Gigabyte X670E AORUS MASTER

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 893756 Preces kods: X670E AORUS MASTER
Noliktavā 11 gab.
Garantija: 3 gadi
536,36 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: Gigabyte AORUS
  • Plates izmērs: ATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD X670E
  • Ligzda (socket): AM5
  • Atmiņas tips: DDR5
  • Atmiņas sloti: 4
  • Iebūvēts Wi-Fi: Ir
  • M.2 porti: 4
Pamatinformācija
Sērija : Gigabyte AORUS
Plates izmērs ATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD X670E

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM5
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR5
Atmiņas sloti 4
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR5 5200MHz

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 0
DisplayPort : 1
DVI : 0
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Realtek ALC1220
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Ir
Iebūvēts Wi-Fi : Ir
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 2
External USB Type-C : 2
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 4
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 4
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 2
Internal RGB 12V (4-pin) : 2
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 2
Internal USB Type-C : 1
M.2 porti : 4
SATA 3 Porti : 6
Barošanas bloki (PSU)
Papildus specifikācija
1. kategorija - Galvenās plates un piederumi
2. kategorija - Galvenās plates - AMD
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Antenu savienotāju skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPorts skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPort versija - 1.4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.0
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Q-Flash Plus - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - S/PDIF izeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 3
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A tipa pieslēgvietu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) C tipa pieslēgvietu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2x2 C tipa porti skaits - 1
Apraksts - Nepārspējama veiktspēja TWIN Digital VRM dizains PCIe 5.0 dizains EXPO un XMP atbalsts Aktīvais OC tūneris Strauji mainoties tehnoloģijām, GIGABYTE vienmēr seko līdzi jaunākajām tendencēm un piedāvā klientiem uzlabotas funkcijas un jaunākās tehnoloģijas. GIGABYTE pamatplates ir aprīkotas ar uzlabotu barošanas risinājumu, jaunākajiem datu glabāšanas standartiem un izcilu savienojamību, lai nodrošinātu optimizētu spēļu veiktspēju. Lielisks termiskais dizains Termiskais dizains Flipper III izkārtojums Thermal Guard III Inteliģentais ventilators 6 GIGABYTE pamatplates nepārspējamo veiktspēju garantē inovatīvs un optimizēts termiskais dizains, kas nodrošina vislabāko procesora, mikroshēmas, SSD stabilitāti un zemas temperatūras pie pilnas lietojumprogrammu slodzes un spēļu veiktspējas. Savienojamība Wi-Fi 802.11ax 6E 2.5GbE LAN Aizmugurējais un priekšējais USB-C 20Gb/s ports USB-C 10 Gb/s ar alternatīvu DP režīmu Hi-Fi skaņa GIGABYTE pamatplatēs ir iekļautas vairākas noderīgas un intuitīvas programmas, kas palīdz lietotājiem kontrolēt katru pamatplates aspektu un nodrošina pielāgojamus apgaismojuma efektus ar unikālu estētiku, kas atbilst jūsu unikālajai personībai. Ārkārtīgi izturīga, DIY draudzīga Q-Flash Plus GIGABYTE Ultra Durable konstrukcija nodrošina produkta izturību un augstas kvalitātes ražošanas procesu. GIGABYTE pamatplatēs tiek izmantoti labākie komponenti un pastiprināta katra ligzda, lai katra no tām būtu izturīga un izturīga.
Apraksts - X670E AORUS MASTER (rev. 1.1) AMD Socket AM5 : Atbalsta AMD Ryzen™ 7000 sērijas procesorus Nepārspējama veiktspēja : Divkanālu DDR5 : 4*SMD DIMM ar EXPO un XMP atmiņas moduļu atbalstu Nākamās paaudzes datu glabāšana : 2*PCIe 5.0 x4 un 2*PCIe 4.0 x4 M.2 Savienotāji Fins-Array III un M.2 Thermal Guard III : VRM barošanas stabilitātes nodrošināšanai un 25110 PCIe 5.0 M.2 SSD veiktspējas nodrošināšanai EZ-Latch Plus : SMD PCIe 5.0 x16 ligzda un M.2 savienotāji ar ātru atbrīvošanu un bezskrūvju dizainu Hi-Fi audio ar DTS : X® Ultra : ALC1220 CODEC Ātrie tīkli : Intel 2.5GbE LAN un Intel® Wi-Fi 6E 802.11ax Paplašinātā savienojamība : DP, HDMI, USB-C ar DP Alt režīmu, Dual USB-C 20Gbps un gaidāmais GIGABYTE USB4 AIC atbalsts Q-Flash Plus : BIOS atjaunināšana bez CPU, atmiņas un grafiskās kartes instalēšanas * Reālais atbalsts var atšķirties atkarībā no CPU.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4400
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4400,4800,5200,5600,6000,6200,6400 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4800
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 5200
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 4
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 128 GB
Atmiņas kopnes frekvence - 4400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5200 MHz
Atmiņas slots - 4
Atmiņas tips - DDR5
Atmiņas tips - DDR5
Audio ieejas/izejas savienotāji - 1
Audio izvades ieejas/izejas savienotāji - 1
BIOS - 1 x 256 Mbit zibatmiņas zibatmiņa Licencēta AMI UEFI BIOS PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0 izmantošana
BIOS - BIOS atmiņas lielums - 256 Mb/s
BIOS - BIOS tips - UEFI AMI
BrandPartCode - X670E AORUS MASTER (REV. 1.0)
Bruto svars Kg - 3,33
Cita informācija -
DDR5 slotu skaits - 4
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - RAID 0, RAID 1, RAID 10
dimensijas dziļums - 90 mm
dimensionalWeight - 1680
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
ean - 4719331844363
EAN - 4719331844363
Eans - 4719331844363
EAN_kods - 4719331844363
Formas faktors - E-ATX
Formas faktors - EATX
Frekvences ātrums - 4400/4800/5200 MHz
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Home x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Home x64, Windows 11 x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 x64
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - ATX
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - Paplašināts ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD X670
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
Grafika - Integrēts grafikas procesors: 1 x DisplayPort ar maksimālo izšķirtspēju 3840x2160@144 Hz DisplayPort 1.4 un HDR atbalsts. 1 x C tipa USB ports, kas atbalsta USB 3.2 Gen 2 un DisplayPort video izeju un maksimālo izšķirtspēju 3840x2160@144 Hz DisplayPort 1.4 un HDR atbalstu. 1 x HDMI ports ar maksimālo izšķirtspēju 4096x2160@60 Hz Atbalsta HDMI 2.0 un HDCP 2.3.
Grafika - Paralēlās apstrādes tehnoloģiju atbalsts - Crossfire
GTIN - 4719331844363
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4-pin ūdens sūkņa ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin šasijas ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x Atiestatīšanas poga
Iebūvētie savienotāji - 1 x barošanas poga
Iebūvētie savienotāji - 1 x barošanas rezultātā galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x Clear CMOS džemperis
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x Sprieguma mērīšanas modulis
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB C
Iebūvētie savienotāji - 2 x 8pin 12V
Iebūvētie savienotāji - 2 x temperatūras sensors
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 2.0/1.1 galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 4 x M.2
Iebūvētie savienotāji - 6 x SATA III 6Gb/s
Iekļautie piederumi -
Iekšējais I/O - Audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - sūkņa savienotājs - 1
Iekšējais I/O - Temperatūras sensors - Jā
Iekšējais I/O - Šasijas iejaukšanās savienotājs - Jā
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) savienotāji - 1
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 6
Iekšējās I/O - PCI Express x16 (4.x paaudzes) slots - 1
Iekšējās I/O - PCI Express x16 (5.x paaudzes) slots - 1
Iekšējās I/O - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Iekšējās I/O - RGB LED kontaktligzdu galvene - Jā
Iekšējās I/O - TPM savienotājs - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti draiveri - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - SATA
Integrēts audio - Jā
Integrēts LAN - 2,5 gigabitu
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Jā
Izmēri - 30,5 x 26,9 cm
izmērs augstums - 300 mm
izmērs platums - 350 mm
izmērs svars - 2970 g
kategorija - Galvenās plates AMD Galvenās plates
Kategorija - Mātesplates
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
Kategorija_1 - Mātesplates
Kategorija_2 - Pamatplates - AMD AM3+
kods - X670E AORUS MASTER
Kontaktligzda - SAM5
LongDesc - TWIN Digital VRM dizainsLai nodrošinātu AMD jaunās paaudzes procesoru maksimālu Turbo Boost un overclocking veiktspēju, GIGABYTE AORUS sērijas pamatplates ir aprīkotas ar līdz šim labāko VRM dizainu un augstākās kvalitātes komponentiem.Jaunākās paaudzes Ultra Durable™ SMD PCIe 5.*.0 ArmorJaunās paaudzes GIGABYTE ekskluzīvais nerūsējošā tērauda PCI-e aizsargs ir par 20% platāks, nodrošinot pastiprinātu stiepes izturību.DDR5 Auto BoosterAutomātiski paaugstina DDR5 natīvo frekvenci līdz 5000 MHz, kamēr sistēma ir ļoti noslogota, veicot vienu klikšķi.GIGABYTE Active OC TunerAr GIGABYTE ekskluzīvo Active OC Tuner BIOS funkciju, CPU* var strādāt ar AMD P.B.O. spēlēm un citām nelielas slodzes lietojumprogrammām ar visaugstāko CPU boost taktu, bet, kad lietojumprogrammās nepieciešama visu CPU kodolu jauda, tas automātiski pārslēdzas uz manuālo OC režīmu, kurā var izmantot visu CPU kodolu augsto frekvenci.Izcils termiskais dizainsGIGABYTE pamatplatēm nepārspējamu veiktspēju garantē inovatīvs un optimizēts termiskais dizains, lai nodrošinātu vislabāko CPU, mikroshēmas, SSD stabilitāti un zemas temperatūras pilnās slodzes lietojumprogrammu un spēļu laikā.PERSONALIZĀCIJAGIGABYTE pamatplatēm komplektā ir vairākas noderīgas un intuitīvas programmatūras, kas palīdz lietotājiem kontrolēt katru pamatplates aspektu un nodrošina pielāgojamu apgaismojuma efektu ar izcilu estētiku, kas atbilst jūsu unikālajai personībai.ULTRA DURABLEGIGABYTE Ultra Durable™ dizains nodrošina produkta izturību un augstas kvalitātes ražošanas procesu. GIGABYTE pamatplatēs tiek izmantoti labākie komponenti un pastiprināta katra slota, lai katra no tām būtu izturīga un izturīga..
LongProductName - Socket AM5, AMD X670, 4 x DDR5, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, 6 x SATA III, HDM, RJ-45, E-ATX
LongSummaryDescription - Gigabyte X670E AORUS MASTER (REV. 1.0). Procesora ražotājs: Procesora ligzda: AMD, Procesora ligzda: Socket AM5, savietojamo procesoru sērija: AMD Ryzen™ 7. Atbalstītie atmiņas tipi: DDR5-SDRAM, Maksimālā iekšējā atmiņa: 128 GB, Atmiņas slotu tips: DIMM. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: Atbalstītie atmiņas disku tipi: M.2, SATA II, Atbalstītie atmiņas disku tipi: Atbalsta atmiņas diskdziņi: HDD un SSD, RAID līmeņi: 0, 1, 10. Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts: Crossfire. Ethernet interfeisa tips: 2,5 Gigabit Ethernet, Top Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6E (802.11ax), Wi-Fi standarti: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E...
M.2 paplašināšanas slots - 4
Maksimālais atmiņas lielums - 128 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 6
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD X670
Mikroshēmu kopa - AMD X670
Modelis - X670E AORUS MASTER
Modelis - X670E AORUS MASTER (rev. 1.1)
MPN - X670E AORUS MASTER
Nosaukums - AM5 GIGABYTE X670E AORUS MASTER DDR5
Nosaukums - Gigabyte X670E AORUS MASTER
Nosaukums - Gigabyte X670E AORUS MASTER (REV. 1.0) pamatplate AMD X670 Socket AM5 ATX
nosaukums - GIGABYTE X670E AORUS Master, AMD X670E pamatplate - Sockel AM5
Nosaukums - GigaByte X670E AORUS MASTER - AM5
nosaukums - X670E AORUS MASTER AM5 4DDR5 HDMI/DP EATX
Optiskie S/PDIF ieejas/izejas savienotāji - 1
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 3.0 x 2
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 4.0 x 4
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 5.0 x 16
PCI-Express 3.0 2x paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 4.0 4x paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 5.0 16x paplašināšanas slots - 1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 36.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 4
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 41 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 33.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 13.3 kg
Pilna apraksta līnija - AMD X670|SAM5|EATX|DDR5|5200/4800/4400 MHz|Atmiņas slots 4|1xPCI-Express 3.0 2x|1xPCI-Express 4.0 4x |1xPCI-Express 5.0 16x|4xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|1xAudio-In|1xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|2xUSB-C|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|2xRF-Out|SATA|Video|Audio|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - maksimālais SMP procesoru skaits - 1
Procesors - Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 7
Procesoru saime - AMD Ryzen
producerCode - X670E AORUS MASTER
ProducerCode - X670E AORUS MASTER (rev. 1.0)
productName - PAMATPLATE GIGABYTE X670E AORUS MASTER
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - X670E AORUS MASTER (REV. 1.0)
Programmatūra -
Pārdevēja mājas lapa - www.gigabyte.com/Motherboard/X670E-AORUS-MASTER-rev-10#kf
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 10
Ražotāja kods - X670E AORUS MASTER
Ražotāja nosaukums - Gigabyte
Ražotāja_kods - X670E AORUS MASTER
ražotājs - Gigabyte
Ražotājs - Gigabyte
Ražotājs - GigaByte
Ražotājs - Gigabyte
RF-Out ieejas/izejas savienotāji - 2
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
SATA saskarne - Jā
ShortDescription - Socket AM5 | Čipsets AMD X670E | DDR5
ShortSummaryDescription - Gigabyte X670E AORUS MASTER (REV. 1.0), AMD, Socket AM5, AMD Ryzen™ 7, DDR5-SDRAM, 128 GB, DIMM
sizeX - 80
sizeY - 350
sizeZ - 300
Skaņas karte - Realtek ALC1220-VB kodeks Aizmugurējā paneļa līnijas izeja atbalsta DSD audio. DTS:X Ultra augstas kvalitātes skaņas atbalsts 2/4/5.1/7.1 kanālu izeja Izmantojot audio programmatūru, varat mainīt audio ligzdas funkcionalitāti. Lai iestatītu 7.1 kanālu audio, skatiet audio programmatūru, lai veiktu audio iestatījumus. S/PDIF izejas atbalsts
Svars - 2,95
Svars - 2.95
svars - 2960
Svars un izmēri - Dziļums - 269 mm
Svars un izmēri - Platums - 305 mm
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Tīkla interfeiss - Bluetooth
Tīkla interfeiss - Intel 2,5 GbE LAN mikroshēma (2,5 Gbps/1 Gbps/100 Mbps) Intel Wi-Fi 6E AX210
Tīkla interfeiss - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - 2,5 gigabitu Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax).
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Tīkls - WLAN kontroliera modelis - Intel® Wi-Fi 6E AX210
URL - https://www.gigabyte.com/Motherboard/X670E-AORUS-MASTER-rev-10#kf
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 2
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 2
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 4
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 4
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 12
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 5
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītie atmiņas disku tipi - HDD UN SSD
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, SATA II
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, SATA III
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 10
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 1
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 10
vendpn - X670E AORUS MASTER
Vienība Neto svars - 1.8 kg
Vienības bruto svars - 3.33 kg
Vienības kastes augstums - 0.295
Vienības kastes garums - 0.345
Vienības kastes platums - 0.085
Vienība Slikts tilpums - 0,01253 kubikmetru
Zīmols - Gigabyte
Ārējie savienotāji - 1 x DisplayPort
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line Out (priekšējais)
Ārējie savienotāji - 1 x MIC (priekšējais)
Ārējie savienotāji - 1 x Q-Flash Plus poga
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 1 x S/PDIF
Ārējie savienotāji - 2 x SMA
Ārējie savienotāji - 2 x USB 2.0
Ārējie savienotāji - 2 x USB 3.1 Type-C
Ārējie savienotāji - 4 x USB 3.0
Ārējie savienotāji - 4 x USB 3.1
Īpašās funkcijas - GIGABYTE Control Center (GCC) atbalsts GCC pieejamās programmas var atšķirties atkarībā no pamatplates modeļa. Arī katras lietojumprogrammas atbalstītās funkcijas var atšķirties atkarībā no pamatplates specifikācijām. Q-Flash atbalsts Q-Flash Plus atbalsts Q-Flash Plus atbalsts inteliģentai dublēšanai
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
Īss apraksts - GIGA X670E AORUS MASTER AM5/DDR5/ATX
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - AMD
Rear panel I/O ports - Number of antenna connectors - 2
Rear panel I/O ports - DisplayPorts quantity - 1
Rear panel I/O ports - DisplayPort version - 1.4
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.0
Rear panel I/O ports - Q-Flash Plus - Yes
Rear panel I/O ports - S/PDIF out port - Yes
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 3
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2x2 Type-C ports quantity - 1
Description - Unparalleled performance TWIN Digital VRM design PCIe 5.0 design EXPO and XMP support Active OC Tuner With rapid changes in technology, GIGABYTE is always keeping up with the latest trends and providing customers with advanced features and the latest technology. GIGABYTE motherboards are equipped with an enhanced power solution, the latest storage standards and exceptional connectivity to ensure optimised gaming performance. Superb thermal design Thermal design Flipper III layout Thermal Guard III Intelligent fan 6 The unparalleled performance of GIGABYTE motherboards is guaranteed by an innovative and optimised thermal design to ensure the best CPU, chipset, SSD stability and low temperatures under full application load and gaming performance. Connectivity Wi-Fi 802.11ax 6E 2.5GbE LAN Rear and front USB-C 20Gb/s port USB-C 10 Gb/s with alternative DP mode Hi-Fi sound GIGABYTE motherboards include several useful and intuitive programs to help users control every aspect of the motherboard and provide customisable lighting effects with unique aesthetics to match your unique personality. Extremely robust DIY-friendly Q-Flash Plus GIGABYTE Ultra Durable design ensures product durability and a high quality manufacturing process. GIGABYTE motherboards use the finest components and reinforce each socket to make each one robust and durable.
Description - X670E AORUS MASTER (rev. 1.1) AMD Socket AM5 : Supports AMD Ryzen™ 7000 Series Processors Unparalleled Performance : Twin 16+2+2 Phases Digital VRM Solution Dual Channel DDR5 : 4*SMD DIMMs with EXPO & XMP Memory Module Support Next Generation Storage : 2*PCIe 5.0 x4 and 2*PCIe 4.0 x4 M.2 Connectors Fins-Array III & M.2 Thermal Guard III : To Ensure VRM Power Stability & 25110 PCIe 5.0 M.2 SSD Performance EZ-Latch Plus : SMD PCIe 5.0 x16 Slot & M.2 Connectors with Quick Release & Screwless Design Hi-Fi Audio with DTS : X® Ultra : ALC1220 CODEC Fast Networks : Intel 2.5GbE LAN & Intel® Wi-Fi 6E 802.11ax Extended Connectivity : DP, HDMI, USB-C with DP Alt Mode, Dual USB-C 20Gbps and Upcoming GIGABYTE USB4 AIC Support Q-Flash Plus : Update BIOS Without Installing the CPU, Memory and Graphics Card * Actual support may vary by CPU.
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 11
Memory - Supported memory clock speeds - 4400
Memory - Supported memory clock speeds - 4400,4800,5200,5600,6000,6200,6400 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 4800
Memory - Supported memory clock speeds - 5200
Memory - Supported memory types - DDR5-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Maximum internal memory - 128 GB
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory bus frequency - 4800 MHz
Memory bus frequency - 5200 MHz
Memory slots - 4
Memory type - DDR5
Memory type - DDR5
Audio-In Input/Output connectors - 1
Audio-Out Input/Output connectors - 1
BIOS - 1 x 256 Mbit flash Use of licensed AMI UEFI BIOS PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0
BIOS - BIOS memory size - 256 Mbit
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
BrandPartCode - X670E AORUS MASTER (REV. 1.0)
Gross Weight Kg - 3,33
Other information -
Number of DDR5 slots - 4
Detailed data on disk/drive interfaces - RAID 0, RAID 1, RAID 10
dimension depth - 90 mm
dimensionalWeight - 1680
DisplayPort Input/Output connectors - 1
ean - 4719331844363
EAN - 4719331844363
Eans - 4719331844363
EAN_code - 4719331844363
Form factor - E-ATX
Form Factor - EATX
Frequency speed - 4400/4800/5200 MHz
Features - Windows operating systems supported - Windows 10 Home x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 10 Home x64, Windows 11 x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 11 x64
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Component for - PC
Features - Motherboard form factor - ATX
Features - Motherboard form factor - Extended ATX
Features - Motherboard chipset - AMD X670
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
Graphics - Integrated graphics processor: 1 x DisplayPort supporting a maximum resolution of 3840x2160@144 Hz DisplayPort 1.4 and HDR support. 1 x USB Type-C port, supporting USB 3.2 Gen 2 and DisplayPort video output and a maximum resolution of 3840x2160@144 Hz DisplayPort 1.4 and HDR support. 1 x HDMI port supporting a maximum resolution of 4096x2160@60 Hz Support for HDMI 2.0 and HDCP 2.3.
Graphics - Parallel processing technology support - Crossfire
GTIN - 4719331844363
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
Onboard connectors - 1 x 4-pin water-pump-fan
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 4pin Chassis fan
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Reset button
Onboard connectors - 1 x Power button
Onboard connectors - 1 x Power led header
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x System panel header
Onboard connectors - 1 x Voltage measurement module
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB C
Onboard connectors - 2 x 8pin 12V
Onboard connectors - 2 x temperature sensor
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 2 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 4 x M.2
Onboard connectors - 6 x SATA III 6Gb/s
Accessories included -
Internal I/O - Audio connector - Yes
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - Front panel connector - Yes
Internal I/O - Pump connector - 1
Internal I/O - Temperature sensor - Yes
Internal I/O - Chassis intrusion connector - Yes
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) connectors - 1
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 6
Internal I/O - PCI Express x16 (Gen 4.x) slots - 1
Internal I/O - PCI Express x16 (Gen 5.x) slots - 1
Internal I/O - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - TPM connector - Yes
Packaging content - Drivers included - Yes
Packaging content - Cables included - SATA
Integrated audio - Yes
Integrated LAN - 2.5 Gigabit
Integrated CPU - No
Integrated video - Yes
Dimensions -  30.5 x 26.9 cm
dimension height - 300 mm
dimension width - 350 mm
dimension weight - 2970 g
category - Mainboards AMD Mainboards
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBA
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM3+
code - X670E AORUS MASTER
Socket - SAM5
LongDesc - TWIN Digital VRM DesignTo ensure maximum Turbo Boost and overclocking performance of AMD's new generation CPU, GIGABYTE AORUS series motherboard equip the best VRM design ever built with the highest quality components.The New Generation Ultra Durable™ SMD PCIe 5.0 ArmorThe new generation, GIGABYTE's exclusive stainless-steel PCI-e shielding becomes 20% wider providing reinforced tensile strength.DDR5 Auto BoosterAutomatically Boost the Native DDR5 frequency to 5000MHz while the system is under heavy loading by a single click.GIGABYTE Active OC TunerWith GIGABYTE's exclusive Active OC Tuner BIOS function, CPU* can work with AMD P.B.O. for gaming and other light workload applications with the highest CPU boost clock, but when the applications require all CPU cores horsepower, it automatically switches to the Manual OC mode where it can utilize the high frequency for all the CPU cores.OUTSTANDING THERMAL DESIGNGIGABYTE Motherboards' unparalleled performance is guaranteed by innovative and optimized thermal design to ensure the best CPU, Chipset, SSD stability and low temperatures under full load application and gaming performance.PERSONALIZATIONGIGABYTE motherboards bundle several useful and intuitive software to help users to control every aspect of motherboard and provide customizable lighting effect with outstanding aesthetics to fit your unique personality.ULTRA DURABLEGIGABYTE Ultra Durable™ design provides product durability and high-quality manufacturing process. GIGABYTE motherboards use the best components and reinforce every slots to make each of them solid and durable.
LongProductName - Socket AM5, AMD X670, 4 x DDR5, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, 6 x SATA III, HDM, RJ-45, E-ATX
LongSummaryDescription - Gigabyte X670E AORUS MASTER (REV. 1.0). Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM5, Compatible processor series: AMD Ryzen™ 7. Supported memory types: DDR5-SDRAM, Maximum internal memory: 128 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: M.2, SATA II, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 10. Parallel processing technology support: Crossfire. Ethernet interface type: 2.5 Gigabit Ethernet, Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6E (802.11ax), Wi-Fi standards: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E...
M.2 Expansion slots - 4
Max memory size - 128 GB
Max. number of SATA devices - 6
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD X670
Chipset - AMD X670
Model - X670E AORUS MASTER              
Model - X670E AORUS MASTER (rev. 1.1)
MPN - X670E AORUS MASTER
Name - AM5 GIGABYTE X670E AORUS MASTER DDR5
Name - Gigabyte X670E AORUS MASTER
Title - Gigabyte X670E AORUS MASTER (REV. 1.0) motherboard AMD X670 Socket AM5 ATX
name - GIGABYTE X670E AORUS Master, AMD X670E-Mainboard - Sockel AM5
Name - GigaByte X670E AORUS MASTER - AM5
name - X670E AORUS MASTER AM5 4DDR5 HDMI/DP EATX
Optical S/PDIF Input/Output connectors - 1
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 2
Expansion slots - 1 x PCIe 4.0 x 4
Expansion slots - 1 x PCIe 5.0 x 16
PCI-Express 3.0 2x Expansion slots - 1
PCI-Express 4.0 4x Expansion slots - 1
PCI-Express 5.0 16x Expansion slots - 1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 36.5 cm
Shipping box quantity - 4
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 41 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 33.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 13.3 kg
Full Description Line - AMD X670|SAM5|EATX|DDR5|5200/4800/4400 MHz|Memory slots 4|1xPCI-Express 3.0 2x|1xPCI-Express 4.0 4x |1xPCI-Express 5.0 16x|4xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|1xAudio-In|1xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|2xUSB-C|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|2xRF-Out|SATA|Video|Audio|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM5
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
Processor - Processor socket - Socket AM5
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 7
Processor family - AMD Ryzen
producerCode - X670E AORUS MASTER
ProducerCode - X670E AORUS MASTER (rev. 1.0)
productName - MOTHERBOARD GIGABYTE X670E AORUS MASTER
productSize - Normal
ProductName - X670E AORUS MASTER (REV. 1.0)
Software -
Vendor Homepage - www.gigabyte.com/Motherboard/X670E-AORUS-MASTER-rev-10#kf
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 10
Manufacturer Code - X670E AORUS MASTER
Manufacturer Name - Gigabyte
Manufacturer_code - X670E AORUS MASTER
producer - Gigabyte
Producer - Gigabyte
Manufacturer - GigaByte
Manufacturer - Gigabyte
RF-Out Input/Output connectors - 2
RJ45 Input/Output connectors - 1
SATA Interface - Yes
ShortDescription - Socket AM5 | Chipset AMD X670E | DDR5
ShortSummaryDescription - Gigabyte X670E AORUS MASTER (REV. 1.0), AMD, Socket AM5, AMD Ryzen™ 7, DDR5-SDRAM, 128 GB, DIMM
sizeX - 80
sizeY - 350
sizeZ - 300
Sound card - Kodek Realtek ALC1220-VB
Wyjście liniowe na tylnym panelu obsługuje dźwięk DSD. Wsparcie dla DTS:X Ultra Dźwięk wysokiej jakości Wyjście 2/4/5,1/7.1-kanałowe
Możesz zmienić funkcjonalność gniazda audio za pomocą oprogramowania audio. Aby skonfigurować dźwięk 7.1-kanałowy, uzyskaj dostęp do oprogramowania audio, aby uzyskać ustawienia dźwięku. Obsługa wyjścia S/PDIF
Weight - 2,95
Weight - 2.95
weight - 2960
Weight & dimensions - Depth - 269 mm
Weight & dimensions - Width - 305 mm
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Network interface - Bluetooth
Network interface - Intel 2.5GbE LAN chip (2.5 Gbps/1 Gbps/100 Mbps) Intel Wi-Fi 6E AX210
Network interface - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Ethernet interface type - 2.5 Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - WLAN controller model - Intel Wi-Fi 6E AX210
URL - https://www.gigabyte.com/Motherboard/X670E-AORUS-MASTER-rev-10#kf
USB-C Input/Output connectors - 2
USB 2.0 Input/Output connectors - 2
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 4
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 4
USB 3.2 Input/Output connectors - 4
USB ports at back panel - 12
USB ports on motherboard - 5
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, SATA II
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, SATA III
Storage controllers - RAID levels - 0
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Storage controllers - RAID levels - 1
Storage controllers - RAID levels - 10
vendpn - X670E AORUS MASTER
Unit Net Weight - 1.8 kg
Unit Gross Weight - 3.33 kg
Unit Box Height - 0.295
Unit Box Length - 0.345
Unit Box Width - 0.085
Unit Brutto Volume - 0.01253 cubm
Brand - Gigabyte
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line Out (front)
External connectors - 1 x MIC (front)
External connectors - 1 x Q-Flash Plus button
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x S/PDIF
External connectors - 2 x SMA
External connectors - 2 x USB 2.0
External connectors - 2 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 4 x USB 3.0
External connectors - 4 x USB 3.1
Special functions - Support for GIGABYTE Control Center (GCC) The applications available in GCC may vary depending on the motherboard model. The supported functions of each application may also vary depending on motherboard specifications. Support for Q-Flash Support for Q-Flash Plus Support for intelligent backup
Features - Motherboard chipset family - AMD
Short description - GIGA X670E AORUS MASTER AM5/DDR5/ATX
536,36 €
Gigabyte X670E AORUS MASTER
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas