Schleich Figures set Large farm with animals and accessories

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1009021 Preces kods: 42605
Pasūtāms 44 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
75,62 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Apraksts - Lauksaimnieka Pola kūtī nekad nav garlaicīgi. Kā gan varētu būt? Govis, cūkas, kaķi un baloži - visi vēlas, lai par viņiem rūpējas. Viņš izmanto vinču, lai no siena šķūņa atvestu sienu dzīvnieku barošanai. Lai paātrinātu barošanas procesu, viņš iedarbina barības karuseli. Tikai teliņš tiek barots ar rokām, izmantojot pudeli. Pēc darba viņš sevi palutina ar sulīgu ābolu. Lauksaimniekam Paulam vienmēr ir pilnas rokas. Cūkas skaļi kurkst un vēlas tikt barotas, un govs kūtī jau izskatās diezgan izsalkusi. Bet, pirms fermeris Pols viņu pabaro ar sienu, mazais teliņš saņem pienu no pudeles. Visi dzīvnieki nāk uz kūti ēst. Īpaši cūkas, kas cer uz sulīgu ābolu vai kraukšķīgu burkānu. Kad tie ir paēduši, tie dodas atpakaļ uz āru. Fermeris Pauls ir uzcēlis žogus ap fermu, lai visi varētu paelpot svaigā gaisā. Taču žogi netraucē kaķim uzkāpt uz jumta un baložiem lidināties visapkārt. Tomēr tie vienmēr atgriežas, jo fermeris Pols arī par tiem ļoti rūpējas. Viņš pat ir uzbūvējis balodēm savu māju, ko sauc par baložu mājiņu, kur tās labprāt paslēpjas no kaķa, kad tas nāk un šļūkā apkārt. Diezgan gudri! Atbilstošajā poniju kastē, kas ir pieejama atsevišķi, ir vieta vēl vairāk dzīvniekiem. Rotējošais barošanas karuselis ietaupa lauksaimniekam Paulam vērtīgu laiku barošanas laikā. Fermeris Pauls izmanto vinču, lai nogādātu svaigo sienu glabāšanai siena noliktavā. Atklājiet pasauli, spēlējoties ar autentiskām un detalizētām schleich figūriņām. Tās izskatās tik īstas, ka var sākt skriet! schleich produkti rosina iztēli un garantē piedzīvojumu pilnu izglītojošu rotaļu pieredzi. Šis schleich izstrādājums ir daļa no FARM WORLD tematiskās pasaules un ir piemērots bērniem no 3 gadu vecuma.
BrandPartCode - 42605
Citas funkcijas - Iepakojuma izmēri: 86 x 13 x 33 cm
Daļas numurs - 42605
dimensijas dziļums - 100 mm
Drošības brīdinājums - ES TSD brīdinājums - Nav paredzēts bērniem, kas jaunāki par 36 mēnešiem
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 4059433652290
EAN_kods - 4059433652290
Funkcijas - Atbalsta izvietošanu - Stāvstāvoša rotaļu māja
Funkcijas - Gabalu skaits - 64 pcs(s)
Funkcijas - Ieteicamais dzimums - Zēns/meitene
Funkcijas - Ieteicamais vecums (max) - 8 gadi
Funkcijas - Ieteicamais vecums (min) - 3 gadi
Funkcijas - Produkta krāsa - Daudzkrāsains
Funkcijas - Tēma - Saimniecība
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 4059433652290
Iekļautie piederumi - 1x staļļa ēka, 1x fermeris Pauls, 1x govs, 1x teliņš, 1x cūka, 1x sivēns, 1x kaķis, 1x balodis, 1x pele, 1x balodis, 2x puķu kaste, 2x salmu barotava, 4x žogs garš, 2x žogs īss, 1x celtnis ar vinču, 1x lopbarības karuselis, 1x siena dobums, 1x ūdens šļūtene, 1x kāpnes, 1x barības kaste, 1x statīvs, 1x bļoda, 1x barotava, 1x barības pudele, 1x govju birste, 1x barotava, 1x dakšas, 1x siens ar smaili, 1x slota, 1x ķerra, 1x spainis, 1x salmu ķīpa, 1x siena ķīpa, 8x burkāni, 6x āboli, 1x olas, 1x uzlīmes lapa.
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - Iepakojuma saturs - 1x staļļa ēka, 1x fermeris Pauls, 1x govs, 1x teliņš, 1x cūka, 1x sivēns, 1x kaķis, 1x balodis, 1x pele, 1x balodis, 2x puķu kaste, 2x salmu barotava, 4x žogs garš, 2x žogs īss, 1x celtnis ar vinču, 1x lopbarības karuselis, 1x siena dobums, 1x ūdens šļūtene, 1x kāpnes, 1x barības kaste, 1x statīvs, 1x bļoda, 1x barotava, 1x barības pudele, 1x govju birste, 1x barotava, 1x dakšas, 1x siens ar smaili, 1x slota, 1x ķerra, 1x spainis, 1x salmu ķīpa, 1x siena ķīpa, 8x burkāni, 6x āboli, 1x olas, 1x uzlīmes lapa.
Izmēri -
izmērs augstums - 380 mm
izmērs platums - 560 mm
izmērs svars - 1810 g
Kategorija - Fermu pasaule
Kategorija - Rotaļu mājas
Kategorija - Ēkas un transportlīdzekļi
Kategorija_1 - Rotaļlietas
Kategorija_2 - Lelles
LongDesc - Lauksaimnieka Pola kūtī nekad nav garlaicīgi. Kā gan varētu būt? Govis, cūkas, kaķi un baloži - visi vēlas, lai par viņiem rūpējas. Viņš izmanto vinču, lai no siena šķūņa atvestu sienu dzīvnieku barošanai. Lai paātrinātu barošanas procesu, viņš iedarbina barības karuseli. Tikai teliņš tiek barots ar rokām, izmantojot pudeli. Pēc padarītā darba viņš palutina sevi ar sulīgu ābolu.Farmāram Paulam vienmēr ir pilnas rokas darba. Cūkas skaļi kurkst un grib tikt barotas, un govs kūtī jau izskatās diezgan izsalkusi. Taču, pirms fermeris Pols viņu pabaro ar sienu, mazais teliņš saņem pienu no pudeles. Visi dzīvnieki nāk uz kūti ēst. Īpaši cūkas, kas cer uz sulīgu ābolu vai kraukšķīgu burkānu. Kad tie ir paēduši, tie dodas atpakaļ uz āru. Fermeris Pauls ir uzcēlis žogus ap fermu, lai visi varētu paelpot svaigā gaisā. Taču žogi netraucē kaķim uzkāpt uz jumta un baložiem lidināties visapkārt. Tomēr tie vienmēr atgriežas, jo fermeris Pols arī par tiem ļoti rūpējas. Viņš pat ir uzbūvējis balodēm savu māju, ko sauc par baložu mājiņu, kur tās labprāt paslēpjas no kaķa, kad tas nāk un šļūkā apkārt. Diezgan gudri! Atbilstošajā poniju kastē, kas ir pieejama atsevišķi, ir vieta vēl vairāk dzīvniekiem.
LongProductName - Liela ferma ar dzīvniekiem un piederumiem - 42605
LongSummaryDescription - schleich FARM WORLD Lielā ferma ar dzīvniekiem un aksesuāriem - 42605. Atbalsta izvietošanu: Ieteicamais vecums (min.): Ieteicamais vecums (maks.): 3 gadi, Ieteicamais vecums (max): 3 gadi: Izstrādājuma krāsa: Daudzkrāsains
Minimālais vecums - od 3 gadi
nosaukums - Liela saimniecība ar dzīvniekiem un piederumiem
Nosaukums - Schleich Farm World Lielais stallis, rotaļu figūra
Nosaukums - schleich FARM WORLD Lielā ferma ar dzīvniekiem un aksesuāriem - 42605
Piegādātāja funkcijas - Drošības brīdinājums - Brīdinājums! Mazas detaļas un bumbiņas var izraisīt aizrīšanos. Aizrīšanās risks. Lūdzu, saglabājiet šo informāciju.
Produkta nosaukums - Liela ferma ar dzīvniekiem un piederumiem - 42605
Ražotāja_kods - 42605
ražotājs - Schleich
Ražotājs - Schleich
ShortSummaryDescription - schleich FARM WORLD Lielā ferma ar dzīvniekiem un aksesuāriem - 42605, Stāvstāvoša rotaļu māja, 3 gadi, daudzkrāsaina
Stuff - Plastmasa
Svars - 1
Svars un izmēri - Augstums - 330 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 130 mm
Svars un izmēri - Platums - 860 mm
Svars un izmēri - Svars - 2.23 kg
Tips - dzīvnieki
URL - https://www.schleich-s.com/en/GB/large-farm-with-animals-and-accessories-42605.html
vendpn -
Video -
Zīmols - briesmīgs
Īpašās funkcijas -
Description - There's never a dull moment in Farmer Paul's barn. How could there be? Cows, pigs, cats and doves all want to be cared for. He uses the winch to fetch hay to feed the animals from the hayloft. To speed up the feeding process, he sets the feed carousel in motion. Only the calf gets to be fed by hand with a bottle. After the work is done, he treats himself to a juicy apple. Farmer Paul always has his hands full. The pigs are grunting loudly and want to be fed, and the cow in the barn is already looking pretty hungry. But before Farmer Paul feeds her some hay, the little calf gets its milk from the bottle. All the animals come into the barn to eat. Especially the pigs, hoping for a juicy apple or a crunchy carrot. Once they have eaten their fill, they go back outside. Farmer Paul has put up fences around the farm so that everyone can get some fresh air. But the fences don't stop the cat from climbing onto the roof or the doves from flying all over the place. They always come back, though, because Farmer Paul takes such great care of them, too. He has even built the doves their own house, called a dovecote, where they like to hide from the cat when it comes slinking around. Pretty nifty! There's room for even more animals in the matching pony box, which is available separately. The rotating feed carousel saves Farmer Paul valuable time when feeding. Farmer Paul uses the winch to get the fresh hay to the hayloft for storage. Discover the world through play with the authentic and detailed figures from schleich. They look so real, they may just start to run! schleich products stimulate the imagination and guarantee an educational play experience full of adventure. This schleich product is part of the FARM WORLD theme world and is suitable for children from 3 years of age.
BrandPartCode - 42605
Other features - Package dimensions: 86 x 13 x 33 cm
Part number - 42605
dimension depth - 100 mm
Safety warning - EU TSD warning - Not for children under 36 months
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 4059433652290
EAN_code - 4059433652290
Features - Placement supported - Floorstanding playhouse
Features - Number of pieces - 64 pc(s)
Features - Suggested gender - Boy/Girl
Features - Recommended age (max) - 8 yr(s)
Features - Recommended age (min) - 3 yr(s)
Features - Product colour - Multicolour
Features - Theme - Farm
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 4059433652290
Accessories included - 1x stable building, 1x Farmer Paul, 1x cow, 1x calf, 1x pig, 1x piglet, 1x cat, 1x dove, 1x mouse, 1x dovecote, 2x flower box, 2x straw feeder, 4x fence long, 2x fence short, 1x crane with winch, 1x fodder carousel, 1x hay hollow, 1x water hose, 1x ladder, 1x feed box, 1x rack, 1x bowl, 1x feeding bottle, 1x cow brush, 1x feeding trough, 1x pitchfork, 1x spikeable hay, 1x broom, 1x wheelbarrow, 1x bucket, 1x straw bale, 1x hay bale, 8x carrots, 6x apples, 1x eggs, 1x sticker sheet
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Packaging content - 1x stable building, 1x Farmer Paul, 1x cow, 1x calf, 1x pig, 1x piglet, 1x cat, 1x dove, 1x mouse, 1x dovecote, 2x flower box, 2x straw feeder, 4x fence long, 2x fence short, 1x crane with winch, 1x fodder carousel, 1x hay hollow, 1x water hose, 1x ladder, 1x feed box, 1x rack, 1x bowl, 1x feeding bottle, 1x cow brush, 1x feeding trough, 1x pitchfork, 1x spikeable hay, 1x broom, 1x wheelbarrow, 1x bucket, 1x straw bale, 1x hay bale, 8x carrots, 6x apples, 1x eggs, 1x sticker sheet
Dimensions -
dimension height - 380 mm
dimension width - 560 mm
dimension weight - 1810 g
Category - Farm world
Category - Playhouses
Category - Buildings and vehicles
Category_1 - Toys
Category_2 - Dolls
LongDesc - There's never a dull moment in Farmer Paul's barn. How could there be? Cows, pigs, cats and doves all want to be cared for. He uses the winch to fetch hay to feed the animals from the hayloft. To speed up the feeding process, he sets the feed carousel in motion. Only the calf gets to be fed by hand with a bottle. After the work is done, he treats himself to a juicy apple.Farmer Paul always has his hands full. The pigs are grunting loudly and want to be fed, and the cow in the barn is already looking pretty hungry. But before Farmer Paul feeds her some hay, the little calf gets its milk from the bottle. All the animals come into the barn to eat. Especially the pigs, hoping for a juicy apple or a crunchy carrot. Once they have eaten their fill, they go back outside. Farmer Paul has put up fences around the farm so that everyone can get some fresh air. But the fences don't stop the cat from climbing onto the roof or the doves from flying all over the place. They always come back, though, because Farmer Paul takes such great care of them, too. He has even built the doves their own house, called a dovecote, where they like to hide from the cat when it comes slinking around. Pretty nifty! There's room for even more animals in the matching pony box, which is available separately.
LongProductName - Large Farm with Animals and Accessories - 42605
LongSummaryDescription - schleich FARM WORLD Large Farm with Animals and Accessories - 42605. Placement supported: Floorstanding playhouse, Recommended age (min): 3 yr(s), Recommended age (max): 8 yr(s), Product colour: Multicolour
Minimum age - od 3 years
name - Large Farm with Animals and Accessories
Name - Schleich Farm World Large stable, toy figure
Title - schleich FARM WORLD Large Farm with Animals and Accessories - 42605
Supplier features - Safety warning - Warning! Small parts and small balls can lead to choking. Choking hazard. Please retain this information.
ProductName - Large Farm with Animals and Accessories - 42605
Manufacturer_code - 42605
producer - Schleich
Manufacturer - Schleich
ShortSummaryDescription - schleich FARM WORLD Large Farm with Animals and Accessories - 42605, Floorstanding playhouse, 3 yr(s), Multicolour
Stuff - Plastic
Weight - 1
Weight & dimensions - Height - 330 mm
Weight & dimensions - Depth - 130 mm
Weight & dimensions - Width - 860 mm
Weight & dimensions - Weight - 2.23 kg
Type - animals
URL - https://www.schleich-s.com/en/GB/large-farm-with-animals-and-accessories-42605.html
vendpn -
Video -
Brand - schleich
Special functions -
75,62 €
Schleich Figures set Large farm with animals and accessories
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas