Xiaomi 10000 mAh, Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 883176 Preces kods: 38939
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
27,76 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ietilpība, mAh: 10 000
  • Izeju skaits: 3
  • Maks. izejas strāva, A: 3.0
Visi parametri
Ietilpība, mAh : 10 000
Izeju skaits : 3
Krāsa : Zila
Maks. izejas strāva, A : 3.0
Svars, g : 400
Papildus specifikācija
Akumulatora ietilpība - 10000 mAh
Akumulatori > Akumulatoru tehnoloģija - Litija jonu
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 10000 mAh
Akumulatoru banka - Akumulatora tips - Litija polimērs
Akumulatoru banka - Citas funkcijas - LED indikators
Akumulatoru banka - Ieejas kontaktligzdas - USB-C
Akumulatoru banka - kapacitāte - 10000 mAh
Akumulatoru banka - Outlets - USB
Akumulatoru banka - Outlets - USB-C
Akumulatoru banka - USB izeja - 3 A
Akumulatoru banka - USB izeja 2 - 3 A
Akumulatoru banka - USB izeja 3 - 3 A
Akumulatoru banka - USB izejas ligzdu skaits - 3
Akumulatoru banka - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Akumulatoru banka - ātrā uzlāde - Jah
Apraksts - Apjoms: 10000 mAH, Krāsa: Zila, Indikators: Ir, Garantija: 2 gadi
Apraksts - Trīs pieejamās pieslēgvietas Piemērots vairāku ierīču uzlādei vienlaicīgi. Divas USB-A pieslēgvietas un vienu USB-C pieslēgvietu var pieslēgt vienlaikus, atbalstot dažādu elektronisko ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru un viedpulksteņu, uzlādi. Liela 10000 mAh ietilpība Nav jāuztraucas par enerģijas izsīkšanu! Lielā 10000 mAh ietilpība ļauj vairākas reizes uzlādēt elektroniskās ierīces, turklāt pilnībā uzlādētai ierīcei joprojām ir pietiekami daudz enerģijas. Ceļojiet bez raizēm par strāvas padevi. Viens kabelis ar vairākiem izmantošanas veidiem. Jūs varat izmantot komplektā iekļauto USB-A uz USB-C kabeli, lai uzlādētu ierīces ar USB-C pieslēgvietām un pašu powerbankas ierīci. Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus, lai uzlādētu dažādas ierīces. Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus, piemēram, PD un QC3+, un var nodrošināt populāru ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru un viedaprocesu, ātru uzlādi. Pieejams divās krāsās ar alumīnija korpusu Anodēta alumīnija korpuss vienmēr nodrošina spēcīgu powerbankas aizsardzību. Atbalsta zemas strāvas uzlādi, lai apmierinātu dažādas lietotāju vajadzības. Divreiz nospiediet pogu "Check Battery" (Pārbaudīt akumulatoru), lai iespējotu zemas strāvas uzlādi tādām zemas strāvas ierīcēm kā viedās aproces un bezvadu stereo austiņas.
augstums - 17.5
Barošanas banka - Akumulatora tips - Litija polimērs
Barošanas banka - Izejas pieslēgvietas - USB
Barošanas banka - Izejas pieslēgvietas - USB-C
Barošanas banka - USB izeja - 3 A
Barošanas banka - USB izeja 2 - 3 A
Barošanas banka - USB izeja 3 - 3 A
Barošanas banka - USB izejas portu skaits - 3
category_en - Enerģija
category_en - GSM aksesuāri > Barošanas bloki
category_et - Enerģija
category_lv - Enerģija
category_lv - GSM aksesuāri > Barošanas bloki
category_ru - Enerģija
category_ru - GSM aksesuāri > Barošanas bloki
Citas funkcijas - Uzlādes laiks: līdz 4,5 h
description_et - Akumulatoru banka ir ļoti ērts rīks viedajā laikmetā. Tas ļauj ne tikai uzlādēt tālruni, bet arī aktivitātes monitora, austiņu vai citu ierīču akumulatorus, kad esat prom no sienas. Tāpēc jums nav jāpavada visa diena, domājot par to, kā viedtālruņa akumulators kalpos līdz dienas beigām, jo varat atstāt ierīci uzlādēt somas apakšdaļā un ar prieku turpināt ikdienas aktivitātes. Xiaomi PB100DPDZM akumulatoru bankas ietilpība ir 10 000 mAh, un tā var uzlādēt trīs ierīces vienlaikus. Akumulatoru baterijas korpuss ir izgatavots no viegla polikarbonāta ar speciālu pārklājumu pret skrāpējumiem. Ierīcei ir efektīvs un izturīgs litija polimēru akumulators, kas ļauj akumulatoru bankai saglabāt kompaktus un vieglus izmērus, pat ja tās ietilpība ir liela. Ērts rezerves akumulators portatīvajām ierīcēm Divvirzienu ātrā uzlāde Viegla uzlāde kustībā - bez elektrotīkla USB-C ieeja Divas USB 2.0 izejas ierīču uzlādei Piemērots visām ar USB uzlādējamām ierīcēm LED indikators Var izmantot lidmašīnā, jo atbilst starptautiskajiem aviācijas standartiem Izmēri.
description_lv -
description_lv - Akumulatoru banka ir ļoti ērts rīks viedajā laikmetā. Tā ļauj ne tikai uzlādēt tālruni, bet arī aktivitātes monitora, austiņu vai citu ierīču akumulatorus, kad esat prom no sienas rozetes. Šādā veidā jums nav visu dienu jādomā, vai un kā viedtālruņa akumulators pietiks līdz dienas beigām, jo nepieciešamības gadījumā varat atstāt viedierīces uzlādi somas apakšā un laimīgi turpināt ikdienas aktivitātes. Xiaomi akumulatoru bankas PB100DPDZM ietilpība ir 10 000 mAh, un tā var uzlādēt trīs ierīces vienlaikus. Akumulatoru bankas korpuss ir izgatavots no viegla polikarbonāta, kas papildus pārklāts ar īpašu pret skrāpējumiem aizsargājošu slāni. Ierīcei ir efektīvs un ilgmūžīgs litija polimēru akumulators, kas ļauj akumulatoru bankai saglabāt kompaktumu un vieglumu pat ar īpaši lielu jaudu. Ērts rezerves akumulators pārnēsājamām ierīcēm Divvirzienu ātrā uzlāde Viegla uzlāde ceļā - bez elektrotīkla USB-C ieeja Divas USB 2.0 izejas ierīču uzlādei Piemērots visām USB uzlādes ierīcēm LED indikators Iespēja izmantot lidmašīnā, jo atbilst starptautiskajiem aviācijas standartiem Izmēri: 14,78 × 7,39 × 1,53 cm
description_lv - Spēcīgs metāla korpuss, jaudīga uzlāde Atbalsta 20 W MAX ātro uzlādi iPhone tālruņiem Piemērots ceļošanai ar lidmašīnu* * Nominālā ietilpība: 5500 mAh (5V/3A) 22,5 W divvirzienu ātrā uzlāde Ātrāka citu ierīču uzlāde un pašuzlāde Var nodrošināt 22,5 W MAX uzlādes jaudu elektroniskajām ierīcēm. USB-C ports atbalsta divvirzienu ātro uzlādi, un enerģijas bankas pilnīgai uzlādei nepieciešamas tikai 4,5 stundas.* 1,6 h Mi 11 - Pilnīgai uzlādei nepieciešamais laiks (stundas) Trīs pieejamie porti Piemēroti vairāku ierīču uzlādei vienlaikus Divus USB-A portus un vienu USB-C portu var pieslēgt vienlaikus, lai atbalstītu vairāku veidu elektronisko ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru un viedaprocesu, uzlādi.
Augsta 10000 mAh ietilpība Nav jāuztraucas par izlādējušos akumulatoru Pateicoties augstajai 10000 mAh ietilpībai, barošanas banka var uzlādēt elektronisko ierīci vairāk nekā vienu reizi, kas nozīmē, ka pēc pilnīgas uzlādes vēl ir palikusi jauda. Tas nozīmē, ka ceļojuma laikā nav jāuztraucas par izlādējušos akumulatoru. 1,5 reizes uzlādēta Mi 11 (4600 mAh akumulatora ietilpība) Jūsu ikdienas uzlādes vajadzības var apmierināt ar vienu kabeli Jūs varat izmantot komplektā iekļauto USB-A uz USB-C kabeli, lai uzlādētu ierīces ar USB-C pieslēgvietu, kā arī barošanas banku.
Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus Uzlādējiet pilnu klāstu galveno ierīču Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus, piemēram, PD un QC3+, un nodrošina galveno ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru, slēdžu un viedaprocesoru, ātru uzlādi. Pieejams divās krāsās Alumīnija sakausējuma korpuss Alumīnija sakausējuma korpusam ir piemērots anodēšanas process, lai barošanas banka vienmēr būtu stingri aizsargāta.
Atbalsta zemas strāvas uzlādi, lai apmierinātu dažādu lietotāju vajadzības Pieskarieties pogai Check Battery divreiz, lai ieslēgtu zemas strāvas uzlādes režīmu zemas strāvas ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem un TWS austiņām *Power banka atbalsta arī zemas strāvas uzlādi Bluetooth austiņām un viedtālruņiem, kas nav Xiaomi zīmolu ierīces. Viedā uzlādes kontrole Vairākas aizsardzības uzlabotajai drošībai Iebūvētais viedais USB uzlādes kontrolieris ir paredzēts vairākām aizsardzības funkcijām, kas var viegli tikt galā ar tādiem neparastiem apstākļiem kā pārmērīga uzlāde, pārmērīga izlāde un īssavienojums, nodrošinot stabilu elektronisko ierīču aizsardzību. *Skrāsu varianti dažādās vietās var atšķirties. *Piemērots ceļošanai ar lidmašīnu: Atbilst starptautiskajiem aviācijas standartiem, proti, vienai pārnēsājamai uzlādes ierīcei, kuras jauda ir mazāka par 100Wh.* Pilnībā uzlādēta 4,5 stundās: Barošanas banka tiek testēta atbilstoši tās nominālajai jaudai. Testēšanas metode atbilst GB/T 35590, pilnībā izlādējot barošanas banku un atstājot to dīkstāves stāvoklī uz 30 minūtēm. Standarta ātrai uzlādei ir nepieciešams pievienotais kabelis un QC ātrās uzlādes adapteris (18 W vai jaudīgāks).*Ja nav norādīts citādi, visi iepriekš minētie dati ir Zimi laboratorijās izmērītās vērtības. Tomēr dati var atšķirties atkarībā no objektīvām vides izmaiņām. Specifikācijas: Modelis: PB100DPDZM Akumulatora jauda: 37Wh 3,7V 10000mAh Ieejas ports: Ieejas parametri: USB-C Ieejas parametri: 5V-3A 9V-2,5A Produkta izmēri: 5V-3A 9V-2,5A Produkta izmēri: Sertifikācijas standarts: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm Sertifikācijas standarts: PDP-MB-1255: Q/320281DHR01 Akumulatora tips: USB-A/USB-C izejas parametri: (USB-A): 5V-3A 9V-2,23A; 12V-167A 10V-2,25A MAX; (USB-C): 5V-3A 9V-2,23A; 12V-1,67A 10V-225A MAX; (trīs porti) 5V-3A 5V-3A
description_lv - Spēcīgs metāla korpuss, jaudīga uzlāde Atbalsta 20W MAX ātro uzlādi iPhone tālruņiem Piemērots lidojumiem* *Nominālā jauda: 5500mAh (5V/3A) 22,5 W divvirzienu ātrā uzlāde Ātrāka citu ierīču uzlāde un pašizlāde Var nodrošināt 22,5 W MAX lādēšanas jaudu elektroniskām ierīcēm. USB-C pieslēgvieta atbalsta divvirzienu ātro uzlādi, un ir nepieciešamas tikai 4,5 stundas, līdz strāvas banka tiek pilnībā uzlādēta.* 1,6 h Mi 11 — laiks, kas nepieciešams, lai pilnībā uzlādētu (stundas) Trīs pieejamie porti Piemēroti vairāku ierīču vienlaicīgai uzlādei Divus USB-A portus un vienu USB-C portu var pievienot vienlaikus, lai atbalstītu vairāku veidu elektronisko ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru un viedjoslu, uzlādi.
Augsta 10000 mAh jauda Nav jāuztraucas par zemu akumulatora uzlādes līmeni Ar 10 000 mAh lielu jaudu, jaudas banka var uzlādēt elektronisku ierīci vairāk nekā vienu reizi, kas nozīmē, ka pēc pilnas uzlādes joprojām ir atlikuša jauda. Tas nozīmē, ka ceļojuma laikā jums nav jāuztraucas par zemu akumulatora uzlādes līmeni. 1,5 reizes uzlādēts Mi 11 (4600 mAh akumulatora jauda) Jūsu ikdienas uzlādes vajadzības var apmierināt ar vienu kabeli Varat izmantot komplektācijā iekļauto USB-A–USB-C kabeli, lai uzlādētu ierīces ar USB-C portu, kā arī strāvas banku.
Atbalstiet vairākus ātrās uzlādes protokolus Uzlādējiet pilnu galveno ierīču klāstu Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus, piemēram, PD un QC3+, un nodrošina ātru uzlādi galvenajām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, planšetdatoriem, slēdžiem un viedjoslām. Pieejams divās krāsās Alumīnija sakausējuma korpuss Alumīnija sakausējuma korpusam tiek pielietots anodēts process, lai jaudas banka vienmēr būtu stingri aizsargāta.
Atbalstiet zemas strāvas uzlādi, lai apmierinātu dažādu lietotāju vajadzības Divreiz pieskarieties pogai Pārbaudīt akumulatoru, lai ieslēgtu zemas strāvas uzlādes režīmu ierīcēm ar vāju strāvu, piemēram, viedajām joslām un TWS austiņām. *Strāvas banka atbalsta arī citu zīmolu, izņemot Xiaomi, Bluetooth austiņu un viedjoslu uzlādi ar zemu strāvu.
Viedā uzlādes vadība Vairāki aizsardzības līdzekļi uzlabotai drošībai Iebūvētais viedais USB uzlādes kontrolieris ir paredzēts vairāku veidu aizsardzībai, kas var viegli tikt galā ar neparastiem apstākļiem, piemēram, pārlādēšanu, pārmērīgu izlādi un īssavienojumu, nodrošinot stabilu aizsardzību elektroniskām ierīcēm. *Krāsu opcijas var atšķirties atkarībā no dažādām vietām. *Piemērots lidojumam: Atbilst starptautiskajiem aviācijas standartiem, proti, viena pārnēsājama uzlādes ierīce ar jaudu, kas mazāka par 100Wh.*Pilnīga uzlāde 4,5 stundās: barošanas banka tiek pārbaudīta atbilstoši tās nominālajai jaudai. Testa metode atbilst GB/T 35590, pilnībā izlādējot jaudas banku un novietojot to dīkstāves stāvoklī uz 30 minūtēm. Standarta ātrai uzlādei ir nepieciešams iekļauts kabelis un QC ātrās uzlādes adapteris (18 W vai vairāk).*Ja nav norādīts citādi, visi iepriekš minētie dati ir Zimi laboratoriju mērījumu vērtības. Tomēr dati var atšķirties atkarībā no objektīvām vides izmaiņām.
Specifikācijas: Modelis: PB100DPDZM Akumulatora jauda: 37Wh 3,7V 10000mAh Ievades ports: USB-C Ievades parametri: 5V-3A 9V-2,5A Produkta izmēri: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm Sertifikācijas standarts: Q/320281DHR01 Akumulatora tips: litija jonu polimēru akumulators Nominālā jauda: 5500mAh (5V/3A) Izvades porti: USB-A/USB-C Izvades parametri: (USB-A): 5V-3A 9V-2,23A; 12V-167A 10V-2,25A MAX; (USB-C): 5V-3A 9V-2,23A; 12V-1,67A 10V-225A MAX; (Trīs pieslēgvietas) 5V-3A
description_ru -
description_ru - Izturīgs metāla korpuss, jaudīga uzlāde. 20 W MAX ātrā uzlāde iPhone. Piemērots ceļošanai ar lidmašīnu* *Nominālā ietilpība: 5500 mAh (5V/3A) Divvirzienu ātrā uzlāde 22,5 W. Ātra citu ierīču uzlāde un pašlāde. Var nodrošināt maksimālo uzlādes jaudu 22,5 W elektroniskajām ierīcēm. USB-C ports atbalsta divvirzienu ātro uzlādi, un pilnīgai uzlādei ir nepieciešamas tikai 4,5 stundas.* 1,6 stundas Mi 11 - pilnīgai uzlādei nepieciešamais laiks (stundas) Trīs pieejamie porti. Piemērots vairāku ierīču uzlādei vienlaikus. Divus USB-A portus un vienu USB-C portu var pieslēgt vienlaikus, lai uzlādētu vairāku veidu elektroniskās ierīces, piemēram, viedtālruņus, planšetdatorus un viedaproces. Augsta 10000 mAh ietilpība. Nav jāuztraucas par iztukšotu akumulatoru. 10000 mAh ietilpība ļauj akumulatoram vienlaikus uzlādēt jūsu elektroniskās ierīces. Tas nozīmē, ka ceļojuma laikā jums nav jāuztraucas par izlādējušos akumulatoru. Uzlādējiet Mi 11 1,5 reizes (4600mAh akumulatora ietilpība) Jūsu ikdienas uzlādes vajadzības var apmierināt ar vienu kabeli Jūs varat izmantot komplektā iekļauto USB-A uz USB-C kabeli, lai uzlādētu ierīces ar USB-C pieslēgvietu, kā arī barošanas avotu Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus. Uzlādējiet visu nepieciešamo ierīču klāstu.
Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus, piemēram, PD un QC3+, un nodrošina svarīgāko ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru, slēdžu un viedaprocesu, ātru uzlādi.Pieejams divās krāsās.Alumīnija sakausējuma korpuss.Alumīnija sakausējuma korpuss ir anodēts, tāpēc akumulators vienmēr ir aizsargāts.Atbalsta mazstrāvas uzlādi, lai apmierinātu dažādu lietotāju vajadzības.
Divreiz piesitiet pogai "Test Battery", lai aktivizētu zemas strāvas uzlādes režīmu zemas strāvas ierīcēm, piemēram, viedajām aprocēm un TWS austiņām. * Power Bank atbalsta arī zemas strāvas uzlādi Bluetooth austiņām un viedajām aprocēm no citiem zīmoliem, kas nav Xiaomi. inteliģentā uzlādes kontrole. vairākas aizsardzības, lai uzlabotu drošību. iebūvētais inteliģentais USB uzlādes kontrolieris ir paredzēts vairākām aizsardzības funkcijām, kas var viegli tikt galā ar neparastiem apstākļiem, piemēram, pārmērīgu uzlādi, pārmērīgu izlādi un koro * Piemērots ceļošanai ar lidmašīnu: atbilst starptautiskajiem aviācijas standartiem, proti, viens portatīvais lādētājs ir mazāks par 100Wh. * Pilnībā uzlādēts 4,5 stundās: akumulators ir pārbaudīts, lai nodrošinātu, ka tas atbilst tā nominālajai jaudai. Testēšanas metode atbilst GB/T 35590: akumulatoru pilnībā izlādē un 30 minūtes novieto gaidīšanas režīmā. Standarta ātrajai uzlādei nepieciešams pievienot komplektā esošais kabelis un QC ātrās uzlādes adapteris (18 W vai jaudīgāks). *Ja nav norādīts citādi, visi iepriekš minētie dati ir Zimi laboratorijās iegūtie izmērītie rādītāji. Tomēr dati var atšķirties atkarībā no objektīvām vides izmaiņām.Specifikācijas: Modelis: PB100DPDDZM Akumulatora ietilpība: 37Wh 3,7V 10000mAh Ieejas ports: USB-C Ieejas parametri: Produkta izmēri: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm Sertifikācijas standarts: Q/320281DHR01 Akumulatora tips: Li-ion polimēru akumulators Nominālā jauda: 5500mAh (5V/3A) Izvades porti: USB-A/USB-C Izvades parametri: (USB-A): (USB-C): 5 V-3 A, 9 V-2,23 A; 12 V-167 A 10 V-2,25 A MAKS: 5 V-3 A, 9 V-2,23 A; 12 V-1,67 A 10 V-225 A MAX; (trīs porti) 5 V-3 A; (trīs porti) 5 V-3 A.
description_short_en - Uzlādējiet ierīces jebkurā laikā un jebkurā vietā Liela 10 000 mAh ietilpība Divas USB izejas un USB-C izeja Izturīga litija polimēru baterija Ērts LED indikators.
description_short_et - Uzlādējiet ierīces jebkurā laikā un jebkurā vietā Liela 10 000 mAh ietilpība Divas USB izejas un USB-C izeja Izturīga litija polimēra baterija Ērts LED indikators.
description_short_lv -
description_short_ru - Uzlādējiet ierīces jebkurā laikā un jebkurā vietāVisaugsta ietilpība 10 000 mAhDivas USB izejas un USB izejaSpēcīga litija polimēru baterijaLabs LED indikators.
dimensijas dziļums - mm
Dizains > Produkta krāsa - Zilais
Dizains > Ražotāja produktu grupa - Barošanas banka
dziļums - 9.5
ean -
EAN - 6934177776854
Eans - 6934177776854
feature_group_et - Akumulatoru bankas
feature_group_ln - Strāvas bankas
feature_group_lv - Lādētāji-akumulatori
feature_group_ru - Pārnēsājamie akumulatori
Garantija - 24
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
gross_weight - 0.3 kg
gross_weight - 0.35
Iekļautie piederumi - Lietotāja rokasgrāmata Power Bank USB-A uz USB-C kabelis
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 2079 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 175.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 95.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 25.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.03 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_101646_1.jpg
Izejas strāva (maks.) - 3 A
Izmēri - 147,8 x 15,3 x 73,9 mm
izmērs augstums - mm
izmērs platums - mm
izmērs svars - g
Jauda > Jauda - 22.5 W
Kategorija - Saknes/pielikumi | Ekspluatācija/Automobiļu piederumi/Aprīkojums/Piegādes bankas
Kategorija - Telefoni, Viedpulksteņi :: Enerģijas krātuves | Power banks
Kods - BHR5884GL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - Grafīts
LargeDescHTML -
Lādētājs-akumulators - Akumulatora tips - Litija polimēru
Lādētājs-akumulators - Citi - LED gaisma
Lādētājs-akumulators - Ieejas pieslēgvietas - USB-C
Lādētājs-akumulators - Ietilpība - 10000 mAh
Lādētājs-akumulators - Izejas pieslēgvietas - USB
Lādētājs-akumulators - Izejas pieslēgvietas - USB-C
Lādētājs-akumulators - USB izeja - 3 A
Lādētājs-akumulators - USB izeja 2 - 3 A
Lādētājs-akumulators - USB izeja 3 - 3 A
Lādētājs-akumulators - USB pieslēgvietu skaits - 3
Lādētājs-akumulators - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Lādētājs-akumulators - Ātrā uzlāde - Jā
Modelis - BHR5884GL
name_et - Xiaomi akupank PB100DPDZM 22.5W 10000mAh, jābūt
Nosaukums - Enerģijas krātuve Xiaomi 22.5W Power Bank 10000mAh Blue
nosaukums - Powerbank 10000 mAh 22,5 W
Nosaukums - Xiaomi Power banka 10000mAh 22,5W
Nosaukums - Xiaomi | Power Bank | 10000 mAh | 1 x USB-C, 2 x USB A | Zils
nosaukums_lv - Xiaomi power banka PB100DPDZM 22,5W 10000mAh, melna
nosaukums_lv - Xiaomi power banka PB100DPDZM 22,5W 10000mAh, melna
nosaukums_ru - Xiaomi PB100DPDZM akumulatoru banka 22,5W 10000mAh, melna
platums - 2.5
Portatīvā uzlādes banka - Akumulatora tips - Litija polimērs
Portatīvā uzlādes banka - Citi - LED gaisma
Portatīvā uzlādes banka - Ieejas savienotāji - USB-C
Portatīvā uzlādes banka - Izejas savienotāji - USB
Portatīvā uzlādes banka - Izejas savienotāji - USB-C
Portatīvā uzlādes banka - Jauda - 10000 mAh
Portatīvā uzlādes banka - USB izeja - 3 A
Portatīvā uzlādes banka - USB izeja 2 - 3 A
Portatīvā uzlādes banka - USB izeja 3 - 3 A
Portatīvā uzlādes banka - Uzlāde - caur USB-C portu
Portatīvā uzlādes banka - Ātra uzlāde - Jā
Power bank - Citas īpašības - LED gaisma
Power banka - Jauda - 10000 mAh
Power banka - Uzlāde - caur USB-C portu
Power banka - Ātra uzlāde - Jā
ProducerCode - 22,5 W BAROŠANAS BANKA PB100DPDZM
Pārnēsājamā uzlādes banka - USB Pieslēgvietu skaits - 3
ražotāja_kods - BHR5884GL
ražotājs - XIAOMI
Ražotājs - Xiaomi
Saderīgs ar -
Saite - https://www.mi.com/uk/product/xiaomi-22-5w-power-bank-10000/
ShortDescription -
Spriegums - 5 V
Strāvas banka - Ieejas porti - USB-C
svars - 0.25 kg
svītrkods - 6934177776854
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.35 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Ievaddati - USB-C
Tehniskā informācija > Izvades jauda - 1 x USB-C, 2 x USB A
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.25 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tips - Ārējais
title_lv - Xiaomi BHR5884GL Power Bank 10 000 mAh / 22,5W
title_lv - Xiaomi BHR5884GL Power Bank Ārējas uzlādes baterija 10.000 mAh / 22.5W
title_ru - Xiaomi BHR5884GL Power Bank 10 000 mAh / 22,5W
USB pieslēgvietas - 1 x USB 3.1 Type-C
USB pieslēgvietas - 2 x USB 2.0 Type-A
vendpn - 38939
Vispārīgi - augstums (mm) - 15,3
Vispārīgi - augstums (mm) - 15.3
Vispārīgi - Augstums (mm) - 15.3
Vispārīgi - garums (mm) - 147,8
Vispārīgi - garums (mm) - 147.8
Vispārīgi - Garums (mm) - 147.8
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Polikarbonāts
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Polikarbonāts
Vispārīgi - Platums (mm) - 73,9
Vispārīgi - Platums (mm) - 73,9
Vispārīgi - Platums (mm) - 73,9
Vispārīgi - Svars (g) - 400
Vispārīgi - Svars (g) - 400
Vispārīgi - Svars (g) - 400
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Polikarbonāts
Vispārīgi raksturojumi - Korpusa materiāls - Polikarbonāts
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 15.3
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 147.8
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 73,9
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 400
zīmols - Xiaomi
Šūnas tips - Li-poly
Battery capacity - 10000 mAh
Battery > Battery technology - Lithium Ion
Battery > Battery capacity - 10000 mAh
Akupank - Aku tüüp - Liitium-polümeer
Akupank - Muud omadused - LED indikaator
Akupank - Sisendpesad - USB-C
Akupank - Mahutavus - 10000 mAh
Akupank - Väljundpesad - USB
Akupank - Väljundpesad - USB-C
Akupank - USB väljund - 3 A
Akupank - USB väljund 2 - 3 A
Akupank - USB väljund 3 - 3 A
Akupank - USB väljundpesade arv - 3
Akupank - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Akupank - Kiirlaadimine - Jah
Desc - Apjoms: 10000 mAH, Krāsa: Zila, Indikators: Ir, Garantija: 2 gadi
Description - Trzy dostępne porty Nadaje się do ładowania wielu urządzeń jednocześnie. Dwa porty USB-A i jeden port USB-C, mogą być podłączone w tym samym czasie, wspierając ładowanie szerokiej gamy urządzeń elektronicznych, takich jak smartfony, tablety i smartbandy. Wysoka pojemność 10000 mAh Nie musisz się obawiać o brak mocy! Wysoka pojemność 10000 mAh pozwala na wielokrotne ładowanie urządzeń elektronicznych, a po pełnym naładowaniu nadal pozostaje mnóstwo mocy. Podróżuj bez żadnych zmartwień związanych z zasilaniem. Jeden kabel o wielu zastosowaniach. Możesz użyć dołączonego kabla USB-A do USB-C, aby ładować urządzenia o portach USB-C i sam powerbank. Obsługuje wiele protokołów szybkiego ładowania, aby ładować różne urządzenia. Obsługuje wiele protokołów szybkiego ładowania, takich jak PD i QC3+, i może zapewnić szybkie ładowanie popularnych urządzeń, takich jak smartfony, tablety i inteligentne bransoletki. Dostępny w dwóch kolorach z aluminiową obudową Obudowa z anodowanego aluminium zapewnia mocną ochronę powerbanku przez cały czas. Obsługuje ładowanie niskoprądowe, aby spełnić różne potrzeby użytkowników. Dotknij dwukrotnie przycisku "Sprawdź baterię", aby włączyć ładowanie niskoprądowe dla urządzeń o niskim natężeniu prądu, takich jak inteligentne opaski i bezprzewodowe słuchawki stereo.
height - 17.5
Power bank - Battery type - Lithium polymer
Power bank - Output ports - USB
Power bank - Output ports - USB-C
Power bank - USB output - 3 A
Power bank - USB output 2 - 3 A
Power bank - USB output 3 - 3 A
Power bank - USB number of output ports - 3
category_en - Energy
category_en - GSM Accessories > Power Banks
category_et - Energia
category_lv - Enerģija
category_lv - GSM aksesuāri > Power Banks
category_ru - Энергия
category_ru - GSM aksesuāri > Power Banks
Other features - Czas ładowania: do 4,5 h
description_et - Akupank on nutiajastul üks äärmiselt mugav abivahend. See võimaldab laadida lisaks telefonile aktiivsusmonitori, kõrvaklappide või muude seadmete akusid siis, kui oled seinakontaktist eemal. Niimoodi ei pea Sa terve päeva mõtlema, kas või kuidas nutitelefoni aku päeva lõpuni vastu peab, kuna vajadusel võid oma nutiseadme kotipõhja laadima jätta ning rõõmsalt oma igapäevaseid tegevusi jätkata. Xiaomi akupank PB100DPDZM on mahutavusega lausa 10 000 mAh ning sellega saab üheaegselt laadida kolme seadet. Akupanga korpus on valmistatud kergest polükarbonaadist, mis on veel lisaks kaetud erilise kriimuvastase kihiga. Seadmes on tõhus ja kestev liitiumi-polümeer aku, mis võimaldab akupangal ka eriti suure mahutavuse juures olla endiselt kompaktne ja kerge. Mugav varuaku kaasaskantavatele seadmetele Kahesuunaline kiirlaadimine Lihtne laadimine liikvel olles – vabadus vooluvõrgust USB-C sisend Kaks USB 2.0 väljundit seadmete laadimiseks Sobib kõigile USB kaudu laetavatele seadmetele LED-indikaator Võimalus kasutada lennukis, kuna vastab rahvusvahelistele lennundusstandarditele Mõõtmed: 14,78 × 7,39 × 1,53 cm
description_lv -
description_en - A battery bank is an extremely convenient tool in the smart age. In addition to the phone, it allows you to charge the batteries of the activity monitor, headphones or other devices when you are away from the wall outlet. This way, you don't have to think all day whether or how your smartphone battery will last until the end of the day, because if necessary, you can leave your smart device charging in the bottom of your bag and happily continue your daily activities. The Xiaomi battery bank PB100DPDZM has a capacity of 10 000 mAh and can charge three devices simultaneously. The body of the battery bank is made of light polycarbonate, which is additionally covered with a special anti-scratch layer. The device has an efficient and long-lasting lithium polymer battery, which allows the battery bank to remain compact and light, even with a particularly high capacity. Handy backup battery for portable devices Two-way fast charging Easy charging on the go - freedom from the mains USB-C input Two USB 2.0 outputs for charging devices Suitable for all USB charging devices LED indicator The possibility of use in an airplane, as it meets international aviation standards Dimensions: 14.78 × 7.39 × 1.53 cm
description_en - Strong metal casing, powerful charging
Support 20W MAX fast charge for iPhones
Suitable for air travel*
*Rated capacity: 5500mAh (5V/3A)
22.5W two-way fast charge
Faster charging of other devices and self-charging
Can provide 22.5W MAX charging power for electronic devices. The USB-C port supports two-way fast charge, and it only takes 4.5 hours for the power bank to be fully charged.* 1.6h for Mi 11 - Time required to charge fully (hours) Three available ports
Suitable for charging multiple devices simultaneously
Two USB-A ports and one USB-C port can be connected at the same time to support charging multiple types of electronic devices, such as smartphones, tablets and smart bands.
High 10000mAh capacity
No need to worry about low battery
With a high capacity of 10000mAh, the power bank can charge an electronic device more than once, which means there is still power remaining after a full charge. That means you don't need to worry about a low battery when travelling. 1.5 Times charged for Mi 11 (4600mAh battery capacity) Your daily charging needs
can be met with one cable
You can use the included USB-A to USB-C cable to charge devices with a USB-C port, as well as the power bank.
Support multiple fast charge protocols
Charge a full range of mainstream devices
Support multiple fast charging protocols such as PD and QC3+, and provide fast charging for mainstream devices such as smartphones, tablets, Switches and smart bands.
Available in two colours
Aluminium alloy casing
An anodized process is applied to the aluminium alloy casing, so that the power bank is strongly protected at all time.
Support low-current charging
to meet different users' needs
Tap the Check Battery button twice to turn on low-current charging mode for low-current devices such as smart bands and TWS earphones.
*The power bank also supports low-current charging for Bluetooth headsets and smart bands from brands other than Xiaomi.
Smart charging control
Multiple protections for enhanced safety
The built-in smart USB charge controller is designed for multiple protections, which can easily deal with abnormal conditions such as overcharge, overdischarge and short circuit, providing solid protection for electronic devices.
*Color options may vary depends on different locations. *Suitable for air travel: Comply with international aviation standards, namely, single portable charging device with a capability of less than 100Wh.*Fully charged in 4.5 hours: The power bank is tested according to its rated capacity. The test method follows GB/T 35590, fully discharging the power bank and placing it in idle status for 30 minutes. The included cable and QC fast-charging adapter (18W or higher) for standard fast charge are required.*Unless otherwise noted, all data above are measured values from Zimi laboratories. However, the data may vary subject to objective environmental changes.
Specifications: Model: PB100DPDZM
Battery power: 37Wh 3.7V 10000mAh
Input port: USB-C
Input parameters: 5V-3A 9V-2.5A
Product dimensions: 147.8 x 73.9 x 15.3mm
Certification standard: Q/320281DHR01
Battery type: Lithium-ion polymer battery
Rated capacity: 5500mAh (5V/3A)
Output ports: USB-A/USB-C
Output parameters: (USB-A): 5V-3A 9V-2.23A; 12V-167A 10V-2.25A MAX;
(USB-C): 5V-3A 9V-2.23A; 12V-1.67A 10V-225A MAX; (Three ports) 5V-3A
description_lv - Spēcīgs metāla korpuss, jaudīga uzlāde
Atbalsta 20W MAX ātro uzlādi iPhone tālruņiem
Piemērots lidojumiem*
*Nominālā jauda: 5500mAh (5V/3A)
22,5 W divvirzienu ātrā uzlāde
Ātrāka citu ierīču uzlāde un pašizlāde
Var nodrošināt 22,5 W MAX lādēšanas jaudu elektroniskām ierīcēm. USB-C pieslēgvieta atbalsta divvirzienu ātro uzlādi, un ir nepieciešamas tikai 4,5 stundas, līdz strāvas banka tiek pilnībā uzlādēta.* 1,6 h Mi 11 — laiks, kas nepieciešams, lai pilnībā uzlādētu (stundas) Trīs pieejamie porti
Piemēroti vairāku ierīču vienlaicīgai uzlādei
Divus USB-A portus un vienu USB-C portu var pievienot vienlaikus, lai atbalstītu vairāku veidu elektronisko ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru un viedjoslu, uzlādi.
Augsta 10000 mAh jauda
Nav jāuztraucas par zemu akumulatora uzlādes līmeni
Ar 10 000 mAh lielu jaudu, jaudas banka var uzlādēt elektronisku ierīci vairāk nekā vienu reizi, kas nozīmē, ka pēc pilnas uzlādes joprojām ir atlikuša jauda. Tas nozīmē, ka ceļojuma laikā jums nav jāuztraucas par zemu akumulatora uzlādes līmeni. 1,5 reizes uzlādēts Mi 11 (4600 mAh akumulatora jauda) Jūsu ikdienas uzlādes vajadzības
var apmierināt ar vienu kabeli
Varat izmantot komplektācijā iekļauto USB-A–USB-C kabeli, lai uzlādētu ierīces ar USB-C portu, kā arī strāvas banku.
Atbalstiet vairākus ātrās uzlādes protokolus
Uzlādējiet pilnu galveno ierīču klāstu
Atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus, piemēram, PD un QC3+, un nodrošina ātru uzlādi galvenajām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, planšetdatoriem, slēdžiem un viedjoslām.
Pieejams divās krāsās
Alumīnija sakausējuma korpuss
Alumīnija sakausējuma korpusam tiek pielietots anodēts process, lai jaudas banka vienmēr būtu stingri aizsargāta.
Atbalstiet zemas strāvas uzlādi,
lai apmierinātu dažādu lietotāju vajadzības
Divreiz pieskarieties pogai Pārbaudīt akumulatoru, lai ieslēgtu zemas strāvas uzlādes režīmu ierīcēm ar vāju strāvu, piemēram, viedajām joslām un TWS austiņām.
*Strāvas banka atbalsta arī citu zīmolu, izņemot Xiaomi, Bluetooth austiņu un viedjoslu uzlādi ar zemu strāvu.
Viedā uzlādes vadība
Vairāki aizsardzības līdzekļi uzlabotai drošībai
Iebūvētais viedais USB uzlādes kontrolieris ir paredzēts vairāku veidu aizsardzībai, kas var viegli tikt galā ar neparastiem apstākļiem, piemēram, pārlādēšanu, pārmērīgu izlādi un īssavienojumu, nodrošinot stabilu aizsardzību elektroniskām ierīcēm.
*Krāsu opcijas var atšķirties atkarībā no dažādām vietām. *Piemērots lidojumam: Atbilst starptautiskajiem aviācijas standartiem, proti, viena pārnēsājama uzlādes ierīce ar jaudu, kas mazāka par 100Wh.*Pilnīga uzlāde 4,5 stundās: barošanas banka tiek pārbaudīta atbilstoši tās nominālajai jaudai. Testa metode atbilst GB/T 35590, pilnībā izlādējot jaudas banku un novietojot to dīkstāves stāvoklī uz 30 minūtēm. Standarta ātrai uzlādei ir nepieciešams iekļauts kabelis un QC ātrās uzlādes adapteris (18 W vai vairāk).*Ja nav norādīts citādi, visi iepriekš minētie dati ir Zimi laboratoriju mērījumu vērtības. Tomēr dati var atšķirties atkarībā no objektīvām vides izmaiņām.
Specifikācijas: Modelis: PB100DPDZM
Akumulatora jauda: 37Wh 3,7V 10000mAh
Ievades ports: USB-C
Ievades parametri: 5V-3A 9V-2,5A
Produkta izmēri: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm
Sertifikācijas standarts: Q/320281DHR01
Akumulatora tips: litija jonu polimēru akumulators
Nominālā jauda: 5500mAh (5V/3A)
Izvades porti: USB-A/USB-C
Izvades parametri: (USB-A): 5V-3A 9V-2,23A; 12V-167A 10V-2,25A MAX;
(USB-C): 5V-3A 9V-2,23A; 12V-1,67A 10V-225A MAX; (Trīs pieslēgvietas) 5V-3A
description_ru -
description_ru - Прочный металлический корпус, мощная зарядка.
Поддержка быстрой зарядки 20 Вт MAX для iPhone.
Подходит для авиаперелетов*
*Номинальная емкость: 5500 мАч (5 В/3 А)
Двусторонняя быстрая зарядка мощностью 22,5 Вт.
Быстрая зарядка других устройств и самозарядка.
Может обеспечить максимальную мощность зарядки электронных устройств 22,5 Вт. Порт USB-C поддерживает двустороннюю быструю зарядку, а полная зарядка блока питания занимает всего 4,5 часа.* 1,6 часа для Mi 11 — время, необходимое для полной зарядки (часы) Три доступных порта.
Подходит для одновременной зарядки нескольких устройств.
Два порта USB-A и один порт USB-C можно подключить одновременно для зарядки нескольких типов электронных устройств, таких как смартфоны, планшеты и смарт-браслеты.
Высокая емкость 10000 мАч.
Не нужно беспокоиться о низком заряде батареи.
Благодаря высокой емкости в 10 000 мАч аккумулятор может заряжать электронное устройство более одного раза, а это означает, что после полной зарядки все еще остается заряд. Это означает, что вам не нужно беспокоиться о низком заряде батареи во время путешествия. Зарядка Mi 11 в 1,5 раза (емкость аккумулятора 4600 мАч) Ваши ежедневные потребности в зарядке
могут быть удовлетворены с помощью одного кабеля
Вы можете использовать прилагаемый кабель USB-A — USB-C для зарядки устройств с портом USB-C, а также блока питания.
Поддержка нескольких протоколов быстрой зарядки.
Заряжайте полный спектр основных устройств.
Поддержите несколько протоколов быстрой зарядки, таких как PD и QC3+, и обеспечьте быструю зарядку для основных устройств, таких как смартфоны, планшеты, коммутаторы и смарт-браслеты.
Доступен в двух цветах.
Корпус из алюминиевого сплава.
Корпус из алюминиевого сплава подвергается анодированию, поэтому аккумулятор всегда надежно защищен.
Поддержка слаботочной зарядки
для удовлетворения потребностей различных пользователей.
Дважды нажмите кнопку «Проверить аккумулятор», чтобы включить режим зарядки с низким током для слаботочных устройств, таких как смарт-браслеты и наушники TWS.
* Power Bank также поддерживает слаботочную зарядку Bluetooth-гарнитур и смарт-браслетов других брендов, кроме Xiaomi.
Интеллектуальное управление зарядкой.
Многочисленные средства защиты для повышения безопасности.
Встроенный интеллектуальный USB-контроллер заряда предназначен для нескольких защит, которые могут легко справляться с аномальными условиями, такими как перезарядка, чрезмерная разрядка и короткое замыкание, обеспечивая надежную защиту электронных устройств.
*Варианты цвета могут отличаться в зависимости от региона. * Подходит для авиаперелетов: соответствует международным авиационным стандартам, а именно: одно портативное зарядное устройство мощностью менее 100 Втч. * Полная зарядка за 4,5 часа: аккумулятор проверяется на соответствие его номинальной емкости. Метод тестирования соответствует GB/T 35590: аккумулятор полностью разряжается и помещается в режим ожидания на 30 минут. Для стандартной быстрой зарядки требуется прилагаемый кабель и адаптер быстрой зарядки QC (18 Вт или выше). *Если не указано иное, все приведенные выше данные являются измеренными значениями, полученными в лабораториях Zimi. Однако данные могут меняться в зависимости от объективных изменений окружающей среды.
Технические характеристики: Модель: PB100DPDZM
Мощность аккумулятора: 37 Втч 3,7 В 10000 мАч
Входной порт: USB-C
Входные параметры: 5В-3А 9В-2,5А
Размеры продукта: 147,8 х 73,9 х 15,3 мм.
Стандарт сертификации: Q/320281DHR01.
Тип аккумулятора: Литий-ионный полимерный аккумулятор.
Номинальная емкость: 5500 мАч (5 В/3 А)
Выходные порты: USB-A/USB-C
Выходные параметры: (USB-А): 5 В-3 А, 9 В-2,23 А; 12 В-167 А 10 В-2,25 А МАКС;
(USB-C): 5 В-3 А, 9 В-2,23 А; 12 В-1,67 А 10 В-225 А МАКС; (Три порта) 5В-3А
description_short_en - Charge your devices anytime, anywhere Large 10 000 mAh capacity Two USB outputs and a USB-C output Durable lithium polymer battery Convenient LED indicator
description_short_et - Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool Suur 10 000 mAh mahutavus Kaks USB väljundit ja USB-C väljund Vastupidav liitium-polümeer aku Mugav LED-indikaator
description_short_lv -
description_short_ru - Заряжайте свои устройства в любое время и в любом местеБольшая емкость 10 000 мАчДва выхода USB и выход USB-CПрочный литий-полимерный аккумуляторУдобный светодиодный индикатор
dimension depth - mm
Design > Colour of product - Blue
Design > Producer product family - Power Bank
depth - 9.5
ean -
EAN - 6934177776854
Eans - 6934177776854
feature_group_et - Akupangad
feature_group_en - Power banks
feature_group_lv - Lādētāji-akumulatori
feature_group_ru - Портативные аккумуляторы
Warranty - 24
guarantee - 24
guarantee_type - normal
gross_weight - 0.3 kg
gross_weight - 0.35
Accessories included - Instrukcja obsługi Power Bank Kabel USB-A do USB-C
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 2079 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 175.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 95.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 25.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.03 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_101646_1.jpg
Output current (max) - 3 A
Dimensions - 147,8 x 15,3 x 73,9 mm
dimension height - mm
dimension width - mm
dimension weight - g
Power > Power - 22.5 W
Category - Root/Accessories | Exploitation/Car accessories/Power Banks
Category - Telefoni, Viedpulksteņi :: Enerģijas krātuves | Power banks
Code - BHR5884GL
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Color - Graphite
LargeDescHTML -
Lādētājs-akumulators - Akumulatora tips - Litija polimēru
Lādētājs-akumulators - Citi - LED gaisma
Lādētājs-akumulators - Ieejas pieslēgvietas - USB-C
Lādētājs-akumulators - Ietilpība - 10000 mAh
Lādētājs-akumulators - Izejas pieslēgvietas - USB
Lādētājs-akumulators - Izejas pieslēgvietas - USB-C
Lādētājs-akumulators - USB izeja - 3 A
Lādētājs-akumulators - USB izeja 2 - 3 A
Lādētājs-akumulators - USB izeja 3 - 3 A
Lādētājs-akumulators - USB pieslēgvietu skaits - 3
Lādētājs-akumulators - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Lādētājs-akumulators - Ātrā uzlāde - Jā
Model - BHR5884GL
name_et - Xiaomi akupank PB100DPDZM 22,5W 10000mAh, must
Name - Enerģijas krātuve Xiaomi 22.5W Power Bank 10000mAh Blue
name - Powerbank 10000 mAh 22.5W
Name - Xiaomi Power bank 10000mAh 22.5W
Name - Xiaomi | Power Bank | 10000 mAh | 1 x USB-C, 2 x USB A | Blue
name_en - Xiaomi power bank PB100DPDZM 22,5W 10000mAh, black
name_lv - Xiaomi power bank PB100DPDZM 22,5W 10000mAh, black
name_ru - Xiaomi аккумуляторный банк PB100DPDZM 22,5W 10000mAh, черный
width - 2.5
Портативный зарядный банк - Тип аккумулятора - Литий-полимер
Портативный зарядный банк - Другое - LED свет
Портативный зарядный банк - Разъемы входа - USB-C
Портативный зарядный банк - Разъемы выхода - USB
Портативный зарядный банк - Разъемы выхода - USB-C
Портативный зарядный банк - Емкость - 10000 мАч
Портативный зарядный банк - USB Выход - 3 A
Портативный зарядный банк - USB Выход 2 - 3 A
Портативный зарядный банк - USB Выход 3 - 3 A
Портативный зарядный банк - Зарядка - через USB-C port
Портативный зарядный банк - Быстрая зарядка - Да
Power bank - Other properties - LED light
Power bank - Capacity - 10000 mAh
Power bank - Charging - via USB-C port
Power bank - Fast charging - Yes
ProducerCode - 22.5W POWER BANK PB100DPDZM
Портативный зарядный банк - USB Количество портов - 3
manufacturer_code - BHR5884GL
producer - XIAOMI
Producer - Xiaomi
Compatible with -
Link - https://www.mi.com/uk/product/xiaomi-22-5w-power-bank-10000/
ShortDescription -
Voltage - 5 V
Power bank - Input ports - USB-C
weight - 0.25 kg
barcode - 6934177776854
Technical details > Gross weight - 0.35 kg
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Input - USB-C
Technical details > Output - 1 x USB-C, 2 x USB A
Technical details > Net weight - 0.25 kg
Technical details > Producer - Xiaomi
Type - External
title_en - Xiaomi BHR5884GL Power Bank 10.000 mAh / 22.5W
title_lv - Xiaomi BHR5884GL Power Bank Ārējas uzlādes baterija 10.000 mAh / 22.5W
title_ru - Xiaomi BHR5884GL Power Bank 10.000 mAh / 22.5W
USB ports - 1 x USB 3.1 Type-C
USB ports - 2 x USB 2.0 Type-A
vendpn - 38939
Üldine - Kõrgus (mm) - 15,3
General - Height (mm) - 15.3
Vispārīgi - Augstums (mm) - 15.3
Üldine - Pikkus (mm) - 147,8
General - Length (mm) - 147.8
Vispārīgi - Garums (mm) - 147.8
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Polycarbonate
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Korpuse materjal - Polükarbonaat
General - Width (mm) - 73,9
Üldine - Laius (mm) - 73,9
Vispārīgi - Platums (mm) - 73,9
General - Weight (g) - 400
Üldine - Kaal (g) - 400
Vispārīgi - Svars (g) - 400
General - Body material - Polycarbonate
Общие характеристики - Материал корпуса - Поликарбонат
Общие характеристики - Высота (мм) - 15.3
Общие характеристики - Длина (мм) - 147.8
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 73,9
Общие характеристики - Вес (г) - 400
brand - Xiaomi
Cell type - Li-poly
27,76 €
Xiaomi 10000 mAh, Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas