XGIMI Elfin

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 895398 Preces kods: XL03A
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
738,01 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Gaišums (Lumens): 800 ANSI
  • Kontrasts: 1000:1
  • Matricas izšķirtspēja: FullHD 1920x1080
Visi parametri
Gaišums (Lumens) 800 ANSI
Projektora spuldzes gaišums ANSI lumens mērvienībās. Nozīmīgs rādītājs, ja vēlaties izmantot projektoru dienasgaismas apstākļos, vai apgaismotās telpās. Lielāks lumenu skaitlis nozīmē labāku gaišumu. Dateks iesaka iegādāties projektoru ar 2000 vai vairāk lumeniem.
Kontrasts 1000:1
Projektora kontrasts nosaka attēla asumu. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas būs līnijas projektora radītājā attēlā. Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties projektoru prezentāciju vajadzībām.
Kontrasta mērvienība ir attiecība pikseļa gaišākajam stāvoklim pret tumšāko. Jo lielāka attiecība, jo labāks kontrasts.
Matricas izšķirtspēja FullHD 1920x1080
Matricas (dabiskā) izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) projektors spēj atainot bez kompresijas (maksimālā attēla asumā). Jo lielāka matricas izšķirtspēja, jo labāks attēla asums un lielāka programmatūras darba virsma efektīvai strādāšanai.
Papildus specifikācija
Atmiņa - iebūvētā atmiņa - 2 GB
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 2 GB
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 2 GB
Attēls - 3D - Jah
Attēls - Attēla izmērs - 40" – 200"
Attēls - Maksimālais attēla izmērs - 200"
Attēls - Projekcijas sistēma - DLP
Attēls - spēja izšķīdināt - [FullHD] 1920 × 1080
Attēls - Tips - Mājas kinozāle
Audio un video - Dzirdams troksnis - 30 dB
Audio un video - Skaļrunis - 2 × 3 W
Audio un video - Skaļruņa - 2 × 3 W
Audio un video - Skaļruņa - 2 × 3 W
Audio un video - Skaļruņa - 2 × 3 W
Audio un video - Trokšņa līmenis - 30 dB
Audio un video - Trokšņa līmenis - 30 dB
Audio un video - Trokšņa līmenis - 30 dB
Barošana - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Integrēts akumulators
category_en - Projektori un piederumi
category_et - Projektori un piederumi
category_lv - Projektori un piederumi
category_ru - Projektori un piederumi
description_et - 1080p izšķirtspēja: nodrošina satriecošu 1080p FHD izšķirtspēju skaidram vizuālajam attēlam. ISA tehnoloģija: inteliģentā ekrāna regulēšanas (ISA) tehnoloģija nodrošina automātisko fokusēšanu, ekrāna regulēšanu un aizsardzību pret šķēršļiem, lai nodrošinātu ātru un vienkāršu iestatīšanu. 800 ANSI lūmeni: izbaudiet 150" ekrānu ar pietiekamu spilgtumu un kontrastu tumšā vidē vai 60-80" ekrānu dienas laikā dabiskā apgaismojumā. Savienojumā ar DTS un DOLBY saderīgiem augstākās klases 6 W Harman Kardon skaļruņiem. Android TV 10.0. Neatkarīgi no tā, vai skatāties jaunāko seriālu vai dodaties piedzīvojumu izbraukumos, Halo+ ir paredzēts izklaidei. Elfin ir šeit, lai izgaismotu jūsu dzīvi Iepazīstieties ar Elfin - viedo mājas projektoru ar satriecošu izšķirtspēju, lielisku skaņu un, pats galvenais, ievērojamu spilgtumu - un tas viss kompaktā dizainā. Ar Elfin varat projicēt to, kas jums patīk, ar izsmalcinātām detaļām un padarīt katru dzīves mirkli lielāku! Elegants un minimālisma stilā, Elfin piedāvā visas XGIMI projektora pārsteidzošās funkcijas, taču ar daudz kompaktāku dizainu un izturīgu objektīva pārsegu! Nav nepieciešams nēsāt līdzi lielgabarīta projektoru. Gatavojieties nākamajam spēļu vakaram vai satraukumam, jebkurai svarīgai prezentācijai, kad Elfin būs jums līdzās. Elfin ir patiešām spēcīgs spilgtums un FHD izšķirtspēja, un tam ir caurspīdīgs ekrāns. Neatkarīgi no satura, Elfin piedāvā visspilgtāko vizuālo pieredzi sava izmēra dēļ. Lielumam ir nozīme Holivuda ierodas jūsu viesistabā un līdzi atved 200" ekrānu. Izbaudiet 3D filmu uztraukumu un kinoteātra aizrautību savās mājās. Ar savu lielo un kristāldzidro skatu Elfin rada spēcīgus iespaidus. Kinematogrāfiska telpiskā skaņa Kas labi sader ar Elfin neticamo attēla kvalitāti? Divi iebūvēti 3 W Harman Kardon skaļruņi. Šie skaistules uzreiz uzlabos jūsu iecienītākos YouTube videoklipus vai mūziku, izmantojot Bluetooth, ar augstas kvalitātes skaņu, kādu tie ir pelnījuši. Nepārtraukta izklaide Iebūvētais Android TV 10.0, kā arī Google Play veikals paver nebeidzamu izklaides pasauli. Vairāk nekā 5000 lietotņu, tostarp Prime Video, HBO Max, Hulu un Disney+, ir pieejamas ikvienam. Chromecast un balss komandas Pateicoties iebūvētajam Chromecast, varat pārsūtīt saturu, lietotnes un spēles no jebkuras Apple vai Android ierīces tieši uz Elf un bez piepūles papildināt savu vakaru. Izmantojot Google Home un Google Assistant, varat izmantot vienkāršas balss komandas, lai atvērtu lietotnes, meklētu savu iecienīto saturu vai atskaņotu mūziku. Elfin piedāvā drošāku skatīšanās pieredzi, ierobežojot zilās gaismas iedarbību un samazinot nevajadzīgās izmaksas. Zems enerģijas patēriņš + īpaši efektīvs LED gaismas avots ir vienāds ar izturīgu un videi draudzīgu ierīci.
description_lv -
description_lv - 1080p izšķirtspēja: 1080p FHD izšķirtspēja nodrošina skaidru vizuālo attēlu. ISA tehnoloģija: ISA: inteliģentā ekrāna pielāgošanas tehnoloģija nodrošina automātisko fokusēšanu, ekrāna regulēšanu un izvairīšanos no šķēršļiem ātrai un vienkāršai iestatīšanai. 800 ANSI lūmeni: Izbaudiet 150 collu ekrānu ar pietiekamu spilgtumu un kontrastu tumšā vidē vai 60-80 collu ekrānu dienas laikā dabiskā apgaismojumā. Premium klases 6 W Harman Kardon skaļruņi ar DTS un DOLBY saderību. Android TV 10.0: Android TV un Google Play nodrošina netraucētu piekļuvi vairāk nekā 5000 lietotnēm, piemēram, Disney+, HBO Max un Prime Video. Neatkarīgi no tā, vai skatāties jaunāko seriālu vai dodaties brīvā dabā, Halo+ ir paredzēts izklaidei. Elfin ir šeit, lai izgaismotu jūsu dzīvi Iepazīstieties ar Elfin - viedo mājas projektoru ar satriecošu izšķirtspēju, masīvu skaņu un, pats galvenais, ievērojamu spilgtumu, turklāt tas viss ir kompakta dizaina. Ar Elfin varat projicēt to, kas jums patīk, ar īpaši spilgtām detaļām un padarīt katru dzīves mirkli lielāku! Elegants un minimālistisks Elfin piedāvā visas XGIMI projektora pārsteidzošās funkcijas, taču ar daudz kompaktāku dizainu un spēcīgu objektīva aizsardzību! Jums vairs nav nepieciešams nēsāt līdzi lielgabarīta projektoru. Gatavojieties nākamajam spēļu vakaram vai sagraujiet jebkuru svarīgu prezentāciju ar Elfin līdzās. Caurspīdīgs ekrāns Elfin ir patiešām spēcīgs spilgtums un FHD izšķirtspēja. Neatkarīgi no satura, Elfin piedāvā spilgtāko vizuālo pieredzi sava izmēra dēļ. Izmēram ir nozīme Holivuda ierodas jūsu viesistabā un atved līdzi 200" ekrānu. Izbaudiet 3D filmu aizrautību un kinoteātra priekus savās mājās. Ar lielu un kristāldzidru skatu Elfin rada spēcīgus iespaidus. Kinematogrāfiska telpiskā skaņa Kas labi sader ar Elfin neticamo attēla kvalitāti? Divi iebūvēti 3 W Harman Kardon skaļruņi. Šie skaistules uzreiz uzlabos jūsu iecienītākos YouTube videoklipus vai mūziku, izmantojot Bluetooth, ar augstas kvalitātes skaņu, kādu tie ir pelnījuši. Nepārtraukta izklaide Iebūvētais Android TV 10.0, kā arī Google Play veikals paver nebeidzamu izklaides pasauli. Ir pieejamas vairāk nekā 5000 lietotņu, tostarp Prime Video, HBO Max, Hulu un Disney+, tāpēc ikvienam ir ko izvēlēties. Chromecast un balss komandas Pateicoties iebūvētajam Chromecast, varat tieši uz Elfin pārraidīt saturu, lietotnes un spēles no jebkuras Apple vai Android ierīces un bez piepūles uzlabot savu vakaru. Izmantojot Google Home un Google Assistant, varat izmantot vienkāršas balss komandas, lai atvērtu lietotnes, meklētu savu iecienītāko saturu vai atskaņotu mūziku. Elfin piedāvā drošāku skatīšanās pieredzi, ierobežojot zilās gaismas iedarbību un samazinot atkritumu daudzumu. Zems enerģijas patēriņš + ļoti efektīvs LED gaismas avots ir vienāds ar izturīgu un videi draudzīgu ierīci.
description_ru -
description_short_en - Portatīvais Android projektors Android TV 10.0: piekļuve vairāk nekā 5000 lietotnēm Izcila skaņa un inteliģenta ekrāna pielāgošana Wi-Fi un Bluetooth savienojums USB, HDMI un austiņu ligzda.
description_short_et - Portatīvais Android projektors Android TV 10.0: piekļuve vairāk nekā 5000 lietotnēm Nozīmīgākā skaņa un viedā ekrāna pielāgošana WiFi un Bluetooth savienojamība USB, HDMI un austiņu ligzdas.
description_short_lv -
description_short_ru - Pārnēsājams Android projektorsAndroid TV 10.0: piekļuve vairāk nekā 5000 lietotnēmPerfekta skaņa un inteliģenta ekrāna regulēšanaWiFi un Bluetooth savienojumsUSB, HDMI un austiņu ligzda
Displejs - 3D - Jā
Displejs - 3D - Jā
Displejs - 3D - Jā
Displejs - Atbalstītā izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Atbalstītā izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Atbalstītās izšķirtspējas - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Atbalstītās izšķirtspējas - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Attēla izmērs - 40" – 200"
Displejs - Attēla izmērs - 40" – 200"
Displejs - Attēla izmērs - 40" – 200"
Displejs - izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Maksimālais projekcijas izmērs - 200"
Displejs - Maksimālais projekcijas izmērs - 200"
Displejs - Maksimālais projekcijas izmērs - 200"
Displejs - Projekcijas sistēma - DLP
Displejs - Projekcijas sistēma - DLP
Displejs - Projicēšanas sistēma - DLP
Displejs - Tips - Mājas kinoteātris
Displejs - veids - Mājas kinoteātris
Displejs - veids - Mājas kinozāle
Eans - 6935670500540
Enerģija - barošanas avots - Integrēts akumulators
feature_group_et - Projektorid
feature_group_ln - Projektori
feature_group_lv - Projektori
feature_group_ru - Projektori
Izmēri un svars - augstums (mm) - 194,2
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 194.2
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 194.2
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 194.2
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 48,3
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 48.3
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 48.3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 48.3
Izmēri un svars - Platums (mm) - 192
Izmēri un svars - Platums (mm) - 192
Izmēri un svars - Platums (mm) - 192
Izmēri un svars - Platums (mm) - 192
Izmēri un svars - Svars (g) - 900
Izmēri un svars - Svars (g) - 900
Izmēri un svars - Svars (g) - 900
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Projektori un ekrāni/Projektori
Mērījumi un svars - Svars (g) - 900
name_et - Xgimi Elfin 1080P projektors
Nosaukums - XGIMI Elfin 800LM Full HD
nosaukums_lv - Xgimi projektors Elfin 1080P
nosaukums_lv - Xgimi projektors Elfin 1080P
nosaukums_ru - Xgimi Elfin 1080P projektors
Optika - fokusēšana - Autofokuss
Optika - fokusēšana - Autofokuss
Optika - Fokusēšana - Autofokuss
Optika - fokusēšana - Autofookus
Optika - Lampas kalpošanas laiks - 25 000 stundas
Optika - Lampas režīms - 25 000 stundas
Optika - Lampas režīms - 25 000 stundas
Optika - Projektora lampa - 65 W
Optika - Projektora lampa - 65 W
Optika - Projektora lampa - 65 W
Optika - Projektora spuldze - 65 W
Optika - Ziemas spuldžu laiks - 25 000 stundas
ProducerCode - XL03A
ražotāja_kods - XL03A
Ražotājs - XGIMI
Savienojamība - austiņu izeja / mikrofona ieeja - Jah
Savienojamība - austiņu izeja / mikrofona ieeja - Jā
Savienojamība - Austiņu izeja / mikrofona ieeja - Jā
Savienojamība - Bezvadu - Wi-Fi
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi
Savienojamība - Bezvadu tīkls - WiFi
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Citi savienojumi - 3,5 mm kontaktdakša
Savienojamība - Citi savienojumi - 3,5 mm ligzda
Savienojamība - Citi savienojumi - 3,5 mm ligzda
Savienojamība - HDMI - 1 × HDMI
Savienojamība - HDMI - 1 × HDMI
Savienojamība - HDMI - 1 × HDMI
Savienojamība - USB - USB-A
Savienojamība - USB - USB-A
Savienojamība - USB - USB-A
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Savienojums - Citi savienojumi - 3,5 mm kontaktdakša
Savienojums - HDMI - 1 × HDMI
Savienojums - Mikrofona ieeja / austiņu izeja - Jā
Savienojums - USB - USB-A
ShortDescription - 1920 x 1080 | DLP | 800 lm | USB | HDMI | 3W skaļruņi
svītrkods - 6935670500335
Uzglabāšana - Integrētā atmiņa - 2 GB
Uzturs - Uzturs - Iebūvēts uzlādējams akumulators
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
zīmols - XGIMI
Память - Встроенная память - 2 GB
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 2 GB
Mälu - Sisemälu - 2 GB
Kuva - 3D - Jah
Kuva - Kuva suurus - 40" – 200"
Kuva - Maksimaalne kuva suurus - 200"
Kuva - Projektsioonisüsteem - DLP
Kuva - Lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080
Kuva - Tüüp - Kodukino
Audio & video - Audible noise - 30 dB
Audio un video - Skaļrunis - 2 × 3 W
Audio & video - Speaker - 2 × 3 W
Audio & video - Kõlar - 2 × 3 W
Аудио & видео - Динамик - 2 × 3 W
Audio & video - Müratase - 30 dB
Аудио & видео - Уровень шума - 30 dB
Audio un video - Trokšņa līmenis - 30 dB
Barošana - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Toide - Toide - Integreeritud aku
category_en - Projectors and accessories
category_et - Projektorid ja tarvikud
category_lv - Projektori un piederumi
category_ru - Проекторы и принадлежности
description_et - 1080p eraldusvõime: pakub hämmastavat 1080p FHD eraldusvõimet selge visuaalse kuva jaoks. ISA tehnoloogia: intelligentse ekraani kohandamise tehnoloogial on automaatne teravustamine, ekraani reguleerimine ja takistuste vältimine kiireks ja lihtsaks seadistamiseks. 800 ANSI luumenit: naudi 150" ekraani, mis on täis piisavalt heledust ja kontrasti pimedas keskkonnas või 60–80" vaadet päevasel ajal loomuliku valguse käes. DTS ja DOLBY ühilduvusega ühendatud esmaklassilised 6 W Harman Kardoni kõlarid. Android TV 10.0: Android TV ja Google Play pakuvad sujuvat juurdepääsu 5000+ rakendusele, nagu Disney+, HBO Max ja Prime Video. Sõltumata sellest, kas vaatate viimast saadet ülevoolavalt või seiklete õues, on Halo+ loodud meelelahutuseks. Elfin on siin, et valgustada Sinu elu
Tutvuge Elfiniga – nutika koduprojektoriga, millel on vapustav eraldusvõime, tohutu heli ja ennekõike tähelepanuväärne heledus – seda kõike kompaktses disainis. Elfiniga saate projitseerida seda, mida armastate, ülierksate detailidega ja muuta iga hetke oma elus suuremaks! Elegantne ja minimalistlik
Elfin pakub kõiki XGIMI projektori hämmastavaid funktsioone, kuid palju kompaktsema disainiga ja tugeva läätsekaitsega! Enam pole vaja mahukat projektorit kaasas kanda. Valmistu järgmiseks mänguõhtuks või purusta, mis tahes oluline esitlus, kui Elfin on Sinu kõrval. Selge ekraan
Elfinil on tõeliselt võimas heledus ja FHD eraldusvõime. Olenemata sisust pakub Elfin oma suuruse kohta eredaimat visuaalset kogemust. Suurus on oluline
Hollywood tuleb Sinu elutuppa ja toob endaga kaasa 200" ekraani. Koge 3D-filmide põnevust ja teatrirõõme mugavalt oma kodus. Suure ja kristallselge vaatega Elfin loob võimsaid elamusi. Kinematograafiline ruumiline heli
Mis sobib hästi Elfini uskumatu pildikvaliteediga? Kaks sisseehitatud 3W Harman Kardon kõlarit. Need kaunitarid täiustavad Sinu YouTube'i lemmikvideoid või muusikat Bluetoothi ​​kaudu koheselt kõrge kvaliteediga heliga, mida nad väärivad. Non-stop meelelahutus
Sisseehitatud Android TV 10.0 kui ka Google Play pood avavad lõputu meelelahutuse maailma. Saadaval on üle 5000 rakenduse, sealhulgas Prime Video, HBO Max, Hulu ja Disney+, mis pakuvad igaühele midagi. Chromecast ja häälkäsklused
Sisseehitatud Chromecastiga saate sisu, rakendusi ja mänge mis tahes Apple'i või Android-seadmest otse Elfinisse üle kanda ning lisage oma õhtule pingevabalt.
Google Home'i ja Google'i assistendiga saate lihtsate häälkäskluste abil avada rakendusi, otsida oma lemmiksisu või esitada muusikat. Elfin pakub turvalisemat vaatamiskogemust, piirates sinise valgusega kokkupuudet ja vähendades asjatuid kulusid. Madal energiatarve + ülitõhus LED-valgusallikas võrdub vastupidava ja keskkonnasõbraliku seadmega.
description_lv -
description_en - 1080p Resolution: Offers stunning 1080p FHD resolution for a clear visual display. ISA Technology: Intelligent Screen Adaptation technology features auto focus, screen adjustment and obstacle avoidance for quick and easy setup. 800 ANSI Lumens: Enjoy a 150" screen full of enough brightness and contrast in dark environments or a 60–80" view during the day in natural light. Premium 6W Harman Kardon speakers paired with DTS and DOLBY compatibility. Android TV 10.0: Android TV and Google Play provide seamless access to 5000+ apps like Disney+, HBO Max and Prime Video. Whether you're binge-watching the latest show or venturing into the great outdoors, Halo+ is designed to entertain. Elfin is here to light up your life
Meet Elfin, a smart home projector with stunning resolution, massive sound and, above all, remarkable brightness, all in a compact design. With Elfin, you can project what you love in super vivid detail and make every moment in your life bigger! Elegant and minimalistic
The Elfin offers all the amazing features of the XGIMI projector, but with a much more compact design and strong lens protection! No need to carry a bulky projector anymore. Get ready for your next game night or crush any important presentation with Elfin by your side. Clear screen
Elfin has really powerful brightness and FHD resolution. Regardless of the content, Elfin offers the brightest visual experience for its size. Size matters
Hollywood comes to your living room and brings with it a 200" screen. Experience the thrill of 3D movies and the joys of theater in the comfort of your home. With a large and crystal clear view, Elfin creates powerful experiences. Cinematic surround sound
What goes well with Elfin's incredible picture quality? Two built-in 3W Harman Kardon speakers. These beauties instantly enhance your favorite YouTube videos or music via Bluetooth with the high quality sound they deserve. Non-stop entertainment
The built-in Android TV 10.0 as well as the Google Play Store open up a world of endless entertainment. With over 5,000 apps available, including Prime Video, HBO Max, Hulu and Disney+, there's something for everyone. Chromecast and voice commands
With Chromecast built-in, you can cast content, apps and games from any Apple or Android device directly to the Elfin and add an effortless edge to your evening.
With Google Home and Google Assistant, you can use simple voice commands to open apps, search for your favorite content or play music. Elfin offers a safer viewing experience by limiting exposure to blue light and reducing waste. Low energy consumption + highly efficient LED light source equals a durable and environmentally friendly device.
description_ru -
description_short_en - Portable Android projector Android TV 10.0: Access to 5000+ apps Superior sound & intelligent Screen Adaption Wi-Fi & Bluetooth connection USB, HDMI and headphone jack
description_short_et - Kaasaskantav Android projektor Android TV 10.0: juurdepääs 5000+ rakendusele Tipptasemel heli & nutikas ekraani kohandamine WiFi & Bluetooth ühendus USB, HDMI ja kõrvaklapipesa
description_short_lv -
description_short_ru - Портативный Android-проекторAndroid TV 10.0: доступ к более чем 5000 приложенийПервоклассный звук и интеллектуальная настройка экранаWi-Fi и Bluetooth соединениеUSB, HDMI и разъем для наушников
Display - 3D - Yes
Дисплей - 3D - Да
Displejs - 3D - Yes
Display - Supported resolution - [FullHD] 1920 × 1080
Kuva - Toetatud lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080
Дисплей - Поддерживаемые разрешения - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Atbalstītās izšķirtspējas - [FullHD] 1920 × 1080
Display - Image size - 40" – 200"
Дисплей - Размер изображения - 40" – 200"
Displejs - Attēla izmērs - 40" – 200"
Display - Resolution - [FullHD] 1920 × 1080
Дисплей - Разрешение - [FullHD] 1920 × 1080
Displejs - Izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Display - Maximum projection size - 200"
Дисплей - Максимальный размер проекции - 200"
Displejs - Maksimālais projekcijas izmērs - 200"
Display - Projection System - DLP
Дисплей - Проекционная система - DLP
Displejs - Projicēšanas sistēma - DLP
Displejs - Tips - Home Cinema
Display - Type - Home Cinema
Дисплей - Тип - Домашнее кино
Eans - 6935670500540
Power - Power source - Integrated battery
feature_group_et - Projektorid
feature_group_en - Projectors
feature_group_lv - Projektori
feature_group_ru - Проекторы
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 194,2
Dimensions & weight - Height (mm) - 194.2
Размеры & вес - Высота (мм) - 194.2
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 194.2
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 48,3
Dimensions & weight - Depth (mm) - 48.3
Размеры & вес - Глубина (мм) - 48.3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 48.3
Dimensions & weight - Width (mm) - 192
Размеры & вес - Ширина (мм) - 192
Izmēri un svars - Platums (mm) - 192
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 192
Dimensions & weight - Weight (g) - 900
Размеры & вес - Вес (г) - 900
Izmēri un svars - Svars (g) - 900
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Projectors and screens/Projectors
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 900
name_et - Xgimi projektor Elfin 1080P
Name - XGIMI Elfin 800LM Full HD
name_en - Xgimi projector Elfin 1080P
name_lv - Xgimi projector Elfin 1080P
name_ru - Xgimi проектор Elfin 1080P
Optics - Focusing - Autofocus
Оптика - Фокусировка - Автофокус
Optika - Fokusēšana - Autofokuss
Optika - Teravustamine - Autofookus
Optika - Lambi eluiga - 25 000 tundi
Optics - Lamp mode - 25 000 hours
Optika - Lampas režīms - 25 000 hours
Optics - Projector lamp - 65 W
Optika - Projektori lamp - 65 W
Optika - Projektora lampa - 65 W
Оптика - Лампочка для проектора - 65 W
Оптика - Время зижни лампочки - 25 000 часов
ProducerCode - XL03A
manufacturer_code - XL03A
Producer - XGIMI
Ühenduvus - Kõrvaklapi väljund / mikrofoni sisend - Jah
Connectivity - Headphones out / mic in - Yes
Savienojamība - Austiņu izeja / mikrofona ieeja - Jā
Savienojamība - Bezvadu - Wi-Fi
Connectivity - Wireless - WiFi
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi
Connectivity - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Ühenduvus - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Ühenduvus - Muud ühendused - 3,5 mm pistik
Connectivity - Other connections - 3.5 mm jack
Savienojamība - Citi savienojumi - 3.5 mm jack
Connectivity - HDMI - 1 × HDMI
Savienojamība - HDMI - 1 × HDMI
Ühenduvus - HDMI - 1 × HDMI
Connectivity - USB - USB-A
Savienojamība - USB - USB-A
Ühenduvus - USB - USB-A
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi
Соединение - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Соединение - Другие соединения - 3.5 мм штекер
Соединение - HDMI - 1 × HDMI
Соединение - Вход микрофона / выход наушников - Да
Соединение - USB - USB-A
ShortDescription - 1920 x 1080 | DLP | 800 lm | USB | HDMI | głośniki 3W
barcode - 6935670500335
Storage - Integrated memory - 2 GB
Питание - Питание - Встроенный аккумулятор
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
brand - XGIMI
738,01 €
XGIMI Elfin
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas