Spin Master Figures set Gabbys Dollhouse: Gabbys House

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 950220 Preces kods: 6060414
Pasūtāms 12 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
94,01 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 28.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 28.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 28.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 28.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 24.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora tips - AAA
Akumulators - Atbalstāmo akumulatoru skaits - 3
Akumulators - Nepieciešams akumulators - Jā
Apraksts - Gabi's Cat House: Gabi māja (gaisma un skaņa) Spēlējieties savā leļļu mājas pasaulē ar Gabi Purrfect leļļu māju kaķu māju! Vairāk nekā 2 pēdas augstā fantastiskā rotaļu māja ir pilna aizraujošu funkciju, tostarp kaķēnu tornīša, strādājoša kaķu vālīte, skaņas un daudz ko citu! Ar 8,9 cm Gabi figūriņu, Panda Kitty figūriņu, mēbelēm katrai istabai, trim aksesuāriem un diviem kaķu mājas sūtījumiem jūs varat sākt spēlēties uzreiz pēc kastes izņemšanas. Tāpat kā seriālā, iemetiet sūtījumu tornī un nospiediet pogu, lai to izņemtu - izplēst to, lai iekšā atrastu pārsteiguma aksesuārus! Atveriet kaķu māju un nospiediet pogu priekšpusē, lai dzirdētu dziesmas, skaņas un frāzes no seriāla! Ar tik daudzām istabām un pārsteigumiem, ko atklāt, izmantojiet savu iztēli, lai kopā ar Gabi un viņas labāko draugu, kaķēnu Pandusu, izspēlētu nebeidzamus piedzīvojumus. Atpūties uz krāsainā dīvāna mūzikas istabā un atver koka durvis, lai atklātu savu apmeklētāju uz telpas fona. Vai esi izsalcis? Pagriez virtuves galdu, lai pārvērstu to no brokastīm par vakariņām! Izbrauciet ar kaķu vagoniņu un slīdiet ar to uz augšu, lai nokļūtu katrā stāvā. Palīdzi Gabijai nomazgāt rokas pie izlietnes vannas istabā vai atrodi krāsainu pārsteigumu tualetē; ļauj Kicius Panduś atpūsties zem telts guļamistabā; radoši darbojies uz molberta DIY istabā un izklaidējies uz slidkalniņa rotaļu istabā. Kad sasniegsiet augšējo stāvu, apgāziet jumtu un spēlējieties bēniņos! Pievienojiet savai rotaļu mājai vairāk istabu ar Deluxe istabām (katra nopērkama atsevišķi) - iebīdiet istabas tieši savas mājas sienās! Gabby's Purrfect leļļu mājiņu var ērti uzglabāt pēc dienas izspēles, un to var aizslēgt iekšā ar vai bez Deluxe istabām. Šī kaķu māja ir lieliska dāvana bērniem vecumā no 3 gadiem. Papildus pārsteigums: noskenējiet kaķu mājiņas iepakojumā esošo QR kodu, lai atbloķētu īpašu balvu bezmaksas Gabby's Dollhouse aplikācijā (pieejama iOS un Android ierīcēm). Iepazīstini Gabijas kaķu mājas burvību ar Gabijas Purrfect leļļu māju!
Ar akumulatoru darbināms izstrādājums - jā
Augstums - 60 cm
BrandPartCode - 6060414
Citas funkcijas - Iepakojuma izmēri: 56,2 x 43,18 x 13,65 cm
Daļas numurs - 6060414
dimensijas dziļums - 130 mm
Drošības brīdinājums - ES TSD brīdinājums - Nav paredzēts bērniem, kas jaunāki par 36 mēnešiem
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 778988364345
EAN_kods - 0778988364345
Funkcijas - Ieteicamais dzimums - Meitene
Funkcijas - Ieteicamais vecums (max) - 98 gadi
Funkcijas - Ieteicamais vecums (min) - 3 gadi
Funkcijas - Produkta krāsa - Daudzkrāsains
Funkcijas - Skaņas efekti - Jā
Funkcijas - Stāvu skaits - 3
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 0778988364345
GTIN - 778988364345
Iekļautas baterijas - nav
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 431.8 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 136.7 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 562.1 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 3.19 kg
Iepakojuma saturs - baterijas iekļautas - Nē
Iepakojuma saturs - Komplektā iekļautie piederumi - Mēbeļu komplekts, Rotaļlietu figūra
Iepakojuma saturs - Montāžas instrukcija - Jā
izmērs augstums - 430 mm
izmērs platums - 560 mm
izmērs svars - 3120 g
Kategorija - Leļļu mājas
Kategorija_1 - Rotaļlietas
Kategorija_2 - Modeļi un skaitļi
LongDesc - Spēlējieties savā leļļu mājas pasaulē ar Gabijas leļļu māju Purrfect Dollhouse! Šī fantastiskā bērnu leļļu māja, kas ir vairāk nekā 2 pēdas augsta, ir piepildīta ar aizraujošām funkcijām, tostarp leļļu mājas piegādes torni, darbojošos kaķu vālīti, skaņām un daudz ko citu! Ar 3,5 collu Gabby Girl kolekcionējamo figūriņu, Pandy Paws figūriņu, mēbelēm katrai istabai, trim aksesuāriem un diviem leļļu mājas piegādes torņiem jūs varat ķerties pie jautrības uzreiz pēc izņemšanas no kastes. Tāpat kā seriālā, iemetiet sūtījumu tornī un nospiediet pogu, lai to paņemtu, un atvākojiet to no kastes, lai atrastu tajā pārsteiguma aksesuāru! Atveriet leļļu mājiņu un nospiediet pogu priekšpusē, lai dzirdētu dziesmas, skaņas un frāzes no seriāla! Ar tik daudzām istabām un pārsteigumiem, ko izpētīt, izmantojiet savu iztēli, lai kopā ar Gabiju un viņas labāko draugu Pandy Paws izspēlētu nebeidzamus piedzīvojumus. Atpūties uz mūzikas istabas krāsainā dīvāna un atver durvis uz koka, lai atklātu viesi uz istabas fona. Esi izsalcis? Pagriez galdu virtuvē, lai pārvērstu to no brokastīm par vakariņām! Izbrauciet ar kaķu vagoniņu un slīdiet ar to uz augšu, lai nokļūtu katrā stāvā. Palīdziet Gabijai nomazgāt rokas pie vannas istabas izlietnes vai atrodiet krāsainu pārsteigumu tualetē; ļaujiet Pandy Paws atpūsties zem spēļu telts guļamistabā; radoši darbojieties uz rokdarbu istabas molberta un izklaidējieties uz spēļu istabas slīdkalniņa. Kad sasniegsiet augšējo stāvu, pagrieziet jumtu atpakaļ un spēlējieties bēniņos! Papildiniet savu rotaļu māju ar vairākām istabām, izmantojot Deluxe istabas (katra nopērkama atsevišķi) - ievietojiet istabas tieši leļļu mājas sienās! Gabby's Purrfect leļļu mājiņu var ērti uzglabāt pēc jautras un jautras dienas, kad esat izspēlējušies, un to var aizvērt ar vai bez Deluxe istabām iekšpusē. Šī leļļu māja ir lieliska dāvana bērniem vecumā no 3 gadiem. Lai gūtu pēdējo pārsteigumu, vienā no leļļu namiņa piegādēm ieskenējiet QR kodu, lai atbloķētu īpašu balvu bezmaksas Gabby's Dollhouse aplikācijā (pieejama iOS un Android operētājsistēmā). Atdzīvini Gabijas leļļu namiņa burvību ar Gabijas Purrfect leļļu namiņu!Ietver sevī: 1 leļļu māja, 1 Gabijas meitenes figūriņa, 1 Pandy Paws figūriņa, 8 mēbeļu detaļas, 2 leļļu mājas piegādes, 3 aksesuāri, 1 instrukcijas lapa.
LongProductName - Gabby's Dollhouse, Purrfect Dollhouse ar 2 rotaļu figūriņām, 8 mēbeļu elementiem, 3 aksesuāriem, 2 piegādi un skaņām, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem.
LongSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Purrfect Dollhouse ar 2 rotaļu figūriņām, 8 mēbeļu gabaliņiem, 3 aksesuāriem, 2 piegādi un skaņām, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem. Ieteicamais vecums (min): Ieteicamais ieteicamais garums (3 gadi), Skaņas efekti. Nepieciešamas baterijas
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 7.14 kg
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes neto svars - 6.39 kg
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kastes tilpums - 2524000 cm³
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 447.8 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 279.4 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 571.5 mm
Loģistikas dati - Produkti uz vienu intermodālo konteineru (20 pēdas) - 839 pcs
Loģistikas dati - Produkti uz vienu intermodālo konteineru (40 pēdas) - 1678 pcs
Minimālais vecums - od 3 gadi
nosaukums - Figūru komplekts Gabby's Dollhouse: Gabijas māja
Nosaukums - Gabby's Dollhouse Purrfect leļļu māja ar 2 rotaļu figūriņām, 8 mēbeļu elementiem, 3 aksesuāriem, 2 piegādi un skaņām, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem.
Nosaukums - Spin Master Gabby's Dollhouse Gabby's Purrfect Dollhouse Spēļu būve
Power - Baterijas / uzlādējamas AAA
Produkta nosaukums - Purrfect leļļu māja ar 2 rotaļu figūriņām, 8 mēbeļu gabaliņiem, 3 aksesuāriem, 2 piegādi un skaņām, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem.
Ražotāja_kods - 6060414
ražotājs - Spin Master
Ražotājs - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Purrfect leļļu māja ar 2 rotaļu figūriņām, 8 mēbeļu elementiem, 3 aksesuāriem, 2 piegādi un skaņām, bērnu rotaļlietas vecumā no 3 gadiem, 3 gadi, skaņas efekti, nepieciešamas baterijas
Stuff - Plastmasa
Svars - 3,09
Tips - pasaka
TV reklāma - 2023
URL - https://spinmaster.com/
Variants - Komplekts
vendpn -
Zīmols - Gabijas leļļu māja
Zīmols - Spin Master
Īpašās funkcijas -
Battery - Battery type - AAA
Battery - Number of batteries supported - 3
Battery - Batteries required - Yes
Description - Gabi's Cat House: Gabi's House (light and sound) Play in your own dollhouse world with the Gabi Purrfect Dollhouse Cat House! Over 2 feet tall, this fantastic playhouse is packed with exciting features to discover, including a kitty turret, working Cat-A-Vator, sounds and more! With an 8.9 cm Gabi figure, a Panda Kitty figure, furniture for each room, three accessories and two cat house shipments, you can start playing right out of the box. Just like in the show, throw the package into the tower and press the button to retrieve it - unpack it to find surprise accessories inside! Open the cat house and press the button on the front to hear songs, sounds and phrases from the show! With so many rooms and surprises to discover, use your imagination to play out endless adventures with Gabi and her best friend, Kitty Pandus. Relax on the colorful couch in the music room and open the tree door to reveal your visitor against the backdrop of the room. Are you hungry? Flip the kitchen table to turn it from breakfast to dinner! Take a ride in the Cat-A-Vator and slide it up to reach each floor. Help Gabi wash her hands at the bathroom sink or find a colorful surprise in the toilet; let Kicius Panduś rest under a tent in the bedroom; get creative on the easel in the DIY room and have fun on the slide in the playroom. When you reach the top floor, flip the roof over and play in the attic! Add more rooms to your playhouse with Deluxe Rooms (each sold separately) - slide rooms right into the walls of your cathouse! For easy storage after a day of pretend play, Gabby's Purrfect Dollhouse can be locked up with or without Deluxe Rooms inside. This cat house is the perfect gift for children aged 3 and up. Extra surprise: scan the QR code inside the cathouse package to unlock a special prize in the free Gabby's Dollhouse App (available for iOS and Android). Introduce the magic of Gabi's Kitty House with Gabby's Purrfect Dollhouse!
Battery-powered product - yes
Height - 60 cm
BrandPartCode - 6060414
Other features - Package dimensions: 56.2 x 43.18 x 13.65 cm
Part number - 6060414
dimension depth - 130 mm
Safety warning - EU TSD warning - Not for children under 36 months
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 778988364345
EAN_code - 0778988364345
Features - Suggested gender - Girl
Features - Recommended age (max) - 98 yr(s)
Features - Recommended age (min) - 3 yr(s)
Features - Product colour - Multicolour
Features - Sound effects - Yes
Features - Number of storeys - 3
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 0778988364345
GTIN - 778988364345
Batteries included - no
Accessories included -
Packaging data - Package height - 431.8 mm
Packaging data - Package depth - 136.7 mm
Packaging data - Package width - 562.1 mm
Packaging data - Package weight - 3.19 kg
Packaging content - Batteries included - No
Packaging content - Accessories included in set - Furniture set, Toy figure
Packaging content - Assembly instructions - Yes
dimension height - 430 mm
dimension width - 560 mm
dimension weight - 3120 g
Category - Dollhouses
Category_1 - Toys
Category_2 - Models and figures
LongDesc - Play inside your own dollhouse world with Gabby’s Dollhouse Purrfect Dollhouse! Standing over 2ft. tall, this fantastical kids dollhouse is packed with exciting features to discover, including a Dollhouse Delivery tower, working Cat-A-Vator, sounds and so much more! With a 3.5-inch Gabby Girl collectible figure, Pandy Paws figure, furniture for each room, three accessories and two Dollhouse Deliveries, you can get straight to the fun right out of the box. Just like in the show, drop a delivery in the tower and press the button to retrieve it – unbox it to find a surprise accessory inside! Open the dollhouse and press the button on the front to hear songs, sounds and phrases from the show! With so many rooms and surprises to explore, use your imagination to play out endless adventures with Gabby and her best pal Pandy Paws. Relax on the music room’s colorful couch and open the door on the tree to reveal a guest on the room’s backdrop. Hungry? Flip the table in the kitchen to turn it from breakfast to dinner! Take a ride in the Cat-A-Vator and slide it up to reach each floor. Help Gabby wash her hands at the bathroom sink or find a colorful surprise in the toilet; let Pandy Paws get some rest under the play tent in the bedroom; get creative on the craft room’s easel and have fun on the playroom’s slide. When you reach the top floor, flip the roof back and play in the attic! Add more rooms to your toy house with the Deluxe Rooms (each sold separately) – slide the rooms directly into the dollhouse’s walls! For easy storage after a fun-filled day of pretend play, Gabby’s Purrfect Dollhouse can close up with or without the Deluxe Rooms inside. This dollhouse is the ultimate gift for kids aged 3 and up. For one last surprise, scan the QR code inside one of the Dollhouse Deliveries to unlock a special reward in the free Gabby’s Dollhouse App (available on iOS and Android). Bring the magic of Gabby’s Dollhouse to life with Gabby’s Purrfect Dollhouse!Includes: 1 Dollhouse, 1 Gabby Girl Figure, 1 Pandy Paws Figure, 8 Furniture Pieces, 2 Dollhouse Deliveries, 3 Accessories, 1 Instruction Sheet
LongProductName - Gabby’s Dollhouse, Purrfect Dollhouse with 2 Toy Figures, 8 Furniture Pieces, 3 Accessories, 2 Deliveries and Sounds, Kids Toys for Ages 3 and up
LongSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Purrfect Dollhouse with 2 Toy Figures, 8 Furniture Pieces, 3 Accessories, 2 Deliveries and Sounds, Kids Toys for Ages 3 and up. Recommended age (min): 3 yr(s), Sound effects. Batteries required
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 7.14 kg
Logistics data - Master (outer) case net weight - 6.39 kg
Logistics data - Master (outer) case volume - 2524000 cm³
Logistics data - Master (outer) case height - 447.8 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 279.4 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 571.5 mm
Logistics data - Products per intermodal container (20ft) - 839 pc(s)
Logistics data - Products per intermodal container (40ft) - 1678 pc(s)
Minimum age - od 3 years
name - Figures set Gabbys Dollhouse: Gabbys House
Title - Gabby's Dollhouse Purrfect Dollhouse with 2 Toy Figures, 8 Furniture Pieces, 3 Accessories, 2 Deliveries and Sounds, Kids Toys for Ages 3 and up
Name - Spin Master Gabby's Dollhouse Gabby's Purrfect Dollhouse Play Building
Power - Batteries / rechargeable AAA
ProductName - Purrfect Dollhouse with 2 Toy Figures, 8 Furniture Pieces, 3 Accessories, 2 Deliveries and Sounds, Kids Toys for Ages 3 and up
Manufacturer_code - 6060414
producer - Spin Master
Manufacturer - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Gabby's Dollhouse Purrfect Dollhouse with 2 Toy Figures, 8 Furniture Pieces, 3 Accessories, 2 Deliveries and Sounds, Kids Toys for Ages 3 and up, 3 yr(s), Sound effects, Batteries required
Stuff - Plastic
Weight - 3,09
Type - fairytale
TV advertising - 2023
URL - https://spinmaster.com/
Variant - Set
vendpn -
Brand - Gabby's Dollhouse
Brand - Spin Master
Special functions -
94,01 €
Spin Master Figures set Gabbys Dollhouse: Gabbys House
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas