Deerma TJ200, White/Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 896020 Preces kods: TJ200
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
91,03 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Krāsa: Melna
  • Maksimālā jauda (W): 1000 W
  • Putekļu tvertnes tilpums (l): 6 l
  • Sūkšanas jauda (Pa): 16000
  • Uzkopšanas veids: Sausā un mitrā tīrīšana
Visi parametri
Barošanas veids : Tīkls
Caurules veids : Teleskopiskā
Darbības laiks (min) : Nav
Jaudas regulēšana : Nav
Krāsa : Balta, Melna
Maksimālā jauda (W) : 1000 W
Putekļu sūcēja tips : Ar ūdens filtru
Putekļu tvertnes tilpums (l) : 6 l
Sūkšanas jauda (Pa) : 16000
Tīrīšana ar tvaiku : Nav
Trokšņa līmenis (dB) : N/A
Uzgaļu veidi : Paklājiem/Grīdai, Spraugām
Uzkopšanas veids : Sausā un mitrā tīrīšana
Uzlādes ilgums (h) : Nav
Vada garums (m) : 5 m
Papildus specifikācija
category_en - Sadzīves tehnika > Putekļu sūcēji / Instrumenti
category_lv - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
category_ru - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
description_lv - Deerma daudzfunkcionālais putekļsūcējs efektīvi uzturēs jūsu māju tīru-nepieredzējis gan sausos atkritumos, gan izlijušos šķidrumos. Tas ir aprīkots ar jaudīgu 33 000 apgr. / min motoru, kāju slēdzi, kas nodrošina lielāku komfortu, un 4 pakāpju filtrēšanas sistēmu, lai efektīvi atbrīvotos no netīrumiem un alergēniem. Nomaināmu suku komplekts ļauj rūpīgi iztīrīt visu dzīvokli.Putekļsūcējs var lieliski apstrādāt gan sausos, gan mitros atkritumus. Putekļi, drupatas, izlijuši milti, pārtikas atlikumi, kečupa traipi vai izlijis piens - šos un daudzus citus netīrumu veidus efektīvi notīra tikai ar vienu ierīci! TJ200 ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai. Tas arī atbilst lielākiem izaicinājumiem - piemēram, tas palīdzēs jums tīrīt savu dzīvokli pēc renovation.In komplektā jūs atradīsiet vairākas nomaināmas sukas, kas padarīs tīrīšanu vēl vieglāku un patīkamāku: plakana, absorbējoša suka - tā lieliski iekļaujas grīdā un efektīvi noņem netīrumus, piemēram, izlijušo zupu vai traipus no mērces. Tas ir caurspīdīgs, lai jūs varētu precīzi redzēt, vai jūs efektīvi noņemat netīrumus. Standarta suka - apstrādā putekļus un gružus uz gludas virsmas, kā arī paklājā sapinušos matus vai drupatas. Tas attīra gan sausas, gan mitras grīdas. Tas bez problēmām iesūc pat matus ūdens peļķē. Daudzfunkcionāla suka-ideāli piemērota grūti sasniedzamu vietu un nelīdzenu virsmu tīrīšanai. Ar to palīdzību jūs varat Vakuuma dobumus dīvānos un atzveltnes krēslos, tastatūru vai šaurus stūrus. Stūra suka-lieliski savāc putekļus un atkritumus no materiāliem vai monitoriem. Putekļu kausa ietilpība ir līdz 6 l.to var viegli atvienot no galvenā moduļa un pēc tam iztukšot un mazgāt. Tas ir reālā laika un enerģijas taupīšana, kā arī veids, kā saglabāt ierīci tīru un samazināt saskari ar netīrumiem. Kad vieta traukā sāk beigties vai kauss ir jātīra, par to informēs īpašs indikators.
description_lv - Deerma daudzfunkcionālais putekļu sūcējs efektīvi nodrošinās tīrību jūsu mājās - iesūc gan sausus atkritumus, gan izlijušus šķidrumus. Tas ir aprīkots ar jaudīgu 33 000 apgriezienu minūtē motoru, kāju slēdzi, kas nodrošina lielāku komfortu, un 4 pakāpju filtrēšanas sistēmu, lai efektīvi atbrīvotos no netīrumiem un alergēniem. Nomaināmo birsteņu komplekts ļauj rūpīgi iztīrīt visu dzīvokli. putekļsūcējs lieliski tiek galā gan ar sausiem, gan mitriem atkritumiem. Putekļi, drupatas, izkaisīti milti, ēdiena atliekas, kečupa traipi vai izliets piens - šie un daudzi citi netīrumi tiek efektīvi notīrīti ar vienu ierīci! TJ200 ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai. Tā palīdzēs tikt galā arī ar lielākiem izaicinājumiem - piemēram, palīdzēs iztīrīt dzīvokli pēc remonta. komplektā atradīsiet vairākas nomaināmas birstes, kas tīrīšanu padarīs vēl vieglāku un patīkamāku: Plakanā, absorbējošā birste - tā lieliski pieguļ grīdai un efektīvi notīra netīrumus, piemēram, izlijušu zupu vai mērces traipus. Tā ir caurspīdīga, tāpēc jūs varat precīzi redzēt, vai netīrumi ir noņemti efektīvi. Standarta birste - tiek galā ar putekļiem un netīrumiem uz gludas virsmas, kā arī ar paklājā iesprūdušiem matiem vai drupām. Tā tīra gan sausas, gan mitras grīdas. Tā bez problēmām iesūc pat ūdens peļķē esošus matus. Daudzfunkcionālā birste - ideāli piemērota grūti aizsniedzamu vietu un nelīdzenu virsmu tīrīšanai. Ar tās palīdzību varat izsūkt dobumus dīvānos un krēslos, klaviatūru vai šaurus stūrus. Stūru birste - lieliski savāc putekļus un atkritumus no materiāliem vai monitoriem. Putekļu tvertnes ietilpība ir līdz 6 l. To var viegli atvienot no galvenā moduļa un pēc tam iztukšot un nomazgāt. Tas ir reāls laika un enerģijas ietaupījums, kā arī veids, kā uzturēt ierīci tīru un samazināt kontaktu ar netīrumiem. Kad tvertnē sāk pietrūkt vietas vai krūze ir jāiztīra, par to jūs informēs īpašs indikators.
description_ru - Deerma daudzfunkcionālais putekļu sūcējs efektīvi nodrošinās tīrību jūsu mājās, iesūcot gan sausus atkritumus, gan izlijušos šķidrumu. Tam ir jaudīgs 33 000 apgriezienu minūtē motors, kāju slēdzis lielākam komfortam un 4 pakāpju filtrēšanas sistēma, kas efektīvi noņem netīrumus un alergēnus. Maināmo birstīšu komplekts ļauj rūpīgi iztīrīt visu dzīvokli. putekļu sūcējs lieliski tiek galā gan ar sausiem, gan slapjiem atkritumiem. Putekļi, drupatas, izkaisīti milti, ēdiena atliekas, kečupa traipi vai izliets piens - šos un daudzus citus netīrumu veidus var efektīvi noņemt ar vienu ierīci! TJ200 ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai. Tā var tikt galā arī ar sarežģītākiem uzdevumiem, piemēram, palīdzot sakopt dzīvokli pēc remonta.Komplektā atradīsiet vairākas maināmas birstes, kas tīrīšanu padarīs vēl vieglāku un patīkamāku: Plakanā absorbējošā birste - tā lieliski pieguļ grīdai un efektīvi noņem tādus netīrumus kā izlieta zupa vai mērces traipi. Tā ir caurspīdīga, lai jūs varētu precīzi redzēt, vai netīrumi tiek efektīvi noņemti. Standarta birste - noņem putekļus un netīrumus no gludām virsmām, kā arī matus vai drupatas, kas sapinušās paklājā. Tā tīra gan sausas, gan mitras grīdas. Tā bez problēmām iesūc pat matus ūdens peļķē. Daudzfunkcionālā birste - tā ir ideāli piemērota grūti aizsniedzamu vietu un nelīdzenu virsmu tīrīšanai. To var izmantot, lai izsūknētu dobumus dīvānos un krēslos, klaviatūras vai šaurus stūrus. Stūru birste - ideāli piemērota putekļu un gružu savākšanai no materiāliem vai monitoriem. putekļu maisiņa ietilpība ir līdz 6 litriem. To var viegli atvienot no galvenā moduļa un pēc tam iztukšot un izskalot. Tas ir īsts laika un enerģijas ietaupījums, kā arī veids, kā uzturēt ierīci tīru un samazināt kontaktu ar netīrumiem. Kad traukā sāks pietrūkt vietas vai tasi būs nepieciešams iztīrīt, par to jūs informēs īpaša indikatora lampiņa.
dimensionalWeight - 14799
EAN - 6955578033827
Eans - 6955578033827
garantijaType - G
gross_weight - 0.5 kg
guaranteeLength - 12
Kategorija - Saknes/Izstrādājumi mājsaimniecībai/Tīrīšanas līdzekļi/Vakcīnas tīrīšanas līdzekļi
Modelis - TJ200
Nosaukums - Deerma TJ200
producerCode - TJ200
ProducerCode - TJ200
productName - Putekļsūcējs Deerma TJ200
productSize - Parasts
Ražotājs - Deerma
ShortDescription - Jauda [W]: 800 l Tvertnes tilpums [l]: līdz 6 l Kabeļa garums [m]: 5 l Svars [kg]: 5,07
sizeX - 620
sizeY - 310
sizeZ - 385
svars - 0.5 kg
svars - 6755
title_lv - Deerma TJ200 putekļu sūcējs
title_lv - Deerma TJ200 Putekļu Sūcējs
title_ru - Deerma TJ200 Putekļsūcējs
category_en - Home Appliances > Vacuum cleaner / Tools
category_lv - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
category_ru - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
description_lv - Deerma daudzfunkcionālais putekļsūcējs efektīvi uzturēs jūsu māju tīru-nepieredzējis gan sausos atkritumos, gan izlijušos šķidrumos. Tas ir aprīkots ar jaudīgu 33 000 apgr. / min motoru, kāju slēdzi, kas nodrošina lielāku komfortu, un 4 pakāpju filtrēšanas sistēmu, lai efektīvi atbrīvotos no netīrumiem un alergēniem. Nomaināmu suku komplekts ļauj rūpīgi iztīrīt visu dzīvokli.Putekļsūcējs var lieliski apstrādāt gan sausos, gan mitros atkritumus. Putekļi, drupatas, izlijuši milti, pārtikas atlikumi, kečupa traipi vai izlijis piens - šos un daudzus citus netīrumu veidus efektīvi notīra tikai ar vienu ierīci! TJ200 ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai. Tas arī atbilst lielākiem izaicinājumiem - piemēram, tas palīdzēs jums tīrīt savu dzīvokli pēc renovation.In komplektā jūs atradīsiet vairākas nomaināmas sukas, kas padarīs tīrīšanu vēl vieglāku un patīkamāku: plakana, absorbējoša suka - tā lieliski iekļaujas grīdā un efektīvi noņem netīrumus, piemēram, izlijušo zupu vai traipus no mērces. Tas ir caurspīdīgs, lai jūs varētu precīzi redzēt, vai jūs efektīvi noņemat netīrumus. Standarta suka - apstrādā putekļus un gružus uz gludas virsmas, kā arī paklājā sapinušos matus vai drupatas. Tas attīra gan sausas, gan mitras grīdas. Tas bez problēmām iesūc pat matus ūdens peļķē. Daudzfunkcionāla suka-ideāli piemērota grūti sasniedzamu vietu un nelīdzenu virsmu tīrīšanai. Ar to palīdzību jūs varat Vakuuma dobumus dīvānos un atzveltnes krēslos, tastatūru vai šaurus stūrus. Stūra suka-lieliski savāc putekļus un atkritumus no materiāliem vai monitoriem.
Putekļu kausa ietilpība ir līdz 6 l.to var viegli atvienot no galvenā moduļa un pēc tam iztukšot un mazgāt. Tas ir reālā laika un enerģijas taupīšana, kā arī veids, kā saglabāt ierīci tīru un samazināt saskari ar netīrumiem. Kad vieta traukā sāk beigties vai kauss ir jātīra, par to informēs īpašs indikators.
description_en - Deerma's multifunctional vacuum cleaner will effectively keep your home clean - sucking in both dry waste and spilled liquids. It is equipped with a powerful 33,000 rpm motor, a footswitch for increased comfort and a 4-stage filtration system to effectively get rid of dirt and allergens. A set of replaceable brushes allows for thorough cleaning of the entire apartment.The vacuum cleaner can handle both dry and damp waste perfectly. Dust, crumbs, spilled flour, food leftovers, ketchup stains or spilled milk - these and many other types of dirt are effectively cleaned up with just one device! TJ200 is ideal for everyday use. It will also meet bigger challenges - for example, it will help you to clean your apartment after renovation.In the set you will find several replaceable brushes, which will make cleaning even easier and more pleasant: Flat, absorbent brush - it fits perfectly to the floor and effectively removes dirt such as spilled soup or stains from sauce. It is transparent, so you can see exactly whether you are removing the dirt effectively. Standard brush - handles dust and debris on a smooth surface, as well as hair or crumbs entangled in the carpet. It cleans both dry and wet floors. It sucks in even the hair in a puddle of water without any problem. Multifunctional brush - ideal for cleaning hard to reach places and uneven surfaces. With its help you can vacuum cavities in sofas and armchairs, the keyboard or narrow corners. Corner brush - perfectly collects dust and waste from materials or monitors.
The dust cup has a capacity of up to 6 l. You can easily disconnect it from the main module and then empty and wash it. This is a real time and energy saver, as well as a way to keep the unit clean and reduce contact with dirt. When the space in the container starts to run out or the cup needs to be cleaned, a special indicator will inform you about it.
description_ru - Многофункциональный пылесос Deerma эффективно сохранит чистоту в вашем доме, всасывая как сухие отходы, так и пролитые жидкости. Он оснащен мощным двигателем с частотой вращения 33 000 оборотов в минуту, ножным переключателем для повышения комфорта и 4-ступенчатой системой фильтрации для эффективного удаления грязи и аллергенов. Набор сменных щеток позволяет провести тщательную уборку всей квартиры.Пылесос прекрасно справляется как с сухими, так и с влажными отходами. Пыль, крошки, рассыпанная мука, остатки пищи, пятна от кетчупа или пролитого молока - эти и многие другие виды загрязнений эффективно удаляются всего одним устройством! TJ200 идеально подходит для повседневного использования. Он также справится с более сложными задачами - например, поможет вам навести порядок в вашей квартире после ремонта.В наборе вы найдете несколько сменных щеток, которые сделают уборку еще проще и приятнее: Плоская впитывающая щетка - она идеально прилегает к полу и эффективно удаляет грязь, такую как пролитый суп или пятна от соуса. Она прозрачна, поэтому вы можете точно видеть, эффективно ли вы удаляете грязь. Стандартная щетка - удаляет пыль и мусор с гладкой поверхности, а также волосы или крошки, запутавшиеся в ковре. Он очищает как сухие, так и влажные полы. Он без каких-либо проблем всасывает даже волосы, находящиеся в луже воды. Многофункциональная щетка - идеально подходит для чистки труднодоступных мест и неровных поверхностей. С его помощью вы можете пропылесосить полости в диванах и креслах, клавиатуру или узкие углы. Угловая щетка - идеально собирает пыль и отходы с материалов или мониторов.
Емкость пылесборника составляет до 6 л. Вы можете легко отсоединить его от основного модуля, а затем опорожнить и промыть. Это реальная экономия времени и энергии, а также способ содержать устройство в чистоте и уменьшить контакт с грязью. Когда место в контейнере начнет заканчиваться или чашку потребуется почистить, специальный индикатор сообщит вам об этом.
dimensionalWeight - 14799
EAN - 6955578033827
Eans - 6955578033827
warrantyType - G
gross_weight - 0.5 kg
warrantyLength - 12
Category - Root/Household articles/Cleaning/Vaccum cleaners
Model - TJ200
Name - Deerma TJ200
producerCode - TJ200
ProducerCode - TJ200
productName - Vacuum Cleaner Deerma TJ200
productSize - Normal
Producer - Deerma
ShortDescription - Moc [W]: 800 l Pojemność zbiornika [l]: do 6 l Długość kabla [m]: 5 l Waga [kg]: 5,07
sizeX - 620
sizeY - 310
sizeZ - 385
weight - 0.5 kg
weight - 6755
title_en - Deerma TJ200 Vacuum Cleaner
title_lv - Deerma TJ200 Putekļu Sūcējs
title_ru - Deerma TJ200 Пылесос
91,03 €
Deerma TJ200, White/Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas