Spin Master Gabby's Dollhouse Deluxe Room Kitchen Toy Figure (with Kuchi Cat Figure)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 964638 Preces kods: 6062035
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Spin Master Gabby's Dollhouse Deluxe Room Kitchen Toy Figure (with Kuchi Cat Figure)
Hasbro Spiderman Infinite Legends
Playmobil 70220 Big castle of the Knights artifact, construction toys
Exost Aqua Typhoon, Openbox
Spin Master Spin Master Gabby's Dollhouse Talking Pandy Paws Soft Toy
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
32,83 €
19,99 €
136,73 €
29,98 €
39,07 €
Papildus specifikācija
Akumulators - Nepieciešams akumulators - Nē
Apraksts - Gabi's Cat House: Burvju istabas: Gourmet: Virtuve Iemetieties cepšanā kopā ar Gourmet Gabi's Cat House ar komplektu Cep ar Gourmet. Šis Gabi's Cat House luksusa komplekts ir pilns ar jautrām detaļām un pārsteigumiem, kas atdzīvina sērijas maģisko istabu. Atveriet kasti, lai atrastu kolekcionējamu Lucky figūriņu, trīs mēbeles, paplāti ar kēksiņiem un divus kaķu sūtījumus ar diviem papildu pārsteiguma aksesuāriem. Līdzīgi kā Gabija katras sērijas sākumā, iztiniet īpašos kaķu sūtījumus un atklājiet slepenos komplekta aksesuārus: kūku un pavāra cepuri, ko Pūks patiešām var valkāt. Uzlieciet Pūķim cepuri un pagatavojiet gardus gardumus cepeškrāsnī. Kad cepšana būs pabeigta, jūs varat uzglabāt kūku un kēksiņus kaķa ledusskapī - tā durvis patiešām atveras. Tad novietojiet Gardēdi uz kūkas un nospiediet pogu, lai tas grieztos. Tas ir ļoti jautri. Ar tik daudzām funkcijām komplekts "Cep ar krekeri" ir lieliski piemērots aizraujošām iztēles pilnām rotaļām un ir lieliska dāvana bērniem. Izmantojiet to kopā ar komplektiem Everyday Cat-Smart un Sweet Dreams (katrs no tiem tiek pārdots atsevišķi), lai izveidotu Gabijas kaķu mājas pasauli. Turklāt šo istabu var ievietot tieši komplektā Gabi's Cat House: Gabi's House (gaisma un skaņa) (nopērkams atsevišķi), lai varētu spēlēties leļļu mājas piedzīvojumos vēl dažādos veidos. Lai iegūtu galīgo pārsteigumu, noskenējiet QR kodu, kas atrodams vienā no kaķu pakām, lai atbloķētu īpašu balvu bezmaksas Gabi's Cat House aplikācijā (pieejama iOS un Android ierīcēm). Sagatavojiet Gardēžu kūku cepšanas dekorēšanas ballītei Gabi's Cat House ar komplektu Bake with Gourmet. SPINNING CAKE: Novietojiet Buttercup uz kūkas un nospiediet pogu, lai tā sāktu griezties un sarīkotu cepšanas dekorēšanas ballīti. Šajā komplektā ir arī cepeškrāsns un atverams un aizverams ledusskapis - lieliski piemērots gardumu uzglabāšanai. 2 kaķu pakas, 2 aksesuāri Pārsteigums: Atklājiet 3 aksesuārus - kēksu paplāti un 2 papildu aksesuārus kaķu pakās - atvākojiet tās, lai atrastu kūku un šefpavāra cepuri Gardēdim, ko valkāt. IETILPST GABI KAĶU MĀJĀ: Šis komplekts ir lieliski piemērots aizraujošai iztēles spēlei. To var izmantot kopā ar citām Deluxe istabām (nopērkamas atsevišķi) vai ievietot Gabi kaķu mājā: Gabi māja (gaismas un skaņas) komplekts (nopērkams atsevišķi). ATBLOĶĒTIES ĪPAŠAS PRIZES: Vienā no kaķu pakām jūs atradīsiet QR kodu - noskenējiet to, lai atbloķētu ekskluzīvu balvu bezmaksas lietotnē Gabi's Cat House (pieejama iOS un Android). Rotaļlietas meitenēm un zēniem vecumā no 3 gadiem: Gabi's Cat House sērijas rotaļlietas ir pilnas pārsteigumu un atdzīvina sērijas aizraujošo stāstu. Šīs pārsteigumu rotaļlietas ir lieliska dāvana bērniem vecumā no 3 gadiem.e, kas saistītas ar seriālu. Šīs pārsteiguma rotaļlietas ir lieliska dāvana bērniem no 3 gadu vecuma.
Ar akumulatoru darbināms izstrādājums - nav
BrandPartCode - 6062035
Citas funkcijas - Iepakojuma izmēri: Iepakojuma izmēri: 25,72 x 19,05 x 8,57 cm
Citas funkcijas - Galvenā (ārējā) korpusa neto svars - 1.18 kg
Daļas numurs - 6062035
dimensijas dziļums - 80 mm
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 778988374092
EAN_kods - 0778988374092
Funkcijas - Ieteicamais dzimums - Meitene
Funkcijas - Ieteicamais vecums (max) - 98 gadi
Funkcijas - Ieteicamais vecums (min) - 3 gadi
Funkcijas - Piemērots - Spēlēt leļļu mājiņa
Funkcijas - Produkta krāsa - Daudzkrāsains
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 0778988374092
GTIN - 778988374092
Iekļautas baterijas - nav
Iekļautie piederumi - Istabas figūriņa 3 mēbeles 2 kaķu pakas 3 aksesuāri Rokasgrāmata
Iepakojuma saturs - Iepakojuma augstums - 190.5 mm
Iepakojuma saturs - Iepakojuma dziļums - 85.9 mm
Iepakojuma saturs - Iepakojuma platums - 257.3 mm
Iepakojuma saturs - Iepakojuma svars - 394.625 g
Iepakojuma saturs - Iepakojuma veids - Kaste
izmērs augstums - 190 mm
izmērs platums - 250 mm
izmērs svars - 430 g
Kategorija - Leļļu mājas piederumi
Kategorija_1 - Rotaļlietas
Kategorija_2 - Modeļi un skaitļi
LongDesc - Cepiet vētru kopā ar Cakey Cat Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen! Šis luksusa Gabijas leļļu mājiņas spēļu komplekts ir pilns ar jautrām detaļām un pārsteigumiem, kas atdzīvina maģisko istabu no seriāla. Atveriet kasti, lai atrastu kolekcionējamo Cakey Cat figūriņu, trīs mēbeļu detaļas, kēksiņu piederumu paplāti, kā arī divas leļļu mājas piegādes kastes ar vēl diviem pārsteiguma piederumiem! Gluži tāpat kā Gabija katras epizodes sākumā, atveriet savu īpašo Lelles mājas piegādi un atklājiet komplekta noslēpumainos piederumus: pīrāgu un pavāra cepuri, ko Cakey patiešām var valkāt! Uzlieciet cepuri uz Cakey un pagatavojiet gardus gardumus pie krāsns. Kad cepšana ir pabeigta, uzglabājiet pīrāgu un kēksiņus kaķenītes ledusskapī - durvis patiešām atveras! Tad uzlieciet Cakey uz kūkas un nospiediet pogu, lai tas grieztos un sarīkotu apsmidzināšanas ballīti! Tas ir tik jautri! Ar tik daudzām funkcijām Bakey with Cakey Kitchen ir ideāli piemērots aizraujošām izlikšanās spēlēm un ir lieliska dāvana bērniem. Izmantojiet to kopā ar MerCat's Primp and Pamper Bathroom un Pillow Cat's Sweet Dreams Bedroom (katra nopērkama atsevišķi), lai izveidotu Gabijas leļļu mājas pasauli. Turklāt šo istabu var pat ievietot Gabby's Purrfect Dollhouse (nopērkama atsevišķi), lai varētu izspēlēt vairāk leļļu mājas piedzīvojumu! Lai gūtu pēdējo pārsteigumu, ieskenējiet QR kodu, kas atrodams vienā no leļļu mājiņas komplektiem, lai atbloķētu īpašu balvu bezmaksas Gabby's Dollhouse aplikācijā (pieejama iOS un Android ierīcēm). Sagatavojiet Cakey Cat smidzināšanas ballītei ar Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen!Ietver: Komplektā: 1 istaba, 1 figūriņa, 3 mēbeles, 2 leļļu mājas piederumi, 3 aksesuāri, 1 instrukcijas lapa.
LongProductName - Gabby's Dollhouse, Bakey with Cakey Kitchen ar figūriņu un 3 aksesuāriem, 3 mēbelēm un 2 piegādi, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem
LongSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen ar figūriņu un 3 aksesuāriem, 3 mēbelēm un 2 piegādi, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem. Ieteicamais vecums (min): Ieteicamais minimums (min.) (3 gadi)
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 1.43 kg
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kastes tilpums - 514000 cm³
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 209.6 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 260.4 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 266.7 mm
Minimālais vecums - od 3 gadi
nosaukums - Figūru komplekts Gabbys Dollhouse Bakey ar Cakey Kitchen
Nosaukums - Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen ar figūriņu un 3 aksesuāriem, 3 mēbelēm un 2 piegādi, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem
Nosaukums - Spin Master Gabby's Dollhouse Deluxe Room Virtuves rotaļlietu figūriņa (ar Kuchi Cat figūriņu)
Piegādātāja īpašības - Izcelsmes valsts - Ķīna
Power - Nav piemērojams
Produkta nosaukums - Bakey ar Cakey Virtuve ar figūriņu un 3 aksesuāriem, 3 mēbelēm un 2 piegādi, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem
Ražotāja_kods - 6062035
ražotājs - Spin Master
Ražotājs - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen ar figūriņu un 3 aksesuāriem, 3 mēbelēm un 2 piegādi, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem, 3 g(i)
Stuff - Plastmasa
Svars - 0,42
Tips - pasaka
URL - https://www.spinmaster.com/
Variants - Komplekts
vendpn -
Zīmols - Gabijas leļļu māja
Zīmols - Spin Master
Īpašās funkcijas -
Battery - Batteries required - No
Description - Koci Domek Gabi: Magiczne Pomieszczenia: Kuchnia Rzuć się w wir pieczenia z Łakotkiem w Kocim Domku Gabi dzięki zestawowi Piecz z Łakotkiem. Ten luksusowy zestaw dla Kociego Domku Gabi jest pełen zabawnych detali i niespodzianek do odkrycia, dzięki czemu ożywia magiczny pokój z serialu. Otwórz pudełko, aby znaleźć figurkę kolekcjonerską Łakotka, trzy meble, tacę z babeczkami oraz dwie Kocie Przesyłki z dwoma dodatkowymi akcesoriami-niespodziankami. Podobnie jak Gabi na początku każdego odcinka, rozpakuj swoje specjalne Kocie Przesyłki i odkryj tajemnicze akcesoria z zestawu: ciasto i czapkę szefa kuchni, którą Łakotek naprawdę może nosić. Załóż Łakotkowi czapkę i przygotuj pyszne smakołyki w piekarniku. Po zakończeniu pieczenia, możesz przechowywać ciasto i babeczki w kociej lodówce - jej drzwi naprawdę się otwierają. Następnie umieść Łakotka na wierzchu tortu i naciśnij przycisk, aby wprawić go w ruch obrotowy. To świetna zabawa. Dzięki tak wielu funkcjom, zestaw Piecz z Łakotkiem jest idealny do ekscytującej zabawy z wyobraźnią i stanowi świetny prezent dla dzieci. Użyj go z zestawami Codzienna Kot-smetyka i Słodkich Snów (każdy sprzedawany oddzielnie), aby zbudować świat Kociego Domku Gabi. Co więcej, pokój można umieścić bezpośrednio w zestawie Koci Domek Gabi: Domek Gabi (światło i dźwięk) (sprzedawanym oddzielnie), aby uzyskać więcej sposobów na odgrywanie przygód w domku dla lalek. Aby zdobyć ostatnią niespodziankę, zeskanuj kod QR znajdujący się w jednej z Kocich Przesyłek, aby odblokować specjalną nagrodę w bezpłatnej aplikacji Koci Domek Gabi (dostępnej na iOS i Androida). Przygotuj Łakotka na przyjęcie z dekoracją wypieków w Koci Domku Gabi z zestawem Piecz z Łakotkiem. WIRUJĄCY TORT: Umieść Łakotka na torcie i naciśnij przycisk, aby wprawić go w ruch obrotowy i urządzić imprezę z dekoracjami wypieków. Ten zestaw zawiera również piekarnik oraz otwieraną i zamykaną lodówkę - idealną do przechowywania smakołyków. 2 KOCIE PRZESYŁKI, 2 AKCESORIA NIESPODZIANKI: Odkryj 3 akcesoria - tacę z babeczkami oraz 2 dodatkowe akcesoria w Kocich Przesyłkach - rozpakuj je, aby znaleźć ciasto i czapkę szefa kuchni, które może założyć Łakotek. PASUJE DO KOCIEGO DOMKU GABI: Ten zestaw jest idealny do ekscytującej zabawy z wyobraźnią. Można go używać z innymi pokojami Deluxe (sprzedawanymi oddzielnie) lub umieścić go w zestawie Koci Domek Gabi: Domek Gabi (światło i dźwięk) (sprzedawanym oddzielnie). ODBLOKUJ SPECJALNĄ NAGRODĘ: Wewnątrz jednej z Kocich Przesyłek znajdziesz kod QR - zeskanuj go, aby odblokować ekskluzywną nagrodę w bezpłatnej aplikacji Koci Domek Gabi (dostępnej na iOS i Androida). ZABAWKI DLA DZIEWCZYNEK I CHŁOPCÓW W WIEKU OD 3 LAT: Zabawki z serii Koci Domek Gabi są pełne niespodzianek i ożywiają emocje związane z serialem. Te zabawki-niespodzianki to świetny prezent dla dzieci w wieku od 3 lat.e związane z serialem. Te zabawki-niespodzianki to świetny prezent dla dzieci w wieku od 3 lat.
Battery-powered product - no
BrandPartCode - 6062035
Other features - Wymiary opakowania: 25.72 x 19.05 x 8.57 cm
Other features - Master (outer) case net weight - 1.18 kg
Part number - 6062035
dimension depth - 80 mm
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 778988374092
EAN_code - 0778988374092
Features - Suggested gender - Girl
Features - Recommended age (max) - 98 yr(s)
Features - Recommended age (min) - 3 yr(s)
Features - Suitable for - Play dollhouse
Features - Product colour - Multicolour
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 0778988374092
GTIN - 778988374092
Batteries included - no
Accessories included - Pokój Figurka 3 mebelki 2 Kocie Przesyłki 3 akcesoria Instrukcja
Packaging content - Package height - 190.5 mm
Packaging content - Package depth - 85.9 mm
Packaging content - Package width - 257.3 mm
Packaging content - Package weight - 394.625 g
Packaging content - Package type - Box
dimension height - 190 mm
dimension width - 250 mm
dimension weight - 430 g
Category - Dollhouse Accessories
Category_1 - Toys
Category_2 - Models and figures
LongDesc - Bake up a storm with Cakey Cat in the Gabby’s Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen! This deluxe Gabby’s Dollhouse playset is filled with fun details and surprises to explore, bringing the magical room from the show to life. Open up the box to find a Cakey Cat collectible figure, three furniture pieces, a tray of cupcakes accessory, plus two Dollhouse Delivery boxes with two more surprise accessories! Just like Gabby does in the beginning of each episode, unbox your special Dollhouse Deliveries and discover the set’s mystery accessories: a pie and a chef hat that Cakey can really wear! Place the hat onto Cakey and whip up some yummy treats at the oven. When they’re finished baking, store the pie and cupcakes in the kitty fridge – the door really opens! Then, set Cakey on top of the cake and press the button to make it spin for a sprinkle party! It’s so much fun! With so many features, the Bakey with Cakey Kitchen is perfect for exciting pretend play and makes a great gift for kids. Use it with MerCat’s Primp and Pamper Bathroom and Pillow Cat’s Sweet Dreams Bedroom (each sold separately) to build out your Gabby’s Dollhouse world. Plus, you can even slide the room right into Gabby’s Purrfect Dollhouse (sold separately) for more ways to play out your dollhouse adventures! For one last surprise, scan the QR code found inside one of the Dollhouse Deliveries to unlock a special reward in the free Gabby’s Dollhouse App (available on iOS and Android). Get Cakey Cat ready for a sprinkle party with the Gabby’s Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen!Includes: 1 Room, 1 Figure, 3 Furniture Pieces, 2 Dollhouse Deliveries, 3 Accessories, 1 Instruction Sheet
LongProductName - Gabby’s Dollhouse, Bakey with Cakey Kitchen with Figure and 3 Accessories, 3 Furniture and 2 Deliveries, Kids Toys for Ages 3 and up
LongSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen with Figure and 3 Accessories, 3 Furniture and 2 Deliveries, Kids Toys for Ages 3 and up. Recommended age (min): 3 yr(s)
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.43 kg
Logistics data - Master (outer) case volume - 514000 cm³
Logistics data - Master (outer) case height - 209.6 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 260.4 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 266.7 mm
Minimum age - od 3 years
name - Figures set Gabbys Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen
Title - Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen with Figure and 3 Accessories, 3 Furniture and 2 Deliveries, Kids Toys for Ages 3 and up
Name - Spin Master Gabby's Dollhouse Deluxe Room Kitchen Toy Figure (with Kuchi Cat Figure)
Supplier features - Country of origin - China
Power - Not applicable
ProductName - Bakey with Cakey Kitchen with Figure and 3 Accessories, 3 Furniture and 2 Deliveries, Kids Toys for Ages 3 and up
Manufacturer_code - 6062035
producer - Spin Master
Manufacturer - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Bakey with Cakey Kitchen with Figure and 3 Accessories, 3 Furniture and 2 Deliveries, Kids Toys for Ages 3 and up, 3 yr(s)
Stuff - Plastic
Weight - 0,42
Type - fairytale
URL - https://www.spinmaster.com/
Variant - Set
vendpn -
Brand - Gabby's Dollhouse
Brand - Spin Master
Special functions -
32,83 €
Spin Master Gabby's Dollhouse Deluxe Room Kitchen Toy Figure (with Kuchi Cat Figure)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas