Asrock B550M Phantom Gaming 4

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 623089 Preces kods: B550M PHANTOM GAMING 4
Noliktavā 10 gab.
Garantija: 2 gadi
105,86 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: ASRock Phantom Gaming
  • Plates izmērs: mATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD B550
  • Ligzda (socket): AM4
  • Atmiņas tips: DDR4
  • Atmiņas sloti: 4
  • Iebūvēts Wi-Fi: Nav
  • M.2 porti: 2
Pamatinformācija
Sērija : ASRock Phantom Gaming
Plates izmērs mATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD B550

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM4
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR4
Atmiņas sloti 4
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR4 3200MHz (4533MHz OC)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 0
DisplayPort : 1
DVI : 0
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Realtek ALC887
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Nav
Iebūvēts Wi-Fi : Nav
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 2
External USB Type-C : 0
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 4
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 0
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 2
Internal RGB 12V (4-pin) : 2
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 2
Internal USB Type-C : 0
M.2 porti : 2
SATA 3 Porti : 4
Papildus specifikācija
1. kategorija - Galvenās plates un piederumi
2. kategorija - Galvenās plates - AMD
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPorts skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPort versija - 1.4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - PS/2 portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 4
Apraksts - B550M Phantom Gaming 4 Atbalsta 3. paaudzes AMD AM4 Ryzen™ / nākotnes AMD Ryzen™ procesorus (3000 un 4000 sērijas procesori) 8 barošanas fāžu konstrukcija Atbalsta DDR4 4733+ (OC) 1 x PCIe 4.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x1 Atbalsta AMD CrossFireX™ grafikas izejas opcijas: HDMI, DisplayPort 7.1 CH HD audio (Realtek ALC887/897 audio kodeks) 4 x SATA3, 1 x Hyper M.2(PCIe Gen4 x4), 1 x M.2(PCIe Gen3 x2 un SATA3) 8 x USB 3.2 Gen1 (4 priekšējie, 4 aizmugurējie) 6 x USB 2.0 (4 priekšējie, 2 aizmugurējie) Realtek Gigabit LAN
Apraksts - B550M Phantom Gaming 4 Phantom Gaming ir radīts spēlētājiem, kas paredzēti spēlētājiem! Apbrīnojamā izskata paslēpta virkne spēļu tehnoloģiju, kas nodrošina lieliskas spēļu iespējas. Viss, lai nodrošinātu spēlētājiem vislabāko spēļu pieredzi! 8 fāžu barošanas sistēma Tā sastāv no stabiliem komponentiem un nodrošina vienmērīgu enerģijas padevi procesoram. Turklāt tā garantē uzlabotu veiktspēju un zemu darba temperatūru pieredzējušiem spēlētājiem. 50A augstākās klases barošanas droselīši Salīdzinot ar tradicionālajiem droselīšiem, ASRock augstākās klases 50A barošanas droselīši efektīvi piesātina spriegumu līdz pat trīs reizes labāk, nodrošinot stabilu un uzlabotu Vcore jaudu pamatplatei. AMD Smart Memory Access Parastajiem datoriem ir pieejama tikai daļa no grafiskās atmiņas, kas ievērojami ierobežo to veiktspēju. Izmantojot AMD inteliģento atmiņas piekļuvi, datu kanāls tiek paplašināts, lai izmantotu visu GPU atmiņas jaudu, novērstu vājās vietas un palielinātu veiktspēju. Izturība un augsta veiktspēja M.2 Gatavi lieljaudas un ātrajiem M.2 NVMe 2280 tipa SSD diskiem, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju. Hyper M.2 savienotājs atbalsta PCIe Gen4 x4, bet M.2 ports atbalsta PCIe Gen3 x2 un SATA3 režīmus. PCB lamināts ar 2 uncēm vara 2 unces vara lamināta iekšējos slāņos nodrošina stabilu un uzticamu signāla pārraidi! Vara saturs PCB garantē zemu darba temperatūru un augstu energoefektivitāti overclocking vajadzībām. Ir pieejams arī atbalsts jaunākajai DDR4 atmiņai ar visekstrēmāko veiktspēju! Izveidojiet savu apgaismojuma stilu - Polychrome RGB Šī pamatplate ir aprīkota ar integrētiem RGB galvenēm un adresējamu RGB galveni, kas ļauj uzstādīt saderīgas LED ierīces, piemēram, korpusa ventilatorus, procesora ventilatorus utt. Lietotājiem ir arī iespēja sinhronizēt sertificētas Polychrome Sync RGB ierīces, lai radītu unikālus apgaismojuma efektus. Divu veidu grafikas izeja Aprīkota ar divu veidu visbiežāk izmantotajiem savienotājiem! Aprīkots ar HDMI + DisplayPort, jums ir vairāk iespējamo grafisko izeju. HDMI 4k@60Hz Atbalsta 4K izšķirtspēju ar 60 Hz atsvaidzināšanas frekvenci. Jo lielāks materiāla bitrate un lielāks kadru skaits sekundē, jo vienmērīgāks un precīzāks ir attēls uz ekrāna. AMD StoreMI tehnoloģija Jaudīgs rīks, kas apvieno SSD diska ātrumu un cietā diska ietilpību vienā ātrā un ērti pārvaldāmā diskā. SSD diski ir ātri, bet dārgi; turklāt to ietilpība ir neliela. Diskdziņiem ir daudz atmiņas par zemu cenu, taču tie ir daudz lēnāki nekā SSD. AMD StoreMI tehnoloģija "apvieno" šo divu veidu datu glabātuves vienā diskā. Tā automātiski pārnes datus, kurus izmantojat visvairāk, uz SSD, tādējādi jūs iegūstat abu pasauļu priekšrocības: SSD reakcijas ātrumu un disku ietilpību.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2133
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2400
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2667
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2933
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3200 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3466
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3600
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3733
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3800
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3866
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4000
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4133
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4200
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4266
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4333
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4400
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4466
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4533
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR4-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 4
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 128 GB
Atmiņa - Nebuferētā atmiņa - Jā
Atmiņas kopnes frekvence - 2133 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2667 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2933 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3333 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3466 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3733 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3866 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4133 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4266 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4333 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4466 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4533 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4666 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4733 MHz
Atmiņas slots - 4
Atmiņas tips - DDR4
Atmiņas tips - DDR4
Audio ieejas/izejas savienotāji - 2
Audio izvades ieejas/izejas savienotāji - 1
BIOS - 256 MB AMI UEFI Legālais BIOS ar GUI atbalstu Plug and Play ACPI 5.1 atbilstības notikumi Atbalsta bezdžemperu SMBIOS 2.3 atbalsts CPU, CPU VDDCR_SOC, DRAM, +1.8VSB, sprieguma daudzkārtēja regulēšana
BIOS - BIOS tips - UEFI AMI
Cita informācija -
COM savienotājs / ports - Nē
DDR4 slotu skaits - 4
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - 4 x SATA3 6,0 Gb/s savienotāji, RAID atbalsts (RAID 0, RAID 1 un RAID 10), NCQ, AHCI un Hot Plug 1 x Hyper M.2 slots (M2_1), atbalsta M Key Type 2280 M.2. PCI Express līdz Gen4x4 (64 Gb/s) (no Vermeer, Matisse) vai Gen3x4 (32 Gb/s) (no Cezanne, Renoir un Picasso)* 1 x M.2 slots (M2_2), atbalsta M.2 SATA3 6,0 Gb/s M 2280 tipa moduli un M.2 PCI Express moduli līdz Gen3 x2 (16 Gb/s)* *NVMe SSD boot atbalsts
dimensijas dziļums - 65 mm
dimensionalWeight - 2288
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
ean - 4710483932755
EAN - 4710483932755
EANCode - 4710483932755
Eans - 4710483932755
EAN_kods - 4710483932755
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - Micro-ATX
Formas faktors - micro ATX
Frekvences ātrums - 2133/2400/2666/2933/3200/3466/3600/3733/3800/3866/4000/4133/4200/4266/4333/4400/4466/4533 MHz
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 x64
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Spriegums
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Temperatūra
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Ventilators
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - micro ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD B550
Funkcijas - Overclocking funkcijas - FCC, CE ErP/EuP
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
Grafika - Integrētā AMD Radeon Vega sērijas grafika Ryzen sērijas APU* DirectX 12, Pixel Shader 5.0 Noklusējuma koplietojamās atmiņas apjoms ir 2 GB. Maksimālais koplietojamās atmiņas apjoms līdz 16 GB.** Divu grafikas izvade: HDMI un DisplayPort 1.4, ko atbalsta neatkarīgi displeja kontrolieri HDMI 2.1 ar maksimālo izšķirtspēju līdz 4K x 2K (4096x2160) @ 60 Hz DisplayPort 1.4 ar maksimālo izšķirtspēju līdz 5K (5120x2880)@120 Hz Atbalsta automātisko lūpu sinhronizāciju, Deep Color (12 bpc), xvYCC un HBR (High Bit Rate Audio) ar HDMI 2.1 portu (nepieciešams saderīgs HDMI monitors) Atbalsta HDR (High Dynamic Range) ar HDMI 2.1 Atbalsta HDCP 2.3 ar HDMI 2.1 un DisplayPort 1.4 portiem*** Atbalsta 4K Ultra HD (UHD) atskaņošanu, izmantojot HDMI 2.1 un DisplayPort 1.4 portus Atbalsta Microsoft PlayReady *Patēriņš var atšķirties atkarībā no procesora **Maksimālā koplietojamā atmiņa 16 GB, nepieciešama 32 GB sistēmas atmiņa. ***Picasso atbalsta HDCP 2.2 ar HDMI 2.0 portu
Grafika - DirectX versija - 12.0
Grafika - HDCP - Jā
Grafika - maksimālā izšķirtspēja - 5120 x 2880 pikseļi
GRUPA1 - Atmiņa un procesori
GRUPA2 - Pamatplate
guaranteeLength - 24
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
HST NUMERIS - 90-MXBE90-A0UAYZ
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 8pin 12V barošanas avots
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x barošanas LED un skaļruņa galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x adresējams LED
Iebūvētie savienotāji - 2 x M.2
Iebūvētie savienotāji - 2 x RGB LED sloksnes
Iebūvētie savienotāji - 3 x 4pin šasijas/ūdens sūkņa ventilatora savienotāji
Iebūvētie savienotāji - 4 x SATA III 6Gb/s
Iebūvētie savienotāji - 4 x USB 2.0/1.1
Iebūvētie savienotāji - 4 x USB 3.0
Iekļautie piederumi - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata CD I/O vāks 2 x SATA datu kabelis 2 x Skrūves M.2 slotā
Iekšējais I/O - 12V barošanas savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 2
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 4
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iekšējās I/O - RGB LED kontaktligzdu galvene - Jā
Iekšējās I/O - TPM savienotājs - Jā
Iekšējās I/O - šasijas ventilatoru savienotāju skaits - 3
Iepakojuma saturs - iekļauti draiveri - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - SATA
Integrēts audio - Realtek ALC887
Integrēts LAN - Realtek (Gigabit)
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 24.4 x 24.4 cm
izmērs augstums - 265 mm
izmērs platums - 280 mm
izmērs svars - 1094 g
IZSTRĀDĒTĀJS - ASROCK
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
Kategorija_1 - Mātesplates
Kategorija_2 - Pamatplates - AMD AM4
Kontaktligzda - SAM4
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 2
Maksimālais atmiņas lielums - 128 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 4
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD B550
Mikroshēmu kopa - AMD B550
Modelis - B550M PHANTOM GAMING 4
MPN - 90-MXBE90-A0UAYZ
Nosaukums - AM4 ASRock B550M Phantom Gaming 4
Nosaukums - ASRock B550M Phantom Gaming 4
Nosaukums - ASRock B550M PHANTOM GAMING 4, pamatplate
nosaukums - Pamatplate B550M PHANTOM GAMING 4 AM4 4DDR4 HDMI/DP mATX
PANTS1 - B550M PHANTOM GAMING 4 AM4 MATX
PANTS2 - SND+GLN+U3.2+M2 SATA 6 GB/S DDR4
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 3.0 x 16
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Paplašināšanas slots - M.2 (M) slotu skaits - 1
Paplašināšanas slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 1
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 3
PCI-Express 3.0 1x Paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 3.0 4x paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 4.0 16x paplašināšanas slots - 1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 26 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 27.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.1 kg
Pilna apraksta līnija - AMD B550|SAM4|Micro-ATX|DDR4|4533/4466/4400/4333/4266/4200/4133/4000/3866/3800/3733/3600/3466/3200/2933/2666/2400/2133 MHz|Atmiņas slots 4|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 4x|1xPCI-Express 4.0 16x|2xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xAudio-In|1xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xPS/2|1xRJ45|SATA|Video atkarībā no CPU|Audio Realtek ALC887|LAN Realtek (Gigabit)|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Procesora ligzda - Socket AM4
Procesors - maksimālais SMP procesoru skaits - 1
Procesors - Procesora ligzda - Socket AM4
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 3
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 5
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 7
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 9
Procesoru saime - AMD Ryzen
producerCode - B550M PHANTOM GAMING 4
ProducerCode - B550M Phantom Gaming 4
productName - Asrock B550M Phantom Gaming 4 Socket AM4 micro ATX AMD B550
productSize - Parasts
Programmatūra - Programmatūra: ASRock Motherboard Utility (A-Tuning) ASRock Polychrome SYNC* UEFI: ASRock Full HD UEFI ASRock Instant Flash *Šo rīku var lejupielādēt no Live Update & APP Shop.
PS/2 ieejas/izejas savienotāji - 1
Pārdevēja mājas lapa - www.asrock.com/MB/AMD/B550M%20Phantom%20Gaming%204/index.asp
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 10
Ražotāja_kods - 90-MXBE90-A0UAYZ
ražotājs - ASRock
Ražotājs - ASRock
Ražotājs - Asrock
Ražotājs - ASRock
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
SATA saskarne - Jā
ShortDescription - Socket AM4 | Čipsets AMD B550
sizeX - 275
sizeY - 160
sizeZ - 260
Skaņas karte - 7.1 CH HD audio (Realtek ALC887/897 audio kodeks)
Starling - N
Stck_Kart - 20
Stck_Pal - 0
Svars - 1,06
Svars - 1.11
svars - 1096
Svars un izmēri - Dziļums - 244 mm
Svars un izmēri - Platums - 244 mm
Tehniskā_details - Tips: pamatplate EAN: 4710483932755 Ražotāja numurs: 90-MXBE90-A0UAYZ Socket: AM4 Maksimālais atbalstīto procesoru skaits: Operētājsistēma: 1 Operētājsistēma: Windows 10 gatavs Procesors: AMD AM4 4. paaudzes (Zen 3) 3. paaudzes (Zen 2) procesori: AMD AM4 procesori. NAV saderīgs ar Ryzen 3 3200G un Ryzen 5 3400G. [Ryzen 3 3xxxX (Matisse), Ryzen 3 4xxx (Vermeer), Ryzen 3 PRO 4xxxG (Renoir), Ryzen 5 3xxx (Matisse), Ryzen 5 3xxxX (Matisse), Ryzen 5 3xxxXT (Matisse), Ryzen 5 4xxx (Renoir) , Ryzen 5 PRO 4xxxG (Renoir), Ryzen 5 PRO 4xxxGE (Renoir), Ryzen 7 3xxxX (Matisse), Ryzen 7 3xxxXT (Matisse), Ryzen 7 PRO 4xxxG (Renoir), Ryzen 7 PRO 4xxxGE (Renoir), Ryzen 9 3xxxX (Matisse), Ryzen 9 3xxxXT (Matisse), Ryzen 5 5xxx (Cezanne), Ryzen 5 5xxxG (Cezanne), Ryzen 7 5xxxG (Cezanne), Ryzen 9 5xxxX (Vermeer)]. Mikroshēmas: Sloti: 2x (no tiem: 1x PCIe x16, 1x PCIe x4) : 1 BIOS: 256Mb AMI UEFI Legālais BIOS : Jā Veidnes tips: µATX Lietošana: personālais dators Barošanas avots: personālais dators: ATX12V (24-pin + 8-pin) Atmiņa: 128GB : 4x DDR4 : SDRAM DDR4 : DR4 4533+(OC) / 4466(OC) / 4400(OC) / 4333(OC) / 4266(OC) / 4200(OC) / 4133(OC) / 4000(OC) / 3866(OC) / 3800( OC) / 3733(OC) / 3600(OC) / 3466(OC) / 3200 / 2933 / 2667 / 2400 / 2133 : 2 Savienojumi (ārējie): 1 : 4 Apzīmējums USB 3.2 Gen 1 atbilst iepriekšējiem apzīmējumiem USB 3.1 Gen 1 vai USB 3.0. : 2 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 Savienojumi (iekšējie): 4 : 2 : 2 : 2 : 2 : 4 Savienojumi (pēc izvēles): 4 : 4 : Jā SATA kontrolieris: AMD 550 tieši izmantojami RAID līmeņi: 0, 1, 10 USB kontrolieris: AMD 550 Iebūvēta grafika: Grafiskie pieslēgumi pamatplatē var tikt izmantoti tikai tad, ja tiek izmantots procesors ar integrētu grafikas mikroshēmu. Skaņa: Papildus informācija: Realtek ALC887/897 audio LAN: Realtek RTL8111H Papildu informācija: Realtek RTL8111H: Lai atbalstītu jaunākos procesora kodolus, var būt nepieciešams BIOS atjauninājums. Izmēri: Platums: 244 mm x augstums: 244 mm.
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000 Mbps
Tīkla interfeiss - PCIE x1 Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s Realtek RTL8111H Wake-On-LAN zibens/ESD aizsardzība Energoefektīvs Ethernet 802.3az PXE
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - Gigabit Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - LAN kontrolieris - Realtek RTL8111H
Tīkls - Wake-on-LAN gatavs - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Nē
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 2
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 8
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 0
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 6
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 8
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītie atmiņas disku tipi - HDD UN SSD
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - Serial ATA III
vendpn - B550M PHANTOM GAMING 4
Vienība Neto svars - 0.7 kg
Vienības bruto svars - 1.1 kg
Vienības kastes augstums - 0.26
Vienības kastes garums - 0.275
Vienības kastes platums - 0.06
Vienība Slikts tilpums - 0,00429 kubikmetru
Ārējie savienotāji - 1 x DisplayPort
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line In
Ārējie savienotāji - 1 x līnijas izeja
Ārējie savienotāji - 1 x MIC
Ārējie savienotāji - 1 x PS/2 tastatūras/peles komplekts
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 2 x USB 2.0
Ārējie savienotāji - 4 x USB 3.0
Īpašās funkcijas - ASRock Super Alloy Premium 50A strāvas drosele Sapphire Black PCB High Density Glass Fabric PCB 2oz Copper PCB ASRock Hyper M.2 (PCIe Gen4x4) ASRock Full Spike aizsardzība (visiem USB, audio, LAN portiem) ASRock Live Update & APP veikals
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - AMD
Rear panel I/O ports - DisplayPorts quantity - 1
Rear panel I/O ports - DisplayPort version - 1.4
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.1
Rear panel I/O ports - PS/2 ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 4
Description - B550M Phantom Gaming 4 Supports 3rd Gen AMD AM4 Ryzen™ / Future AMD Ryzen™ Processors (3000 and 4000 Series Processors) 8 Power Phase design Supports DDR4 4733+ (OC) 1 x PCIe 4.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x1 Supports AMD CrossFireX™ Graphics Output Options: HDMI, DisplayPort 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec) 4 x SATA3, 1 x Hyper M.2(PCIe Gen4 x4), 1 x M.2(PCIe Gen3 x2 & SATA3) 8 x USB 3.2 Gen1 (4 Front, 4 Rear) 6 x USB 2.0 (4 Front, 2 Rear) Realtek Gigabit LAN
Description - B550M Phantom Gaming 4 Phantom Gaming was designed by gamers for gamers! Under the amazing appearance there is a number of gaming technologies that give excellent gaming possibilities. Everything to provide players with the best gaming experience! 8-Phase Power System It consists of solid components and ensures smooth power transfer to the processor. What's more, it guarantees increased performance and low operating temperature for advanced players. 50A Premium Power Chokes Compared to traditional chokes, ASRock's premium 50A power chokes efficiently saturate voltage up to three times better, delivering stable and enhanced Vcore power to the motherboard. AMD Smart Memory Access Ordinary PCs only have access to a fraction of the graphics memory, significantly limiting their performance. With AMD's Intelligent Memory Access, the data channel is extended to utilize all GPU memory power, remove bottlenecks and increase performance. Durability And High Performance M.2 Ready for high-capacity and fast M.2 NVMe Type 2280 SSDs for the ultimate performance needs. The Hyper M.2 connector supports PCIe Gen4 x4, and the M.2 port supports PCIe Gen3 x2 and SATA3 modes. PCB laminate with 2 oz copper 2 ounces of copper in the inner layers of the laminate ensure stable and reliable signal transmission! The copper in the PCB guarantees low operating temperatures and high energy efficiency for overclocking. Support for the latest DDR4 memory with the most extreme performance is also available! Create Your Own Lighting Style - Polychrome RGB This motherboard features integrated RGB headers and an addressable RGB header that allows mounting of compatible LED devices such as case fans, CPU fans, etc. Users also have the ability to synchronize certified Polychrome Sync RGB devices to create unique lighting effects. Dual Graphics Output Equipped with two types of the most commonly used connectors! Equipped with HDMI + DisplayPort you have more possible graphic outputs. HDMI 4k@60Hz Support for 4K resolution at 60Hz refresh rate. The higher the bitrate of the material and the higher the number of frames per second, the smoother and more accurate the image on the screen. AMD StoreMI technology A powerful tool that combines the speed of an SSD and the capacity of your hard drive into one fast and manageable drive. SSDs are fast but expensive; they also offer a small capacity. Disk drives have a lot of memory for a low price, but they are much slower than SSDs. AMD StoreMI technology "combines" these two types of data stores into one drive. It automatically moves the data you use most to SSD, so you get the benefits of both worlds: SSD responsiveness and platter capacity.
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 11
Memory - Supported memory clock speeds - 2133
Memory - Supported memory clock speeds - 2400
Memory - Supported memory clock speeds - 2667
Memory - Supported memory clock speeds - 2933
Memory - Supported memory clock speeds - 3200 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 3466
Memory - Supported memory clock speeds - 3600
Memory - Supported memory clock speeds - 3733
Memory - Supported memory clock speeds - 3800
Memory - Supported memory clock speeds - 3866
Memory - Supported memory clock speeds - 4000
Memory - Supported memory clock speeds - 4133
Memory - Supported memory clock speeds - 4200
Memory - Supported memory clock speeds - 4266
Memory - Supported memory clock speeds - 4333
Memory - Supported memory clock speeds - 4400
Memory - Supported memory clock speeds - 4466
Memory - Supported memory clock speeds - 4533
Memory - Supported memory types - DDR4-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Maximum internal memory - 128 GB
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory bus frequency - 2133 MHz
Memory bus frequency - 2400 MHz
Memory bus frequency - 2667 MHz
Memory bus frequency - 2933 MHz
Memory bus frequency - 3200 MHz
Memory bus frequency - 3333 MHz
Memory bus frequency - 3466 MHz
Memory bus frequency - 3600 MHz
Memory bus frequency - 3733 MHz
Memory bus frequency - 3800 MHz
Memory bus frequency - 3866 MHz
Memory bus frequency - 4000 MHz
Memory bus frequency - 4133 MHz
Memory bus frequency - 4200 MHz
Memory bus frequency - 4266 MHz
Memory bus frequency - 4333 MHz
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory bus frequency - 4466 MHz
Memory bus frequency - 4533 MHz
Memory bus frequency - 4600 MHz
Memory bus frequency - 4666 MHz
Memory bus frequency - 4733 MHz
Memory slots - 4
Memory type - DDR4
Memory type - DDR4
Audio-In Input/Output connectors - 2
Audio-Out Input/Output connectors - 1
BIOS - 256 MB AMI UEFI Legal BIOS with GUI support Plug and Play ACPI 5.1 Compliance Events Supports jumperfree SMBIOS 2.3 support CPU, CPU VDDCR_SOC, DRAM, +1.8VSB, Voltage Multi-adjustment
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
Other information -
COM connector / port - No
Number of DDR4 slots - 4
Detailed data on disk/drive interfaces - 4 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, RAID support (RAID 0, RAID 1 and RAID 10), NCQ, AHCI and Hot Plug 1 x Hyper M.2 slot (M2_1), supports M Key Type 2280 M.2 PCI Express to Gen4x4 (64Gbps) (from Vermeer, Matisse) or Gen3x4 (32Gbps) (from Cezanne, Renoir and Picasso)* 1 x M.2 slot (M2_2), supports M.2 SATA3 6.0Gb/s Type M 2280 module and M.2 PCI Express module up to Gen3 x2 (16Gb/s)* *NVMe SSD boot support
dimension depth - 65 mm
dimensionalWeight - 2288
DisplayPort Input/Output connectors - 1
ean - 4710483932755
EAN - 4710483932755
EANCode - 4710483932755
Eans - 4710483932755
EAN_code - 4710483932755
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - Micro-ATX
Form factor - micro ATX
Frequency speed - 2133/2400/2666/2933/3200/3466/3600/3733/3800/3866/4000/4133/4200/4266/4333/4400/4466/4533 MHz
Features - Windows operating systems supported - Windows 10 x64
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - PC health monitoring - Voltage
Features - PC health monitoring - Temperature
Features - PC health monitoring - Fan
Features - Motherboard form factor - micro ATX
Features - Motherboard chipset - AMD B550
Features - Overclocking features - FCC, CE
ErP/EuP
guarantee - 36
Warranty - 36 months
guarantee_type - normal
warrantyType - G
Graphics - Integrated AMD Radeon Vega Series Graphics in Ryzen Series APU* DirectX 12, Pixel Shader 5.0 The default amount of shared memory is 2GB. Maximum shared memory up to 16GB.** Dual Graphics Output: HDMI and DisplayPort 1.4 supported by independent display controllers HDMI 2.1 with maximum resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60Hz DisplayPort 1.4 with maximum resolution up to 5K (5120x2880)@120Hz Supports Auto Lip Sync, Deep Color (12bpc), xvYCC and HBR (High Bit Rate Audio) with HDMI 2.1 port (compatible HDMI monitor required) Supports HDR (High Dynamic Range) with HDMI 2.1 Supports HDCP 2.3 with HDMI 2.1 and DisplayPort 1.4 ports*** Supports 4K Ultra HD (UHD) playback via HDMI 2.1 and DisplayPort 1.4 ports Supports Microsoft PlayReady *Support may vary by CPU **Maximum shared memory of 16GB requires 32GB of system memory. ***Picasso supports HDCP 2.2 with HDMI 2.0 Port
Graphics - DirectX version - 12.0
Graphics - HDCP - Yes
Graphics - Maximum resolution - 5120 x 2880 pixels
GRUPPE1 - Memory & Processors
GRUPPE2 - Mainboard
warrantyLength - 24
HDMI Input/Output connectors - 1
HSTNUMMER - 90-MXBE90-A0UAYZ
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 8pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Power LED and Speaker Header
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 2 x Addressable LED
Onboard connectors - 2 x M.2
Onboard connectors - 2 x RGB LED Strip
Onboard connectors - 3 x 4pin Chassis/Water Pump Fan Connectors
Onboard connectors - 4 x SATA III 6Gb/s
Onboard connectors - 4 x USB 2.0/1.1
Onboard connectors - 4 x USB 3.0
Accessories included - Quick Installation Guide CD I/O cover 2 x SATA data cable 2 x Screws for M.2 slot
Internal I/O - 12V power connector - Yes
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 2
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 4
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - TPM connector - Yes
Internal I/O - Number of chassis fan connectors - 3
Packaging content - Drivers included - Yes
Packaging content - Cables included - SATA
Integrated audio - Realtek ALC887
Integrated LAN - Realtek (Gigabit)
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 24.4 x 24.4 cm
dimension height - 265 mm
dimension width - 280 mm
dimension weight - 1094 g
HERSTELLER - ASROCK
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBA
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM4
Socket - SAM4
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 2
Max memory size - 128 GB
Max. number of SATA devices - 4
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD B550
Chipset - AMD B550
Model - B550M PHANTOM GAMING 4
MPN - 90-MXBE90-A0UAYZ
Name - AM4 ASRock B550M Phantom Gaming 4
Name - ASRock B550M Phantom Gaming 4
Name - ASRock B550M PHANTOM GAMING 4, motherboard
name - Motherboard B550M PHANTOM GAMING 4 AM4 4DDR4 HDMI/DP mATX
ARTIKEL1 - B550M PHANTOM GAMING 4 AM4 MATX
ARTIKEL2 - SND+GLN+U3.2+M2 SATA 6GB/S DDR4
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 16
Expansion slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Expansion slots - Number of M.2 (M) slots - 1
Expansion slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 1
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 3
PCI-Express 3.0 1x Expansion slots - 1
PCI-Express 3.0 4x Expansion slots - 1
PCI-Express 4.0 16x Expansion slots - 1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 26 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 27.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 6 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.1 kg
Full Description Line - AMD B550|SAM4|Micro-ATX|DDR4|4533/4466/4400/4333/4266/4200/4133/4000/3866/3800/3733/3600/3466/3200/2933/2666/2400/2133 MHz|Memory slots 4|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 4x|1xPCI-Express 4.0 16x|2xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xAudio-In|1xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xPS/2|1xRJ45|SATA|Video Depending on CPU|Audio Realtek ALC887|LAN Realtek (Gigabit)|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM4
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
Processor - Processor socket - Socket AM4
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 3
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 5
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 7
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor family - AMD Ryzen
producerCode - B550M PHANTOM GAMING 4
ProducerCode - B550M Phantom Gaming 4
productName - Asrock B550M Phantom Gaming 4 Socket AM4 micro ATX AMD B550
productSize - Normal
Software - Software: ASRock Motherboard Utility (A-Tuning) ASRock Polychrome SYNC* UEFI: ASRock Full HD UEFI ASRock Instant Flash *This tool can be downloaded from Live Update & APP Shop
PS/2 Input/Output connectors - 1
Vendor Homepage - www.asrock.com/MB/AMD/B550M%20Phantom%20Gaming%204/index.asp
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 10
Manufacturer_code - 90-MXBE90-A0UAYZ
producer - ASRock
Producer - ASRock
Manufacturer - Asrock
Manufacturer - ASRock
RJ45 Input/Output connectors - 1
SATA Interface - Yes
ShortDescription - Socket AM4 | Chipset AMD B550
sizeX - 275
sizeY - 160
sizeZ - 260
Sound card - 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec)
Storno - N
Stck_Kart - 20
Stck_Pal - 0
Weight - 1,06
Weight - 1.11
weight - 1096
Weight & dimensions - Depth - 244 mm
Weight & dimensions - Width - 244 mm
Technical_details - Type: motherboard EAN: 4710483932755 Manufacturer number: 90-MXBE90-A0UAYZ Socket: AM4 Max CPUs supported: 1 Operating system: Windows 10 ready Processor: AMD AM4 processors of the 4th (Zen 3) 3rd generation (Zen 2). NOT compatible with Ryzen 3 3200G and Ryzen 5 3400G. [Ryzen 3 3xxxX (Matisse), Ryzen 3 4xxx (Vermeer), Ryzen 3 PRO 4xxxG (Renoir), Ryzen 5 3xxx (Matisse), Ryzen 5 3xxxX (Matisse), Ryzen 5 3xxxXT (Matisse), Ryzen 5 4xxx (Renoir) , Ryzen 5 PRO 4xxxG (Renoir), Ryzen 5 PRO 4xxxGE (Renoir), Ryzen 7 3xxxX (Matisse), Ryzen 7 3xxxXT (Matisse), Ryzen 7 PRO 4xxxG (Renoir), Ryzen 7 PRO 4xxxGE (Renoir), Ryzen 9 3xxxX (Matisse), Ryzen 9 3xxxXT (Matisse), Ryzen 5 5xxx (Cezanne), Ryzen 5 5xxxG (Cezanne), Ryzen 7 5xxxG (Cezanne), Ryzen 9 5xxxX (Vermeer)] Chipset: AMD B550 Slots: 2x (of which: 1x PCIe x16, 1x PCIe x4) : 1 BIOS: 256Mb AMI UEFI Legal BIOS : Yes Form factor: µATX Use: personal computer Power supply: ATX12V (24-pin + 8-pin) Memory: 128GB : 4x DDR4 : SDRAM DDR4 : DR4 4533+(OC) / 4466(OC) / 4400(OC) / 4333(OC) / 4266(OC) / 4200(OC) / 4133(OC) / 4000(OC) / 3866(OC) / 3800( OC) / 3733(OC) / 3600(OC) / 3466(OC) / 3200 / 2933 / 2667 / 2400 / 2133 : 2 Connections (external): 1 : 4 The designation USB 3.2 Gen 1 corresponds to the former designations USB 3.1 Gen 1 or USB 3.0. : 2 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 : 1 Connections (internal): 4 : 2 : 2 : 2 : 4 Connections (optional): 4 : 4 : Yes SATA controller: AMD 550 directly usable RAID levels: 0, 1, 10 USB controller: AMD 550 Onboard graphics: The graphics connections on the mainboard can only be used when using a CPU with an integrated graphics chip. Sound: Realtek ALC887/897 audio LAN: Realtek RTL8111H Additional information: A BIOS update may be required to support the latest processor cores. Dimensions: Width: 244mm x Height: 244mm
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Network interface - PCIE x1 Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s Realtek RTL8111H Wake-On-LAN Lightning/ESD Protection Energy Efficient Ethernet 802.3az PXE
Network - Ethernet interface type - Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - LAN controller - Realtek RTL8111H
Network - Wake-on-LAN ready - Yes
Network - Wi-Fi - No
USB 2.0 Input/Output connectors - 2
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 8
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 0
USB 3.2 Input/Output connectors - 4
USB ports at back panel - 6
USB ports on motherboard - 8
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - Serial ATA III
vendpn - B550M PHANTOM GAMING 4
Unit Net Weight - 0.7 kg
Unit Gross Weight - 1.1 kg
Unit Box Height - 0.26
Unit Box Length - 0.275
Unit Box Width - 0.06
Unit Brutto Volume - 0.00429 cubm
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x PS/2 Keyboard/MouseCombo
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 2 x USB 2.0
External connectors - 4 x USB 3.0
Special functions - ASRock Super Alloy Premium 50A Power Choke Sapphire Black PCB High Density Glass Fabric PCB 2oz Copper PCB ASRock Hyper M.2 (PCIe Gen4x4) ASRock Full Spike Protection (for all USB, Audio, LAN Ports) ASRock Live Update & APP Shop
Features - Motherboard chipset family - AMD
105,86 €
Asrock B550M Phantom Gaming 4
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas