MSI MPG B550 GAMING PLUS

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 564214 Preces kods: MPG B550 GAMING PLUS
Noliktavā 23 gab.
Garantija: 3 gadi
145,79 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: MSI MPG
  • Plates izmērs: ATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD B550
  • Ligzda (socket): AM4
  • Atmiņas tips: DDR4
  • Atmiņas sloti: 4
  • Iebūvēts Wi-Fi: Nav
  • M.2 porti: 2
Pamatinformācija
Sērija : MSI MPG
Plates izmērs ATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD B550

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM4
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR4
Atmiņas sloti 4
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR4 3200MHz (4400MHz OC)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 0
DisplayPort : 1
DVI : 0
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Realtek ALC892
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Nav
Iebūvēts Wi-Fi : Nav
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 4
External USB Type-C : 1
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 2
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 1
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 2
Internal RGB 12V (4-pin) : 1
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 1
Internal USB Type-C : 1
M.2 porti : 2
SATA 3 Porti : 6
Barošanas bloki (PSU)
Papildus specifikācija
1. kategorija - Galvenās plates un piederumi
2. kategorija - Galvenās plates - AMD
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Digitālā audio optiskā izeja - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPorts skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - PS/2 portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - S/PDIF izeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A tipa pieslēgvietu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) C tipa pieslēgvietu skaits - 1
Apraksts - Mikroshēmu tips | chipset: AMD B550, Plates formfaktors: ATX, Procesora ražotājs: AMD, Ligzda: AM4, DDR tips: DDR4, Atmiņas sloti: 4, Max atmiņas apjoms: 128 GB, Integrēta audio karte: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN Controller, WiFi: Nav, M.2 Pieslēgumi: 2, Garantija: 2 gadi
Apraksts - MPG B550 GAMING PLUS SPĒLĒT STILĀ MPG sērija ļauj spēlētājiem izcelt labāko, ļaujot pilnībā izpausties krāsās ar uzlabotu RGB apgaismojuma kontroli un sinhronizāciju. Eksperimentējiet vēl vienā personalizācijas līmenī ar priekšējo LED joslu, kas nodrošina ērtus paziņojumus spēles laikā un reālajā laikā. Izmantojot MPG sēriju, pārveidojiet savu aprīkojumu par uzmanības centru un stilīgi ieņemiet līderpozīciju virsotnes.
Apraksts - Spēlēšana ar stilu MPG sērijas pamatplates izceļ labāko no spēlēm, ļaujot pilnībā izpausties krāsās ar uzlabotu RGB apgaismojuma kontroli un sinhronizāciju. Eksperimentējiet ar jaunu, augstāku pielāgošanas līmeni, izmantojot priekšējo LED apgaismojuma lenti, kas ļauj ērti reāllaikā rādīt paziņojumus un spēļu statusus. Izmantojot MPG sēriju, varat pārvērst savu aparatūru par informācijas centru un stilīgu rezultātu tablo. Dzesēšanas sistēma, kas izstrādāta vairāk kodoliem un lielākai veiktspējai Tā kā procesori ir aprīkoti ar vairāk kodoliem, ir ļoti svarīgi izstrādāt dzesēšanas sistēmu, lai nodrošinātu, ka procesora temperatūra tiek uzturēta nemainīgā, zemā līmenī. MSI uzlabotās PWM kontroliera shēmas un pilnveidotā shēmas konstrukcija nodrošina, ka pat vismodernākie Ryzen procesori MSI pamatplatēs vienmēr var darboties ar pilnu jaudu. Lightning GEN 4 M.2 savienotāji Tā kā MSI B550 sērijas pamatplates ir izstrādātas, lai atbalstītu trešās paaudzes Ryzen procesorus, tās var aprīkot arī ar jaunāko SSD savienotāju standartu - Lightning Gen 4 M.2, MPG B550 GAMING PLUS Atbalsta trešās paaudzes AMD Ryzen procesorus un nākamos AMD Ryzen modeļus ar BIOS atjauninājumu DDR4 atmiņas atbalsts līdz 4400 MHz (overclocking) Ekstrēms spēļu ātrums: PCIe 4.0 saderība, Lightning Gen4 x4 M.2 savienotāji. 2 ar iebūvētu M.2 Shield Frozr dzesēšanu, AMD Turbo USB 3.2 GEN pieslēgvietas Jaudīgs dizains: Core Boost tehnoloģija, digitālā PWM, divu aunciju vara slāņu PCB, funkcija, DDR4 Boost sistēma Premium dzesēšanas sistēma: Uzlabots paplašināts radiatora dizains un M.2 Shield Frozr diska dzesēšanas sistēma nodrošina augstu sistēmas veiktspēju un ļauj spēlēt bez pārtraukuma. Rūpnīcā uzstādīti I/O vairogi: Uzlabo EMI aizsardzību un ērtāku uzstādīšanu Flash BIOS poga ar optimizētu Clear CMOS funkciju: Vienkārši izmantojiet USB zibatmiņu, lai dažu sekunžu laikā flashinātu BIOS. BIOS noklusējuma iestatījumu atjaunošana bez papildu darbībām. Audio Boost skaņas sistēma: radiet studijas kvalitātes skaņu.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 1866
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2133
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2400
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2667
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2800
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 2933
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3000
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3066
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3200 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3466
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3600
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3733
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 3866
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4000
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4133
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4266
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4400
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR4-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 4
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - bez ECC - Jā
Atmiņa - ECC - Jā
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 128 GB
Atmiņa - Nebuferētā atmiņa - Jā
Atmiņa > Atbalstītie atmiņas veidi - DDR4
Atmiņa > Atmiņas slots - 4
Atmiņas kopnes frekvence - 1866 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2133 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2667 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 2933 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3066 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3466 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3733 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 3866 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4133 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4266 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4400 MHz
Atmiņas slots - 4
Atmiņas tips - DDR4
Atmiņas tips - DDR4
Audio ieejas/izejas savienotāji - 2
Audio izvades ieejas/izejas savienotāji - 3
BIOS -
BIOS - BIOS tips - UEFI AMI
BIOS - Notīrīt CMOS džemperis - Jā
BrandPartCode - MPG B550 GAMING PLUS
Bruto svars - 1.896 kg
Cita informācija -
Citas funkcijas - Svars - 1 kg
COM savienotājs / ports - Nē
DDR4 slotu skaits - 4
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - AMD B550 mikroshēmas komplekts 6x SATA 6 Gb/s pieslēgvietas 2x M.2 slots (Key M) M2_1 slots (no AMD procesora) Atbalsta PCIe 4.0/ 3.0 x4 1 Atbalsta SATA 6 Gb/s Atbalsta 2242/ 2260/ 2280/ 22110 atmiņas ierīces M2_2 slots (no AMD B550 mikroshēmas komplekta) Atbalsta PCIe 3.0x4 Atbalsta 2242/ 2260/ 2280 atmiņas ierīces
dimensijas dziļums - 85 mm
dimensionalWeight - 1560
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
EAN -
ean - 824142218600
EAN - 4719072731885
Eans - 4719072731885
EAN_kods - 4719072731885
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - ATX
Formas faktors - ATX
Frekvences ātrums - 1866/2133/2400/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3733/3866/4000/4133/4266/4400 MHz
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - Audio mikroshēma - Realtek ALC892
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - CPU
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Procesors, ventilators, temperatūra
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Temperatūra
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Ventilators
Funkcijas - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Montāžas caurumu skaits - 9
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD B550
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
Grafika - 1x HDMI ports, atbalsta maksimālo izšķirtspēju 4096 x 2160 @ 24 Hz 1 1x DisplayPort, atbalsta maksimālo izšķirtspēju 4096 x 2160 @ 60 Hz 1 Maksimālā koplietojamā atmiņa 16 GB
Grafika - Maksimālā grafikas kartes atmiņa - 16000 MB
Grafika - maksimālā izšķirtspēja - 4096 x 2160 pikseļi
Grafika - Paralēlās apstrādes tehnoloģiju atbalsts - 2-Way CrossFireX
GTIN - 824142218600
GTIN - 0824142218600
GTIN - 4719072731885
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4-pin ūdens sūkņa ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 8pin 12V barošanas avots
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x Clear CMOS džemperis
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB C
Iebūvētie savienotāji - 1 x Šasijas iejaukšanās galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x M.2
Iebūvētie savienotāji - 2 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 2.0/1.1 galvene
Iebūvētie savienotāji - 6 x SATA III 6Gb/s
Iekļautie piederumi - MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard Quick Installation Guide Produkta reģistrācijas karte MSI katalogs 2 x SATA kabelis CD draiveri
Iekšējais I/O - 12V barošanas savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - Šasijas iejaukšanās savienotājs - Jā
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 1
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 6
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iekšējās I/O - RGB LED kontaktligzdu galvene - Jā
Iekšējās I/O - TPM savienotājs - Jā
Iekšējās I/O - šasijas ventilatoru savienotāju skaits - 6
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 5 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 175 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 370 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 465 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1800.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.819 kg
Iepakojuma saturs - iekļauti draiveri - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - SATA
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 270 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 340 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 85 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 280 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 9.48 kg
Iepakojuma īpašības > PET - 2.00 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 400.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.50 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.007803 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.022 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_65121_1.png
Integrēts audio - Realtek ALC892
Integrēts LAN - Realtek (Gigabit)
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 30.5 x 24.4 cm
izmērs augstums - 345 mm
izmērs platums - 270 mm
izmērs svars - 1905 g
Kategorija - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Pamatplates
Kategorija - Mātesplates
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
Kategorija_1 - Mātesplates
Kategorija_2 - Pamatplates - AMD AM4
Kods - MPG B550 GAMING PLUS
Kods - MPGB550GAMINGPLUS
Kontaktligzda - SAM4
LargeDescHTML -
LongDesc - GRAUJIET STILĀMPG sērija ļauj spēlētājiem izcelt labāko, ļaujot pilnībā izpausties krāsās ar uzlabotu RGB apgaismojuma kontroli un sinhronizāciju. Eksperimentējiet vēl vienā personalizācijas līmenī ar priekšējo LED joslu, kas nodrošina ērtus paziņojumus spēles laikā un reālajā laikā. Ar MPG sēriju pārveidojiet savu aprīkojumu par uzmanības centru un stilīgi iekarojiet līderu sarakstus.PREMIUM HARDWARE DESIGNS daudzu gadu pieredzi MSI nav sveša augstas veiktspējas pamatplatēm. Mūsu pētniecības un izstrādes un inženieru komandas ir pārskatījušas neskaitāmus dizainus, izvērtējušas plašu augstas kvalitātes komponentu klāstu un izstrādājušas produktus, kas nodrošina uzticamību pat ekstremālos apstākļos.TERMISKAIS RISINĀJUMS DAUDZĪGĀM KODĒM UN VAIRĀKĀKAI VEIKSMEIPievienojot vairāk kodolu procesoriem, siltuma un jaudas dizains ir daudz svarīgāks, lai nodrošinātu zemāku temperatūru. MSI paplašinātais PWM radiators un uzlabots shēmas dizains nodrošina, ka pat augstas klases procesors ar MSI pamatplatēm darbojas ar pilnu jaudu.M.2 SHIELD FROZRSaules ātrākajiem SSD diskiem var sākt samazināties veiktspēja, kad tie kļūst karsti. M.2 SHIELD FROZR, kas ir daļa no pamatplates radiatora konstrukcijas, ir nākamās paaudzes M.2 termiskais risinājums, lai no tā izvairītos, piedāvājot vislabāko termisko aizsardzību, kas nodrošina, ka SSD saglabā maksimālu veiktspēju.PILNĪBU KONTROLĒ BIOSĀ UN PROGRAMMATŪRĀMSI pamatplates ļauj jums pārvaldīt visu sistēmas un CPU ventilatoru ātrumu un temperatūru. Total Fan Control ļauj pārbaudīt primārās sistēmas īpašības vienkāršotā grafiskā saskarnē. Varat arī iestatīt līdz pat 4 temperatūras mērķus CPU un pamatplatei, kas automātiski pielāgos ventilatoru apgriezienus.OPTIMIZĒTS ŪDENS AIZSARGOŠANAIIr izstrādāts, lai atbalstītu populārākos tirgū pieejamos "viss vienā" un pielāgotos ūdens dzesēšanas risinājumus. Īpašais ūdens sūkņa PIN galvene atbalsta līdz 3 ampēriem, nodrošinot pilnīgu kontroli pār ūdens sūkņa ātrumu. Skaidri iezīmētā "aizsargjosla" nodrošina vieglu un drošu uzstādīšanu un perfektu montāžu.10 + 2 + 1 DIGITAL POWER WITH DOUBLER DESIGNAtbrīvo un uztur maksimālu veiktspēju ar agresīvu VRM dizainu, kas veidots ar kopumā 10 fāžu digitālo jaudu ar dubultošanas dizainu. Apvienojot ekskluzīvo Core Boost tehnoloģiju, MPG sērijas pamatplate ir gatava izturēt smagu ikdienas darbu.CORE BOOSTCore Boost tehnoloģija apvieno MSI augstākās klases izkārtojumu un digitālo barošanas dizainu, kas nodrošina ātrāku un neizkropļotu strāvas piegādi procesora procesoram ar precīzu precizitāti. Tas rada ideālus apstākļus daudzkodolu procesora darbībai ar augstu slodzi.1-SEKUNDES OVERCLOCKING!MSI Game Boost ļauj veikt vienas sekundes overclocking, nodrošinot nepieciešamo veiktspējas palielinājumu, lai iegūtu vairāk FPS.Kādu noslodzi kalibrēKādu iestatāt, tādu arī saņemsiet. LLC nodrošina, ka jūsu CPU spriegums ir 100% stabils jebkuras slodzes apstākļos. Tas ievērojami uzlabo stabilitāti, kad ir nepieciešama lielāka CPU veiktspēja.OVERVOLTAGE AIZSARDZĪBAIr novērš iespējamus īssavienojuma bojājumus CPU un citiem svarīgiem komponentiem.DIGITĀLĀ PIEDALES DIZAINSPilnībā digitālā barošanas konstrukcija ļauj ātrāk un neizkropļoti piegādāt strāvu CPU ar precīzu precizitāti. Radot ideālus apstākļus CPU overclockingam.PRE-INSTALLED IO SHIELDINGParedzētais IO ekranējums padara uzstādīšanas procesu vieglāku un drošāku. Patentētais dizains aizsargā IO porti un arī novērš elektrostatiskās izlādes bojājumus, padarot pamatplati par stabilu spēļu pamatu.XL CLIPPaplašinātais PCI-E klipsis palīdz jums vieglāk nomainīt vai noņemt ierīces. Uzturiet PCI-E ligzdu stiprāku un drošāku.EZ DEBUG LEDSaskaraties ar nepatikšanām? Iebūvētās galveno komponentu gaismas diodes norādīs problēmas avotu, lai jūs precīzi zinātu, kur meklēt, lai atsāktu darbu.EZ LED CONTROLMātesplatē iebūvēta LED poga, lai kontrolētu gaismas efektu. Ieslēdziet/izslēdziet gaismu sekundes laikā!PCB AR 2OZ SAUGSTINĀTU VĀDUUzlabotais PCB dizains ar 2oz sabiezinātu varu palielina vadītspēju, uzlabojot siltuma izkliedi un veiktspējas uzticamību, īpaši overclocking laikā.UzSILPNIECINIET SAVU SISTĒMU AR PCI-E STEEL ARMORMSI PCI Express tērauda bruņas slots ir nostiprināts pie pamatplates ar papildu lodēšanas punktiem un atbalsta smago grafisko karšu svaru. Kad spēlēs ir svarīga katra priekšrocība, Steel Armor pasargā saskares punktu no elektromagnētiskajiem traucējumiem.UPLATĪTA MOTERPLATES AIZSARDZĪBADivkāršā ESD aizsardzība dubulto zemējuma slāni ap montāžas caurumiem, novēršot statiskās izlādes pārspriegumus, kas bojā pamatplati.STERIFIĒTS SPĒLĒMMSI pamatplates ir radītas un pielāgotas hardcore spēlēm. Pasaules labāko esporta spēlētāju atsauksmes un rūpīgas testēšanas sesijas ar sarežģītām datorspēlēm ir radījušas pamatplates, kas ir gan jaudīgas, gan uzticamas.UzSIMPATNOTS DZĪVĪBASIzcilas veiktspējas MSI pamatplates ir apgādātas ar progresīvām funkcijām un jaunākajām tehnoloģijām, lai pārvarētu jebkuru izaicinājumu neatkarīgi no tā, vai esat spēlētājs, profesionālis vai datora entuziasts.LIGHTNING GEN 4 M.2Izmantojot 3. paaudzes Ryzen procesorus, MSI B550 pamatplatēs ir jaunākais Lightning Gen 4 M.2, kas ir ātrākais iebūvētais atmiņas risinājums tirgū ar datu pārraides ātrumu līdz 64 Gb/s.ĪPAŠA UN Nākotnei GATAVA GLABĀKAS NOVIETNEMSI B550 pamatplates atbalsta visus jaunākos atmiņas standartus, kas ļauj lietotājiem pievienot jebkuru īpaši ātru atmiņas ierīci. Augstāka efektivitāte atvieglo jūsu darbu.EKSTREMĀLA STABILITĀTES UN KOMPATIBILITĀTES TESTĒŠANAMSI veic rūpīgu atmiņas testēšanu ar populārākajiem atmiņas zīmoliem ekstremālos apstākļos, lai nodrošinātu, ka jūsu sistēma darbojas stabili neatkarīgi no apstākļiem. Mūsu atmiņas partneru vidū ir tādi zīmoli kā Corsair, Crucial, Kingston, G.Skill un daudzi citi, lai optimizētu atmiņas moduļus, konfigurācijas un pat uzlabotu overclocking.DRAUDZĪGA DDR PERSONĀLA STIPRINĀJUMSMSI OC LAB ne tikai intensīvi strādā pie ekstrēmā overclocking. Salīdzinot ar B450 pamatplates atmiņas A-XMP profilu, MSI patiešām ir ievērojami uzlabojusi veiktspēju un efektivitāti B550 pamatplatēm. Viegli iespējojiet A-XMP profilu ar automātiskajiem jaudas iestatījumiem, lai iegūtu vislabāko atmiņas ātrumu un stabilitāti.LIETOŠA OVERKLOKINGA AR A-XMP PROFILUA-XMP profilu MSI BIOS ir testējis un sertificējis MSI OC LAB. To ir viegli aktivizēt ar automātiskās jaudas iestatījumiem, lai iegūtu labāko atmiņas ātrumu un stabilitāti.DRAGON CENTERMSI pavisam jaunais Dragon Center apvieno MSI programmatūras utilītu komplektu vienā centralizētā lietojumprogrammā. Pārņemiet kontroli pār uzlabotām pamatplates funkcijām un atraisiet bezgalīgas iespējas.CLICK BIOS 5Gūstiet vairāk no ielādētā BIOS, kas izstrādāts, lai to būtu viegli lietot. Precīzi noregulējiet pamatplati, lai nodrošinātu spēļu veiktspēju, efektivitāti vai pasaules rekordu pārspriegšanu!GAME BOOSTIzgudri pārspriegojiet procesoru ar vienu pogu, lai nodrošinātu lielāku veiktspēju.A-XMPIzvēlieties kādu no iepriekš iestatītajiem A-XMP profiliem un automātiski pārspiediet saderīgu DDR atmiņu.M-FLASHKomentējiet vai atjauniniet BIOS dažu minūšu laikā, izmantojot CMOS iestatīšanas utilītu.HARDWARE MONITORIzveidojiet tūlītēju piekļuvi svarīgākajai aparatūras informācijai reālajā laikā, tostarp temperatūrai, atmiņas ietilpībai, taktātam un spriegumam.PAMATU IZMĒROJIETIzbaudiet sistēmas atmiņu un iegūstiet lielāku veiktspēju.Meklēšana un iecienītākās iespējasPastāvīgā meklēšanas un iecienītākās iespējas opcija augšējā labajā stūrī ļauj ātri pārvietoties BIOS izvēlnēs.MSI APP PLAYERIzstrādāts ekskluzīvas sadarbības ar BlueStacks ietvaros, MSI APP Player nodrošina viengabalainu spēļu pieredzi starp mobilajām spēlēm un PC platformu, kā arī izmanto pielāgotas funkcijas, piemēram, specifisku tastatūras apgaismojumu un labāku grafiku ar daudzuzdevumu darbiem.KONEKTIVITĀTEMSI pamatplates ir veidotas ar dažādiem savienotājiem, lai apmierinātu spēlētājus. Uzlabots audio, uzlabotas LAN tīkla iespējas, USB un Mystic Light jebkuru spēļu pieredzi pārvērš par aizraujošu.DEDICICATED HIGH DEFINITION AUDIO PROCESORSUzliecinieties, ka varat baudīt tīrāko skaņas kvalitāti gan stereo, gan telpiskā skaņā.VISAS KVALITĀTES AUDIO KAPITĀLISniegta augstas precizitātes skaņas pieredze ar izcilu akustiku un reālismu, kas atbilst studijas līmeņa austiņām.VISAS KVALITĀTES AUDIO JACK ar S/PDIFSagādājiet nevainojamu skaņu, pārraidot audio ar tīru digitālo signālu.IZOLĒTA AUDIO DIZAINATāpat kā speciālai skaņas kartei, audio komponenti un shēmas ir izvietotas uz rezervētas pamatplates daļas un ir elektriski izolētas.IEDALĪTI AUDIO LĪMEŅI TĪRAM LEVAJĀ UN LAVAJĀ KANĀLAMDalītu slāņu izmantošana PCB nodrošina vienlīdz nevainojamu skaņas kvalitāti gan kreisajam, gan labajam audio kanālam.Audio Boost aizsargā jūsu ausis, novēršot kaitinošās skaļās pukstošās skaņas, kad pievienojat/atvienojiet ierīces vai ieslēdzat/izslēdzat datoru.PAUZĪTĪJIET SAVU RAŽOŠANAS PIEREDZEI AR USB 3.2 GEN 2Lasiet un rakstiet failus, izmantojot USB, ātrāk nekā jebkad agrāk. MSI MPG sērijas pamatplates piedāvā plašu iespēju klāstu USB ierīču pieslēgšanai un palielināšanai, nodrošinot 10 Gbps pārsūtīšanas ātrumu gan ar USB 3.2 Gen 2 A tipa, gan C tipa USB.USB FRONT TYPE-CMSI spēļu pamatplates atbalsta USB Front Type-C, kas ļauj spēlētājiem pieslēgties ar jaunākajām USB ierīcēm. Veidojiet sistēmu ar MSI datora korpusu, lai gūtu visērtāko pieredzi.PĀRSTĀVOTĀ KRĀSU MYSTIC LIGHT UZ MOTHERBOARDSpīdiet ar krāsām un spilgtiem RGB apgaismojuma efektiem, izmantojot MSI Mystic Light ar 16,8 miljoniem krāsu un 29 LED efektiem.Mystic Light paplašinājumsVai vēl neesat apmierināts ar dekorācijām uz ekosistēmas? Mystic Light Extension palīdzēs jums iegūt vēl pievilcīgāku veidu, kā izrotāt savu spēļu platformu ar LED sloksnēm, kuras joprojām kontrolē Mystic Light lietojumprogramma.
LongProductName - AMD B550, AM4, 4x DDR4, HDMI, DP, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, PS/2, S/PDIF, ATX, 305x244 mm
LongSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus. Procesora ražotājs: Ražotājs: AMD, Procesora ligzda: Socket AM4, savietojamo procesoru sērija: Socket AM4, saderīga procesoru sērija: AMD Ryzen™ 3 3. paaudzes, AMD Ryzen 5. paaudzes, AMD Ryzen™ 7. paaudzes, 3rd..... Atbalstītie atmiņas tipi: DDR4-SDRAM, Maksimālā iekšējā atmiņa: 128 GB, Atmiņas slotu tips: DIMM. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: Atbalsta atmiņas disku tipi: SATA III, Atbalstītie atmiņas disku tipi: RAID līmeņi: 0, 1, 10. Paralēlās apstrādes tehnoloģiju atbalsts: 2-Way CrossFireX, Maksimālā grafiskās kartes atmiņa: 16000 MB, Maksimālā izšķirtspēja: 16000 MB, Maksimālā izšķirtspēja: Maksimālā izšķirtspēja: 4096 x 2160 pikseļi. Ethernet interfeisa tips: Gigabit Ethernet, LAN kontrolieris: Realtek 8111H
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 2
Maksimālais ATA ierīču skaits - 0
Maksimālais atmiņas lielums - 128 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 6
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD B550 mikroshēmu kopa
Mikroshēmu kopa - AMD B550
Modelis - MPG B550 GAMING PLUS
MPN - 7C56-003R
Nosaukums - AM4 MSI B550 GAMING PLUS ATX
nosaukums - MPG B550 GAMING PLUS AM4 4DDR4 HDMI/DP ATX
Nosaukums - MSI MPG B550 GAMING PLUS
Nosaukums - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
Nosaukums - MSI MPG B550 GAMING PLUS B550 - Socket AM4 pamatplate
Nosaukums - MSI | MPG B550 GAMING PLUS | Procesoru saimes AMD | Procesora ligzda AM4 | DDR4 | Atmiņas slots 4 | SATA savienotāju skaits | Čipsets AMD B | ATX
Optiskie S/PDIF ieejas/izejas savienotāji - 1
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 3.0 x 16
Paplašināšanas slots - 2 x PCIe 3.0 x 1
Paplašināšanas slots - M.2 (M) slotu skaits - 2
Paplašināšanas slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 2
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 (Gen 4.x) slots - 1
PCI-Express 3.0 1x Paplašināšanas slots - 2
PCI-Express 3.0 4x paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 4.0 1x Paplašināšanas slots - 1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 35 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 27.2 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.91 kg
Pilna apraksta līnija - AMD B550|SAM4|ATX|DDR4|4400/4266/4133/4000/3866/3733/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2400/2133/1866 MHz|Atmiņas slots 4|2xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 4x|1xPCI-Express 4.0 1x|2xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xAudio-In|3xAudio-Out|4xUSB 2.0|3xUSB 3.2|1xUSB-C|1xPS/2|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|SATA|Video atkarībā no CPU|Audio Realtek ALC892|LAN Realtek (Gigabit)|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Procesora ligzda - Socket AM4
Procesors - maksimālais SMP procesoru skaits - 1
Procesors - Procesora ligzda - Socket AM4
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen 5
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 3
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 3, trešās paaudzes AMD Ryzen 5, trešās paaudzes AMD Ryzen™ 7, trešās paaudzes AMD Ryzen™ 9
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 7
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - Trešās paaudzes AMD Ryzen™ 9
Procesors > Procesora ligzda - AM4
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - AMD
Procesors > Saderīgās procesoru sērijas - AMD Ryzen 5000 un 3000 sērijas galddatoru procesori (nav saderīgi ar AMD Ryzen 5 3400G un Ryzen 3 3200G) un AMD Ryzen 4000 G-sērijas galddatoru procesori.
Procesoru saime - AMD Ryzen
producerCode - 7C56-003R
ProducerCode - MPG B550 GAMING PLUS
productName - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - MPG B550 Gaming Plus
Programmatūra -
PS/2 ieejas/izejas savienotāji - 1
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS/Specification
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 10
Ražotāja produkta nosaukums - MPG B550 GAMING PLUS
Ražotāja_kods - 7C56-003R
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
Saite - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
SATA saskarne - Jā
ShortDescription - Socket AM4 | Čipsets AMD B550
ShortSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus, AMD, Socket AM4, 3. paaudzes AMD Ryzen™ 3, 3. paaudzes AMD Ryzen 5, 3. paaudzes AMD Ryzen™ 7, 3..., DDR4-SDRAM, 128 GB, DIMM
sizeX - 85
sizeY - 340
sizeZ - 270
Skaņas karte - Realtek ALC892 kodeku 7.1 kanālu augstas izšķirtspējas audio Atbalsta S / PDIF izeju
Svars - 1,80
Svars - 1.9
svars - 1878
Svars un izmēri - Augstums - 65 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 244 mm
Svars un izmēri - Platums - 305 mm
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.396 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MSI
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000 Mbps
Tīkla interfeiss - 1x Realtek 8111H Gigabit LAN kontrolieris
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - Gigabit Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - LAN kontrolieris - Realtek 8111H
Tīkls - Wi-Fi - Nē
URL - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 2
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 2
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 3
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 8
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 8
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītie atmiņas disku tipi - HDD UN SSD
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - SATA III
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 10
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 1
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 10
Veiktspēja > Mikroshēmas - AMD B
Veiktspēja > Pamatplates formas standarts - ATX
vendpn - MPG B550 GAMING PLUS
Vienība Neto svars - 1.6 kg
Vienības bruto svars - 1.91 kg
Vienības kastes augstums - 0.09
Vienības kastes garums - 0.35
Vienības kastes platums - 0.272
Vienība Slikts tilpums - 0,008568 kubikmetru
Zīmols - MSI
Ārējie savienotāji - 1 x aizmugurējais skaļrunis
Ārējie savienotāji - 1 x DisplayPort
Ārējie savienotāji - 1 x Flash BIOS poga
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line In
Ārējie savienotāji - 1 x līnijas izeja
Ārējie savienotāji - 1 x MIC
Ārējie savienotāji - 1 x PS/2 tastatūras/peles komplekts
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 1 x S/PDIF
Ārējie savienotāji - 1 x sānu skaļrunis
Ārējie savienotāji - 1 x USB 3.1
Ārējie savienotāji - 1 x USB 3.1 Type-C
Ārējie savienotāji - 2 x USB 3.0
Ārējie savienotāji - 4 x USB 2.0
Īpašās funkcijas -
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - AMD
Rear panel I/O ports - Digital audio optical out - 1
Rear panel I/O ports - DisplayPorts quantity - 1
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - PS/2 ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - S/PDIF out port - Yes
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C ports quantity - 1
Desc - Mikroshēmu tips | chipset: AMD B550, Plates formfaktors: ATX, Procesora ražotājs: AMD, Ligzda: AM4, DDR tips: DDR4, Atmiņas sloti: 4, Max atmiņas apjoms: 128 GB, Integrēta audio karte: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN Controller, WiFi: Nav, M.2 Pieslēgumi: 2, Garantija: 2 gadi
Description - MPG B550 GAMING PLUS GAME IN STYLE The MPG series brings out the best in gamers by allowing full expression in color with advanced RGB lighting control and synchronization. Experiment on another level of personalization with a front LED strip that provides convenient in-game and real time notifications. With the MPG series, transform your equipment into the center of attention and top leaderboards in style.
Description - Gra ze stylem
Płyty główne z serii MPG wydobywają z gier to, co najlepsze, umożliwiając pełną ekspresję kolorów dzięki zaawansowanej kontroli i synchronizacji oświetlenia RGB. Eksperymentuj na nowym, wyższym poziomie personalizacji korzystając z przedniej taśmą podświetleniowej LED, która pozwala na wygodne wyświetlanie powiadomień i statusów z gry w czasie rzeczywistym. Z serią MPG, możesz przekształć swój sprzęt w centrum informacyjne i stylową tablicę wyników.
System chłodzenia przeznaczony do obsługi większej liczby rdzeni i wyższej wydajności
W przypadku procesorów charakteryzujących się większą liczbą rdzeni, wyjątkowo istotna jest konstrukcja systemu chłodzenia tak, aby mieć pewność, że temperatura CPU utrzymywana będzie na stałym, niskim poziomie. Rozbudowany układ regulatora PWM firmy MSI i ulepszony projekt obwodów elektrycznych sprawiają, że nawet najbardziej zaawansowane procesory Ryzen na płytach głównych MSI mogą zawsze pracować z pełną prędkością.
Złącza Lightning GEN 4 M.2
Dzięki temu, że płyty główne z serii MSI B550 przystosowano do obsługi trzeciej generacji procesorów Ryzen, to można je było również wyposażyć w najnowszy standard złączy dla pamięci SSD, Lightning Gen 4 M.2, który to standard zgodny jest ze specyfikacją PCI-E 4.0. Dzięki temu płyta korzysta z najszybszego, dostępnego na rynku rozwiązania pamięci masowej, gdzie prędkość transferu danych może dochodzić do 64 Gbit/s.
MPG B550 GAMING PLUS Obsługa trzeciej generacji procesorów AMD Ryzen i przyszłych modeli AMD Ryzen po aktualizacji BIOS-u Obsługa pamięci DDR4 do 4400 MHz (overclocking) Wyjątkowa szybkość w grach: zgodność z PCIe 4.0, złącza Lightning Gen4 x4 M.2 2 z wbudowanym systemem chłodzenia M.2 Shield Frozr, porty AMD Turbo USB 3.2 GEN Potężna konstrukcja: Technologia Core Boost, cyfrowy układ PWM, płytka drukowana z dwoma uncjami rozmieszczonej warstwowo miedzi, funkcja, system DDR4 Boost System chłodzenia klasy premium: Ulepszona, wydłużona konstrukcja radiatorów Extended Heatsink oraz system chłodzenia napędów M.2 Shield Frozr, zapewniają wysoką wydajność systemu i pozwalają na prowadzenie rozgrywek non-stop. Fabrycznie zamontowane osłony złączy We/Wy: Lepsza ochrona przed zakłóceniami EMI i większa wygoda instalacji Przycisk Flash BIOS ze zoptymalizowaną funkcją Clear CMOS: Wystarczy użyć pamięci USB, aby w ciągu kilku sekund sflashować BIOS. Przywróć domyślne ustawienia BIOS-u bez żadnych dodatkowych działań. System dźwiękowy Audio Boost: generowanie dźwięku o jakości studyjnej.
Supported operating systems - Windows 10
Memory - Supported memory clock speeds - 1866
Memory - Supported memory clock speeds - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 2133
Memory - Supported memory clock speeds - 2400
Memory - Supported memory clock speeds - 2667
Memory - Supported memory clock speeds - 2800
Memory - Supported memory clock speeds - 2933
Memory - Supported memory clock speeds - 3000
Memory - Supported memory clock speeds - 3066
Memory - Supported memory clock speeds - 3200 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 3466
Memory - Supported memory clock speeds - 3600
Memory - Supported memory clock speeds - 3733
Memory - Supported memory clock speeds - 3866
Memory - Supported memory clock speeds - 4000
Memory - Supported memory clock speeds - 4133
Memory - Supported memory clock speeds - 4266
Memory - Supported memory clock speeds - 4400
Memory - Supported memory types - DDR4-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - ECC - Yes
Memory - Maximum internal memory - 128 GB
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory > Supported memory types - DDR4
Memory > Memory slots - 4
Memory bus frequency - 1866 MHz
Memory bus frequency - 2133 MHz
Memory bus frequency - 2400 MHz
Memory bus frequency - 2667 MHz
Memory bus frequency - 2800 MHz
Memory bus frequency - 2933 MHz
Memory bus frequency - 3000 MHz
Memory bus frequency - 3066 MHz
Memory bus frequency - 3200 MHz
Memory bus frequency - 3466 MHz
Memory bus frequency - 3600 MHz
Memory bus frequency - 3733 MHz
Memory bus frequency - 3866 MHz
Memory bus frequency - 4000 MHz
Memory bus frequency - 4133 MHz
Memory bus frequency - 4266 MHz
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory slots - 4
Memory type - DDR4
Memory type - DDR4
Audio-In Input/Output connectors - 2
Audio-Out Input/Output connectors - 3
BIOS -
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
BIOS - Clear CMOS jumper - Yes
BrandPartCode - MPG B550 GAMING PLUS
Gross weight - 1.896 kg
Other information -
Other features - Weight - 1 kg
COM connector / port - No
Number of DDR4 slots - 4
Detailed data on disk/drive interfaces - AMD B550 Chipset
6x SATA 6Gb/s ports 2x M.2 slots (Key M) M2_1 slot (from AMD Processor) Supports PCIe 4.0/ 3.0 x4 1 Supports SATA 6Gb/s Supports 2242/ 2260/ 2280/ 22110 storage devices M2_2 slot (from AMD B550 chipset) Supports PCIe 3.0x4 Supports 2242/ 2260/ 2280 storage devices  
dimension depth - 85 mm
dimensionalWeight - 1560
DisplayPort Input/Output connectors - 1
EAN -
ean - 824142218600
EAN - 4719072731885
Eans - 4719072731885
EAN_code - 4719072731885
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - ATX
Form factor - ATX
Frequency speed - 1866/2133/2400/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3733/3866/4000/4133/4266/4400 MHz
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Audio chip - Realtek ALC892
Features - PC health monitoring - CPU
Features - PC health monitoring - CPU, Fan, Temperature
Features - PC health monitoring - Temperature
Features - PC health monitoring - Fan
Features - Harmonized System (HS) code - 84733020
Features - Component for - PC
Features - Number of mounting holes - 9
Features - Motherboard form factor - ATX
Features - Motherboard chipset - AMD B550
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
Graphics - 1x HDMI port, obsługuje maksymalną rozdzielczość 4096 x 2160 @ 24 Hz 1 1x DisplayPort, obsługuje maksymalną rozdzielczość 4096 x 2160 @ 60 Hz 1 Maksymalna pamięć współdzielona 16 GB
Graphics - Maximum graphics card memory - 16000 MB
Graphics - Maximum resolution - 4096 x 2160 pixels
Graphics - Parallel processing technology support - 2-Way CrossFireX
GTIN - 824142218600
GTIN - 0824142218600
GTIN - 4719072731885
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
Onboard connectors - 1 x 4-pin water-pump-fan
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 8pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 1 x USB C
Onboard connectors - 1 x Chassis intrusion header
Onboard connectors - 2 x M.2
Onboard connectors - 2 x System panel header
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 6 x SATA III 6Gb/s
Accessories included - Płyta główna MSI MPG B550 Gaming Plus Manual Przewodnik szybkiej instalacji Karta rejestracji produktu Katalog MSI 2 x kabel SATA CD - sterowniki
Internal I/O - 12V power connector - Yes
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - Chassis intrusion connector - Yes
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 1
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 6
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - TPM connector - Yes
Internal I/O - Number of chassis fan connectors - 6
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 5 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 175 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 370 mm
Package features > Gross depth master carton - 465 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 1800.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.819 kg
Packaging content - Drivers included - Yes
Packaging content - Cables included - SATA
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 270 mm
Package features > Gross depth (mm) - 340 mm
Package features > Gross width (mm) - 85 mm
Package features > Gross width master carton - 280 mm
Package features > Net weight master carton - 9.48 kg
Package features > PET - 2.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 400.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.007803 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.022 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_65121_1.png
Integrated audio - Realtek ALC892
Integrated LAN - Realtek (Gigabit)
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 30.5 x 24.4 cm
dimension height - 345 mm
dimension width - 270 mm
dimension weight - 1905 g
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Pamatplates
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBA
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM4
Code - MPG B550 GAMING PLUS
Code - MPGB550GAMINGPLUS
Socket - SAM4
LargeDescHTML -
LongDesc - GAME IN STYLEThe MPG series brings out the best in gamers by allowing full expression in color with advanced RGB lighting control and synchronization. Experiment on another level of personalization with a front LED strip that provides convenient in-game and real time notifications. With the MPG series, transform your equipment into the center of attention and top leaderboards in style.PREMIUM HARDWARE DESIGNWith years of experience, MSI is no stranger to building high-performance motherboards. Our R&D and engineering teams have reviewed countless designs, evaluated a wide selection of high quality components, and developed products for reliability even under extreme conditions.THERMAL SOLUTION FOR MORE CORES AND HIGHER PERFORMANCEWith more cores’ processors, thermal and power design is more important to make sure the temperature keeps lower. MSI extended PWM heatsink and enhanced circuit design ensures even high-end CPU to run in full speed with MSI motherboards.M.2 SHIELD FROZRWorld’s fastest SSDs can start to lower performance when getting hot. Part of the motherboards heatsink design, M.2 SHIELD FROZR is the next generation M.2 thermal solution to avoid this by offering the best thermal protection to make sure that SSD maintains maximum performance.FULLY CONTROLLABLE IN BIOS AND SOFTWAREMSI motherboards let you manage speeds and temperatures for all your system and CPU fans. Total Fan Control allows you check your primary system characteristics in a simplified graphical interface. You can also set up to 4 temperature targets for CPU and motherboard, which will adjust the fan speeds automatically.OPTIMIZED FOR WATER COOLINGDesigned to support the most popular All-In-One & customized water cooling solutions on the market. A dedicated water pump PIN header supports up to 3 amp, giving you full control of the water pump speed. A clearly marked ‘keep-out-zone’ allows for easy and safe installation and a perfect fit.10 + 2 + 1 DIGITAL POWER WITH DOUBLER DESIGNUnleash and sustain maximum performance with an aggressive VRM design built with a total of 10 phases Digital Power with Doubler Design. Combining exclusive Core Boost technology, MPG series motherboard is ready to sustain heavy daily work.CORE BOOSTCore Boost technology combines MSI’s premium layout and digital power design which allows for faster and undistorted current delivery to the CPU at pin-point precision. This creates the perfect conditions for multi-core CPU while high-loading operation.1-SECOND OVERCLOCKING!MSI Game Boost enables one-second overclocking, giving you the performance boost you need to get more FPS.LOAD-LINE CALIBRATIONWhat you set, is what you get. LLC makes sure your CPU voltage remains 100% stable under any load. This greatly improves stability when demanding more CPU performance.OVERVOLTAGE PROTECTIONPrevents potential short-circuit damage to the CPU and other critical components.DIGITALL POWER DESIGNA fully digital power design allows for faster and undistorted current delivery to the CPU at pin-point precision. Creating the perfect conditions for CPU overclocking.PRE-INSTALLED IO SHIELDINGFeaturing the pre-installed IO shielding, makes your installation process easier and safer. The patent-pending design protect your IO ports and also prevent electrostatic discharge damage, makes your motherboard a strong gaming foundation.XL CLIPThe enlarged PCI-E clip helps you swap or remove your devices easier. Keep the PCI-E slot stronger and safer.EZ DEBUG LEDRun into trouble? Onboard LEDs for key components will indicate the source of the problem so you know exactly where to look to get up and running again.EZ LED CONTROLA built-in LED button on the motherboard to control your light effect. Turn on/off your light in a second!PCB WITH 2OZ THICKENED COPPERAn enhanced PCB design with 2oz thickened copper increases conductivity, improving heat dissipation and performance reliability especially during overclocking.FORTIFY YOUR SYSTEM WITH PCI-E STEEL ARMORMSI PCI Express Steel Armor slots are secured to the motherboard with extra solder points and support the weight of heavy graphics cards. When every advantage in games counts, Steel Armor shields the point of contact from electromagnetic interference.ULTIMATE MOTHERBOARD PROTECTIONDouble ESD protection doubles up the grounding layer around the mounting holes, preventing static discharge surges from damaging the motherboard.CERTIFIED FOR GAMINGMSI motherboards has been built and tweaked for hardcore gaming. Feedback from the world’s best esports players and rigorous testing sessions with demanding PC games has resulted in a motherboard that’s both powerful and reliable.ENHANCED PERFORMANCEHigh performance MSI motherboards are loaded with advanced features and the latest technology to overwhelm any challenge at hand no matter whether you’re a gamer, prosumer, or PC enthusiast.LIGHTNING GEN 4 M.2Utilizing 3rd Gen Ryzen processors, MSI B550 motherboards feature latest Lightning Gen 4 M.2 which is the fastest onboard storage solution on the market with up to 64 Gb/s transfer speed.FAST AND FUTURE-READY STORAGEMSI B550 motherboards support all the latest storage standards, which allows users to connect any ultra-fast storage device. Higher efficiency makes your work easier.EXTREME STABILITY & COMPATIBILITY TESTINGMSI conducts thorough memory testing with the most popular memory brands under extreme conditions to ensure your system runs stable no matter what. Our memory partners include brands like Corsair, Crucial, Kingston, G.Skill and many more to optimize memory modules, configurations and even improve overclocking.A HUGE STEP OF DDR PERFORMANCEMSI OC LAB does not merely work hard on extreme overclocking. Compared to B450 motherboard memory A-XMP profile, MSI does have great improvement on performance and efficiency for B550 motherboards. Easy to enable A-XMP profile with auto power settings to get the best memory speed and stability.EASY OVERCLOCKING WITH A-XMP PROFILEThe A-XMP in MSI BIOS are tested and certified by MSI OC LAB. It is easy to enable with auto power settings to get the best memory speed and stability.DRAGON CENTERMSI brand new Dragon Center unifies a suite of MSI software utilities into a single centralized application. Take control of advanced motherboards features and unleash endless possibilities.CLICK BIOS 5Get more from a loaded BIOS designed for ease of use. Fine-tune the motherboard for gaming performance, efficiency, or overclocking world records!GAME BOOSTQuickly overclock your CPU with a single button for more performance.A-XMPChoose from a preset A-XMP profile and automatically overclock compatible DDR memory.M-FLASHConveniently flash or upgrade the BIOS in a few minutes from the CMOS Setup Utility.HARDWARE MONITORGet immediate access to your critical hardware information in real-time including temperature, memory capacity, clock speed, and voltage.MEMORY TRY ITGet extreme speed out of your system memory and get more performance.SEARCH & FAVORITESA permanent search & favorite option in the top right corner moves you through the BIOS menus quickly.MSI APP PLAYERDeveloped under an exclusive partnership with BlueStacks, the MSI APP Player brings seamless gaming experience between mobile games and PC platform, and leverages customized features as specific keyboard lighting and better graphics with multi-task works.CONNECTIVITYMSI motherboards are built with a variety of connectors to satisfy gamers. Enhanced audio, advanced LAN networking capabilities, USB and Mystic Light turn any gaming experience into an immerse one.DEDICATED HIGH DEFINITION AUDIO PROCESSORMake sure you enjoy the purest sound quality in both stereo and surround sound.HIGH QUALITY AUDIO CAPACITORSA high fidelity sound experience with exceptional acoustics and realism for studio level headphones is ensured.HIGH QUALITY AUDIO JACKS WITH S/PDIFKeep your sound perfect by transmit your audio with pure digital signal.ISOLATED AUDIO DESIGNLike a dedicated sound card, audio components and circuits have been laid on a reserved motherboard section and electrically isolated.SEPARATED AUDIO LAYERS FOR CLEAN LEFT & RIGHT CHANNELSUsing separated layers in the PCB ensures equally pristine sound quality for both left and right audio channels.Audio Boost protects your ears by eliminating those annoying loud popping sounds when you plug/unplug devices or turn your PC on/off.BOOST YOUR GAME EXPERIENCE WITH USB 3.2 GEN 2Read and write your files over USB faster than ever. MSI MPG series motherboards offer a wide variety of options to connect and boost your USB devices, delivering 10Gbps transferring speed by both USB 3.2 Gen 2 Type-A and Type-C.USB FRONT TYPE-CMSI gaming motherboards support USB Front Type-C that allows gamers to connect with the latest USB devices. Built up a system with MSI PC case to have the most convenient experience.TRUE COLOR MYSTIC LIGHT ON MOTHERBOARDSplash on some color and vibrant RGB lighting effects using MSI Mystic Light with 16.8 million colors and 29 LED effects.Mystic Light ExtensionStill not satisfied with the decoration on the ecosystem? The Mystic Light Extension will help you to have more attractive way to decorate you gaming rig by the LED Strips and still under controlled by the Mystic Light application.
LongProductName - AMD B550, AM4, 4x DDR4, HDMI, DP, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, PS/2, S/PDIF, ATX, 305x244 mm
LongSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM4, Compatible processor series: 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd.... Supported memory types: DDR4-SDRAM, Maximum internal memory: 128 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: SATA III, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 10. Parallel processing technology support: 2-Way CrossFireX, Maximum graphics card memory: 16000 MB, Maximum resolution: 4096 x 2160 pixels. Ethernet interface type: Gigabit Ethernet, LAN controller: Realtek 8111H
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 2
Max. number of ATA devices - 0
Max memory size - 128 GB
Max. number of SATA devices - 6
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD B550 Chipset
Chipset - AMD B550
Model - MPG B550 GAMING PLUS
MPN - 7C56-003R
Name - AM4 MSI B550 GAMING PLUS ATX
name - MPG B550 GAMING PLUS AM4 4DDR4 HDMI/DP ATX
Name - MSI MPG B550 GAMING PLUS
Title - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
Name - MSI MPG B550 GAMING PLUS B550 - Socket AM4 mainboard
Name - MSI | MPG B550 GAMING PLUS | Processor family AMD | Processor socket AM4 | DDR4 | Memory slots 4 | Number of SATA connectors | Chipset AMD B | ATX
Optical S/PDIF Input/Output connectors - 1
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 16
Expansion slots - 2 x PCIe 3.0 x 1
Expansion slots - Number of M.2 (M) slots - 2
Expansion slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 2
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 4.x) slots - 1
PCI-Express 3.0 1x Expansion slots - 2
PCI-Express 3.0 4x Expansion slots - 1
PCI-Express 4.0 1x Expansion slots - 1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 9 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 35 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 27.2 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.91 kg
Full Description Line - AMD B550|SAM4|ATX|DDR4|4400/4266/4133/4000/3866/3733/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2400/2133/1866 MHz|Memory slots 4|2xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 4x|1xPCI-Express 4.0 1x|2xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xAudio-In|3xAudio-Out|4xUSB 2.0|3xUSB 3.2|1xUSB-C|1xPS/2|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|SATA|Video Depending on CPU|Audio Realtek ALC892|LAN Realtek (Gigabit)|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM4
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
Processor - Processor socket - Socket AM4
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen 5
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 7
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor > Processor socket - AM4
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - AMD Ryzen 5000 & 3000 Series desktop processors (not compatible with AMD Ryzen 5 3400G & Ryzen 3 3200G) and AMD Ryzen 4000 G-Series desktop processors
Processor family - AMD Ryzen
producerCode - 7C56-003R
ProducerCode - MPG B550 GAMING PLUS
productName - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
productSize - Normal
ProductName - MPG B550 Gaming Plus
Software -
PS/2 Input/Output connectors - 1
Vendor Homepage - www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS/Specification
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 10
Producer product name - MPG B550 GAMING PLUS
Manufacturer_code - 7C56-003R
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
RJ45 Input/Output connectors - 1
Link - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
SATA Interface - Yes
ShortDescription - Socket AM4 | Chipset AMD B550
ShortSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus, AMD, Socket AM4, 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd..., DDR4-SDRAM, 128 GB, DIMM
sizeX - 85
sizeY - 340
sizeZ - 270
Sound card - Realtek ALC892 Codec 7.1-Channel High Definition Audio Obsługuje wyjście S / PDIF
Weight - 1,80
Weight - 1.9
weight - 1878
Weight & dimensions - Height - 65 mm
Weight & dimensions - Depth - 244 mm
Weight & dimensions - Width - 305 mm
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 0.396 kg
Technical details > Producer - MSI
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Network interface - 1x Realtek 8111H Gigabit LAN controller
Network - Ethernet interface type - Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - LAN controller - Realtek 8111H
Network - Wi-Fi - No
URL - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
USB-C Input/Output connectors - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 4
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 2
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 2
USB 3.2 Input/Output connectors - 3
USB ports at back panel - 8
USB ports on motherboard - 8
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - SATA III
Storage controllers - RAID levels - 0
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Storage controllers - RAID levels - 1
Storage controllers - RAID levels - 10
Performance > Chipset - AMD B
Performance > Motherboard form factor - ATX
vendpn - MPG B550 GAMING PLUS
Unit Net Weight - 1.6 kg
Unit Gross Weight - 1.91 kg
Unit Box Height - 0.09
Unit Box Length - 0.35
Unit Box Width - 0.272
Unit Brutto Volume - 0.008568 cubm
Brand - MSI
External connectors - 1 x Rear Speaker
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x Flash BIOS Button
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x PS/2 Keyboard/MouseCombo
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x S/PDIF
External connectors - 1 x Side Speaker
External connectors - 1 x USB 3.1
External connectors - 1 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 2 x USB 3.0
External connectors - 4 x USB 2.0
Special functions -
Features - Motherboard chipset family - AMD
145,79 €
MSI MPG B550 GAMING PLUS
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas