MSI A520M-A PRO

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 588727 Preces kods: A520M-A PRO
Noliktavā 41 gab.
Garantija: 3 gadi
77,08 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 25.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 25.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 25.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 25.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 25.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 23.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: MSI PRO
  • Plates izmērs: mATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD A520
  • Ligzda (socket): AM4
  • Atmiņas tips: DDR4
  • Atmiņas sloti: 2
  • Iebūvēts Wi-Fi: Nav
  • M.2 porti: 1
Pamatinformācija
Sērija : MSI PRO
Plates izmērs mATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD A520

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM4
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR4
Atmiņas sloti 2
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR4 3200MHz (4600MHz OC)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 0
DisplayPort : 0
DVI : 1
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Realtek ALC892
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Nav
Iebūvēts Wi-Fi : Nav
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 2
External USB Type-C : 0
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 4
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 0
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 0
Internal RGB 12V (4-pin) : 0
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 1
Internal USB Type-C : 0
M.2 porti : 1
SATA 3 Porti : 4
Papildus specifikācija
1. kategorija - Galvenās plates un piederumi
2. kategorija - Galvenās plates - AMD
Aizmugurējā paneļa I/O porti - austiņu izejas - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DVI-D portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Mikrofona ieeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 4
Apraksts - A520M-A PRO MSI pamatplates ļauj pārvaldīt visu sistēmas un CPU ventilatoru ātrumu un temperatūru. Total Fan Control ļauj vienkāršotā grafiskajā saskarnē pārbaudīt primārās sistēmas īpašības. Varat arī iestatīt līdz pat 4 temperatūras mērķus procesoram un pamatplatei, kas automātiski pielāgos ventilatoru apgriezienus.
Apraksts - Mikroshēmu tips | chipset: AMD A520, Plates formfaktors: mATX, Procesora ražotājs: AMD, Ligzda: AM4, DDR tips: DDR4, Atmiņas sloti: 2, Max atmiņas apjoms: 64 GB, Integrēta audio karte: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN Controller, WiFi: Nav, M.2 Pieslēgumi: 1, Garantija: 2 gadi
Apraksts - PRO sērija palīdz lietotājiem strādāt daudz gudrāk, kas tieši nozīmē lielāku efektivitāti un produktivitāti. Pateicoties plašajām funkcionālajām iespējām un augstas kvalitātes montāžai, PRO sērijas pamatplates ir ne tikai optimizētas profesionālu uzdevumu veikšanai, bet arī samazina problēmu skaitu, kas var rasties ilgstošas darbības laikā, un tādējādi nodrošina ievērojami ilgāku kalpošanas laiku. Pilnīga kontrolējamība no BIOS un programmatūras MSI pamatplates ļauj pārvaldīt visu sistēmas ventilatoru, kā arī visu par procesora dzesēšanu atbildīgo ventilatoru ātrumu un ar to saistīto temperatūru. Total Fan Control ļauj pārraudzīt sistēmas pamatdarbību, izmantojot vienkāršotu grafisko saskarni. Varat arī iestatīt līdz 4 temperatūras vērtības procesoram un pamatplatei, kas tiks uzturētas iepriekš iestatītā diapazonā, automātiski pielāgojot ventilatoru apgriezienus. Ātra un nākotnei gatava datu glabāšana MSI PRO sērijas pamatplates atbalsta visus jaunākos datu glabāšanas standartus, ļaujot lietotājiem pievienot jebkuru īpaši ātru datu glabāšanas ierīci. Uzlabota veiktspēja atvieglos jūsu darbu Uzlabotais PCB dizains ar divām uncēm slāņaina vara Uzlabotais PCB dizains ar divām uncēm slāņaina vara laminātā palielina siltuma vadītspēju, uzlabojot siltuma izkliedi un pamatplates uzticamību, jo īpaši overclocking laikā.A520M-A PRO īpašības: Atbalsta trešās paaudzes AMD Ryzen galddatoru procesorus un AMD Ryzen 4000 G sērijas galddatoru mikroshēmas. Atbalsts DDR4 atmiņai līdz 4600 MHz (overclocking) Turbo M.2 sistēma: atbalsts NVMe saderīgiem SSD diskiem, izmantojot PCI-E Gen3 x4 kopni Core Boost tehnoloģija: izmantojot labāku komponentu izkārtojumu uz PCB un optimizētu barošanas sistēmu, tiek nodrošināta iespēja labāk atbalstīt vairāk CPU kodolu un panākt lielāku veiktspēju. DDR4 Boost tehnoloģija: uzlabota tehnoloģija, kas nodrošina nepārtrauktu datu pārraides signālu nepārtrauktību, lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju un stabilitāti. Divu aunču slāņveida vara izvietojums: Uzlabots PCB dizains ievērojami augstākai veiktspējai un ilgtermiņa sistēmas stabilitātei. Audio Boost skaņas sistēma: studijas kvalitātes skaņas radīšana. Dragon Center lietojumprogramma: pilnīgi jauna programmatūra, kas integrē visas esošās MSI palīgprogrammas, piedāvājot lietotājam draudzīgu saskarni.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400,4600 MHz
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR4-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 2
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - bez ECC - Jā
Atmiņa - ECC - Jā
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 64 GB
Atmiņa - Nebuferētā atmiņa - Jā
Atmiņa > Atbalstītie atmiņas veidi - DDR4
Atmiņa > Atmiņas slots - 2
Atmiņas kopnes frekvence - 1866 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2133 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2667 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2933 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3066 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3466 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3733 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3866 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4133 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4266 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4600 MHz
Atmiņas slots - 2
Atmiņas tips - DDR4
Atmiņas tips - DDR4
Audio izvades ieejas/izejas savienotāji - 2
BIOS -
BrandPartCode - A520M-A PRO
Bruto svars - 0.745 kg
Cita informācija -
Citas funkcijas - Svars - 698 g
COM savienotājs / ports - Nē
DDR4 slotu skaits - 2
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - AMD A520 mikroshēma: 4x SATA 6 Gb/s porti 1x M.2 ligzda (M atslēga) (no AMD procesora) Atbalsta PCIe 3.0 Atbalsta SATA 6 Gb/s Atbalsta 2242/ 2260/ 2280 datu glabāšanas ierīces AMD A520 Chipset: 2x USB 3.2 Gen 1 5Gb/s pieslēgvietas ir pieejamas caur iekšējo USB 3.2 Gen 1 5Gb/s savienotāju 6x USB 2.0 pieslēgvietas (2 A tipa pieslēgvietas uz aizmugurējā paneļa, 4 pieslēgvietas caur iekšējiem USB 2.0 savienotājiem) AMD procesors 4x USB 3.2 Gen 1 5Gb/s A tipa pieslēgvietas uz aizmugures paneļa AMD procesors: 4x USB 3.2 Gen 1 5Gbps A tipa 5Gbps porti uz aizmugurējā paneļa
dimensijas dziļums - 50 mm
dimensionalWeight - 811
DVI-D ieejas/izejas savienotāji - 1
EAN -
EAN - 4719072749927
ean - 4719072749927
Eans - 4719072749927
EAN_kods - 4719072749927
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - Micro-ATX
Formas faktors - micro ATX
Frekvences ātrums - 1866/2133/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3866/4000/4133/4400/4600 MHz
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - Audio mikroshēma - Realtek ALC892
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Montāžas caurumu skaits - 8
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - micro ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD A520
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
Grafika - 1x HDMI 2.1 ports, atbalsta maksimālo izšķirtspēju 4096x2160 @60Hz 1x DVI-D ports, atbalsta maksimālo izšķirtspēju 1920x1200 @60Hz Maksimālais koplietojamās atmiņas apjoms 16 GB
Grafika - Atbalstīto displeju skaits - 2
Grafika - maksimālā izšķirtspēja - 4096 x 2160 pikseļi
GTIN - 0824142224007
GTIN - 824142224007
GTIN - 4719072749927
guaranteeLength - 360
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin 12V barošanas avots
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x Clear CMOS džemperis
Iebūvētie savienotāji - 1 x M.2
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x Šasijas iejaukšanās galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 2.0/1.1 galvene
Iebūvētie savienotāji - 4 x SATA III 6Gb/s
Iekļautie piederumi - 2 x SATA kabelis Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata Reģistrācijas karte Vadītāja CD
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - Šasijas iejaukšanās savienotājs - Jā
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 1
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 4
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iekšējās I/O - šasijas ventilatoru savienotāju skaits - 2
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 20 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 380 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 285 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 595 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1000.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 1.542 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 55 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 260 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 260 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 535 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 14.9 kg
Iepakojuma īpašības > PET - 2.00 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 100.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.3 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.003718 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.00 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_64510_1.png
Integrēts audio - Jā
Integrēts LAN - Gigabits
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 23.6 x 20 cm
izmērs augstums - 260 mm
izmērs platums - 260 mm
izmērs svars - 720 g
Kategorija - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Pamatplates
Kategorija - Mātesplates
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
Kategorija_1 - Mātesplates
Kategorija_2 - Pamatplates - AMD AM4
Kods - A520M-APRO
Kods - A520M-A PRO
Kontaktligzda - SAM4
LargeDescHTML -
LongDesc - PRO sērija palīdz lietotājiem strādāt gudrāk, nodrošinot efektīvu un produktīvu darbu. PRO sērijas pamatplates ar stabilu funkcionalitāti un augstas kvalitātes montāžu nodrošina ne tikai optimizētu profesionālu darba procesu, bet arī mazāk problēmu novēršanas un ilgmūžību.PILNĪBU VENTILĀTORU KONTROLĒPILNĪBU KONTROLĒ BIOSĀ UN PROGRAMMATŪRĀMSI pamatplates ļauj jums pārvaldīt visu sistēmas un procesora ventilatoru ātrumu un temperatūru. Total Fan Control ļauj pārbaudīt primārās sistēmas īpašības vienkāršotā grafiskā saskarnē. Varat arī iestatīt līdz pat 4 temperatūras mērķus CPU un pamatplatei, kas automātiski pielāgos ventilatoru apgriezienus.EZ DEBUG LEDIr radušās problēmas? Uz iebūvētās galveno komponentu gaismas diodes norādīs problēmas avotu, lai jūs precīzi zinātu, kur meklēt, lai atsāktu darbu.DIVĪGĀ ESD AIZSARDZĪBAVIENKĀRŠA MOTERPLATES AIZSARDZĪBADivkāršā ESD aizsardzība dubulto zemējuma slāni ap montāžas caurumiem, novēršot statiskās izlādes pārspriegumu bojājumus pamatplatei.ĪPAŠA UN ĀTRĀKA UZGLABĀŠANAMSI PRO sērijas pamatplates atbalsta visus jaunākos datu glabāšanas standartus, kas ļauj lietotājiem pievienot jebkuru īpaši ātru datu glabāšanas ierīci. Augstāka efektivitāte atvieglo jūsu darbu.USB 3.2 GEN 1Lielāk pārsūtiet daudz datu, mūzikas un filmu, izmantojot USB. USB 3.2 pieslēgvietas ir sagatavotas gan priekšējā, gan aizmugurējā IO, kas nodrošina plašas iespējas USB 3.2 ierīču pievienošanai.PCB AR 2OZ RIEKSTENĀKO VĀDUUzlabotais PCB dizains ar 2OZ biezāku varu palielina vadītspēju, uzlabojot siltuma izkliedi un veiktspējas uzticamību, jo īpaši overclocking laikā.VARENS DDR PERSONĀLES STEPSMSI OC LAB ne tikai intensīvi strādā pie ekstrēma overclockinga. Salīdzinot ar A320 pamatplates atmiņas A-XMP profilu, MSI patiešām ir ievērojami uzlabojusi A520 pamatplatēm paredzēto veiktspēju un efektivitāti. Viegli iespējojiet A-XMP profilu ar automātiskajiem jaudas iestatījumiem, lai iegūtu vislabāko atmiņas ātrumu un stabilitāti.CORE BOOSTCore Boost tehnoloģija apvieno MSI augstākās klases izkārtojumu un optimizētu barošanas dizainu, kas ļauj ātrāk un netraucēti piegādāt strāvu procesoram ar precīzu precizitāti. Tā ne tikai atbalsta daudzkodolu CPU, bet arī rada ideālus apstākļus jūsu CPU pārspriegšanai.
LongProductName - AMD A520, 2x DDDR4, VGA, DVI-D, HDMI, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, Micro-ATX, 244x220 mm
LongSummaryDescription - MSI A520M-A PRO. Procesora ražotājs: Ražotājs: AMD, Procesora ligzda: Socket AM4, savietojamu procesoru sērija: Socket AM4, savietojamu procesoru sērija: Socket AM4: AMD Ryzen™ 3 3. paaudzes, AMD Ryzen 5. paaudzes, AMD Ryzen™ 7. paaudzes, 3rd..... Atbalstītie atmiņas tipi: DDR4-SDRAM, Maksimālā iekšējā atmiņa: 64 GB, Atmiņas slotu tips: DIMM. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: Atbalsta atmiņas disku tipi: PCI Express 3.0, SATA, Atbalstītie atmiņas disku tipi: RAID līmeņi: 0, 1, 10. Maksimālā izšķirtspēja: Maksimālā maksimālā izšķirtspēja: 4096 x 2160 pikseļi. Ethernet interfeisa tips: Gigabit Ethernet, LAN kontrolieris: Realtek RTL8111H
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 1
Maksimālais ATA ierīču skaits - 0
Maksimālais atmiņas lielums - 64 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 4
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD A520 mikroshēmu kopa
Mikroshēmu kopa - AMD A520
Modelis - A520M-A PRO
MPN - 7C96-001R
nosaukums - A520M-A PRO AM4 2DDR4 DVI/HDMI USB3.2 mATX
Nosaukums - AM4 MSI A520M-A PRO mATX (M.2 ports, PCIe 3.0 x 4, NVMe PCI:1 PCIe:1 PCIe:1 PCIe:1 RAM:4)
Nosaukums - MSI A520M-APRO
Nosaukums - MSI A520M-A PRO
Nosaukums - MSI A520M-A PRO - Socket AM4 - pamatplate
Nosaukums - MSI A520M-A PRO pamatplate AMD A520 Socket AM4 micro ATX
Nosaukums - MSI | A520M-A PRO | Procesoru saimes AMD | Procesora ligzda AM4 | DDR4 | Atmiņas slots 2 | SATA savienotāju skaits | Čipsets AMD A | Micro ATX
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe x 16
Paplašināšanas slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 1
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
PCI-Express 3.0 1x Paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 3.0 16x paplašināšanas slots - 1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 28.2 cm
Piegādes kastes daudzums - 20
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 59.2 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 53.8 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 16.75 kg
Pilna apraksta līnija - AMD A520|SAM4|Micro-ATX|DDR4|4600/4400/4133/4000/3866/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2133/1866 MHz|Atmiņas slots 2|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 16x|1xM.2|1xDVI-D|1xHDMI|2xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xRJ45|SATA|Video atkarībā no CPU|Audio|LAN Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Procesora ligzda - Socket AM4
Procesors - maksimālais SMP procesoru skaits - 1
Procesors - Procesora ligzda - Socket AM4
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen 5
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 3
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 3, trešās paaudzes AMD Ryzen 5, trešās paaudzes AMD Ryzen™ 7, trešās paaudzes AMD Ryzen™ 9
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 7
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 9
Procesors > Procesora ligzda - AM4
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - AMD
Procesors > Saderīgās procesoru sērijas - AMD Ryzen 3. paaudzes galddatoru procesori un AMD Ryzen 4000 G sērijas galddatoru procesori
Procesoru saime - AMD Ryzen
producerCode - A520M-A PRIEKŠ AM4 2DDR4
ProducerCode - A520M-A PRO
productName - MSI A520M-A PRO Socket AM4
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - A520M-A PRO
Programmatūra -
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 10
Ražotāja produkta nosaukums - A520M-A PRO
Ražotāja_kods - 7C96-001R
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
Saite - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
SATA saskarne - Jā
ShortDescription - Socket AM4 | Čipsets AMD A520
ShortSummaryDescription - MSI A520M-A PRO, AMD, Socket AM4, 3. paaudzes AMD Ryzen™ 3, 3. paaudzes AMD Ryzen 5, 3. paaudzes AMD Ryzen™ 7, 3..., DDR4-SDRAM, 64 GB, DIMM
sizeX - 260
sizeY - 60
sizeZ - 260
Skaņas karte - Realtek ALC892 kodeku 7.1 kanālu augstas izšķirtspējas audio
Svars - 0,50
Svars - 0.745
svars - 750
Svars un izmēri - Augstums - 60 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 200 mm
Svars un izmēri - Platums - 236 mm
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.445 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MSI
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000 Mbps
Tīkla interfeiss - Realtek RTL8111H Gigabit LAN kontrolieris
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - Gigabit Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - LAN kontrolieris - Realtek RTL8111H
Tīkls - Wi-Fi - Nē
URL - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO/Overview
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 2
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 6
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 0
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 6
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 6
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītie atmiņas disku tipi - HDD UN SSD
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstīto cieto disku skaits - 5
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - PCI Express 3.0, SATA
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 10
Veiktspēja > Mikroshēmas - AMD A
Veiktspēja > Pamatplates formas standarts - Micro ATX
vendpn - A520M-A PRO
Vienība Neto svars - 0.6 kg
Vienības bruto svars - 0.838 kg
Vienības kastes augstums - 0.06
Vienības kastes garums - 0.26
Vienības kastes platums - 0.26
Vienība Slikts tilpums - 0,004491 kubikmetru
Zīmols - MSI
Ārējie savienotāji - 1 x DVI-D
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line In
Ārējie savienotāji - 1 x līnijas izeja
Ārējie savienotāji - 1 x MIC
Ārējie savienotāji - 1 x PS/2 tastatūras/peles komplekts
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 2 x USB 2.0
Ārējie savienotāji - 4 x USB 3.0
Īpašās funkcijas -
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - AMD
Rear panel I/O ports - Headphone outputs - 1
Rear panel I/O ports - DVI-D ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - Microphone in - Yes
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 4
Description - A520M-A PRO MSI motherboards let you manage speeds and temperatures for all your system and CPU fans. Total Fan Control allows you check your primary system characteristics in a simplified graphical interface. You can also set up to 4 temperature targets for CPU and motherboard, which will adjust the fan speeds automatically.
Desc - Mikroshēmu tips | chipset: AMD A520, Plates formfaktors: mATX, Procesora ražotājs: AMD, Ligzda: AM4, DDR tips: DDR4, Atmiņas sloti: 2, Max atmiņas apjoms: 64 GB, Integrēta audio karte: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN Controller, WiFi: Nav, M.2 Pieslēgumi: 1, Garantija: 2 gadi
Description - Seria PRO pomaga użytkownikom pracować w znacznie bardziej sprytny sposób, co bezpośrednio przekłada się na wyższą wydajność i produktywność. Dzięki szerokim możliwościom funkcjonalnym i wysokiej jakości montażu, płyty główne z serii PRO charakteryzują się tylko optymalizacją pod kątem profesjonalnych zadań, ale także minimalizują liczbę mogących się pojawić podczas długoletniej eksploatacji problemów i oferując tym samym znacznie dłuższą żywotność.
Możliwość pełnej kontroli z poziomu BIOS-u i oprogramowania
Płyty główne MSI umożliwiają zarządzanie szybkością pracy i związaną z nią temperaturą dla wszystkich systemowych wentylatorów, a także dla wszystkich wentylatorów odpowiedzialnych za chłodzenie procesora. Funkcja Total Fan Control pozwala na monitorowanie podstawowych parametrów pracy systemu przy wykorzystaniu uproszczonego interfejsu graficznego. Możesz również ustawić do 4 wartości temperatury dla CPU i płyty głównej, które będą utrzymywane w zadanym zakresie, dzięki automatycznej regulacji prędkości obrotowej wentylatorów.
Szybka i przygotowana na przyszłość pamięć masowa
Płyty główne MSI z serii PRO obsługują wszystkie najnowsze standardy pamięci masowej, co pozwala użytkownikom na podłączenie do nich dowolnego ultraszybkiego urządzenia pamięci masowej. Większa wydajność ułatwi Ci pracę.
Płytka drukowana z dwoma uncjami rozmieszczonej warstwowo miedzi
Ulepszona konstrukcja płytki drukowanej z dwoma uncjami rozmieszczonej warstwowo w laminacie miedzi, zwiększa przewodzenie ciepła, poprawiając tym samym jego odprowadzanie oraz niezawodność działania płyty głównej, szczególnie podczas overclockingu.
Cechy A520M-A PRO: Obsługa desktopowych procesorów AMD Ryzen trzeciej generacji oraz desktopowych układów z serii AMD Ryzen 4000 G. Obsługa pamięci DDR4 do 4600 MHz (overclocking) System Turbo M.2: Obsługa napędów SSD zgodnych z NVMe, przy wykorzystaniu magistrali PCI-E Gen3 x4 Technologia Core Boost: dzięki doskonałemu rozłożeniu komponentów na płytce drukowanej i zastosowaniu zoptymalizowanego systemu zasilania, zapewniono możliwość lepszej obsługi większej liczby rdzeni procesora, a także uzyskano wyższą wydajność. Technologia DDR4 Boost: Zaawansowana technologia zapewniająca niezakłócone sygnały przesyłu danych, co pozwala uzyskać najlepszą wydajności i stabilność. Dwie uncje rozmieszczonej warstwowo miedzi: Ulepszona konstrukcja płytki drukowanej zapewnia znacznie wyższą wydajność i długotrwałą stabilność systemu. System dźwiękowy Audio Boost: generowanie dźwięku o jakości studyjnej. Aplikacja Dragon Center: Całkowicie nowe oprogramowanie, które integruje wszystkie dotychczasowe aplikacje narzędziowe MSI, oferując przyjazny interfejs użytkownika.
Supported operating systems - Windows 10
Memory - Supported memory clock speeds - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400,4600 MHz
Memory - Supported memory types - DDR4-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 2
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - ECC - Yes
Memory - Maximum internal memory - 64 GB
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory > Supported memory types - DDR4
Memory > Memory slots - 2
Memory bus frequency - 1866 MHz
Memory bus frequency - 2133 MHz
Memory bus frequency - 2400 MHz
Memory bus frequency - 2667 MHz
Memory bus frequency - 2800 MHz
Memory bus frequency - 2933 MHz
Memory bus frequency - 3000 MHz
Memory bus frequency - 3066 MHz
Memory bus frequency - 3200 MHz
Memory bus frequency - 3466 MHz
Memory bus frequency - 3600 MHz
Memory bus frequency - 3733 MHz
Memory bus frequency - 3866 MHz
Memory bus frequency - 4000 MHz
Memory bus frequency - 4133 MHz
Memory bus frequency - 4266 MHz
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory bus frequency - 4600 MHz
Memory slots - 2
Memory type - DDR4
Memory type - DDR4
Audio-Out Input/Output connectors - 2
BIOS -
BrandPartCode - A520M-A PRO
Gross weight - 0.745 kg
Other information -
Other features - Weight - 698 g
COM connector / port - No
Number of DDR4 slots - 2
Detailed data on disk/drive interfaces - AMD A520 Chipset: 4x SATA 6Gb/s ports 1x M.2 slot (Key M) (from AMD Processor) Supports PCIe 3.0 Supports SATA 6Gb/s Supports 2242/ 2260/ 2280 storage devices AMD A520 Chipset: 2x USB 3.2 Gen 1 5Gbps ports are available through the internal USB 3.2 Gen 1 5Gbps connector 6x USB 2.0 ports (2 Type-A ports on the back panel, 4 ports through the internal USB 2.0 connectors) AMD Processor 4x USB 3.2 Gen 1 5Gbps Type-A ports on the back panel AMD Processor: 4x USB 3.2 Gen 1 5Gbps Type-A ports on the back panel
dimension depth - 50 mm
dimensionalWeight - 811
DVI-D Input/Output connectors - 1
EAN -
EAN - 4719072749927
ean - 4719072749927
Eans - 4719072749927
EAN_code - 4719072749927
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - Micro-ATX
Form factor - micro ATX
Frequency speed - 1866/2133/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3866/4000/4133/4400/4600 MHz
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Audio chip - Realtek ALC892
Features - Component for - PC
Features - Number of mounting holes - 8
Features - Motherboard form factor - micro ATX
Features - Motherboard chipset - AMD A520
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
Graphics - 1x HDMI 2.1 port, supports a maximum resolution of 4096x2160 @60Hz  1x DVI-D port, supports a maximum resolution of 1920x1200@60Hz Maximum shared memory of 16 GB
Graphics - Number of displays supported - 2
Graphics - Maximum resolution - 4096 x 2160 pixels
GTIN - 0824142224007
GTIN - 824142224007
GTIN - 4719072749927
warrantyLength - 360
HDMI Input/Output connectors - 1
Onboard connectors - 1 x 4pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x M.2
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 1 x Chassis intrusion header
Onboard connectors - 2 x System panel header
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 4 x SATA III 6Gb/s
Accessories included - 2 x kabel SATA Przewodnik szybkiej instalacji Karta rejestracji Sterowniki CD
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - Front panel connector - Yes
Internal I/O - Chassis intrusion connector - Yes
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 1
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 4
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - Number of chassis fan connectors - 2
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 20 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 380 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 285 mm
Package features > Gross depth master carton - 595 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 1000.00 g
Package features > Tare weight master carton - 1.542 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 55 mm
Package features > Gross depth (mm) - 260 mm
Package features > Gross width (mm) - 260 mm
Package features > Gross width master carton - 535 mm
Package features > Net weight master carton - 14.9 kg
Package features > PET - 2.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 100.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.3 kg
Package features > Volume (m3) - 0.003718 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.00 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_64510_1.png
Integrated audio - Yes
Integrated LAN - Gigabit
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 23.6 x 20 cm
dimension height - 260 mm
dimension width - 260 mm
dimension weight - 720 g
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Pamatplates
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBA
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM4
Code - A520M-APRO
Code - A520M-A PRO
Socket - SAM4
LargeDescHTML -
LongDesc - PRO series helps users work smarter by delivering an efficient and productive experience. Featuring stable functionality and high-quality assembly, PRO series motherboards provide not only optimized professional workflows but also less troubleshooting and longevity.FULLY FAN CONTROLFULLY CONTROLLABLE IN BIOS AND SOFTWAREMSI motherboards let you manage speeds and temperatures for all your system and CPU fans. Total Fan Control allows you check your primary system characteristics in a simplified graphical interface. You can also set up to 4 temperature targets for CPU and motherboard, which will adjust the fan speeds automatically.EZ DEBUG LEDRun into trouble? Onboard LEDs for key components will indicate the source of the problem so you know exactly where to look to get up and running again.DOUBLE ESD PROTECTIONULTIMATE MOTHERBOARD PROTECTIONDouble ESD protection doubles up the grounding layer around the mounting holes, preventing static discharge surges from damaging the motherboard.FAST AND FUTURE-READY STORAGEMSI PRO series motherboards support all the latest storage standards, which allows users to connect any ultra-fast storage device. Higher efficiency makes your work easier.USB 3.2 GEN 1Transfer lots of data, music and movies over USB easier. USB 3.2 ports are ready in both front and rear IO, provides wide variety of options to connect your USB 3.2 devices.PCB WITH 2OZ THICKENED COPPERAn enhanced PCB design with 2oz thickened copper increases conductivity, improving heat dissipation and performance reliability especially during overclocking.A HUGE STEP OF DDR PERFORMANCEMSI OC LAB does not merely work hard on extreme overclocking. Compared to A320 motherboard memory A-XMP profile, MSI does have great improvement on performance and efficiency for A520 motherboards. Easy to enable A-XMP profile with auto power settings to get the best memory speed and stability.CORE BOOSTCore Boost technology combines MSI's premium layout and optimized power design which allows for faster and undistorted current delivery to the CPU at pin-point precision. Not only supporting multi-core CPU, also creating the perfect conditions for your CPU overclocking.
LongProductName - AMD A520, 2x DDDR4, VGA, DVI-D, HDMI, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, Micro-ATX, 244x220 mm
LongSummaryDescription - MSI A520M-A PRO. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM4, Compatible processor series: 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd.... Supported memory types: DDR4-SDRAM, Maximum internal memory: 64 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: PCI Express 3.0, SATA, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 10. Maximum resolution: 4096 x 2160 pixels. Ethernet interface type: Gigabit Ethernet, LAN controller: Realtek RTL8111H
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 1
Max. number of ATA devices - 0
Max memory size - 64 GB
Max. number of SATA devices - 4
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD A520 Chipset
Chipset - AMD A520
Model - A520M-A PRO
MPN - 7C96-001R
name - A520M-A PRO AM4 2DDR4 DVI/HDMI USB3.2 mATX
Name - AM4 MSI A520M-A PRO mATX (M.2 Port, PCIe 3.0 x 4, NVMe PCI:1 PCIe:1 RAM:4)
Name - MSI A520M-APRO
Name - MSI A520M-A PRO
Name - MSI A520M-A PRO - Socket AM4 - motherboard
Title - MSI A520M-A PRO motherboard AMD A520 Socket AM4 micro ATX
Name - MSI | A520M-A PRO | Processor family AMD | Processor socket AM4 | DDR4 | Memory slots 2 | Number of SATA connectors | Chipset AMD A | Micro ATX
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Expansion slots - 1 x PCIe x 16
Expansion slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 1
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
PCI-Express 3.0 1x Expansion slots - 1
PCI-Express 3.0 16x Expansion slots - 1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 28.2 cm
Shipping box quantity - 20
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 59.2 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 53.8 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 16.75 kg
Full Description Line - AMD A520|SAM4|Micro-ATX|DDR4|4600/4400/4133/4000/3866/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2133/1866 MHz|Memory slots 2|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 16x|1xM.2|1xDVI-D|1xHDMI|2xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xRJ45|SATA|Video Depending on CPU|Audio|LAN Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM4
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
Processor - Processor socket - Socket AM4
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen 5
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 7
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor > Processor socket - AM4
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - 3rd Gen AMD Ryzen Desktop Processors and AMD Ryzen 4000 G-Series Desktop Processors
Processor family - AMD Ryzen
producerCode - A520M-A PRO AM4 2DDR4
ProducerCode - A520M-A PRO
productName - MSI A520M-A PRO Socket AM4
productSize - Normal
ProductName - A520M-A PRO
Software -
Vendor Homepage - www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 10
Producer product name - A520M-A PRO
Manufacturer_code - 7C96-001R
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
RJ45 Input/Output connectors - 1
Link - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
SATA Interface - Yes
ShortDescription - Socket AM4 | Chipset AMD A520
ShortSummaryDescription - MSI A520M-A PRO, AMD, Socket AM4, 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd..., DDR4-SDRAM, 64 GB, DIMM
sizeX - 260
sizeY - 60
sizeZ - 260
Sound card - Realtek ALC892 Codec 7.1-Channel High Definition Audio
Weight - 0,50
Weight - 0.745
weight - 750
Weight & dimensions - Height - 60 mm
Weight & dimensions - Depth - 200 mm
Weight & dimensions - Width - 236 mm
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 0.445 kg
Technical details > Producer - MSI
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Network interface - Realtek RTL8111H Gigabit LAN controller
Network - Ethernet interface type - Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - LAN controller - Realtek RTL8111H
Network - Wi-Fi - No
URL - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO/Overview
USB 2.0 Input/Output connectors - 2
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 6
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 0
USB 3.2 Input/Output connectors - 4
USB ports at back panel - 6
USB ports on motherboard - 6
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Number of HDDs supported - 5
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - PCI Express 3.0, SATA
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Performance > Chipset - AMD A
Performance > Motherboard form factor - Micro ATX
vendpn - A520M-A PRO
Unit Net Weight - 0.6 kg
Unit Gross Weight - 0.838 kg
Unit Box Height - 0.06
Unit Box Length - 0.26
Unit Box Width - 0.26
Unit Brutto Volume - 0.004491 cubm
Brand - MSI
External connectors - 1 x DVI-D
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x PS/2 Keyboard/MouseCombo
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 2 x USB 2.0
External connectors - 4 x USB 3.0
Special functions -
Features - Motherboard chipset family - AMD
77,08 €
MSI A520M-A PRO
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas