikroshēmas - AMD B650
Veiktspēja > Pamatplates formas standarts - ATX
vendpn - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Vienība Neto svars - 1.3 kg
Vienības bruto svars - 1.76 kg
Vienības kastes augstums - 0.07
Vienības kastes garums - 0.345
Vienības kastes platums - 0.27
Vienība Slikts tilpums - 0,006521 kubikmetrs
WiFi saskarne - Jā
Zīmols - MSI
Ārējie savienotāji - 1 x aizmugurējais skaļrunis
Ārējie savienotāji - 1 x centrālais skaļrunis / zemfrekvences skaļrunis
Ārējie savienotāji - 1 x DisplayPort
Ārējie savienotāji - 1 x Flash BIOS poga
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line In
Ārējie savienotāji - 1 x līnijas izeja
Ārējie savienotāji - 1 x MIC
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 1 x S/PDIF
Ārējie savienotāji - 1 x USB 3.1 Type-C
Ārējie savienotāji - 2 x SMA
Ārējie savienotāji - 2 x USB 2.0
Ārējie savienotāji - 3 x USB 3.1
Ārējie savienotāji - 4 x USB 3.0
Īpašās funkcijas -
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - AMD
Rear panel I/O ports - Headphone outputs - 1
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.1
Rear panel I/O ports - Microphone in - Yes
Rear panel I/O ports - S/PDIF out port - Yes
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A ports quantity - 3
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2x2 Type-C ports quantity - 1
Description - - Supports AMD Ryzen™ 7000 Series Desktop Processors - Supports DDR5 Memory, up to 6400+(OC) MHz - Premium Thermal Solution: Extended Heatsink Design and M.2 Shield Frozr are built for high performance system and non-stop works - 2.5G LAN and Intel Wi-Fi 6E Solution: Upgraded network solution for professional and multimedia use. Delivers a secure, stable and fast network connection - Lightning M.2: Running at PCIe Gen 4 maximizes performance for NVMe based SSDs - Lightning USB 20G: Built-in USB 3.2 Gen 2x2 port, offers 20Gbps transmission speed, 4X faster than USB 3.2 Gen 1 - AUDIO BOOST 5: Reward your ears with studio grade sound quality for the most immersive gaming experience
Description - MAG B650 TOMAHAWK WIFI Supports AMD Ryzen 7000 Series Desktop Processors Supports DDR5 Memory, up to 6400+(OC) MHz Premium Thermal Solution: Extended Heatsink Design and M.2 Shield Frozr are built for high performance system and non-stop works 2.5G LAN and Intel Wi-Fi 6E Solution: Upgraded network solution for professional and multimedia use. Delivers a secure, stable and fast network connection Lightning M.2: Running at PCIe Gen 4 maximizes performance for NVMe based SSDs Lightning USB 20G: Built-in USB 3.2 Gen 2x2 port, offers 20Gbps transmission speed, 4X faster than USB 3.2 Gen 1 AUDIO BOOST 5: Reward your ears with studio grade sound quality for the most immersive gaming experience The MAG series fights alongside gamers in pursuit of honor. With added military-inspired elements in these gaming products, they were reborn as the symbol of sturdiness and durability. MSI motherboards let you manage speeds and temperatures for all your system and CPU fans in BIOS and software with a simplified graphical interface. You can also set up to 4 temperature targets, which will adjust the fan speeds automatically. Detecting CPU & GPU temperatures and automatically adjusting fan duty of system fans to a proper value by adopting MSI AI ENGINE. MSI fan headers automatically detect fans running in DC or PWM mode for optimal tuning of fan speeds and silence. Hysteresis also makes your fans spin up fluently to make sure your system stays silent, no matter what. Have trouble turning screws? MSI innovative EZ M.2 clip assist you install an M.2 SSD quickly and effortlessly.
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 11
Memory - Supported memory clock speeds - 4800
Memory - Supported memory clock speeds - 4800,5000,5200,5400,5600,5800,6000,6200,6400,6600 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 5000
Memory - Supported memory clock speeds - 5200
Memory - Supported memory clock speeds - 5400
Memory - Supported memory clock speeds - 5600
Memory - Supported memory clock speeds - 5800
Memory - Supported memory clock speeds - 6000
Memory - Supported memory clock speeds - 6200
Memory - Supported memory clock speeds - 6400
Memory - Supported memory clock speeds - 6600
Memory - Supported memory types - DDR5-SDRAM
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - ECC - No
Memory - Maximum internal memory - 128 GB
Memory > Supported memory types - DDR5 DIMM
Memory > Memory slots - 4
Memory bus frequency - 4800 MHz
Memory bus frequency - 5000 MHz
Memory bus frequency - 5200 MHz
Memory bus frequency - 5400 MHz
Memory bus frequency - 5600 MHz
Memory bus frequency - 5800 MHz
Memory bus frequency - 6000 MHz
Memory bus frequency - 6200 MHz
Memory bus frequency - 6400 MHz
Memory bus frequency - 6600 MHz
Memory slots - 4
Memory type - DDR5
Memory type - DDR5
Audio port Input/Output connectors - 5
BIOS -
Bluetooth Interface - Yes
BrandPartCode - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Gross weight - 1.64 kg
Other information -
COM connector / port - No
Number of DDR5 slots - 4
Detailed data on disk/drive interfaces - 3x M.2 slot: M.2_1 (From CPU) supports up to PCIe 4.0 x4 , supports 2280/2260 devices M.2_2 (From CPU) supports up to PCIe 4.0 x4 , supports 2280/2260 devices M.2_3 (From Chipset) supports up to PCIe 4.0 x4 , supports 2280/2260 devices 6x SATA 6G port
dimension depth - 70 mm
dimensionalWeight - 1323
DisplayPort Input/Output connectors - 1
EAN - 4711377010153
ean - 4711377010153
EANCode - 4711377010153
Eans - 4711377010153
EAN_code - 4711377010153
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - ATX
Form factor - ATX
Frequency speed - 4800/5000/5200/5400/5600/5800/6000/6200/6400 MHz
Features - Windows operating systems supported - Windows 11 x64
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Audio chip - Realtek ALC4080
Features - PC health monitoring - Fan
Features - Component for - PC
Features - Motherboard form factor - ATX
Features - Motherboard chipset - AMD B650
Features - Product colour - Black
Warranty - 24
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
Graphics - 1 x HDMI 1 x DisplayPort Support for HDMITM 2.1 with HDR, maximum resolution of 4K 60Hz Support for DP 1.4, maximum resolution of 8K 60Hz
GRUPPE1 - Memory & Processors
GRUPPE2 - Mainboard
GTIN - 0824142301036
GTIN - 824142301036
GTIN - 4711377010153
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
HSTNUMMER - 7D75-001R
Onboard connectors - 1 x 4pin Chassis fan
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB C
Onboard connectors - 1 x Chassis intrusion header
Onboard connectors - 2 x 8pin 12V
Onboard connectors - 2 x Addressable LED
Onboard connectors - 2 x System panel header
Onboard connectors - 2 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 3 x M.2
Onboard connectors - 4 x USB 2.0/1.1
Onboard connectors - 6 x 4pin wentylator obudowy
Onboard connectors - 6 x SATA III 6Gb/s
Accessories included -
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - Front panel connector - Yes
Internal I/O - Chassis intrusion connector - Yes
Internal I/O > Number of SATA connectors - 6
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 4
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 2
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 6
Internal I/O > Supported hard disk drive interfaces - SATA, M.2
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 269 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 370 mm
Package features > Gross depth master carton - 286 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 600.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.684 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 342 mm
Package features > Gross depth (mm) - 268 mm
Package features > Gross width (mm) - 70 mm
Package features > Gross width master carton - 380 mm
Package features > Net weight master carton - 9.665 kg
Package features > Plastic (No PET) - 75.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.68 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00641592 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.05 kg
Integrated audio - Realtek ALC4080
Integrated LAN - 2.5 Gigabit
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 243.84 x 304.8 mm
dimension height - 270 mm
dimension width - 380 mm
dimension weight - 1778 g
HERSTELLER - MSI COMPUTER
category - Mainboards AMD Mainboards
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBA
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM5
code - 7D75-001R
Code - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Socket - SAM5
LongDesc - unite as oneThe MAG series fights alongside gamers in pursuit of honor.With added military-inspired elements in these gaming products, they were reborn as the symbol of sturdiness and durability.LIGHTNING GEN 4 PCI-EMSI lightning Gen 4 PCI-E represents the bandwidth of a x16 interface to 64GB/s that has doubled compared to its previous generation.REINFORCED, HEAVY SOLDERED CONNECTIONSMSI PCI Express Steel Armor slots are secured to the motherboard with extra solder points and support the weight of heavy graphics cards. When every advantage in games counts, Steel Armor shields the point of contact from electromagnetic interference.
LongProductName - ATX, AMD B650 chipset, Socket AM5, 4xDDR5, 7.1ch audio, 2.5-Gigabit LAN, Wi-Fi, Bluetooth 5.2
LongSummaryDescription - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM5, Compatible processor series: AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen. Supported memory types: DDR5-SDRAM, Maximum internal memory: 128 GB, Supported memory clock speeds: 4800,5000,5200,5400,5600,5800,6000,6200,6400,6600 MHz. Supported storage drive interfaces: M.2, SATA, RAID levels: 0, 1, 10. Ethernet interface type: 2.5 Gigabit Ethernet, LAN controller: Realtek RTL8125B, Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6E (802.11ax). Component for: PC, Motherboard form factor: ATX, Motherboard chipset family: AMD
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 3
Max memory size - 128 GB
Max. number of SATA devices - 6
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD B650
Chipset - AMD B650
Model - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
MPN - 7D75-001R
Name - AM5 MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
name - MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 4DDR5 HDMI/DP ATX
Name - MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
name - MSI MAG B650 Tomahawk WiFi, AMD B650 Mainboard - Sockel AM5, DDR5
Name - MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI, motherboard (black) - AM5
Title - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 Socket AM5 ATX
Name - MSI | MAG B650 TOMAHAWK WIFI | Processor family AMD | Processor socket AM5 | DDR5 DIMM | Memory slots 4 | Supported hard disk drive interfaces SATA, M.2 | Number of SATA connectors 6 | Chipset AMD B650 | ATX
Optical S/PDIF Input/Output connectors - 1
ARTIKEL1 - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
ARTIKEL2 -
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Expansion slots - 2 x PCIe 4.0 x 16
Expansion slots - Number of M.2 (M) slots - 3
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
PCI-Express 1x Expansion slots - 1
PCI-Express 16x Expansion slots - 2
PDF - https://www.blobs.lt/products/1/6/1/5/8/3/01be635bd1167faa99cb2ed90ccf202a/original.pdf
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 7 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 34.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 27 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.76 kg
Full Description Line - AMD B650|SAM5|ATX|DDR5|6400/6200/6000/5800/5600/5400/5200/5000/4800 MHz|Memory slots 4|1xPCI-Express 1x|2xPCI-Express 16x|3xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xUSB 2.0|7xUSB 3.2|1xUSB-C|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|5xAudio port|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|SATA 3.0|Video Depending on CPU|Audio Realtek ALC4080|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM5
Processor - Supported processor sockets - Socket AM5
Processor - Processor socket - Socket AM5
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen 7 7th Gen
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen 9 7th Gen
Processor > Processor socket - AM5
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - Supports AMD Ryzen 7000 Series Desktop Processors
Processor family - AMD Ryzen
producerCode - 7D75-001R
ProducerCode - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
productName - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 Socket AM5 ATX
productSize - Normal
ProductName - MAG B650 Tomahawk WIFI
Software -
Vendor Homepage - www.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI/Overview
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 10
Producer product name - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Manufacturer_code - 7D75-001R
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
RJ45 Input/Output connectors - 1
Link - https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI
SATA 3.0 Interface - Yes
ShortDescription - Socket AM5 | Chipset AMD B650 | DDR5
ShortSummaryDescription - MSI MAG B650 Tomahawk WIFI, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen, Socket AM5, DDR5-SDRAM, 128 GB
sizeX - 350
sizeY - 270
sizeZ - 70
Sound card - Realtek ALC4080 Codec 7.1-Channel High Performance Audio S/PDIF output Supports up to 32-bit/384kHz front panel playback
Storno - Y
Stck_Kart - 5
Stck_Pal - 0
Weight - 1,77
Weight - 1.78
weight - 1790
Weight & dimensions - Depth - 243.8 mm
Weight & dimensions - Width - 304.8 mm
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.97 kg
Technical details > Producer - MSI
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Network interface - Bluetooth
Network interface - Realtek RTL8125B 2.5Gbps LAN AMD Wi-Fi 6E 802.11 a/ b/ g/ n/ ac/ ax Wireless module is pre-installed in M.2 slot (Key-E) MU-MIMO TX/RX support Supports 20MHz, 40MHz, 80MHz,160MHz bandwidth in 2.4GHz/ 5GHz or 6GHz bands Bluetooth 5.2
Network interface - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.2
Network - Ethernet interface type - 2.5 Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - LAN controller - Realtek RTL8125B
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6E (802.11ax)
URL - https://uk.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI
USB-C Input/Output connectors - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 2
USB 2.0 Interface - Yes
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 6
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 5
USB 3.2 Input/Output connectors - 7
USB 3.2 Interface - Yes
USB ports at back panel - 10
USB ports on motherboard - 7
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, SATA
Storage controllers - RAID support - Yes
Storage controllers - RAID levels - 0
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Storage controllers - RAID levels - 1
Storage controllers - RAID levels - 10
Performance > Chipset - AMD B650
Performance > Motherboard form factor - ATX
vendpn - MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Unit Net Weight - 1.3 kg
Unit Gross Weight - 1.76 kg
Unit Box Height - 0.07
Unit Box Length - 0.345
Unit Box Width - 0.27
Unit Brutto Volume - 0.006521 cubm
WiFi Interface - Yes
Brand - MSI
External connectors - 1 x Rear Speaker
External connectors - 1 x Central Speaker / Subwoofer
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x Flash BIOS Button
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x S/PDIF
External connectors - 1 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 2 x SMA
External connectors - 2 x USB 2.0
External connectors - 3 x USB 3.1
External connectors - 4 x USB 3.0
Special functions -
Features - Motherboard chipset family - AMD
230,47 €
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas