Xiaomi Mi Light 21.6V, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 665026 Preces kods: 29761
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Maksimālā jauda (W): 220
  • Putekļu tvertnes tilpums (l): 0.6 l
  • Sūkšanas jauda (Pa): 17000
  • Uzkopšanas veids: Sausā tīrīšana
Līdzīgi produkti
Šis produkts Xiaomi Mi Light 21.6V, White
Xiaomi Robot Vacuum X10+ biały
Ariete Handy Force, Red/Black
360 Smart Life VACUUM CLEANER ACC MAIN BRUSH/S8 PLUS SMART360
Tefal Dual Force 21.6V, Grey
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
116,60 €
582,61 €
49,85 €
12,92 €
169,51 €
Barošanas veids Akumulators Tīkls Akumulators
Caurules veids Alumīnija Teleskopiskā Plastmasa
Darbības laiks (min) 45 Nav 45
Jaudas regulēšana Ir Nav Ir
Krāsa Balta Balta Melna Sarkana Melna Pelēka
Maksimālā jauda (W) 220 600 W N/A
Putekļu sūcēja tips Ar konteineru Rokas putekļu sūcējs Ar konteineru
Putekļu tvertnes tilpums (l) 0.6 l 0.5 l 0.6 l
Sūkšanas jauda (Pa) 17000 18000 N/A
Tīrīšana ar tvaiku Nav Nav Nav
Trokšņa līmenis (dB) 79 80 79
Uzgaļu veidi Spraugām Turbobirste Mīkstajām mebelēm Paklājiem/Grīdai Spraugām Paklājiem/Grīdai
Uzkopšanas veids Sausā tīrīšana Sausā tīrīšana Sausā tīrīšana
Uzlādes ilgums (h) 5 Nav 5
Vada garums (m) Akumulators 5 m Akumulators
Visi parametri
Barošanas veids : Akumulators
Caurules veids : Alumīnija
Darbības laiks (min) : 45
Jaudas regulēšana : Ir
Krāsa : Balta
Maksimālā jauda (W) : 220
Putekļu sūcēja tips : Ar konteineru
Putekļu tvertnes tilpums (l) : 0.6 l
Sūkšanas jauda (Pa) : 17000
Tīrīšana ar tvaiku : Nav
Trokšņa līmenis (dB) : 79
Uzgaļu veidi : Spraugām, Turbobirste
Uzkopšanas veids : Sausā tīrīšana
Uzlādes ilgums (h) : 5
Vada garums (m) : Akumulators
Papildus specifikācija
Akumulatora strāvas jauda - 2500 mAh
Akumulatora vidējais darbības laiks - 45 min
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230313150134444642.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230313150134456078.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230313150134466043.jpg
augstums - 24
Augstums (mm) - 1132 mm
category_en - Sadzīves tehnika
category_en - Sadzīves tehnika > Putekļu sūcēji / Instrumenti
category_et - Sadzīves tehnika
category_lv - Mājas ierīces
category_lv - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
category_ru - Sadzīves tehnika
category_ru - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
Citas funkcijas > Īpašās funkcijas - Lai turpinātu darbu, nav nepieciešams nospiest ieslēgšanas un izslēgšanas pogu; Noņemams un mazgājams atkritumu konteiners; Pie sienas piestiprināms piestātnis instrumentu glabāšanai.
Citas īpašības > Teleskopiskā caurule - Nē
Darbības rādītāji > Darbības laiks (maks.) - 45 min
Darbības rādītāji > Mitrā iesūkšana - Nē
description_et - Jaudīgs bezsuku motors ar 17 000 Pa un 2 sūkšanas jaudas līmeņiem Papildus izcilajam bezvadu dizainam Xiaomi Mi Light putekļsūcējam ir arī jaudīgs bezsuku motors, kas griežas ar 100 000 apgriezieniem minūtē un kam ir 2 sūkšanas jaudas līmeņi (20 W un 50 W). Jaunais Mi Light ar gaisa plūsmu 17 000 Pa spēj izsūkt visu veidu daļiņas. 3 pakāpju filtrēšanas sistēma Ja putekļsūcējs netiek bieži un rūpīgi tīrīts, tajā var iesprūst daudzi patogēni, kas vēlāk tiek izspiesti un izvadīti atpakaļ gaisā, piesārņojot to un bojājot mūsu veselību. Tāpēc Mi Light putekļsūcējam ir integrēta un uzlabota 3 pakāpju filtrēšanas sistēma, kas novērš lielāko daļu kaitīgo daļiņu. Centrbēdzes ciklona tehnoloģija no gaisa atdala netīrumus un putekļus, tad gaiss iziet caur ciklona filtru un kokvilnas filtru, un tīrīšanu pabeidz HEPA filtrs. Tādējādi Mi Light putekļsūcējs nodrošina tīrāku gaisu, kas īpaši paredzēts cilvēkiem, kuri cieš no alerģijām vai elpošanas ceļu slimībām. Līdz 45 minūšu darba laiks Xiaomi Light bezvadu putekļsūcējs darbojas ar jaudīgu 2500 mAh litija jonu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi nodrošina līdz 45 minūtēm darba laika. Pateicoties tam un lielajam putekļu maisiņam, ar Mi Light var noslaucīt vairākus kvadrātmetrus, nemaz nerunājot par laika ietaupījumu un ērtībām, ko tas piedāvā. Vieglais Xiaomi Mi Light putekļsūcējs sver tikai 1,2 kg. Tāpēc to var izmantot visu veidu virsmu tīrīšanai - no grīdas līdz aizkariem un griestiem. Turklāt tam ir vairāki dažādi uzgaļi, no kuriem katram ir īpaša funkcija. Daudzvirsmu motorizētā birste ir ideāli piemērota visu veidu grīdu tīrīšanai, efektīvi likvidējot mājdzīvnieku spalvas un putekļus. Plakanā sprausla tiek izmantota stūru, spraugu vai grūti aizsniedzamu vietu tīrīšanai. Plakano saru uzgalis ir ideāli piemērots aizkaru un audumu tīrīšanai. To var izmantot arī smalku matiņu noņemšanai no dīvāniem, gultām utt. Papildus visam iepriekš minētajam komplektā ir arī putekļsūcēja sienas turētājs, kas ļauj to praktiski uzglabāt. Gaisa plūsma: 17000 Pa Iesūkšanas jauda: 20 W un 50 W Maksimālais apgriezienu skaits minūtē: 100 000 apgriezienu minūtē Putekļu tilpums: 500 ml Akumulatora jauda: 2500 mAh
description_lv -
description_lv - Jaudīgs bezsuku motors ar 17 000 Pa un 2 sūkšanas jaudas līmeņiem Papildus izcilajam bezvadu dizainam Xiaomi Mi Light putekļsūcējam ir arī jaudīgs bezsuku motors, kas griežas ar 100 000 apgriezieniem minūtē un kam ir 2 sūkšanas jaudas līmeņi (20 W un 50 W). Gaisa plūsma 17 000 Pa ļauj jaunajam Mi Light izsūkt visu veidu daļiņas. 3 pakāpju filtrēšanas sistēma Daudzi patogēni var palikt putekļsūcējā, ja tas bieži netiek rūpīgi iztīrīts, un vēlāk izspiesti un nonāk atpakaļ gaisā, piesārņojot to un graujot mūsu veselību. Tāpēc Mi Light putekļsūcējam ir integrēta un uzlabota 3 pakāpju filtrēšanas sistēma, kas noņem viskaitīgākās daļiņas. Centrbēdzes ciklona tehnoloģija no gaisa noņem netīrumus un putekļus, tad gaiss iziet cauri ciklona filtram un kokvilnas filtram, un tīrīšanu noslēdz HEPA filtrs. Šādā veidā Mi Light atgriež tīrāku gaisu, kas ir īpaši paredzēts cilvēkiem, kuri cieš no alerģijām vai elpošanas ceļu slimībām. Līdz 45 minūšu darba laiks Xiaomi Light bezvadu putekļsūcējs darbojas ar jaudīgu 2500 mAh litija jonu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi nodrošina līdz 45 minūtēm darba laika. Pateicoties tam un tā lieljaudas putekļu tvertnei, Mi Light noslauka diezgan daudz kvadrātmetru, nemaz nerunājot par laika ietaupījumu un ērtībām, ko tas jums piedāvā. Viegls dizains Xiaomi Mi-Light putekļsūcējs sver tikai 1,2 kg. Tas ļauj tīrīt visu veidu virsmas, sākot no grīdas līdz pat aizkariem. Turklāt putekļsūcējam ir vairāki dažādi papildu uzgaļi, katrs ar īpašu funkciju. Motorizētā vairāku virsmu birste ir ideāli piemērota visu veidu grīdu tīrīšanai, efektīvi likvidējot mājdzīvnieku spalvas un putekļus. Plakanā sprausla tiek izmantota, lai iztīrītu stūrus, plaisas vai grūti aizsniedzamas vietas. Plakanā saru uzgalis ir ideāli piemērots aizkaru un audumu tīrīšanai. Arī plānu matiņu noņemšanai no dīvāna, gultas u. c. Papildus iepriekš minētajam komplektā ietilpst arī putekļsūcēja sienas turētājs, kas ļauj praktiski uzglabāt putekļsūcēju. Gaisa plūsma: 17 000 Pa Sūkšanas jauda: 20 W un 50 W Maksimālais ātrums: 100 000 apgr./min Putekļu tvertne: 500 ml Akumulatora ietilpība: 2500 mAh
description_lv - Mi putekļsūcējs Viegls un noderīgs, kas atvieglo tīrīšanu 50AW sūknēšana | 1,2 kg viegls korpuss | 45 min akumulatora darbības laiks | 3 pakāpju filtrācija Ātrs bezsuku motors, kas nodrošina ilgstošu jaudu 50AW sūknēšana Jaudīga tīrīšana 1.2 kg viegls korpuss Viegli lietojams 45 min akumulatora darbības laiks Ideāli piemērots pat lielāku māju tīrīšanai 3 pakāpju filtrēšana Tīrīšana mikronu līmenī Vairāki birstes uzgaļi Vispusīga tīrīšana Ideāla jaudas un viegla dizaina kombinācija Vieglāka un efektīvāka tīrīšana Viegla un efektīvāka tīrīšana, pateicoties viegla, bezvada dizaina un jaudīgas sūkšanas kombinācijai. Pavisam jauns 1,2 kg viegls korpuss Viegli turēt un tīrīt Vieglais korpuss ir izgatavots no viegliem, izturīgiem materiāliem un kompaktas motora un akumulatora struktūras.
Tīriet grūti aizsniedzamās vietas tikai ar vienu roku, lai nodrošinātu labāku tīrīšanas pieredzi. Izstrādāts, domājot par jums Vieglāks un ērtāk lietojams Tā vieglais korpuss ir lietotājiem draudzīgāks, vieglāk pārnēsājams, lai efektīvāk risinātu dažādus uzdevumus. Ātrs bezsuku motors Sūkšana līdz 50 AW* Aprīkots ar standarta ātrdarbīgu bezsuku motoru, kas nodrošina vienmērīgu un efektīvu sūkšanu.
45 min darbības laiks Pietiekams, lai ar vienu uzlādi dziļi iztīrītu vidēja vai liela izmēra dzīvokli Ar vienu uzlādi ilgi kalpojošais litija akumulators nodrošina 45 min darbības laiku standarta režīmā, lai iztīrītu vidēja vai liela izmēra dzīvokli. Divi jaudas režīmi Izvēlieties režīmu, kas atbilst jūsu tīrīšanas vajadzībām Divi jaudas režīmi dažādām tīrīšanas prasībām. Ikdienas tīrīšanai izvēlieties standarta režīmu, lai notīrītu visu izmēru daļiņas. Dziļai tīrīšanai izvēlieties MAX režīmu. 3 pakāpju filtrēšanas sistēma 99,98% filtrēšanas efektivitāte 3 pakāpju efektīva filtrēšana. Ciklona sistēma atdala putekļus no gaisa. Putekļi tiek uztverti pēc iziešanas caur ciklona filtru, efektīvu HEPA filtru un kokvilnas filtru, bet tīrs gaiss tiek izsūknēts atpakaļ. Ciklona filtrs Tūlītēja, efektīva daļēja uztveršana Kokvilnas filtrs Filtrē putekļus un izsūknē tīru gaisu Augstas efektivitātes HEPA filtrs Filtrē daļiņas līdz 0,3 μm Bezvadu konstrukcija pārvietošanai Dziļa tīrīšana katrā stūrī Bezvadu konstrukcija palīdz viegli pārvietoties un tīrīt guļamistabu, viesistabu, kabinetu u. c. Putekļsūcēju var izmantot ne tikai grīdas tīrīšanai, bet arī mēbeļu tīrīšanai, iekļūšanai stūros un telpu mirdzošas tīrības uzturēšanai. Motorizēta zemes birste Novērš putekļus un netīrumus no katra stūra Iebūvēts neatkarīgs motors koka grīdu un paklāju dziļai tīrīšanai. Delikāta tīrīšana ar īpaši mīksto birsti, neatstājot bojājumus grīdām un paklājiem. Plaisu uzgalis sniedzas līdz grūti aizsniedzamām vietām Notīra katru stūrīti Uztur tīrību visā mājoklī, piemērots durvju, logu, sienu un kāpņu stūru un citu spraugu tīrīšanai. Birstes uzgalis Ar vienu birsti notīriet un izsūciet putekļus un netīrumus Birste maigi savāc virsmas putekļus ātrai putekļsūkšanai, piemērota dīvānu, skapju un visu veidu darba virsmu tīrīšanai. Ērts sienas stiprinājums Ērtāka un vietu taupoša uzglabāšana Sienas stiprinājums ir vietu taupošs līdzeklis, lai jūsu telpa būtu organizētāka. Jūs varat uzglabāt putekļsūcēju stacijā līdz nākamajai lietošanai. Kluss bez trokšņa Patīkamākai tīrīšanas pieredzei Mi putekļsūcējs Light ir aprīkots ar bezsuku motoru, kas tīrīšanas laikā var darboties klusi un efektīvi, radot patīkamāku tīrīšanas pieredzi. Modulāra noņemama konstrukcija Ietver atbrīvošanas pogu ātrai un vienkāršai pielāgošanai dažādām tīrīšanas vajadzībām. Ērta demontāža un putekļu izmešana Putekļu tvertni var viegli noņemt, lai atbrīvotos no putekļiem, un to var notīrīt ar ūdeni. Mazgājams atkārtotai lietošanai Filtri ir noņemami un mazgājami. Atjaunojiet tos, kad tie ir pilnībā izžuvuši, lai izvairītos no aizsprostojumiem un smakām.* Mēs iesakām mainīt HEPA filtru ik pēc 2-3 mēnešiem.
description_lv - Mi Vacuum Cleaner Light Viegls un noderīgs, atvieglojot tīrīšanu 50 AW iesūkšana | 1,2 kg viegls korpuss | 45 min akumulatora darbības laiks | 3 pakāpju filtrēšana Ātrgaitas bezsuku motors Nodrošina ilgstošu jaudu 50 AW sūkšana Spēcīga tīrīšana 1,2 kg viegls korpuss Viegli izmantot 45 min akumulatora darbības laiks Lieliski piemērots pat lielāku māju tīrīšanai 3 pakāpju filtrēšana Mikronu līmeņa tīrīšana Vairākas suku sprauslas Visaptveroša tīrīšana Ideāla jaudas un viegla dizaina kombinācija Vieglāka, efektīvāka tīrīšana Viegla, efektīva tīrīšana, izmantojot vieglo, bezvadu dizainu un jaudīgu sūkšanu.
Pilnīgi jauns 1,2 kg viegls korpuss Viegli turēt un tīrīt Vieglais korpuss ir veidots no viegliem, izturīgiem materiāliem un kompaktas motora un akumulatora struktūras.
Notīriet šīs grūti sasniedzamās vietas tikai ar vienu roku, lai nodrošinātu labāku tīrīšanas pieredzi. Izstrādāts, domājot par jums Vieglāks un ērtāk lietojams Tā vieglais korpuss ir lietotājiem draudzīgāks, to ir vieglāk nēsāt līdzi, lai efektīvāk veiktu dažādus uzdevumus. Ātrgaitas bezsuku motors Sūkšanas jauda līdz 50 AW* Aprīkots ar standarta ātrgaitas bezsuku motoru, lai radītu konsekventu un efektīvu sūkšanu.
45 min darbības laiks Pietiek, lai ar vienu uzlādes reizi padziļinātu uzkopšanu vidēji liela izmēra dzīvoklī Ar vienu uzlādi ilgstošais litija akumulators nodrošina 45 minūšu darbības laiku standarta režīmā vidēja vai liela dzīvokļa uzkopšanai. Divi jaudas režīmi Izvēlieties režīmu, kas atbilst jūsu tīrīšanas vajadzībām Divi jaudas režīmi dažādām tīrīšanas prasībām. Ikdienas tīrīšanai izvēlieties Standarta režīmu, lai notvertu visu izmēru daļiņas. Lai veiktu dziļu tīrīšanu, izvēlieties MAX režīmu. 3 pakāpju filtrēšanas sistēma 99,98% filtrēšanas efektivitāte 3 pakāpju efektīva filtrēšana. Ciklonu sistēma atdala putekļus no gaisa. Putekļi tiek uztverti pēc tam, kad tie iziet cauri ciklona filtram, efektīvajam HEPA filtram un kokvilnas filtram, savukārt tīrais gaiss tiek izsūknēts atpakaļ.
Ciklona filtrs Tūlītēja, efektīva daļiņu uztveršana Kokvilnas filtrs Filtrē putekļus un izsūknē tīru gaisu Augstas efektivitātes HEPA filtrs Filtrē daļiņas līdz 0,3 μm Bezvada dizains pārvietošanai Dziļi tīrīt katru stūri Bezvada dizains palīdz ērti pārvietoties un iztīrīt guļamistabu, dzīvojamo istabu, kabinetu un daudz ko citu. Ne tikai grīdai, putekļsūcēju var izmantot, lai notīrītu mēbeles, iekļūtu stūros un uzturētu telpas dzirkstoši tīras. Motorizēta zemes suka Notīra putekļus un netīrumus no katra stūra Iebūvēts neatkarīgs motors koka grīdu un paklāju dziļai tīrīšanai. Smalka tīrīšana ar īpaši mīkstu birsti, neatstājot bojājumus grīdām vai paklājiem. Sprauslas sprausla sniedzas līdz grūti sasniedzamām vietām Iztīra katru kaktiņu Uztur visu māju tīru, piemērots durvju, logu, sienu un kāpņu stūru un citu plaisu tīrīšanai.
Birstes uzgalis Notīriet un sūciet putekļus un netīrumus ar vienu suku Birstīte maigi savāc virsmas putekļus ātrai putekļu sūcēšanai, piemērota dīvānu, skapju un visu veidu darba virsmu tīrīšanai. Ērta uzglabāšanas vieta pie sienas Sakārtotāks un vietu taupošāks Sienas stiprinājums ir vietu taupošs rīks, lai padarītu jūsu telpu sakārtotāku. Jūs varat uzglabāt savu putekļsūcēju stacijā nākamajai izmantošanai. Kluss bez trokšņa Patīkamākai tīrīšanas pieredzei Mi Vacuum Cleaner Light ir aprīkots ar bezsuku motoru, kas tīrīšanas laikā var darboties klusi un efektīvi, radot patīkamāku tīrīšanas pieredzi.
Modulārais noņemams dizains Ietver atbrīvošanas pogu, lai ātri un viegli pielāgotu dažādām tīrīšanas vajadzībām. Ērti izjaukt un izmest putekļus Putekļu kauss ir viegli noņemams, lai atbrīvotos no putekļiem, un to var notīrīt ar ūdeni. Mazgājams atkārtotai lietošanai Filtri ir noņemami un mazgājami. Atjaunojiet tos, kad tie ir pilnībā izžuvuši, lai izvairītos no aizsprostošanās un smakas.* Mēs iesakām mainīt HEPA filtru ik pēc 2–3 mēnešiem.
description_ru -
description_ru - Mi Putekļsūcējs Viegls un noderīgs, atvieglo tīrīšanu 50 AW sūkšanas | Viegls 1,2 kg smags korpuss | Akumulatora darbības laiks: 45 minūtes | 3 pakāpju filtrācija Ātrs bezsuku motors, kas nodrošina ilgstošu jaudu 50 AW sūkšanas Jaudīga tīrīšana Viegls 1,2 kg smags korpuss Viegli lietojams 45 minūšu akumulatora darbības laiks Ideāli piemērots pat lielu māju tīrīšanai.
3 pakāpju filtrēšana Tīrīšana mikronu līmenī Vairākas birstes galviņas Vispusīga tīrīšana Ideāla jaudas un viegla dizaina kombinācija Vieglāka un efektīvāka tīrīšana Vieglāka un efektīvāka tīrīšana, pateicoties viegla bezvadu dizaina un jaudīgas sūkšanas kombinācijai. Pavisam jauns 1,2 kg viegls korpuss Viegli turams un tīrs Viegls korpuss ir izgatavots no viegliem un izturīgiem materiāliem, un tam ir kompakts motora un akumulatora dizains.
Tīriet grūti aizsniedzamas vietas ar vienu roku, lai tīrīšana būtu ērtāka. izstrādāts, ņemot vērā jūsu vajadzības Vieglāks un vieglāk lietojams Tā vieglais korpuss ir ērtāk lietojams, vieglāk pārnēsājams un efektīvāk veic vairākus uzdevumus. ātrdarbīgs bezsuku motors Sūkšanas jauda līdz 50 AW* Aprīkots ar standarta ātrdarbīgu bezsuku motoru, kas nodrošina vienmērīgu un efektīvu sūkšanu. 45 darbības minūtes Pietiekami, lai ar vienu uzlādi dziļi iztīrītu vidēja vai liela izmēra dzīvokli. pr Ikdienas tīrīšanai izvēlieties standarta režīmu, lai savāc visu izmēru daļiņas. Dziļai tīrīšanai izvēlieties MAX režīmu. 3 pakāpju filtrēšanas sistēma Filtrēšanas efektivitāte 99,98% Efektīva 3 pakāpju filtrēšana. Ciklonu sistēma atdala putekļus no gaisa. Putekļi tiek uztverti pēc iziešanas caur ciklona filtru, efektīvu HEPA filtru un kokvilnas filtru, un tīrs gaiss tiek izsūknēts atpakaļ. Ciklona filtrs Tūlītēja un efektīva daļiņu uztveršana Kokvilnas filtrs Filtrē putekļus un izsūknē tīru gaisu.
Augstas efektivitātes HEPA filtrs Filtrē daļiņas līdz 0,3 mikronu izmēram. Bezvadu ceļošanas konstrukcija Dziļi iztīra katru stūri Bezvadu konstrukcija ļauj viegli pārvietoties un iztīrīt guļamistabu, dzīvojamo istabu, kabinetu utt. Ne tikai grīdai: putekļu sūcēju var izmantot mēbeļu tīrīšanai, stūru tīrīšanai un telpu sakoptības uzturēšanai. Motorizēta slīpēšanas birste Noņem putekļus un netīrumus no katra stūra Iebūvēts neatkarīgs motors koka grīdu un paklāju dziļai tīrīšanai. Delikāta tīrīšana ar ļoti mīkstu birsti, kas nebojā grīdas un paklājus. Slotiņu uzgalis iekļūst grūti aizsniedzamās vietās Notīra katru stūri Nodrošina tīrību visā mājoklī, piemērots durvju, logu, sienu stūru, kāpņu un citu spraugu tīrīšanai.
Birstes uzgalis Notīriet un izsūciet putekļus un netīrumus ar vienu birsti. birste maigi savāc putekļus no virsmas ātrai putekļusūcināšanai, piemērota dīvānu, skapju un visu veidu darba virsmu tīrīšanai. ērta uzglabāšana pie sienas. organizētāka un kompaktāka. Sienas turētājs ir kompakts rīks, kas padarīs jūsu telpu organizētāku. Putekļsūcēju var uzglabāt stacijā līdz nākamajam lietojumam. kluss, bez trokšņa Lai tīrīšana būtu patīkamāka, Mi putekļsūcējs Light ir aprīkots ar bezsuku motoru, kas tīrīšanas laikā darbojas klusi un efektīvi, padarot tīrīšanu patīkamāku. modulāra noņemama konstrukcija Ietver atbrīvošanas pogu ātrai un vieglai pielāgošanai dažādām tīrīšanas vajadzībām. ērti izjaucams un izmetams putekļiem. putekļu vāciņu var viegli noņemt, lai noņemtu putekļus, un notīrīt ar ūdeni. mazgājams atkārtotai lietošanai Filtri ir noņemami un m nomainiet tos pēc pilnīgas izžūšanas, lai izvairītos no aizsērēšanas un smakām.* Mēs iesakām mainīt HEPA filtru ik pēc 2-3 mēnešiem.
description_short_en - Praktisks "divi vienā" bezvadu putekļsūcējs ar nūjiņu Var izmantot arī kā rokas putekļsūcēju Divi sūkšanas jaudas līmeņi 500 ml putekļu konteiners Akumulatora darbības laiks līdz 45 minūtēm.
description_short_et - Praktisks bezvadu putekļsūcējs "divi vienā" Var izmantot arī kā rokas putekļsūcēju Divi sūkšanas jaudas līmeņi 500 ml putekļu nodalījums Baterijas darbības laiks līdz 45 minūtēm.
description_short_lv -
description_short_ru - Praktisks bezvadu putekļu sūcējs "divi vienā" Var izmantot arī kā rokas putekļu sūcēju Divi sūkšanas jaudas līmeņi 500 ml putekļu tvertne Akumulatora darbības laiks līdz 45 minūtēm.
dimensionalWeight - 5616
Dizains - Krāsa - Balta
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Svars (g) - 1200
Dizains > Bezvadu - Jā
Dizains > Putekļu ietilpība - 0.6 L
Dizains > Putekļu savācēja tips - Konteineri
Dizains > Veids - Rokturis
Dziļums (mm) - 240 mm
EAN - 6934177723889
EAN kods - 6934177723889
Efektivitāte - Akumulatora darbības laiks - 45 minūtes
Efektivitāte - Darbības laiks - 45 minūtes
Efektivitāte - Dzirdams troksnis - 79 dB
Efektivitāte - Ieejas spriegums (V) - 110 - 240
Efektivitāte - Ieejas spriegums (V) - 110 - 240
Efektivitāte - Izejas jauda - 220 W
Efektivitāte - izejas jauda - 220 W
Efektivitāte - Trokšņa līmenis - 79 dB
Efektivitāte - Uzlādes laiks - 5 mirkļi
Efektivitāte - Uzlādes laiks - 5 stundas
Enerģijas pārvaldība > Akumulatora tips - Litija jonu
Ergonomika > Mazgājams filtrs - Jā
Ergonomika > Uzglabāšana - 0.6 L
Ergonomika > Zema akumulatora uzlādes indikācija - Jā
feature_group_et - Putekļu sūcēji
feature_group_ln - Bezvadu putekļu sūcēji
feature_group_lv - Bezvadu putekļu sūcēji
feature_group_ru - Bezvadu putekļu sūcēji
Funkcijas - Ķīmiskā tīrīšana
Funkcijas - Jaudas regulēšana - Jah
Funkcijas - Jaudas regulēšana - Jā
Funkcijas - Jaudas regulēšana - Jā
Funkcijas - Jaudas regulēšana - Jā
Funkcijas > Ierīces tips - Bezvadu darbība
Funkcijas > Produkta krāsa - White
Funkcijas > Ražotāja produkta nosaukums - Mi Light
Funkcijas > Ražotāja produktu grupa - Putekļu sūcējs
Gabali iepakojumā - 1
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 12 mēneši
garantijaType - G
gross_weight - 2.2 kg
guaranteeLength - 12
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma apraksts > Melnie metāli - 45.00 g
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 48 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 940 g
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 3.5 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 2.3 kg
Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 240 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 775 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 145 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 84.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.024 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.02697 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.50 kg
Iepakojumi kastē - 1
Ierīces tips - Putekļu sūcējs
Jauda - Ieejas spriegums (V) - 110 - 240
Jauda - ieejas strāva (V) - 110 - 240
Jauda > Spriegums - 21.6 V
Jauda > Uzlādes laiks - 5.5 h
Kastes svars Brutto (kg) - 3.5 kg
Kods - BHR4636GL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Konstrukcija - svars (g) - 1200
Konstrukcija - svars (g) - 1200
Konstrukcija - svars (g) - 1200
Krāsa - Balta
Maksimālā izejas jauda - 220 W
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.1 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0.1 kg
Modelis - BHR4636GL
name_et - Xiaomi Mi skuvekļi Light
Nominālais svars - 2.3 kg
Nosaukums - Xiaomi Putekļsūcējs Mi Light Bezvadu darbības rokas kāts 21,6 V Darbības laiks (maks.) 45 min Balts
nosaukums_lv - Xiaomi Mi stick putekļsūcējs Gaisma
nosaukums_lv - Xiaomi Mi stick putekļsūcējs Gaisma
nosaukums_ru - Xiaomi Mi rokas putekļu sūcējs Gaisma
Pilnas uzlādes laiks - 5
Platums (mm) - 148 mm
Preces kods - BHR4636GL
producerCode - BHR4636GL
productName - Xiaomi Mi putekļsūcējs Light
productSize - Parasts
Produkta apraksts - XIAOMI Mi putekļsūcējs Light
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=230224064931923011&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Mazā sadzīves tehnika
Produkta tips - Putekļu sūcēji
Putekļsūcēja filtrs - Ciklona filtrs
Putekļsūcēja tips - Bezvadu putekļsūcējs
Putekļu sūcēji Iekļautie piederumi - Birste Elektropadeves adapteris Paplašināšanas caurule Slīpēšanas sprausla Lietotāja rokasgrāmata
Pārdevējs - XIAOMI
ražotāja_kods - BHR4636GL
Ražotājs - Xiaomi
sizeX - 780
sizeY - 150
sizeZ - 240
svars - 1.2 kg
svars - 3984
svītrkods - 6934177723889
Tehniskā informācija > Birstes tips - AllFloor HighPower
Tehniskā informācija > Bruto svars - 3.95 kg
Tehniskā informācija > Komplektā iekļautie piederumi - 1 x pagarinātājs; 1 x spraugas sprauslas uzgalis; 1 x birstes uzgalis; 1 x grīdas birste
Tehniskā informācija > Neto svars - 2.926 kg
Tipisks darbības trokšņa līmenis - 79 dB
title_lv - Xiaomi Mi putekļsūcējs Light Cordless Handheld
title_lv - Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Bezvadu Rokas Putekļu Sūcējs
title_ru - Xiaomi Mi Putekļsūcējs Light Bezvadu rokas putekļsūcējs
Veiktspēja - Akumulatora darbības laiks - 45 minūtes
Veiktspēja - Akumulatora darbības laiks - 45 minūtes
Veiktspēja - ielādes laiks - 5 stundas
Veiktspēja - Jauda - 220 W
Veiktspēja - Jauda - 220 W
Veiktspēja - Trokšņa līmenis - 79 dB
Veiktspēja - Trokšņa līmenis - 79 dB
Veiktspēja - uzlādes laiks - 5 stundas
Veiktspēja > Mazgāšanas funkcija - Nē
Veiktspēja > Mitrs un sauss - Nē
Vispārīgi - Filtra tips - HEPA
Vispārīgi - Filtra tips - HEPA
Vispārīgi - Filtra tips - HEPA
Vispārīgi - Filtra tips - HEPA
Vispārīgi - Ietilpība - 500 ml
Vispārīgi - Jauda - 500 ml
Vispārīgi - Jauda - 500 ml
Vispārīgi - Putekļsūcēja tips - Bezvadu
Vispārīgi - Putekļsūcēja tips - Bezvadu
Vispārīgi - Putekļsūcēja tips - Putekļu sūcējs
Vispārīgi - Putekļsūcēja tips - Ēnu putekļu sūcējs
Vispārīgi - Putekļu ietilpība - 500 ml
Vispārīgi - Putekļusūcēja tips - Bezvada
Vispārīgi - Putekļusūcēja tips - Putekļu sūcējs
Vispārīgi - Sūcēja tips - Bezvadu
Vispārīgi - Sūcēja tips - Rokas putekļu sūcējs
zīmols - Xiaomi
Battery Current Capacity - 2500 mAh
Battery Average Run Time - 45 min
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230313150134444642.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230313150134456078.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230313150134466043.jpg
height - 24
Height (mm) - 1132 mm
category_en - Home appliances
category_en - Home Appliances > Vacuum cleaner / Tools
category_et - Kodumasinad
category_lv - Mājas ierīces
category_lv - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
category_ru - Домашние приборы
category_ru - Sadzīves Tehnika > Putekļu sūcēji / Piederumi
Other features > Special features - No need to press on-off button to keep working; Detachable and washable dustbin; Wall-mounted dock to store tools
Other features > Telescopic tube - No
Performance > Operating time (max) - 45 min
Performance > Wet suction - No
description_et - Võimas harjasteta mootor 17000 Pa ja 2 imemisvõimsuse astmega
Xiaomi Mi Light varstolmuimejal on lisaks silmapaistvale juhtmevabale disainile ka võimas harjasteta mootor, mis pöörleb 100 000 pööret minutis ja millel on 2 imemisvõimsuse taset (20 W ja 50 W). 17 000 Pa õhuvool võimaldab uuel Mi Lightil imeda kõikvõimalikke osakesi. 3-astmeline filtreerimissüsteem
Paljud patogeenid võivad jääda Sinu tolmuimeja sisse, kui seda sageli põhjalikult ei puhasta, ning hiljem tõrjutakse need välja ja paisatakse õhku tagasi, saastades selle ja hävitades meie tervist. Seetõttu on Mi Light tolmuimejal integreeritud ning täiustatud 3-astmeline filtreerimissüsteem, mis eemaldab enamiku kahjulikest osakestest. Tsentrifugaaltsüklonitehnoloogia eraldab õhust mustuse ja tolmu, seejärel läbib õhk tsüklonfiltri ja puuvillafiltri ning puhastus lõppeb HEPA filtriga. Sel viisil annab Mi Light varstolmuimeja tagasi puhtama õhu, mis on spetsiaalselt ette nähtud inimestele, kes kannatavad mõne allergia või hingamisteede haiguse all. Kuni 45 minutit tööaega
Juhtmevaba Xiaomi Light tolmuimeja toiteallikaks on võimas 2500 mAh liitiumioonaku, mis tagab ühe laadimisega kuni 45 minutit tööaega. Tänu sellele ja oma suure mahutavusega tolmupaagile katab Mi Light päris mitu ruutmeetrit, rääkimata aja kokkuhoiust ja mugavusest, mida selle Sulle pakub. Kergekaaluline
Xiaomi Mi Light varstolmuimeja kaalub vaid 1,2 kg. Nii saad selle abil puhastada kõikvõimalikke pinde alustades põrandalt kuni kardinate ja laeni välja. Lisaks on tolmuimejaga komplektis mitmed erinevad lisaotsikud, millest igaühel on spetsiaalne funktsioon. Mootoriga mitme pinnaga hari on ideaalne igat tüüpi põrandate puhastamiseks, eemaldades tõhusalt lemmikloomade karvu ja tolmu. Lamedat otsikut kasutatakse nurkade, pragude või raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks. Lameda harjastega otsik sobib suurepäraselt kardinate ja kangaste puhastamiseks. Samuti õhukeste karvade eemaldamiseks diivanilt, voodilt jne. Lisaks kõigele eelnevale on komplektis kaasas ka varstolmuimeja seinahoidik, mis võimaldab tolmuimejat praktiliselt hoiustada. Õhuvool: 17000 Pa Imemisvõimsus: 20 W & 50 W Maksimaalne pöörete arv: 100 000 pööret minutis Tolmupaak: 500 ml Aku mahutavus: 2500 mAh
description_lv -
description_en - Powerful brushless motor with 17 000 Pa and 2 suction power levels
In addition to its outstanding cordless design, the Xiaomi Mi Light vacuum cleaner also has a powerful brushless motor that rotates at 100 000 rpm and has 2 suction power levels (20 W and 50 W). The airflow of 17 000 Pa allows the new Mi Light to suck all kinds of particles. 3-stage filtration system
Many pathogens can remain inside your vacuum cleaner if it is often not thoroughly cleaned, and later displaced and released back into the air, contaminating it and destroying our health. That's why the Mi Light vacuum cleaner has an integrated and advanced 3-stage filtration system that removes the most harmful particles. Centrifugal cyclone technology removes dirt and dust from the air, then the air passes through a cyclone filter and a cotton filter, and cleaning ends with a HEPA filter. In this way, the Mi Light returns cleaner air, which is specially designed for people who suffer from allergies or respiratory diseases. Up to 45 minutes of working time
The Xiaomi Light cordless vacuum cleaner is powered by a powerful 2500 mAh lithium-ion battery that provides up to 45 minutes of operating time on a single charge. Thanks to this and its high-capacity dust tank, the Mi Light covers quite a few square meters, not to mention the time savings and convenience it offers you. Lightweight design
The Xiaomi Mi-Light vacuum cleaner weighs only 1.2 kg. This allows you to clean all kinds of surfaces, from the floor to the curtains. In addition, the vacuum cleaner comes with several different additional nozzles, each with a special function. The motorized multi-surface brush is ideal for cleaning all types of floors, effectively removing pet hair and dust. The flat nozzle is used to clean corners, cracks, or hard-to-reach areas. The flat bristle nozzle is perfect for cleaning curtains and fabrics. Also for removing thin hair from the sofa, bed, etc. In addition to the above, the set also includes a wall holder for the vacuum cleaner, which allows you to practically store the vacuum cleaner. Airflow: 17 000 Pa Suction power: 20 W & 50 W Maximum speed: 100 000 rpm Dust tank: 500 ml Battery capacity: 2500 mAh
description_en - Mi Vacuum Cleaner Light
Light and helpful, making cleaning easier
50AW suction | 1.2kg lightweight body | 45 min battery life | 3-step filtration
High-speed brushless motor
Ensuring long-lasting power
50AW suction
Powerful cleaning
1.2kg lightweight body
Easy to use
45 min battery life
Perfect for cleaning even larger houses
3-step filtration
Micron-level cleaning
Multiple brush nozzles
All-round cleaning
The perfect combination of power and lightweight design
Easier, more efficient cleaning
Easy, efficient cleaning through a combination of the lightweight, cordless design and powerful suction.
Brand new 1.2kg lightweight body
Easy to hold and clean
The lightweight body is made up of light, strong materials and a compact motor and battery structure.
Clean those hard-to-reach places with just one hand, for a better cleaning experience.
Designed with you in mind
Lighter and more comfortable to use
Its lightweight body is more friendly to users, easier to be carried around to tackle different tasks more effectively.
High-speed brushless motor
Suction of up to 50 AW*
Equipped with a standard high-speed brushless motor to create consistent and efficient suction.
45 min running time
Enough to deep clean a medium-large size apartment at a single charge
At a single charge, the long-lasting lithium battery provides 45 minutes running time under standard mode to clean a medium or large apartment.
Two power modes
Select a mode to suit your cleaning needs
Two power modes for different cleaning requirements. For daily cleaning, select the Standard mode to capture particles of all sizes. For a deep clean, select the MAX mode.
3-step filtration system
99.98% filtration efficiency
3-step efficient filtration. The cyclone system separates dust from air. Dust is captured after passing through a cyclone filter, efficient HEPA filter and cotton filter, while the clean air is pumped back out.
Cyclone filter
Instant, effective partial capture
Cotton filter
Filters dust and pumps out clean air
High-efficiency HEPA filter
Filters particles down to 0.3μm
Cordless design for moving around
Deep clean every corner
Cordless design helps you to easily move around and clean the bedroom, living room, study and more. Not just for the floor, the vacuum can be used to clean furniture, get into corners and keep rooms sparkling clean.
Motorized ground brush
Eliminates dust and dirt from every corner
Built-in independent motor for deep cleaning of wooden floors and carpets. Delicate cleaning with the extra-soft brush leaving no damage to floors or carpets.
The crevice nozzle extends to hard-to-reach places
Cleans every nook and cranny
Keeps the entire house clean, suitable for cleaning doors, windows, wall and stair corners and other crevices.
Brush nozzle
Brush and vacuum dust and dirt with one brush
The brush gently collects surface dust for quick vacuuming, suitable for cleaning sofas, cupboards and all kinds of work surfaces.
Convenient wall-mounted storage
More organized and space-savingThe wall mount is a space-saving tool to make your room more organized. You can store your vacuum cleaner in the station for the next use.
Quiet without noise
For a more enjoyable cleaning experience The Mi Vacuum Cleaner Light comes with a brushless motor, which can operate quietly and efficiently during cleaning, creating a more enjoyable cleaning experience.
Modular detachable design
Includes a release button for quick and easy adjusting to suit different cleaning needs.
Convenient to disassemble and dispose dust
Dust cup can be easily removed for dust disposal and can be cleaned with water.
Washable for reuse
Filters are removable and washable. Restore them when completely dry, so as to avoid blockage and odors.* We recommend changing your HEPA filter every 2–3 months.
description_lv - Mi Vacuum Cleaner Light
Viegls un noderīgs, atvieglojot tīrīšanu
50 AW iesūkšana | 1,2 kg viegls korpuss | 45 min akumulatora darbības laiks | 3 pakāpju filtrēšana
Ātrgaitas bezsuku motors
Nodrošina ilgstošu jaudu
50 AW sūkšana
Spēcīga tīrīšana
1,2 kg viegls korpuss
Viegli izmantot
45 min akumulatora darbības laiks
Lieliski piemērots pat lielāku māju tīrīšanai
3 pakāpju filtrēšana
Mikronu līmeņa tīrīšana
Vairākas suku sprauslas
Visaptveroša tīrīšana
Ideāla jaudas un viegla dizaina kombinācija
Vieglāka, efektīvāka tīrīšana
Viegla, efektīva tīrīšana, izmantojot vieglo, bezvadu dizainu un jaudīgu sūkšanu.
Pilnīgi jauns 1,2 kg viegls korpuss
Viegli turēt un tīrīt
Vieglais korpuss ir veidots no viegliem, izturīgiem materiāliem un kompaktas motora un akumulatora struktūras.
Notīriet šīs grūti sasniedzamās vietas tikai ar vienu roku, lai nodrošinātu labāku tīrīšanas pieredzi.
Izstrādāts, domājot par jums
Vieglāks un ērtāk lietojams
Tā vieglais korpuss ir lietotājiem draudzīgāks, to ir vieglāk nēsāt līdzi, lai efektīvāk veiktu dažādus uzdevumus.
Ātrgaitas bezsuku motors
Sūkšanas jauda līdz 50 AW*
Aprīkots ar standarta ātrgaitas bezsuku motoru, lai radītu konsekventu un efektīvu sūkšanu.
45 min darbības laiks
Pietiek, lai ar vienu uzlādes reizi padziļinātu uzkopšanu vidēji liela izmēra dzīvoklī
Ar vienu uzlādi ilgstošais litija akumulators nodrošina 45 minūšu darbības laiku standarta režīmā vidēja vai liela dzīvokļa uzkopšanai.
Divi jaudas režīmi
Izvēlieties režīmu, kas atbilst jūsu tīrīšanas vajadzībām
Divi jaudas režīmi dažādām tīrīšanas prasībām. Ikdienas tīrīšanai izvēlieties Standarta režīmu, lai notvertu visu izmēru daļiņas. Lai veiktu dziļu tīrīšanu, izvēlieties MAX režīmu.
3 pakāpju filtrēšanas sistēma
99,98% filtrēšanas efektivitāte
3 pakāpju efektīva filtrēšana. Ciklonu sistēma atdala putekļus no gaisa. Putekļi tiek uztverti pēc tam, kad tie iziet cauri ciklona filtram, efektīvajam HEPA filtram un kokvilnas filtram, savukārt tīrais gaiss tiek izsūknēts atpakaļ.
Ciklona filtrs
Tūlītēja, efektīva daļiņu uztveršana
Kokvilnas filtrs
Filtrē putekļus un izsūknē tīru gaisu
Augstas efektivitātes HEPA filtrs
Filtrē daļiņas līdz 0,3 μm
Bezvada dizains pārvietošanai
Dziļi tīrīt katru stūri
Bezvada dizains palīdz ērti pārvietoties un iztīrīt guļamistabu, dzīvojamo istabu, kabinetu un daudz ko citu. Ne tikai grīdai, putekļsūcēju var izmantot, lai notīrītu mēbeles, iekļūtu stūros un uzturētu telpas dzirkstoši tīras.
Motorizēta zemes suka
Notīra putekļus un netīrumus no katra stūra
Iebūvēts neatkarīgs motors koka grīdu un paklāju dziļai tīrīšanai. Smalka tīrīšana ar īpaši mīkstu birsti, neatstājot bojājumus grīdām vai paklājiem.
Sprauslas sprausla sniedzas līdz grūti sasniedzamām vietām
Iztīra katru kaktiņu
Uztur visu māju tīru, piemērots durvju, logu, sienu un kāpņu stūru un citu plaisu tīrīšanai.
Birstes uzgalis
Notīriet un sūciet putekļus un netīrumus ar vienu suku
Birstīte maigi savāc virsmas putekļus ātrai putekļu sūcēšanai, piemērota dīvānu, skapju un visu veidu darba virsmu tīrīšanai.
Ērta uzglabāšanas vieta pie sienas
Sakārtotāks un vietu taupošāks Sienas stiprinājums ir vietu taupošs rīks, lai padarītu jūsu telpu sakārtotāku. Jūs varat uzglabāt savu putekļsūcēju stacijā nākamajai izmantošanai.
Kluss bez trokšņa
Patīkamākai tīrīšanas pieredzei Mi Vacuum Cleaner Light ir aprīkots ar bezsuku motoru, kas tīrīšanas laikā var darboties klusi un efektīvi, radot patīkamāku tīrīšanas pieredzi.
Modulārais noņemams dizains
Ietver atbrīvošanas pogu, lai ātri un viegli pielāgotu dažādām tīrīšanas vajadzībām.
Ērti izjaukt un izmest putekļus
Putekļu kauss ir viegli noņemams, lai atbrīvotos no putekļiem, un to var notīrīt ar ūdeni.
Mazgājams atkārtotai lietošanai
Filtri ir noņemami un mazgājami. Atjaunojiet tos, kad tie ir pilnībā izžuvuši, lai izvairītos no aizsprostošanās un smakas.* Mēs iesakām mainīt HEPA filtru ik pēc 2–3 mēnešiem.
description_ru -
description_ru - Mi Vacuum Cleaner Light
Легкий и полезный, облегчает уборку
50 AW всасывание | Легкий корпус весом 1,2 кг | Время автономной работы: 45 минут | 3-ступенчатая фильтрация
Высокоскоростной бесщеточный двигатель
Обеспечение длительной мощности
50 AW всасывание
Мощная очистка
Легкий корпус весом 1,2 кг.
Легко использовать
45 минут автономной работы
Идеально подходит для уборки даже больших домов.
3-ступенчатая фильтрация
Очистка на микронном уровне
Несколько насадок-кистей
Всесторонняя уборка
Идеальное сочетание мощности и легкого дизайна.
Более простая и эффективная очистка
Простая и эффективная очистка благодаря сочетанию легкого беспроводного дизайна и мощного всасывания.
Совершенно новый легкий корпус весом 1,2 кг.
Легко держать и чистить
Легкий корпус изготовлен из легких и прочных материалов и имеет компактную конструкцию двигателя и аккумулятора.
Очищайте труднодоступные места одной рукой, чтобы уборка была более удобной.
Разработано с учетом ваших потребностей
Легче и удобнее в использовании
Его легкий корпус более удобен для пользователей, его легче носить с собой и более эффективно решать различные задачи.
Высокоскоростной бесщеточный двигатель
Мощность всасывания до 50 AW*
Оснащен стандартным высокоскоростным бесщеточным двигателем для обеспечения равномерного и эффективного всасывания.
45 минут работы
Достаточно для глубокой уборки квартиры среднего и большого размера за одну плату.
При одном заряде долговечная литиевая батарея обеспечивает 45 минут работы в стандартном режиме для уборки средней или большой квартиры.
Два режима мощности
Выберите режим, соответствующий вашим потребностям в уборке.
Два режима мощности для различных требований к очистке. Для ежедневной уборки выберите стандартный режим для улавливания частиц любого размера. Для глубокой очистки выберите режим MAX.
3-ступенчатая система фильтрации
Эффективность фильтрации 99,98%
3-ступенчатая эффективная фильтрация. Система циклонов отделяет пыль от воздуха. Пыль улавливается после прохождения через циклонный фильтр, эффективный HEPA-фильтр и хлопковый фильтр, а чистый воздух откачивается обратно.
Циклонный фильтр
Мгновенный и эффективный улавливание частиц
Хлопковый фильтр
Фильтрует пыль и откачивает чистый воздух.
Высокоэффективный HEPA-фильтр
Фильтрует частицы размером до 0,3 мкм.
Беспроводная конструкция для перемещения
Глубоко очистите каждый уголок
Беспроводная конструкция позволяет легко передвигаться и убирать в спальне, гостиной, кабинете и т. д. Не только для пола: пылесос можно использовать для чистки мебели, уборки углов и поддержания чистоты в комнатах.
Моторизованная шлифовальная щетка
Удаляет пыль и грязь со всех сторон
Встроенный независимый мотор для глубокой чистки деревянных полов и ковров. Деликатная очистка с помощью очень мягкой щетки, не повреждающей полы и ковры.
Щелевая насадка проникает в труднодоступные места
Очищает каждый уголок
Поддерживает чистоту всего дома, подходит для чистки дверей, окон, углов стен, лестниц и других щелей.
Насадка-кисть
Чистите и пылесосьте пыль и грязь одной щеткой.
Щетка мягко собирает пыль с поверхности для быстрой уборки пылесосом, подходит для чистки диванов, шкафов и всех видов рабочих поверхностей.
Удобное настенное хранилище.
Более организованный и компактный. Настенное крепление — это компактный инструмент, который сделает вашу комнату более организованной. Вы можете хранить пылесос на станции до следующего использования.
Тихо, без шума
Для более приятной уборки Mi Vacuum Cleaner Light оснащен бесщеточным двигателем, который работает тихо и эффективно во время уборки, делая уборку более приятной.
Модульная съемная конструкция
Включает кнопку разблокировки для быстрой и легкой регулировки в соответствии с различными потребностями в очистке.
Удобно разбирать и выбрасывать пыль.
Пылезащитный колпачок легко снимается для удаления пыли и очищается водой.
Можно стирать для повторного использования
Фильтры съемные и моющиеся. Восстанавливайте их после полного высыхания, чтобы избежать засоров и запахов.* Мы рекомендуем менять HEPA-фильтр каждые 2–3 месяца.
description_short_en - Practical two-in-one cordless stick vacuum cleaner Can also be used as a handheld vacuum cleaner Two levels of suction power 500 ml dust container The battery lasts up to 45 minutes
description_short_et - Praktiline kaks-ühes juhtmevaba tolmuimeja Võimalik kasutada ka käsitolmuimejana Kaks imemisvõimsuse taset 500 ml tolmupaak Aku kestab kuni 45 minutit
description_short_lv -
description_short_ru - Практичный беспроводной пылесос два в одном Можно также использовать как ручной пылесос Два уровня мощности всасывания Контейнер для пыли 500 мл Батареи хватает на 45 минут
dimensionalWeight - 5616
Dizains - Krāsa - Balta
Design - Color - White
Disain - Värvus - Valge
Дизайн - Цвет - Белый
Dizains - Svars (g) - 1200
Design > Cordless - Yes
Design > Dust capacity - 0.6 L
Design > Dust collector type - Container
Design > Type - Handstick
Depth (mm) - 240 mm
EAN - 6934177723889
EAN Code - 6934177723889
Efficiency - Battery life - 45 minutes
Efektivitāte - Darbības laiks - 45 minutes
Efficiency - Audible noise - 79 dB
Efektivitāte - Ieejas spriegums (V) - 110 - 240
Efficiency - Input voltage (V) - 110 - 240
Efektivitāte - Izejas jauda - 220 W
Efficiency - Power output - 220 W
Efektivitāte - Trokšņa līmenis - 79 dB
Efektivitāte - Uzlādes laiks - 5 stundas
Efficiency - Charging time - 5 hours
Power > Battery type - Lithium Ion
Ergonomics > Washable filter - Yes
Ergonomics > Storage - 0.6 L
Ergonomics > Battery low indication - Yes
feature_group_et - Varstolmuimejad
feature_group_en - Cordless vacuum cleaners
feature_group_lv - Bezvadu putekļu sūcēji
feature_group_ru - Беспроводные пылесосы
Features - Dry Cleaning
Funktsioonid - Võimsuse reguleerimine - Jah
Functions - Power adjustment - Yes
Функции - Регулировка мощность - Да
Funkcijas - Jaudas regulēšana - Jā
Features > Device type - Cordless operating
Features > Colour of product - White
Features > Producer product name - Mi Light
Features > Producer product family - Vacuum cleaner
Pieces in pack - 1
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 12 mēneši
warrantyType - G
gross_weight - 2.2 kg
warrantyLength - 12
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Ferrous metals - 45.00 g
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 48 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 940 g
Pack Weight Brutto (kg) - 3.5 kg
Pack Weight Netto (kg) - 2.3 kg
Package Type - Box
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 240 mm
Package features > Gross depth (mm) - 775 mm
Package features > Gross width (mm) - 145 mm
Package features > Plastic (No PET) - 84.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.024 kg
Package features > Volume (m3) - 0.02697 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.50 kg
Packs in Box - 1
Appliance Type - Vacuum Cleaner
Производительность - Наприжение на входе (В) - 110 - 240
Jõudlus - Sisendvool (V) - 110 - 240
Power > Voltage - 21.6 V
Power > Charging time - 5.5 h
Box Weight Brutto (kg) - 3.5 kg
Code - BHR4636GL
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Design - Weight (g) - 1200
Disain - Kaal (g) - 1200
Дизайн - Вес (г) - 1200
Krāsa - Balta
Maximum Output Power - 220 W
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.1 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0.1 kg
Model - BHR4636GL
name_et - Xiaomi Mi varstolmuimeja Light
Nominal Weight - 2.3 kg
Name - Xiaomi Vacuum cleaner Mi Light Cordless operating Handstick 21.6 V Operating time (max) 45 min White
name_en - Xiaomi Mi stick vacuum cleaner Light
name_lv - Xiaomi Mi stick vacuum cleaner Light
name_ru - Xiaomi Mi ручной пылесос Light
Full-charge time - 5
Width (mm) - 148 mm
ProductCode - BHR4636GL
producerCode - BHR4636GL
productName - Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light
productSize - Normal
ProductDescription - XIAOMI Mi Vacuum Cleaner Light
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=230224064931923011&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Small Home Appliances
ProductType - Vacuum Cleaners
Vacuum Cleaner Filter - Cyclone Filter
Vacuum Cleaner Type - Cordless Vacuum Cleaner
Vacuum Cleaners Included Accessories - Brush Power Adapter Extension Tube Crevice Nozzle User's Guide
Vendor - XIAOMI
manufacturer_code - BHR4636GL
Producer - Xiaomi
sizeX - 780
sizeY - 150
sizeZ - 240
weight - 1.2 kg
weight - 3984
barcode - 6934177723889
Technical details > Brush type - AllFloor HighPower
Technical details > Gross weight - 3.95 kg
Technical details > Accessories included - 1 x Extension rod; 1 x Crevice nozzle; 1 x Brush nozzle; 1 x Floor brush
Technical details > Net weight - 2.926 kg
Typical Operating Noise Level - 79 dB
title_en - Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Cordless Handheld
title_lv - Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Bezvadu Rokas Putekļu Sūcējs
title_ru - Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Беспроводной Ручной Пылесос
Jõudlus - Aku kestvus - 45 minutit
Производительность - Срок службы аккумулятора - 45 минут
Jõudlus - Laadimisaeg - 5 tundi
Jõudlus - Võimsus - 220 W
Производительность - Мощность - 220 W
Jõudlus - Müratase - 79 dB
Производительность - Уровень шума - 79 dB
Производительность - Время зарядки - 5 часов
Performance > Washing function - No
Performance > Wet & Dry - No
General - Filter type - HEPA
Üldine - Filtri tüüp - HEPA
Общее - Тип фильтра - HEPA
Vispārīgi - Filtra tips - HEPA
Vispārīgi - Ietilpība - 500 ml
General - Capacity - 500 ml
Общее - Емкость - 500 мл
General - Vacuum cleaner type - Wireless
Üldine - Tolmuimeja tüüp - Juhtmevaba
General - Vacuum cleaner type - Stick vacuum cleaner
Üldine - Tolmuimeja tüüp - Varstolmuimeja
Üldine - Tolmumaht - 500 ml
Vispārīgi - Putekļusūcēja tips - Bezvada
Vispārīgi - Putekļusūcēja tips - Stick vacuum cleaner
Общее - Тип пылесоса - Беспроводной
Общее - Тип пылесоса - Ручной пылесос
brand - Xiaomi
116,60 €
Xiaomi Mi Light 21.6V, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas