Xiaomi Mi RVM 2 Ultra Station

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 792003 Preces kods: 34265
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
153,89 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.04.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
1. kategorija - Māja un dzīvesvieta
2. kategorija - Robots putekļu sūcējs
Aksesuāra nosaukums - Ultra automātiskā tukšā stacija
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220617200011762904.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220617200011799324.jpg
augstums - 51
category_en - Sadzīves tehnika
category_en - Sadzīves tehnika > Mājsaimniecības tīrīšanas iekārtas > Putekļu sūcēji roboti
category_et - Sadzīves tehnika
category_lv - Mājas ierīces
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Robotu putekļu sūcēji
category_ru - Sadzīves tehnika
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Robotu putekļu sūcēji
Darbības rādītāji - Ieejas spriegums (V) - 220 – 240
description_et - Xiaomi Mi Mop 2 Ultra automātiskā tīrīšanas stacija ir ideāls papildinājums jūsu Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robotizētajam putekļsūcējam. Tā ir automātiskā iztukšošanas stacija, kad putekļu sūcēja putekļu konteiners tīrīšanas procesa laikā būs pilns, šī stacija automātiski noņems liekos netīrumus no konteinera. Tam ir ātra sūknēšanas jauda 16500 Pa, un gaisa spiedienu gaisa kanālā var uzraudzīt reāllaikā. Pateicoties automātiskās sūknēšanas stacijas ātrajai sūknēšanas jaudai, Mop 2 Ultra var iztukšot tikai 10 sekundēs. Noņemamā antibakteriālā putekļu maisiņa ietilpība ir līdz 4 litriem, kas 10 reizes pārsniedz Mop 2 Ultra putekļu tvertnes ietilpību. Lielākai ērtībai iztukšošanas stacija ļauj uzlādēt Mop 2 Ultra iztukšošanas laikā. Automātiskais putekļu savācējs Viena pogas vadība Tīrīšana/putekļu savākšana 4L antibakteriāls putekļu maiss Putekļu savākšana un uzlāde vienlaicīgi Caurspīdīgs gaisa kanāla dizains Iesūkšanas jauda: 16500 Pa Ieejas jauda: 220-240 V - 50/60 Hz Jauda: 1000 W Izmēri: 28,5 × 39,7 × 46,8 cm Komplektā ietilpst.
description_lv -
description_lv - Pavisam jauns, oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojumā Automātiski iztukšo putekļu tvertni jūsu robotizētajā putekļu sūcējā *Šis izstrādājums ir saderīgs tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Divu joslu putekļu savākšana 10 sekunžu* tūlītēja putekļu tvertnes iztukšošana Divu joslu putekļu savākšanas konstrukcija un spēcīga 16 500 Pa gaisa plūsma* ļauj uzreiz iztukšot putekļu tvertni no robotizētā putekļu sūcēja-mopa. Pašiztukšošanās mehānisms efektīvāk novērš aizsērēšanu un nodrošina vienmērēju un efektīvu robota putekļu sūcēja-mopa darbību. 16 500 Pa Ātra putekļu savākšana Iesūkšanas un izpūšanas cikliskā konstrukcija Gaisa kanāla gaisa spiediena reāllaika uzraudzība * Automātiskā iztukšošanas stacija Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra tiek pārdota atsevišķi un ir saderīga tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Pirms automātiskās putekļu iztukšošanas stacijas lietošanas izņemiet automātiskās putekļu iztukšošanas tvertni no automātiskās putekļu iztukšošanas stacijas iepakojuma, pēc tam nomainiet ar to putekļu iztukšošanas tvertni robota putekļu sūcējā, lai nodrošinātu, ka automātiskā putekļu iztukšošanas stacija darbojas pareizi. Pirms lietošanas ieslēdziet slēdzi automātiskās iztukšošanas stacijas aizmugurē. 4L lielas ietilpības putekļu maiss Izmetiet, kad tas ir pilns, ietaupot laiku un nepatikšanas Lielas ietilpības putekļu maisam ir 10 reizes lielāka ietilpība nekā standarta robotu putekļu tvertnēm, turklāt tas ir ļoti ērts lietošanai un pārnēsājams.
4L lielas ietilpības putekļu maiss = 10 x 400 ml standarta putekļu tvertne *Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra automātiskā iztukšošanas stacija un vienreizlietojamie maisi tiek pārdoti atsevišķi. Ērta "viss vienā" poga putekļu nodalījuma tīrīšanai un iztukšošanai Poga atrodas automātiskās iztukšošanas stacijas augšpusē ērtā augstumā, tāpēc jūs varat panākt, ka putekļu sūcējs-mops sāk tīrīšanu ar vienu pogas pieskārienu un jums nav jākustas lejā.
Uzmanība detaļām un profesionāla tīrīšana Uzlāde un putekļu nodalījuma iztukšošana 2-in-1 - ietaupa laiku un saprātīgi izmanto vietu Taisna un caurspīdīga gaisa kanāla konstrukcija - viegli pārbaudāma, tīra un iztīrāma Aprīkots ar īpašu automātiskās putekļu savākšanas tvertni - nomainiet ar to putekļu tvertni putekļu sūcējā-mopā, lai pareizi izmantotu automātiskās putekļu savākšanas funkciju * Automātiskās putekļu savākšanas tvertne ir saderīga tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra * 10s putekļu savākšana: Dreame Technology Laboratory dati. Putekļu savākšanas laiks 10 s, kas izmērīts, izmantojot hronometru ar precizitāti 0,01 s. *16 500 Pa sūkšanas jauda: Dreame tehnoloģiju laboratorijas dati. Ventilatora veiktspējas testēšanas stendā atkārtoti tika mērīts motora maksimālais iesūkšanas spiediens ieplūdes atverē, izmantojot 220 V barošanas avotu. Visas izmērītās vērtības bija lielākas par 16500Pa. Specifikācijas: Modelis: STYTJ05ZHMHWJC Ārējie izmēri: 285 × 397 × 468 mm Nominālā jauda: Nominālā ieejas jauda: 19,8 V⎓1 A Nominālā ieejas jauda: 220-240 V~ 50/60 Hz Nominālā jauda: 1000 W
description_lv - Pilnīgi jauns oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojums Automātiski iztukšo jūsu robota putekļsūcēja atkritumu tvertni *Šis produkts ir saderīgs tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Divu joslu putekļu savākšana 10 sekunžu* tūlītēja atkritumu tvertnes iztukšošana Divu joslu putekļu savākšanas dizains un jaudīgā 16 500 Pa gaisa plūsma* ļauj nekavējoties iztukšot robota putekļsūcēja atkritumu tvertni. Paštukšošanas mehānisms novērš aizsērēšanu ar lielāku efektivitāti un nodrošina, ka robots putekļsūcējs vienmēr darbojas vienmērīgi un efektīvi. 16 500 Pa Ātra putekļu savākšana Sūkšanas un pūšanas ciklisks dizains Gaisa vadu gaisa spiediena uzraudzība reāllaikā * Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra automātiskās iztukšošanas stacija tiek pārdota atsevišķi un ir saderīga tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Pirms automātiskās iztukšošanas stacijas lietošanas izņemiet automātiskās iztukšošanas stacijas iepakojuma automātiskās iztukšošanas atkritumu tvertni, pēc tam nomainiet ar to robota putekļsūcēja atkritumu tvertni, lai nodrošinātu, ka automātiskās iztukšošanas stacija darbojas pareizi. Pirms automātiskās iztukšošanas stacijas lietošanas ieslēdziet slēdzi tās aizmugurē. 4L lielas ietilpības putekļu maisiņš Izmetiet, kad tas ir pilns, ietaupa laiku un problēmas Lielas ietilpības putekļu maisiņa ietilpība ir 10 reizes lielāka nekā standarta robotu putekļsūcēja atkritumu tvertnēm, turklāt tas ir ļoti lietotājam draudzīgs un pārnēsājams.
4L lielas ietilpības putekļu maisiņš = 10 x 400 ml standarta atkritumu tvertne *Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station un vienreizējās lietošanas maisiņi tiek pārdoti atsevišķi. Ērta "viss vienā" poga putekļu nodalījuma tīrīšanai un iztukšošanai Poga atrodas automātiskās iztukšošanas stacijas augšpusē ērtā augstumā, lai jūs varētu panākt, lai putekļsūcējs sāktu tīrīšanu, nospiežot pogu, nepiespiežoties.
Uzmanība detaļām un profesionāla tīrīšana Divi vienā uzlāde un putekļu nodalījuma iztukšošana - ietaupa laiku un saprātīgi izmanto vietu Taisns un caurspīdīgs gaisa vadu dizains — viegli pārbaudāms, tīrāms un notīrāms Aprīkots ar īpašu automātiskās iztukšošanas atkritumu tvertni — nomainiet putekļsūcēja atkritumu tvertni ar to, lai pareizi izmantotu automātiskās iztukšošanas funkciju.
* Automātiski iztukšojamā atkritumu tvertne ir saderīga tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. *10. gadu putekļu savākšana: dati no Dreame Technology Laboratory. Putekļu savākšanas laiks 10 s, kas mērīts, izmantojot hronometru ar precizitāti 0,01 s. *16 500 Pa sūkšanas jauda: dati no Dreame Technology Laboratory. Tika izmantots ventilatora veiktspējas pārbaudes stends, lai atkārtoti izmērītu motora maksimālo sūkšanas spiedienu pie ieejas ar 220 V barošanas avotu. Visas izmērītās vērtības bija lielākas par 16500Pa. Specifikācijas: Modelis: STYTJ05ZHMHWJC Ārējie izmēri: 285 × 397 × 468 mm Nominālā jauda: 19,8 V⎓1 A Nominālā ieeja: 220–240 V~ 50/60 Hz Nominālā jauda: 1000 W
description_lv - Xiaomi Mi Mop 2 Ultra automātiskā iztukšošanas stacija ir ideāls papildinājums jūsu Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robotizētajam putekļsūcējam. Šī ir automātiskā iztukšošanas stacija, ja tīrīšanas procesa laikā putekļu konteiners jūsu putekļu sūcējā kļūs pilns, šī stacija automātiski noņems liekos netīrumus no konteinera. Tai ir ātra sūkšanas jauda 16 500 Pa, un tā var arī uzraudzīt gaisa kanāla spiedienu reāllaikā. Pateicoties automātiskās iztukšošanas stacijas ātrajai sūkšanas jaudai, putekļu tvertni Mop 2 Ultra var iztukšot tikai 10 sekundēs. Noņemamā antibakteriālā putekļu maisiņa ietilpība ir 4 l, kas ir 10 reizes lielāka par Mop 2 Ultra putekļu tvertnes ietilpību. Ērtākai lietošanai iztukšošanas staciju Mop 2 Ultra var uzlādēt arī iztukšošanas laikā. Automātiskā iztukšošanas stacija Tīrīšanas / putekļu savākšanas vadība ar vienu pogu 4 l antibakteriālais putekļu maiss Vienlaicīga putekļu savākšana un uzlāde Caurspīdīga gaisa kanāla konstrukcija Iesūkšanas jauda: 16500 Pa Ieejas strāva: 220-240 V - 50/60 Hz Jauda: 1000 W Izmēri: 28,5 × 39,7 × 46,8 cm Komplektā: 28,5 × 39,7 × 46,8 cm: Komplektā: Xiaomi Mi Mop 2 Ultra automātiskā iztukšošanas stacija Barošanas kabelis 4L putekļu maiss 2 gab. 400 ml putekļu kastīte Rokasgrāmata
description_ru -
description_ru - Pilnīgi jauns, oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojumā. Automātiski iztukšo robota putekļu savācēja putekļu tvertni. *Šis izstrādājums ir saderīgs tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Divu joslu putekļu savākšana Uzreiz iztukšo putekļu tvertni 10 sekunžu laikā* Divu joslu putekļu savākšanas konstrukcija un spēcīga gaisa plūsma 16 500 Pa* ļauj uzreiz iztukšot robota putekļu savācēja putekļu tvertni. Pašiztukšošanās mehānisms novērš aizsērēšanu ar lielāku efektivitāti un nodrošina, ka jūsu robotizētais putekļu sūcējs vienmēr darbojas vienmērīgi un efektīvi. 16 500 Pa Ātra putekļu savākšana Cikliska iesūkšanas un izpūšanas konstrukcija Reāllaika gaisa spiediena monitorings kanālā * Automātiskā iztukšošanas stacija Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra tiek pārdota atsevišķi un ir saderīga tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Pirms automātiskās iztukšošanas stacijas lietošanas izņemiet tvertni no automātiskās iztukšošanas stacijas iepakojuma, pēc tam ievietojiet to robota putekļsūcējā, lai pārliecinātos, ka automātiskā iztukšošanas stacija darbojas pareizi. Pirms lietošanas ieslēdziet slēdzi automātiskās iztukšošanas stacijas aizmugurē. 4 litru lielas ietilpības putekļu maisiņš Izmetiet to, kad tas piepildās, ietaupot laiku un novēršot problēmas. Lielās ietilpības putekļu maisiņa ietilpība ir 10 reizes lielāka nekā standarta robota putekļu tvertnēm, turklāt tas ir ļoti ērts un pārnēsājams.
Lielas ietilpības putekļu maiss 4 litri = 10 standarta 400 ml putekļu tvertnes * Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra automātiskā tīrīšanas stacija un vienreizlietojamie maisi tiek pārdoti atsevišķi. Ērta universāla poga putekļu maisa tīrīšanai un iztukšošanai.
Poga atrodas automātiskās iztukšošanas stacijas augšpusē ērtā augstumā, tāpēc jūs varat panākt, lai putekļu sūcējs sāk tīrīšanu ar vienu pogas pieskārienu, nepiekāpjoties Uzmanība detaļām un profesionālai tīrīšanai. 2-in-1 putekļu tvertnes uzlāde un tīrīšana - ietaupa laiku un lietderīgi izmanto vietu Taisna un caurspīdīga kanāla konstrukcija - viegli pārbaudīt, tīrīt un iztukšot Aprīkots ar īpašu automātiskās iztukšošanas tvertni - nomainiet ar to putekļu sūcēja tvertni, lai pareizi izmantotu automātiskās iztukšošanas funkciju. Putekļu savākšanas laiks 10 s, mērīts ar hronometru ar precizitāti 0,01 s. * Sūkšanas jauda 16 500 Pa: Dreame Technology Laboratory dati. Ventilatora veiktspējas testēšanas stendā atkārtoti tika mērīts motora maksimālais ieplūdes iesūkšanas spiediens pie 220 V barošanas sprieguma. Visas izmērītās vērtības pārsniedza 16500 Pa. Tehniskie dati: Modelis: STYTJ05ZHMHWJC Ārējie izmēri: 285×397×468 mm Nominālā izejas jauda: 19,8 V⎓1 A Nominālā ieejas jauda: 220-240 V~ 50/60 Hz Nominālā izejas jauda: 1000 W.
description_short_en - Automātiska iztukšošanas stacija Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robotizētajam putekļsūcējam Vienlaicīga putekļu savākšana un iekraušana Augsta iesūkšanas jauda 16500 Pa Putekļu maisa ietilpība: 4 l
description_short_et - Automātiskā iztukšošanas stacija Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robotizētajam putekļsūcējam Vienlaicīga putekļu savākšana un uzlāde Augsta iesūkšanas jauda 16500 Pa Putekļu maisa ietilpība: 4 l
description_short_lv -
description_short_ru -
dimensionalWeight - 13596
Disain - Augstums (mm) - 468
Disain - Dziļums (mm) - 397
Disain - Iepakojumā ietilpst - 2 putekļu maisiņi
Disain - Iepakojumā ietilpst - Barošanas kabelis
Disain - Krāsa - Melna / sudrabota
Disain - Platums (mm) - 285
Dizains - Iepakojuma saturs - 2 putekļu maisiņi
Dizains - Iepakojuma saturs - Barošanas kabelis
Dizains - Komplekta saturs - 2 putekļu maisiņi
Dizains - Komplekta saturs - Barošanas kabelis
Dizains - komplekts - 2 putekļu maisiņi
Dizains - komplekts - Barošanas kabelis
Dizains - Krāsa - Black
Dizains - Krāsa - Black
Dizains - Krāsa - Must
dziļums - 43.5
EAN - 6934177746536
EAN kods - 6934177746536
feature_group_et - Robotizēti putekļu sūcēji
feature_group_ln - Roboti putekļu sūcēji
feature_group_lv - Putekļu sūcēji roboti
feature_group_ru - Robotizēti putekļu sūcēji
Funkcijas - Materiāls - Polikarbonāts (PC)
Funkcijas - Piemērots vakuuma tipa - Robots putekļsūcējs
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - Produkta tips - Bāzes stacija
Funkcijas - Putekļu maisiņa ietilpība - 4 L
Funkcijas - savietojamība - Mi robots putekļu sūcējs-mops 2 Ultra
Funkcijas - Zīmolu saderība - Xiaomi
Gabali iepakojumā - 1
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 12 mēneši
garantijaType - G
gross_weight - 1.7 kg
gross_weight - 7.1
guaranteeLength - 24
Iepakojuma saturs - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 4 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 3 kg
Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojumi kastē - 1
Izrāde - Izejas jauda - 1000 W
Jauda - Ieejas spriegums (V) - 220 – 240
Jauda - ieejas strāva (V) - 220 – 240
Jõudlus - Ieejas spriegums (V) - 220 – 240
Kastes svars Brutto (kg) - 4 kg
Konstrukcija - augstums (mm) - 468
Konstrukcija - augstums (mm) - 468
Konstrukcija - augstums (mm) - 468
Konstrukcija - dziļums (mm) - 397
Konstrukcija - dziļums (mm) - 397
Konstrukcija - dziļums (mm) - 397
Konstrukcija - platums (mm) - 285
Konstrukcija - platums (mm) - 285
Konstrukcija - platums (mm) - 285
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.1 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0.1 kg
Modelis - BHR5196EU
MPN - BHR5196EU
name_et - Xiaomi automātiskā iztukšošanas stacija Mi Mop 2 Ultra, melna
Nosaukums - Xiaomi Mop 2 Ultra dokstacija
nosaukums_lv - Xiaomi automātiskais tukšās stacijas Mi Mop 2 Ultra, melns
nosaukums_lv - Xiaomi automātiskais tukšās stacijas Mi Mop 2 Ultra, melns
nosaukums_ru - Xiaomi automātiskais tukšās stacijas Mi Mop 2 Ultra, melns
platums - 29.5
Preces kods - BHR5196EU
producerCode - BHR5196EU
productName - Xiaomi Mi robots putekļu sūcējs-mops 2 Ultra Automātiskā tukša stacija
productSize - Parasts
Produkta apraksts - Mi Robots Vacuum-Mop 2 Ultra Automātiskā tukšā stacija
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=220613121457222123&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Mazā sadzīves tehnika
Produkta tips - Putekļu sūcēji
Putekļu sūcēji roboti - Ietilpība - 4 l
Pārdevējs - XIAOMI
ražotāja_kods - BHR5196EU
Ražotājs - Xiaomi
Ražotājs - Xiaomi
Robotizēti putekļu sūcēji - Jauda - 4 l
sizeX - 440
sizeY - 515
sizeZ - 300
svars - 1.5 kg
Svars - 7.1
svars - 7000
Svars un izmēri - Augstums - 468 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 397 mm
Svars un izmēri - Platums - 285 mm
svītrkods - 6934177746536
title_lv - Xiaomi BHR5196EU Mi Robot Mop 2 Ultra Putekļu Sūcēju Stacija
title_lv - Xiaomi BHR5196EU Mi Robot Mop 2 Ultra tukša putekļsūcēja stacija
title_ru - Xiaomi BHR5196EU Mi Robot Mop 2 Ultra putekļsūcēja stacija
Vecāku produkti - Mi robots putekļu sūcējs-mops 2
Veiktspēja - Jauda - 1000 W
Veiktspēja - Jauda - 1000 W
Veiktspēja - Jauda - 1000 W
Vispārīgi - Jauda - 4 l
Vispārīgi - Putekļu ietilpība - 4 l
zīmols - Xiaomi
Ārējā krāsa - Melna
Category 1 - Home & Living
Category 2 - Saugroboter
Accessory Name - Ultra Auto-empty station
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220617200011762904.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220617200011799324.jpg
height - 51
category_en - Home appliances
category_en - Home Appliances > House cleaning equipment > Robot vacuum cleaners
category_et - Kodumasinad
category_lv - Mājas ierīces
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Robotu putekļu sūcēji
category_ru - Домашние приборы
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Robotu putekļu sūcēji
Performance - Input voltage (V) - 220 – 240
description_et - Xiaomi Mi Mop 2 Ultra automaattühjendusjaam on Sinu Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robottolmuimeja ideaalne kaaslane. See on automaatse tühjendusjaaman, kui Sinu tolmuimeja tolmukonteiner saab puhastusprotsessi ajal täis, siis eemaldab see jaam automaatselt liigse mustuse konteinerist. Sellel on kiire 16500 Pa imemisvõimsus, samuti saab õhukanali rõhku reaalajas jälgida. Tänu automaattühjendusjaama kiirele imemisvõimele saab Mop 2 Ultra tolmukonteineri tühjendada kõigest 10 sekundiga. Eemaldatav antibakteriaalne tolmukott mahutab lausa 4 l, mis on 10 korda rohkem kui Mop 2 Ultra tolmukonteineri mahutavus. Mugavamaks kasutamiseks võimaldab tühjendusjaam Mop 2 Ultrat laadida ka tühjendamise ajal. Automaatne tüjendusjaam Puhastamine/tolmu kogumine ühe nupuga juhtimine 4L antibakteriaalne tolmukott Tolmu kogumine ja laadimine samaaegselt Läbipaistev õhukanali disain Imemisvõimsus: 16500 Pa Sisendvool: 220-240 V - 50/60 Hz Võimsus: 1000W Mõõtmed: 28,5 × 39,7 × 46,8 cm Komplektis: Xiaomi Mi Mop 2 Ultra automaatne tühjendusjaam Toitekaabel 4L tolmukott 2 tk 400 ml tolmukast Kasutusjuhend
description_lv -
description_en - Brand new original, retail pack
Automatically empties the dustbin in your robot vacuum
*This product is only compatible with the Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra
Two-lane dust collection
10-second* instant dustbin emptying
The two-lane dust collection design and powerful 16,500 Pa air flow* enable the dustbin of the robot vacuum-mop to be emptied instantly. The self-emptying mechanism prevents clogging with greater efficiency and keeps the robot vacuum-mop running smoothly and efficiently at all times. 16,500 Pa Quick dust collection
Suction and blow cyclic design
Real-time monitoring of air duct air pressure * The Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station is sold separately and is only compatible with Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Before using the auto-empty station, take out the auto-empty dustbin from the packaging of the auto-empty station, then replace the dustbin in the robot vacuum with it, to ensure the auto-empty station works properly. Turn on the switch on the back of the auto-empty station before using it.
4L high-capacity dust bag
Dispose of when full, saves time and trouble
The high-capacity dust bag has 10 times the capacity of standard robot vacuum dustbins, besides being very user-friendly and portable.
4L high-capacity dust bag = 10 x 400mL standard dustbin
*The Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station and disposable bags are sold seperately.
Convenient All-in-one Button for Cleaning and Emptying the Dust Compartment
The button is located on the top of the auto-empty station at a convenient height, so you can get the vacuum-mop to start cleaning at the touch of the button without having to crouch down.
Attention to Detail & Professional Cleaning
2-in-1 Charging & Dust Compartment Emptying - Saves time and uses space wisely
Straight & Transparent Air Duct Design - Easy to examine, clean, and clear
Equipped with a dedicated Auto-empty Dustbin - Replace the dustbin in the vacuum-mop with it to use the auto-empty function properly
* The auto-empty dustbin is only compatible with Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.
*10s dust collection: Data from Dreame Technology Laboratory. Dust collection time of 10s measured using a stopwatch with a precision of 0.01s.
*16,500Pa suction power: Data from Dreame Technology Laboratory. A fan performance test bench was used to repeatedly measure the maximum suction pressure of the motor at the inlet with a 220V power supply. All measured values were higher than 16500Pa.
Specifications: Model: STYTJ05ZHMHWJC
External dimensions: 285 × 397 × 468 mm
Rated Output: 19.8 V⎓1 A
Rated Input: 220–240 V~ 50/60 Hz
Rated Power: 1,000 W
description_lv - Pilnīgi jauns oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojums
Automātiski iztukšo jūsu robota putekļsūcēja atkritumu tvertni
*Šis produkts ir saderīgs tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra
Divu joslu putekļu savākšana
10 sekunžu* tūlītēja atkritumu tvertnes iztukšošana
Divu joslu putekļu savākšanas dizains un jaudīgā 16 500 Pa gaisa plūsma* ļauj nekavējoties iztukšot robota putekļsūcēja atkritumu tvertni. Paštukšošanas mehānisms novērš aizsērēšanu ar lielāku efektivitāti un nodrošina, ka robots putekļsūcējs vienmēr darbojas vienmērīgi un efektīvi. 16 500 Pa Ātra putekļu savākšana
Sūkšanas un pūšanas ciklisks dizains
Gaisa vadu gaisa spiediena uzraudzība reāllaikā * Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra automātiskās iztukšošanas stacija tiek pārdota atsevišķi un ir saderīga tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Pirms automātiskās iztukšošanas stacijas lietošanas izņemiet automātiskās iztukšošanas stacijas iepakojuma automātiskās iztukšošanas atkritumu tvertni, pēc tam nomainiet ar to robota putekļsūcēja atkritumu tvertni, lai nodrošinātu, ka automātiskās iztukšošanas stacija darbojas pareizi. Pirms automātiskās iztukšošanas stacijas lietošanas ieslēdziet slēdzi tās aizmugurē.
4L lielas ietilpības putekļu maisiņš
Izmetiet, kad tas ir pilns, ietaupa laiku un problēmas
Lielas ietilpības putekļu maisiņa ietilpība ir 10 reizes lielāka nekā standarta robotu putekļsūcēja atkritumu tvertnēm, turklāt tas ir ļoti lietotājam draudzīgs un pārnēsājams.
4L lielas ietilpības putekļu maisiņš = 10 x 400 ml standarta atkritumu tvertne
*Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station un vienreizējās lietošanas maisiņi tiek pārdoti atsevišķi.
Ērta "viss vienā" poga putekļu nodalījuma tīrīšanai un iztukšošanai
Poga atrodas automātiskās iztukšošanas stacijas augšpusē ērtā augstumā, lai jūs varētu panākt, lai putekļsūcējs sāktu tīrīšanu, nospiežot pogu, nepiespiežoties.
Uzmanība detaļām un profesionāla tīrīšana
Divi vienā uzlāde un putekļu nodalījuma iztukšošana - ietaupa laiku un saprātīgi izmanto vietu
Taisns un caurspīdīgs gaisa vadu dizains — viegli pārbaudāms, tīrāms un notīrāms
Aprīkots ar īpašu automātiskās iztukšošanas atkritumu tvertni — nomainiet putekļsūcēja atkritumu tvertni ar to, lai pareizi izmantotu automātiskās iztukšošanas funkciju.
* Automātiski iztukšojamā atkritumu tvertne ir saderīga tikai ar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.
*10. gadu putekļu savākšana: dati no Dreame Technology Laboratory. Putekļu savākšanas laiks 10 s, kas mērīts, izmantojot hronometru ar precizitāti 0,01 s.
*16 500 Pa sūkšanas jauda: dati no Dreame Technology Laboratory. Tika izmantots ventilatora veiktspējas pārbaudes stends, lai atkārtoti izmērītu motora maksimālo sūkšanas spiedienu pie ieejas ar 220 V barošanas avotu. Visas izmērītās vērtības bija lielākas par 16500Pa.
Specifikācijas: Modelis: STYTJ05ZHMHWJC
Ārējie izmēri: 285 × 397 × 468 mm
Nominālā jauda: 19,8 V⎓1 A
Nominālā ieeja: 220–240 V~ 50/60 Hz
Nominālā jauda: 1000 W
description_en - The Xiaomi Mi Mop 2 Ultra Automatic Drain Station is the perfect companion for your Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robotic vacuum cleaner. This is an automatic emptying station, if your vacuum cleaner's dust container becomes full during the cleaning process, this station will automatically remove excess dirt from the container. It has a fast suction power of 16,500 Pa and can also monitor the air duct pressure in real time. Thanks to the fast suction capacity of the automatic emptying station, the Mop 2 Ultra dust container can be emptied in just 10 seconds. The removable antibacterial dust bag holds as much as 4 l, which is 10 times the capacity of the Mop 2 Ultra dust container. For more convenient use, the emptying station Mop 2 Ultra can also be charged during emptying. Automatic discharge station One-button control for cleaning / dust collection 4L antibacterial dust bag Simultaneous dust collection and charging Transparent air duct design Suction power: 16500 Pa Input current: 220-240 V - 50/60 Hz Power: 1000W Dimensions: 28,5 × 39,7 × 46,8 cm Included: Xiaomi Mi Mop 2 Ultra automatic emptying station Power cable 4L dust bag 2 pcs 400 ml dust box Manual
description_ru -
description_ru - Абсолютно новый оригинальный, в розничной упаковке.
Автоматически очищает мусорное ведро робота-пылесоса.
*Этот продукт совместим только с Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.
Двухполосный сбор пыли
Мгновенное опорожнение мусорного бака за 10 секунд*
Двухполосная конструкция сбора пыли и мощный поток воздуха 16 500 Па* позволяют мгновенно опорожнить пылесборник робота-пылесоса. Механизм самоопорожнения предотвращает засорение с большей эффективностью и обеспечивает бесперебойную и эффективную работу робота-пылесоса в любое время. 16 500 Па Быстрый сбор пыли
Циклическая конструкция всасывания и продувки
Мониторинг давления воздуха в воздуховоде в режиме реального времени * Станция автоматического опустошения Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra продается отдельно и совместима только с Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Перед использованием станции автоматического опорожнения выньте мусорный бак из упаковки станции автоматического опорожнения, затем замените его на него в роботе-пылесосе, чтобы убедиться, что станция автоматического опорожнения работает правильно. Перед использованием включите переключатель на задней панели станции автоматического опорожнения.
Большой пылесборник емкостью 4 л.
Утилизируйте по мере наполнения, что экономит время и устраняет проблемы.
Мешок для пыли большой емкости в 10 раз превышает емкость стандартных мусорных контейнеров для роботов, а также очень удобен и портативен.
Мешок для пыли большой емкости 4 л = 10 стандартных мусорных баков по 400 мл
* Станция автоматической очистки Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra и одноразовые мешки продаются отдельно.
Удобная универсальная кнопка для очистки и опорожнения пылесборника.
Кнопка расположена в верхней части станции автоматического опорожнения на удобной высоте, поэтому вы можете заставить пылесос начать уборку одним нажатием кнопки, не пригибаясь.
Внимание к деталям и профессиональная уборка
Зарядка и очистка пылесборника «2 в 1» — экономит время и разумно использует пространство
Прямая и прозрачная конструкция воздуховода — легко осматривать, чистить и очищать
Оснащен специальной мусорной корзиной с автоматическим опорожнением — замените на нее мусорную корзину в пылесосе, чтобы правильно использовать функцию автоматического опорожнения.
* Автоматически опорожняемый мусорный контейнер совместим только с Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.
*Сбор пыли за 10 секунд: данные технологической лаборатории Dreame. Время сбора пыли 10 с, измеренное с помощью секундомера с точностью 0,01 с.
* Мощность всасывания 16 500 Па: данные Технологической лаборатории Dreame. На стенде для проверки производительности вентилятора неоднократно измерялось максимальное давление всасывания двигателя на входе при питании 220 В. Все измеренные значения превышали 16500 Па.
Технические характеристики: Модель: STYTJ05ZHMHWJC
Внешние размеры: 285×397×468 мм
Номинальная выходная мощность: 19,8 В⎓1 А
Номинальная входная мощность: 220–240 В~ 50/60 Гц
Номинальная мощность: 1000 Вт
description_short_en - Automatic empty-station For Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robot vacuum cleaner Simultaneous dust collection and loading High suction power 16500 Pa Dust bag capacity: 4 l
description_short_et - Automaatne tühjendusjaam Xiaomi Mi Mop 2 Ultra robottolmuimejale Samaaegne tolmu kogumine ja laadimine Suur imemisvõimsus 16500 Pa Tolmukoti maht: 4 l
description_short_lv -
description_short_ru -
dimensionalWeight - 13596
Disain - Augstums (mm) - 468
Disain - Dziļums (mm) - 397
Disain - Iepakojumā ietilpst - 2 dust bags
Disain - Iepakojumā ietilpst - Barošanas kabelis
Disain - Krāsa - Melna / sudrabota
Disain - Platums (mm) - 285
Design - Package contents - 2 dust bags
Design - Package contents - Power cable
Disain - Komplekti sisu - 2 tolmukotti
Disain - Komplekti sisu - Toitekaabel
Дизайн - Комплектация - 2 мешка для пыли
Дизайн - Комплектация - Кабель питания
Design - Color - Black
Дизайн - Цвет - Черный
Disain - Värvus - Must
depth - 43.5
EAN - 6934177746536
EAN Code - 6934177746536
feature_group_et - Robottolmuimejad
feature_group_en - Robot vacuum cleaners
feature_group_lv - Putekļu sūcēji roboti
feature_group_ru - Роботы-пылесосы
Features - Material - Polycarbonate (PC)
Features - Suitable for vacuum type - Robot vacuum
Features - Product colour - Black
Features - Product type - Base station
Features - Dust bag capacity - 4 L
Features - Compatibility - Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra
Features - Brand compatibility - Xiaomi
Pieces in pack - 1
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 12 mēneši
warrantyType - G
gross_weight - 1.7 kg
gross_weight - 7.1
warrantyLength - 24
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Pack Weight Brutto (kg) - 4 kg
Pack Weight Netto (kg) - 3 kg
Package Type - Box
Packs in Box - 1
Jõudlus - Izejas jauda - 1000 W
Производительность - Наприжение на входе (В) - 220 – 240
Jõudlus - Sisendvool (V) - 220 – 240
Jõudlus - Ieejas spriegums (V) - 220 – 240
Box Weight Brutto (kg) - 4 kg
Design - Height (mm) - 468
Disain - Kõrgus (mm) - 468
Дизайн - Высота (мм) - 468
Design - Depth (mm) - 397
Disain - Sügavus (mm) - 397
Дизайн - Глубина (мм) - 397
Design - Width (mm) - 285
Disain - Laius (mm) - 285
Дизайн - Ширина (мм) - 285
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.1 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0.1 kg
Model - BHR5196EU
MPN - BHR5196EU
name_et - Xiaomi automaatne tühjendusjaam Mi Mop 2 Ultra, must
Name - Xiaomi Mop 2 Ultra Dock Station
name_en - Xiaomi automatic empty-station Mi Mop 2 Ultra, black
name_lv - Xiaomi automatic empty-station Mi Mop 2 Ultra, black
name_ru - Xiaomi automatic empty-station Mi Mop 2 Ultra, black
width - 29.5
ProductCode - BHR5196EU
producerCode - BHR5196EU
productName - Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station
productSize - Normal
ProductDescription - Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=220613121457222123&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Small Home Appliances
ProductType - Vacuum Cleaners
Robottolmuimejad - Ietilpība - 4 l
Vendor - XIAOMI
manufacturer_code - BHR5196EU
Producer - Xiaomi
Manufacturer - Xiaomi
Роботы-пылесосы - Емкость - 4 l
sizeX - 440
sizeY - 515
sizeZ - 300
weight - 1.5 kg
Weight - 7.1
weight - 7000
Weight & dimensions - Height - 468 mm
Weight & dimensions - Depth - 397 mm
Weight & dimensions - Width - 285 mm
barcode - 6934177746536
title_lv - Xiaomi BHR5196EU Mi Robot Mop 2 Ultra Putekļu Sūcēju Stacija
title_en - Xiaomi BHR5196EU Mi Robot Mop 2 Ultra Empty Vacuum Cleaner Station
title_ru - Xiaomi BHR5196EU Mi Robot Mop 2 Ultra Станция для Пылесоса
Parent Products - Mi Robot Vacuum-Mop 2
Performance - Power output - 1000 W
Jõudlus - Võimsus - 1000 W
Производительность - Мощность - 1000 W
General - Capacity - 4 l
Üldine - Tolmumaht - 4 l
brand - Xiaomi
External Color - Melna
153,89 €
Xiaomi Mi RVM 2 Ultra Station
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas